Panáček v reality show

X Factor USA: vítězka Melanie Amaro v reklamě na Pepsi (video)

7. Únor 2012 | napsal(a): | reality show: X Factor USA

[singlepic id=3421 w=420]
Melanie Amaro. Pokud si pamatujete tak před Vánoci tato slečna vyhrála americkou mutaci pěvecké soutěže X Factor. Vyhrála nahrávací kontrakt v hodnotě pěti milionů dolarů a místo v reklamě na Pepsi, která poběží při nedělním vyvrcholení amerického sportovního svátku jménem Super Bowl. Co tedy reklamní manažeři Pepsi vymysleli?

A nutno říct, že se manažeři a celý tým moc snažili, aby byla reklama působivá, úderná a zábavná. Jmenuje se King´s court, Králův dvůr. V reklamě si zahrálo hned několik amerických hvězd, ale i jeden světový gigant. Šedesáti sekundový reklamní spot nás zavádí na královský dvůr, kde si extravagantní král poslechne zpívající odvážlivce a podle jejich zpěvu rozhodne, zda dostanou plechovku Pepsi nebo ne. A poté samozřejmě přijde Melanie a … Na zbytek se podívejte.




Krále si zahrál velikán Elton John. A nechal se slyšet, že by byl blázen, kdyby si nechal ujít takovouhle nabídku. Místo v reklamě na Pepsi a ještě při Super Bowlu, to by odmítnul jen vážně magor. Dále samotná Melanie si v reklamě střihla song Respect, který je cover stejnojmenného songu od Otise Reddinga. Byl upraven speciálně pro tuto reklamu a Melanie ho vydá jako svůj úplně první singl, tedy už se stalo 2. února 2012. Na albu již Melanie pracuje a mělo by být na trhu v průběhu roku. Dále si malou roličku v podobě šaška střihnul v reklamě John Sussman, známý to herec ze seriálu Glee. A malou roličku si také střihnul populární americký raper Flavor Flav či herečka Annie Ilonzeh. Za sebe musím říct, že se reklama velmi povedla.

Melanie Amaro v reklamě na Pepsi s coverem Respect

Z natáčení

Merťas

Začít koukat na zahraniční talentové show byla má zhouba i radost. Vystoupil jsem z našeho vakua a nakoukl za hranice a objevil jsem neobjevené. Lidé plni uměleckého nadšení ve všech směrech, kteří svou část ze sebe předávají dál světu. Nejdříve jsem sledoval sám, ale pak se objevil Panáček a od roku 2011 už sám talentové show nesleduji.mertas024@gmail.com

X Factor USA

Diskuze k článku

Počet komentářů: 23
Reagovat

Ten středověký tweet hned v úvodu je dobrá vychytávka :) Jinak velmi povedená reklama, o tom žádná.

2
Katynka
Reagovat

Tak to je dost dobré – hlavně jak zpívá, myslím, že její výhra je zasloužená (ať už hrála na city, jak jí někteří vyčítali, nebo ne). Pro mě byla favoritka a jsem ráda, že po delší době můj tip vyhrál. Držím jí pěsti.

3
okkvp
Reagovat

já budu za divnou, mě se tu Melanie zdá hrozně „chemická“. Líbí se mi ale Elton John.

4
Katynka
Reagovat

4 Nejsi divná, je to názor. Mě vadí jedině to, že její krásný zpěv dávají ještě do počítače, aby tam udělali ty efekty přerušovaného zpěvu. (má to stejný efekt jak jiná přerušovaná činnost) :-)

5
fx
Reagovat

Za mě teda totální fail.. Písnička otřesná, reklama nudná.. V podstatě se tam vůbec nic nestane.. A to mě jinak Melanie hodně bavila..

6
Nofux
Reagovat

Ta 3 minutová verze je na mě až moc dlouhá :) ta kratší je lepší

8
Belisana
Reagovat

eeeeeeeeeeee
Elton je velmi spatny „herec“
kostymy jsou doslova otresne
a k tomu ta odrhovacka s Melanii
nelibi, nebavi

9
Belisana
Reagovat

7 libi

10
Belisana
Reagovat

7 strasne moc

11
Taťána
Reagovat

Nechápu – mě se nelíbí….lepší reklama na Pepsi je například s Pink (gladiátorské zápasy)

12
Nofux
Reagovat

Začínají se objevovat informace, že třetí řada amerického The Voice poběží ještě tenhle podzim (před 4 dny začala druhá řada), což by znamenalo přímý souboj proti X Factoru. Jestli se tak opravdu stane, tak to bude zajímavej souboj :)

13
Belisana
Reagovat

7 Sunicko
po stopadesaty, strasne me to chytlo, vizualne taktez
tady myslim se konecne vyresil spor Jagger versus Tyler :-DDD tenhle chlapek je co do velikosti ustniho otvoru jasnej winner :-D

Reagovat

Belisano (13), ta zpěvačka taky není marná http://www.youtube.com/watch?v=yHV04eSGzAA

15
Belisana
Reagovat

Sunicko vim vim, jsem pokrocila a neznala a libi a vubec…
miliony lidi to znaji a my ne. Jaks k tomu dosel? Nahoda nebo ho znas? Temer 65 milionu shlednuti je mazec, ja jsem to neznala vubec

Reagovat

Náhoda, ta hitparáda YouTube 100 není zas tak od věci :))

17
Belisana
Reagovat

16 nestiham vse :-))) ale chtela bych xD
nejak jsem zustala hladova z dob, kdy jsme behali po burzach :-DDD ted je vseho prehrsel. Dnes jsem se pokousela zahltit srackama koho slo, a cim vic jsem jsem se norila, tim vic jich bylo!!!

18
Belisana
Reagovat
19
Belisana
Reagovat

post c. 18 bych predevsim rada dedikovala Otylii Smatlave, nebot existuje na svete jen malo jedincu, kteri dokazi podobne skvosty nalezite ocenit

20
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Belisano, vždycky jsem si říkala, že největší perverzák a prase široko – daleko, jsem já. A ejhle, chyba lávky, největší čuně a nevkusák jste Vy:-))))))))))))))))) To je hnus! Jdu blejt:-))))

21
nee
Reagovat

Hmmmm…..a konec té reklamy krásně zapadá do února,že?
Pepsikomunismus.

22
Nofux
Reagovat

Dneska jsem četl že jedno z uvolněných míst v porotě bylo nabídnuto Whitney Houston… a zrovna před pár minutama světem proletěla zpráva, že Whitney zemřela :-X

23
okkvp
Reagovat

22 :((

Přidat komentář