Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas ČeskoSlovenska: najatí zpěváci, herci atd.

5. Únor 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=3306 w=420]
Hlas Česko Slovenska ještě nezačal a už je víceméně známo, že se nevyhne velké kritice! V show budou účinkovat herci, bývalí Superstaristi či známí zpěváci z muzikálů. S informacemi přišel slovenský týdeník Plus 7 dní.




Herci, zpěváci s alby také

V show si zazpívalo několik herců ze slovenských seriálů, kteří mají za sebou i několik písniček, např. z Paneláku známá Barbora Švidraňová, v Mafstory a Ordinaci v růžové zahradě učinkující Lucia Molnárová, majitelka divadla a herečka z Odsouzených Judita Hansman, pro diváky známá ze seriálu Panelák, ze show Superstar nebo Mr. Bombastik Dáša Mamba Sarközyová, její kamarádka a muzikálová herečka Brigita Szelidová. Zpěváci z Let’s Dance a Eurovize, Hitu století Andrea Zimányiová či Martin Máček. V show si zazpívá i několik známých tváří ze slovenské Superstar, kteří to zkoušeli i v slovenské Eurovizi, například Matej Koreň nebo Michal Chrenko a další. Mnozí z nich mají na svém kontě i vlastní alba. Dále se ukázalo, že štěstí zkouší i Markéta Poulíčková z československé Superstar. Na závěr Dášina kamarádka, Brigita Szelidová, které spolupracovala snad už se všemi slovenskými interprety dodala pre týdeník Plus 7 dní „Byli tam herečky, které absolutně neuměly zpívat a postoupily“.

Toto je jen pár jmen známých jen na Slovensku, bude to podobné i na české straně?

Soutěžící lanařila produkce přes agentury

Jak přiznal pro týdeník Plus 7 dní, jeden nejmenovaný muzikálový herec z východu, soutěžící lanařila produkce i přes jejich agentury. „Na castingu se mě produkce ptala, jestli jsem gay a zda mi nebude dělat problém před médii mluvit o mé sexuální orientaci. Zaskočen jsem jim odpověděl, že o tom určitě s nikým mluvit nebudu. Nechci nikomu křivdit, ale myslím, že právě to byl důvod, proč jsem nepostoupil dál. Když jsem během natáčení dozpíval a otočili se všichni koučové, každý z nich měl pro mě jen slova chvály. Nevybrali si mě prý jen proto, že podobné typy už mají,“ prozradil pro týdeník.

Opravdu soutěžící neviděli?

Týdeník Plus 7 dní dále uvádí informace o tom zda porotci opravdu nevěděli nic o soutěžících. Spekulacím, že porotci tušili, kdo zpívá, nahrává například i přiznání Dary Rolins Michalovi Chrenko. Otevřeně mu řekla, že si ho nevybrala, protože si ho podle hlasu zapamatovala ze SuperStar. Prý o jeho osudu nechtěla rozhodovat dvakrát. Dara musí mít tedy mimořádnou paměť na hlasy nebo musela být velmi dobře dopředu informována, kdo soutěží. Exsuperstaristu si nakonec do svého týmu vybral Josef Vojtek, zpěvák skupiny Kabát.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 56
1
Ludvík
Reagovat

To by nebyla česká nebo slovenská soutěž aby byla bez problémů :D

2
okkvp
Reagovat

Hm, tož uvidíme, kolik známých tváří se dostane do vysílání – si je možná s radostí připomeneme :-D.
Jak je to s ohledem na pravidla a co na to majitel licence vime?

3
Martin
Reagovat

Podle mě je tohle normální a jeto v každé show vzpomeňte se na talent a stevieho a další účinkujicí, které pozvala produkce pořadu.

4
Martin
Reagovat

a hlavně bulváru se nedá také moc věřit, ale příští neděli se vše ukáže

5
Kapi
Reagovat

Jeste si nekdo mysli, ze to je opravdu soutez, kde se hleda hlas? Kde nezalezi na vzhledu a povolani, ale pouze na hlase? :DD Rikam to celou dobu- je to fraska, fraska, fraska a humbuk na lidi.

Leonu Cernou a dalsi zname tvare ( neznam jejich jmena) jsem na castingu videla a verim, ze se s nimi jeste potkame.

