Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

Gabriela Gunčíková jako Kleopatra + video

16. Leden 2012 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=3288 w=420]
Stříbrná finalistka loňské SuperStar prožila v pátek svůj velký den. Premiérově se totiž představila v hlavní roli královny Kleopatry v obnovené premiéře stejnojmenného muzikálu z pera Michala Davida. Už od první chvíle, kdy Gábina tuto roli dostala, jsem byl velmi skeptický a myslím, že jsem nebyl sám. Přestože je Gábina výborná zpěvačka a je pro mě největším objevem druhé řady Česko Slovenské SuperStar, tak s muzikálem neměla dosud žádné zkušenosti a obával jsem se, že skončí ve stínu Kamily Nývltové, s níž se alternuje a která už tuto roli v minulosti hrála. Jak se tedy Gábina s Kleopatrou vypořádala, to si přečtěte v následujících odstavcích.




Gábina nakonec překonala očekávání a vzhledem k mizerným podmínkám, která měla – tzn. především minimum času na zkoušení a také dost špatné ozvučení – se s Kleopatrou vypořádala velmi slušně. Měla ve svém výkonu lepší i horší místa, ale ostudu si rozhodně neudělala. Začátek byl však poněkud nejistý, při „Chci královnou se stát“ jí navíc dost haprovala technika, což ji poněkud znervózňovalo. Postupně ale jistotu získávala a ve „Velké písni o Nilu“, která zněla na konci první poloviny, už skutečně zazářila. Ve druhé půli mohla předvést i polohu, v níž je jako doma, konkrétně v árii „Čest královnám“ si mohla rockově zakřičet. A přestože si myslím, že Gábina má vyloženě rockový hlas, který pro muzikálovou kantilénu není až tak vhodný, tak zrovna k této písni sednul jak ona pověstná na hrnec. Herecký projev Gábiny byl spíše průměrný, ale přiznejme si, že Kleopatra je hodně statická role, ke které opravdu stačí především umět zpívat. Co je rovněž nutné ocenit je fakt, že se Gábina snažila potlačit svůj výrazný moravský akcent, který na jejím debutovém CD Dvojí tvář přímo bije do uší. Přestože se hlásím ke Gábininým fanouškům, tak jsem asi nebyl jediný, kdo očekával průšvih (vzhledem k nezkušenosti a nedostatku času na nácvik), ale ten se nedostavil. Skalní muzikálové fanoušky Gábina určitě v roli Kleopatry neurazila a kdyby na to měla víc času, tak by bývala mohla být ještě lepší. Těžko říct, zda Gábina ještě v budoucnosti do nějakého muzikálu půjde, přece jen jak už jsem zmínil výše, její hlas není vhodný pro příliš mnoho rolí, ale za svůj muzikálový debut se rozhodně stydět nemusí.

Z dalších herců je nutno ještě zmínit Tomáše Trapla, který v roli Octaviana skutečně zářil, a také Alžběty Bartošové v roli Fulvie. Naopak dost slabý mi přišel Pepa Vojtek v roli Marca Antonia, na kterého se ani typově nehodí. Marián Vojtko jako Caesar byl pak spíš průměrný.

Sám autor muzikálu Michal David měl hned na začátku proslov, ve kterém divákům s politováním oznámil, že už to bude opravdu, ale opravdu (jak by řekl Václav Klaus) posledních čtyřicet repríz Kleopatry, ale z abonentů tomu nikdo nevěřil, neboť o broadwayské produkci je známé, že ta „opravdu, ale opravdu poslední představení“ obvykle poslední nebývají.

Video: Gábina Gunčíková jako Kleopatra

zdroj: www.musical.cz

Související články:

„Kleopatra“ se loučí, s Gabrielou Gunčíkovou coby královnou (+ video sestřih)

DJ Vlado

Zpěvácké a talentové soutěže sleduji od roku 2004, tedy především ty české a slovenské, ale pro zpestření rád nahlédnu i do zahraničí. V našich končinách je jen málokterý soutěžící, který by mému oku unikl a neutkvěl mi v paměti. Neskromně se tedy troufám označit za experta :-) Od roku 2010 jsem členem Panáčkovy rodiny a obšťastňuji vás svými rekapy :-) Kontakt na mou maličkost: djvlado@seznam.cz :-) Pokud byste si chtěli přečíst moje články i z jiných oblastí než o talent shows, tak máte možnost na mém blogu dj-vlados-world.webnode.cz :-)

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 596
1
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Vlado, co jste říkal Gábinině vizáži? Na mě coby Kleopatra působí poněkud „mužně“, takový nepovedený tranďáček. Maskérům bych urazila kebuli:-)))

2
DJ Vlado
Reagovat

Otylko, to jsem v článku zapomněl zmínit. Podle mě jí ta černá paruka vůbec nesluší, „nepovedený tranďáček“ – to podepisuju :-)

3
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Škoda, říkala jsem si, jestli to na živo nebylo přeci jen o něco lepší než na fotografiích. Ona je Gábi hodně výrazný typ a je celkem kumšt trefit tu správnou míru. Osobně bych ji pro její výraznost (hlasovou i vizuální) do muzikálu necpala. Muzikál si žádá tuny líčidel, nápadné kostýmy… v čemž bude Gábi vždycky jako kolotočářská dcérečka:-)))

4
DJ Vlado
Reagovat

Já jsem seděl až v předposlední řadě, takže v takové míře nemůžu posoudit, zda to bylo na živo lepší, nebo ne.

5
Maminčin Jiříček
Reagovat

Na nejakym bulvaru sem cetl, ze byla Gabi nespokojena se vzhledem a taky se tak nejak podobne vyjadrovala, ze ji to moc nesluselo? uz sem to nasel, kousek sem zkopiruju :-)))

„Vypadala jsem prostě jako transka,“ stěžovala si Gábina. „Neměli pro mě hned vhodnou paruku, a tak jsem vyfasovala paruku služebníka Ptolemája. Tahle postava má ale vypadat směšně a má vlasy sestříhané do tvaru ananasu. Když mi ji nasadili, vypadala jsem jako blbec. Říkala jsem si, že na takovou Kleopatru se přijde podívat jen blázen,“ vypráví jadrně zpěvačka.

6
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

:-)))Jiříčku, Gábi má u mě bod, tohle cením, že si dokáže od plic zanadávat a také si udělat vlastně legraci sama ze sebe:-)))

7
Monika
Reagovat

Tahle barva vlasu ani ten strih Gabine vubec nesedi, ale ocenuji, ze dokaze byt soudna a sama k sobe kriticka:-))

8
Nika
Reagovat

Pěkné odpoledne přeji všem:-) No, vzhled je sice podstatný, to ano, mě by ale spíše u Gábiny zajímal konkrétně její zpěv, protože jsem slyšela ukázky z „Teď královnou jsem já“ a přišlo mi to příšerný. Ke Gábinině hlasu naprosto nevhodná píseň, ale třeba už ji vypilovala. Ovšem jdyž tak čtu Vladův rekap, tak nikterak závratně.-)) Mně osobně se nejvíce v roli Kleopatry zamlouvala Monika Absolonová. Pěvecky jí asi ze všech alternujících zpěvaček tahle role sedí, nebo seděla nejvíc.
Jinak pokud mohu posoudit, tady na té fotce vypadá Gábi teda rozhodně lépe než na té bulvární, kde ji obšťastňoval svým obnaženým ohanbím ten okouzlující mládenec:-)))

9
Monika
Reagovat

Tak Absolonova je pro me nestravitelna zpevacka celkove, takova pipina nesympaticka…Na Kleopatre jsem shodou okolnosti kdysi byla osobne s Czakovou …Nejvice se mi titulni pisen libi asi v podani Bary Basikove.

10
Nika
Reagovat

Jsem zvědavá na to, jak dlouho se bude Kleopatra hrát a zda Míša Davidů dodrží těch posledních 40 repríz :-))) Podle mě chtěl jen „navodit paniku“, aby se lidi honem honem přišli na představení podívat z obavy, že se blíží derniéra…… zajímalo by mě taky, jaká byla návštěvnost….

11
Monika
Reagovat

Kleopatra je docela oblibena, i kdyz me teda moc nezaujala…

12
Monika
Reagovat

Hmm, zvlastni. Napsala jsem jeden komentar bez odkazu a pry ceka na schvaleni :-)) Uz jsem si myslela, ze jsem blokla :-))

13
kanárek
Reagovat

Naté fotce náhodou vůbec nevypadá špatně. Jen se musíte oprostit od té původní blonďatosti. Černovlásky jsou takhle výrazné.

14
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Kanárku, tahle fotografie je z těch lepších, kdybyste malounko popátrala, narazíte na všeliké hrůzy:-)))

15
Nati
Reagovat

Proc by mela Gabriela potlacovat svuj moravsky prizvuk, Vlado, kdyz je z Moravy a kazdy vi, ze je to jeji prirozenost takhle mluvit. Kdyz se snazi moravaci napodobit prazstinu pusovi to smesne. Cesi vnucuji svuj akcent i tak do vsech serialu a do vetsiny pisnicek cele republice. Gabina je konecne nekdo, kdo zpiva aspon naznakem normalne.

16
Ondřej Doubrava
Reagovat

Nati: V muzikálu a na divadle obecně je zcela žádoucí, když člověk mluví a zpívá bez jakéhokoli přízvuku a Gábině se to dost daří.

17
Prochor
Reagovat

Gabi Gun černé vlasy vyloženě nesluší. Ona je severský typ ženy. Urostlá postava ,dlouhé světlé vlasy a velké krásné oči.

18
N.E.R.D.
Reagovat

„budoucí rocková star evropských (ne-li světových) rozměrů“ omílá kolotočářovy sračky v šíleném kostýmku… ?? no ta teda dopadla :-( smutný :-((

19
anja
Reagovat

to na té fotce se zeleným pozadím má být jako Kleopatra? ježííš, mne při prvním pohledu napadla INDIÁNKA! Kleopatra má mít dlouhé mikádko dokonale uhlazené a ne takové aircondition roztřepené koště na hlavě. Krom toho ta její halenka vypadá jako kdyby ji uháčkoval šaman po večerech u ohně – jasné etno, Kleopatra byla luxusní Římanka, že, takže proč ta sláma co jí tam Gábině čouhá z límce…???

naštěstí mne naše muzikálová tvorba míjí kosmickým obloukem, stejně tak i Gábina po skončení ČSSS

20
Belisana
Reagovat

Kleopatra Rimanka? To asi ne. Byla z rodu Ptolemaiovcu, kteri meli predevsim recke a makedonske predky, a statni prislusnosti Egyptanka.

21
Prochor
Reagovat

Hlavně mi Gabi na té fotce připadá spíš jako Nšoči z Vinetoua než egypťanka.

22
Belisana
Reagovat

a predstava o jejim ucesu je filmova
z dochovane busty je mozne usoudit, ze mohla mit na hlave praticky cokoli
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3e/Kleopatra-VII.-Altes-Museum-Berlin1.jpg

24
Nika
Reagovat

Tak mě Gábi míjela kosmickým obloukem i po dobu SS, takže pro mě její současné působení není ani potěšující ani zklamáním, v podstatě je mi docela volné. Ale jak se zviditelní, je jen a jen na ní, i když muzikál by asi bylo to poslední, kam bych ji šoupla.
Pokud se však za to bude na fb svým fandům zase omlouvat stejně jako za své CD, pak začnu velmi silně pochybovat o tom, zda holka má vůbec představu, kam chce směřovat, nebo co vlastně vůbec chce.

25
Belisana
Reagovat

Niko Gabina se neomlouva, Gabina rika, ze je to proste zabava a ze jsou tam vsichni

26
Nika
Reagovat

Bel, abych pravdu řekla, je mi to celkem jedno, ať už se omlouvá, nebo ať říká, že je to zábava:-))

27
anja
Reagovat

20 Belisana, píšeš to tak, jako kdyby Kleopatra neměla s Římskou říší nic společného :)

28
Belisana
Reagovat

anjo no Rimanka nebyla :-) ale je to fuk

29
anja
Reagovat

Belisana, panebože, v Římě žila, vzala si Antonia – byla tedy Římanka, podstatnou část života ano, ale jestli ti to udělá dobře, dosaď si místo Římanky „egyptská královna“

30
Belisana
Reagovat

anjo ja nemam v planu se s tebou hadat

31
Belisana
Reagovat

Kleopatra v Rime nezila podstatnou cast zivota
v Rime pobyvala 2 roky, 46-44 pr.n.l.
to jen na okraj

32
Nika
Reagovat

Bel, ty máš dnes nějaký urputně argumentační den:-))))

33
Nika
Reagovat

Bel, Kleopatra uprchla z Říma až v r. 31 př.n.l. po bitvě u Actia, takže v Říme podle všeho pobývala 13 let, ne 2 roky, pokud teda uvažuji správně :-)))
A po porážce u Actia a smrti Marka Antonia byl Egypt ovládnut a včleněn do Římské říše zcela.

34
Nika
Reagovat

15 let – překlep.

35
Belisana
Reagovat

Niko odjela z Rima po zavrazdeni Caesara 44 pr. n. l. Musela, nemela uz ochranu.
Nahoda, syn delal referat, tak to nahodou vim. Po Caesarove smrti musela pryc.
co se tyce bitvy u Actia, tak uprchla, ano, ale z ni …

36
Belisana
Reagovat

OK, teoreticky necely rok na konci zivota byla Rimanka, pote, co byl Egypt zahrnut pod risi rimskou :-D

37
Nika
Reagovat

OK, takže 3 roky suma sumárum? :-)))
Navrhuji už nepočítat a neřešit:-)))

38
Josef
Reagovat

Pro Gabrielu je to co prožívá především velká škola. Superstar, Lets dance a nyní Kleopatra. Kdo by o ní věděl? V budoucnu, všechny zkušenosti využije v roli metalové královny. Přeji Gabriele vlivný a odborný tým. Ať se jí na cestě šoubyznysem daří.

39
Monika
Reagovat
40
anja
Reagovat

38 Josef, jestli jednou Gábina zabředne do showbyznysu kolem populární hudby a poteče s mainstreamem, těžko těžko se jí bude vracet do metalu. Takže na nějakou metalovou královnu už nevěřím.

41
Monika
Reagovat

40 – Ani ja ne, vlastne jsem tomu nikdy neverila.

42
yeey
Reagovat

nj Gabina se jeste kroti,ale stejnak to znasilnuje :D a to ma jeste obrovsky stesti oproti zbytku superstaristu… muze jit aspon spatnou cestou, oni zadnou :-)

jinak CDcko zas nehodnotte jen podle jednoho pornoklipu-metal to neni, mainstream urcite taky ne

pro zajimavost, mysim ze v obojim je dost pravdy
music.server.sk/recenzie/cd/gabriela-guncikova-dvoji-tvar/
http://www.koule.cz/cs/clanky/gabriela-guncikova-natocila-rock-pro-taty-a-mamy-24476.shtml?category=Recenze

43
Nika
Reagovat

Tak tady na té ukázce od Moniky je jasně vidět, že pokud Gábina neřve, nezazpívá nic. Výšky jen teplý vzduch, hlas nestabilní, trápí se, holka. Do těchto projektů by se vůbec neměla pouštět, zato by měla velmi svědomitě navštěvovat hodiny zpěvu u pana Klezly.

44
yeey
Reagovat

43 nemuzes to takhle generalizovat, uz v superstar dokazala ze umi i ztlumit… navic jestli mela na nacviceni sotva tyden, tak je to porad neuveritelny, co dokaze… a i na tyhle ukazce je myslim slyset, ze od superstar udelala pokrok… ne ze by mi to teda nebylo celkem jedno:-) na muzikal jen kvuli ni nepudu a jako asi kazdyho me nejvic zajima jeji rockova poloha…

45
anja
Reagovat

já vím, že je to tady diskuze o Gábině a je jistě chvályhodné, že se na Panáčkovi produkty z talentových RS dále sledujou, ale imho mne tyto „produkty“ zajímají až v mometně kdy ony přijdou za mnou, a teď nemám na mysli skrze tv obrazovku, ale až přijdou někam ven, protože „život je někde tam venku“

naživo jsem na koncertě viděla kdysi Anetu Langerovou, jakože první takovýto produkt, ale dnes bych už na ni nešla ani zadarmo, dále Šmajdu – velmi pobavil a moc dobrý, ráda ho zase někdy uvidím, a teď nedávno Davida Spilku, taky dobrý a taky zase někdy… tím nechci říct vůbec nic, snad jen to, že hudby je všude kolem mraky, stačí sáhnout a poslouchat, řešit počiny jedné i kdyby talentované zpěvačky a čekat jestli ona někdy někde něco udělá podle mého gusta mi přijde jako zbytečná ztráta času :)

46
yeey
Reagovat

45 wtf to je zase jednou blabol :D pokud si Superstar sledovala, jiste si v ni taky mela favorita a potesil by te tady clanek o nem…

47
okkvp
Reagovat

46 – Proč by každý, kdo sledoval musel mít favorita. Většina lidstva se prostě JEN dívá. Pro informace podobného typu číst stačí běžné zpravodajské stránky, pro fanoušky jsou fanouškovské stránky

48
yeey
Reagovat

47 kazdej nekomu fandi, i kdyz se „proste JEN diva“… zajimalo by me jak to vypada, kdyz se nekdo „proste FAKT diva“ :D:D:D DJ proste byl na muzikalu s Gabinou a napsal sem o tom clanek, nevim co je za problem…:-) az udela Šeps nebo Ševčík něco, co bude stát za zmínku, třeba o tom taky někdo napíše… a koho to nezajima, nemusi to cist… navic si myslim, ze maloktery clanek z fanouskovskych stranek nebo zpravodajstvi by mi to zprostredkoval lip nez tady Vlado, takze diky!

49
anja
Reagovat

46 yeey, to není blábol, já si tady jen tak filozofuju :) buď tolerantní, díky :) a neber to tak vážně

Gábina patřila v SS k mým favoritům. Jen prostě mi přijde jako ztráta času vyhledávat co dělala a spekulovat co by měla nebo mohla dělat a přisuzovat jí rockerství a čekat až se projeví její rockerství…. a samozřejmě, že Vladův článek je okej… diskuze je okej, jen já bych třeba něčí názor za blábol neoznačila :)

50
yeey
Reagovat

49 hele nerad jak moc vazne to mam brat ;-) akorat se v tvym filozofovani nejak neorientuju… co se tyce rockerstvi, tak to projevila uz davno a i deska je bohudik rockova… skoda, ze to nejdulezitejsi z toho, co Gabina doted udelala, nikoho nezajima, byt ta deska ma samozrejme svoje chyby, ale radsi se resi kde ji v muzikalech leze slama, kde se svlikla, kdo na ni vystrcil pero apod :-) taky jen filozofuju…

51
Belisana
Reagovat

u Gabiny myslim ten spatnej dojem z ukazky, co sem prskla Monika, dela hlavne to, ze je velmi spatna herecka. 5 dnu na uceni taky neni zrovna moc, ale ostatni to umi… no umi? Ten Vojtek c. 2 tez je spatnej herec :-)
proste co chci rict – asi by se i nakonec v ty roli vyzpivala, ale skonci to driv, nez se ji to povede. Hrani tez za mesic neda.
Vyhoda – je na zacatku a skola to urcite je. I vedomost o tom, ze tudy cesta nevede, je uzitecna.
Pro absolventy techhle soutezi je naprosto nejhorsi, ze jsou to fakt jen zabavky po dobu ty souteze. Pak kazdej honem kouka, kde je nejaka jina hracka. Kazdymu zustane hrstka fandu, a zacinaji znovu. Gabina na to jde tak, ze je porad videt. No muze se na ni nekdo zlobit? Tezko, za obecne panujicich pomeru. Ma relativni vyhodu – je o ni zajem. Co to prinese, se uvidi.

52
yeey
Reagovat

51 nejses dneska v naky dobry naladicce, ze se dokazes o Gabinine dosavadni kariere vyjadrit pozitivneji, nez bych to JÁ kdy dokazal? :D

53
Belisana
Reagovat

yeey ahoj :-)
no tak koukam, a popisuju, co vidim. Vis, ze nejsem zrovna jeji extra velkej fanda, ale odhlednuto od osobnich pocitu jsem se pokusila o jakysi objektivni popis stavu veci :-)

54
yeey
Reagovat

53 tak to ocenuju…:-)

55
Belisana
Reagovat

zjistila jsem totiz jednu vec. Ze co ti lidi vylezli na podium, tak je omilaji ze vsech stran. Jsou mladi a uci se. Jenze nazor na to, jak jim ty kroky jdou, vyjadruji tisice lidi, obcas na zaklade zkreslenych informaci – „zasluha“ bulvaru, obcas na zaklade uplne niceho. Je az prilis lidi, co maji co rict k necemu, o cem vlastne vedi uplny guano. Jiste – da se namitnout, ze si toho nemusi vsimat. Ale bohuzel s temi informacemi, zvanymi obraz v mediich a na verejnosti, pracuje jeji agentura prinejmensim. Musi to byt strasne moc tezke.
Kdyz si predstavim, ze by mou nezajimavou karieru takhle v jejich ruznych etapach kdekdo komentoval, asi bych vam uz dobrejch 30 let mavala z oblacku :-DDD

56
Belisana
Reagovat

umeni je hrozne krehkej pojem. Jeho definice se meni s duchem doby, a libivost, sledovanost, medializace jsou zas druha stranka. Suum cuique.

57
Nika
Reagovat

Pokud člověk vyleze na odiv všem a tzv se medializuje, musí počítat s tím, že ho jedna půlka bude obdivovat a chválit i za úplný průser a druhá kritizovat i za to, co udělal dobře. Nebo ty poměry budou mít jiné hodnoty, to je jedno, ale protipóly budou vždy a lidem je vlastní komentovat cokoli. Pak tady je ještě skupina, které bude volný a kterým nebude stát za to, aby komentovali cokoli.
Mně vadí rychlokvašné věci obecně, takže argument, že na to či ono bylo málo času, neberu. To není samozřejmě vina Gábiny, ale producentů a dramaturgie, že tohle dovolili. Herectví špatně a pro Gábinu nevhodná hlasová poloha jako „bonus“. Ovšem kdyby byla tak kvalitní zpěvačka, jak je tady tvrzeno, nebude to sice asi tak procítěné a perfektní, ale co se hlasového projevu týče, bylo by to zazpíváno bez toho, aniž by jí vynechávaly výšky a chrčelo v hrdle v nižších polohách. Ta holka jednoduše netvoří hlas dobře, to je celý problém. A pokud takhle chce zpívat, za chvíli si ho odrovná úplně. Za tři roky bude jen sípat. Tvrdila jsem to po celou dobu SS a stojím si za tím i dále. Pokud si neprojde hlasovou výchovou, je s ní konec. Nepřeju jí to ale samozřejmě, aby mě někdo nenařknul, že jsem zaujatá, tak to vůbec ne. Je to hezká holka a určitě se na naší scéně může uchytit a když má svůj den, její hlas zní dokonce zajímavě. Ale přesto…..:-))

58
Belisana
Reagovat

Niko, jasne, cast je neoddislutovatelna
druha cast je nepredvidatelna
nemuzes v 18 vedet, ze se nekde ukazes, a misto toho, cos delala, popisou tvy prsa a zadecek (teda – pokuds to nedelala prave proto, a ze takove se tez najdou)
nemuzes vedet, ze ti na podium vyskoci posuk, co se chce pochlubit ptactvem
nemuzes bez zkusenosti vedet, ze kdyz 5 dnu nacvicujes muzikal a davas do toho vsechno, ze budes vypadat blbe
na to vsechno prave musis prijit prostrednictvim techhle obcas horkych zkusenosti.
OK. Kazdy nejaky ma, ted je na ne vic videt, pac se medializuje kazdej prd (aby se min pozornosti venovalo skutecne zavaznym vecem :-))
ale zas co se tyce zaznamu vykonu, neocenitelna zpetna vazba. Kazdy se muze videt a slyset a je uz na jeho soudnosti, co s tim podnikne
Nejaky to pravo (jakkoli plysemanticke to slovo je) na omyly a chyby necht ma kazdy, nejakych par mesicu, aspon

59
Belisana
Reagovat

plysemanticke = polysemanticke

60
Belisana
Reagovat

Gabina chodi ke Klezlovi. Dobry. A hin sa hukaze :-D
kde nic neni, ani smrt nebere :-)

61
Belisana
Reagovat

Kleopatra http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b5/Kleopatra-VII.-Altes-Museum-Berlin3.jpg
se pominu, jestli neprijdu na zo, komu je podobna :-DDD nekoho mi strasne strasne moc pripomina, ja jsem kvuli tomu vstala z postele, nemuzu usnout
HEEELP xD

62
Nika
Reagovat

Bel, ale já jsem nepopisovala medializaci = prsa, zadek, kostýmy, pošuky a obnažené ptactvo, ty děcka, když chtějí do showbyzu musí předem počítat s tím, že budou na očích a že je povětšinou budou lidi kritizovat. To už je úděl showbyzu. Tohle opomíjím. Mě zajímá zpěv, ne paruka nebo zadek Gábiny. To pro mě nejsou podstatné věci.
Nesouhlasím s tím, že člověk nemůže vědět to, že za 5 dní stihne prd, to je kravina, tohle ví i jedinec s IQ 80. A pokud to neví a nebo si myslí, že je mistr světa, který zvládne všechno levou zadní, pak jsou tady od toho povolanější. Ale tady se jede na prachy, netáhne kvalita , ale ksicht a jméno, bohužel i za cenu ztrapnění se protagonistů, kteří měli performance tzv. „udělat“ svým face. Už vím, proč nesnáším tyhle komerční muzikálové projekty – narychlo spíchnuté, špatné herectví, špatný zpěv a kýčové melodie, vše postaveno na bombastické scéně. Výjimky opomíjím. Že Gábina chodí ke Klezlovi, vím, zatím to však poznat není. Podle mě jí bude muset naučit zpívat úplně znovu a jinak , od základů – tzn. otázka 3 let.

