Panáček v reality show

Příjem přihlášek do reality show Trosečník ukončen!

30. Květen 2006 | napsal(a): | reality show: Kdo přežije / Survivor

logo Trosečník Kdo váhal s odesláním přihlášky do reality show Trosečník, tak už prováhal, tedy alespoň její první sérii (jsem optimista a věřím, že se zadaří a budeme mít více řad než jednu). Kdo nyní klikne na online přihlášku na webu TV Prima, uvidí jen sporé konstatování:

Děkujeme za Váš zájem, ale casting na soutěž Trosečník byl již uzavřen.

Vážení zájemci,
castingová komise momentálně zpracovává zaslané přihlášky, ze kterých vybere ty z Vás, které pozve na casting. Pokud budete vybráni, ozve se Vám produkce castingu během několika následujících dní a sdělí Vám všechny potřebné informace o jeho organizaci, místě a čase konání. Vzhledem k velmi vysokému počtu lidí, který se do naší nové chystané reality show přihlásil, budeme kontaktovat nejpozději do 1. července pouze ty, které na základě informací uvedených v dotazníku vybereme pro pohovor.

V komentářích pod našimi články o castingách na Trosečníka se můžete leccos zajímavého dočíst od těch, co se stihli přihlásit. Jak však poznamenal jeden člověk v diskuzi na Lopuchu, je s podivem, že všichni mluví jen tom, jak tam byli mladí, svalnatí, vysportování lidé, ale kde je ten zbytek populace, pro kterého je také Trosečník určen a je velmi, ale velmi dobrým kořením života na ostrově.

Vy, účastníci castingů, viděli jste tam někoho, kdo by svým věkem vybočoval? Díky moc za info.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Kdo přežije / Survivor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 126
1
Camel
Reagovat

Jen skromný dotaz. Prošvihl jsem termín castingu (28.5.2006, 17.00 h). Důvody byly skutečně závažné. Je ještě šance nebo se mohu „pouze“ těšit na eventuální druhou řadu?

Reagovat

Camel, myslím, že je o tuto reality show takový zájem, že ani tvé vážné důvody nejsou natolik vážné, aby tě pozvali znova. Zkrátka jsi propásl svoji šanci a můžeš se IMHO těšit už jen na účast ve druhé sérii. Sice mám za to, že castingy ještě budou, ale znovu zvát ty, které již jednou pozvali nebudou. Ale pozor, jen názor, nikoliv oficiální informace :)

3
Libuna
Reagovat

Ahoj, to je škoda, že ten casting je už ukončen, právě jste přišli o pravého trosečníka, nechcete mne ještě raději pozvat? Nevěděl jsem termíny ukončení. Byla by škoda čekat na druhou sérii :-)

Hezký den

4
St.Michal
Reagovat

Tak přihlásit jsem se stihl.Teď jen čekám jestli budu pozván.Něco jsem už zjistil,ale kdyby byla nějaká informace od někoho,kdo se dostal do druhého patra,tak bych byl rád.

5
Jouza
Reagovat

Camel

– tak pry se na castingu neoverovalo jestli si zvany nebo ne, takze je teoreticky mozne tam vtrhnout pokud jeste nejaky casting bude(zacina mi pripadat, ze ne, neb sem nevidel zadny prispevek, kde by se nekdo zminoval ze pujde tento vikendu)

Osobne sem sice stihl relativne na posledni chvilu prihlasku poslat(pres net v sobotu v noci), ale mam pocit, ze i to uz bylo davno po tom co to meli pro sebe davno uzavrene.

6
Gudi
Reagovat

Tak za 1. jiste jsem si vsiml, ze vetsinou se nejdale dostavali muzi 25-42 let sportovnejsich postav, rozhodne ne zadni typicky steroidni kulturisti, ani obryleni tlustejsi, kteri by mohli dehydrovat spolecne prvni..Holek spise taky sportovnejsi…Ovsem domnivam se, ze ted zavisi, do jake miry z toho udela vedeni Primy znacne upadajici ve sledovanosti z premiry evidentne hloupejsich homosexualuualu porad jako jsou Vyvoleni 2, nebo opravdu reprezentativnejsi vzorek lid, kteri ac vypadaji sportovneji, nemuseji byt zrovna evidentne kulturiste na anabolikach s prazdym vyrazem v tupem obliceji, ale v naproste vetsine CR normalni lide, kteri chteji zit co nejlepe a videt lidi, kteri k tomu dokazi smerovat at resenim ukolu nebo zaroven lsti..

Podle vyberu, co tam na castingu sel bych rekl, ze to Prima zacina chapat, ze na TV se diva vice lidi, nez jen co potrebuji sledovat jednoduche uchyly, se kterymi se 99 procent divaku ztotoznit odmita (coz je zakladni podminka sledovanosti) a kteri spis ostatni stvou, co za ubozaky do te TV davaji..

7
St.Michal
Reagovat

Podle Gudiho slov bych se teoreticky mohl chytit.Otázkou zůstává,jestli uzávěrka neoficiální nepředběhla uzávěrku oficiální dobře o týden.Což by byla škoda,protože bych si rád otestoval své hranice možností.I když od castingu je na ostrov zřejmě dost dlouhá cesta.

8
Mraky
Reagovat

Byl jsem na castingu 27.5. v Sokolovne a dostal se i na kamerovky. Naopak mel jsem dojem ze steroidaci a nanykny litaji pryc uz z 1.patra. Ve dvojce to uz byla celkem vesela smeska – od dredare se psem, pres starsi typky, pohodovy kluky, i nejaka ta fifi, ale i dost od pohledu pohodovy holky.
Takze budu jim drzet palce, at vyber nepos…
…a aby me vybrali… ja to dost pohnojil na tom druhym pohovoru, byl jsem uz strasne vycerpanej a placal jsem hovadiny.

9
Mraky
Reagovat

Jinak starsi 40ti let se spise na casting vubec nedostavili. Videl jsem tam jen jednoho chlapika, kterymu bych typoval tak 40-45 a ten sel i do druhyho patra.

10
Bo
Reagovat

Souhlasim s Mrakym ja byl na castingu 28.5. a na kamerovky sem se taky dostal. ve druhym patře už sem fakt moc steroidaku nevidel a tech nanynek tam bylo moooc malo!!Nektyry ty psici tam byli fakt husty po tech hodinach tam uz ani nevedeli ke komu vlastne patri :) mno ted uz jen nezbejva nez cekat a cekat ….vy co ste byli tak preju hodne stesti a treba se potkame na ostrove :)

11
Bo
Reagovat

Souhlasim s Mrakym ja byl na castingu 28.5. a na kamerovky sem se taky dostal. Ve druhym patře už sem fakt moc steroidaku nevidel a tech nanynek tam bylo moooc malo!!Nektery ty psici tam byli fakt husty po tech hodinach tam uz ani nevedeli ke komu vlastne patri. Mno ted uz jen nezbejva nez cekat a cekat….vy co ste tam byli tak preju hodne stesti a treba se potkame na ostrove.

