Panáček v reality show

Hotel Paradise (14.3): na soutěžící v ráji zaútočila Piraňa

15. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=3552 w=420]
Atmosféra v ráji jménem Hotel Paradise čím dál více houstne. Není divu, další vyřazování se nezadržitelně blíží a pokud minule byl pouze 1 pár disfunkční a ostatní si hráli na skvěle fungující, tak tentokrát to vypadá, že až na pár jedinců nemá nikdo nic v Hotelu Paradise jisté. Co se stalo další den v ráji?

Pár Niko s Nelou

Zatím veskrze fungující pár a to nejspíše díky tomu, že se Niko kromě posilování nijak zvlášť neprojevuje. To nelze říci o Nele, která řeší problémy jiných na mnoha frontách, až ji to chudinku vždy tak vyčerpá, že se zdá, že už takřka pravidelně zakončuje den v slzách a s plyšákem. Ne, nejde o přezdívku žádného z obyvatel hotelu, ale skuteně o velkého bílého plyšového medvěda.




Hlaškou večera bylo u tohoto páru vylevání srdíček, kdy si Nela stěžovala na svůj těžký život. Jak jí otčím bil a jak je od 17 let z domova. Na což to Niko zabil: „kdybych ti řekl svůj příběh, tak bys neuvěřila“. Myslím, že nejeden divák se těší, až Niko vyjeví svůj americký sen o homosexuálním prostitutovi :) Přitulí se k němu pak ještě Nela? A dotkne se ještě její kačky a prsou?

Pár Leo a Nikola

První disfunkční pár. Leo je holt diplomat a taktik a tak před pár dny neměl nic lepšího na práci, než vmést Nikole do tváře, že ho vůbec nepřitahuje a přitom Nikola několikrát do kamer zmíní, že Leo jejímu srdíčku a typologii „prince na bílém koni“ dosti odpovídá. A tak je většinu záběrů přešlá a řeší s každým na potkání, jak jí to bolí, vadí, souží, aby si nakonec před Leem při oblékání prdla a dle jejích slov povýšila společný vztah na vyší level.

Oba však čím dál častěji dávají všem najevo, že ač před sebou již neskrývají svoji plynatost, tak příští týden už asi budou sdílet ložem s novým partnerem.

Pár Rybka s Janou

Rybka se začíná jevit jako taktik. Nedělá mu problémy se domlouvat pikle za zády svoji partnerky Jany s Diankou. Když však zjistil, že tam už je zdá se obsazeno novým soutěžícím Michalem Rockwoodem aka Rockym aka Kubáncem z Olomouce, rychle vycouval a vrátil se do klidných vod Janina klína, ehm náruče.

Ta od pohledu vypadá sice sympaticky, ale jinak asi mnoho rozumu nepobrala. Věci si nedává příliš do souvislostí a nevidí dále než za aktuální týden. Ne, to ji křivdím. Nevidí dále, než za aktuální den. U ní věřím tomu, že ji někdo velmi brzy opije rohlíkem a ona půjde ze hry. Není taktik a Hotel Paradise nebere rozhodně jako hru, ale jako reálný život a to ji nepochybně jen škodí.

Soužití tohoto páru nepochybně dost ovlivni příhoda z večera, kdy ač je Rybkovi alkohol cizí, tak se napil a začal na ostatní vyřvávat, že on je král a ostatní jsou mrdky. Zde si dovolím malou odpočku o zvláštním vnímání slova král v Hotelu Paradise. Zatímco Rybka jej používá k označení někoho, kdo je něco více, jakési nadrasy, tak Romeo stejný výraz vmetal Maťovi po vyřazování do tváře ve smyslu posměšky. V tom aby se divák vyznál :)

Zpět však k napitému Rybkovi. Jeho kecy popudily ostatní a tak nebylo divu, že jej chtěli zchladit v bazénu. Rybka se však zuřivě bránil (dobrý postřeh v komentářích, možná šlo jen o panický mozkový spoj – alkohol – voda – topení) a to až tak, že pokousal další soutěžící a vysloužil si tak novou přezdívku Piraňa.