63
Nika
Reagovat

Jinak podobnost Kleopatry s nikým nespatřuji, takže asi nehelpnu:-)

64
Nika
Reagovat

Kleopatra sice jede dlouho, není to nový projekt, ale když se na posledních 40 repríz vymění osazenstvo a protagonista v hlavní roli, který má na zvládnutí role pár dní, pak to považuji minimálně za nezodpovědnost.

65
yeey
Reagovat

Nika – jeste ze tu mame takovou odbornici na zpev jako ses ty :D:D:D Co si studovala za skolu, ze presne vis, za jak dlouho neci kariera skonci bez hlasoveho pedagoga nebo za jak dlouho se nekdo nauci zpivat od zacatku… ?????? :D:D:D jeste ze tu mame takovou chytrou horakyni:D:D

66
Nika
Reagovat

yeey, to bude asi tím, že zpívám celý život a učila jsem se to docela tvrdě – co ty? :-))))

67
Nika
Reagovat

Navštěvoval jsi někdy na konzervatoři hodiny zpěvu, že tomu tak rozumíš? :-))) Já jo, takže promiň, vím, o čem mluvím :-)

68
Nika
Reagovat

Když nevíš, s kým komunikuješ, tak se zdrž laskavě svých posměšných soudů, chlapče:-))))) Nebo přidej aspoň něco ze svých zkušeností s hlasovou výchovou, ať se přiučím, člověk nemůže taky vědět vše, že jo? Byv je chytrá horákyně:-)))))

69
yeey
Reagovat

Nika-jestli je to pravda, tak se omlouvam za posmivani…! nicmene zatracujes celou tu roli GG na zaklade jednoho sestrihu z prvniho predstaveni, kde byla jeste nervozni a kdovi co jeste.. k tomu Klezlovi asi chodi, tak ji pravdepodobne nauci jak (ne)zpivat… doufam ze ji neodnauci ten uchraptenej jecak, dodneska nemuzu z toho, jak ho predvedla v Cose della vita!

70
yeey
Reagovat

sorry, tady ji posilaj k hlasovejm pedagogum apod. lidi, ktery o tom bez pochyby nemaj ani paru, tak kdyz ji tu dramaticky prisuzujes brzky konec kariery, tak mi to prislo celkem usmevny, no kdyz teda zpivas cely zivot, tak ok…

71
Nika
Reagovat

yeey, já ji nepředvídám konec kariéry a ani jí to nepřeju, pokud vím, napsala jsem, že pokud nebude s hlasem a způsobem, jak ho povětšinou tvoří, něco dělat, může za pár let jen sípat. Vyřve se, hlasivky to nevydrží, zatím je mladá, OK, ale víš sám dobře, že po skončení SS měla s hlasivkama problém a zákaz na měsíc zpívat, to je důsledek špatné techniky a přetížení. Nicméně ti v soutěži, kteří věděli, jak na to, žádný problém neměli. A taky zpívali pěkné klády.
Myslím to dobře, vůbec nemám v úmyslu tu holku hanět.

72
Nika
Reagovat

S chraplákem se musí opatrně, není to zrovna přirozená věc pro hlasivky a aby se mohl používat, musí být nejprve perfektně zvládnuta technika zpívání.

73
Nika
Reagovat

A omlouvat se mi nemusíš, jsem zvyklá na ledacos-))) Ale díky, málokdo to umí:-)
Roli Kleopatry jako takovou neodsuzuji, jen opravdu nejsem příznivcem muzikálů obecně a vadí mi, že se v případě Gábiny šila její role horkou jehlou.

74
Monika
Reagovat

Nikdy jsem nepatrila k Gabininym fanynkam, nemam rada ukricene a chraplave zenske hlasy, ale vzdy jsem ji respektovala jako velky objev letosni rady SS. Ta holka ma vsechno, co ma mit spravna rockova hvezda a Gabina byla jedna z tech, co meli obrovskou sanci usadit se v nasem malem rybnicku natrvalo. Bohuzel, z meho pohledu to vzala za spatny konec, vidina rychle vydelanych penez ji do znacne miry zatemnila mozek a GG vlezla do mnoha projektu najednou, ktere nestihala a vysledkem jsou velmi rozporuplne projekty. Presneji bych rekla, ze na co Gabina sahla po superstar to zkazila.
Let’s dance – nestacila se ani nadechnout a uz letela, tanec ji evidentne nebavil, nestihala, trapila se, vyhazov byl pro ni vysvobozenim a jediny poznatek, ktery za soutezi zanechala je dojem spatne tanecnice
Kopie Beyonce – pruser na entou, mne bylo za Gabinu uplne stydno kdyz jsem to videla, nechapu, ze se k necemu takovemu snizila a jeste se za to omlouva…kdyz si za necim nestojim, tak do toho prece nejdu…
Kleopatra – neni jeji salek caje, ten rockovy hlas se do muzikalu tohoto typu vubec nehodi, titulni pisen „Ted kralovnou jsem ja“ v Gabinine podani je snad nejhorsi interpretaci vsech minulych i soucasnych Kleopater, plus souhlas s Belisanou Gabina je velmi spatna herecka, na konci te ukazky, kdy predstira utrpeni a plac, se mi chce uplne smat z toho amaterismu a trapnosti, v neposledni rade ten kostym ji vubec neslusi a nepripomina mi Kleopatru ani v nejmensim a to, ze mela malo casu neni omluva….
CD – slysela jsem cele a na prvni poslech je znat, ze to je narychlo spichnuty a odflaknuty produkt, mnoho prevzatych veci, spatny videoklip a singl, snad jedina pisen, ktera me zaujala je Proudu vstric, zbytek brak, kterych jsou u nas tuny…
V hodnoceni Gabiny jsem vzdy byla prisnejsi, ona mela velky potencial, ktery imho uz promarnila, nedokazala odolat lakavym nabidkam jako Aneta. Jsem si jista, ze Gabina se neztrati v nasem hudebnim prumyslu, uslysime o ni i za pet let, ale spise ve spolecnosti VIP hostu, vecirku a zabavnych poradu nez jako o seriozni zpevacce.
Zajimal by me nyni nazor clenu poroty, vice jak pul roku po superstar, domnivam se, ze velka slova zklamani by padala i z jejich ust…

75
yeey
Reagovat

Monika – mas urcite v dost vecech recht, ale taky nekde uplne nesmyslne prehanis…
v tom Lets Dance prece skoncila nekde v pulce, ne? na poslednich prickach tam nekoncila co se tykalo poroty, a jeste tancila s nakou ortezou… no podrobne sem to nesledoval..
do Kleopatry vlezla a ja zatim cetl vesmes pozitivni recenze (viz Vlado), takze pruser v tom asi vidis jen ty a Nika… nevim, muzikal me nezajima a sam se presvedcit nepudu..
Beyonce des bes :D prej to brala jako vyzvu, nechapu….
CD – mne se vic jak pulka pisnicek dost libi, spis je problem tvuj, ze nemas rada tenhle zanr a chraplavy jecaky, tak se ti to nemuze libit… samozrejme ze nejde o nic objevneho, ale mohlo to dopadnout hur… rozhodne to neni brak…

ale co je hlavni – vsichni ostatni sou pod drnem, jen Gabina si pomalu muze vybirat co vezme a co nevezme…. skoda, ze ji nevyslo turne s Arakainem, ze kteryho ji vysoupla Bila…

76
Nika
Reagovat

Co se týče Let ś dance, tady musím souhlasit s Monikou, tanec Gábiny, to byla spíš špatná diskotéka. Ale aspoň se na ni hezky dívalo:-))
Nevím, do jaké míry Gábinu uhranula vidina peněz a do jaké míry musela plnit příkazy NOVY, která se jí po SS ujala, možná od každého kousek, to nesoudím. Spíš je mi té holky líto, je vláčena po čertech ďáblech a musí se účastnit projektů, které nejsou její přirozeností.
yeey, beru to tak, že jsi prostě velký fanoušek Gábi a jako takový ji budeš hájit, seč to jen půjde. A jak by řekl Rytmus, to je v pohodě, starý:-)))) Každý zpěvák potřebuje své fandy, kteří mu prominou leccos, i průsery:-)

77
DJ Vlado
Reagovat

Niko, tu Let´s Dance mají opravdu zřejmě ve smlouvě, jak jinak si vysvětlit, že z obou federálních SuperStar tam oba stříbrní finalisté Šmajda i Gábina tančili, zatímco vítězové Chodúr a Adamec tam zpívali. Ohledně té Kleopatry se David na tiskovce kasal tím, že Gábinu telefonicky přemlouval tak dlouho, až ji nakonec ukecal.

78
Nika
Reagovat

Vlado, s tím Letś Dance je to určitě tak.
A David asi potřeboval zvýšit návštěvnost na svých avizovaných posledních 40 představeních Kleopatry , tak přemluvil Gábinu s vizí, že bude dobrým tahákem. Nejsem si vůbec jistá tím, zda to byl dobrý výběr pro oba:-))) Ale Ty jsi to viděl i slyšel, já se neodvažuji soudit celek, z těch ukázek toho příliš poznat není, ale to, co tady slyším, mě nijak nenadchýňa:-))

79
Nika
Reagovat

Jen toliko názor – rockerka, chraplák a Kleopatra, to je podle mě úplně mimo mísu.

80
yeey
Reagovat

Nika – ty to furt rikas jakoze Gabinu branim, ale ja vice mene rikam jen cira fakta…:-)

81
llllllllllllllllllllllllllll
Reagovat
82
Honzad
Reagovat

Tak já viděl Kleopatru už dávno v podání Radky Fišárové a musím říct, že z ní jsem byl naprosto nadšený :)

85
Nika
Reagovat

yeey, vždyť jo, každý ta fakta máme sice jinak, ale nepřu se s tebou, třeba mě Gábi ještě mile překvapí, co já vím? :-)

86
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Niko, přišla Vám moje zpráva?:-)))

87
Nika
Reagovat

Ne,Otylko, nemám nic:-(

88
Jai Kudo
Reagovat

Četl jsem tady různé názory a dohady na působení GG a chtěl bych uvést některé z nich na pravou míru.
Lets Dance neměla ve smlouvě. S Modrovským měla tančit Verešová, ale odřekla. Tak si někdo z Markízy vzpomněl, že GG je dostatečně populární a atraktivní, aby jí lidi posíali SMS (možná to nevíte, ale na Slovensku je Gábina VIP celebrita, zatímco v Čechách se na ni většinou jen závistivě plive…). GG nikdy nechodila do tanečních ani netančila na diskotékách (tam hlavně zpívala…), účast v té soutěži byl trochu nerozum. Ale kdo z nás byl v 18 rozumný…? Vypadla „až“ v polovině soutěže (v 6. kole z 12). Přitom poslední tři kola tančila s utrženým meniskem a ortézou na koleně (na ortopedii podepsala revers, nešla na operaci a ortézu nosí dosud). Důsledek Lets Dance byl ale ten, že vlastně ztratila 2 měsíce, které podle mě měla věnovat práci na CD……..
Beyonce – dostala nabídku z Markízy, chtěla to zkusit a s odstupem času lze říct, že to byla chyba……….ale v tu chvíli to (jako vše ostatní) brala jako výzvu (Gábina miluje výzvy….). Uvědomte si, že je 18letá holka, která donedávna bydlela na vesnici s 300 obyvateli…teď dostala šanci se prezentovat v Praze, Bratislavě, není divu, že jí jde z toho „hlava kolem“.
Kleopatra – Davidovi odřekly všechny dřívější Kleopatry kromě Nývltové. Tak ukecal GG (byla to výzva…). Na nastudování 2,5h představení měla 5 (slovy PÉT!) dní. Muzikály nevnímám, jen jsem slyšel, že na generálkách to bylo jakž takž, na premiéře velký úspěch, standing ovation a 2 přídavky. Ale doufám, že se jí to nezalíbí a vrátí se na podia, protože tam je její síla….
Děkuji za trpělivost, pokud jste dočetli až sem….:-)

89
Jai Kudo
Reagovat

PS: Na té vesnici bydlí stále, jen většinou pendluje mezi Prahou a Bratislavou…………..

90
Belisana
Reagovat

63 Niko ja to pak vyresila – je to ryze soukroma podoba, resp. podoba nikoho medialne znameho, ale presna :-DDD

91
Belisana
Reagovat

Bila jede s Arakainem misto Gabi? Moc zaveru to teda nenabizi, vlastne jen jeden.

92
Belisana
Reagovat

jinak Niko, chapu tvy rozhorleni, ale jakakoli konzervator neni jediny arbitr spravnyho zpusobu zpevu. Ty jsi presne ten typ, co se neco naucil a TED TO TAK MUSI BYT. A nebo mozna nejsi, to ja jen vyvozuju z toho, co z tebe pada

Nediskutuju tady s tebou o tom, ze se GG musi a ma co ucit, asle se zpusobem, jakyms to uvedla. yeey z to na (_._) padl, ja ne.
ty nevis, s kym komunikujes… s kym komunikuje/m/e…?

ad 62, to bylo obecne

93
Belisana
Reagovat

Niko, to neni nic ve zlym, to je pouhe uskali komunikace mezi lidmi, kdy jednomu o druhem toho neni prilis znamo :-)

94
Nika
Reagovat

Bel, já nikomu nic necpu, aby bylo jasno. Hodnotím jen ze svého úhlu pohledu stejně jako každý jiný. Reagovala jsem pouze a hlavně na podtext, jakým yeey napsal svůj příspěvek a myslím, že to byla naše vzájemná záležitost. Rozhodně jsem nechtěla vyvolat dojem, že si někdo musí sedat na zadek a mám za to, že to ani yeey neudělal. Nevím teda, proč tohle komentuješ, my jsme si to s yeey vyjasnili :-)
A jeho neznám, takže odpověď: ne, v jeho případě nevím, s kým komunikuji, zatím jsem s ním neměla tu čest.

95
Nika
Reagovat

A ani po tobě nechci, aby jsi názory někoho jiného, nedejbože mé, přebírala a padala z nich na (_:_), takové ambice nemám, to mi věř. Takže mě fakt nemusíš ubezpečovat o tom, že to rozhodně nemáš v úmyslu:-) Myslela jsem si, že to už za tu dobu, co tady komunikujeme, víš.

97
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

No tedy, já zírám, Alžběta jede, šestá nejhranější česká skladba, tvář salonu významné vizážistky (čemuž se nedivím, Alžběta má dokonalou pleť a moc hezký obličej).

98
Monika
Reagovat

Souhlasim, Betka je velmi vyrazny typ, dokonce i ty kila navic jsem ji schopna odpustit:-)) Ma v sobe neco velmi zajimaveho a taky pusobi velmi prirozene a mile. Jsem ani nevedela, ze uz toci druhy klip:-))

Reagovat

Otýlie (97), nevím z čeho ti novináři vychází, ale v oficiálním žebříčku je Alžběta 13. a šestá je právě ta Adele :) http://www.ifpicr.cz/hitparada/index.php?hitp=R

100
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Tak, tak, Moniko, Alžbětě ta kila vysloveně sluší, neumím si ji představit štíhlou. Je to výjimečné zjevení. Dokonce mi u ní ani nevadila její „sluníčková“ mluva, na kterou jsem za normálních okolností vysloveně alergická.

Ani já netušila. Jsem zvědavá a těším se.

101
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

SUNíčko, díky za informaci, ale i po korekci si její píseň stojí mimořádně dobře. Jinak mě přehled úspěšných hraných skladeb dost vyděsil, to se přeci nedá poslouchat:-)))))

102
Monika
Reagovat

Ono i 13. misto je velice pekne, vzdyt uz jen ty skladby superstaristu dostat do radii je veliky problem :-))

103
Jai Kudo
Reagovat

Nic proti Bětce, v SS patřila k trojici mých vyvolených (Gunčíková, Adamec, Kolečkářová). Ale tzv. „hratelnost“ v rádiích – vždyť ty playlisty tam dávají hudební redaktoří podle toho, kolik jim který producent nebo vydavatel zaplatí…CD Alžběty se ještě nedostalo do prodejní top 50 (i když bych jí to přál) tak se jí snaží pomoci – nic proti. Ale hodnotit kvalitu podle hratelnosí fakt ne. (na čele Šrouby a matice a Hey Boy – totální sra*ky). Jinak Alžběta teď fakt vypadá o hodně líp než v SS, má šmrnc…

104
llllll
Reagovat

Jai kudo – jaký styl hudby posloucháš ?

105
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Jai, to nebylo hodnocení kvality, ale spíše toho, že Alžbětu je „vidět“. Její písničky mě příliš neoslovily.

106
Jai Kudo
Reagovat

2Otylka (Ježíš!to zní hrozně—sorry) – rozumím, já si myslím, že Bětka by dovedla dělat výbornou muziku, hlas má jak zvon. Vím, že Gabča je dost frustrovaná z toho, že ji nehrají. Spolu se Števem vybírají druhý singl a snad chystají i video (Bětce taky hrají až druhý singl, Andělskej flám, který je podle mě lepší, se u nás taky skoro nehraje…) Ale to vše asi až po Kleopatře….
2Anonymní čárky – Poslouchám spoustu věcí. Nejvíc asi rock, hard rock resp. gohtic rock, ale i art-rock. Ale jako specialitu mám trip-hop (nezaměňovat s hip-hopem!!!!!). Proč?

107
Monika
Reagovat

Zdravim Jai:-)) Ted si urcite Otylku potesil, ona ma rada vselijake chujoviny a v hroznych vecech si primo libuje:-)) Takze pokud to zni hrozne, netreba omluv, to je ucelem, ze Otylko? :-)))))

109
Jai Kudo
Reagovat

Poslechl jsem si to i pár dalších věcí – Magnificent jsem opravdu neznal. Slušný hard rock, slyším tam trochu Uriah Heep, Europe nebo Def Leppard. Dovedl bych to poslouchat, možná si něco i stáhnu. Ale art-rock (tj. umělecký rock) je něco trochu jiného. Jako ukázku dávám klasiku od skupiny Yes:
http://www.youtube.com/watch?v=Xql99I1VSdI

nebo něco ještě složitějšího:
http://www.youtube.com/watch?v=xoqyVkb4Y9w&feature=related

Ty záznamy jsou z roklu 1973!!!!! Kdo by to dnes zahrál???

Kromě Yes se dají do art-rocku zařadit přeba Pink Floyd, Emmerson-Lake & Palmer, King Krimson, Genesis (hlavně když tam ještě byl Peter Gabriel), ale i Mike Oldfield (Tubullar Bells) i jiní.
Sorry, nechtěl jsem dělat přednášku……

110
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Pěkný večer, Moniko, trefila jste to pěkně:-))) Jinak Jai vypadá na člověka s rozumným hudebním vkusem, konečně, co já si tady s vámi a vaším absolutním nevkusem užila:-))))

111
Monika
Reagovat

Otylko, jen nerikejte, Jai by vam mohl pustit sveho vyvoleneho Lukinka:-)) To byste se jeste rada vratila k Petikovi:-))

112
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Tak mně Lukínek hudebně a zaměřením rozhodně nevadil, jen jsem se na něj nemohla dívat a nebavil mě:-)))) Takže pokud nebude vychvalovat jeho mužnou hruď, tak pohoda:-)))

113
Belisana
Reagovat

Otylie, tohle je fakt neco! Krause teda nemusim, ale Petruska, ta zas zabodovala. Jirka a alfa samec :-DDD
http://www.vasevec.cz/vip-blogy/petra-paroubkova-jan-kraus-vydava-bulvar

114
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

:-)))))Belisano, také se Vám zdá spojení některých jmen s určitými přívlastky a superlativy perverzní?:-)))) Petruška jede:-)))))

115
Belisana
Reagovat

sorry za OT, ale nemam na Otylku jinej kontakt :-DDD
Otylie profil Petrusky jasne ukazuje, jak moc ctena je

http://www.vasevec.cz/uzivatel/petra-paroubkova

takze nechapu, jak tech 17 prumernych jejich ctenaru dokazalo nakoupit 10000 jejich knih :-D
az vyse zmineny Krausoclanek prinesl nejake vyssi pocty, ale to myslim hlavne proto, ze je to neuveritelna (_._) :-D

116
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Belisano, já se obávám, že s Petruškou to bude úplně stejné jako s Bleskem, televizí Nova, reality-show a komunistickou stranou. Blesk nikdo nečte, na reality-show se nikdo nedívá, Nova je podle všech žumpa, a komunisti? Ze starších ve straně nikdo nikdy nebyl, každý si spíše zažil nějaké ty persekuce, no a mladí? NIKDO komunisty nevolí, NIKDO!:-))))

Takže ani Petrušku nikdo nečte, nikdo se pod článek raději nevyjádří, knihu si nikdo nekoupil… Jenže pravda je taková, že lidé chtějí číst jednoduché texty, nebaví je proplétat se složitými větnými konstrukcemi, nechtějí hledat skryté významy. Chtějí se v téměř holé větě dočíst něco o úplatcích, sexy mozku a sexy pupku. Chtějí něco, čemu rozumí a nad čím se může pohoršovat i ten největší hňup. Takže já docela i věřím, ano, ta kniha má kupce, jen se k tomu nebudou hlásit:-)))) Ovšem těžké fláky, náročná filozofická díla, tím se ohání kdejaký prosťáček, aby byl IN:-))))

117
Belisana
Reagovat

Otylie to urcite, akorat ctenost clanku na netu se eviduje mimo chteni ci nechteni ctenaru, podle toho, kolik lidi na ten clanek kliklo

118
Nika
Reagovat

Takže jsme vlastně Petrušce nechtěně zvedli/y čtenost článku :-)))) Článek „výbornej“, jen mě zaujal asi natolik, že už vlastně nevím, co v něm bylo. Jen vím, že se Petruška asi velmi dobře baví plácáním se v bahně, a to nejen svém, ale hlavně svých odpůrců. Pak ty sračky hodí na papír a čeká, až se jimi zašpiní co nejvíc lidí. Skvělé. To musí být děsně motivační práce:-))

119
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

To máte pravdu, Belisano, to mi nedošlo, ale zase na druhou stranu nutno podotknout, že Petruška bude spíše čtivo pro lid „neinternetový“:-)))

120
llll
Reagovat

tak GG bude mít v repertoraru tento song http://www.youtube.com/watch?v=DgMAxb7Z0L4

122
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Belisano, divné, divné, moc tomu nevěřím, spíše to vidím na nějaké vytržení z kontextu jehož cílem je zajistit Šmalíkovi ještě větší pozornost.