12
blanka
Reagovat

Tak za mě byli na castingu všichni možní lidé. Tátové od rodin, starší chlápci, silní, hubení. Do druhého patra šel snad každej třetí. No děs. Vážně nechápu co můžou v prvním patře po třech minutách poznat.

13
sportmen
Reagovat

Taky jsem byl o víkendu 27-28.05 na castingu asi jako dalších cca 1100lidí a dostal jsem se do druhého patra, kam se podle mého odhadu mohlo dostat celkem cca 200-500lidí – ale pozor! – lidé, který se dostali do druhého patra byli vybíráni pro dvě realiti show!!! – a to jak pro „RS Trosečníka“ tak pro „RS Bar“ – proto měli všichni co postoupili do druhého patra na dotazníku napsané písmeno „T“ ( vhodný kandidát na RS Trosečník) nebo „B“ (vhodný kandidát na RS Bar ) a nebo „T+B“ (vhodný pro obojí) – tyto „značky“ na dotazníky psala právě „porota“ v prvním patře. V druhém patře jsem neviděl žádného obézního člověka. Viděl jsem tam jenom samé sportovní typy. Jediné co mě zarazilo byl ten fakt, že se jednalo v zásadě jen o mladé lidi, který si tvořili sami sobě velikou konkurenci! – pokud měl někdo možnost vidět zahraniční verzi této RS tak viděl, že se věk soutěžících pohyboval v průměru okolo 40let! Proto lidi ve věku mezi 20-30 mají obrovskou konkurenci a velice malou naději, že budou vybráni.

A na závěr chci napsat jen to, že není vhodné zde nikoho zazývat Stereoidem a nebo Bárbínou – do druhého patra vybírali zejména lidi vhodné pro tuto fyzicky a psychicky náročnou RS – a proto tam byli především sportovně založení jedinci! Na druhou stranu, když jsem viděl některé lidi v prvním patře byl jsem fascinován tím, že nemají žádnou soudnost a byli by schopni nechat se naverbovat do této „katastrofické“ RS ze svým vykrmeným tělem který je zvyklí „jíst“ 6xdeně dvojité porce a celej den se válet doma u TV :-)

14
vanesska
Reagovat

podle mě nezáleží až takna tom jestli je člověk silnej. Za mě nahoře v patře byli i starší lidi.Teda spíš starší chlapi. Byla jsem tam od osmi do půl jedenáctý a opravdu se mi nezdálo, že by tam byli jen mladí

15
sportmen
Reagovat

To vanesska: a jakej den??? 27. nebo 28.???

16
sportmen
Reagovat

To vanesska: joo a pojem slova „člověk silnej“ znamená že má sílu – naopak obézní člověk je fyzicky indisponován proto není na místě se stydět tyto lidi označit pravým jménem.

17
BaD
Reagovat

Ja posilal prihlasku 29.5 a myslim ze uz žadné kolo nebude jen měli obědnané ty inzeraty v novinach tak vysli.Je to podvod a myslim ze ani nečekaly že tolik lidí pujde do konkurzu protoze to bude jakože mooc naročné :))

18
Vitorio
Reagovat

V nedeli tam byl tata a je mu 45, do druhyho patra nesel, pry tam byl v ten den nejstarsi,jinak prej max. do 35

19
vanesska
Reagovat

Byla jsem 28.5. byla jsem tam od osmi do půl jedenáctý. No dobře nazvu jen tlustými, ale oni taky přece nemusí být špatní, já tlustá nejsem jsem štíhlá, sporotvní postava a stejně mám asi smůlu, je mi 26 let a nevím proč se jim nezdám

20
liusa
Reagovat

v neděli tam byl můj manžel a tomu je 43 a do 2. patra šel

21
St.Michal
Reagovat

Trochu se bojim,ža ačkoliv jsem přihlášku odeslal včas,bylo už pozdě.Působí to na mě dojmem,že už další casting nebude.Ještě bych se rád zeptal: „Maj na kamerovkách nějaký speciální požadavky?“

22
St.Michal
Reagovat

Na Vanessku. Když se jim nezdáš a já byl pomalý,tak pojeď v listopadu lítat na paraglidu (na ostrov).Můžeš to brát jako náhradu (že jsi se nedostala na ostrov)
;-)

23
Atma
Reagovat

No a co nejaci mladi?Od 18 let ? Byl tam nekdo takovy?

24
LUKAS
Reagovat

Byli tam lidi vsech vekovych kategorii a typu. Myslim si, ze i podle toho vyberou ucastniky. Kazdy typ a kategorie jednoho zastupce :-) Jen by me zajimalo kdy daji vedet.

25
pabeni
Reagovat

Takže, byla jsem 27. v Sokolce, je mi 21, jsem malé a ne vyloženě hubené postavy a dostala jsem se do druhýho patra. Tam byli všichni uplně v pohodě lidi, spíš sportovní, až asi na 2 „barbies“ a pár hezkounků (ti aspoň byli vyposilkovaní). Sice to byla asi pro mě ztáta času :o) ale seznámila jsem se tam s fajn lidma. Jeden boreček po třicítce tam byl, co se dostal do dvojky, a vážně myslím, že on se dostane na ostrov :o) Jediný, co my vadilo, že cast byl jen v Práglu a pro Holomóčáky je to trocha dál :o) Jinak přeju všem štěstí, abyste se dostali, že jo, ale jenom natolik, abychse tam dostala i já ;o) Tak čágo a jestli se potkáme na ostrově, tak heslo: „panáček v reality show“ :D

26
pabeni
Reagovat

ježiš, chyba jak prase, jasně že *MI vadilo, ne my :o)

27
StEXPLORER
Reagovat

Do druhého patra se dostalo cca 300 lidí – ten nekonečný dotazník, který jste vylnili byl z části psychotest – to znamená, že není možné, aby byl z druhého kola někdo rovnou vybrán do dalšího castingu prověřujícího fyzické schopnosti. atd… Každý kdo se dostal do druhého kola (druhé patro) je pro soutěž mentálně i vizuálně vhodný – to ale neznamená, že je vhodný po zdravotní, fyzické a psychycké stránce!!! Váš dotazník bude zanesen do databáze a porovnán s ostatními – a bude na jeho základě vybráná určitá skupina vyhovujících lidí, tato skupina bude následně „zkouknuta“ z kamerových záznamů, kde se vyberou vhodní jedinci, kteří umějí být přirození, mluvit, tvářit se, reagovat, atd… (prostě vhodný pro natáčení) – po teto „selekci“ zůstane skupina lidí, kteří budou kontaktováni a budou pozváni na fyzické a zdravotní testy (spojené s očkováním). Skupina lidí, která se dostane až sem bude tvořit skutečný základ pro výběr přimo do soutěže. I tato skupina může být početná – ale již nikoliv ve stovkách ale v desítkách uchazečů. Pak by měl následovat poslední výběr podle typu a zajímavosti osobnosti atd…

Všechny tyto poznatky jsou pouze informačního rázu a nikoliv nemusí být shodné s projektem a castingovým systémem TV Prima pro RS Trosečník.
Tyto informace nejsou přímo informacemi o RS Trosečník!
TV Prima může volit jiný systém a metodiku pro výběr soutěžících do své RS.