Tak jdeme fandit tehle RS ne? To bude hit co ukaze, co jeste dokaze produkce lidem nalhat a ani se nezacervenat! :D

6
Nofux
Reagovat

Co se týče známých tváří, lidí z předešlých talentových soutěží a zpěváci co už mají vydané nějaké album – nic nenormálního a neobvyklého. Když to srovnáme s americkým The Voice – v něm se objevilo plno lidí, kteří byli třeba v americké Superstar (Frenchie Davis např.) I jejich produkce takhle „obvolává“ a zve různé lidi (za což si taky vysloužili kritiku) a například vítěz Javier Colon už někdy ze začátku minulého desetiletí také vydal album a jeden jeho single se tehdy dostal i do TOP100 americké hitparády.

7
Kapi
Reagovat

Nejde ani o to ze si nekoho zvou – ale jak to prezentuji!

8
Honza95
Reagovat

Mimochodem na netu je opět nová upoutávka: http://www.youtube.com/watch?v=tthk19ucD0E Hned první slečnu, jsem viděl naživo. :)

9
Lucie
Reagovat

Prý tam mají soutěžit i Jerguš Oravec a Matej Piňák. Třeba budou mít větší štěstí než v superstar.

10
Jackolo
Reagovat

Tak snad jste nevěřili, že všechno bude tak, jak to televize vykládá lidem. The Voice staví na tom, aby zpěváci už něco uměli, tak není divu, že tam jsou ex-Superstáristi a ex-Talenťáci. Naše dvě země nemají tolik nových talentovaných lidí, kteří by pořád lezli do tv show, takže se točí ti stejní. To, že produkce bude hledat hlavně příběhy je také jasné. Dozajista se v show objeví někdo, kdo nevypadá moc přitažlivě, ale bude mít dobrý hlas už jen proto, aby se stal příkladem principu soutěže „nevybírání podle vzhledu“. Takhle fungují všechny mutace Hlasu.

Tady jde spíše o to, že ta show je zpočátku zábavná. Opravdu vás baví to, jestli si někoho kouč vybere nebo ne. I duely jsou dobré, pak už je to jako každá jiná pěvecká show. Proto hodně záleží na koučích a jejich společné chemii. Pokud nefunguje, neúspěch je zaručen.

11
Petr
Reagovat

Bordel!

na FB někdo píše
„Pry tam ma Vojtek nejakou svou z muzikalu… Mm.. :)“

„jo jo taky jsem slyšela…a je jich tam víc co už takhle někde zpívají(např. Karlínský divadlo nebo Ta Fantastika) …Co k tomu dodat snad jenom to, že tyhle soutěže jdou pěkně do **** kytek :D“

„Přesně Sárouši! :-) Je to o ničem, když je to o podvodech. :-)“

12
okkvp
Reagovat

Imho se dá zatím těžko mluvit o podvodech – vždyť o žádnou soutěž v pravém slova smyslu nejde – jde o zábavný tv pořad specifického typu reality show, kde má pořád hlavní slovo dramaturgie a režie

14
Maxx
Reagovat

No pozor, srovnávat to, že do českého Talentu produkce pozvala tři soutěžící ze zahraničních verzí je úplně něco jiného, než někde těhle 15 jmen, které už známe z jiných našich soutěží (i když to jsou vesměs jen Slováci, které tu skoro nikdo nezná) a ničím už nemůžou překvapit. Tehle seznam je docela fakt humus. Nechci vidět ty stejný tváře, šanci už dostali a neproměnili ji v žádný úspěch, tak proč se na ty trosky dívat znovu? Ať radši pozvou jako na Primě úspěšné účastníky zahraničních Voiců a aspoň to bude pestré. Bože, ta Nova to zas koní. I když v tomhle má očividně prsty asi hlavně Markíza. Ne, člověk se těší v domnění, že už to Nova konečně umí, a zase budem akorát všichni naštvaný. Fakt, nechte tyhle pořady Primě a JOJ, nedá se svítit.

15
okkvp
Reagovat

Maxxi nerada bych ti brala iluze o tom, že Prima si na castingy bývalé neúspěšné (méně či více) nezve – dokonce to ti „jejich“ mají ve smlouvách – nebo tím alespoň produkce některým úspěšně vyhrožovala (např. synovi mé kamarádky)

16
Nofux
Reagovat

14, Maxx – Jak už psala okkvp, i Prima si zvala bývalé účastníky talentových show – kámošovo taneční skupinu (která se zúčastnila předloni Talentmanie) si do loňského talentu pozvala produkce, ani nemuseli na úvodní castingy, rovnou přišli do divadla ;)

Co se týče samotného zvaní lidí do Hlasu, tak vzhledem k tomu, že něco podobnýho dělaj i produkce v zahraničí, tak bych neházel všechnu špínu na Novu.. ani bych se nedivil, kdyby něco takovýho měli napsaný v licenčním manuálu :) Odpověď na to, že nechceš vidět „trosky“ které to zkouší znovu, pro tebe má kouč z americký verze http://www.youtube.com/watch?v=H1cG3FmZBUs