123
Belisana
Reagovat

to je OT prispevek (doufam mirnej, a nevim, kam jinam s tim), avsak je to z reality show, a ne ledajake. Miss Hana :-DDD ovsem tyhle hadry jsou neco, to urcite nemuze zustat nepovsimnuto!!!
http://modnipeklo.cz/2012/01/miss-hana/#more-11247

124
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

To snad ne! Tomu se nechce ani věřit, že něco takového mohlo být myšleno vážně, zvláště slečna č. 2, neuvěřitelné… No jednička v zeleném, to je taky trefa:-)))) Jak vkusně jí ty zelené, nechutné šatky kopírují ne zcela ladné boky, vše umocněno prosvítajícími spoďáry, o šmrncovním chlupatém lívanci na prsou ani nemluvě:-))))))) I další kreace by si zasloužily podrobný rozbor, ale nemám čas, upadám do mdlob a nějakou tu hodinku potrvá, než se vzpamatuju:-)))))))

Aaaaaaaaaa ta stříbrná, ach jo:-)))))))))

125
Nika
Reagovat

Haha, celý článek má však přece jen nějaké pozitivum, slečna či paní návrhářka ty kreatury velmi vtipně komentuje, to mě pobavilo, zatímco na ty „vkusné výtvory“ jsem nevěřícně zírala s otevřenou pusou. Nevkus asi opravdu nezná hranic:-)))) Ale proč se pak, probůh, ještě zveřejňuje ? Neměla to být spíš recese? Protože tohle snad nemohl nikdo myslet vážně:-))))

126
okkvp
Reagovat

Nika: článek = kritiku přece napsala blogerka Ada – nikoliv paní Brigita Ročňáková, autorka oněch náramných modelů. Ta na Adu na svém fcb za to velmi neradostně plive bojové ohně.

127
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Cože? Fakt je autorka oněch hybridů schopná hartusit na kritiky?:-))) Já už fakt ničemu nerozumím. Ještě bych chápala, kdyby návrhářka v nějakém rauši stvořila zmiňované modely a pak se kála, případně se k nim nehlásila:-)))

128
Otýlie Šmatlavá
Reagovat
129
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Heleďte, nebyla tahle Regina v nějakém tom pořadu, jak jsou lidé zavření v jednom domě?:-)))

http://www.salonbrigita.com/zname_tvare

130
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Dámy, já chci tyhle!:-)))))))))))

131
okkvp
Reagovat

Když se Otylko zas trochu s OT uklidníte, tak vám prozradím, že Regina byla hvězdou prvních VyVolených

132
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Nojoo, už nic nepíšu, ale musíte uznat, že tohle nešlo nechat bez komentáře:-)))

Jinak díky za upřesnění, tenhle typ reality-show mě minul, a tak se příliš neorientuji a pana Google obtěžuji nerada.

133
Nika
Reagovat

okkvp : já jsem si všimla jen napravo nahoře poznámky jsem módní návrhářka, proto jsem usoudila, že komentáře psala nějaká jiná návrhářka, která takto vtipně kritizuje konkurenci, nepodívala jsem se pořádně na autorku. Díky za osvětlení.

Reginu si pamatuji, to byla velmi svérázná osůbka s velmi svérázným vkusem i chováním, myslím, že se prezentovala i coby výborná malířka, že ?

134
Nika
Reagovat

130:na maškarní za čarodějnici – hodně dobrý tip:-))

135
Monika
Reagovat

To jsou soky, az se bojim, ze se nam tu Otylka zase rozjede a nastanou problemy:-)) Na tehle kreacich me vzdy nejvice fascinovalo, ze se s tim navrhar dokaze piplat a stejne nakonec takovy vytvor skonci na smetisti.

136
Monika
Reagovat

130 – Uz to, ze si je dama oblekne je zarazejici, ale ze se pritom jeste necha vyfotit je prinejmensim zvrhle:-)))

137
Monika
Reagovat

Vyvolene jsem sledovala jen prvni radu a Regina patrila k mym oblibencum, vymykala se stereotypu a prumeru. Jo, a obrazy malovala krasne, takove otylkovske:-))

138
irena
Reagovat

121 – s tím Miro Šmajdou to kachna není. Sice absolutně nechápu jeho důvod, ale vím že to takhle plánoval už nějakou dobu – to své podzimní turné pojmenoval Goodbye tour. Určitě to není nějaký nepromyšlený krok, on si vždycky všecko dobře rozmýšlí, takže nějaký důvod to má. Mám pocit že momentálně je Miro v USA nebo se tam aspoň chystá. Ale jestli se někdo narodil pro pódium je to on, tak kdoví co za tím vězí. Mně bude chybět moc.

139
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Ireno, pokud to není kachna, i já jsem si jistá, že o nepromyšlený tah se nejedná. Kdo ví, jestli se nám Miro nechce zviditelnit v zahraničí coby model nebo něco na ten způsob. Ohromně na sobě zamakal, neřekla bych, že figura, ke které se dopracoval, je jen rozmarem. Za tím tělem vězí kupa práce a odříkání, to nebude jen tak samo sebou a pro nic za nic. Osobně ani moc nevěřím zkazkám o bujarém životě zhýralé rockové hvězdy… Rozhodně by nevypadal takhle. Spíše to vidím na řeholi o superpotravinách:-))) No chlapec nám ještě ukáže, a já se těším.

140
irena
Reagovat

Miro tedy má ke zhýralé hvězdě daleko. Nekouří, k drogám má odpor, téměř nejí maso, živí se spoustou ovoce a zeleniny a občas i přispíval do různých debat o zdravém životním stylu. Nevím, co přesně má za lubem (ale myslím že to časem zjistím), ale souhlasím že se chce nějak zviditelnit v zahraničí. Na facebooku to vysvětlil poměrně nejasně, ale jsem si jistá že o něm ještě uslyšíme.

141
Belisana
Reagovat

Miro je chlapec se silnou, ne-li zeleznou vuli, tudiz ja verim tomu, ze to nekam dotahne!

142
Belisana
Reagovat

co se tyce hader, jsem rada, ze jsem vas potesila/podesila :-DDD

143
Monika
Reagovat

Ac nejsem Smajdova fanynka, tak ta zprava me vylozene sokovala. Odchod v okamziku, kdy ma velmi dobre rozjetou karieru, pusobi velmi nelogicky a rozporuplne. Napadlo me, jestli v tom nehrajou roli nejake zdravotni problemy….Souhlasim, ze Miro to ma v hlave naramne dobre srovnane a promyslene, urcite vi co dela a pokud o tom psal i na svem facebookovskem profilu, tak bych to za kachnu nepovazovala ani omylem….

144
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Ireno, díky za informaci, ani mě nepřekvapuje, že Miro holduje zdravému životnímu stylu, je to na něm vidět, pokud člověk nekouká jen na takový ten bulvární smrádek. Nejsem hledač informací, na Mirovy stránky jsem proto nekoukala, ráda si o druhých dělám svůj obrázek podložený jen vlastními dojmy a domněnkami. Ale musím uznat, že je fajn, když se mi pak mé závěry potvrdí. Tohle mě baví:-)))

Belisano, to byla opět trefa do černého, ještě teď chrochtám smíchy. Až zase na něco takového narazíte, určitě se podělte:-)))

147
Belisana
Reagovat

Moniko ja taky. Kolik teda tomu harichovi je? Psali, ze v Ss 15, tj. ted by mu melo byt 16 a pristi rok maturuje??

Od začátku ledna se mi povedlo dodělat všechno, co jsem od začátku školního roku zanedbal kvůli koncertování. Takže první pololetí mám uzavřené. Na druhé mám domluvené individuální studium, a teď se můžu věnovat hlavně muzice,“ svěřil Martin, který je v předposledním ročníku gymnázia a rád by příští rok v termínu odmaturoval.

148
Belisana
Reagovat

v SS 15leta, nyni 16leta Celeste se tez pristi rok chysta maturovat. Oni to tam maji nejak jinak???

149
Belisana
Reagovat

Povolání: Zpěvák
Věk: 16
Datum narození: 29. 08. 1995

je o rok starsi nez muj syn, ktery je v prvaku 4leteho gymplu. Takze nechapu :-D

150
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Vidím Báru Zemanovou v televizi! Na Primě, teď. Zkrášlovací kúru absolvuje a hodlá zeštíhlet:-)))

151
Belisana
Reagovat

Smatlo zdar! :-)))

152
Monika
Reagovat

Bara ma tu nevyhodu, ze je velmi mala, a tak kazde kilo navic je na ni hned videt:-((

153
Monika
Reagovat

Bel, ja nevim, jak to dnes funguje na strednich skolach:-)) Pozoruhodne je i to, ze to pri svem vysokem pracovnim tempu vse stihnul dohnat.

154
Belisana
Reagovat

Moniko jo. Jednoduche to neni

155
Belisana
Reagovat

kazdopadne v Cechach to nefunguje tak, ze mame 17lete maturanty, v teto dobe. Maturuji v 19

156
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Pěkný večer, Belisano:-)))

Harich i Celestýna jsou hodně ambiciózní a také, dle mého, dost inteligentní mladí lidé, věřím, že zvládnou mnohé.

Moniko, viděla jste ji? Opravdu dělá hodně dobře, že se rozhodla proti kilům zakročit, nesvědčí jí. Třeba Alžběta je i s kily navíc sexy kus, ovšem Bára, škoda mluvit. Doufám, že bude mít dost sil a vůle dohrabat se zpět k původní postavě.

157
Monika
Reagovat

Otylko, nevidela jsem ji, ale zrovna Bara je typ, kteremu ta kila nesvedci, to mate pravdu. Uz tenkrat byla takova oplacana a za ty roky se to jeste zhorsilo. Navic, tusim, ze meri neco kolem 155 cm, a i to hraje velkou roli…No, snad vydrzi, rada se necham prekvapit:-))

158
Nika
Reagovat

Martinovi letos bude 17, což by znamenalo, že kdyby to byla pravda s tou maturitou v příštím roce. buď šel do školy od rok dřív, což je asi blbost, když je srpnový, nebo na gympl z osmičky, ale to už taky nevím, zda dnes lze. Osmiletá gymnázia také končí studenci v 19 letech …..možná stihl za jeden rok zvládnout dva ročníky :-))))))
Nenašla jsem na netu žádné rozdíly v nástupu na strřední školy na Slovensku nebo jakékoli jiné odlišnosti od ČR. kríomě toho, že mají již zaběhaný systém státních maturit. Jinak co se týče věku studentů naprostá shoda.

Všechny Vás mimoto také zdravím, samozřejmě:-)))

159
Nika
Reagovat

Jestli se tady objeví irena (AM), chci jí jen vyřídit, že ode mě dostane zprávu na fb kvůli jisté záležitosti, nebo ještě raději bych ji prosím o maillovou adresu. Je to dost nutné!! :-))) Děkuji:-)

160
Nika
Reagovat

bez bych :-)))

161
Belisana
Reagovat

Niko zdar! Tez jsem nenasla, ze by to melo byt jinak a Celeste se tez uz pomalu chyta k maturite, takze jsem lehce zmatena :-)

162
Nika
Reagovat

Poptám se své tety na Slovači, jedu tam o víkendu, byla kdysi kantorka, snad bude vědět, mně teda ty počty nějak nevycházejí:-))) Nasadily jste mi brouka do hlavy….. :-)
Čau, Bel:-)))

163
Monika
Reagovat

Zdar vsem. Slovensky system skolstvi vubec neznam, proto se k tomu radeji ani moc nevyjadruji. Je to sice zvlastni, ale co ja vim, treba je Harisek mimoradne talentovany dite a svuj nastup do prvni tridy trochu popohnal:-))
Nikousi, ty vyzen brouka z hlavy, mas snad jinsi starosti, ne? :-)))

164
Nika
Reagovat

OT: Návod na dobrou náladu (v posledních dnech ji obzvlášť potřebuji):
Renčín: Poslední výzkumy potvrzují, že pokud si chce člověk udržet po celý den dobrou náladu, měl by obejmout minimálně osm lidí…..nebo alespoň jednomu dát přes držku…. ta druhá varianta je rychlejší……

165
Nika
Reagovat

Moni, no právě!!!!!!! :-))))))) nejraději bych však zvolila druhou varintu dle doporučení Renčína:-)))

166
Monika
Reagovat

:-))) Moc dobra rada a ucinna!!!

167
Nika
Reagovat

Hm, ale objekt daleko:-)))))

168
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Recept na dobrou náladu beru, ovšem variantu B, obejmutí osmi lidí za den je pro mě nemyslitelná věc, tolik lidí, ze kterých bych se nepoblila, ani neznám:-)))

169
Nika
Reagovat

:-)))))))) Doporučena je ta alternativa, též ji volím:-)))))

170
Belisana
Reagovat

Smatlo ty jsi obluda :-DDD Ja denne obejmu minimalne 10 lidi a ani nepomyslim na to, ze bych nekomu jednu flakla :-D

171
Belisana
Reagovat

Niko, i ty, Brute? :-DDD s tolika lidickama okolo? :-DDD NEVERIM :-D

172
Nika
Reagovat

Bel !!!!! neprovokuj, jo? :-) Na objímačky si nepotrpím, ty praktikuji s velkým sebezapřením tak max. se třemi lidmi na světě:-)))

Lidičky okolo sebe nemusím, nikdy jsem nebyla týmový hráč :-))) Natožpak abych se s nimi miliskovala:-)))

A odkdy používáš slovo „lidičky“, božíšku? :-)))))))

173
irena
Reagovat

Ahoj Niko, jsem zde. Klidně mi na fb napiš., pošlu ti pak mailovou adresu.

174
Nika
Reagovat

Díky, ireno, ozvu se.

175
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Belisano, jakápak obluda, jen mám citlivý žaludek a většina lidí je pro mě zkrátka nepřijatelných, dělá se mi z nich šoufl, nemám je ráda. Nebudete tomu asi věřit, ale maximum vřelosti, kterého jsem schopna, ode mě zažívají především virtuální identity. V reálném životě jsem velmi odtažitá a neumím si představit, že na někoho, s výjimkou Jiříčka, sáhnu. Snad leda pro těch pár facek, ale ruce bych si pak umýt běžela:-)))) Už i z Facebooku jsem dostávala vyrážku, jak moc kontaktní prostředí to je, a proto jsem se opět stáhla do anonymních vod. Na Facebooku se musíte dívat, jak kdo vypadá, ble, oni si tam dávají opravdové fotografie, opravdová jména, eeeee:-)))

176
Belisana
Reagovat

Niko lidicky nepouzivam, jen jsem to pouzila:-D

Otylie jasny, naprosto, nic jineho jsem necekala, rozumim :-DDD

177
Nika
Reagovat

Bel, tak to mně evokuje nepříjemnou myšlenku, že sis nemohla pomoct a slovo „lidičky“ jsi doslova MUSELA použít v kontextu se mnou:-))))) Nevím, čím jsem si to vysloužila:-))))
Připomnělo mi to mimoděk výraz „pitíčko“, jež mi při přestěhování se do Prahy způsobovalo psychický stres. Zvlášť když ho použije chlap jako hora. Stojí v krámě, člověk by od něj čekal spíš nějaký peprný výraz a on si poptá pitíčko:-) No, to mě podrž. Šok!

178
Belisana
Reagovat

Niko neee, to bylo spis vyjadreni soucitu s tvym pusobenim v Sevcolandu :-DDD

179
Nika
Reagovat

Bel, moje působení tam je naštěstí velmi sporadické, když začnou objímačky, srdíčka, jaaaaaajování a áchačky, utíkám:-)))) eeeee:-) A kafe si dám raději svoje:-)

180
Nika
Reagovat

Sledovali jste někdo včera Legendy Popu? Pokud ano, můžete se vyjádřit k jednotlivým výkonům na fb stránkách:
https://www.facebook.com/pages/Komentujeme-Legendy-popu/234318576654395

Mimo jiné zpívala i GG, M.Chodúr, P.Cmorík, M.Bagárová a další, účasten byl osobně i sám mistr Gott:-)))

181
Monika
Reagovat

Vcerejsi vitezka GG s pisni Jdi za stestim.

http://www.youtube.com/watch?v=FjpjnpOVUWU

182
Nika
Reagovat

Tak já nevím, ale mráz po zádech mi z toho rozhodně neběhal. Takový okresní přebor pěveckých talentů:-(

183
doyle77
Reagovat

Okresní přebor? :-) Prostě je to odzpívané dobře, nic víc bych tam nehledal. Ona ta písen samotná je tak trochu nuda. Aspon to nezpívala s chraplákem, jako Pepa Vojtek.
Zajímavější bylo promo na výročí 10 let kleopatry ve čtvrtek na jedničce, zpívali tam s Mariánem Vojtkem duety i solově. A musím říct, že GG tu roli zvádla, i když jsem ji předtím moc nevěřil.

184
Karla
Reagovat

Zdravím vespolek :-)
183 doyle77, neřekla bych, že písnička je nudná, ne v podání Karla Gotta, ovšem v podání Gábiny bohužel nudně působí. Chápu Vás, že jako fanoušek nejste úplně objektivní, měla bych to tak stejně se svým oblíbencem
:-).

185
doyle77
Reagovat

184:Karla
Ahoj, Objektivní určitě nejsem. Když se ale podívám na covery těchto písní na tubku, tak to vždycky dopadlo podobně. Gottak je úžasný zpěvák a u nás je pro mě jen jeden zpěvák, který má stejně kvalitní hlas a to Vojta Dyk. Ten ovšem dělá většinou takovou sranda tvorbu a do vážných věcí se moc nepouští. Jen jsem rád, že tu písen nepřepálila, tak jak to udělala s Nocí na Karlštejně v soutěži. Ještě k té oběktivitě, klidně můžu napsat co všechno GG neumí a je toho dost. Ona je samouk, který zpíval jen rockovou a metalovou hudbu, teprve ted se musí učit zpívat. To je jedna z věcí co mě na ní baví, sledovat jak s tím bojuje :-)

186
Karla
Reagovat

185 Zdravím :-)
Doylle77, v jednom s Vámi souhlasím absolutně – Gott je úžasný zpěvák. Když jsem byla „náctiletá“, brala jsem ho jako „nutné zlo“, aby se „ti staří“ měli čím bavit :-) Dnes, když už mám své roky, vidím, jak výborný je to zpěvák. Dokonce i moje dcery (17 a 22), ačkoliv poslouchají úplně jinou muziku, Gotta uznávají. Jo, a naprosto Vás chápu, že Vás baví sledovat Gabčin vývoj. Máte to i celkem jednoduché – GG je žádaná a média jí věnují větší pozornost, než vítězi SS :-)

187
Nika
Reagovat

doyle77: odezpívané dobře, no, dalo by se polemizovat. Netvrdím, že to byl průser nad průsery, ale na výhru? Myslím, že Gábina spíše oslovuje svým vzhledem než zpěvem. To, že je nucena zpívat žánry, na které nemá hlasové dispozice a vůbec k ní nesedí, jí podle mě spíše škodí než prospívá. Čekala jsem, že pan Klezla odvedl už jako hlasový poradce kus práce, zatím to tam neslyším. Pokud ji však učí zpívat jinak, je to i pochopitelné, holka z toho musí mít zavařenou hlavu, je horší se přeučovat, než se učit zpívat od začátku a odstraňovat zažité chyby a zvyky, což platí nejen u zpěvu. No, Gábině držím každopádně palce, ať se s tím popere co nejstatečněji.

188
doyle77
Reagovat

Ahoj, Chyby tam jsou. Zase ty hloubky nebyly nic moc, i když od soutěže je tam cítit určitý pokrok a jednou tam nastoupila dřív na sloku, ale to tak trochu zamaskovala. Že oslovuje vzhledem je jasné, pro televize je, jak to řekla Osvaldová, použitelná. Myslím si ale, že to trochu odvádí pozornost od zpěvu. Četl jsem, co jsi taty psala dřív, že netvoří dobře hlas a tak dále. Jenže já si nemyslím, že to je špatně, je to prostě jiné a spoustě lidí se to líbí. A že se musí naučit zpívat i podle „učebnice“, to by jí jen pomohlo. Byla by univerzálnější a měla by víc hlasových poloh. Ovšem ani pan Klezla za měsíc zázraky nedělá. Dám sem jeden duet, který zpívali ve čtvrtek na jedničce. Pokud takto zazpívá jedna z nej rockových zpěvaček u nás, tak je pro mě těžké být zdrženlivý.
http://www.youtube.com/watch?v=7trZz1ClFKc

189
doyle77
Reagovat

Karla,
Ahoj, Docela zajímavé je to, jak je GG na slovensku populární. Proto asi vyhrála ty legendy popu. Přitom ve finále všichni propadi nějakému nacionalistyckému šílenství a vyhrál Luke. Zajímaly by mě výsledky jednotlivých kol a poměry cz a sk. Ted už je to ale jedno, každý si jde svou cestou. jen se divím, proč ještě vítěz nevydal nové album, má přece kapelu i tvorbu. Je to divné.

190
Jakka
Reagovat

189-Ty výsledky by mě také zajimaly v superstar i když si jde už každý svoji cestou . a myslím si kdyby Martin CHodur zpíval druhý jako Gunčiková , tak by vyhrál Martin. Podle mě nelepší byl v tom kole Martin, ale zpíval jako poslední

191
Nika
Reagovat

doyle77, to nemusí být podle učebnice, tenhle názor čtu docela často a nerozumím mu, popravdě. Jde o to, aby si hlas neničila špatnou technikou, nejprve ji musí dobře zvládnout a pak si s hlasem může dělat, co se jí zlíbí, je to prosté. Když bude jen řvát a používat chraplák, za tři roky nezpívá vůbec.
V nižších polohách jí hlas nezní, výšky občas nevyzpívá vůbec, zvlášť když má použít piano. Ale Klezla je dobrý kantor a věřím, že z ní něco vykřeše, barvu hlasu má Gábina určitě zapamatovatelnou a nezaměnitelnou, takže deviza velká.

192
Nika
Reagovat

Souhlasím, že Martin je převálcoval všechny, jen nevypadá jak Gábina:-)))

193
Belisana
Reagovat

Ale marny, Gabina pomalu roste viz 188. Hlavne – ona chce a udela pro to vse, o tom jsem presvedcena. Lina ta holka urcite neni a poradit si taky necha, zjevne. Ne vsichni ji radi dobre (klip), ale to po case taky rozpozna, a jmeno za chvili evidentne mit bude. Beru ji na milost, ackoli zrovna vyhledavat se ji nechystam :-)

194
DJ Vlado
Reagovat

Tady všichni zapomínáte na to, že Legendy popu jsou především soubojem HITŮ, proto se vítězství Gábiny vůbec nedivím. Zpívala píseň z pohádky, což na lidi vždycky zabírá nejvíc. I já mám konkrétně pohádku Jak se budí princezny hodně rád (zvlášť kvůli nádherné princezně Marii Horákové a skvělému Menšíkovi v roli sluhy), i když Jdi za štěstím je dost provařený cajdák. Oproti tomu Noční král je cover verze (Drove All Night původně od Roye Orbisona, kterou do svého repertoáru zařadila i Celine Dion), s čímž Martin ani při sebelepším výkonu nemohl vyhrát, lidi holt radši původní tvorbu. Jinak souhlasím s tím, že výkon Gábiny ve Jdi za štěstím byl průměrný. Martin zazpíval objektivně nejlíp, ale mě subjektivně pochopitelně nejvíc dostala Monička :-), protože Už z hor zní zvon pojala vyloženě po svém a více se přiblížila k originálnímu gospelu než ke Gottově verzi, která je imho větší slaďák. Navíc zde výborně prodala svou přenádhernou barvu hlasu.

195
doyle77
Reagovat

Nika
Ona zaspívá všechny výšky, ale nikdy né piano. To prostě zatím neumí. Vypomáhá si tam falzetem. Její nejvetši slabina je dech. Nemá ho dostatek pro zazpívání těžkých věcí. Naštěstí to ale není tak hrozné a dá se na tom pracovat. Ještě ted si pamatuju Martina Kurce, když zpíval Gottákův trezor. To jsem si myslel, že se udusí a v půlce ho to klepne. Pamatuju si, že kdysi o sobě Martin Chodúr řekl, zpívám vysoko a nahlas. A to je případ Gábiny.

196
Nika
Reagovat

No jo, on ti ale každý učitel zpěvu řekne – nedýcháš správně, nezpíváš:-)))))

197
Jakka
Reagovat

DJ Vlado tak mě se v legendách popu nejvíc líbila také víc Bagárová než Gabina, ale nejvíc Martin .A ty holky měly hity a Martin ne a zpíval poslední .Anebo Noční král není zas tak známá písnička

198
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

181, Gábinino podání písně je přesně stejné, jako Gábina sama. Studené, bez emocí, ploché, nudné, ale objektivně vzato hezké. Žádný malér, ale ani žádná orgie smyslů. Tenhle problém s Gábi mám od samého začátku, jen málokdy jsem jí její projev věřila a dokázala se zbavit dojmu, že se jedná o zpívající Barbie, plastovou, od Matella.

199
DJ Vlado
Reagovat

Jakka, 197: Řekl bych, že originál I Drove All Night je známý dost (nebo aspoň ta verze od Celine Dion byla v minulé dekádě slušně ohrávaná), ale je fakt, že Kájovu českou verzi jsem od Martina v Legendách slyšel poprvé. Ale zpívat jako poslední imho rozhodně není nevýhoda, právě naopak efekt zlatého hřebu už v mnohých soutěžích výrazně zafungoval. Naopak první pozice bývá obvykle vražedná.