Pár Diana a Maťo

Tohle již pár hodin po vyřazování nebyl pár a oba celý týden využívají k tomu, aby jeden zůstal v Hotelu Paradise déle než do nejbližšího vyřazování. Tedy Maťo pár dní, Diana další týden. Maťo začíná být divákům prezentován jako kladný hrdina, zatímco Dianě naskakuje co den to další mínus v očích diváků.

Pár Romeo a Zuzana

Jak to vypadá, tak Romeo velmi rychle rozdýchal, že mu Zuzana vyřadila jeho oblíbenou Klaudii a tvoří se Zuzkou silný pár. Pokud se Romeovi nezapálí mozkové blány a nerozhodne se zachraňovat na úkor Zuzky některou z dalších soutěžících, pak tomuto páru předvídám delší setrvání v Hotelu Paradise.

Single Michal Rockwood

Tak tento Kubánec z Olomouce, kterému někteří čtenáři Panáčka v RS spíše přisuzují spíše cikánskou krev se zatím nijak výrazně neprojevuje. Projevem sice působí jako dement, ale to může být nepochybně skrýtá vada řeči, třeba i vrozená, za kterou nemůže. Úsudek však bude mít rychlý. Neb velmi záhy po vstupu do Hotelu Paradise zjistil, který pár je nejvíce v rozkladu a kde bude mít šanci na přežití, ač má tedy první týden po vstupu imunitu. Nebo nemá tak bystrý úsudek, ale velmi dobrý šestý smysl.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 56
2
dessin
Reagovat

Ja se bavim naprosto skvele, zvlaste pozorovat mozkove malo zdatne jedince jak se snazi vymyslet nejakou taktiku a intrik je poucne.

PS: autore, diakriticke a gramaticke chyby v clanku jsou schvalne ?:)) aby i slabsi jedinci chystajici se do Hotelu mohli pochopit vyznam rekapu?:)

3
Radek aka SUNicko
Reagovat

dessin (2) rád bych, aby byly schválně, ale bohužel, jde o me nedostatečné vzdělání v jazyce českém :)

4
dessin
Reagovat

tak se tvar ze jsou schvalne, a Nelu otec bil :)
Ja z nich mam pocit ze tam sedi 80lety zivotem vycucany baby s xichtama dvacitek, jinak nevim.

a nejlepsi hlaska vcera: Tak jako ma kazdy chalan po ranu erekci, tak aj Romeo ma :_))))

Reagovat

OT: dessin (4) opraveno. To je tak, když člověk vstane a hned píše článek, protože je v dobrém rozmaru z dobrého vyspání :)

6
Hooper
Reagovat

hláška dne? Tak to bych nominoval Nelino „šestkrát jsem se odtahovala“.

7
Elko
Reagovat

som zvedavý ako to dnes vyriešia s Rybkou, upútavky hovoria, že dnes to bude fičák :)

Foto:

8
Ksčenka
Reagovat

Sleduji všechny RS a ikdyž jsem se zařekla, že HP vynechám – už jsem v tom. S lidmitakového ražení jsem se vůbec nesetkala v osobním životě – ( za komančů takhle žili jen štětky a veksláci) a tak je to pro mě velice záživné pokoukání. Nevím jestli je to dokonalým střihem – ale díl od dílu mám jiný názor na každého obyvatele. Diana a Maťo mi byli velice sympatičtí oba – pak ztratil Maťo body za to, jak DI „ošmatkával“ pak ztratila Di body , že udělala na Maťa “ šmé“ a nakonec Dianu nenávidím a nemůžu ji ani vidět a Maťo je pro mě hrdina, že to všechno ustojí s takaovým klidem. Překvapení je pro mě Nela – po včerejšku mi je o dost sympatičtější – jak vynadala Janě. Taky si myslím, že Kubánec z Hané nebude uplný trotl a jen co se trochu zorientuje ještě nám všem ukáže . Jinak jsem teda nadšená z účinkujících – jsou velice zajímaví a každý úplně jiný .

Reagovat

Ksčenka (8) no střih je mimochodem u Hotelu Paradise hodně dobrý. Holt tam jde dle mě vidět to, že to není real, ale mají na to tak den, dva čas.

