Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Souboj Hlas ČeskoSlovenska: Leoš se špičkuje s Rytmusem (video)

14. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=3306 w=420]

Již v podvečer se můžete těšit na další díl s hodnocením šancí zpěváků a zpěváček v týmu Pepy Vojtka.

První souboj v Hlasu ČeskoSlovenska nás sice čeká až tuto neděli, ale již nyní se objevilo uniklé video se špičkováním Leoše s Rytmusem. Mimochodem, můžete v něm vidět i dvojici zpěváků, které proti sobě Rytmus postavil. Co myslíte, koho nakonec poslal dál?

Hlas ČeskoSlovenska: špičkování Rytmuse s Leošem

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
1
Lenka
Reagovat

Doufám že poslal dál Juraje Zaujece. Protože jestli teď vypadne Hnilica a i Juraj tak už opravdu nebudu mít komu fandit :(

2
Maxx
Reagovat

Co dodat. Mareš totálně trapnej, Rytmus ho dobře setřel. Mohla by už Nova přestat toho vrásčitýho úchyla cpát do všech pořadů?

3
yeey
Reagovat

No to je teda vazne ster, ze mu trvalo pul hodiny vymyslet tohle…..:D Zrovna Rytmus podle me neni absolutne schopnej vest nakou diskuzi… jediny co umi je opakovat asi tak 5 vet jako „robil som s Tinou, s Tomim Popovičem, s Darou,“ „ja sem nejmladsi, proto mam k mladym nejbliz“ nebo jeho vytahovani poctu zhlednuti na youtube….. a to se teda jeste porad prekonava, protoze obycejne lidi, co proti nemu neco maj zacne jen urazet a delat, jak mu ostatni vsichni zavidi, jak je štylový, imidžový… to zrovna…:-) nicmene je fakt ze tohle je porad lepsi reakce na Leoše, nez co predvadel v Superstar.

Přidat komentář