201
Nika
Reagovat

200: haha, Barbie v předsmrtné křeči:-)))

202
doyle77
Reagovat

200 Znám, to je fakt šílenost :-))

203
Martina
Reagovat

Nic proti,neustále tady řešíte Gábinu jak v dobrém i ve zlém tak Vám napíši informace,které znám.
U pana Klezly byla pouze jednou a ten ji doporučil,že není dobré odzpívat dvě představení Kleopatry v jeden den…Gabča je toho názoru,že naopak odzpívat dvě představení po sobě,což znamená 5hodin – je pro ni úplně v pohodě,je rozezpívaná a zvládá to úplně v pohodě.Co se týká Legend popu bylo to asi tak : Gabča
měla na vyzkoušení písně „Jdi za štěstím“ 3 pokusy přímo na místě a v tonině jaká již byla dána a neměla moc času na zkoušení……při přímém přenosu,kdy zpívala tam měla pro efekt ohňostroje…..a bohužel neslyšela odposlechy…A další plus pro ostatní interprety – J.Bendik,M.Chodúr,N.Bagárová v Superstár měli kolo Karla Gotta,takže písničky již znali….

204
karla
Reagovat

203-Marti akorád Martin Chodur tuhle písničku v superstar nezpíval myslím, že zpíval oči máš sněhem zaváté, akorád Bendig a Bagárová ti měli stejnou.

205
Martina
Reagovat

Díky za upozornění Karli,ale i tak si myslím,že Gabča si na dané podmínky vede skvěle.Je absolutní samouk a se vším je schopna se poprat a poradit si sama.Je skvělá již od SS a myslím,že se do budoucna vypracuje čím dál víc k lepšímu ……..

206
doyle77
Reagovat

hm? takže žádný Klezla. Není ani tak podstatné jak, ale to, že se za půl roku dost zlepšila a souhlasím že bude ještě lepší. Slavice si budou muset dát na ni pozor :-) Ještě sem hodím jeden duet s Mariánem.
http://www.youtube.com/watch?v=qekqNYyPJZc&feature=related

čas 29:30

207
Martina
Reagovat

Dnes 8.2.2012 od 20,00 hod do 21,00 hod bude Gábina on-line odpovídat na vaše dotazy….

http://krasna.nova.cz/clanek/showbiz/ptej-se-jiz-nyni-on-line-rozhovor-s-gabinou-guncikovou.html

208
Monika
Reagovat

OT: Niko dostala jsi ten mail?

209
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Nechce se mi hledat další článek o někom ze Superstar, tak to hodím sem.
http://www.hudebni-bazar.cz/petr-sevcik-ze-superstar-hleda-muzikanty-a-zpevaky-brno
Docela mě překvapilo, že Petřík v jednom rozhovoru ve spojitosti s novým CD zmiňuje art rock, pop rock… aby pak v inzerátu hovořil o punk rocku a pomp rocku plus a capella prvky…
http://www.koule.cz/cs/clanky/petr-sevcik-nic-se-nevyrovna-pocitu-kdyz-zpivate-25436.shtml
Jen aby nevznikl pověstný dortík Pejska a Kočičky, ze kterého rozbolí bříško i mě, která obyčejně strávím hodně ujeté věci:-)))) Mám takový dojem, že ne Karel Gott, ale můj oblíbenec pan Manson by se měl začít třást strachy, jelikož se chystá něco tak originálního, že od vydání Petrova CD bude on sám jen trapnou, nudnou figurkou bez fantazie:-)))))))))))))

210
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Nechce se mi hledat další článek o někom ze Superstar, tak to hodím sem.
http://www.hudebni-bazar.cz/petr-sevcik-ze-superstar-hleda-muzikanty-a-zpevaky-brno
Docela mě překvapilo, že Petřík v jednom rozhovoru ve spojitosti s novým CD zmiňuje art rock, pop rock… aby pak v inzerátu hovořil o punk rocku a pomp rocku plus a capella prvky…
Jen aby nevznikl pověstný dortík Pejska a Kočičky, ze kterého rozbolí bříško i mě, která obyčejně strávím hodně ujeté věci:-)))) Mám takový dojem, že ne Karel Gott, ale můj oblíbenec pan Manson by se měl začít třást strachy, jelikož se chystá něco tak originálního, že od vydání Petrova CD bude on sám jen trapnou, nudnou figurkou bez fantazie:-)))))))))))))

212
Karla
Reagovat

209
Zdravím, Otylko :-) nečtete moc pozorně – o pomp rocku mluví v rozhovoru a o pop rocku je řeč jak v rozhovoru, tak v inzerátu… Ale jinak mě těší, že Petra stále pozorně sledujete :-)

213
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Pěkný den, Karlo, já si byla vědoma, že patrně pochybím, ale nechtělo se mi to studovat znovu, jde o nepodstatnou maličkost. Více mě zajímá, co Vy si myslíte o jeho hudebních záměrech?

Abych si ještě rýpla, ten inzerát mohl Petřík také sepsat lépe. Ohání se profesionálním zázemím, ale text je školácký a nedůvěryhodný. Píši mu do bločku černý puntík.

PS.:Karlo, to těší nejen Vás, věřte mi:-)))

214
Karla
Reagovat

212 Otylko, já Petra osobně neznám, nikdy jsem s ním nemluvila, asi nebudu ta pravá pro analýzu :-) ale tak napíši svůj názor… Co si pamatuji, vždycky tvrdil, že nechce být zpěvákem jednoho žánru a že jeho tvorba bude rozmanitá, takže mě nijak nepřekvapuje jeho vyjádření. Nejsem žádný odborník, ale fanoušek Petra, takže se nebráním ničemu. CD si každopádně koupím a uvidím, jak se mi bude líbit. Už jsem kvůli Petrovi začala, pro mě zcela nepochopitleně, poslouchat acapellovou hudbu, proč nezkusit něco dalšího. A ještě jedna věc, Petr říkal, že chce skládat i pro ostatní nadané mladé lidi, to by ta jeho hudební různorodost nebyla opravdu na škodu…. Znovu opakuji, nejsem žádný odborník, jen okouzlený posluchač :-)

215
Nika
Reagovat

Otylko, i přes Vaše výhrady ke stylistice v Petrově článku, Vám děkuji za tento odkaz. Články by měly být umístěny ještě na dalších 3 serverech, ale pro splnění svého účelu stačí tento jediný.

Na Váš mail Vám odpovím až večer, dnes jsem téměř celý den mimo PC :-(

216
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Karlo, ani já nejsem proti pestrosti, naopak, jsem schopná poslouchat opravdu všeliké „divy“, jen punk rock a Petřík, to je vážně sci-fi i pro mě. To mě překvapilo, do těchto vod bych jej nikdy nehnala. Punk rock reprezentuje například legendární česká kapela N.V.Ú. (se kterou já osobně problém nemám, naopak), zkuse vyhledat a bude Vám jasné, proč jsem v šoku. Doufám, že tento žánr Petříkovi mezi ostatní zmiňované jen tak omylem ufoukl:-)))

Nebo nic nehledejte, zde je ukázka:-))) http://youtu.be/bdyG3B6r2tY

217
Karla
Reagovat

215
Otylko, docela mě rozesmála představa, jak „pařím“ před pódiem. Musím začít cvičit, moje kondice není bůhvíjaká, tak abych Petrovi neudělala ostudu :-D

218
Nika
Reagovat

Karlo, ne každý, kdo má výhrady, je nečinným člověkem. Mnozí lidé i přes své kritické soudy udělají mnohdy právě pro kritizovaného víc práce, než jeho skalní obdivovatelé.

219
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Niko, to víte, však mě znáte, rýpnou si musím, ale vlásek bych Petříkovi nezkřivila, i když píše jako nekňuba:-))))

220
Nika
Reagovat

Ono to s tím typickým punk-rockem nebude zase tak horké:-)))

221
Nika
Reagovat

Znám:-)))) Právě proto píšu to, co píšu:-)
Ono to „psaní“ kolem Petra a o něm je vůbec vesměs odpovídající věku pisatelů:-))) No, co už …:-))

222
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Karlo, ještě to chce číro, nějaké ty řetězy, na nohy kanady, síťované punčošky a koženou sukni. Kdybyste měla zájem, najdu Vám na půdě svou dávnou výstroj a výzbroj, já už se na to necítím a sotva kdy punkový obleček použiji:-))))) Na botkách skví se nápis No Future a Fuck Off. Ale prvně se dejte raději řádně proočkovat, osobně bych na ty věci bez rukavic dnes už nesáhla. To víte, punkeři jsou poněkud divočejší:-))) Jo, a také zahajte dietu, v té době jsem měla nějakých 45 kg při výšce přes 170 cm. No, ale co by správná fanynka pro Petříka neudělala, že, budete nepřekonatelně autentická:-)))))))

223
Karla
Reagovat

217
Zdravím, Niko, já si vůbec nemyslím opak… ale nechci se cítit provinile, že jsem jen fanda a nemám možnosti, jak Petrovi pomoct.

224
Karla
Reagovat

221
Otylko, myslím, že spíš vyrostu na výšku 170 cm, než zhubnu na 45 kg :-D. Jé, teď jsem si uvědomila, že jsme trošku mimo téma…. ale tak Gabča může mít zrovna tyto hodnoty, že :-)

225
irena
Reagovat

217 – Niko, naprosto souhlasím :)

226
Monika
Reagovat

Zdravim vespolek. Karlo mas pravdu, Petr vzdy mluvil o pestrosti sveho CD ve smyslu pop, rock, acapellova hudba, folklor ci reggae. Punk rock prekvapil i me, tohle rozhodne neni styl v kterem bych predpokladala Petruv prulom do sveta showbyznysu. Nema na to mimojine patricnou image ani vyraz. Nicmene, tusim, ze pod punk-rockem si Petr predstavuje zcela neco jineho, nez my tady:-))

227
Monika
Reagovat

217 – Niko to jsi zabila:-)))))))) Jeste, ze Petr takove lidi kolem sebe ma:-))

228
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Gabča ne, Karlo, Gabča je „kus baby“, to spíše Amy Winehouse, budiž jí urna vzdušná a útulná, by se do toho vlezla:-))))

http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/08_01/winehouse2BIG0308_468x705.jpg

Mimo jsme, ale o prd jde, když nezabordelíme článek stovkami OT příspěvků, nikdo nám hlavu trhat nebude, to máme slíbené:-))))

Pěkný den, Ireno, Vy také sledujete úplně všechno, nic Vám neunikne, co se kde mele:-)))

229
Nika
Reagovat

ireno, srdečně zdravím:-)
V sobotu jdu na QUASIMODA , jsem docela zvědavá, jaká bude alternace a jak to na mě bude působit. Na muzikále jsem nebyla snad od doby, kdy v Praze dávali Hair:-) Podělím se pak o své dojmy:-)

Jinak si myslím, že tělesné kondice obdivovatelek nepatří zrovna k Petrově okruhům zájmů, takže se, Karlo, klidně na to cvičení vyprdni. Jestli Petrovi udělá něco ostudu, rozhodně to nebude tvoje kondice, to mi věř:-)))

Punk rock bych taky k Petrovi nepřiřadila, ale myslím, že nic typického pro punk rock se na CD neobjeví. Když tak max. skladby s nějakými jeho prvky.

Otylko, ty vámi popisované botičky si zamlouvám, ty se mi tuze líbí:-))) Pokud jsou č.39, beru:-))

230
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Chápu, ony jsou hlavně praktické, lze jimi nakopat kohokoliv a ušlapat krokodýla, navíc ty motivační nápisy působí veskrze pozitivně. Akorát se jedná o velikost 42, což zase není takový problém, špičky můžete vycpat nějakým vhodným materiálem:-)))

231
Nika
Reagovat

Otylko, právě z těchto důvodů mě zaujaly, s velikostí si lze poradit – existuje spousta zbytečného papíru:-)))

Zajímalo by mě, zda ten rozhovor s Petrem byl opravdu rozhovorem, či jen zaslanými otázkami a písemnými odpověďmi na ně (autentičnost mi zde navozují pouze poznámky o Petrově smíchu, což není tak těžké doplnit, protože ten Petr užívá velmi často). Jako redaktorka účastná rozhovoru bych ale asi lépe tématicky využila odpovědí a Petrových pokusů o vtip v navazující otázce. Ty jsou zde nenápadité až nudné …..vůbec celý článek na mě působí velmi školáckým dojmem…..autor snad promine :-)

232
irena
Reagovat

229 – Ahoj Niko! jsem zvědavá co Quasimodovi řekneš, já jsem byla příjemně překvapená. Pokud vím nebude hrát Ondra Ruml, zpívá zrovna v Kalichu v Johance. Ale skvělí jsou oba představitelé Quasimoda a příla bych ti Radku Pavlovčinovou jako Esmeraldu. No, dej pak vědět.

Jinak jsem tu už myslím psala že doporučuju Horáčkův Český kalendář ve Švandově divadle, je to vždycky jednou za měsíc. Moc příjemný poslech. Já se chystám v únoru i v březnu.

Jo a souhlasím s tebou že tedy trápit se dietou a cvičením kvůli Petrovi opravdu nemá smysl :)
– některé věci jsou mu prostě fuk…

233
Nika
Reagovat

227: Moni, to jsou jen fakta, nic víc :-) Čím víc normálně a racionálně uvažujících lidí bude kolem Petra, tím to pro něj bude lepší.

234
Monika
Reagovat

Niko, nekoho mi v posledni dobe pripominas:-))))))
Jinak ten rozhovor s Petrem mi prisel pomerne slusny na cteni. Petr odpovidal velmi dobre, pouzival bohatou slovni zasobu, nekterym spojenim jsem se vylozene zasmala. Vlastne me mile prekvapil, jsem si rikala, ze uz nam kluk jeden zacina dospivat:-)) Jedine minus bych dala za nektere otazky na ktere stejne kazdy uz zna odpoved.
O to horsi bylo procitnuti a ten jeho inzeratovy pocin. To jsem moc nepobrala. Hovori o hudbe na profesionalni urovni a pise jak male decke. Neucesane sdeleni s chybami, opakovanymi slovy (skutecne, hledam..) Tohle neni diskuzni forum ani chat, melo by to mit nejakou slusnou uroven pred stisknutim enteru.

235
Karla
Reagovat

Holky, tak nevím, jestli byl správně pochopený ten můj fórek s kondicí. Reagovala jsem na Otylkou zaslaný odkaz k punk rocku, kde se posluchči dost odvázali. Divím se těm poznámkám o dietě, to opravdu myslíte vážně, nebo jsem nepochopila vtip?

236
Nika
Reagovat

ireno, ahoj, určitě dám vědět. Škoda, že nezastihnu Ondru, na něj jsem se dost těšila. Na ten Český kalendář bych šla taky, občas zabrousím k Michalu Horáčkovi na fb stránky, kde o něm často pojednává a přidává i videa z natáčení, dokonce také interaktivně zapojuje čtenáře do dění tím, že jim zadává k hudebnímu ztvárnění některé Villonské balady….. zajímavé :-))

S tím trápením se cvičením kvůli Petrovi bych to opravdu neřešila, leda tak max. kvůli sobě samé. Což tedy dělám, Otylka mi sepsala takový cvičební plán, že i když na něj jen pohlédnu, bolí mě celý člověk. To pan trenér se mnou proti tomu provádí zcela ležérní prostocviky pro důchodce:-))

I když je mi zde lépe, musím jít zase pro změnu na chvíli komunikovat s auditory, zatím se taky mějte krásně:-))

237
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Karlo, domnívám se že došlo ke zobecnění vtipu, k jakémusi přemostění od žertu k věci vážné, nikoliv k nepochopení:-)))

238
Nika
Reagovat

Koho, Moni? :-)))

Petrovi budiž omluvou, že ten inzerát psal v půl čtvrté ráno, milosrdně mu odpouštím.-))
V tom článku Petr reagoval dobře, mě ale děsně nudily ty otázky…..bych Petrovi skákala do řeči a využila jeho vtupných narážek…. nic:-(

239
Karla
Reagovat

Tak jsem dostala „co proto“. Nemám si začínat s přesilou. Vyšla jsem z této debaty jako naprostý niemand, který se trápí dietami….. Tak zase někdy….
Omlouvám se, že jsem to tu Gábině zaplevelila.

240
Nika
Reagovat

oprava: „vtipných narážek“, samozřejmě, ať mi někdo nepoloží otázku, zda jsem třeba neměla na mysli tupé narážky :-)))

241
Nika
Reagovat

Karlo, ježíšmarjá!!!!!!!!!!! :-)))))))

242
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

I kdyby inzerát napsal po své vlastní kremaci, já bych mu tedy neodpustila, to není omluva:-)))))))

Otázky byly nezáživné, bez fantazie, zato reakce na ně promyšlené a propracované, proto i já se přikláním k verzi, že se nejednalo o rozhovor ústní. Škoda, že „dotazovatelům“ chybí originalita a odvaha klást i jiné otázky než ty notoricky známé – „co chystáš, na co se máme těšit…“:-)))

243
Monika
Reagovat

Niko, jo ja to napisu a rozpoutam valku :-)) Dam ti vedet vecer na pokecu:-))))
Ani pro me ta casna ranni hodina neni omluvou:-))

244
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Karlo, s jakou přesilou? Tady žádná není. A jaký nýmand? O nic přeci nejde, jen plkáme:-)))

245
Nika
Reagovat

…a na co by ses chtěl rozhodně ještě naučit hrát? (auuuu)
Žurnalistika sice dnes produkuje vesměs tupá hovada, ale přesto je jakási erudice lidí, kteří ji mají vystudovánu (a to i když se zabydlí v bulváru), znát.
Já bych se třeba rozhodně nepouštěla do gynekologické praxe, protože ač ženský pohlavní orgán znám i užívám, v podstatě o něm vím kulový:-))) Ševče, drž se svého kopyta, tohle přísloví platí :-))

246
okkvp
Reagovat

Tak neplkat

247
Nika
Reagovat

No dobře, no:-))) Už mlčím:-)) tak večer.-)

248
Monika
Reagovat

Ja nevim jak vy, ale z tech x rozhovoru s Petrem mi tento vychazi jako jeden z nejlepsich, ne-li nejlepsi. Odpovedi Petra jsou velmi slusne, a to povazuji za to nejdulezitejsi. Cert vem porad dokola omylane otazky, i kdyz pravda nektere versovacky na FB me vysostne pobavily a doufam, ze stejneho uznani se dostane i ostatnim lidem pomahajicim Petrovi s karierou, bez ohledu na stranickou legitku:-))

249
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Já už také spořádaně mlčím, pěna je proti mně užvaněnec:-)))

250
Monika
Reagovat

245 – Presne tak do posledniho pismenka.

251
Nika
Reagovat

Musím se smát………….:-)))

252
irena
Reagovat

S tím cvičením to byla legrace, i já se teď po zimním období snažím se občas hýbat…jde o to, že Petr vpodstatě vnímá jen hudbu a spousta věcí okolo je mimo jeho zájem.
Co se týká toho rozhovoru, nevím jak to probíhalo, nicméně vím že Petr je v osobní komunikaci vtipný, povídá barvitě a chytře. A o hudbě je schopen mluvit nesmírně zajímavě a zasvěceně, takže ten rozhovor určitě pochází spíš z osobního než písemného projevu (ten mu zas tak moc neříká – ale to máme podobně, já taky radši mluvím než píšu).

253
Nika
Reagovat

ireno, co se týká osobní kontra písemné komunikace s Petrem, potvrzuji do puntíku:-)))

254
dan
Reagovat

Tak jsem byl na Kleopatře s Gabčou. NÁDHERA!!! Božee , ty vaše kidy a tlachy.

255
Nika
Reagovat

dane, nejdůležitější je to, že se ti to líbilo, ne? Na kidy a tlachy se můžeš přece vykašlat, ty jsou a budou, co svět stojí a bude stát:-))

256
Nika
Reagovat

Nepřestává mě udivovat, kde se ti různí danové, davidové a jiné nicky, které zde nepáchnou, co je Panák Panákem, vždycky vezmou :-)))))))
Tak pevně doufám, že se dan zapojí do dalších plodných diskuzí o gabče a třeba se vyjádří i k výkonům ostatních superstáristů. Zajímaly by mě jeho názory, a to zcela vážně…..:-)

257
yeey
Reagovat

http://musicserver.cz/clanek/37481/Alzbeta-Mam-v-hlave-docela-jasno/ kdyz sme u tech rozhovoru… vypada ze nam Betuska zmenila nazor na to, kdo mel vyhrat… nicmene kamosky s Gabinou asi vazne nebudou, aspon podle tohohle…:-)

258
yeey
Reagovat

ale jinak… jak my tu vsichni dokazem vasnive diskutovat jeste rok pote :D:D … uz se tesite na prvni diskuzni fighty v nedeli po Hlasu?? :D:D

259
Langic
Reagovat

Hele a co říkate na tuhle vec http://www.youtube.com/watch?v=M2AMxaIdc8E
Podle mně jedna z nejlepších věcí,jakou, kdy Rytmus vytvořil a to nejsem jeho fanoušek

260
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Kurňa, zase jsem prošvihla možnost poklábosit s novým přispěvatelem. Daníku, vraťte se:-)))))))))) Slibuji, že kidat nebudu:-)))))))))

261
Nika
Reagovat

Mně je po daníkovi taky smutno. Na jeho tlachy bych docela ráda zaregovala:-))) I když jsem přesvědčená o tom, že na ně lze reagovat i jinde:-))))))) Jen to nestojí příliš za to:-)

262
Belisana
Reagovat

257 yeey cuuus
veta z rozhovoru:
Samozřejmě, že text Oskara Petra se kvalitou nemůže rovnat mému, ale po pocitové stránce to cítím stejně.

Mno. A vcil – rekla to Betka a nebo to „upravil“ autor. Pac co je jadrem sdeleni? Ze Oskar Petr na Betciny texty nema, i kdyz se pocitove priblizil :-D A to Betka rict urcite nechtela. Neni dobre venovat tak mizivou pozornost jadru sdeleni. Ach ty zatracene anakoluty, at jsou toho ci one…

263
Belisana
Reagovat

no a ja tez pisuz jak dement – znam i vic pojmu nez je jadro sdeleni. Je pozde, dobrou :-DDD

264
Nika
Reagovat

262: Bel:-))
K tomu „jádru sdělení“ – řekla bych, že to Bětka skutečně řekla a že tahle mladická namyšlenost není vlastní jen této dívce:-) Těm dětem chybí jakákoli zkušenost, nemají za sebou řádné velké prožitky, o životě toho ví velké prd, zato sebevědomím se vyznačují obrovským. No, nebyli jsme jiní, jen tohle je poměrně dost tenký led, protože jdou s kůží na trh mezi širokou veřejnost.
Ale ono časem i u nich dojde k prozření a pokoře, až posluchači ty jejich texty, na které jsou tak pyšní, rozcupuje na malé kousíčky a zadupou je sto sáhů pod zem:-)

265
Nika
Reagovat

A Oskar Petr je vlastně jen takový bezvýznamný nýmand:-)))))

266
Karla
Reagovat

264
Ahoj, Niko :-)
Bětka určitě není tak namyšlená. Zkrátka se jen špatně vyjádřila. To se stává.

267
Nika
Reagovat

Karlo, ty jsi jistě znalec nad znalce se všeobjímající erudicí o čemkoli, dokážeš přesně odhadnout, kdo na co má a kdo ne, jak kdo co myslí, co si myslí, jaký je, co umí nebo neumí…. takže máš zaručeně pravdu, ostatně jako vždy:-))))))
My, co nedosahujeme těchto tvých kvalit, jen tak planě žvaníme:-))

268
Karla
Reagovat

267
Niko :-) Byl to jen názor, nic víc :-) pokud by si opravdu Bětka myslela, že její texty jsou ty nejlepší, proč by si neotextovala všechno?
PS: absolutně nechápu ten Tvůj výbuch.

