Panáček v reality show

Prostřeno V. (5.- 9.3.) ze Středních Čech

5. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Nezařazeno

[singlepic id=3682 w=420] Oblíbená kuchařsko-hostitelská show tento týden zavítá do Středočeského kraje, kde se o titul nejlepšího hostitele a lákavou výhru 40 tisíc korun utkají čtyři ženy a jeden muž. V pondělí navštívíme Královské město Slaný, druhý den zavítáme do vesničky Poříčany, ve středu se bude večeřet v Brandýse nad Labem, čtvrtek má propachtovaný hostitelka z obce Kamenice a v pátek okruh zakončíme v Měšicích u Prahy. Sledovat můžete opět každý všední podvečer na Prima Family.

Co nás čeká?

V pondělí zahajuje benjamínek soutěže, Markéta ze Slaného. Dálkově studuje a brigádničí s tátou jako kominice! Žije s přítelem u rodičů a těší se, až si v domě zrekonstruují půdu. Markétino menu s lososovým salátkem a pečenou krůtou zní famózně. Přinese kominici štěstí a 40 tisíc na vysněnou půdní vestavbu?

Úterní hostitel má osmiměsíční dcerku a žije v Poříčanech s její maminkou. Číšník Petr je velký sportovec – hraje hokej a jezdí na snowboardu. K tomu ale umí tak dobře vařit, že ho přítelkyně přihlásila do pořadu. A čím chce úterní hostitel oslnit své soupeřky a zaútočit na částku 40 tisíc korun? Hosty čeká konfitované kachní stehno s jalovcovou omáčkou, bylinkový knedlík, sladké červené zelí a čokoládové suflé se zmrzlinou.

Uprostřed týdne prostírá inženýrka Kateřina. Je čerstvě rozvedená, má dvě děti a přítele a vede hektický život zaměstnané ženy v nejlepších letech. Přesto si najde čas, aby svým soupeřům uvařila první polévku týdne a marinovanou vepřovou pečeni s kapustovým zelí, knedlíkem dvojí chuti a malinové pokušení. Zní to opět báječně, i manažerka z Brandýsa má tudíž velkou šanci na výhru 40 tisíc korun.

Čtvrteční hostitelka Martina vystudovala vysokou školu ekonomickou a každý den dojíždí do práce do Prahy. Ráda chodí s přáteli na vínko, je společenská, také ráda cestuje, tancuje a fotografuje. Do pořadu se přihlásila ze zvědavosti, ale jistě si ona přeje, aby její krevetový salát, špenátové krůtí karbanátky s noky a hruška na víně dosáhly na maximální počet bodů, titul hostitelky týdne a 40 tisíc korun na vybavení pokoje u rodičů v Kamenici, kde žije.

Poslední amatérská kuchařka uspořádá kulinářskou exkurzi na jih. Páteční finále se odehraje v Měšicích u asistentky, překladatelky a tlumočnice Radky, která se provdala za Itala. Proto nepřekvapí, že uvaří lasagne a telecí s rajčatovým sugem. Účast v soutěži je pro Radku, která se též věnuje prospěšné činnosti, výzva, i ona si přišla vyvařit 40 tisíc korun!

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Nezařazeno

Diskuze k článku

Počet komentářů: 16
1
AndyS***
Reagovat

To bude nějaký omyl, dnes prostírá Markéta ze Slaného, týden patří středočechům, Moravskoslezský kraj až příští týden.

2
Belisana
Reagovat

vono tezko rict, stranky primy jsou znacne nejednotne
http://www.iprima.cz/prostreno/priste-uvidite

3
okkvp
Reagovat

ehm, už jsem také zaznamenala že Ostrava tenhle týden ani náhodou – opravím – Primě se mě včera podařilo evidentně dokonale zblbnout a původně připravený článek jsem po přepsala.
Prosím jen o chvilku strpení

4
okkvp
Reagovat

Článek k pořadu Prostřeno! opraven – vaříme ve Středních Čechách

5
Belisana
Reagovat

no, ja uz ani nevim, jestli me to bavi. Pan desnej rejpal… dochuceny cerstvy ovoce si predstavuje dochuceny jak???
Kdyby ty vyhrady – asi by se neco k vytknuti naslo – umeli zformulovat, OK. Ale tohle bylo bohapusty rejpani, u stolu nevkusny.
hostitelka byla trochu nervozni… z techle kecu bych asi mela tlak 300 a hodila mezi ne bombu
hlavni chod se jim nelibil, jak byl naservirovan… ovsem utopenim to v omacce znacne vylepsili…
holka chudak zblbnuta Zdeneckovyma balancnima utvarama. Nebyl to zadnej pruser, to jeji vareni. Pockam si na to šišlu chytryho, co vari zejtra :-DDD

