Panáček v reality show

Hotel Paradise: co nás čeká 5. 3. 2012 (video)

5. Březen 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=2887 w=420]
5. března začne Prima Love a TV Joj vysílat velké seznamovací dobrodružství 10 krásných mladých lidí z Dominikánské republiky. 5 dívek a 5 chlapců v Hotelu Paradise. Již během první noci do Hotelu Paradise přijde 11. soutěžící. Jak ho skupina přijme? Pojďme se podívat na další obsah 1. dílu nové reality show, kde nikdy nevíte, co se může stát v ráji a kdy se ráj promění v peklo…

Hotel Paradise, začínáme

Na úvod Hotelu paradise moderátorka Martina Gavriely přivítá 5 dívek a 5 jejich mužských protějšků v jejich novém působišti v Dominikánské republice. Po úvodním oťukávání na hosty čeká vybraná večeře a osobní barman, který se o ně bude po celý večer starat.




1. den v Hotelu Paradise bude v režii žen

V prvním díle nové reality show budou mít hlavní slovo holky – ony si budou moci vylosovat, v jakém pořadí si vyberou partnera a zároveň v jakém pokoji s ním budou bydlet. V Hotelu Paradise se dá totiž přežít pouze v páru. A to s sebou přináší kromě sympatií i taktizování, intriky, hádky a ostré lokty. Cesta k vítězství holt nebude poseta růžemi. Bude proto hodně důležité zvážit, koho si dívky pustí k tělu, komu budou důvěřovat a koho se naopak budou chtít zbavit.

Do hry vstupuje 6. žena s imunitou

Již během prvního dílu se v Hotelu Paradise objeví i 6. ženská soutěžící. Ta bude mít 5 kluků po určitou dobu sama pro sebe. Navíc bude mít po celý týden imunitu a tedy nebude moci být po prvním týdnu vyřazena. Je tak hlavně na ní, zda a kterého z kluků okouzlí. A že na to má prostředků opravdu hodně!

Hotel Paradise, technické parametry

Hotel Paradise se rozkládá na ploše o rozloze téměř 1000 m2. Přípravné práce na show trvaly vice než tři měsíce a štáb se skládá ze 60 lidí. Celkem bude hotel snímat více než 40 kamer včetně 9 s nočním viděním. Technici po celém hotelu položili přes 17 kilometrů kabelů.

První záběry z Hotelu Paradise

Související články

Hotel Paradise: soutěžící dívky, seznamte se (video)
Ohlédnutí za americkou verzí Hotelu Paradise

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 46
1
Kapi
Reagovat

Přípravné práce na show trvaly vice než tři měsíce a štáb se skládá ze 60 lidí. — kolik tunelu a „prodlouzenych dovolenych“ v tom je? :D

2
galadriel
Reagovat

Dnes o 20:10 predpremiera….pravdepodobne len 10 min zoznámenie sa so súťažiacimi. 20:20 už by mal isť film, stále dávajú naň ukážky.
http://www.topky.sk/cl/100313/1301693/Vojna-Markizy-a-Joj–Podraz-s-Hotelom-Paradise-

3
RAINMAN
Reagovat

Sledujte LIVE od 20.10 zde: http://live.joj.sk/

4
Radek aka SUNicko
Reagovat

Rainman (3) můžeme se těšit na první rekap?

5
RAINMAN
Reagovat

No co říct na tu dnešní „antiupoutávku“? Asi to, že někdy méně je více, tj. udělali by lépe, kdyby ten nultý díl vůbec neodvysílali.

7
RAINMAN
Reagovat

V dnešní hlavní relaci o počasí na JOJce nás nezapomněli informovat, že v Dominikánské republice mají 31 nad nulou.

8
RAINMAN
Reagovat

K přímému souboji mezi Farmou a Hotelem Paradise bude docházet pouze v pátek.

9
Radek aka SUNicko
Reagovat

Nejvíce se mně na dnešním před díle líbila fauna Dominikánské republiky :)

10
Hooper
Reagovat

Holky odevzdávaly i číslo lodiček?:)

11
Radek aka SUNicko
Reagovat

Titulek LEO JE DEBIL pobavil :)

12
kanárek
Reagovat

Je zajímavé, jak všichni touží po problémové ženě… :-)
Řekla bych, žev téhle partičce Leo nebude debilem sám.