Co jsem zapomněl v článku zmínit, tak to je fakt roboticky čtený komentář Martiny Gavriely. Nešlo to, dal jsem si to radši ze slovenského archívu :)

10
anja
Reagovat

nejfrekventovanější slova za včerejšek – nepřitahuje, přitahuje, jakoby

Nikiny prdíky jsou proto, že málo ve fitku cvičí břicho

u Jany mi vadí, jak při afektovaném mluvení vyhazuje horní ret

11
anja
Reagovat

7 Elko, Piraňu by měli jasněže vyhodit, na minutu. Živočich co neumí nakládat s alkoholem je nebezpečný

12
anja
Reagovat

SUn, víš, on ten olomoucký Kubánec může být klidně cigoš po matce. proč furt bereme v potaz jen jeho otce? :))

a jsem si všimla, že u minulého článku má nějakého svého fanouška obhájce :)

13
Macík
Reagovat

Zuzana – kam zmizla ta *vytuněná samice* z předchozího týdne ?…odlepila řasy, navlíkla tepláky a spokojeně chrní ve trojce s Romeem a s Dianou :-)…

Nikol – chudák holka, ta z těch šoků snad nevyjde, z počátku ji rozhodil féén, pak Leo a nakonec kousanec, a tak řešííí…řešííí…a řeší…

Diana – ta holka má ale silnej pajšl a hlavu v oblacích z vlastní super hráčské taktiky…jenom bacha na pád z výšky…

Jana – jedním slovem…střívko…nejspíš přijde o rybku…

Nela…žeby lítostivá drsňačka a zastánkyně slabých?…nepřiznala oťupkanou kačku, próóč?

Matěj – Matěji, Matěji…proč tě holky nechtějí…žeby byl moula horší než namachrovanej tupec, mačo, hovado ? na ostrově asi ano…

Rybka…tak už cháápu. proč.pak prohlašoval, že nepije…prostě je po alkecu tak trošku kousavej…

Leo – zatím předvedl jen rozmazanou čokodírku a odmítavý postoj k babě ve vertikální poloze…

Romeo – taková *Vendulka utěšitelka*…zatím…

Nikola – co o něm říct?…má hranatou prdel a to je asi tak vše…

Michal – uf…

14
Macík
Reagovat

Sun…jen poznámka k Michalovi…ten *rozložený pár* ho musel třísknout do hlavy snad už při vstupu do areálu :-))

15
Adéla
Reagovat

Docela bych brala slovenský komentář, u toho se směju. Naše Martinka se nedá poslouchat, málem u té nálože textu usíná. Jinak soutěžící mají ve smlouvě, že je produkce může kdykoliv ze soutěže vyřadit bez udání důvodu a stejně tak je i tam i vrátit. / to jsem vyčetla na slovenských stránkách/. Rybka dnes poletí, všichni budou bulit, protože se nechali pokousat rádi, tím bude párování vyřešené. Jsem zvědavá koho ukecá Nikola, hlavně teda nesmí prdět nebo zdrhne i Romeo, který ji „neustále překvapuje a je jí blíž a blíž ….“

16
dessin
Reagovat

6 (Hooper): odkopla, dovolim si opravu. Odkopla, to stale opakovala :)

Jinak ty lidicky jsou tam opravdu jak pokusny kralici, pulka nechape ze jde o hru

Diana: jak Dianu nemam rada, tak zas jako hracka super – hele vemte si kdyby byla v Survivorovi, budete ji vynaset do nebe jak krasne taktizuje. Bohuzel mi u ni chybi pohled do budoucna, resi to z tydne na tyden a stim dlouho nevystaci.

Michal: nemyslim ze nejak prekvapi, ale dobrej byl jak vmetl Diane ze by mohl dopadnout jako Mato

Zuzka ´: nejak nam usnula kocicka ne?