6
haha bimbi
Reagovat

5- taky jsem obdivovala nervy jak špagáty včerejší hostitelky -:-D. Ten ukecanej pingl byl doslova nesnesitelnej, on vůbec nezavřel hubu a furt jen mlel, jak by to udělal ON. Taky mě udivuje, jak si spousta lidí plete „upřímnou kritiku“ s hulvátstvím, hrubostí a nevychovaností. Jsou přece na návštěvě, oni to někteří úplně vypouštěj a chovaj se jak nepříčetný

7
Katynka
Reagovat

5 a 6 Když tam vidím takového exota, který je chytrý jak rádio, vše ví nejlíp a on by to takto a on by to tak, já osobně občas vypínám vnitřní sluch a koukám, protože bych z toho jeho buzerování musela vlítnout do té obrazovky a chytit ho za ucho a vyvést ven. Jsem opravdu zvědavá, jak bude dnes vařit, ale asi z toho budu mít osypky, protože předpokládám, že pokud se mu někdo postaví s nějakou kritikou, tak bude mít milion keců, proč je to tak podle něho správně a nejlepší.

Jinak hostitelku obdivuju, protože měla obrovskou trpělivost, ale na obličeji jí bylo dobře vidět, jak je z jeho komentování rozladěná. Kdo by taky nebyl, že?
Je to o vaření, ale i kritika se dá říci způsobem slušným, neurážlivým a neponižujícím. To však dost soutěžící netuší a dělají to přesně naopak.

8
Belisana
Reagovat

6, 7, doufam, ze jste daly dnesni dil! Jako OK, asi o tom vareni neco vi, ackoli suflé doma me rozesmiva, to proste nedelam, na to chodim, ale … averze, no.
Omacku ze sacku… si troufam poznat :-DDD Mozna kecam… ale jeho „nachytavky“ … DEBIL!!!
Ja uz bych sla dnes pripravena, s granatem. Dala jsem to od pulky, ale byla jsem zvedava na zabavu.
A bingo! Tez bych mu zavazala oci, narvala do huby ten granat, vydala pokyn k uprku a vytahla tu pojistku!
Cira pavlac muj prispevek, ale naprosto silenej typ.
Kazdopadne divna skvadra.
Jsem zaujata. Sere me von a cernobila vosa. Mozna bude jeste (_._)

9
Katynka
Reagovat

8 :-)))))))))))))))))))))))))))))))))) Pravda.

Nejdřív jsem si myslela, že to bude dobré, dle menu to ujde. Ale jak jsem viděla, jak kuchtí, tak je to ve smyslu – za krásný název schovám odfláknutý dílo. A s jakou samozřejmostí lhal a vůbec mu to nedělalo problémy.

Já osobně preferuju klidně méně načančané talířky a méně okázalosti, za to mám ráda opravdu dobré, domácky odvedené jídlo a dobrou pohodu, která má k pohoštění a návštěvě patřit. Nevyžaduju příbory ke každému chodu zvlášť a deset sklenic, ale vyžaduju příjemného člověka. Nestojím o za každou cenu všechno udělané doma (nevadí mi kupované nudle, nevadí mi kupované pečivo a už vůbec neodsuzuju, když někdo udělá předkrm, který se jen naskládá a je, nevyžaduju ani domácí zmrzlinu). Ale mám ráda, když ten hostitel o mě jeví zájem, abych se nenudila, netrpěla žízní a neměla pocit, že jsem na obtíž či trpěná.
No a tento exot – tam bych se dobře necítila. Ani trochu.A až bych viděla celý ten pořad, jak vařil, tak by mi z toho bylo opravdu smutno. Dle mého je prostě namachrovaný a chce za každou cenu vyhrát, což se bojím, že má našlápnuto.

10
Pattrick
Reagovat

Petr je hroznej debil !!