13
Elko
Reagovat

SUNíčko: na Prima Love sú titulky slovenské? aj s odkazmi na slovenskú web stránku a podobne?

Mám taký dojem, že tie baby budú ochotné sa pretvarovať, že sú lesby, nejak im tí chlapi lezú po prvom dni na nervy i keď jeden párik už uzavrel pakt :)

14
Radek aka SUNicko
Reagovat

Elko (13) kromě titulku, že je Leo debil jsem si ničeho takového nevšiml. Vše v češtině a webovka tam nebyla zmíněná žádná.

15
Blem007
Reagovat

zlatá Farma! toto je zase megapropadák… to už bych raději nějakou VIP verzu BigBrothera jak Paradise

16
T.
Reagovat

jedním slovem … bizarní

17
Thybaumont
Reagovat

Hm, zlatí Vyvolení, tam nebyli aspon všichni tak zoufale hloupí, nudní a zbyteční. Vždyt tihle jedinci s IQ měnavky fakt nikoho nezaujmou:-((

18
Don
Reagovat

To mě přišlo jako casting do porna zatim ten díl :D

20
Radek aka SUNicko
Reagovat

Elko (19) ochranku do Dominikánské republiky taky vzali? Já jen, až tohohle chytne rapl, tak to nemusí dobře dopadnout.

21
Radek aka SUNicko
Reagovat

Elko, tady má Leo novinku. Já a vodka :) http://www.youtube.com/watch?v=EJR8nWy0Mr0

22
Don
Reagovat

KTSO tam,no pane jo,škoda,že tam není ještě jinej z Gymu,by tam rovnou mohl být novej Souboj Titánů :)

23
Dee
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=sbxRPQ6PDTw Tady Máte Lea ještě mláďátko :))

24
Thybaumont
Reagovat

20.. já četl ochranu, ale i s tímto slovem, by tvoje věta měla pravdu :-D.

25
Antikoc
Reagovat

Tak jsem se na to podíval a absolutně bych nesnesl Niki. To je něco teda, ta by mi promluvila díru do hlavy, pořád něco řešit, samý pípoviny. Taky se velkem dost holek projevuje jako žárlivý kozy. To si fakt někdo myslí, že takhle se balí kluci? Strašně mi vadí, jak jsou ty holky vulgární. Většina teda. Jinag Gavriely dobrá, akorát moc suchý vlasy a černá stíny, zbytečně.

26
Díky předem
Reagovat

Pomoc, mohl by, prosím, někdo říct moderátorce, že Paradise se NEČTE jako „Paradajs“? Mám z toho úplně hučení v usích.

27
Eliška
Reagovat

už znají soutěžící, jako vždycky prsatice a svalovci…

28
LadyXL
Reagovat

Když se prvně objevila Gavriely, tak jsem se jí lekla! Byla snad po 14-ti denním flámu, oči jak sůva a jak pravá bordelmamá…. Stará, strhaná…. Proboha, ona tam nemá vizážistu??
Taky mi vadí, jak mluví holky sprostě při normálním povídání. Neříkám,když se někdo hádá atp.,tak mu to ujede, ale ony? No hned bylo po kouzlu osobnosti, pokud náhodou některá něco takového měla…. A ta „striptérka“, pěkně ordinérní.
Dám tomu ještě tak dvě pokoukání a pak asi adieu…
Farma na SK byla lepší !!

29
tetka
Reagovat

Kdyz tomu Prima rikala Vyvoleni v raji, tak jsem trochu doufala, ze vyber soutezicich bude jako ve Vyvolenych a ne v Big Brotheru. Na tohle se podle me nebude dat koukat.