17
Maxx
Reagovat

Ta show je čím dál lepší :D A všimnul jsem si, že Rómeo není vůbec hloupej, nebo aspoň v rámci této soutěže. Přijde mi, že má z nich největší nadhled, má smysl pro ironii, rozumný názory. Otázkou je, jestli v této show chci fandit nejchytřejším, nebo naopak těm nejhloupějším. No mám to asi vyřešené, fandím Zuze protože je nejvíc sexy.

Reagovat

Maxxi (17) si tady říkáme a plácáme po zádech, jak jsme nad věcí, jak ty myšky v térárku Hotel Paradise si tam žijí. A přitom jsme nepochybně obětí kvalitního střihu, který dokáže v divácích vytvořit ten dojem, co je zapotřebí :) Takže jsme taky jen loutky.

19
Adéla
Reagovat

17- moje slova. Mám toho kluka ušatýho taky nejradši, není vůbec blbý a umí se chovat. Jen se bojím, že ho poblouzní Nikolka, bude pořád bulit a on ji utěšovat…. Prostě chlap ženské hry málokdy prokoukne.

20
anja
Reagovat

15 Sun, určitě jo :) střihu a scénáře. Už jen to jak odstavili ze záběrů Zuzu je mi podezřelé

Reagovat

anjo (20) přesně tak. Několik dní za sebou je někdo mega hlučný, je v každém záběru a najednou, tichučko :) Asi mu pak dali nějaké léky na uklidnění :)

22
BigBrother
Reagovat

Už byl kocour v troubě? Už se smrkalo do čítanky?

23
Olo
Reagovat

Michala znam od videni z Olomouce, mame nejaky spolecny znamy. Normalni mladej borec, co kali, hraje fotbal a uziva si zivota. Nerikam, ze je nejak extra chytrej, ale v tom prvnim rekapu s nim z neho rezie udelala uplnyho vola. To si nezaslouzil.

Reagovat

Olo (23) o tom nepochybujeme. Přeci jen ty záběry na to jak jedl špagety či co. Řekl bych, že bych vypadal stejně a zbytek osazenstva Hotelu Paradise také :)

25
zbleh
Reagovat

Možná by sis měl najít rozdíl mezi SCHIZOFRENÍ A EPILEPSIÍ ( tím totiž Martin Rybka už od dětství trpí – epilepsií) , než vypustíš do světa takovouhle blbost

26
RAINMAN
Reagovat

Ze mě v Šéfce zase dělali inteligenta…

27
RAINMAN
Reagovat

epileptické záchvaty
OK

28
RAINMAN
Reagovat

Schizofrenie u něj ještě nebyla diagnostikována.

Každopádně Rybka je chudák!

29
Yperiter
Reagovat

Střih že je zde dobrý? To nějak víceméně nechápu. Neustále opakování těch samých záběrů, intenzivní pocit toho že věci nejdou chronologicky tak jak by měli jít a občas vteřinový záběr který tam očividně být neměl. Myslim si že je to co se téhle stránky týče dost odfláklé.

30
RAINMAN
Reagovat

29: Souhlas. To je jeden z důvodů, proč nemá cenu psát rekap po každém jednom odvysílaném dílu.

31
anja
Reagovat

26 Rainman, ne, oni se snažili z tebe dělat úchyla ještě většího než jsi .-*

32
anja
Reagovat

22 no právě že nebyl, což mě dost překvapuje. nechápu, že to můžou takhle dlouho vydržet, zvlášť když se ty párečky válejí polonazí po postelích .) ani žádná masturbace, nic – co s těma klukama tam je? vždyť to nemůže být normální?

podle mne jim tam ten Dominikánec sype do vodky brom

33
Yperiter
Reagovat

RAINMAN: Klidně bych byl pro, abys vždycky ten týdenní udělal ty (nic proti Suníčkovi, ale tvoje jsou zábavnější). Bohatě by to stačilo, stejně se tam téměř nic neděje a většina věcí není potřeba interpretovat v článku.