269
Nika
Reagovat

Karlo, výbuch by vypadal zcela jinak:-) Naopak, jistě sis všimla, že jsem ti vlastně složila poklonu:-))) Ráda lidem doporučuješ leccos, aniž bys o nich cokoli věděla, takže jsem nabyla dojmu, že znalec jsi :-)

270
Karla
Reagovat

Niko, nepamatuji se, že bych Ti něco doporučovala. Tato debata nemá smysl.
PS: Už dávno jsem si moha změnit Karlu za kohokoliv jiného a naše konverzace by měla přátelštější atmosféru

271
Belisana
Reagovat

ja si taky myslim, ze se Betka jen nespravne vyjadrila, ze chtela rict opak toho, nez co z toho vylezlo, a to na 100%

272
Nika
Reagovat

Bel, měla jsem na mysli spíše obecně názory mladých lidí kontra zkušenost, jak to myslela či nemyslela konkrétně Bětka, je tady podružné. I kdyby to myslela tak, jak to vyznělo, nelze jí to mít za zlé a já mám k tomu daleko ji za to odsuzovat, dokážu to pochopit, nebyla jsem v jejím/jejich věku jiná:-)

Karlo, nemyslím si, že by změna nicku něčemu pomohla:-)) A tím, že ze sebe teď děláš nevědomou naivku, která nic nechápe a neví, oč kráčí, urážíš ponejvíc sama sebe. Odpusť si to a bude vše v pořádku.

273
Karla
Reagovat

272
Niko, budu se řídit Tvým doporučením :-) Ahoj :-)

274
Belisana
Reagovat

Niko no a obecne plati, ze se texty s blbou vetnou stavbou vyskytuji v mire vetsi nez hojne.
Je to jak s muzikou (viz hudebni masakry), pise kdejakej neumetel – viz kdeco kdekoli na webu

275
Nika
Reagovat

Bel, bohužel je to tak:-)) A stále častější jev. Když narazím na kvalitní text, doslova si rochním:-) Jinak většinou láska-páska, vulgarismy, naivita nebo stupidita na tuc-tuc:-).

Karlo, neutíkej, argumentuj, proč vždy zdrháš? :-)))

276
Karla
Reagovat

Niko, nechci být upozorněna admin., že moje tlachání je mimo téma :-)

277
Nika
Reagovat

No, texty se sice do značné míry tématu týkají, ale chápu:-)))

278
Karla
Reagovat

Niko, obě víme, že náš spor se netýká textů….Já mám dojem, že moje názory Tě vytáčejí, nemusím napsat nic, natož argument, stačí, když se objeví „Karla“.

279
Nika
Reagovat

Karlo, velice se pleteš:-) Na žádný nick nejsem vysazená, tím méně na tvůj. Ani tvé názory mi nevadí.
Vadí mi tvoje nevyhraněnost, na jedné straně usilovná snaha zapadnout do davu, na druhé straně touha být poplatná svými názory i u protistrany, která tě z nějakého důvodu velmi láká.
Můj názor, zcela otevřený a přímočarý. Nemusíš s ním souhlasit, samozřejmě.
Tímto končím s OT.

280
Karla
Reagovat

279: Niko, napsala jsem SVŮJ názor na Bětku a je mi „šumák“, jestli budu poplatná nějaké straně.
PS: Nelíbí se mi, že je na panáčku rozebírána moje osoba člověkem, který mě v reálu nikdy neviděl. Je to MIMO a také mimo téma!

281
Nika
Reagovat

Pak potom nesuď ostatní a neprezentuj své předpoklady o tom, co koho vytáčí, jaký je, jak uvažuje atd., a to kdekoli na netu. Stejné pravidlo. Platí pro všechny. Konec.

282
Belisana
Reagovat

210 Smatlo hmhm, hleda basaka a klavesaka. Bubenika a kytaristu tedy uz ma a nebo panacek raci quitár hoblovati sam? :-D

283
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

262 – Bel, viděla bych to spíše jako nešťastnou formulaci. Třeba šlo prvotně jen o sdělení, že zmíněné texty nelze po kvalitové stránce srovnávat. O sdělení prosté soudu, který z textů je ten s vyšší úrovní. Mohla klidně vyzdvihovat text Oskara Petra. Čert ví. Jedna věta charakter nedělá:-)))

Texty jsem četla, některé mě zaujaly, mám dojem, že to byly právě ty z pera profesionálů (Xindl, Petr), další byly na můj vkus „dětské“.

284
Belisana
Reagovat

283 jasne ze dela. Ta veta je naprosto jednoznacna, ale jsem presvedcena, ze omylem. At uz vyrcenym nebo vzniknuvsim prepisem. Bez debáty :-D

285
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Na gitáru nám patrně zabrnká sám. Cožpak o to, při nahrávání ve studiu by to vadit nemuselo. Pokud se bude soustředit jen na hru, mohl by to zvládnout se ctí. Ale co živá vystoupení, to si představovat nechci:-)))

286
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Belisano, spíše jde o to, že z jednoho rozhovoru, jedné věty, nemá moc smyslu vyvozovat závěry, uvidí se, co z Alžbětky vypadne příště:-)))

287
Belisana
Reagovat

tedy – doufam, ze rec je o charakteru vety, ne Bety.

288
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

O charakteru Alžběty jsem mluvila:-))))

289
Belisana
Reagovat

Otylie ja nevyvozuju ZADNE ZAVERY O BETE, ale o vete. Veta je spatne vystavena, diky cemuz dostala jiny vyznam, nez mela mit. TO JEDINE tady rikam + to, ze je to bohuzel rozsireny jev.

290
Belisana
Reagovat

no a ja ne :-D ja vim, jak to myslela, na to jsem ji slysela mluvit a cetla jejich rozhoviru dost. Mne jaksi vubec nenapadlo, ze to nekoho napadne.

291
Belisana
Reagovat

285 to ja jsem v klidu, na takovou taskarici se nechystam :-D

292
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Však ano, já vím, že nevyvozujete, zaujalo mě právě, kolik lidí se nad takovou větou pozastaví, přitom podobných je tisk a internet plný a nelze díky nim soudit jejich autora. Obyčejně prostě takové sdělení neřeším a počkám si na další:-)))

Bel, já miluju takovéhle perly:-))))
http://aktualne.centrum.cz/domaci/regiony/praha/clanek.phtml?id=681827

293
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Ani já, na koncert by mě nedostal nikdo, natož Petřík:-)))))

294
Belisana
Reagovat

me zas otravil tenhle clanek. Nejaky ten stripek skutecnosti, neco z doslechu, zakvedlat, zamichat a jebnout to na web. Bleeeee
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/258725-jobs-byl-posedly-moci-bral-drogy-a-prekrucoval-pravdu-tvrdi-fbi.html?ref=boxD

295
Belisana
Reagovat

dneska je myslim novinar remeslo mnohem min vazene nez popelar. Az na vyjimky. Ale tem bych uz snad raci rikala jinak nez novinar

296
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Ve mně takové „zprávy“ vytvořily reflexivní chování. Vidím skandální nadpis a hned mi bleskne hlavou, že to zase budou jen úplně obyčejné, zato překroucené informace, a ani jej nečtu:-))) Bohužel se najde nemálo těch, kteří takovým žvástům přikládají váhu.

297
Belisana
Reagovat

292 pozastaveni je v poradku, ovsem nad urovni pouzivani jazyka, ni nad charakterem. Bo vite co… dochazi k posunu … lidi nezvladaji ci flakaji vetnou stavbu, v dusledku toho jsou texty i rozhovory mezi lidma plytsi a plytsi, vyznam se porad posouva, jeste chvili a vystacime s beee.
Ja teda zatim praktikuju sofistikovanejsi ooook, oook, oooook? podle situace, ale ne kazdy rozumi :-DDD

298
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

No dnes je totiž novinář a spisovatel úplně každý:-)))

299
Belisana
Reagovat

Sak Otylko vo to de. Je o cem mluvit a neni cas se divat kolem sebe :-)

300
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

297, eeeeeeeeeeeeeeee:-))))
Jenže oni se právě pozastavují nad sdělením, ne nad formou. Proto takové sdělení neřeším a počkám si, až nabyde stravitelné formy:-)))

301
Belisana
Reagovat

aji zpevak :-DDD

302
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Taky pravda, oni vlastně ti pisálkové myslí na mé dobro, šetří můj čas:-)))))

303
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Ajiiiiii, aji Petruška:-))))))))

304
Belisana
Reagovat

v zasade je to instatni a predzvykane, staci konzumovat. Easy life! :-D

305
Belisana
Reagovat

ale se mi zda, ze se prece jen zlepsuje
http://www.youtube.com/watch?v=H1g0HHOXkZQ&feature=fvsr

306
Belisana
Reagovat

akorat dychani porad

307
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Ale jo, možná máte recht, já nejsem žádný znalec, takže těžko fundovaně posoudím. Jediný problém tam vidím, tak mě to nudilo, že jsem video ve 3/4 stopla:-))) Tohle mě u Gábi štvalo, je rockerka, já rock oblibuji, ale nedokázala mě přesvědčit a nadchnout. Neslaná, nemastná, hezká.

308
Belisana
Reagovat

no, tak nejak, ale jen ze jakysi pokrok od naproste prisernosti na pocatku tam je.
v tom ma vyhodu – je o ni zajem, uci se, zjistuje svy limity, ma to neco do sebe, ackoli ani me to nebavi
dela porad neco a porad to nekdo hodnoti, a ne vzdy kladne = ma nejakou zpetnou vazbu

309
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

To ano, to máte pravdu, navíc je pohledná, i to se počítá, v televizi vypadá skvěle.
Když se tak zamyslím… Zkraje opravdu jen bučela nebo řvala, tohle je o mnoho lepší. Skoro jsem totiž zapomněla, jak na tom byla dříve.

310
Belisana
Reagovat

ackoli brousi ve vodach, ktere ji nejsou uplne vlastni, neco tim ziskava a v tomto smeru je to gut

311
Monika
Reagovat

Gabina v tom odkazu je rozhodne lepsi nez na pocatku sveho ucinkovani v Kleopatre, pokroky jsou znacne, ale i tak pro me velka nuda. Nevydrzela jsem ani ty 3/4 a uz pred polovinou urychlila ukonceni. Souhlasim s Bel, problem s dechem, ty slysitelne nadechy me silne irituji, vadi mi i prechod do vyssich poloh, kde si Gabina pomuze krikem, aby to vyzpivala, respektive vykricela. Takhle pisen je notoricky znama vec a znam dost lepsich interpretaci..

312
Monika
Reagovat

Jeste sem dam odkaz na Betky druhy videoklip.

http://www.youtube.com/watch?v=ZJVow4h-9Rw

313
Nika
Reagovat

Hojte:-)) Já jsem Gábinu taktéž nevydržela až do konce, nevím proč mám pořád u ní pocit upracovanosti, začne mě vždycky bolet v krku, když ji slyším. Souhlasím s názorem Moniky. Špatný dech, výšky vykřičené, než se dostane nahoru, trnu hrůzou, jestli to vyzpívá a celkově se u toho nudím. Eeee…

Jinak jsem dnes absolvovala muzikál Quasimodo, jak muzikály neabsolvuji a mám k nim poněkud despektivní postoj, byla jsem mile překvapena. Kassai v roli Quasimoda naprosto úžasný, celé představení odezpíval a odehrál v předklonu (já bych se už nikdy nenarovnala), Radka Pavlovčinová v roli Esmeraldy výborná, Vojtko coby kněz se silným až operním hlasem , to byla také nálož. Pěvecky mě dnes překvapil Savka, velmi vyzrálý projev. Choreografie pro muzikál až netypická a nápaditá, mnoho akrobatických obtížných prvků na stuhách, duo DaeMen – vynikající…jednoduše povedené a do detailu propracované představení. Zklamal mě jen konec – pojat jen vypravěčsky, přitom závěr každý průměrně inteligentní jedinec notoricky zná, pojala bych závěrečnou scénu spíše muzikálně….ale jako celek opravdu silný zážitek.

314
yeey
Reagovat

Nika a další – to ja si teda poslechl jen ten konec, tam to dava huste… ale tahle pisnicka me neskutecne irituje, a to asi ani Gabina nezmeni :D a ze je to rev – mne se to libi, kdyz tak nekdo zpiva, takze to uz je vec vkusu…. jen se v tom proste moc babrate, takhle by se dal rozpitvat zpev kazdyho a naky chyby by se v tom proste nasly…

moje oblibenkyne Marta Jandova to taky ze sebe vetsinou hodne tlaci (a zpiva uz 20 let, taky to je samouk a hlas porad ma)… napr tady zpiva Best Of You, ne ze bych tomu rozumnel, ale teda ona tvori ton spravne, z ni vas v krku neboli??? :-) http://www.youtube.com/watch?v=3Fwe3DXXr-Q&feature=related

315
Nika
Reagovat

yeey, nikdo ti tvůj názor nebere, vždyť je to v pořádku,že jsou lidi, které gabča oslovuje. Každý máme své koně, své oblíbence, ale i ty, které poslouchat nemusíme.
Samozřejmě, že se u každého najdou chyby, jsem schopna je pojmenovat a rozeznat i u zpěváků, které mám v oblibě, zaslepeností netrpím (jestli teda můžu mluvit za sebe).
Marta Jandová je zpěvačka, která mi celkem nic neříká, neposlouchám ji, takže nemám porovnání s tím, co jsi tady umístil a s jinými jejími výkony. Ale budeš se možná divit, u tohohle mě v krku nebolí, navíc Marta má dobře zvládnutý dech a celkově působí uvolněně, netřepu se, jestli to dá nebo ne. Písnička sice nic moc, ale i tak jsem si ji docela užila. Ale gabča se to taky naučí, chce to čas:-)

316
yeey
Reagovat

Nika – tak Foo Fighters sou rockovej zaklad…:D Ani nevim, jestli to dala tady lip Marta, nebo Lukas v Superstar….:) ale bylo to jen pro ilustraci, sem zrovna brouzdal a nasel sem toto, a ta pisnicka je znama i ze Superstar… jen tim chci rict, ze rockovi zpevaci asi holt vseobecne nezpivaj podle ucebnice, ale jak jim huba narostla, a to ze rvou k rocku patri a neni to chyba… pravda je, ze aplikovat to pak na Kleopatru muze byt osemetny, ale i tak je z toho citit, jak se Gabina snazi, i kdyz je v tech jemnejsich polohach trosku nemotorna mi prijde… ale to sou proste spis takovy nuance a to ze to tu resime jen dokazuje, jak dobra je GG zpevacka!Yes, she is! :-)

319
Martina
Reagovat

Ještě dodávám pořadí:
1.STV 1 Legendy popu „jdi za štěstím“
2.ČT 1 Živě „Já ti přísahám“duet s Mariánem Vojtko
3.TV NOVA „Buď dál jen můj“
4.To byl náš hit „nejlepší zpěvačky“ vysíláno dnes na tv Barandov

320
Belisana
Reagovat

muzikaly… pamatuju si, jak jsem byla desne nasrana, ze jde Strihavka do muzikalu :-) Ale tehdy me ani nestvala ta skutecnost, ze on rocker tam jde, ja jsem byla vytocena, ze si tady na to troufnou (JCHSS jsem znala roky)… do doby, nez jsem na to sla. Jsem si rikala – jak to kujva muze dopadnout? Dopadlo to SKVELE. O prestavce jsem brecela. Nekecam. Barta jako Jidas NEPREKONATELNEJ.

321
Belisana
Reagovat

rozhodne ale tim nechci rict, ze Andrew Lloyd Webber a jeho hudba jsou srovnatelni s hitmejkrem, to zas prrrr :-DDD

322
Belisana
Reagovat

Kleuša je cela taká hitmejkrovská, a vo to to je

325
Jose
Reagovat

ČT 1 pořad „Živě“ Věra Špinarová ve 4 minutě mluví o Gabči….

http://www.ceskatelevize.cz/porady/10396278677-zive-na-jednicce/412236100071013/?video&index=189549#video

326
Hanka
Reagovat

Gabča Čt 1 „Živě“ Já ti přísahám – duet s M.Vojtko

http://www.youtube.com/watch?v=7trZz1ClFKc

327
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Muzikály, brečet, eee….. Nikdy jsem nechápala, jak někoho může taková věc rozplakat:-)))

328
Nika
Reagovat

Já se moc omlouvám, ale gabču si asi nepustím z těchto odkazů žádnou, Špinarku klidně , to je jiný level (pevěcky:-)))

Otylko, vydržela jsem to bez bečení až do okamžiku, kdy jsem se koukla na svou vedle sedící ubečenou dceru:-))) V tu ránu i mně slza ukápla. Závěrečné standing ovation to jen umocnilo:-))

Bel, Ježíše jsem shlédla taktéž, drahně tomu let zpátky, a odcházela jsem se stejnými pocity jako ty (v roli Máří tehdy zazářila i Bára Basiková), prostě jedinečné.

329
irena
Reagovat

Ahoj, Niko to jsem ráda že se ti Quasimodo líbil, i já si myslím že v současné muzikálové tvorbě je to výjimečně povedený počin (i když je fakt že jsem jich zas tolik neviděla). Tomáš Trapl je jako Quasimodo prý taky výborný, ale já prostě nedám dopustit na Csongora Kassaie, viděla jsem ho v několika rolích, nejen pěveckých, a vždycky byl skvělý. Zrovna tak Radka Pavlovčinová, ona je moje srdeční záležitost. Tím víc jsem zvědavá na jejího bratra, který by se měl objevit v Hlasu.

330
Nika
Reagovat

Ahoj ireno:-) Můžu ti říct, že jak jsem včera vcházela do Hybernie s minimem očekávání, ven jsem vycházela s nadšením. Ano, Kassai je opravdu jednička, herecky, pěvecky, osobnostně….Trapl asi taky, ale nemůžu posoudit. Jsem ráda, že jsem zastihla Radku, skutečně je skvělá, její bratr v Hlase?, tak na toho jsem zvědavá, vůbec jsem na Hlas zvědavá, už se těším:-)) Dostala mě i koza Džalí, ta holka snad neměla kosti v těle:-))) Fantazie:-)
Jediná, se kterou jsem měla včera problém, byla představitelka Lily Lucia Molnárová, tak u té jediné jsem zaznamenala intonační problémy a celkově je ten hlásek slabý.

331
irena
Reagovat

Ano, Nika, v případě Lily jsem měla to samé obsazení a ten samý problém. Byla bych zvědavá na Tomáše Savku, i když nikdy nepatřil k mým oblíbencům, vím, že už se docela vyzpíval. Já měla Romana Vojtka, kterého taky moc nemusím, ale ono tam bylo tolik jiných zajímavých a osobností a scén, že jsem ho bez problémů přežila. Tenkrát mě zaujala i Vanda Konečná v roli Guduly, byla nesmírně přesvědčivá. Je fajn když se vsadí ne na profláklé ksichty, ale na kvalitu (což se jednoznačně povedlo Horáčkovi v Kudykamovi a většina Kudykamovských protagonistů je od té doby mnohem víc vidět, což je zrovna příklad Kassaie).
Na Hlas se taky těším a jsem zvědavá zda tady opět rozpoutá takové vášně :)

332
Nika
Reagovat

jj, Vanda Konečná, z té mi běhal mráz po zádech, skvělá a přesvědčivá, hlas nádherný, silný, barevný. Taky jsem ji chytla. Savka mě opravdu příjemně překvapil, velice dobře se vyzpíval. I osobnostně vyzrál. Herecky taky nebyl špatný.
Dnes jsem na Hlas opravdu zvědavá, vášně přijdou, bylo by divné, kdyby nepřišly:-)

333
Míša
Reagovat

121-143 zrovna nedávno Gábina v chatu říkala o Mirovi, že poslouchala jeho novou tvorbu, kterou chystá :) Mám z toho všeho pocit, že Miro míří za hranice…

334
baribal
Reagovat

Kdo by se chtěl dozvědět co nejvíc o Gábině odkazuji na její oficiální fan-stránky gabriela-fansite.cz!
Je tam (skoro) všechno…:-)

335
yeey
Reagovat

Gábina nominována na objev roku na Andělech, moderuje Marta Jandová, to mám 2x radost!:-)

336
DJ Vlado
Reagovat

yeey: Z nominace Gábiny na Objev roku mám taky radost. Sice šance, že by tu cenu mohla získat, je menší než byla ve Slavíku (přecejen Tonya Graves je silná soupeřka), ale už samotná nominace je úspěch. Taky mám radost i z toho, že se konečně začínají trochu hýbat ledy a prosazují se i jiné holky ze SuperStar než sv. Aneta – konkrétně Konvička Objev roku ve Slavíku 2010 (+7. místo v následujím ročníku) a taky v cenách Óčka, Monička Skokan roku ve Slavíku 2011, Gábina Objev roku ve Slavíku 2011 a nominace na Objev roku v Andělu 2011, Debbi Skladba roku v Andělu 2010 a Bětka se hraje v rádiu.

337
Belisana
Reagovat

nechci vam kazit radost, yeey a DJ Vlado, ale na zaklade ceho je prosim pekne nominovana? Klip a pisen k nemu je sracka, deska samotna de facto nestoji za rec, a dal nevidim nic. To potom hnedle ten Andel, kteryho trima v rukou takovej Dan Barta, ztraci svuj lesk a je z nej razem cosi vypelichanyho s kridlama. Neni to namireno proti Gabine, ale proti zcela jasne tlacence ze strany „akademiku“

okkvp doufam, ze je to dostatecne nechatovy prispevek svou podstaou vhodny na toto forum

338
DJ Vlado
Reagovat

Bel: Ať už je nominovaná na základě čehokoliv, důležité je, že nám to s yeey udělalo radost :-) Však kdyby byl nominován Michal (i když jeho singl i klip je imho vhodný akorát do Kouzelné školky), neříkej, že by tě to nepotěšilo :-)

339
Belisana
Reagovat

DJ Vlado mam radost, ze mas radost, to zas joooo. Ze ma yeey radost, mam tez radost, je to sympatak :-D

Stran Michala – mozna bych tez mela radost, rozhodne bych se podivovala uplne stejne. Aspon myslim. Teda mozna spis jen doufam? :-D Nevim.

Jak rikam, neni to opravdu proti Gabine, uznavam, ze poposla kus dopredu, jen proste jsem doufala, ze alespon ten Andel bude jakz takz cena k necemu. Mozna jsem ale nedavala dobre pozor v poslednich ketech :-) Myslim, ze rozumis, co chci rict :-)

340
Belisana
Reagovat

ketech = letech, ja proste pisu styl krouzici orel. TO je OT, ale co uz s tym.

341
Belisana
Reagovat

ledazeby ledazeby to tu stalo za prd jeste vic, nez myslim, a ceny se rozdabaji de facto za nic. Vlastne si vzpominam, ze sam Dan Barta se jeden rok dost podivoval, zac to je, kdyz nic ten rok novyho neudelal.

Je tady vubec neco v poradku? :-)

342
DJ Vlado
Reagovat

Bel: Rozumím ti, co chceš říct, ale když už minule většinu cen pozbírali Nightwork, tak nevidím důvod proč by i Gábina nemohla být nominována. Navíc si pamatuju, že v minulosti byly na Objev roku nominovány i takové shity jako Lunetic, Holki či Martin Maxa, proti těm je Gábina přímo národní umělkyní :-)

343
Belisana
Reagovat

DJ Vlado a to mas pravdu zas. Hned jak jsem to dopsala, jsem si vzpomnela na lonsky Najtvork a tvar se mi osklive zruznila. OK, gut, slavim s vama :-DDD

344
Belisana
Reagovat

ale nee ze by ten Dyk neumel zpivat. To von zas umi, akorat teda… sak vis

345
Belisana
Reagovat

takze mame z Andela dalsi srackoidni cenu. Jupiiii! + 120 smajlu

346
Jakka
Reagovat

Bel ono to je tím, že vydala CD, tak ji nominovaly . Zase se musí uznat, že si vede líp než Bětka, která také vydala CD a Harich je ze Slovenska.

347
yeey
Reagovat

No DJ Vlado, Bel – uvidime, nemyslim, ze ma Gabina male sance proti Tonye Graves…. kterou teda btw znam uz kdovi jak dlouho, ale ok, asi vydala prvni solovou desku (a napadli ji nackove..) a cenu si urcite zaslouzi a taky rekneme, ze od ni vzesla tento rok, rekneme hodnotnejsi tvorba (?)……… zase Gabina je tak jedinecnej objev, i kdyz to leckdo nevidi, ze si nominaci vcelku zaslouzi (alespon podle me), i kdyz to muze byt na zaklade jeji desky (kde se mne osobne par kousku fakt hodne libi) celkem diskutabilni…. btw Chodur nakou nominaci mel???