30
anja
Reagovat

27 LadyXL, v prním záběru vypadala Gavriely na sedmdesát. Ještě to mohlo být špatným nasvícením, ale každopádně i špatný mejkap…

Zuza playmate nechápu kde vzala titul, vždyť je to kopyto, baba slon

a všichni jsou tak krásně vypatlaní :))

31
Ajda
Reagovat

Zatím nuda, Farma slibuje větší zábavu, Zámena manželiek šokovala, kdo to má všechno stíhat :-(

32
Syky
Reagovat

25 Nemohl, protože to dávají na TV stanici Prima Smích, „láf“=laugh, nikoliv Láska „lav“=love. Prima je tak světová… Já vždycky nadskočím, když to slyším.

33
RAINMAN
Reagovat

31: :-D

34
Honu
Reagovat

Tak byl to první díl, celkem to ušlo. Ta blondýna, která všem asi bude vadit mi nevadila. Naopak ta co do ní klavírovala, ta s tím Leem, ta je mi protivná. Ta moderotárko měla moc černý nad očima, ale projev ok. Ona vždycky vypadal starší než je, ale zase tělo má luxusní.

35
okkvp
Reagovat

Koukala jsem až v noci na family. Moderátorka tam zřejmě vizážistu má, ale ten má naprosto volšový ruce a cink na voku. Vlasy a pleť jak kdyby před chvílí vylezla z moře a to kilo soli na ní uschlo, obleček podivnej a makeup očí – vypadala jak drak kříženej s číňankou.
Osazenstvo – no, předem jsem tušila, že to bude asi výkvět inteligence, tož nepřekvapili – je to výkvět inteligence. Když občas náhodně narazím, juknu, ale takovej masochista abych to snad sledovala pravidelně nejsem. Zajímavějších alternativ spousty.

37
MirkaP.
Reagovat

Dívat jsem se nechtěla, hrála jsem u toho hry. I tak jsem bohužel zaznamela, že je to děsné, příšerné, hrozné a příště, pokud si můj spolusledovatel nedá říct, půjdu radši spát nebo do vany nebo se psem ven, cokoliv jen ne tohle.
DĚS BĚS od soutěžících přes moderátorku působící jako bordemamá až k těm kýčovitým krajinkám.
Zlatá Pergnerová.

Reagovat

MirkoP (36) Dominikánská republika nemůže za to, že tam ty kýčovité krajiny vyrostly. Tak to tam zkrátka vypadá :)

39
Tomáš
Reagovat

Nebylo to zas tak špatné, jen chvilkama nudné a bylo tam zbytečně moc znělek, ukázek leteckého pohledu atd… Od Gavriely jsem čekal víc. btw. tu můžete najít recenzi gorilla.cz/article/11413-hotel-paradise-dl-1-no-ty-kokos.html . Věděli jste že Nikola C. má za sebou gay porno minulost?

40
Evelína
Reagovat

JJ Gavriely byla těžce špatná a nudná…jak panák tam plula a nic moc…soutěžící docela ušli, tady lze narazit na několik pikantností o soutěžících hotel-paradise.cz/

41
marty
Reagovat

Omylem jsem přepnula na Hotel paradise a teda, to jste se vyznamenali. Výběr soutěžích opravdu kvalitní, samá blbá pipina a namakanej hlupák a moderátorka Martina Gavriely je ošklivá.

42
Hooper
Reagovat

Tomáš: Ano. I o jeho vyhoštění z USA a desetiletém zákazu pobytu tamtéž víme.

43
zdeněk
Reagovat

Taková monstrózní kampaň, taková investice a nakonec z toho vyleze blábol, na který se víc jak 5 minut vydrží koukat jen totální masochista. Kdo si myslí, že tenhle pořad si udrží aspoň minimální sledovanost po tři měsíce je opravdu král optimistů.

44
monika
Reagovat

moc se mi liby pořad hotel paradise a jeden kluk jmenem mato ktory vipadol ked ho dianka podvedla a je mi to lito a ešta sa mi liba romeo

45
karolka
Reagovat

Hotel je běs, jen jednou jsme to viděli a něco co jsme od naší milé Primy nečekali je na světě!! Ztratila Prima soudnost?Již nikdy více tento HOTEL nechcem vidět a Primo zahráváš si se sledovaností i do budoucna!!!

46
erik
Reagovat

romeo mal vihrat bol tam najliepsi frajer mali ste nanho vsetki nervi okrem niko a nikol a kluavdia

Přidat komentář