Panáček v reality show

Výměna manželek: co nás čeká v nové řadě?

23. Leden 2012 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

[singlepic id=3340 w=420]
Čtenář Prochor mě jediným komentářem nevědomky ponoukl, abych se podíval, jak si stojí legenda mezi českými reality show Výměna manželek se svoji novou řadou. Dopátral jsem, že si stojí velmi dobře a můžeme se na ni těšit již během jara 2012. Až budeme znát konkrétní datum, tak určitě dáme vědět, zatím si přečtěte, jaké páry/rodinky a kontrasty nás ve Výměnách čekají tentokrát.




Romska domácnost vs běžná česká

Jedna z výměn se stane mezi 36 letou Martinou a temperamentní Monikou. Martina bude muset strávit 10 dní v početné romsk0 rodin2, Monika naopak v rodině s 1 malým dítětem. Nebude se nudit?

Homo vs hetero

V rámci nové řady Výměny manželek se podíváme i do domácnosti 2 lesbických partnerek, které mají 5 dětí. Dokáže se heterosexuální Jitka o ně postarat? Přežije její manžel po 10 dní lesbu Sylvu?

Venkov vs město

Další výměněná manželka bude mladá nezkušená Jana z Prahy, která bude štábem poslána na 10 dní na statek, kde zastoupí 42 letou Lenku, matku osmi děti. Jak si povedou v odlišných domácnostech.

Sport vs gaučing

Divák TV Nova se podívá i na kontrast domácnosti sportovně založené 25 leté Moniky, která se vymění s 48 letou Bohunkou, která je spíše gaučingový typ.

Zkrátka o ty pravé nehrané emoce nebude nouze ani v 5. řadě Výměny manželek. Už se těšíte? Jinak, co si matně vybavuji, tak rekapů by se opět měla chopit mnoha články prověřená Ajda. Jak se těšíte nyní? :)

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 29
1
koc
Reagovat

to zas bude maso :)

2
okkvp
Reagovat

těšíme, i v diskuzi bývala dobrá řežba ;-)

Reagovat

no mohlo by to zase mít sledovanost těsně pod 2 miliony lidí a třeba takových 100 000 by pak následující den mohlo zavítat na Panáčka v RS, aby se pustilo do diskuze :)

4
Maxx
Reagovat

Jo tehle pořad mě baví, těším se!

5
Prochor
Reagovat

To jsem rád. Ale hlavně jsem to neviděl dřív a sjel si to nedávno a s překvapením jsem zjistil, že naše Ajda debutovala s rekapy právě v třetí řadě výměny a úspěšně. Hned vyvolala zuřivou diskusi s jedním z E.T. Takže doufám, že si to Ajda zase vezme za své:-) Už se těším.

6
anja
Reagovat

taky se těším moc a úplně smesviňovsky :) a specielně se těším na komentáře od rodinných příslušníků – doufám, že nás neminou, že panáček je dostatečně profláknutý :)

7
koc
Reagovat

ty jsi ale zlomyslna ;-)

8
pimpa
Reagovat

Hlavně moc prosím, aby sem pak dal někdo odkaz, kde se to dá sledovat on-line, protože manžel tenhle pořad úplně nesnáší a určitě mě nenechá se koukat! :-)

9
Radek aka SUNicko
Reagovat

pimpo (8), tipuji, že to bude k vidění na nováckém Voyo.cz

Reagovat

anjo (6), tak zatím si na Seznamu nevedeme špatně. Uvidíme, jak si bude Panáček stát, až to TV Nova pustí na obrazovky http://search.seznam.cz/?aq=-1&oq=v%C3%BDm%C4%9Bna+man%C5%BEelek&sourceid=szn-HP&thru=&q=v%C3%BDm%C4%9Bna+man%C5%BEelek

11
Ajda
Reagovat

Jj, na VM se taky těším.
Každou středu Markíza reprízuje jejich slovenské výměny, prokládá to díly z Novy a musím říci, že jak my nemáme na slovenské Farmáře, tak naopak naše VM vedou :-)

5 Prochor,
myslíš tím E:T. pana Jehličku? Chtěl předvést svoji modelínu a ukázal akurát labilní bloncku :-))

12
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Tak na Výměnu manželek se těším, je to, dle mého, nejlepší reality show.

Anja, už se tady nějací rodinní příslušníci objevili? Na ty se těším snad ještě více než na samotnou soutěž:-)))

13
Prochor
Reagovat

11 – Správně. Pan Jehlička (myslím) byl ten podnikatel, kterého honila policie autem.

14
anja
Reagovat

12 Otýlie, rodinní příslušníci a známí se tady objevujou a co víc, oni se i klonujou a množí :) těš se

15
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Fakt? Tak to se nemůžu dočkat, moc se mi líbí, když vznikne pěkný maglajz, lidé píší pod více přezdívkami, ostatní to řeší… Bude švanada:-))))

16
Ajda
Reagovat

15 Otýlie,
jeden vyměněnej otec už to tady nevydýchal a založil vlastní stránky, kam měli povolený vstup jen přímí účastníci. Vždy tam něco upekli a hurá do útoku.
Objevují se i děti z výměn a brání rodiče.

