Panáček v reality show

Extrémne rodiny od 2. března na TV Joj (video)

22. Únor 2012 | napsal(a): | reality show: Extrémne rodiny

[singlepic id=3551 w=420]
Již za pár dní si budete moci dopřát další doku-soap od tvůrců kultovních sérií Farmár hľadá ženu a Mama, ožeň ma. Ano, Extrémne rodiny se již 2. března (pozor, ne však pravidělne v pátek. Vysílací čas Extrémnych rodin je občasník) vydají na obrazovku TV Joj a to se sloganem „Buďte jiní jako jiní“. Co se pod tímto sloganem skrývá? 6 rodin, které se vymykají běžnému slovenskému průměru.

Můžeme se v rámci Extrémných rodin těšit např. na netypický životní styl, neobvykle vysoký počet dětí, neobvyklé tradice, zvyky atd. Ale co hlavně, hodně srandy a humoru, jak jsme si u Farmáře i Mama, ožeň ma zvykly. Mimochodem, z Mama, ožeň má se v Extrémných rodinách objeví Tonko.




Takže nezapomeňte, již 2. března ve 20:20 na TV Joj a nyní malá video ochutnávka, ať se ještě více těšíte.

Extrémné rodiny, video ukázka

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Extrémne rodiny

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
1
N.E.R.D.
Reagovat

Na Jojce. Aha. Takže se začnu těšit, kouknu na první díl, druhý už neuvidím, protože ho nesmyslně přesunou na jinou hodinu, třetí na jiný den a čtvrtý na Plusku. Takže se to vyseru rovnou od začátku :-(

2
Kapi
Reagovat

Tesim se. Trochu mi to kazi ten typek na konci ukazky- vypada jako velmi spatny herec a „sikovne“ nasazena postavicka k provokaci a vytvareni umelych extremu a skoujicich zvratu ( jako ta sokyne od pampaliskove lady – nepamatuju si jmena uz)

3
Elko
Reagovat

Ja len doplním, že Extrémne rodiny sú OBČASNÍK, nebudú chodiť pravidelne v piatok :), tak to je v programových plánoch.
N.E.R.D. a to sa kedy naposledy stalo? Všetky prime-timové reality show dovysielala a nepresúvala nič (napr. Farmár 1 a 2, Mama, ožeň ma!, ČSMT 1 a 2, Áno, šéfe 1 a 2 (aj českú verziu), Geissenovci, Kapor, Šéfka atď.)

4
okkvp
Reagovat

3 – to by se mělo ale asi doplnit do článku. Zvlášť když si teď panáčkový wordpressstroj dělá poněkud co chce a některá témata si pro sloupec posledních názorů filtruje naprosto sám

5
Elko
Reagovat

okkvp: doplnil som. Psal jsem česky, snad dobře :)

6
okkvp
Reagovat

5 – no úplně dobře to není (přebývá jeden háček a jedna čárka nad písmenem), ale já bych ti napsala 1 :)

7
N.E.R.D.
Reagovat

Elko – Amerika má talent, Viem že moje dieťa je hviezda, X-Factor – všechno zřejmě občasníky…

8
Paľo
Reagovat

XD lol jednoho z nich poznám pracuje v hoteli kde se mi boli na sústredení :D

NO TAK TOOTO SI KUKNEM :D

9
:D:D
Reagovat

Roman bol náš čašník na lyžiarskom :DD fail :DD

10
Jill
Reagovat

Walter, necu ja da sirim, mada ni ovamo nije proslo bez peisodlca, nadjebavasmo se ima vise od mesec dana, trenutno se oporavljamo pa cemo videti ko je preziveo.Inace sve oko toga je duga prica, znas dodje tako neko obesmisli i blog i blogovanje, napravi takvu pometnju da je to cudo jedno. Ti trpis, trpis i na kraju ti pukne film.A rec nedojebana u blogosvetu, koliko sam ja ukapirala sluzi da te opale njom kad god se ne slazu, nemaju sta da kazu, kad nesto napises pre njih, kad se osete licno prozvanima a da ti ni na pamet nisu pali i tako Konkretno, na ovom, tj. onom blog servisu je sluzila da okarakterise sve one koji ne pisu o ljubavima, srecnim i nesrecnim, kako to rade pcelice i bubamare, nekom ozbiljnom temom da se pozabavis sanse nema. A ako pomenes seks! E onda te zaobilaze ko da si zarazan.E ja sam kao nekad bila pametna i okretala se i odlazila. Vise necu jer zbog one narodne (pisah o tome) Pametniji popusta ovim svetom, svim poljima i blogovima vladaju kreteni i budale. Dosta mi je. U Skupstinu ne mogu da uletim ali na blog mogu. Necu nogde vise da trpim mentalno silovanje od bahatih, bezobraznih, neukih i nekulturnih ljudi. Necu i gotovo.Pocnes fino, pa malo direktnije a onda moras da im zabodes prst u oko jer jedino tako razumeju.

Přidat komentář