28
poklop
Reagovat

já se do druhého patra nedostal,ale nebylo mi řečeno že by to byl konec,prý se údajně do čtrnácti dnů ozvou když projdu,to mi tam bylo řečeno….

29
StEXPLORER
Reagovat

To poklop: nechci tě zklamat, ale pokud ji neprošel do druhého patra nebyl jsi natáčen na videozáznam, který se prováděl jen v druhém patře a proto nemůžeš být hodnocen a posuzován pro další casting pro tuto soutěž. Musel by jsi být znovu pozván a absolvovat to co tam mnozí absolvovali v tom druhém patře – to jest konverzace s vícečlenou porotou odborníků z které se prováděl videozáznam. Pokud jsi byl v prvnim patře mají od tebe pouze identifikační foto (to první focení) a vyplněný dotazník – nic víc a nic míň – to je pro výběr do náročné RS málo nezdá se ti???

30
Anonymní
Reagovat

2StEXPLORER&poklop: záleží na tom, kdy tam poklop byl. ptže první castingy z víkendu 21. byly jednokolové. Pak nejspíš zjistili, že jim to nestačí a nepamatují si lidi, nemůžou je dál zkoumat atd, tak udělali změnu pro casty 27.-28. a šupli tam kamerky. Jinak mi připadlo, že pozorovatel (psycholog) ve druhým patře byl někdo jinej, než proti komu jsem seděla. Byla jsem 27.u druhé večerní komise (kdo by si vzpomněl). :o)

31
StEXPLORER
Reagovat

To Anonymous: Casting 21.05.2006 byl prováděn pouze pro RS torsečník – to znamená, že se kladly velké kritéria už při odpovědích na samotné přihlášky ( to suplovalo první patro při druhém castingu) – výsledkem toho bylo, že se na první casting dostavilo cca 70 lidí. Ovšem při druhém castingu (27. a 28.05) to bylo trochu jinak – TV Prima spojila dva konkurzy do jednoho castingu a to pro RS Trosečník a RS Bar. Kladné odpovědi a pozvánky posílali skoro všem – proto tam byla účast tak velká. Právě komise v prvním patře psala doporučení uchazečům přímo na dotazník (do jaké RS jsou vhodní) a i s dotazníkem je posílala do druhého patra.

Byla jsi tam večer 27. ??? :-))) tak to jsme se tam museli někde potkat – také jsem se tam pohyboval ;-)

32
Trosecnik
Reagovat

Uz prisla smska s pozvanim na druhe kolo castingu …. :o)) Je to v nedeli.

33
Giovanna
Reagovat

Taky bych rada, aby pozvanka prisla :-(

34
Giovanna
Reagovat

Na co se tam tak ptají??? :-)

35
Giki
Reagovat

Trosecnik: Druhe kolo castingu po prihlaskach odeslanych z novin, nebo druhe kolo po te Sokolovne v Libni a dosazeni jejich II. patra – Co uz mas za sebou?

36
Trosecnik
Reagovat

Prihlasil jsem se na zacatku pres net. Byl jsem na castingu hned 21.kvetna a podle mne uz bude jenom jedno druhe kolo zatezovych testu. Po tomto kole urcite vyberou 16 trosecniku. Fakt jenom spekuluju. Predpokladam, ze v nedeli na testech bude cca 100 – 150 lidi. Vic nemuzou zvladnout. Jinak to prvni kolo v castingove agenture bylo v jedne mistnosti. Fotka, pohovor, kamera.

37
pabeni
Reagovat

2StEXPLORER: byla jsem tam. na schodech na druhé straně ud první komise. v podstatě u místa nad místností, kde se dělaly první pohovory. (jsem anonymous).
2all: nedošla mi pozvánka dál :-( tak se neuvidíme. škoda, jsem se těšila.

38
Hui
Reagovat

Takze co vim, prozatim prisly pozvanky na ony „zatezove testy“ lidem, kteri byli na castingu 21.5. nebo 27.5..

Tem, kdo byli 28.5. jeste pozvanky na bazen neprisly..Nebo uz nekomu jo?

39
StEXPLORER
Reagovat

To pabeni: ..jo tak to jsme se museli na 100% vidět. Na těch schodech sedělo víc lidiček… ;-) já jsem seděl někde uprostřed té cho`by ;-). Nic si z toho nedělej, že Tě nepozvali na další casting – mě se také neozvali. Myslím si, že smutnější lidičky budou asi ty, který vypadnou z tohoto castingu (po zátěžových testech).

40
Hui
Reagovat

Stexexplorer: Podle mne bych jeste flintu do zita jeste nehazel – jeste se co vim neozyvali tem z 28.5., takze mozna jeste resi i mnohe z 27.5. vecer – berou to asi postupne podle toho, jak tam lide chodili – kdyz prvnim se s tim bazenem ozvali tem, kdo byli na castingu 21.5..

41
StEXPLORER
Reagovat

To Hui: …podle mé ověřené informace to už posílali i lidem z 28.5…

42
Darni
Reagovat

StEX: Co vim, tak ty pozvanky na bazen zacli posilat ve ctvrte 1.6. vybranym..Myslite, ze jeste nekoho vezmou ci budou posilat na zaverecne castingy i dnes v patek 2.6.?

A myslite, ze budou vsem nutne davat ony zatezove testy a nevybrali jiz urcity pocet lidi i bez nich?

43
StEXPLORER
Reagovat

To Darni: …. zátěžové zkoušky jsou dalším kolem castingu! I tam se bude vybírat a vyřazovat ;-)

44
Darni
Reagovat

Myslis ovsem, ze tam budou jen a maji dalsi sanci ti, kterym to poslali ve ctvrtek 1.6.? Nebo posilaji jeste dnes ci zitra?