(Nightwork snad celkem nemusime rozebirat… kapela je to teda sice strasne srandovni, v cele skvelej zpevak Vojta, ale jejim nejvetsim umenim je zazpivat „teplakova souprava, gule dej si doprava“ tak, ze to vlastne neni tak trapny, jak to ve skutecnosti je :D a za to maj 3 Andely :-))

348
Belisana
Reagovat

346 ja mam k Betce ale bliz. ackoli to CD tez neni bomba… ale to je tim tlakem…rychle rychle rychle, nez se na tebe zapomene a divaci si najdou jinou hracku. Je to strasne divny :-)

349
Belisana
Reagovat

347 yeey – Gabinu uz vynechme, ale Najtvork jsi vyjadril presne to, co me na nich sere! Dyk JE zpevak, ale saskuji jako Pokondr nebo mozna jeste hur…

350
DJ Vlado
Reagovat

yeey, 347 – Chodúr nominaci měl, ale cenu za Objev roku mu vyfoukli Republic Of Two

351
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Nominaci Gábiny celkem chápu. Je ji hodně vidět, maká, je výrazná, o objev se bezesporu jedná. Že jsou její písně děs, to je druhá věc:-)))) Převratné album podle mě nikdy nevydá, ale úspěšná „estrádní“ umělkyně z ní bude.

352
Karla
Reagovat

Nominace Gábiny na objev roku mě nepřekvapil ve Slavíku, v Andělech velmi…. ale přeji to Gabči i jejím fanouškům :-)
PS: Trošku i závidím :-)

353
doyle77
Reagovat

Ono at je to album GG jakékoli, tak se dobře prodává. Devět týdnů v top 50 prodejní je dost slušné. Vydala ho zároven s Farnou a vede si stejně nebo možná o trošku líp. Pro mě je na něm pár povedených věcí, ale trpí tou uspěchaností, krerá je pro alba ss typická. Zachránil ho její hlas.

354
Nika
Reagovat

Pokud mám srovnat pěveckou vyzrálost Bětky a Gábiny, Bětule je na světelné roky před Gábinou. Stejně tak projevem, prezentací a osobností. U Gábiny se nudím, zívám, mám z ní pocit rozpačitosti.
Omlouvám se všem Gábininým fandům, můj pocit z ní, nic víc, jinak proti ní nic nemám, je mi lhostejná, to je asi nejpříznačnější pojmenování. Objev? No, budiž….je hezká.

355
yeey
Reagovat

354 Nika – Nevim co se tyce pevecky vyzralosti (co to vlastne je?), ale jinak na me, abych citoval Vlada z jednoho clanku „Betka vedle Gábiny však bude nejspíš vždycky působit jako její chudá příbuzná“ :D Ty mi zase urcite napises, ze ok, ze sem jeji fanousek a to me omlouva, ze to vim vlastne spatne ;-)) U tebe de spis o to, ze te Gabina nebavi, nemas rada jeji rockovej hlas, tak furt mluvis o spatny technice, dychani apod, ale sama vis, ze zpevacka je to vynikajici a na objev roku neni nominovana proto, ze je hezka (wtf??)!

356
Jakka
Reagovat

Právě v prodejnosti CD tam byl Harich a teď tam je Gabina delší dobu, třeba Bětka i když ji hrají v rádiu tak mezi 50 zatím nebyla v prodejnost CD. Proto si myslím že si vede líp ta Gabina než Bětka .

357
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Yeey, já třeba jsem velký milovník rocku a rockových hlasů, já byla cílovka, na kterou Gábi mířila, ale ani mě nebaví. Pěkně se na ni kouká, ale něco podstatného jí zkrátka chybí. Nevím, živé vystoupení by mě třeba přesvědčilo o opaku, ale z toho, co jsem měla možnost vidět ze záznamů, odvázaná nejsem. Často je tady v tomto kontextu zmiňována Marta Jandová, té to „něco“ nechybí. A přesně o to je lepší než Gábi.

358
yeey
Reagovat

mysim ze Gabina prvni tyden na 10. miste … pak nevim.. co se tyce radii a TV, vcera sem ji zaslechl sem ji vcera zrovna na Ocku, ale pochybuju, ze by se jednalo o naky masovy hrani…… a Betku hrajou teda? sem nevedel, jak to neposloucham, tak to je fajn…..

ale jinak, abych prilil olej do ohne, co cekat od ceskejch radii, kdyz jsou nejhranejsi pisnickou v ČR od zacatku roku Srouby a matice!!! :-!

359
yeey
Reagovat

357 ja mysim ze live to bude hodne dobry, snad mi to na nakej festival vyjde… aspon z tech minuly leto, to vypadalo, ze to lidi celkem bavi..

podle me to neco, co chybi, je predevsim hudba :-) mne se treba to CD v zasade libi (takovej 65% bych tomu dal), ale samozrejme bych si to dovedl predstavit daleko lepsi…. jenze kdyz ji natlacili udelat takovejhle chvili hard-rock, chvili rock, chvili pop, chvili poprock, tak je to tezky… ted sem cetl jeji fcb, kde se nasrala a stezuje si, ze nemuze ona ani nikdo jinej rockove/metalove zalozenej, delat po superstar muziku, co chcou… mluvila o Spilkovi, pripojila se do toho i Leona Šenková, zajimavy cteni:)

360
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Yeey, já se právě obávám, že co se rocku týká, zlatá éra už je prostě pryč a dnes jaksi není nikdo, kdo by dokázal napsat a prosadit pořádnou pecku. Mě současná hudební scéna velmi nudí. Šrouby a matice nechápu, o dalších perlách nemluvě.

361
anja
Reagovat

360 Otylie, jestli ti chybí dobrá česká mladá rocková muzika, zkus Votchi. Mne už pár let docela baví

http://www.votchi.cz

362
Nika
Reagovat

yeey, Leona Šenková je jiné kafe, ta holka má drive, šťávu, hlas jak zvon.
Nemáš pravdu, neřekla bych o Gábině, že je dobrá zpěvačka, je to samouk s jistým, zatím však nerozvinutým talentem, a absolutně jí chybí šťáva a osobnost – postaví se, zazpívá, shlídnu, jak je namalovaná a co má na sobě, ale charisma tam není ani zbla. pro mě ne, pro tebe ano, vždyť je to OK.

363
Viktorie
Reagovat

358 – Já jsem tak nějak okolnostma „donucena“ v práci poslouchat Kiss (Hády, ale to je asi jedno, beztak tu hudební režii mají všechny Kissy určitě dirigovanou centrálně) a tam nehrajou ani jednu.:-D

364
yeey
Reagovat

360 souhlas rockova muzika se uz dnes vic a vic posouva kamsi do undergroundu!

Nika – to nema cenu s tebou:-) jen chci rict, ze co ona odzpivala v Superstar, Zeme vzdalena, Final Countdown atd atd, to neodzpiva tamhle kdejaka nana z vesnice s nerozvinutym talentem….

365
yeey
Reagovat

363 – no dyt rikam :-)) pekne Srouby a matice 20x denne, ne? :D OT – onehdy me tohle dost pobavilo http://www.1000vecicomeserou.cz/281-mandrage-srouby-a-matice/

366
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Anja, dík za tip, určitě tam hodím uchem:-)))

Yeey, Final Countdown, ač je ta písnička ukrutná sračka, tak to bylo jediné, kde se mi Gábi líbila. Tam se to „něco“ objevilo a šlo z ní víc než jen suchopárné tóny.

Malý dotaz, Yeey, slyšel (slyšela – v pohlavích se špatně orientuji) jste nové CD Wanastowek? Já byla upřímně zděšená. Jediné, co na CD stojí za zmínku, je stará punková pecka Ca Plane Pour Moi. Vyhozené peníze.

367
yeey
Reagovat

366 neslyšel… tak sem to ted zkousel, nevim nic moc, ale to me vetsinou nic na prvni poslech az tak nezaujme…

368
Viktorie
Reagovat

363 – Jak kdy, někdy třikrát denně (nebo spíš během pracovní doby :-D ), někdy vůbec, v tomhle směru to tak strašný zase není. Jinak ze superstárů kdysi hrávali jednu písničku od Šenkové a celkem často hrávají Konvici, i když vždycky jen jednu písničku (a teď zrovna hrají už vlastně retro – Lou Bega a Mambo no. 5.:-D).
Já vlastně vlbec netuším, co obě dělají, desky jsem neslyšela a Gábinu jsem viděla od té doby akorát na Slavíkovi? (Stardance jsem nesledovala), jak zpívala Time of my life a nelíbilo se mi to vůbec, na můj vkus to bylo strašně statický, trochu hejbnout se oba měli.

369
yeey
Reagovat

368 Betka ma asi tu desku, klipy a naky vystoupeni, nevim co vic… a Gabina dela milion ruznejch veci, ktery nam fanouskum nejsou vzdy po chuti a jeste potom kolabuje na krtech :-) ten Slavik byl na prd celkem, Gabina jenom dobre odzpivany, a Lukas ani to ne :-) Gabina pak psala na svejch strankach, ze ji to stvalo, ze je donutili zpivat tohle… holt tezky, kdyz z nich delaj takovyhle figurky

370
Nika
Reagovat

yeey, ale no tak, já za to nemůžu, neber si to nikterak osobně :-)) Prostě mě Gábina nebere ani trochu a věř, že to není jen póza a snaha o opozici za každou cenu, ráda bych na té holce našla něco, co by mě bavilo, okouzlilo, zaujalo, hledám, pátrám, leč marně:- ( Nebudu se nutit do nečeho, co mě neoslovuje. Já ti taky necpu svoje oblíbence :-) Strhal bys je jak švestky ze stromu:-))

371
yeey
Reagovat

Viktorie – a co Michal? taky nak nemam prehled, a to neber, jakoze ted nak reju, jen se ptam :-)

372
baribal
Reagovat

362 – Nika – nechci ti brát názor, prostě máš ráda Leonu a nesnášíš Gábinu, OK, ale ty kecy! Nerozvinutej talent, nemá charisma atd. Sylšela jsi od ní vůbec něco jinýho než ten singl? Bylas na koncertě, na muzikálu? Ta holka má talent tak rozvinutej, že tady už x let takovej nebyl. A charisma má tolik, že by si Leona, Bětka, Konvice nebo Debbi mohli přijít 2x a ještě by zbylo. Vidělas ji někdy na koncertě, jak „pracuje“ s publikem? V 18 letech! Dvakrát starší a zkušenější zpěváci by se mohli přijít učit, jak si získat publikum už během nástupu na první písničku…..

373
Nika
Reagovat

baribal: nepleť si emoce, k tomu, abych GG nesnášela, mám na míle daleko. Tvrdím, že mě Gábina neoslovuje, nebere, nezajímá, z toho důvodu ani nepůjdu na její koncert, sorry. Slyšela jsem její CD, slyšela jsem ji zpívat naživo v pořadech – nic. Ale neoplývám k ní žádnými emocemi. Pro mě charisma nemá a pěvecky se mi nelíbí, tečka. Račte to vzít na vědomí :-))) Děkuji:-)

374
baribal
Reagovat

373 – OK, nic ve zlým, každý máme to svoje………:-)

375
yeey
Reagovat

Nika – kazdej ma pravo na svoje, jenom bludy typu „neřekla bych o Gábině, že je dobrá zpěvačka“ nebo „nerozvinutej talent“ sou ponekud mimo, uznaj i antifans ze ji to zpiva fantasticky, rikala to cela porota, rikal to Vlado, rika to Scalex, rika to blbej Michal David ad ad ad ad ad… muzes na Gabine videt spatne prvni posledni, ale tohle teda je teda kapitalni blbost, sorry, ne ze bych chtel mit posledni slovo, ale tim bych to celkem uzavrel! :-)

376
Nika
Reagovat

yeey :-)) jen na okraj a závěr – nikdy nepapouškuji to, co řekne někdo jiný, nepřebírám názory druhých, dělám si úsudek svůj a je mi jedno, co kdo napsal nebo řekl, byť by to byla jakákoli hlava pomazaná:-)
Ráda bych téma GG uzavřela jenou provždy, za mě ano, k tomuto tématu nejsem vybavena patřičným entuziasmem:-)

377
yeey
Reagovat

to sice vsechno zni velmi vznesene, ale taky se to da prelozit „sem tvrdohlava a jenom ja vim vsechno nejlip!“ :D

(jen na okraj, obecne, to uz ani neni o GG :-))

378
DJ Vlado
Reagovat

Nika a yeey: Hlavně se nehádejte :-) Já samozřejmě víc stojím na straně yeey, i když na druhou stranu souhlasím s Nikou v tom, že Gábina je v podstatě „nevybroušený démant“, ale ty jsou mi právě daleko sympatičtější než supertechničky typu Povýšilové (která i přes svůj technicky dokonalý zpěv pro mě patřila spolu s Pappovou a Kurcem do trojice nejzbytečnějších finalistů), navíc obdivuju, že Gábina i jako samouk dokáže zazpívat tak dobře, že mi nažene husí kůži (a v soutěži se jí to povedlo častokrát). A co se týče srovnání Gábiny s Bětkou, tak bych s dovolením citoval trojitého M (nechci, aby to vypadalo, že „papouškuju“, ale 3M je pro mě obrovská autorita, hrozně moc si ho vážím po odborné i lidské stránce a neskutečně mě mrzí, že už se diskusí na Panáčkovi neúčastní): „Bětčin zpěv je plošší než Gábinin, výrazově, v detailech i celkově „architektonicky“, povrchnější, nehledí vůbec na text, a hlavně Bětka nemá smysl pro rytmus, což je zásadní, školácká věc. V té Alanis byla zase půlku skladby rytmicky mimo, zase předbíhala před kapelou (pořád má tendenci utíkat podkladu), neumí frázovat, ty ostré pasáže s šestnáctinovými pomlkami vůbec nezařezávala jak mají být. Gábina zpívá výrazně lépe.“ A za sebe bych ještě přidal, že Gábina je na rozdíl od Bětky opravdu SuperStar, což nesouvisí jen se vzhledem. Zatímco Bětka byla během SS pořád srovnávána s Anetou, Gábou, Bárou Z. a Leonou Š., tak u Gábiny se nepoužívalo přirovnání k nikomu (já bych ji vzdáleně možná přirovnal k Martině Šindlerové, ale to je Slovenka, takže ji většina Čechů ani nezná, a i tak je to jedno přirovnání proto čtyřem). Z toho vyplývá, že Gábina je typově mnohem ojedinělejší, zpěvačka jejího typu na naší scéně chybí, zatímco Bětka je jednou z řady kvalitních zpěvaček (a s výjimkou Gáby, která to ale doháněla barvou hlasu a výrazem, jsou imho ty jmenované lepší zpěvačky než ona), a proto si myslím, že si Gábina nominaci na Objev roku zaslouží víc. A co se týče toho charismatu a vyvolávaných emocí, tak to je skutečně ryze subjektivní věc, na které se dva lidi neshodnou (a dovolím si i malý rejp, že pro většinu žen ani Gábina mít charisma zřejmě nemůže už kvůli tomu jak vypadá, což prosím dámy neberte jako výtku).

379
Nika
Reagovat

yeey, zdaleka nevím vše nejlíp, ale s dovolením mám snad nárok na svůj vlastní názor.
Vlado díky za obšírné vysvětlení i prezentované názory ostatních:-) Znám je.
Gábinu rozhodně nehodnotím podle toho, jak vypadá, ráda se otočím i jako žena za jakoukoli krásnou ženskou a uznám, že krásná je. Gábina je hezká, podle mě ale daleko přitažlivější byla právě Monika, víc sexapeelu. Na mě dělá GG dojem jen studeného psího čumáku. Barbie – podívám, odložím :-)
No, nebudu Vás už tady prudit, ženská, když se chlap rozhodně bránit jinou ženu, nemá mnoho šancí:-))) Pak se na mě ještě slétnou všichni její fanoušci a já budu za zrůdu , obviněna ze žárlivosti. nenávisti, nepřejícnosti…….blablabla :-)) Pánové, Gábi přeji opravdu vše nejlepší, výhru v Objevu, úspěšnou kariéru, a to zcela upřímně, Vám pak mnoho zážitků při poslechu jejích skladeb:-))) To zcela vážně:-))) Ráda se budu plést ve svém úsudku:-))

380
anja
Reagovat

364 „rockova muzika se uz dnes vic a vic posouva kamsi do undergroundu“

yeey, co to píšeš? :)) rocková muzika a její všechny odnože byly v undergoundu vždycky, tedy v podzemí, pro mne v pekle, takže se nemůže tam dolů posouvat a už vůbec ne teď a pro tuto dobu, odjakživa ta muzika tam vždycky byla…..

381
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Vlado, do polemik ohledně kvality zpěvu se nemohu pouštět, odborník nejsem. Faleš sice slyším, ale to je tak všechno. S čím však nesouhlasím, je onen drobný rýpanec:-))) Mám ráda hezké věci i hezké lidi, ženy nejsou výjimkou. Pohled na krasavici mě těší stejně jako Vás. Gábině nezávidím zhola nic, ani nepreferuji nevzhledné mužatky. Přesto tvrdím, že charisma z ní tedy zrovna neprýští. Nevidím tam tu živočišnost a energii, kterou by rockerka měla disponovat.

383
Belisana
Reagovat

Vlado sorry za OT, jinej sem nedam :-D

384
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

382, tak proto máme ustavičně orgie:-))))))))))))

PS.: Já už sem určitě, ale určitě také žádný OT nedám:-)))))

385
Jakka
Reagovat

DJ VLado jednou jsi slíbil ty rozhovory s Petrem a Gabinou povedlo se je udělat anebo už nebudou. Možná, že se pletu, ale myslím, že jednou jsi psal, že tu budou ty rozhovory po jejich koncertech.

386
Maminčin Jiříček
Reagovat

dobre odpoledne teto belisano. uz to je tak 12 dni, co sem se myl naposled a planuju jeste aspon tyden vydrzet. predtim sem byl bez myti tak mesic? :-))))) takze po tomhle clanku uz chapu, proc se za mnou vsichni na ulici otaceji, nehorazne je vzrusuju :-))))

387
yeey
Reagovat

DJ Vlado, Nika ad. – a vite, ze ono hadat se po internetu ma svoje kouzlo? :-) Je to tisickrat lepsi, nez live, protoze to vetsinou preroste v prervavacku, kde uz stejne nezalezi na tom, kde je pravda, ale na tom, kdo druhyho vic urazi apod, clovek z toho pak akorat spatnej pocit, ze se s nekym hadal, i kdyz to bylo o ho*ně… Tady clovek vede daleko kvalitnejsi hadky :-) Muzu si vsechno, co napisu, rozmyslet, mam na to cas, a hadka (nebo vymena nazoru, rikejte si tomu, jak chcete:-)) je pak vedena na vyssi urovni a treba z ni i vzejde nejakej vysledek :-))) Tim nechci rict, ze bych se sem chodil hadat! (trebaze to tak vetsinou dopadne, pokud se nenajde naky neutralni tema, ktery ale bohuzel vetsinou vubec nesouvisi s tim, o cem diskuze ma byt:-)

Ted kdyz o tom premejslim, tohle je taky celkem poradnej off-topic…:D jen sem nad tim zamyslel, jak nas Vlado vyzval, at se nahadame :-)

JInak sorry ze sem to tu zas zaplacal obhajobama Gabiny.. jen mi prislo, ze ne vsechno se da prezentovat jako nazor, nektery veci jsou proste FAKT!

388
irena
Reagovat

Ráda bych se připojila k diskuzi, ale mám ten problém, že emoce ve mně (až na pár výjimek) nevzbuzuje žádná zpívající žena, a tak můžu těžko soudit. Gábina ale mezi ty výjimky nepatří.
Byla tu zmínka o Nightwork – je to zajímavé že většina jejich členů jsou strašně nadaní muzikanti (například právě muzikál Quasimodo je z větší části jejich dílo, a povedené) nebo zpěváci (Vojta Dyk je opravdu jeden z nejlepších současných zpěváků), ale dohromady – to je opravdu nemusím.

389
DJ Vlado
Reagovat

Niko a Otylko, rozhodně jsem se vás nechtěl svým rejpem nijak dotknout, jen to prostě u některých žen (ale neříkám, že všech) takhle cítím. Chápu, že typ Barbie (tzn. vysoká blondýna) se nelíbí každému, ale zrovna Moniku Povýšilovou bych jako prototyp sexy kočky neuváděl, stejně jako na mě sterilně působí její zpěv, zrovna tak mi sterilní přijde i vizuálně, taková „stará mladá“. Když už se bavíme o loňské SuperStar, mnohem víc sexy mi přišly Simona, Celeste a Dorotka (ostatně všechny mám ve své Top 10 nejkrásnějších Slovenek), i Bětka mi chvílemi přijde víc sexy (zvlášť tedy na obalu CD), když se povznesu přes těch pár kilo navíc. A co se týče té živočišnosti a energie, tak živočišná Gábina pravda moc není, ale energie jde na mě z jejího zpěvu hodně.

Jakka: Já vím, že jsem to slíbil, ale na podzim jsem to nestíhal a nevím jestli by to ještě teď mělo cenu.

390
Belisana
Reagovat

DJ Vlado pokud chces mit dalsi clanek s 5000 prospevky, udelej rozhovor se Sevcikem. Aspon to nebude tam pitomy, jako ty, co s nim delaji chovatelky a pak se poplacavaji po rameni:-)
no a myslim, ze i rozhovor s Gabinou by vzbudil slusnej zajem

391
IIIII
Reagovat

šmatlava, jaký styl hudby posloucháš ?

392
yeey
Reagovat

390 Bel – no ono vubec ta Superstar furt nak jede…:-) uz zacala nova soutez a my se tu stejnak dohadujem pod mesic starym clankem o Gabine a resime minulej rok….:D

393
Belisana
Reagovat

yeey jojo. Pokud se v hlasu nenajde nikdo zajimavej, beztak to pofrci jeste dalsi sezonu :-DDD

394
Belisana
Reagovat

yeey neco pro tebe mam. Je to nezvykly pojeti rocku :-DDD
http://www.youtube.com/watch?v=YIQLXWjN8MI&feature=related

395
yeey
Reagovat

393 mam dokonce pocit, ze Gabinu sme behem souteze nikdy tak nerozpitvali jak ted…. :D zato diskuze o Sepsovi a Sevcikovi mi ted nejak chybi, ty byly fakt epic :D afera s „ucitelkou zpevu“ je legendarni :D

396
yeey
Reagovat

394 tak to je takovy pojeti, ze uz to rock neni :-)

397
Belisana
Reagovat

yeey jojo, myslim, ze to vubec byla legendarni diskuze :-D o Sepsovi neni s kym, pac tu strasim jen ja, a sevcikovky a ucitelky zpevu zahnala Nika s Otylkou na utek. Takze nuda nmda sed sed :-DDD
Nejlepsi byla stejne Lola, na tu nezapomenu

398
yeey
Reagovat

397 sem si nedavno hledal ty clanky a je to husty si to precist znova :D treba jedno sobotni odpoledne, kdy jsme tu s Pihou a dalsimi vedli asi 100prispevkovou diskuzi, kde se ani jeden netykal superstar :D nj… chybi mi sdruzena skupina Bod G+Adamec Mafie :D ulet…:)

399
Belisana
Reagovat

tez byl dobrej dil s basnema :-D

400
yeey
Reagovat

toho, co mas na mysli, sem se moc nezucastnil… :-) ale jednou se tu rozebirali ti prokleti basnici, to byla taky celkem prca…:D a ze jergus by si s klukem dal rict :D

401
Belisana
Reagovat

ja doufam, ze se to u hlasu zas rozbehne, mozna :-)

402
Viktorie
Reagovat

401 – Mohlo by.:-) Třeba zase celý víkend rozebírat metal.:-D

403
Viktorie
Reagovat

yeey, sory, že jsem odpoledne neodpověděla, ale jednak mě nějak pohltily pracovní a potom domácí povinnosti a jednak vpodstatě ani nějak nevím. Na Kissu ho nehrajou.:-D, nějaký vystoupení jsou mimo můj dosah a tak vůbec.:-)

404
yeey
Reagovat

401 ale stejnak mi ten princip ty souteze (Hlas) proste nepride takovej, ze soutezici pozname tak „zblizka,“ jako v Superstar, kde kazdej tejden museli zpivat jinej zanr, snaset zdrcujici hlasky poroty apod… soutezici tady podle me vubec lidem neprirostou tak „k srdci“ jako v Superstar… :-) ale treba se to rozbehne :D

405
yeey
Reagovat

403 anyway, diky! :-)

406
Belisana
Reagovat

402 jo :-)
yeey ono u kastingovych kol SS taky moc reci nebylo, a tady vlastne je to podobny, pac vzejde 4×14 lidi, coz je celkem vysokej pocet, takze myslim, ze az rady zacnou ridnout, dostane to grady
a nejak tusim, ze Emopanda se nam chvili udrzi, a ten je dobry tema k hovoru :-D

407
Viktorie
Reagovat

Jo to já nevím, jaký debaty byly u castingů, já na castingy nekoukala, já až do kterýhosi semifinálovýho kola žila v pevným přesvědčení se na SS vůbec nekoukat.:-D Teď u Hlasu jsem to už vdala, kdyby nic, tak proto, že mi pak u SS trvalo dost dlouho, než jsem se zorientovala, u Hlasu aspoň budu už vědět, kdo je kdo..:-D

408
Belisana
Reagovat

407 to ja taky, ale pak jsem si ty diskuze vyhledala :-D

409
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

IIIII, poslouchám obecně tvrdší muziku, mám ráda věci jako Haggard, Cradle of Filth, pochopitelně i staré rockové pecky, určitě můžu zabrousit k punku, v žádném případě mi nevadí ani kapely typu Satyricon, ale největším oblíbencem je Marilyn Manson. Jsem ale přístupná v podstatě čemukoliv, vyjma něžných, tklivých melodií, dojáků a „hitovek Evropy 2“.

