Panáček v reality show

Prostřeno V. (27.2. až 2.3.) Zlínsko

27. Únor 2012 | napsal(a): | reality show: Nezařazeno

[singlepic id=3562 w=420]
Zlínsko v tomto týdnu v pořadu Prostřeno! Budou reprezentovat jen samé ženy. V pondělí nás čekají nadýchané vejce, následuje kari překvapení a všechno završí banánový sen. Úterý slibuje hodně zábavy a legrace s kyselicou a čuníkovým valašským žebrem. Středeční hostitelka spoléhá na oblibu italské kuchyně a chystá lasagne a řezy „obliž prst“, zatímco čtvrteční vsadila na kuřecí maso a ananasový sen. V pátek nás čeká moderní večeře v mezinárodním stylu a přijde možná i břišní tanečnice. To všechno uvidíte každý všední podvečer na Prima Family.




Představme si jednotlivé účastníky

Pondělí – Magda

Maminka tří dcer je na rodičovské dovolené, dříve pracovala jako poštovní doručovatelka. Žije s přítelem v bytě 2+kk ve Zlíně, který je ale pro velkou rodinu poměrně malý, takže hodně místa zabírají palandy.
Chutě / Nechutě: Jí téměř vše, hlavně národní kuchyni. Cizí příliš neuznává a ani nezná. Nesnáší cibuli a mořské plody. Nikdy by nesnědla sushi. U stolu nemusí hádky a neshody – jíst se má v klidném prostředí.

Úterý – Iva

Bydlí ve Valašských Kloboukách v novém a komfortně zařízeném domě 5 + 1 s dobře vybavenou kuchyní. Původně pracovala jako servírka, nyní je na mateřské. S manželem, jenž je provozním v restauraci, mají dvě dcery: sedmiletou Vanessu a rok a půl starou Miu.
Chutě / Nechutě: Jí skoro vše, chutná jí valašská a česká kuchyně. Nesnáší lečo, syrové maso (tatarák), paštiky. Nikdy by nesnědla brouky, šváby nebo slimáky.

Středa – Veronika

Vystudovala průmyslovku, obor management strojírenství. Po maturitě dělala barmanku a servírku a dnes pracuje jako prodavačka ve velkém hypermarketu. Je už jedenáct let vdaná a má desetiletého syna Honzíka. Manžel jezdí s kamionem. Bydlí v bytě 3 + 1 v Uherském Hradišti.
Chutě / Nechutě: Má ráda sýry, maso. Nesnáší olivy, mořské plody a houby, nikdy by nesnědla brouky a červy. U stolu nevhodné remcání.

čtvrtek – Zuzana

Trojnásobná maminka z Chropyně se vyučila dámskou krejčovou a pracovala jako operátorka v továrně. Dnes je nezaměstnaná. Bydlí v bytovce v 2+1.
Chutě / Nechutě: Nejraději má maso. Nesnáší kopr, křen, lečo, mořské plody a vařenou papriku. Nejí sladké, dezerty jen ochutná. U stolu nesnáší rýpání v jídle a grimasy.

pátek – Lenka

Nejmladší účastnice a bakalářka Fakulty multimediálních komunikací ve Zlíně působila po studiích v Řecku, kde si přivydělávala grafickými pracemi a pronájmem motorových lodí. Po návratu do České republiky si hledá práci a bydlí u rodičů v rodinném domku se třemi ložnicemi a podkrovím v Kostelanech nad Moravou.
Chutě / Nechutě: Popis jejích chutí a nechutí se nápadně doslovně shoduje se čtvrteční kolegyní a tudíž se lze domnívat, že u jedné či druhé má ofiko chybu.

okkvp

Před lety jsem propadla prvním VéVéčkám a potkala také panáčka. Dobrá Reality show není zábava pro tupce a tenhle web je toho důkazem. Mám ráda humor, chytré lidi, nesnáším faleš a otravné trolly. Ráda jsem tu psala, ale 640 000 slov myslím stačí. Goodbye Panáček!

Nezařazeno

Diskuze k článku

Počet komentářů: 16
Reagovat

Před nedávnem se soutěžící ofrňovali nad jazykem a na plese v Opeře se podával jako jedna z delikates večera.

2
koc
Reagovat

dneska vari Babicovo fanynka :(

3
KK
Reagovat

„cizí kuchyni příliš neuznává a ani nezná“.. no vypadá to zajímavě..:o))

4
Belisana
Reagovat

pondeli
vejce gut, jsem vejcozrout, proc ne, jen min
hlavni chod maglajz fujtajblovy od pohledu…
dezert kvadr (asi aby se nereklo, te toho bylo malo?)
utery
cerecka s narecim, no dobra…
tezko rict, vsechno vypadalo divne
kyselica malo kyela, vic octa? Sak je tam kysele zeli… tak snad jen min proplachnout
hlavni chod… priloha myslim je lepsi jednoducha. Vubec mam radsi jednoduche veci, jsem jednoducha :-DDD
dezert mohl byt dobry, avsak vypadal nevzhledne.

Jinak – nuda.

5
Belisana
Reagovat

streda
dobra hlaska – prekrmu mohlo byt vic :-DDD
cerka narecna vi nejlip, co je pastika, a tak kvuli nazvoslovi malem valka :-DDD pastika je i totok
http://www.stream.cz/peklonataliri/664554-peklo-na-taliri-rozbor-detske-pastiky hmmm
naše lazáně s mrkví… a chlup
ceeerrka – kostska hozena na talerek, chybdela ji zelenina :-DDD ceeerka mi chybet nebude
juj, a rozlozity dezert :-DDD
co k tomu psat? Babicovy devenky…

7
Haha Bimbi
Reagovat

Cérka je na kopaneček do řiti, jen co je pravda :-D

8
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Včerejší „lazáně“ jsou snad nejděsivější blaf, co kdy byl v Prostřeno uvařen. Nestačila jsem zírat. Cérečka mi nijak výrazně nevadí, jen se mi nelíbí to nevkusné obočí. Ženské by se na ten permanent už měly vykašlat, tahle éra je dávno pryč:-)))

9
koc
Reagovat

az se mi nekdo zepta proc sem se rozvedl dam mu odkaz na dcerku .. skoro 100% klon me ex :o

10
okkvp
Reagovat

Které říkáte dcérka – já se nedívala, jen kouskama poslouchala (té úterní?)

11
koc
Reagovat

10 – jj

12
okkvp
Reagovat

11 – jak jsem psala, moc jsem se nedívala, ale i tak bych spíš měla dotaz jiný ;-)
(ale nezeptám se, někdo by se mohl zeptat na nějakého mého ex)

13
koc
Reagovat

12 :) .. tak pššš

14
Belisana
Reagovat

9 koc dovol, abych ti opozdene, lec prece pogratulovala :-DDD cerku nedavam, ale vubec je to parta k pohledani. Ta ufnukana Magda je tez exemplar.
to je takovy Babicov pavlacovy tyden
plus teda ty „krasne kvetinace“ a jak jsem vyrozumela, i batika probehla. No mein Gott! :-D

15
Belisana
Reagovat

mno, dobry by bylo posbirat grupu jako Jirka Stojka, Dagmara a podobne :-DDD Proste vzit ty nejvetsi prudice a povozit je, at si uzijem. Cerku bych tam tez dala, to uz jsou 3

16
Belisana
Reagovat

Akorat me zarazi, proc si vsichni mysli, ze dezert musi byt sladky? Muze byt klidne slany, muze to byt syr… cokoli. Neznamena to sladke, je to proste zaver menu.

Přidat komentář