45
StEXPLORER
Reagovat

To Darni: …pozvánka musí být odeslána nejpozději 2 dny před samotným castingem – to je přece logické! … měli na to 4dny aby vybrali 50 lidí – to zase není tak velký problém… A hlavně né každý „vybraný“ navštěvuje net a tuto diskuzi, aby se mohl pochlubit, že mu přišla pozvánka. Jsem si skoro jist že soutěžící do RS Trosečník budou vybráni už přímo z této padesátky lidí.

46
Hotovo
Reagovat

DO REALITY SHOW TROSEČNÍK SE PŘIHLÁSILO TÉMĚŘ 6800 ZÁJEMCŮ
Zájem o reality show Trosečník byl nad očekávání velký. Prostřednictvím formuláře na internetových stránkách a inzerátů v denním tisku se Prima TV přihlásilo téměř 6800 zájemců. Z nich castingová komise vybrala přibližně 50 uchazečů, se kterými se během tohoto víkendu ještě jednou setká u zátěžových testů.

Spektrum zájemců o reality show Trosečník bylo velmi široké, jediným limitem byla věková hranice 18 let. Z přiloženého grafu je zjevné, že největší zájem o Trosečníka mají lidé ve věku 20 – 30 let. Mezi přihlášenými výrazně převažovali muži (přihlásilo se jich přes 5 tisíc).

„Do závěrečné padesátky jsme vybrali zajímavé typy lidí různého věku. Nejmladšímu je 21 a nejstaršímu 62 let. Přestože výrazně převažovali muži, rozhodně to neznamená, že budou tvořit většinu soutěžících. Nyní naše padesátka projde zátěžovými a lékařskými testy. V následujících týdnech pak vybereme definitivní skupinu 16 soutěžících,“ říká Bára Kosová, castingová ředitelka.

Trosečníka bude Prima natáčet na ostrůvku s bujnou tropickou vegetací v souostroví Pearl Islands v Tichém oceánu. Ostrov La Isla Contadora bude sídlem štábu. Ve stejné lokalitě byla natočena zatím poslední řada této reality show vysílaná na americké CBS. Ostrovy leží přibližně 50 kilometrů od Panamy.

V Praze 2. června 2006

Jana Malíková
tisková mluvčí Prima TV
FTV Prima, spol. s r.o.

47
trosecnik
Reagovat

Hui,ja jsem byla 28 a uz to vim nakou dobu,ze v ned.jsou zatezovky na bazene,byla jsem pozvana.

48
Giovanna
Reagovat

Je to trapny. Fakt. Sem to poslala 26.5. a pochybuju, ze se k moji prihlasce nekdo dostal. Jo hold nevyplaci se zkouset neco novyho. Jednou se clovek pro neco rozhodne a stejne na nic. Protoze vzdycky vyberou prazaky, nebo nejake exoty. Tim nechci urazit ty co jsou uz vybrani. Aspon se jim zadarilo dostat se tam, ne jak nekomu :-(((((((

49
Kilo
Reagovat

Vybrali spise naprosto prumerne a spis jednoduche lidi z populace, kteri vypadali zdraveji sportovne. Neco jako onen Vladko z Vyvolenych…Prima opet ukazala, ze jeji sledovani je ostudou stejne jako Nova. Zda se, ze z propadaku zvaneho soucasni Vyvoleni 2 se nedokazali poucit a vybiraji podle jeste katastrofalnejsich meritek..

50
Peli
Reagovat

zucasnila jsem se castingu 27.5. zadna dalsi pozvanka neprisla,neverim tomu ,ze se tam prihlasilo tolik lidi.mam stoho zvlastni pocit ,ze se tam doatanou lidi sprotekci. dostala jsem se do druheho patra a tam bylo videt kdo je zaujmul a kdo ne. nekdo tam byl pet minut jiny dvacet minut. sledovsla jsem vsechny trosecniky ktery byli vtelevizi ,soutezici byli stari,mladi,hubeni,tlusti. jsem zvedava jest-li taky vyberou takovy adepty,nebo to bude vo stejny co je ve vyvolenych.jsem sklamana moc jsem se tam chtela dostat ,protoze u takove souteze clovek pozna co je vlastne zac.hodne stesti tem co jsou uz u cile.

51
Pavel
Reagovat

Prima zda se po Vyvolenych voli stale stejne upadajici taktiku, ktera povede s max. pravdepodobnosti k max. ztratam jejich TV, jako oni Vyvoleni 2. Snad se pak pouci a zacnou davat a vybirat lidi spise zajimave a necim vyjimecne, nez ten spolecensky odpad, ktery posilaji do svych poslednich reality show…

52
Feela
Reagovat

Ahoj, rad bych tady podotknul, ze tim, ze jste se nedostali mezi padesatku, jeste neznamena, ze budete urazet ty vybrane. Ja jsem mezi nimi a myslim, ze nejsem zadny 4 procentni, ci neco jineho… Dekuji and peace to everybody

53
Feela
Reagovat

Ahoj, rad bych tady podotknul, ze tim, ze jste se nedostali mezi padesatku, jeste neznamena, ze budete urazet ty vybrane. Ja jsem mezi nimi a myslim, ze nejsem zadny 4 procentni, ci neco jineho… Dekuji and peace to everybody

54
tomas
Reagovat

Feela gratuluji ti,jeste to dotahnout do konce,me ani nepozvali na casting,ale nic z toho nedelam a tamto jsou jen zavistivci.

55
Feela
Reagovat

Presne, jen jsem tam byl podivat a pri trose stesti se nekam dostat, ale necekla bych zavist. Ja jsem to nijak neoovlivnoval a myslim, ze tady opravdu kazdy se mohl prosadit. Jinak kdyz se tam dostanu, drzte mi palce, budu mit i tam stejny nick… No, ale zase abych nepredbihal… Tkanx for support

56
Feela
Reagovat

Presne, jen jsem tam byl podivat a pri trose stesti se nekam dostat, ale necekla bych zavist. Ja jsem to nijak neoovlivnoval a myslim, ze tady opravdu kazdy se mohl prosadit. Jinak kdyz se tam dostanu, drzte mi palce, budu mit i tam stejny nick… No, ale zase abych nepredbihal… Tkanx for support

57
Feela
Reagovat

Presne, jen jsem tam byl podivat a pri trose stesti se nekam dostat, ale necekla bych zavist. Ja jsem to nijak neoovlivnoval a myslim, ze tady opravdu kazdy se mohl prosadit. Jinak kdyz se tam dostanu, drzte mi palce, budu mit i tam stejny nick… No, ale zase abych nepredbihal… Tkanx for support

58
Feela
Reagovat

Presne, jen jsem tam byl podivat a pri trose stesti se nekam dostat, ale necekla bych zavist. Ja jsem to nijak neoovlivnoval a myslim, ze tady opravdu kazdy se mohl prosadit. Jinak kdyz se tam dostanu, drzte mi palce, budu mit i tam stejny nick… No, ale zase abych nepredbihal… Tkanx for support.