Bel, jakto, že o Šepsovi není s kým? Co já?:-))) A jak jste přišla na to, že jsme s Nikou někoho zahnaly? Jsme krotké jako čerstvě narozená jehňátka:-)))

410
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Přidávám se k návrhu Belisany, rozhovor s Petíkem by bodl, popřemýšlej o něm, Vlado. To by byla diskuze, září mi oči:-))))))))))

411
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Popřemýšlejte, pardon. Už dnes plácám nesmysly:-)))

412
Jakka
Reagovat

DJ VLado ten rozhovor s Petrem a Gabinou by byl super jak jsi měl v plánu

413
Belisana
Reagovat

DJ Vlado, nerikals nahodou, ze FoV jsou dobri?
http://www.youtube.com/watch?v=XxcfPJfAJ34&list=UU_A3SyIq4na6xFsCPG9vwSQ&feature=plcp&context=C3c974e6FDOEgsToPDskIcEbJICsg52Ifcx4bjTy0m

porad jeste si to myslis??? A ta šakalka k tomu!!! Sebevedomi ji ale od pohledu nechybi. FUJ! Komplet.

414
Belisana
Reagovat

jak se tu psalo o tech pripadnych rozhovorech, chtela jsem se kouknout, kam pokrocil
U Gabiny pokrok je, u nej prudkej sesup.
Ze ja si to poustela, ja se ted hruzou nevyspim!

415
Karla
Reagovat

413
Zdravím, Bel, na koncertě jsem nebyla, ale z diskusí vím, že tam byly seriózní kousky, ale i něco lehčího pro pobavení. Pro lidi, co tam byli, to bylo zajímavé spestření, lidi z venčí jsou jiného názoru, což já naprosto chápu. Ale uvádět toto jako cestu, kterou se FoV ubírají, je nesmysl. Můj názor….

416
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Karlo, jenže lidé mimo fanklub (což je hrstka jedinců), to tak vnímají, to je ten problém. Bohužel nejen „obyčejní“ lidé, ale i ti, co mají pomyslné klíče od velkého světa šoubyznysu. Taškařice tohoto typu patří na soukromé akce a videa z nich do soukromých archivů. Kvílející diva nepatří ani tam. Opravdu kruté šlápnutí vedle.

Kdyby se jednalo o tajně pořízený, roztřesený záznam mobilním telefonem, dopad není takový. Tento typ prezentace jasně ukazuje na seriózně pojatý pokus o profesionalitu. Tím pádem video druzí berou vážně.

417
DJ Vlado
Reagovat

Bel: Tohle beru ještě spíš jako takovou recesi, mnohem větší průser je imho toto, imho znásilnění krásné písně a souhlasím s tím, že ta zpěvačka je příšerná.

418
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Fanklub je hrstka jedinců, tak to myslím, aby nedošlo k mýlce.

419
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Vlado, My Immortal jsem ani komentovat nechtěla, protože to bych taky mohla dostat ban:-))))

420
Karla
Reagovat

417: Zdravím :-) k tomu bych chtěla říct, že jde o kvalitní záznam nekvalitní práce zvukaře ….

421
Belisana
Reagovat

417 DJ Vlado no cement, Jezinka cement
ja jsem si pustila tu jednu a utekla jsem od toho
ten uzasny nadany temer genialni hudebnik je teda vlastne uplne hluchy???

422
Belisana
Reagovat

ten rozhovor, pokud to bude v tve moci, urcite udelej :-)

423
Belisana
Reagovat

415 Karlo taky zdravim.
Jaky odlehceni? To je humor vhodny… je to vubec humor?

417 dalsi omluvenka, a kdyz vytahnem na svet bozi dalsi video, bude zase nejaka?
Bud v klidu, ja nic hledat nehodlam, staci mi.

424
Belisana
Reagovat

Smatlo jasne, hrde je tam v zavorce HD

425
Monika
Reagovat

Karlo opravdu si myslis, ze je na vine zvukar?:-)))
Petr byl (je?) vniman jako vyborny muzikant a zpevak, ktery komponuje slozitou hudbu se slozitymi texty, takovych uletu by se mel vyvarovat. Pokud chce patrit ke spicce nasi hudebni sceny, pokud chce byt bran vazne, sbirat oceneni v nejruznejsich anketach, nemuze si dovolit obklopovat se lidmi, kteri dosahuji urovne vesnicke tancovacky. Ta pseudozpevacka je horsi nez hrozna, na podiu nema co delat. Showbyznys je tvrdy a stejne tak se musi chovat i Petr chce-li prorazit. Nemas na to, letis, jina moznost neni. Solidarita s mene schopnymi se nevyplaci.

426
Belisana
Reagovat

chce to kapelu a hrat a hrat, az se z nej bude kourit. Je ovsem otazka, jaky muzikanty sezene, kdyz dal vlastne inzerat, ze shani cvicene opice, ktere budou hrat presne to, co on rekne. Ja osobne bych se na takhle podanej inzerat nehlasila.

427
Karla
Reagovat

423
Bel:
Ostrava – vždyť jsem napsala, že pohled lidí zvenčí NAPROSTO CHÁPU…..
My immortal – už když jsem psala, že je to záznam nekvalitní práce zvukaře, jsem tušila, že si naběhnu… neříkám, že jiné chyby bych tam nenašla…ale pasáže Soni s Petrem se mi zdály krásné, bohužel zvukař vůbec nezaznamenal, že tam Petr má nějaký part…..

428
Belisana
Reagovat

Karlo, ta zpevacka vyje jako sakal na mesic a jeste falesne :-) navic ma neuveritelne neprijemnej jecak

429
Belisana
Reagovat

ze Petr neni slyset je beztak nejspis dobre, v duu s touhle antizpevackou by jako sakal vyl i on, je to nakazlive

430
Belisana
Reagovat

Karlo a termin lide zvenci… to ma bejt co? Chci to vubec vedet?

431
Karla
Reagovat

430 – ten termín zvenčí není šťastný, uznávám. V tomto případě myslím ty, kteří nebyli na koncertě….např. sebe

432
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Bel, lidé „zvenčí“ jsou všichni, kdo nepatří do skupinky cca 40 skalních:-)))) Jsou to všichni ti potenciální fanoušci, sponzoři, producenti, o které vlastně nikdo nestojí, protože Petr má své zázemí, svůj fanklub, který ho určitě vynese na výsluní:-))) Už teď je Petík slavnější než Karel Gott, protože na nějakém bezvýznamném webu jej hodnotilo více lidí než Káju. Ani Rihanna si neškrtne. Petřík všechny zadupává svou talentovanou nožkou na sáhy hluboko pod zem:-))))

433
Karla
Reagovat

428
Bel, s nepříjemným ječákem nesouhlasím a se šakalem už vůbec ne. Kdyby zvukař řádně reguloval hlasitost, mohla skladba vyznít daleko líp. Ale je to jen můj názor

434
Františka Anna
Reagovat

Karlo, bojuješ sama s větrnými mlýny. Malá podpora : mám z dobrého zdroje, že zvukař stál za h…. A špatný zvukař, holé neštěstí (a líná huba taky).

435
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Františko Anno, ani ten nejhorší zvukař nedokáže udělat z čistého, sametového hlasu a precizního zpěvu ukvílené, falešné vytí.

436
Maminčin Jiříček
Reagovat

Frantisko, zvukar nestal za nic? tak proc se nezajistil lepsi. kdyz uz se nazajistil lepsi, tak proc se to dava na YT? kdyz uz se to dava na YT, tak proc se to linkuje na oficialni stranku? …dokud se bude obklopovat amaterismem, bude z nej jen dobre(kdyz se zadari) zpivajici amater :-)))

437
Maminčin Jiříček
Reagovat

Nechapu vyznam toho, ze se zvrejnuji vykony, ktery stoji za… ale asi tady nikdo z nas nema o nicem poneti a sme jen hloupi, zapskli, neprejici a chceme petika jen poskodit a diskuze s nami je boj s vetrnymi mlyny :-))))

438
Karla
Reagovat

434
Františko, děkuji za podporu :-) z diskusí na panáčku jsem zvyklá, že dříve, či později dopadnu jak „hubkař“, takže toto je milá vsuvka :-)

439
Monika
Reagovat

Karlo, nesejckuj, vzdyt se rada vracis:-)))))))

440
Maminčin Jiříček
Reagovat

pane boze, vzpamatujte se, hodi se to na zvukare a jede se dal? priste kdyz neco nevyjde tak se to hodi na satnarku a jede se zase dal? pak za to bude moct kdo? stane se, ze neco nevyjde, ale proc to proboha verejne ukazovat??? PROOOOC? odpovi mi na tohle nekdo? asi ne, ze? :-))))) PROC DAVAT NEPOVEDENY VYSTOUPENI NA YOUTUBE A PAK NA OFICIALNI STRANKU???

441
Karla
Reagovat

440
Jiříčku, psala jsem: „neříkám, že jiné chyby bych tam nenašla…ale pasáže Soni s Petrem se mi zdály krásné, bohužel zvukař vůbec nezaznamenal, že tam Petr má nějaký part…..“ (427), mně se prostě ta místa opravdu líbí, jestli tím urážím něčí cit pro krásno, nic s tím neudělám. Jsem ráda, že jsem si to mohla poslechnout, zřejmě to je ten důvod, proč to autorka zveřejnila. Udělat radost ostatním. Ten, komu se ukázka „hnusí“, si ji podruhé neposlechne, já jsem si to právě kvůli výše zmíněným pasážím poslechla několikrát.

442
Františka Anna
Reagovat

Otýlie, žádný průser to nebyl. Jsem vaše obdivovatelka, jste skvělá, vaše psané slovo, vaše myšlenky, napadající vás rychlostí blesku, jste pro mě velký a nedostižný vzor. A pro tuto průměrnou diskuzi je vás škoda.

443
Maminčin Jiříček
Reagovat

Karlo, kdyz budete na dovoleny u more a prijedete domu a budete se chtit pochlubit fotkama znamejm z druhyho konce republiky, a budete na polovine z nich o 10 let starsi a 30 kilo tezsi nez ve skutecnosti jste, tak jim ty nepovedeny fotky ukazete?? a pokud ani tak jim je poslete soukrome a nebo si je date na rajce…?

444
Monika
Reagovat

Frantisko, vidis i moudra slova z tebe padaji:-)))

445
Františka Anna
Reagovat

Moniko, děkuji. Já si to o sobě taky myslím, a stává se mně to docela často.

446
Karla
Reagovat

Jiříčku, o 30 kg těžší? To je moc citlivé téma. Už se na panáčku rozebírala moje kondice, diety a teď fotky od moře? :-DDDD Ale vážně, nezdá se mi, že by ta skladba byla nepublikovatelná. Je fakt, že perfektní taky není. Jen mě překvapuje, co „zvěrstev“ se vyskytuje na YT a tady se vždycky a zásadně řeší jen Petr.

447
Belisana
Reagovat

433 Karlo tak nepolemizuj se mnou, polemizuj s DJ Vladem Napsal de facto to samy. Tady nejde o nazor, ale o skutecnost.

448
Belisana
Reagovat

446 ze SS nikdo jiny takovy prisernosti nema a neresi se tu jen Petr, stovky prispevku v tomto clanku byly venovany Gabine.

450
Monika
Reagovat

Jezismarja, fakt, jo? Tak zavitej, Frantisko, casteji, zvedni debatu do nadprumernosti:-))))

452
Karla
Reagovat

447, 448
Bel, teď jsem nepochopila, proč nemám s Tebou polemizovat – něco mi asi uniklo. Dík za odpověď.

To je možné, já totiž ostatní SS nevyhledávám, takže nevím, co kdo má nebo nemá. Je fakt, že když jsem si na doporučení pustila něco s Michalem, nelíbilo se mi to, ale neměla jsem potřebu to tady ventilovat. Třeba Setkání s králem – bezva klip po výtvarné stánce – dobrej nápad i provedení, ale zbytek nic moc.

453
Belisana
Reagovat

Karlo protoze se porad tvaris, jako by to byl nakej mucednik, jehoz nekolik protivnych a neprejicich zenskych pranyruje.
OK, vykasli se na to, co rikam ja a polemizuj s DJ Vladem, ktery sem to video dal prvni s naprosto jednoznacnym hodnocenim. Abys nemusela hledat, je to prispevek c. 417

454
Belisana
Reagovat

nevim, vod koho jeste potrebujes slyset, ze to nestoji za nic.

455
Belisana
Reagovat

a Karlo, co se Michala tyce – ze se ti nelibi, OK. Proti tomu ja nic nemam. Ale az bude zpivat falesne, dej mi vedet. Ackoli promin, pochybuju, ze to poznas.

456
Karla
Reagovat

453
Bel, mělas říct dřív, že Tě obtěžuju. Nevím, čím jsem z Petra udělala mučedníka, ale budiž. Měj se :-)

457
Monika
Reagovat

Navazu na Jirickuv prispevek 443. Ja treba rada ve volne chvili maluji, naplnuje me to, je to me hobby. Kdyby mi kamaradka ty me patlaniny oznacila za umelecka dila ci dokonce hodlala usporadat vystavu tak ji dam pres hubu. Sama si dobre uvedomuji, kde jsou me hranice. Nesnasim pokrytce a tech je ve fanklubu cela rada…
To co tady plkame je jen slaby cajicek ve srovnani s tim co Petra ceka, pokud uspeje. Kazdy zpevak ma sve priznivce, ale i odpurce, kteri do Petika pujdou hlava nehlava. Nema cenu kriticke komentare schovavat za milion videii a fotek, aby si to nahodou bobanek neprecetl. Nac tyhle opecovavatelske sklony. Kazdy fanklub nerad slysi negativni veci na sveho idola, ale jen fanklub Petra se s tim neumi popasovat a prijmout i odlisny nazor.
PS: Slovo bobanek jsem pouzila zamerne, to uz je takovy evergreen, ukazka toho jak je Petr vniman sirsi verejnosti.

458
Karla
Reagovat

455
Dost osobní atak, ale je tam zároveň omluva – příjmám.

459
Františka Anna
Reagovat

Pokud je DJ Vladovi někdo šumák, přikloní se k většině. DJ Vlada obdivuji za to, že dává nové a nové články, a tolik podnětů k zamyšlení, někdy z toho i bolí hlava. DJ Vlado, děkuji.

460
IIII
Reagovat

409 o to více mě překvavuje názor na The final countdown….

461
Monika
Reagovat

Frantisko, nejak te ta moudrost opustila:-)))

462
Monika
Reagovat

Teda nic proti tobe Vlado, to je reakce na Frantisky prvni vetu :-))

463
Karla
Reagovat

457
Moniko, k těm obrazům: já přece neoznačila onen obraz za umělecké dílo, viděla jsem místa, která mi připadají krásná. Pokud by byla patřičně nasvícena, byl by dojem ještě lepší.
PS: asi teď budu označena za šílence :-D

464
anja
Reagovat

460 taky jsem z toho celého tady nějaká překvapená :o)

465
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

460, můj názor na Final Countdown je ten, že písnička je škvár. Jen mi přišlo, že tam Gábina konečně ukázala, co v ní je. Odvázala se, mělo to energii, bavila mě. Ona. Ne hudba, to fakt ee:-)))

466
Nika
Reagovat

Zdravím všechny přítomné:-)) Nechtě, ale musím souhlasit s tím, že počiny Ostrava a My immortal v podání FoV jsou …..eufemisticky řečeno… poněkud nevyvedené. Ale do háje s eufemismem. U „Ostravy“ jsem otevřela ústa, takto jsem stydíce se vydržela cca do poloviny a rychle dala OFF. Humor si představuji přece jen poněkud jinak.
Zpěvačka v My immortal mi servala ušní bubínky. Falešné, uječené, vokály neladící…..nevím kde kluci vždycky vyhrabou tyhle mečící „divy“.
V originále něžná záležitost, tohle by pořezalo na malé kousky i pěkně silná buková polena.
No, ne vždy je posvícení, ale bylo mi z toho spíše smutno než cokoli jiného….a je dodnes:-(
Na obhajobu nic nenacházím, ač ráda bych, zvukaře z toho ale neviním…..

467
Belisana
Reagovat

Niko tak jak jsem nejvic upadla pri prihratem vykonu jak co do peveckeho projevu, tak do jevistni prezentace, hitu šubydubydůůů viz 449, kterej jakoby byl nahran v lacinem gayklubu pro patricne obecenstvo. Co je moc, to je moc.

468
Nika
Reagovat

Bel:-))) Mě jaksi opustila odvaha si to vůbec pustit:-) Nechej mě žít v bláhové naději, že se jednalo pouze o dva nepovedené kousky:-))

469
Nika
Reagovat

Ostrava mi bohatě stačila:-))) Zlatě Ruda:-))

470
Nika
Reagovat

Ostrava mi stačila bohatě:-)) Zlatě Ruda.-)

471
Nika
Reagovat

Dvakrát:-)))

472
Nika
Reagovat

Ale moje dcera tvrdí, že ta prezentace musí být ironie:-) Že to kluci určitě nemysleli vážně. Tak třeba jo:-))

473
Belisana
Reagovat

ironie na co??? ta by mela mit nejakej duvod, ni?

474
Nika
Reagovat

Bel, já fakt netuším:-)))))))))

475
Belisana
Reagovat

nebudu te trapit, radsi se fakt nedivej.

476
Nika
Reagovat

Děkuji, už i tak jsem dost utrápená:-((( Ale šůbydůby jsem si pustila:))) Reakce mé dcery byla právě na toto:-)))

477
Belisana
Reagovat

ta moje taky. Takze je to zas „legrace“ hm. Ja to nepobiram. Je to strasidelny. Ja jsem se citila neuveritelne trapne.

478
Nika
Reagovat

Bel, bohužel, já taky. A to se mi už dlouho nestalo…..

479
Viktorie
Reagovat

Překecaly jste mně. Nechtěla jsem si to pouštět (hlavně proto, že je mi to vpodstatě úplně jedno, co VoF dělají, tušila jsem už dávno, že to asi nebude můj šálek čaje, ale zase na druhou stranu Nech brouka žít, dělají co chtějí), ale nedalo mi to. Hele, řekněte mi někdo, že to byla fakt úplně celý parodie, sím sím. To je jedno na koho nebo na co, třeba blbá a nepovedená, ale byla žejo? To nebylo vážně, že ne? prosebný smajlík

480
Belisana
Reagovat

prave jsem zjistila, ze umrela taky Etta James, sakra, co se deje? :(
http://www.youtube.com/watch?v=rOKd8dsqqQU&ob=av2n

482
Karla
Reagovat

479
Můžu-li vyjádřit svůj názor – je to recese.

483
Františka Anna
Reagovat

Vlado, omlouvám se za první větu mého příspěvku 459. Dnešní den jsem věnovala pročítání a zjistila jsem, že se ti Flow dle tvého vyjádření xxx docela líbili.
Chtěla jsem se zastat Karly, protože ona je velká bojovnice, bohužel, většinou bývá poražena na hlavu. Jinak je to putna, hlavně, že nám chutná.

484
Nika
Reagovat

Viktorie:-))) Myslím, že bychom tomu rádi věřili všichni:-)) Prý chtěl Petr oslovit tímto mladou generaci. Možná oslovil, ale řekla bych s rozpětím ikvé tak někde mezi jepicí a necvičenou opicí. Jen na ukázku jedna reakce mladé inteligentní generace. Potutelný despektivní úsměv a lakonické konstatování – „no, jestli tohle myslí vážně a vystupuje s tím, tak mu fakt hodně držím palce, bude to potřebovat. Neříkala jsi náhodou, že je to inteligentní kluk?“ Tomuto předcházela poněkud méně slušná reakce na Petrovy ruce v rozkroku. Nepublikuji.

485
Nika
Reagovat

480: tento rok začíná opravdu výborně :-(

486
Nika
Reagovat

Jen na malé doplnění předchozího tématu: opravdová recese nevzbuzuje v lidech dohady, zda se o recesi jedná či nikoli, je takto chápána, přijímána i kvitována automaticky.

487
Karla
Reagovat

484
Niko, zdravím, osobně mám na Ostravu stejný názor jako Tvoje dcera a taky si raději vyslechnu ty seriózní věci… No, někomu se to líbí, ale já to nejsem, jen jsem se snažila trochu to zmírnit – nebyl to dobrý nápad.

488
Karla
Reagovat

486
no a s tímto taky souhlasím, byla jsem z toho rozpačitá a sama jsem si říkala, že to ta recese být musí. Kluci jsou to chytří, jen mají asi ty mantinely dál než já.

489
Nika
Reagovat

Karlo, po dlouhé době první rozumný názor, který od tebe čtu.
Z Ostravy mám šok ještě dnes a moc by mě zajímalo, která chytrá hlava tohle klukům poradila, včetně „povedené“ choreografie, výběru oblečení a úžasně „vtipných“ doplňků.
To musela být hlava pomazaná!!! Medvědí služba se tomu říká, myslím….je mi víc než líto, že do tohohle Petr vůbec šel, zklamal mě. Vážně.

490
Belisana
Reagovat

vono je celkem dost k nicemu, kdyz je nekdo udajne inteligentni a ma smysl pro humor – pokud by o tom musel po koncerte jit osobne presvedcit kazdyho, kdo to videl. Protoze castou obranu slycham – kdyz s nim ale clovek mluvi, on je fakt pohotovy, vtipny, chytry. Joooo? Tak potom to asi neumi dostat na to jeviste a tim padem co? Doplnte si sami.

491
Belisana
Reagovat

a co se tyce subydubyduuu, task mlada generace vek 15 – chce se mi vrhnout. Rikam zkusmo – to je legrace. Nasrana odpoved – tohle? a KDO se tomu bude smat??? Maximalne jim gayove rozbijou hubu za to, ze si z nich delaji (_._), pokud k nim sami nepatri.
Autentickej vyrok.

492
Karla
Reagovat

489 Niko, víc to nechci komentovat. Věřím, že březnový koncert v Brně mě nadchne stejně, jako ten vánoční :-)))
PS: já ukázky pro své dcery pečlivě vybírám, tento týden u nás žádná ukázka neproběhla…..

493
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Má dcera se mě zcela vážně ptala, zda jsou ti hoši mentálně retardovaní. Petříka už ani nepoznala, a to soutěž sledovala pozorně.

488, Karlo, já mám mantinely hodně, hodně daleko, rozhodně nejsem puritán ani suchar, co se hudby a projevů s ní spojených týká, ale tohle prostě nepobírám. Recese ani humor jim nejde a veškeré pokusy vyznívají mimořádně trapně. Mně je to celkem fuk, jen je mi líto fanoušků jako je Nika, Vi, Vy a mnoho dalších.

494
Nika
Reagovat

Bel, nejen tvůj syn takto reagoval:-))
Karlo, já už nemám tak malé dítě, takže chránit ji před zvěrstvy nemusím. A nedělala bych to, ani kdyby malá byla. Jenom ať mají pěkně děti srovnání, musí se naučit rozpoznávat kvalitu od braku.

495
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Belisano, já slyšela nějaký rozhovor s Petrem v rádiu, tam opravdu pohotový a vtipný byl, velmi mě překvapil, s přehledem válcoval moderátory. Absolutně nechápu, co se s ním po příchodu na jeviště stane. Kamera má na toho chlapce zhoubný vliv. Tohle bude spíš otázka i práce pro psychologa:-)))

496
Belisana
Reagovat

Otylie ja jsem s nim videla akorat rozhovor na Ocku a tam byl klasicky prisernej.
Ono to bude tak, ze neee kazdy je schopnej videt v nem toho chytryho vtipnyho. Ja to nedokazu.
Je mi v zasade jedno, do doby, nez ho uvidim.

