Panáček v reality show

Výměna manželek se 23. března vrací na TV Nova

20. Únor 2012 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

[singlepic id=3340 w=420]
Že se na TV Nova chystá další řada Výměny manželek je známo již několik týdnů, ne-li měsíců, konkrétní datum počátku vysílání bylo zatím zahaleno tajemství a to až do dnešního dne. V novém čísle týdeníku Marketing & Média je uveden 23. březen jako start této reality show a to přímo v prime timu casino spiele online ve 20:00. Ano, díváte se do kalendáře zcela správně, 23. března je skutečně pátek, tedy den, kdy většina lidí se po celotýdenní šichtě chodí večer spíše bavit než dívat na televizi. Věříme však, že díky nové řadě Výměny manželek spousta diváků zůstane doma.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
1
okkvp
Reagovat

imho hlavní cílová skupina v pátek sedí doma a na hodinách kontroluje, kdy se jí z vírů větráků vrátí zbytek rodiny.

Reagovat

okkvp (2) na tom něco bude a po skončení Výměny manželek, kdy se jim vrátí ten jejich ovíněný pán tvorstva, řeknou si: vždyť on tak špatný vlastně není :)) Tento pořad bude nepochybně snižovat rozvodovost v českých zemích :)

3
okkvp
Reagovat

2 – navštěvovači místností s větráky obdaření prozíravostí, ženám pořizují ještě noťasy a nelitují poplatků za internetové připojení – při bujných diskuzích manželky hodiny moc nevnímají :-))

Reagovat

Teoreticky Nova ani jinou možnost než pátky neměla. V pondělí jsou u konkurence Cesty domů, což je určitě i cílovka VM, ale seriál by zřejmě dostával přednost. Potom je Farmář, silný soupeř, Ut a čt jede na Nově Ordinace, ve čt má konkurence JTCJ, takže taky nic. Na středy nasadí Nova nový Vejdělkův seriál, který mě děsí už jen svými ukázkami, takže pátek je jediná možnost. Vyprávěj je jediné mínus pátku.

5
viki
Reagovat

Pro mě pátek ok, už se těšim:-) Ajdo, s tim Prvním krokem….mám dojem, že to kdysi běželo na Markíze(tak před dvouma rokama) a omylem jsem jeden díl viděla, tak trapný a neumětelský dílo jsem dloho neviděla….ach jo….:-)

6
anja
Reagovat

1-3 hehe dobré úvahy :) co já znám modelové manželské páry, tak manželky jdou v pátek zapařit hned po práci, odpoledne, z kanclu vyrazí s kámoškama někam, na šestou jsou doma, dají si Ulici, sprchu, u zpráv nachystají večeři manželovi, manžel po večeři razí do víru větráků a manželky zasednou k Výměně :)

7
kopretinka
Reagovat

K dílu Vendy – Míša. Pro manžela Míši: utíkej co ti nohy stačí. To, co si doma hřeješ na prsou nemí jen had, je to zmije. Naprosto chápu tvou maminku, vím, proč se za tebe každý den modlí. Míšo, jdi se léčit, nejsi normální. To, cos předvedla je naprosto nepřípustné. Je to tvůj muž, ne tvé dítě. Ty se snažíš celé své okolí ovládat a mít vždy navrch. O tom ale život není. Říká ti něco slovo kompromis??? To není latina!!! Jde o možnost, řešení. Já být v kůži tvého muže, tak na tebe podám trestní oznámení a nenechám ti ani dceru. Navštiv minimálně psychologa, snad ti pomůže, ačkoli se o tom ve tvém případě dá dost pochybovat.
Vendy a Mildo, vy máte dost šancí vše zvládnout. Vendy, zapřáhni občas mladou, ruce jí neupadnou a tu prořízlou pusu, co měla k otci by si měla zavřít. Až dokáže to, co umíš ty a tak si teprve bude moct vyskakovat, ale táta není ten pravý, na koho by to měla zkoušet.

8
Je mi líto Michala
Reagovat

upřímně řečeno byl Míša docela sympaťák. Má šanci si najít krásnou slečnu. A ostatně děti dostat i do péče nebo je navštěvovat – nikdo mu je nebere. Je to domácí násilí – dřží ho doma, psychicky ho vydírá, dává má „poslední“ šance. A přitom má ona psychický problém – ona je s ním „ze strachu“, z nutnosti… Ne, protože by si ho vážila a milovala ho…. Nezávidím vám to, ale Míšo, chceš-li být blbeček, který si nechá kvůli dětem nas.at na hlavu, tak prosím… Je to tvůj život, tak hlavně, že jsi spokojený.

Přidat komentář