59
jaja
Reagovat

Hela budte všichni v klidu,já mám informace ze si pozvali do té 50 uplně normalní lidi..Tak je nechte na pokoji a žádná protekce tam není možná.A ty co se tam nedostali,tak budou mit další šanci příští rok..Jaja

60
jaja
Reagovat

Hela budte všichni v klidu,já mám informace ze si pozvali do té 50 uplně normalní lidi..Tak je nechte na pokoji a žádná protekce tam není možná.A ty co se tam nedostali,tak budou mit další šanci příští rok..Jaja

61
Giovanna
Reagovat

To Freela: staci to napsat jednou to zvladnem precist:-) Jinak jestli nekdo reaguje na ten muj komentar. A mysli si, ze je to zavist, tak neni. Akorat to cloveka mrzi, ze ho nevybrali ani na blby casting. Jinak zamavejte mi pak z TV z tajuplnyho ostrova. Budu fandit o 106. Drzim vam palce jak budete prezivat. Treba mi to vyjde priste :-)

62
Peli
Reagovat

To neni zavist, ale cloveka to zamrzi.muzete psat jaky byl zatezovy casting?Jinak preju hodne dobre taktyky ,protoze o stesti to uz v tehle soutezi nejde.

63
Goku
Reagovat

Jaja, Feela: Pisete, ze pozvali uplne normalni lidi do zaverecne faze – to znamena kuchtiky Vladky a podobne udrzbare – ceska normalita az k bliti, max. nejake prumerne studenty..PRIMA se stava cim dal vice upadajici komercni TV, ktera pujde touto taktikou dale do haje jak ukazuji jeji Vyvoleni „normalni“ 2.

64
Goku
Reagovat

Jaja, Feela: Pisete, ze pozvali uplne normalni lidi do zaverecne faze – to znamena homosexualni kuchtiky Vladky a podobne udrzbare – ceska normalita az k bliti, max. nejake prumerne studenty. PRIMA se stava cim dal vice upadajici komercni TV, ktera pujde touto taktikou dale do haje jak ukazuji jeji Vyvoleni „normalni“ 2.

65
Petris
Reagovat

Takze z jsitych zdroju se jiz tusi, ze tech 16 nevyberou jen z one skupinky, kterou pozvali na „zatezove plavani“, protoze vetsina je jiz vybrana po prvnich castinzich, plavani ma jen doplnit zabery pro reklamu v TV prima na onen porad a jak probihal konkurz.

Plavani na nejakou vzdalenost podminkou pro vstup do trosecnika zrejme neni – diskvalifikovalo by to dost lidi do dalsich rad a snizovala se znacne sledovanost, kdy lide chteji mit pocit u TV, ze je do Trosecnika vezmou, ne kazdy chce kvuli tomu cvicit plavani 500 metru v bazenu..Takze plavani – dalsi bublina, spis v informovanosti o nutnosti uplavat 1 km PRIMU poskozujici..

66
Knuru
Reagovat

Petrisi co to tady placas za nesmysly? Aha, jisté zdroje. Zase jeden chytrý.
Nezlob se na mne, ale plavání je snad základ a pokud plavat neumím tak se utopím a žádný trosečník ze mne nebude. Nechápu proč by plavání nemělo být nutností pro vstup do Trosečníka.
Ono není plavání jako plavání. Co by mělo lidi tedy diskvalifikovat? ze je homosexuál, žena nebo, že má tři hlavy nebo že neumí plavat?
A pokud chce být někdo trosečník – tak ať se učí plavat. Oni tě vysadí cca300 m od ostrova a pokud na ostrov nedoplaveš tak co pak?

Ale tebě by možná vysadili helikoptérou.

67
Hobbit
Reagovat

S tim plavanim to zas takova legrace neni. Uvidite. :) Jestli nekdo neumi plavat a je v tech vybranych, tak asi bude koukat. :)

68
jaja
Reagovat

Ja nevím o co vám tady jde,to jste nasrany ze jste se nedostali dál…..Opravdu nechapu tady ty vaše potupní nazory jak na ty soutežící nebo na tv Primu..Jaja

69
Butternut
Reagovat

…také jsem se nedostal mezi tu „padesátku“ lidí co absolvovali ty zátěžový testy. Dostal jsem se před kamerový zkoušky a jsem sportovec a mám speciální vojenský výcvik – právě proto si myslím, že jsem nebyl vybrán, protože bych to zvládal bez nějakých větších problémů a to by pro ně pochopitelně nebylo zajímavý, potřebujou lidi na který to „dopadne“, ale vůbec se mi nelíbí, že je tu spoustu jedinců, který se hlásili do psychicky/fyzicky náročné soutěže a přitom sami nedokáží „ustát“ to že nebyli vybráni do úžšího výběru a uráží tu lidi, který byli vybráni „nějakou“ komisí z TV Prima. Spíš by mě zajímalo – jak probíhaly zátěžové testy… …joo a pokud se někdo cítí být zklamaný už teď tak si uvědomte že bylo vybráno 50lidí a do soutěže pujde jen 16 + asi dva náhradníci. 32lidí nepojede nikam a přitom byli tak blízko – to musí nasrat ;-)… …těm co postoupí přeju silné nervy, protože nepujde o legraci ani o dovolenou. Pocit euforie z toho, že jste se tam dostali zkončí po týdnu a pro mnohé mnohem dříve, po 3 týdnech bude největší krize – a pro mnohé zbylé se stane ze soutěže peklo (věřte, že vím o čem tu píšu), které navíc bude bavit tisíce lidí u obrazovek – znemožnit se před národem lze i v jednoduších případech než je tato RS. Přesto Vám držim palce a chtěl bych vám dát na závěr jednu malou radu – celá soutěž má účastníky „nalomit“ v tom, že budete mít nedostatek potravy – hlavně proteinů – nevěřím tomu, že je někdo z vás (z tý padesátky) schopný najít si ten správný hmyz a potom si na něm pochutnat, – proto budete žít jen z „přídělů“ (rýže), o které budete soutěžit. Proto se před odjezdem pokuste přibrat minimálně 5kg!!!

70
rakon
Reagovat

Jak to vypada, „zatezove plavani“ je nesmysl udelany pro verejnost, vyberou sice z neho par lidi, ale zaklad je jiz vybran uplne jinak, protoze vybiranim podle plavanim na kilometr by se PRIMA uz znemoznila uplne. To nemaji byt Olympijske hry..