34
Elko
Reagovat

anja: :-))) ty ma každý deň pobavíš.
„ani žádná masturbace, nic – co s těma klukama tam je? vždyť to nemůže být normální?“

36
Iva
Reagovat

Mě teda fascinuje, jak dokáže Maťo zachovat klid, tu nánu Dianu bych zabila..Ale jelikož Rybka dnes letí, takže je jasné, že mi muj (bohužel blonďato zrzavý) klaďas Maťo zůstane:-)

Reagovat

Ivo (36) proč by Maťo měl zůstat? Rybka bude nahrazen novým hráčem (s imunitou či bez?). Tedy jeden týpek zůstáne zkrátka za pár dní na ocet.

38
Hooper
Reagovat

A to je škoda, že to takhle udělali. Docela rád bych reakci ostatních po větě „Rybka odešel, tenhle týden párování nebude, příští týden si vybírají muži, za pár dnů přijde nová žena“ rád viděl. Hlavně Dianin obličej, pač by Maťo zůstal.:) *zlomyslník*

39
Iva
Reagovat

No já doufám, že to bude trotl a žádná ho nebude chtít:-Dnevím pročz toho Maťa delaj takovýho vola..On a Romeo mi přijdou nejvíc v poho..

40
FF
Reagovat

já jsem jen zvědavý kdo Rybku nahradí a jak na něj zareaguje Jana

42
FF
Reagovat

SÜNíčko (41) – může být – další hora svalů do sbírky

43
Bobby Brown
Reagovat

anjo anjo, každý není Honimír ;-)

44
postel
Reagovat

nedal by mi někdo odkaz na včerejší díl?

45
dessin
Reagovat

44 poste: http://www.paradisehotel.sk – epizody

46
Macík
Reagovat

41) konečně ten *Chodůr * :-))

47
Caroline
Reagovat

Mám dvě otázky. Sledovala jsem Šéfku a teď se tu dočetla, že se jí Rainman účastnil?? Který jsi účastník?
A druhý – dá se někde dočíst, jakým způsobem bude v HP vybrán vítěz, když tam pořád dochází nějací noví soutěžící? Díky za odpověď.

48
Ksčenka
Reagovat

Tím kvalitním střihem jsem měla namysli- právě to, že i z toho Ho..nka, které se tam zřejmě děje dokážou něco ustřihnout a hlavně jak dokonale dokážou střiháním postavy charakterově zařadit. Prostě mě zaráží – jak je možné, že jeden den je někdo prezentován jako anděl, druhý den už je svině jako Brno a třetí den zjistsím, že “ Všechno je jinak“ . Z vyvolených jsem si mohla udělat úsudek jakž takž sama ( první sérii jsem si dokonce přes víkend platila a sledovala vilu on-line 24 h) tady v Paradise nemám šanci zjistit jaký kdo je , ale musím konzumovat jen to co je mi předkládáno jako “ pravda“ .

49
Bobby Brown
Reagovat

48 – :-D Tak s tím Brnem abys nenarazila. :-D
Tuším Ajda, nebo anja, a Mikeš jsou zrovna z tama.

50
MATES
Reagovat

okkvp-admin: na podobný slovník si najdi jiné stránky

51
RAINMAN
Reagovat

Anja je SPICA.
Anja je špica.

52
Iva
Reagovat

Nevíte jestli museli před nástupem do soutěže projít nějakými zdravotními nebo psychologickými testy?
Podle toho jak se to tam rozjíždí, by to asi nebylo na škodu..

53
eva
Reagovat

52: Jasně že prošli nějakými testy, proto jsou tam právě ti, co tam jsou. Nebo je to snad vzorek normálu?

54
Prochor
Reagovat

Rybku neměli vyřazovat. Stačilo dát na dveře POZOR ZLÝ RYBKA.

55
Prochor
Reagovat

47 – Caroline. RAINMAN je náš oblíbený chater. V šéfce to byl ten nejinteligentnější účastník, který pochopil, že šéfka nehledá někoho, kdo prodá nejvíc piva ale že hledá managera. Ostatní ho považovali logicky za největší pako.

56
anja
Reagovat

47 Caroline, a ještě před šéfkou se Rainman mihnul v Hledá se táta, kde se ucházel o maminku Evičku. Během dvou minut dokázal Evičku rozhodit tak, že chudera začla mrkat každým okem jinak. …….. a od té doby ho já platonicky miluju .)

Přidat komentář