17
milo
Reagovat

Maxx (14) – Na to aby televize každý rok zaplnili dvě talentové soutěže novými tvářemi, mají naše dvě republiky malou porodnost. I v Talentu se pár účastníků minulých soutěží objevilo, takže si tady fakt nemůže nikdo nic vyčítat.
Jinak souhlas Nofuxem, event. s Adamem Levinem ;)

18
yeey
Reagovat

8 …. ajajajaj… ten typek ze zacatku v ty upoutavce co zpiva Fuck You…. :D:D Martin Harich hadr a to teda nevim, jestli by to devcatka podruhy zvladly, preci jen nervy uz asi maj znacne pocuchany od posledne…. me se otvirala kudla v kapse uz z tech 3 sekund, jak tam ten typek poskakuje na jedny noze, a jak je to sestrihany, vypada to, ze Rytmus ho chvali – a kdyz si vzpomenu na tu jeho divokou kartu pro Haricha v Superstar, radsi si ani nedomyslim, jak bude vypadat jeho tym :D

19
milo
Reagovat

yeey (18) – a já koho mi ten týpek připomíná :D

20
yeey
Reagovat

19 no ja mel okamzite jasno…zachran se kdo muzes, je to tu zas! :D

21
Alcon
Reagovat

Souhlasím, je to humus… to jakože se budou ti porotci tvářit, že ahojte herečky to, kde jste byly dosud? Aha, hráli jste v nejsledovanějších seriálech na Jojke nebo Markíze?
Při zpěvácích, kteří mají již své alba budou co mluvit? Zaručíme vám kariéru, kterou již mají?
Vojtek při výběru svých dívek se bude tvářit, že děvčata vy jste opravdu výborné, jdete do mého týmu, abyste spromovali můj muzikál?
Exsuperstaristi, jejichž zažila Dara nebo Rytmus, tak u nich budou tvářit, že jakože jejich hlasy neznají?
Čistá faleš… a věřím tomu, že tam budou herci i z ČR a další kluci / holky z muzikálu od Davida a podobně.

22
anja
Reagovat

já bych se tím vším až tak nevzrušovala, tu show beru jako případné zpestření nedělního večera, nic víc

23
Nofux
Reagovat

21, Alcon – To, že měl někdo vydané album ještě neznamená, že má kariéru. V současné době už pod žádným nahrávacím kontraktem třeba být ani nemusí, nemluvě o tom, že album si dneska dokáže vydat každej druhej amatérskej zpěvák.
Moc nechápu, co všem tak vadí. Proč by se do soutěže nemohli přihlásit zpěváci, co už zpívají v muzikálech? Osobně u nich nevidim moc velký rozdíl oproti někomu, kdo má třeba vlastní kapelu a obráží kluby po celé zemi.
Zrovna jsem dokoukal premiérovej díl druhý řady amerického The Voice – a tam se rovnou i přiznali k tomu, že ty zpěváky „vyhledávaj“ a zvou. A objevili se tam lidi co zpívali s Aliciou Keys, Green Day nebo se samotnou „koučkou“ Christinou Aguilerou.

24
Radek aka SUNicko
Reagovat

Doufám, že Michal David už nic dalšího pro TV Nova, hlavně tedy Hlas ČeskoSlovenska nesloží http://www.youtube.com/watch?v=s72tR_X0L_Q&feature=related

25
anja
Reagovat

24 masakr :D

26
okkvp
Reagovat

24 – to je strašný i bez zvuku!

27
Belisana
Reagovat

24 parada! Ja myslim, ze takovejch hitmakeru by to chtelo vic, ten jeden to tu polozit mozna sam nezvladne :-DDD

28
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

24, počkejte, to si přeci nutně musí někdo dělat prdel, tohle nemůže být realita:-)))))))))))

29
Belisana
Reagovat

taktez neco moooc pekneho, aby rec nestala, rekla bych megahit
http://www.youtube.com/watch?v=3aIBO0KbFYg&feature=player_embedded
:-DDD

30
katerina
Reagovat

24: chce se mi blejt…..

31
katerina
Reagovat

29: češi jsou opravdu v točení klipů a písní trapáci….bléééééé

32
katerina
Reagovat

..jaktože v hlasu jsou zase ze superstar??? to jsou zoufalci teda…..:((((

33
katerina
Reagovat

14…tak nějak souhlas……fakt at už jde nova do prdele s těma soutežema…..vždyt se na to nedá koukat:))

34
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Belisano, chcete mě zabít? Vážně už občas nevím, jestli jsem blázen já nebo ostatní:-))))

35
Radek aka SUNicko
Reagovat

Doporučuji specializovaný blog http://hudebnimasakry.blogspot.com/ Hudební masakry Aneb co Čech, to muzikant. Bohužel.