71
Šárka
Reagovat

ahojte,trochu mimo Trosecnika,poslali vam z tv prima, nejaky pozvanky na casting do reality show BAR?co to ma byt za RS?bude to nataceny jen z prostredi baru,takze tam jak budoou bydlet ne?diky

72
tezz
Reagovat

jo me to prislo.. tak nevim, co si o tom mam myslet… tobe taky??

73
Šárka
Reagovat

Ahoj,taky me to prave doslo,tak porad spekuluju,co s tim.ale nejspis ne,bude to bude verze VV

74
alena
Reagovat

vzkaz pro Misu ucitelku:ahojky, tak jak se vede po vcerejsku? Treba nam to vyjde….:-)

75
Jaja
Reagovat

Ahoj tak co jak se plavalo,byl jsem taky ale byla zima :o)

76
St.Michal
Reagovat

Tak evidentně nejsem jediný,kdo se přihlásil do trosečníka a je pozván do BARu. Jsem trochu na rozpacích,…spíš víc než míň.V životě jsem o tom neslyšel. Zato Trosečníka už jsem shlídnul. Tak nevim. V neděli jsem sice v Praze,ale má to zabrat 2 až 3 hodiny.Víte někdo něco víc???

77
tezz
Reagovat

proc to nezkusit? tam se asi dozvime vic.. uvidime

78
Feela
Reagovat

Az se nekdo dotanete mezi 16, dejte prosim vedet. Diky a hezkej den

79
Goku
Reagovat

Jana Sl. a Verzana: Myslim jste presne vystihly podstatu vyberu PRIMY do souteze, kombinaci toho, co jste napsaly jste myslim max. vystihly profil ejich „psychologu“ – by mne zajimalo, kolik jim za takovy amaterismus vyberu plati. Navic se mi diky Vam otevrely oci, co vlasne chteli slyset – vlastne to, co jim tam drive vykladali oni „vybrani“ z Vyvolenych 1. + 2.. Evidentne to delal stejny stab :-))).

Takze podstatou bylo tvrdit, ze porad TROSECNICI je mou jedinou zachranou, kterou jeste vidim ve svem zivote, diky vyhre ve ktere budu konecne stastny a spokojeny. Ze bez vyhry v jejich soutezi nevidim ve svem zivote moc lepsi budoucnost a ze konecne diky nim neco dokazu (pobavit v tehle detske hre). PRIMA pak bude ukazovat sestrihy a ruzne lidi, jak na zacatku skuhrali a vlastne za moc nestali ani si neverili, ovsem diky poradu PRIIMY TROSECNIK se z tech lacinych individui (naprosty prumer obyvatel CR) stavaji sebevedomi borci, kteri se diky pozirani cervu stanou milacky a idoly CR. PROSTE NAPROSTO SMESNA KONCEPCE KOMERCNI TV.

Dohromady by ta soutez normalniho cloveka jen pobavila a pokud se tam hlasi tak max. pro zpestreni sve kazdodenni skvele existence – takove vsak nepotrebuji. Abych rekl pravdu, ten prubeh vyberu i co chteli mi dost otevrel oci o fungovani techle velkych firem a jejich vyberu – Hlavne jim rikat, ze bez nich a jejich soutezi typu Vyvoleni, ktere davaji prostym lidem, co cely zivot nic nedokazali, sanci, bych si svet nedokazal/a predstavit…

80
Vydra Tarka
Reagovat

Všem , kteří jsou vybráni moc gratuluji. Já jsem asi moc normální a průměrnej člověk – bohužel – ale velice rád a se zájmem se na Vás Vy Trosečníci budu dívat na Primě.

81
Itridor
Reagovat

VydraTartka: Podle toho, co ted o prubehu castingu vime, jsi presne ten, koho tam meli vybrat a splnujes jejich profil…:-))) Myslim Ti jeste brnknou, jen jestli si tam s tou normalitou tvrdil, ze ten porad je TVOU POSLEDNI SANCI JAK BYT STASTNY – ale to povazuji za pro vetsinu normalni :-))

82
Vydra Tarka
Reagovat

Itridor: Nebudu jim přece tvrdit , takovej blábol, že Trosečník je má poslední šance. Přihlásil jsem se , protože konečně mi to přišlo jako opravdové dobrodružství a fakt COOL Reality Show a né ta úchylnost Vyvolení 2. Na Vyvolené 1 se alepoň dalo trochu koukat ( protože nikdo z nás nevěděl jak to tam vydržej ), ale tohle – ten výběr lidí !
No , stejně sem zvědavej na sestavu 16.

83
Itridor
Reagovat

VydraTarka: No tak ted vis, proc Te nevybrali..:-)) Verzana ma evidentne dobry postreh.

84
Anonymní
Reagovat

Zdravim Vydru Tarku, je to borec, toho tam měli určitě šoupnout ! :-) Já taky dodatečně gratuluju všem co se dostali. Jinak bych chtěl ještě dodat, že umim taky plavat……ale to nakonec asi nějak nestačilo, že ?! :-))) Určitě se budu dívat, bude to nářez. Doufám, že tam alespoň vybrali nějaký pěkný micinky, aby bylo na co koukat. Jestli tam bude nějaká turbo-skříň jako ta ve VV2 (jak vojela toho nebohýho teplouška ve sprše), tak se asi pobleju… :-)))))

85
sandokan
Reagovat

Jakej Anonymous ?!? Já jsem sandokan ! …..všech lesů pán !!

86
Vydra Tarka
Reagovat

Sandokan: To se teda divím , že tě nevybrali. Ale lesů pán byl taky Robin Hood, ale ten bral bohatejm a chudejm dával. Ovšem RS platěj sponzoři a dávaj těm nej…. Co se týká té skříně ve VV2 – Tak to právě ten profil osobnosti co má přitáhnout lidi k televizi. Zase na druhou stranu představ si ji jak lítá po lijánách a loví svěř. Dělám si tady z toho legraci , ale jsem fakt zvědavej.

87
Meyvis
Reagovat

Pro Sportmena:Ty si myslíš.že silný člověk je hendikepován?Co si o sobě vůbec myslíš?Myslíš,že každý silnější člověk musí žrát jak bernardýn.Já sama nejsem zrovna twiggy,ale nemám pocit,že by mě to omezovalo.Přežila jsem ve zdraví v extrémních podmínkách.Zkusil jsi spát v minus 25 venku ve sněhu bez nějakého spec.vybavení(péřový spacák atd.)?Také jsem celkem úspěšně závodně plavala.Proč bych neměla mít právo pokusit se o účast v RS? Dále by mě celkem zajímalo,jestli se někdo zabýval i přihláškami zaslanými těsně před ukončením podání přihlášek.

