Panáček v reality show

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

středa 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Hlas ČeskoSlovenska: 3 promo videa

1. Únor 2012 | napsal(a): | reality show: Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

[singlepic id=3306 w=420]
Start pěvecké talentové show Hlas ČeskoSlovenska se pomalu přibližuje. Není tedy divu, že TV Nova i Markíza vypouští na své obrazovky patřičná promo videa, aby show měla solidní sledovanost již od samotného začátku. Ukažme si tedy 3 kousky a mimochodem, pokud jsme to již nezmínili někde v komentářích, máme pro vás ohledně rekapů překvapení. Dá se říci, novinku, na Panáčkovi dosud neviděnou.




Promo videa Hlas ČeskoSlovenska

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Hlas Česko Slovensko 2019 / The Voice CS

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
Langic
Reagovat

Začínám se čím dal víc těšit.

2
milo
Reagovat

Jdi po hlasu! je docela nápaditá. Po dlouhé době upoutávka, ve které nevystupují tváře té show…

Reagovat

milo (2), jj, ta se mně z nabízených taky líbí nejvíce.

4
Honza95
Reagovat

Jdi po hlase, je velmi povedená reklama. :) Těším se na překvápko :) A dvě informace: V éteru jsou další tři upoutávky s kouči (Rolins, David, Vojtek) – vycházely každý den, takže zítra nejspíš bude i s Rytmusem. http://www.youtube.com/watch?v=3P4jBI04-20 http://www.youtube.com/watch?v=VengZN2GoTk http://www.youtube.com/watch?v=PtNVMbLbY-4

Pokud se chcete dostat na natáčení, máte možnost 12.2. a 13.2. kdy se natáčí Souboje. Na ofiko stránkách. :)

5
Lukáš
Reagovat

http://telly-talk.com/reality-tv/myleene-klass-step-amanda-holden-britains-talent-auditions/ – trochu mimo téma, ale už se natáčí divadelní kola Britain’s got talent a z loňského složení porotců z divadla nezbyl nikdo (původně tam byla i Amanda Holden, ale ta právě porodila) … Jinak to má celé úplně novou scénu! :) zajímavé.. hlavně doufám, jestli bude 3. talent u nás, že už budou mít porotci ten stůl, co měli v Británii už loni (mají ho i letos) ..

6
Maxx
Reagovat

Taky se těším, i když kromě Výměny manželek mě show Novy po pár dílech, kdy jsem plný nadšení z novinky, přestávají bavit. Ale třeba to už umí. Jinak ta upoutávka s těmi hlasy, jak se ozývají z dáli, jsou super. Docela bych si i vsadil na to že vím, jestli za tím stojí Nova nebo Markíza :D

Reagovat

Maxxi (6), jj, taky už mně v hlavě podvědomě naskakuje, že cokoliv, co jde na TV Nova a je pěkné, tak to museli dělat Slováci :)

8
milo
Reagovat

ono celkově co jde na našich tv a má trochu úroveň, tak v tom téměř vždy mají prsty Slováci.

9
Lucas
Reagovat

jak se jmenuje ta písnička prosim vás? :)

10
Lucas
Reagovat

Dobrý, tak už vim :) 30 Seconds To Mars – Kings and Queens. To první promo se fakt povedlo ;)

11
Ludvík
Reagovat

Jako nevím no, ale mě se ta první upoutávka moc nelíbí, příjde mi, že to nemá nic společného s tou soutěží. Připadá mi jako Vánoční reklama na CocaColu. Ale i tak se těším, jinak ta hudba v té uputávce je skvělá.

12
Maxx
Reagovat

Ludvíku, vždyť ta upoutávka má právě naprostou krásnou symboliku, že někde zazní tak dokonalej hlas, že se prostě musíš chtě nechtě otočit. A to se bude v té soutěži hledat, hlas, takže podle mě se jim to hodně povedlo. Ty další spoty už jsou taková klasika, ale ten nápad s tím hlasem z dálek je super.

13
Martina Mrázová
Reagovat

ahoj .jmenuju se Martina. Je mi 9 let a moc se mi líbí Markéta Poulíčková. Tímto bych ji chtěla povzbudit , protože si myslím že vihraje moc hezky zpíváš a je dobře že jsi šla do týmu Pepi Voujtka.Měj se hezky a držím ti palce.Ahoj :-)

Přidat komentář