36
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

SUNíčko, to jste neměl dělat, teď tady budu rozebírat kdejaký skvost z toho blogu a zase bude OT příspěvků jako hnoje:-)))) Ale ne, omezím se jen na jeden.

Peeeeťa, Petík je daleko největší katastrofa:-))))
Petík Kotvald a jeho Dál sníh padá, ke shlédnutí zde http://youtu.be/GRiH-e1LRJU

Povšimněte si, jak vkusně je Petřík oblečen, vypadá jako modrý buřtík, takový sladký, rozjuchaný a infantilní dědeček:-))))

37
katerina
Reagovat

Otylko, jenomže na to, že je mu 50, je docela dobrej….sice je šílenej, ale na druhou stranu, kam se na něj hrabou ti mladí kluci, co se týče experimentů…proti Péťovi jsou nudní až hanba:)))

38
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

To je sice pravda, jen si nejsem jistá, jestli se chci bavit až tak, až tak moc, jak Petřík nabízí:-))))))

39
katerina
Reagovat

otylko, že zrovna vy byste měla problém s tím se mooooc pobavit bych teda rozhodně nehádala.)))))))))) Péťa je úchyl, to je fakt, ale já se nikdy víc nenařechtám, než když toho blbouna vidím v nové image:)))))))))

40
Nika
Reagovat

Nesahejte mi na Mumuland:-)))))))

41
katerina
Reagovat

Niki:))))))))))) neboooooj:))))))))))

42
Nika
Reagovat

Víš, že na ty“landy“ nedám dopustit:-)))))))))))))))

43
katerina
Reagovat

niki………áááááááá jóóóóóóóó:))))))

44
Nika
Reagovat

Škoda, že si teď ty nádhery nepustím :-)
Kateřino, jestli tam budou zase Superstáristi, tak tam ani nemusíme chodit, ty už známe :-)))

45
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Kaťulinko, když já jsem na jiný typ úchylů, Péťu Vám ráda nechám:-))))

46
Nika
Reagovat

Já jsem na Péťu zvyklá, mně úchylný nepřijde, ale když viděla moje dcera nějaký klip, kde Péťa tančí (nevím už který to byl), který mně přišel zcela normální, ona jen nevěřícně zírala a prohlásila, že jestli ten není buzerant, tak pak už nikdo…….

48
llll
Reagovat

fantastický song z jejich nejlepšího alba….
http://www.youtube.com/watch?v=Mu_FaCaooDc&feature=related

49
Radek
Reagovat

věřte tomu je to opravdu originální .Jsou bezvadní jak dokáží lidi oblbovat kdy se jim chce.Ta moc je úžasná

51
Prochor
Reagovat

To je šumák odkud kdo přijde. Rozhodující je jen výsledek a kvalita (jestli tam nějaká bude).

52
Tomáš
Reagovat

Tam nám to dneska začíná a zároveň s tím přichází i zpráva o smrti fenomenální zpěvačky Whitney Houston. Jak symbolické.

54
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

No co, někteří z nás ke svému konci spějí rychleji a důsledněji než jiní. Má klid.

55
Rena
Reagovat

52 – 53 Dost smutné a velká škoda… Líbily se mi její písničky, hlavně z filmu Osobní strážce s Kevinem Costnerem. Bylo jí teprve 48, na letošek plánovala comeback, měla se objevit ve filmu Sparkle o triu Supremes.“

56
Šárka T.
Reagovat

No já nevím kdo se toho všiml, ale po vystoupení „naslepo“ oslavila Dara Dominiku jménem. Jak mohla znát Dara její jméno? Pak nadšeně Dara vypráví, jak ji vlastně Dominika překvapila svým vzhledem a vlasy – takže ji jako neznala, ale znala její jméno? http://hlascs.nova.cz/clanek/videa/vystoupeni/dominika-sulakova-vyber-naslepo.html
A Pepa Vojtek zase oslovil Jakuba jeho přezdívkou Jacky, pod kterou ho nezná ani Goggle. Nejdříve jsem si myslela, že se s Pepou znají jako muzikanti, ale pak mi přišlo, že spíše ne. http://hlascs.nova.cz/clanek/videa/vystoupeni/jakub-pohle-vyber-naslepo.html

Přidat komentář