Panáček v reality show

Kdo přežije se vrátí na obrazovku Prima COOL

7. Únor 2012 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

I zde několik čtenářů v komentářích tesknilo, že Prima COOL utnula vysílání klasiky mezi reality show Survivor, česky nazvané Kdo přežije. Ano, utnula, ale jak zaznělo včera na jejich facebook stránkách, Kdo přežije se vrátí, zatím v blíže neurčeném čase, neb proč pomáhat konkurenci. Takže se parkrát vyspíme, vyčůráme a pomodlíme, a tato show bude opět zpěv v českých domácnostech.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
1
Petra
Reagovat

Jééé, tak to mám radost, „Pevnost..“ mě vůbec, ale vůbec nebaví.

2
Maxx
Reagovat

A který série? Ty co jim zbývají dovysílat po Mikronésii nebo od začátku všechno? Asi se ještě neví, ale až bude, tak o tom prosím napište, pač web Coolu nesleduju.

Reagovat

Maxxi (2) které konkrétně neupřesnili. Samozřejmě, až se objeví patřičná informace, budeme čtenáře Panáčka informovat.

4
Koco
Reagovat

Taky už se těším. Ta serie Pevnosti, kterou nyni cool vysílá, je opravdu hrozná…

5
Katynka
Reagovat

Já abych se přiznala, jsem se na Pevnost těšila, ale koukla jsem jen na dva první díly a už se nedívám. Příjde mi to plané. Sice ráda na to vzpomínám, ale teď po těch letech a i po Kdo přežije – je to prostě nuda. Nemá to ty grády. Takže se těším na návrat a další boje přeživších trosečníků. Pak bude opět půl osmá jen pro Primu Cool.

6
Maxx
Reagovat

Taky jsem pro Survivora, všechny série chci vidět. Budu sledovat Panáčka a čekat na info, tak na to nezapomeň SUNíčko teda, protože bych byl schopnej přijít o první týden vysílání a to by pak už bylo blbéééé

Reagovat

Survivora sem a pevnost pryc! Tesil jsem se na ni, ale tahle anglicka verze je uz takova o nicem. Original nic nenahradi.
Jen doufam, ze Prima bude pokracovat v dalsich radach a ze je nenapadne nejdriv zase vsechno zopakovat :-O

8
patyvaty
Reagovat

už se těšíme,pevnost není co bývala
a doufáme,že kdo přežije začne 17. sérii a né od začátku
:-) :-p

9
láas novak
Reagovat

a dělejte co umíte

10
Táta
Reagovat

12 let – 24. sérií další dvě se připravují viděl sem všchny a jedinkrát mě neomrzel žádný díl. Naprosto největší, nejlepší reality show co kdy nějaká tv na světě natočila.

11
petrborec
Reagovat

jíííííícha to jsem rád jo jo jo

12
Michal Páleník
Reagovat

Michal Páleník
Michal Páleník
Michal Páleník
Michal Páleník.
Michal Páleník
Michal Páleník
Michal Páleník
MichMichal Páleníkal Páleník

Přidat komentář