Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas je 3. neděli za sebou nejsledovanější v Čechách i na Slovensku

28. Únor 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=3306 w=420]
Vypadá to, že Hlas Česko Slovenska si našel své věrné diváky. Tento nový talentový formát již 3. neděli po sobě vévodí sledovanosti v České i Slovenské republice. Pravda, v obou mu tentokrát výrazně na záda dýchala konkurence. V České republice to byl první díl detektivní série z archívu České televize, zatímco na Slovensku přímý přenos předávání pěveckých cen Slavík. Konkrétní čísla jsou. V ČR vidělo nedělní Hlas ČeskoSlovenska 1,42 milionu diváků nad 15 let. Na Slovensku se na třetí epizodu dívalo kolem 720 000, pri podílu 32,5% (v 12+). Pro Slovensko jsem přesné číslo nenašel, pouze tržní podíl, ale věřím, že Elko doplní. Porazí někdo Hlas nebo to bude dominantní hráč nedělní sledovanosti až do června?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
milo
Reagovat

v tiskovce od Markízy je třičtvrtě milionu diváků nad 12 let.

2
Elko
Reagovat

SUNíčko: doplnil som číslo, u nás sa ako o domininatní hráči nepíše, spíš naopak :)

4
Hroch 64
Reagovat

Díky – díky – ještě více podobných soutěží – objevil jsem vypínač TV, knihovnu a v ní plno daleko hodnotnější zábavy. Nechápu kdo dal takovouto zhovadilost do „hlaního vysílacího času“ – tupě vyhlížejíci zabijácká blondýna, upocený spartakiádník, hvězda s jepičím životem a rocker realizující se v muzikálech jsou důkazem, že celý talent má v roukou mediátor a ten rozhodne co a jak, podle vzoru co se bude od rána do večera hustit do lidí to lidi budou vyžadovat a považovat za super. Prostě národe kokej jak to s tebou koulíme a ještě za to zaplať ….

6
okkvp
Reagovat

5 – Helenu Zikmundovou asi miluju :-)

7
anja
Reagovat

5 pchehe, shrnula to dokonale :D

8
Rena
Reagovat

5. díky za článek… má pravdu – Dokud nějaká produkce nesebere odvahu přijít se soutěží skladatelů, budou všechny Hlasy jenom líheň poslušných pěveckých klonů… :-((

9
teacher
Reagovat

5 – díky. Výstižná recenze.

10
Rena
Reagovat

a nechystá se nějaká soutěž skladatelů? Existuje už ve světě? To by mohlo bejt zajímavý..

Přidat komentář