11
Belisana
Reagovat

heeeeeeeeee, z ceho je ten narod tak tlustej, kdyz vsichni jedou ve spenatu? :-DDD ze by to bylo tema knedlema? Ale to je jen krajova testovina :-)
Bude to opet pavlac. Ta patecni varicka a jeji kategoricky soudy me sejou uz od pondeli.

predkrm brambora… trosku silham, ale budiz
Hlavni chod. Jedna knedla, druha knedla, spenat, kapusta a maso. Preplacany. Moc veci najednou. To neeeeeee. To je presne – nocí tiše úpěl dobročinný účel.

Pingl je debil. Prvni dva dny se mi ho nepodarilo odrovnat, tak uz to vydrzim! Je to v klidku, ackoli on by to udelal jinak. I ja, kluku, vedet to dopredu :-D vsichni jste to videli!

akorat me prekvapila hostitelka, pac se zjevne domniva, ze dobra nalada jde na jeji triko :-)

no ale aspon chytrej Petka nedostane 40, pokud se pres 32 nekdo neprehoupne.

12
anja
Reagovat

hehe špenátový týden :) to se jim povedlo

pondělní slečna uvařila dobře, na to jak je mladá, fakt smekám

úterní šišla taky vařil celkem dobře, akorát teda já takové přechytřelé machry fakt nemusím, a klidně moh přiznat, že základ do omáčky použil instantní

taky nechápu proč tak všichni bazírují na věcech aby byly domácí, když mám v dosahu dobrou pekárnu a výrobnu, radši i knedlík koupím u nich než bych se s tím měla patlat sama, a nejen kvůli tomu, ale ono se ty knedlíky nemusí vždycky povést, že

13
Belisana
Reagovat

anja presne! za chvili se kazdej bude tvarit, ze doma rucne krouti vretena a vohyba kolinka. O tom to prece neni :-) Prekvapive se ale zatim nikdo nezeptal, zda je zeli domaci, slapane :-DDD no nic, jdu se kouknout na dnesek, mam to na 10 minut, uz mam grif

14
Belisana
Reagovat

Syrovy talir, tam se moc neukaze kucharsky umeni… OMYL! Neni nutno kvedlat vareckou, jde o to, co k cemu dam a jak to vyzni! Ani seskladat k sobe vhodne kombinace uz hotovych veci neni easy, ma-li to byt chutove zajimave :-) Jestli tohle bylo, nevim, neresim, ale potesilo me, ze to bylo jako dezert. A sladkej bych vynechala.

Slovo smejdeni v kazdym dile uz ve me vyvolava davici reflex. Proc si nemuzou byt jednoduse prohlidnout?

Cerstve krevety… v krevetach nejedu :-D kecu ale zas habadej, ackoli asi to nebylo uplne koser, jen teda ja nevim… divna parta…

Noky umim, obcas delam, ale i kupuju. A? Tam nevidim problem v tom, ze jsou koupeny. Neni vydelecnej podnik. V restauraci se urcite vyplati ve velkym noky udelat nez koupit, ale doma? Nez to zkazit… neresila bych az tak. Ale divne to vypadalo. Nebylo to na pohled nic, nac bych se tesila, az to ochutnam. Syrova omacka k tomu… neumim si to predstavit.

Ocekavani dnesni hostitelky me teda zaskocilo ale – 9???
Jsem zvedava na tu zitrejsi. Je to hrozne nesympaticka skupinka. Jak ta vcerejsi zenska nutne musela dat najevo, ze je starsi nez ta mladsi zitrejsi…
Ta pondelni holka z nich asi vychazi nejlip.

15
Katynka
Reagovat

14 Mě se pondělní hostitelka taky líbila nejvíce. A souhlasím – není nutné mít vše domácí, záleží na tom, co a jak se s čím nakombinuje, jak to chutná a zda to nevypadá jako již jednou požité.
A nesouhlasím s tím, že Petr měl nejlepší menu, jak včera prohlásila jedna ze soutěžících. Jeho menu nebylo špatné, ale určitě ne tak skvělé jak tvrdí o sobě i on sám.

16
Freddy
Reagovat

Dherai,dherai badhai &dhanebad,Mount Everst onrstipg club.malai maya chha jaha nepali haru ramauna khelna pairaheka chhan&nepali haru ko dukhama jasle asu puchi diyaka chhan, bholi abse pani mhan hune chha, jay hos moun Everst club. Tika ram ghimire,jhapali,majhuwa..mobil No;66972126

Přidat komentář