Panáček v reality show

Hotel Paradise: Noc v ráji a tajemné minutové formáty

18. Únor 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=3504 w=420]
Jak zmínil Rainman v komentařích pod předešlým článkem o soutěži Hotelu Paradise, Prima Family a TV Joj budou vysílat celotýdenní rekapitulace pod názvem Hotel Paradise: Noc v ráji. Češi budou moci toto ohlédnutí sledovat vždy v pátek, zatímco Slováci v neděli, kdy je budou sestřihem provázet moderátoři Fun Radia Milan „Junior“ Zimnýkoval a Marcel Forgáč.




Tajemné minutové formáty o týden dříve

TV Joj navíc zařadila do svého vysílání již od 27. února 2012 (tj. o týden dříve, než je oficiální start Hotelu Paradise) tajemné minutové sloty pro tuto show a to v pracovní dny o 20:19 a 21:29 a v sobotu o 20:19 a neděli 20:19 a 22:29. Program těchto minutových spotů má být přístupný divákům nad 15 let.

TV Joj tento minutový formát komentovala, že má jít o překvapení pro diváky. Tak uvidíme, co se z něj vyklube. V programu Prima Family jsme podobný formát nedohledali.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 3
2
inca
Reagovat

Ani nechci vědět, kolik ta stupidní real.schow „Hotel Paradise“ stála, kdyby ty peníze poslali raději na charitativní účely třeba pořebným dětem do Afriky,které umírají po tisících žízní, hlady a na základní nebo závážné (HIV) nemoce, každý den. Je mi „šoufl“z té naší ignoratské blahobné solečnosti.

3
Geb
Reagovat

CO TO JE ???? To je pořad určený k tomu, abych zvracel kromě politiky i z debilů v tomhle státě ? Díky…ještě, že to můžu (zatím) vypnout….FUJ…a ještě třikrát FUJ !!!

Přidat komentář