88
Jaja
Reagovat

Hele budte Všíchni v pohode já jsem se dostal do té 50 lidí ale jeste nikdo nemá nic jisteho,zátežové zkoušky byli v Neběli.Jsem uplně normalní člověk a ten zbytek byl taky normální..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doufám že budu mít Hodně Štéstí……JAJA

89
Feela
Reagovat

Tak ja to napisu jeste jednou, at mam jistotu, az se nekdo dostanete mezi 16ku, dejte prosim vedet, at uz nemusime cekat. Diky a fajn vecer

90
Butternut
Reagovat

… „vyhrazujeme si právo udělat výjimku a případně později ještě někoho dalšího na zkoušku pozvat,“ říká mluvčí Primy Jana Malíková – to mluví za vše… nic není jisté – ani pro těch 50 lidiček co absolvovali zátěžové testy… …ale rozhodně mají větší pravděpodobnost, že se tam dostanou – “ Jinak se ale už konal užší výběr, ze kterého vzejde 16 soutěžících a víceméně se dá říci, že kdo na něj nebyl pozván, do hry už nejspíš nezasáhne“ (mluvčí Primy Jana Malíková)…

91
Sportmen
Reagovat

To Meyvis: to, že jsi přespala v – 25°C jenom ve sněhu zvládne každý druhý – na tom není nic zvláštního – to že jsi obézní (podle tebe silná) vypovídá o tvé mentální a fyzické indispozici – tím tě nechci nějak urazit a ani se tě dotknout, ale pokud se zde budeme bavit o skutečném outdorovém extrému – potom tě sebemenší nadváha zničí – v této soutěži se neustále běhá plave a fyzicky náročně pracuje (obydlí, lov, atd…) – v minulých dílech zahraniční produkce této RS soutěžící zhubli za ten měsíc až 20Kg!!! Vůbec si neuvědomuješ o čem tu mluvíš! Mám nejraději rádoby přeživší extrémisty, který dvakrát slaní ze skály, vylezou na nějaký ten kopec a večer se jdou „nažrat“ a „vožrat“ do hospody – a vypráví o tom celý rok.. Tvá nadváha pramení z toho, že neumíš hospodařit s energií a tvé tělo je naučené víc energie přijímat než vydávat – uvědom si že tam budou zavření měsíc s minimálním množstvým potravin (hl. proteinů) – tobě bych dal tak 4 dny – potom by jsi to vzdala…

92
Butternut
Reagovat

2Sportmen: ..noo chlape musim s tebou ve spoustě věcí souhlasit – je vidět, že víš o čem píšeš, ale uvědom si jednu věc – Prima tam nepotřebuje lidi co se umí vyrovnat s vzniklou hypoglikemií a katabolickým efektem – prostě nepotřebuje tam profíky se speciálním výcvikem – bylo by to nezajímavý – oni potřebujou obézní pupkáče co jsou každý den zvyklí sníst minimálně 20000kJ :-), aby tam pak na každém metru kolabovali a hrotili celou situaci. Potřebujou tam vytvořit „show“, kde budou lidi naučený na pravidelnou stravu zvracet vředy a soutěž vzdávat.. TV Prima potřebuje doma u televizních obrazovek oslovit nejpočetnější skupinu diváků a to jsou lidé zevlující a tloustnoucí u televize.
Uvědom si, že se nejedná o olympiádu! :-) a o sportovní přenos ČT2 ale o RS pro telenoveláky TV Prima… ;-)

93
verzana
Reagovat

sportmen: nerikam ze tlustoch se do tyhle RS vylozene hodi, o tom uz jsem jinde napsala dost
ale nemusi to mit z jidla, ale podminene napr. geneticky (zdravotnimi problemy), za ktere ten clovek nemuze

94
ivča
Reagovat

pro Butternuta: jsi chytrý a máš přehled….potřebovala bych poradit, jak nejlépe v těch podmínkách na ostrově zvládnout hypoglikémii……po pravdě řečeno, je to jedinná věc, které se bojím…protože při ní tě absolutně opustí síly a začne se třást tělo…………….jestli něco víš, prosím, poraď…..díky….ivča :-)))

95
ivča
Reagovat

2verzana:vis co nejlepsi je vyzranost vzdy hodit na geny..Studuju genetiku,takze mila slecno ci damo,sklon k obezite mame v dnesni dobe kazdy,je jen otazkou vule kdo se vyzere a kdo ne,zrat umi kazdy,ale omezit se a mit silnou vuli uz jen malo jedincu.V zadnem pripade to neni podmoineno genetiky
nazdarr

96
verzana
Reagovat

to se rozcilujes na koho? ja mam 180/61, moje strava byla dlouhou dobu bilkoviny/sacharidy/tuky (100/120/18 g) a zas takova brutalita to neni.
Kdyz nefunguje stitna zlaza, tak mam pocit, ze neudelas nic moc abys byla krasna stihlounka heerecka;-)

97
ivča
Reagovat

chtěla bych podotknout, že můj je pouze příspěvek 7.6. v 15.35 hod…ten další můj není, jen se nějaký anonym schovává za můj nick…..zároveń se distancuji od jeho názoru

98
Xpertka
Reagovat

Taky jsem se hlásila do Trosečníka, nevybrali mě…. Ale pozvali mě na pohovor ohledně relity show BAR. Stalo se vám to taky někomu??

99
St.Michal
Reagovat

Pro Xpertku: Jo stalo.A nejsi to jen ty a já.Musíš zabloudit na tuhle diskusi pro Bar. Ale nutno prohlásit,že není formát jako formát (RS). Takže můj názor: Nemůžu do Trosečníka, nejdu nikam. A to bych do Trosečníka sakra rád. No třeba příští rok….

100
2verzana
Reagovat

jojo, predpokladala jsem, ze to hodis na zlazu nebo na neco jinyho,ale asi nevis ze v dnesni dobe se da lecit skoro vsechno,kdyz ne leky tak genovou terapii,muzes si neco nastudovat at jsi o neco chytrejsi..

