Panáček v reality show

Hotel Paradise takřka denně na Prima Love i Family

17. Únor 2012 | napsal(a): | reality show: Hotel Paradise

[singlepic id=2887 w=420]
FTV Prima vydala včera předběžný televizní program na 10. týden roku 2012 ve kterém se začne vysílat reality show z Dominikánské republiky Hotel Paradise. Z programu je již patrno, ve které dny a které hodiny se mohou na tuto show diváci Prima Lova a Prima Family těšit.

Na Prima Family půjde Hotel Paradise od pondělí do čtvrtka s začátkem vždy po 23 hodině, povětšinou 23:20 či 23:30.




Na Prima Love bude odvysíláno vše vždy v premiéře a to od 22:15 s tím rozdílem, že se bude vysílat oproti Prima Family i v pátek. Nejspíše půjde o nějaké shrnutí celého týdne. O víkendu se Hotel Paradise nevyskytuje ani v jednom programu. Pokud jste opravdu noční ptáci, tak reprízy Hotelu Paradise si můžete pustit vždy kolem 3 ráno na Prima Love.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hotel Paradise

Diskuze k článku

Počet komentářů: 23
1
RAINMAN
Reagovat

Celotýdenní rekapitulace aneb to nejlepší a ještě něco navíc, poběží na Prima family v pátek pod názvem „Noc v ráji“ po dobu 15 týdnů.

2
anja
Reagovat

neslibovali oni, že to bude nějak hned po 20 hodině? mně teda pozdní čas vyhovuje – na Love zřejmě těsně před Sexem ve městě (ten točím furt dokolečka dokola :D)

3
RAINMAN
Reagovat

Po 20. hodině by to měla vysílat JOJka.

4
Elko
Reagovat

Rainman: na Slovensku máme po 20:00 Panelák :)

tak ešte doplním Slovensko:
JOJ: 21:30 denne (reprízy 15:00 – odvážne :))
JOJ Plus: denne po púlnoci

5
RAINMAN
Reagovat

A 21.30 není po 20. hodině? Bylo to myšleno tak, že opět půjdou premiérové díly dřív v SR. A to mě SeRe.

6
Elko
Reagovat

Proč ťa to SeRe? :) Mnohí pozerajú slovenské pořady live napr. cez stream na joj.sk

7
anja
Reagovat

Elko, asi proto, že šéfku taky dávali dřív u vás :)

8
RAINMAN
Reagovat

Ano, i já samozřejmě koukal na Šéfku tímto způsobem.

9
Radek aka SUNicko
Reagovat

Rainmane, fakt mně nechceš posílat tvé info k této show na mail? Evidentně toho víš o ní i nadále nejvíce ze všech čtenářů tohoto webu :)) Že nebudou rekapy jsem se už smířil :)

10
anja
Reagovat

Rainman, to přežiješ tu 3/4 hodinku :) já mám problém lovit pořady v pracovně na pc, lepší je to u televize, je větší, pohodlnější křeslo a lepší zvuk a obraz a vůbec :D

11
anja
Reagovat

9 Suníčko, on Rainman je takovej nedobytnej? a neke :)))

12
Elko
Reagovat

Radek: Tak, keď nebudú rekapy od Rainmana… a asi časovo by to nestíhal nikto, tak nech píše Rainman alespoň upoutávky :) 2x za týždeň (na začiatku a na konci týždňa), kde sa môžu písať komentáre návštevníci Panáčka, posielať linky na bulvár a podobne, ne?

13
anja
Reagovat

Rainman, ty rekapy bys fakt mohl dát, aspoň jednou za týden, hm?

14
Radek aka SUNicko
Reagovat

Jinak by mě zajímalo, zda se nějak bude lišit to, co půjde na Prima Love od toho na Prima Family, potažmo Joj a Joj plus. Přeci jen, když to Slováci budou dávat v repríze v 15:00, tak asi těžko tam budou nějaké explicitní záběry, které by mohli ovlivnit vývoj mládeže.

Mně osobně z toho programového schématu přijde, že ač stejný pořad, tak Joj i Prima cílí na zcela jiné cílové skupiny. Tedy každý očekává jinou diváckou skupinu.

15
okkvp
Reagovat

14 – imho rozdílné divácké skupiny na jednotlivých stranách hranice nejsou – rozdíl je v tom co na té které straně ona cílovka snese, očekává (dvě verze těžko budou vyrábět)

16
Radek aka SUNicko
Reagovat

okkvp (15) a ani rozdíl v sestříhání Family vs Love nebude? To už mě pak zavání skoro Hotel Paradise spamem :) Ve 22 h si pustím telku. Skončí 1 sestřih, přepnu na Love, dám si ho znova, a ve 3 ráno zase :)

17
RAINMAN
Reagovat

13: Jednou týdně? No to bych mohl dát. Upoutávky ať píše i nadále SUNíčko.

18
anja
Reagovat

17 no super! tak to se těším!

19
okkvp
Reagovat

16 – já tomu nerozumím, dokážu si to vysvětlit jen tak, že Prima reaguje na problémy s laděním/pokrytím Love a tedy rozšířením okruhu potenciálních diváků

20
Ludvík
Reagovat

Proč to nedaji ve 20:15 jak sem to někde četl myslim že to bylo tady?

21
Ludvík
Reagovat

Tak pozdě a ještě na Love to bude mít sledovanost sotva 100 000

22
Radek aka SUNicko
Reagovat

Rainmane (17) super, upoutávky budu dávat dle toho, co mně kdo pošle z TV Prima, či co najdu na medialne.sk či ty napíšeš do diskuze.

23
RAINMAN
Reagovat

OK

Přidat komentář