17
Monika
Reagovat

16, Ajda – Co mi tento zpusob obrany jen pripomina:-)) Jinak Vymenu manzelek jsem sledovala pravidelne, diskuzi k poradu uz mene, respektive vubec. Netusila jsem, ze pises rekapy k teto reality show..Uz se tesim na novou radu a pokud sem zavitaji i primi ucastnici vymeny bude o zabavu postarano:-))

18
anja
Reagovat

17 Moniko, kdyby ti náhodou chyběla Píďa – PPN z HSTM – reprízujou ji právě na Prima Love každou středu v noci. Včera jsem se u toho chvíli zastavila a pár minut sledovala… zvláštní zážitek :)

16 Ajdo, doufám, že budeš zase psát rekapy, díky

19
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

16, tak to je opravdu mazec, sakra, kde jsem v tu dobu byla?:-))))

20
Ajda
Reagovat

18 anjo,
mám to v plánu :-)

21
Prochor
Reagovat

Je to sice zábava ale někdy dost za čáru.
Třeba případ otce , který terorizoval děti až se jeho malá dceruška strachem počůrala. (To byl ten díl s výměnou do Řecka). A štáb režisérky Rezkové to klidně natáčel. Nechápu, jak se na to mohla jen tak koukat.

22
pimpa
Reagovat

21 Tu výměnu jsem kdysi viděla a myslím, že to nebylo tak žhavé, jak to tehdy ta vyměněná maminka přifoukla! Těžko odhadovat, co je realita.

23
Jitka007
Reagovat

Já se také těším na komentáře. Jsem jedna z účastnic.

24
Lenka
Reagovat

tak tu 19letou slecnu bych chtela mit doma:( mam dceru a kdyby se takhle chovala jak tam slecna predvedla asi by nestihla utikat(diky bohu ze takova neni vazi si rodicu.Deti dekuji za to jake jste.jeji tata ma muj velky obdiv ze zustal v klidu.

25
kopretinka
Reagovat

Chlapče, koukej od Michalky hodně rychle utéct. Je to líný a bezcharakterní tvor. Tvá máma ví, proč se každý večer modlí. Je pro mě nepochopitelné, že dokážeš žít s ženou, která tě na 100% bije i mimo kamery. Jde o narušeného jedince, který by se měl jít léčit. To, co předvedla je toho jasným důkazem.
Držím ti palce a otevři konečně oči a utíkej, co ti budou nohy stačit.

26
kopretinka
Reagovat

Pro tvůrce:
to, co jste ukázali v dnešním díle je opravdu síla. Nechápu, proč do tohoto pořadu zapojujete i narušené jedince. Chudák chalp. To co předvedla Michala se naprosto vymyká i podprůměru inteligence. Michala do toho šla s tím, že má v úmyslu ze svého vztahu odejít a svého muže dál ponižovat a ničit. Že vám není hloupé se tomuhle propůjčit. Opravdu jsem zhnusena tím, co tahle „dáma“ předvedla. Chlap může být kopyto, ale pokud ženská ani neumí uvařit, ani se věnovat dětem, tak se namůže divit, když si nemlže šikovnéhho chlapa najít. Každej člověk má rád pochvalu a to i za maličkosti. Ponižování a bití vztahu neprosívá. Ve snídani s Novou jste říkali, že nesledujete další osudy rodin, které ve Vaší „šou“ učinkovali. Teď si upřímě myslím, že je to velká chyba.
Z tohoto dílu je mi upřímě zle. A to především kvůli Michale a jejímu hnusnmu výstupu. Oč je její máma lepší než ta jejího manžela??? Navíc na tu “ krávu“ čekala doma i s vnučkou. Kdyby Michala nechala někoho domluvit, možná by to dopadlo jinak. Fakt by se měla léčit.
Už jen proto, že jejímu muži nabídl zaměstnavatel práci zpět svědčí o tom, že o něj stojí. Zřejmě z práce neodešel sám od sebe. Ale to jí nikdo nevysvětlí. Ona má svou pravdu, pro kterou druhého raději zfackuje.

27
Sandra
Reagovat

A kdy tu 5 řadu budete vysílat děkuji

Reagovat

Sandro (27) 5. řada Výměny manželek jde nyní každý pátek na TV Nova.

29
Alena
Reagovat

Pani Martina z výměny by se měla stydět očerňovat rod.Olahových z výměny manželek,zrovna p.Martina doma nauklízeno neměla,je tobordelářka,kdyby p.Olah od ni nedostal úkol aby uklidil tak by tam umřeli špinou,to byla vyzitka pani Martiny která měla samé bebíčka,opovrhovala všechno,a nic ji nebylo dobrý,ona je špindíra ne rodina Olahova,,,Olahovi moc vám fandím,klobouk dolů naučit dítě 3 leté na nočník,takhle by nosilo plenky až do 18 let ale je to vizitka Martiny,,přeji Olahovým hodně štěstí a pani Martino,,,měla by jste chodit na kurz uklízení

Přidat komentář