Panáček v reality show

Zámena manželiek od března na TV Markíza

15. Únor 2012 | napsal(a): | reality show: Zámena manželiek

[singlepic id=3498 w=420]
Začíná to vypadat, že v březnu se spustí smršť česko slovenských reality show. Další ohlášenou, která se má objevit na obrazovce slovenské TV Markíza je Zámena manželiek. Tedy formát, který v České republice je známý jako Výměna manželek a u nějž se diváci rovněž mohou těšit v nejbližší době na nové díly.

Zámena manželiek, tentokrát extrémní

Slovenská Zámena manželiek půjde v pondělním prime-timu po 21 hodině, kdy jej divácký náběh bude vytvářet denní reality show Farma. Za zmínku rozhodně stojí, že tato řada Zámeny manželiek má přívlastek extrémní. Uvidíme, co přesně to bude znamenat.

Ohlédnutí za historií formátu

V minulosti Zámenu manželiek vyráběla společnost Monarch, nově to bude dvorní produkční firma MediaPro Entertainment Slovakia. Na formátu mají pracovat celkem 4 režiséři.

Zámena manželiek se na Markíze prvně objevila v září 2004, kdy byla uváděna jako 14 denník, aby se posléze změnila na měsíčník a od 8. listopadu 2005 si výměny mohli diváci dopřávat s týdenní frekvencí. Pokračovala tak i v roce 2006. V dalších letech se Markíza snažila využít i díly z české verze Výměny manželek, které však u diváku příliš nezabraly.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Zámena manželiek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
Reagovat

Pár slovenských dílů jsem viděla, ale nic moc nezaujaly. Jedině jedna česko-slovenská výměna byla trošku akční. Asi je to o zvyku :-)

2
Radek aka SUNicko
Reagovat

Ajdo (1) proto to museli nazvat extrémní, což ve výsledku bude znamenat, že to bude průměrný český díl Výměny manželek :)

3
tetka
Reagovat

Prvni dil rozhodne extremni byl!

4
Mary
Reagovat

Prosím najdu ten 1.díl někde online? Děkuji :)

5
Král Já První
Reagovat

Mary: na youtube je celý díl… dej hledat zámena manželiek a uvidíš sám

Přidat komentář