497
Belisana
Reagovat

4892 Karlo a procpak ukazky peclive vybiras?

498
Karla
Reagovat

494
Niko, já mám dospělé dcery (22, 18), ony samy už vědí, co za co stojí. Nejsou fanoušci ani Petra ani FoV a já je chci získat, ne odradit … Ale toto je opravdu poslední příspěvek na toto, pro mě moc citlivé, téma… :-(

499
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Belisano, tam byla právě ta kamera:-))) V tom rádiu, kdybych nevěděla, že je to on, nepoznala bych ho, nenapadlo by mě, že je to ten samý člověk. Jenže to byl, bohužel pro Petíkovi fanoušky, jediný světlý okamžik. Plus vystoupení pro mentálně postižené, z něj byly jen fotografie, nebo alespoň já nic jiného neměla možnost vidět, ale i z nich bylo patrné, jak odlišně se Petřík choval. Nedokáži si vysvětlit, čím to je, snad že za sebou neměl kašpary z FoV, snad že v předních řadách nejásal fanklub, nemířilo na něj dvacet důvěrně známých fotoaparátů a kamer. Na každý pád houf čistých duší bez přehnaného očekávání měl na toho chlapce blahodárný vliv a i jen fotodokumentace dostala zcela nový rozměr. Užívali si všichni. Zpěvák i diváci.

500
Belisana
Reagovat

ten kluk proste na jeviste nepatri. Jedina sance (udajne ma nahravat CD -pokud to neni pokracovani uz rok tahnouciho se evergreeenu) tak ze snad jako ve studiu, kdyz nebude videt, to bude k necemu.
Ovsem co se tyce jeho „tvorby“, jsem znacne skepticka.

501
Nika
Reagovat

Petr ještě hodně lavíruje mezi dospělostí a dětinskostí, záleží na tom, která z poloh u něj v daném okamžiku zvítězí. Souhlasím s tím, že v momentě, kdy se zapne kamera, je konec. Pro ilustraci: vidět Backstage a umřít a
s Ostravou to nejhorší, co jsem kdy viděla.
Bohužel je v područí a obležení stejně tak mladých a nedospělých lidí, jako je sám, takže nemá pořádnou zpětnou vazbu, protože je ubezpečován o tom, jaký je vlastně génius a ojedinělý úkaz. Zhoubné. Pokud se bude dál uzavírat v tomto kruhu, který mu nastavuje křivé zrcadlo, je s ním amen. Psychologa by to chtělo, jak sůl:-))

502
Belisana
Reagovat

tomu nepomuze ani svecena. Nema to v sobe.

503
Nika
Reagovat

Karlo, pro mě je to ještě citlivější, než si možná myslíš, ale poprat se s tím musím. Zavírat oči před něčím, co stojí za h…o nebudu a taky to ho…o nebudu malovat na růžovo.
Smrdět bude tak jako tak.

504
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Niko, já si hlavně myslím, že má potřebu se zavděčit. Mnozí od něj čekají opičky a on, jsa dobře vychován, ochotně vyhoví. Ten chlapec, dle mého, neumí říkat ne. Než aby odmítl, raději přesvědčí sám sebe, že je komik, i když ví, jak velký omyl to je. Nechce ty, co jej bezvýhradně obdivují, zklamat. Ústrků si v životě a dětství zažil určitě kupy, a tak se teď hřeje na tom pomyslném výsluní a je ochoten pro ten teplý plácek obětovat i sám sebe.

505
Karla
Reagovat

503
Niko, tím, že to tady rozcupujeme na kousky ničemu nepomůžeme. Tobě věřím, že Tě to trápí, ale tím, že se to tady pitvá pořád dál, děláme i my medvědí službu. Myslím, že to, co bylo řečeno stačí.

506
Belisana
Reagovat

nejdulezitejsi je najit, co mu opravdu sedi. Jina moznost neni

507
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Bel, přesně tak, jenže to by musel někdo pochopit, že vtipné scénky to opravdu nejsou:-)))))))))))

508
Nika
Reagovat

On na to snad přijde, kde je jeho parketa.
Karlo, ano, dost toho bolo, jenže účet nebude Petrovi vystavovat v budoucnu jen hrstka fanynek a pak lidí, kteří si o tom povídají na Panákovi. Uvědom si, že ten kluk chce do showbizu. Média ho roznesou na mraky, ta nepůjdou ani tak po úžasných výkonech, zato na průserech a úletech vedle si smlsnou měrou vrchovatou. Tohle propírání tady vůbec nic neznamená.

511
Nika
Reagovat

Otylko, a jsme zase u psychologa. Dodat větší sebedůvěru, rozhled, vymanit ho z veškerého opečovávání a hodit do vody.
Být to můj syn, pošlu ho po dobu přerušení studia vydělávat si na chléb vezdejší někam na brigádu, na to, aby si taky sám a vlastním přičiněním na svou kariéru finančně přispěl, jako to dělá většina muzikantů a dříčů. A nejen muzikantů.
Teprve pak člověk pozná, že nic nepadá samo z nebe…..

512
Karla
Reagovat

Inno, jsem ráda, že se mění téma.

513
Inna
Reagovat

O Šefčíkovi jsem ochotná diskutovat, až něco vydá- tady to vypadá, že psychologa by potřebovali diskutující- to mě neba- v SS byli i jiní…

česká Adele?? http://www.youtube.com/watch?v=A67kmKxXXEk&context=C32d2a0bADOEgsToPDskJj8Qbw5NuwZjNR3dMJx0XC

514
Belisana
Reagovat

Betce spoluprace s Marcekovou strasne prospiva, vypada na podiu a vubec dobre a dobry! Na Betku se fakt dobre kouka, slunicko.

515
Nika
Reagovat

Bětka patří na jeviště, ano, hezky se na ni kouká a ještě lépe poslouchá. Udělala velký pokrok. Blahopřeji.
Inno, máš pravdu, psychologa bychom už pomalu potřebovali všichni :-)))

516
Inna
Reagovat

Bel, ale vypadá jako stará mladá (kde je to lentilkové třeštidlo- to mi byla sympatičtější)- a už jsem psala několikrát, že by si ten piercing měla vyndat-slape si na jasyk
ale celkový dojem velmi dobrý.

517
Belisana
Reagovat

Inno jo, s piercingem souhlasim. Uz mel byt davno venku
s vizazi… hodne ji byla vycitana prilisna alternativa, ted zas serioznost, ale ja myslim, ze se casem najde. Ted je nezkusena, kdekdo ji radi, ale ja ji mam rada.

518
Inna
Reagovat

jo, je v pohodě… ale je jí 19?? a tou hrou na Adel leckoho odradí. Spousta mladých ji mělo rádo právě proto, že byla svá- uvidíme časem

519
Belisana
Reagovat

jo, Adele bych tez vypustila…
jsem zvedava, jak se ji bude darit

520
Inna
Reagovat

Bel a co Lukáš? já se snažím najít něco, co by mě u něj nadchlo a furt nic

521
Belisana
Reagovat

Inno prave proto o nem nemluvim… nevim, co rict, nebavil me nikdy

522
Inna
Reagovat

ještě něco jsem našla )))))) http://www.youtube.com/watch?v=ubOypXDhB0s

523
Inna
Reagovat

Bel a co Michal, něco nového?? nestíhám ))))

tenhle chalan se už našel http://www.youtube.com/watch?v=r1dHVpf50O8&list=PLF1DBBED598F88DB8&index=1&feature=plcp

524
Anonymní
Reagovat

Michal… ted bude velka reggae akce v Upici. Ma kapelu, cvicili jak divi, tak jsem zvedava. Nejak uz do ty onelove sceny zaplul, bude to dobry

525
Anonymní
Reagovat

jo, blues Jergusovi celkem sedi. Neco od nej se mi libi, neco ne Nedavno jsme s jednou tady hledali, co kde udelal.
On jako zpevak neni excelentni, ale nevadi to, je, jakej je

526
Inna
Reagovat

díky za info… já jsem ho slyšela v Mělníce na vinobraní a od té doby nic… budou videa??

527
Anonymní
Reagovat

libi se mi, ze je to v klubu, a lidi poslouchaji a nekecaji

528
Inna
Reagovat

525- on se vyzpívá- je to mládě, ale je vidět, že dělá to, co ho baví

529
Belisana
Reagovat

jo aha, ja jsem na jinem pocitaci, a neprihlasena, sorry :-)

530
Belisana
Reagovat

Inno budou, pac tam jedem urcite, to si ujit nenechame :-D

531
Belisana
Reagovat

Inno videa jsou od Melnika dalsi
koukni na http://www.michalseps.com a hned napravo jsou vsechna videa

532
Belisana
Reagovat

522 to je cely CD, ale ja jsem kdysi, kdyz jsem o hledala, nic nenasla

533
Nika
Reagovat

Jerguš hodně dobrý – hlavně – věřím mu každou notu…..

534
Inna
Reagovat

díky, mrknu na to…jsem zvědavá, jako reggae formu zvolí, menšinový žánr to bude tak jako tak.

535
Belisana
Reagovat

jojo, neni nutno bejt dokonalj, to prave Jergus nemusi. Je… koukatenej a poslouchatelnej, je na jevisti jak doma. Na malym urcite, na velkym by se videlo

536
Maminčin Jiříček
Reagovat

Psycholog by u moji maminky nezabral, ta potrebude psychiatra :-))))

537
Inna
Reagovat

Když to tak shrnu, tak se mi ze SS nejvíc zamlouvají ti, kteří se nevezou na komerční vlně- Michal, Petr, Jerguš, Bětka- z nich by časem něco mohlo být- něco, co by mě obohatilo.
Gábinu přenechám manželovi )))))))))

538
Belisana
Reagovat

Inno ja tez myslim, ze Gabinu je nejlepsi prenechat chlapum, ti si pekne rochni a nic jim ji nemuze vzit :-DDD Kocka to ale je!

539
Inna
Reagovat

538- dělba preferencí)))))

540
Belisana
Reagovat

536 Jiriku mozna vy oba :-DDd Neni mineno ve zlym

541
Nika
Reagovat

Jen aby zmínění u té nekomerční vlny taky zůstali a nesklouzli k písničkám čítající tři akordy s notoricky zakořeněnou šablonovitostí. Zapadli by do průměru a zanedlouho by po nich ani pes neštěkl.

542
Inna
Reagovat

Niko, to máš pravdu..- u Jerguše jsem bez obav, ten si jede na své vlně, u Michala bych třeba osobně byla raději, kdyby víc zpíval „normálně“- má nádherný hladivý hlas .
Petr a tři akordy? u něho bude spíš problém opačný.. s jeho hlasem vůbec problém nemám- mému uchu lahodí
Bětka má tu nevýhodu, že si sama nekomponuje- tam bude záležet na lidem kolem ní.

543
Inna
Reagovat

ale Bel, Niko… to mi vysvětlete. O Monice P. se tady nediskutuje- je nudná, nebo co…, ale přesto má suverénně nejvíc shlídnutí na YT- třeba bude čeným koněm ona
http://www.youtube.com/watch?v=nefMNMQrlK4

544
Monika
Reagovat

Pekny den. Teda dneska jste byly damy plodne:-)) Sice jsem mela par slov na jazyku, ale necham si je, az tema Petr a jeho kariera prijde opet na pretres:-))

546
Nika
Reagovat

Inno, Monika Povýšilová – tady musím souhlasit s Vladem. Má hezký hlas, bez intonačních problémů, s jejím zpěvem nemám problém, ale další z řady zpěvaček, které mají malé charisma. Je to hezká holka s jistým sexappelem, ale mám u ní takový neutuchajicí pocit, že za pět let z ní bude rozkydlá a nezajímavá tuctovka….nevím, je to tento typ, už teď bych jí hádala daleko víc, než jí je, ale ráda se budu plést :-)
Černý kůň? No, na toho bych nesázela.

547
Nika
Reagovat

Bel:-)))) Ze kterého porno filmu jsi to vytáhla? :-)))

548
Belisana
Reagovat

z hudebnich masakru

549
Nika
Reagovat

tvl, přes 19 mil shlédnutí, další černý kůň? :-)

550
Inna
Reagovat

546- jo souhlas, ale přesto má víc zhlídnutí (bez klipu!!!), než Gábina s Betkou a Michalem dohromady….

551
Belisana
Reagovat

ja bych Moniku zatim taky nezatracovala. Rnb nemusim, ale kdo vi? :-)

552
Belisana
Reagovat

bingo! ta pisnicka je nejhitovejsi ze vsech, tedy, na dnesni pomery a pro toho, kdo to poslucha

553
Monika
Reagovat

Pustila jsem si Betku v legendach popu a je vyborna. Na svuj vek velmi vyzraly projev.

554
Nika
Reagovat

550: hm, zajímavý:-)) Já sice stále uvažuji nad tím, jaká úměra platí mezi počtem shlédnutí a popularitou a vychází mi z toho asi to, že vůbec žádná:-) Počet shlédnutí je asi hodně zavádějící a neurčuje, jak se komu daří. Vysvětlení k tomu ale logické nemám, ledaže by nějaký urputný fanoušek seděl u PC a pouštěl si skladbu celé dny dokolečka dokola.

555
Monika
Reagovat

Povysilka me nikdy nebrala. Ano, hlas ma pekny a prijemny na poslech. Technicky patrila k nejlepsim, bohuzel, me velmi nudila. Par vterin po jejim vystoupeni jsem si nevzpomela ani na nazev pisne. Dalsi minus, na 19? let nevypadala ani omylem.

556
Monika
Reagovat

554, Nika – Souhlas.

557
Belisana
Reagovat

YT nacte z jedne IP adresy jedno shlednuti, i kdyby to dotycny videl 100000x

558
Belisana
Reagovat

ona Monika na druhe strane muze klidne byt ten typ, kterej jako ted vypada i ve 40

559
Inna
Reagovat

554- a když se podíváš na rozložení posluchačů, tak jsou to zejména mladé holky a kromě Číny, střední Afriky, Gronska a Afghanistánu ji slyšeli všude )))))))))))))))))

560
Monika
Reagovat

Pokud ji to vydrzi do ctyricitky, tak to potom jo:-))

562
Nika
Reagovat

Co se týče IP adresy, která se mění v čase a není konstantní a stálá, jak je to pak ? Já nevím, jsem v tomto laik, ptám se čistě ze zvědavosti a zájmu.

563
Belisana
Reagovat

jeste je mac adresa pocitace. Kazdej komp je jednoznacne identifikovatenej, nebou router.
Kazdopadne nejak se to osulit asi da, nevim, jestli na tohle staci vymaz pameti na strance, nebo jinak. Ale zas… uplne pravdepodobne to neni, to by o to muselo asi nekomu hodne jit. Nevim.

564
Monika
Reagovat

Niko, takovy lajk se potom pocita jako dalsi.

565
Nika
Reagovat

Monika může ve 40 vypadat i lépe než teď, to nikdo nevíme, jen dnes na mě dělá dojem starší osoby, než ve skutečnosti je. A že je slyšeli kromě Severního a Jižního pólu snad úplně všude, jí samozřejmě moc přeju, jen je divné, že není vidět a slyšet víc doma:-)

566
Nika
Reagovat

Zajímá mě ten počet lajků, k čemu je vztažený, zda k PC jako takovému, nebo jen na IP adresu. Protože pokud by to bylo pouze na IP adresu, jsou údaje o počtu přihlášených a shlédnuvších opravdu zavádějící.

567
Belisana
Reagovat

Jak slyset? Je na trubce. Jako kdokoli. Kdo chce, najde si.

568
Belisana
Reagovat

dynamickou IP prideluje hidne rovideru, ale jestli to skutecne plati, ze co lajk, to hlas, tim si moc jista nejsem. Myslim, ze se s dynamickyma IP pocita. Jak rikam, jeste je mac adresa. Ale to je vse, co muzu rict. Moc toho nevim. Idealni se zeptat nekoho, kdo vi.

569
Belisana
Reagovat

kdyby to platilo, tak ma Petka vod svyh houfu naklikano miliony. By neklikaly na nablblych strankach, ale na zt. Maji to klikani jako druhou sichtu.

570
Monika
Reagovat

Bel, :-)))))))

571
Nika
Reagovat

Slyšet víc v rádiích (i když tam už se Monika dostala) a vidět v TV a v médiích, Bel, tak jsem to myslela., Na trubce je kde kdo a mnohdy jako by nebyl.

Jinak souhlasím, nablblé klikárny jsou něco, co mi rozum a hlava nebere, usilovné sledování monitoru a počítadla a čekání na to, až mi dovolí opětovně kliknout, mi přijde jako výchovná metoda i zábava pro mentálně retardované jedince, které je nutno naučit základní časový údaj a ovládání pravého či levého ukazováčku , vše ve spojení s důrazem na soustředění se.

573
Inna
Reagovat

568- ale Bel, ty taky docela fest klikáš…- už Petíkovi šlapete na paty ))))))

574
Monika
Reagovat

Niko, v pondeli se chystam na svuj prvni a zaroven asi posledni klik na te Ujete hitposce, pojd se mnou do toho, kdyz je ten den:-))

575
Monika
Reagovat

Inno, netusim. Kazdopadne je to cele divne, problem s dechem, prapodivny hlas, ta rucka cvicitelka. Nelibi se mi to.

576
Monika
Reagovat

Takze jsme se opet oklikou dostaly k Petovi:-))
„Mnozí od něj čekají opičky “ To si vubec nemyslim. Saskovani a tajtrdlikovani imho ocekava pouze hrstka Petrovych fanynek, mozna jen par desitek skalnich jedincu, ostatni by dle meho skromneho nazoru naopak ocenili Petra jako seriozniho a predevsim kvalitniho zpevaka, ktery poda dechberouci vykon. Jinak souhlasim s prispevkem Otylky 504, bez vyhrad.
Na zacatku ta pomoc fanklubu byla prijemna, v tech prvopocatcich jsem tomu tehda i fandila a byla rada, ze se na nej vsichni nevykaslali. Postupem casu ale ta nezjistna pomoc narostla obrich rozmeru, vzniklo OS, ktere financuje koncerty a aktivity s Petrem spojene, damy pisou texty k pisnim, vozi Petra na koncerty, zahrnuji dary a Petr si bez nich ani neuprdne. Dostal se do nezavidenihodne situace. Na strane jedne je si plne vedom, ze se potrebuje obklopit profiky z branze (kteri pocinani fanklubu tezko budou schvalovat), na strane druhe je obdivovatelkam silne zavazan, za to co pro nej delaji. tak silne, ze se radeji podridi nez by vyslovil odmitavou odpoved ne.

577
Inna
Reagovat

541-pro Niku- i čtyři akordy stačí na všechny hitovky ))))

http://www.youtube.com/watch?v=5pidokakU4I

578
Nika
Reagovat

Inno, netrap mě:-))))))

579
Nika
Reagovat

Moni, jaká zase hitpoška a kde, prosím Tě? Néééé, já nikde nekliknu ani poprvé, ani naposled:-))

580
Nika
Reagovat

Inno, ale jako ilustrace výborný:-))) A vo tom co celé je:-)))))

581
Inna
Reagovat

díky za pokec- bylo to fajn…na závěr posílám něco i Bel- je to sice OT, ale miluju lidi, který si ze sebe uměj dělat legraci
http://www.youtube.com/watch?v=4FS6aTOl68Q

582
Belisana
Reagovat

572 ja? A kde? :-D
jinak Marta nazivo se mi uz ponekolikate nelibi
jestli je to tim, ze ty pisnicky nejsou jeji?

583
Belisana
Reagovat

DJ Vlado, sis tady pochvaloval, ze jako Konvickova nekde neco, uz nevim co a nechce se mi to hledat… ja co jsem videla, tak je desny!
http://www.youtube.com/watch?v=mDWEMpYeNJs&feature=related

pro me to teda jako zpevacka fakt neni
a ten klucik, o tom ani nemluvim

584
Belisana
Reagovat

ale ma pekny nohy, jetli je to to oc tu kraci uznavam :-DDD

585
Belisana
Reagovat

a tohle sem dat musim, nebot Basikova vedle Chodura nevypada jako teta, ale von vedle ni jako strejda :-DDD
http://www.youtube.com/watch?v=HNaAWPKewgw&feature=related

586
Belisana
Reagovat

tak
To byl nas hit byl zjevne veleuspenej, mimo jine i pro pruhledne hlasovani, a vytezili po skonceni z toho, co se dalo
Kuprikladu http://www.serial-online.cz/to-byl-nas-hit/to-byl-nas-hit-nejlepsi-zpevacky.aspx
No a ktera je nejlepsi? JEDNOZNACNE GABINA. Vsecky zkuseny matadorky se muzou jit zakopat, Balogova nestoji za rec. Bilou stavim mimo, narodni poklad je sice profik, ale to, jak diblikuje na podiu, to je k zbliti, nemluve o skobrtancich.
Jeste me otravilo, jak blbe zazpivala Machalkova Kratochilove Dlouhou bilou zhnouci kometu, nebot ona sama ji kdysi pivala, o moc lip, a jestli se nepletu, mela ji i na CD. To bliiiz – DES! Vubec vysky des.
Gabina rulez! Sama cumim, co ze me leze, ale je to proste tak.
Nic, dam jeste zpevaky a poreferuju :-DDD

587
Belisana
Reagovat

http://www.serial-online.cz/to-byl-nas-hit/to-byl-nas-hit-nejlepsi-zpevaci.aspx
tak tady je to jasne. Jandu brat nemuzem, ten tenhle hit zpiva 30 let… Bende gut, Zonyga nevadil, Deyl dobry, ztracena ovecka Ztraceneho se ztratila az moc, MD klasicky fuj, Got mimo kategorii opet.

588
Belisana
Reagovat

takze jednoznace no 1 je Noid, ktery v tom vyberu nejlepsich zpevaku NENI!!!!! nasledovan Michalem Hruzou s jeho tanecni kreaci :-DDD
tady je. To by me FAKT zajimalo, proc v tom vybeu neni?
http://www.youtube.com/watch?v=EHYju8_-Ijg

589
Belisana
Reagovat

tak tohle je z mnoha duvodu velmi zajimave
http://www.serial-online.cz/to-byl-nas-hit/to-byl-nas-hit-nejvetsi-hity-karla-svobody.aspx

jednak celkem hned na zacatku bozsky Kaja vic nez trefne definuje, co to znamena slozit dobrou skladbu. Jednoducha melodie, ktera se klene. Slozita skladba je nesrozumitelna a chyby se v ni ztrati. Jinymi slovy do slozitych skladeb se pouti neumetel.

Taky je zajimave, co provedl narodni poklad s pisni Lasko ma ja stunu. Nevim, jak se tomu rika u zpevacek, ale u herecek se tomu rika prehravani To je na ranu, tahle interpretace. Patrne snaha dostat do pisne grify, ktere z ni udelaji neco extra. Vysledek? Extra bidnej.

590
Belisana
Reagovat

až se vráno promění :-DDD ale i Harrich je dobrej, je to tezka pisnicka
http://www.serial-online.cz/to-byl-nas-hit/to-byl-nas-hit-1_-semifinale-tancis-sama.aspx

591
Belisana
Reagovat

ja si prestavam byt jista, jestli je NOID lepsi nez maly Maťo :-DDD Jsou kazdy jiny, Harich je decko skoro jeste, ale tohle zpiva skvele, a Noid je chlap 2x tak starej, rocker. Ale Harich je tady skvelej.
Hruza se posunuje na treti misto.

592
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

584 :-))))))))))))))

593
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

589, Martí to dal dobře, jen co je pravda, akorát jeho písně musím absolvovat bez obrazu:-))))

594
Nika
Reagovat

Víte, co mě zaráží? Že Ztraceného se ujalo exkluzivně a manažersky SONY, to fakt nepobírám. Ve stáji mají taky Debbie, gut, nic proti, Kluse, dobře, dá se pochopit (i když se mi zdá, že ten kluk začíná v poslední době nabírat směr Jan Nedvěd, asi je třeba zaplnit díru na trhu, nevím), ale Marek Ztracený je dle mého názoru už opravdu ztracený…. Jeho první a poslední „hitovka“ = „Ztrácíš se“ bylo snad to jediné, co chvíli táhlo. Bohužel, název skladby pro Marka asi signifikantní …

595
Markét
Reagovat

Kleopatra se mi s Gabčou moc líbila. Seděli jsme v druhé řadě, takže jsme dobře viděli na jeviště. Gábina byla jako kleopatra skvělá!!

596
Čenda
Reagovat

Myslím, že tady bylo řečeno o Gábině vše. Od popelky z Kvasic, či Jankovic po současný stav. V SS, LD, v Kleopatře, atd. ,pro ní velká škola v době času nezralých malin. O GABČU SE NEBOJTE , dnes velmi zarputile brání cestu rockerky a tvrdě (i finančně) doplácí na tuto dobu. To že je rockerka snad dokaže v novém CD. A nepochybují, že se objeví spoustá škarohlídů, kteří ….

Přidat komentář