101
Butternut
Reagovat

To ivča: …milá Ivčo, celá tato „show“ je založená hlavně na tom, že soutěžící mají nedostatek potravy – to vyvolá u každého jedince výraznou změnu v chování (jak fyzicky tak psychicky) a o to jim jde!. Důležitý je, aby jsi dokázala přijmout co možná největší množstvý sacharidů (např. v podobě ovoce a různých „jedlých“ plodů) tak dostatečné množstvý proteinů a to jak živočišných tak rostliných – tady asi vznikne největší problém – umět si najít vhodnou potravu a umět jí požít! Spec. jednotky jsou trénovány na tyto extrémní podmínky např. že si umí najít vhodný hmyz (nejkvalitnější zdroj protejnů) a potom je sníst. Ale je mi jasný, že člověk, který si tím neprošel může jen ztěží něco takového udělat ;-). Pokud se tam dostaneš (ostrov) budete soutěžit např. o rybářský prut (nebo spíš jeho primitivní ekvivalent :-) ) a budete se pokoušet živit rybolovem, ale ani to nemusí zaručit dostatečný příjem energie! Vždy si uvědom jednu věc – na lov (získávání potravy), práci (stavení obydlí), různé soutěže, spánek, atd.. budeš potřebovat určité množstvý energie, které i v případě velkého „šetření“ bude deficitní! (snaž se šetřit jak to jen pujde – hodně odpočívej- ale nebuď zase moc neaktivní, aby tě ostatní nevyloučili za to že jim s ničim nepomáháš) – to znamená, že katabolickému efektu se nevyhneš! – proto si před soutěží pokus vytvořit tukové a svalové zásoby (snaž se přibrat minimálně 5-10kg s tim, že nejez moc cukry!!! …spíš se zaměř na tuky a bílkoviny). Hypoglikemii se asi také nevyhneš – ale snaž se cokoliv sníst a hlavně nezvracej!!! Zjisti si co se tam dá baštit a papej to pořád i kdyby to měly bejt borůvky :-))) Poslední velice důležitá rada!!! Pokud se tam dostaneš musíš dodržovat pitný režim!!! To je Alfa a Omega toho jak to tam přežít! …dehydratace v takovém prostředí je naprosto běžná věc… snaž se v rámci možností hodně pít – velice tim podpoříš svůj metabolismus, který bude zažívat veliké trauma. Pokud se tam opravdu dostaneš – tak ti budu držet palce, aby jsi to tam zvládla a pokud se budeš držet toho co jsem ti napsal – tak budeš patřit k těm silnějšim.

102
Merlin
Reagovat

pro Butternut: Ty seš miláček…takhle hezky radit,ikdyž ses tam nedostal /pro tuto věc jsi příliš odolný vzhledem k viz výše/…myslím,že ti,kteří tu řeší váhu nadváhu,sexuální orientaci ap.patří k těm,kdo neprošli…
četla jsem,že tam jsou např. plody,co se tváří jako jedlé a přitom jsou jedovaté…těch překvápek bude víc…mě by spíš zajímalo,jestli v té oblasti jsou i nejedlé larvy /larvu tedy jen ve stavu nouze :)…
Ale to jsem odbočila…myslím,že jsi dobrý člověk…díky

103
verzana
Reagovat

2 studentka genetiky: proc tak arogantni ton? oki, kdyz uz chces chytat za kazdy slovo, tak napr HIV se da uplne vylecit tou tvoji terapii? Otazka penez – to plati pojistovna vsechny ty lecby a leky na jakekoliv nemoci? Jinak ja studuju celkem dost, kdyz mi to umozni prace – pred jmenem Ing. za jmenem snad bude PhD kdyz to dobre dopadne. Co ty, studentko?:)
co takova porucha metabolismu, nekdo kdo ma rychly metabolismus se moc snazit nemusi, kdo ho ma rozhasenej je na tom asi blbe a nemusi za to zrovna nest zodpovednost sam…
heled, moc se mi nechce ztracet cas a hledat, ktere nemoci a zdravotni problemy ovlivnujou vahu, pac na me zas budes chytracit, ale jsem si jista, ze jsem o techto pripadech cetla nejednou
Je spousta nemoci nebo problemu, na ktere jsme zatim kratci – jmenovat snad nemusim…

104
St.Michal
Reagovat

koukám,že diskuse pokročila už k taktice a životozprávě na ostrově.Já se přihlásil když to ještě oficiálně běželo,ale neoficiálně se to už stihnout nedalo.Mě by pak zajímalo,co všechno se dělá na zátěžových testech,kterými si údajně musí projít každý než jde na ostrov.Víte o tom někdo něco?

105
verzana
Reagovat

Butternut: kdes absolvoval ten vycvik, jake jsou podminky? posli nake info, treba web prosim…muze to absolvovat i civilista nebo jsi profik vojak, a co zeny? mohlo by to byt lepsi nez trosecnik:-) trochu to zlehcuju, ale zni to zajimave a hlavne projit tim, tak asi nemas problem prezit kdykoliv a kdekoliv, ze?

106
St.Michal
Reagovat

Tady se mi to začíná líbit.Člověk tu zjistí,že není jediný extrémista pdo slunce (to jen trocha nadsázky).Škoda,že to ta Prima tak zkazí (to je jen předtucha).

107
Butternut
Reagovat

To verzana: ..jistě chápeš a ani po mě nemůžeš chtít abych ti tu rozepisoval jakékoliv podrobnosti o mém výcviku – důvod si jistě domyslíš… …nevím jak mám na tvůj dotaz reagovat – nechci tě zklamat – v první řadě si uvědom, že jde o vojenský výcvik, který tě primárně naučí přežít, aby jsi v sekundární fázi výcviku byla schopna… noo… nazvěme to: „ničit živé cíle“… …“živé cíle“ se zejména „ničí“ v ozbrojených konfliktech. Ozbrojený konflikt je ten konflikt, kde dochází k boji a to jak konvenčnímu tak nekonvenčnímu – neboli tento výcvik není určen pro outdorové výlety a nelze ho dosáhnout placenými kurzy. Pochopitelně ženy ho absolvovali také a v mnohém, byli úspěšnější než muži (!). Ovšem pokud toužíš po extrému a adrenalinu – dá se zažít nesrovnatelně větší než je nějaká TV RS Trosečník – to mi věř ;-)

108
verzana
Reagovat

butter: Stacil link, no nic najdu si. Preziti v extremnich podminkach me zajima, taktez adrenalin je pro mne drogou, takze spis z tohoto pohledu je to objekt zajmu (ozbrojeny konflikt ne). A je mi jasne ze to neni prochazka ruzovym sadem pro trosecniky, proto me to zajima…

109
Maja
Reagovat

Verzano, nechci tady dovysvětlovat za butternuta, ale myslím, že ti velmi jemnými slovy naznačil, že takový výcvik rozhodně nelze absolvovat bez pobytu v armádě, dokonce možná bez příslušnosti k speciálnějším jednotkám (přesnou terminologii pochopitelně neznám :))
Psychická odolnost bude jistě značnou součástí takových výcviků a, nezlob se na mě, vyslovuji jen svůj názor, ale ty takovou odolností podle příspěvků neoplýváš.

110
Butternut
Reagovat

To verzana: …“Stacil link, no nic najdu si.“ … děláš si legraci??? :-O …asi jsem Tě přecenil… …myslel jsem, že ti to dojde… … speciální vojencký výcvik – může absolvovat jen voják a to jen z „určitých“ voj. jednotek! …myslíš si, že na to najdeš nějaký link???? ….noo to jsi mě tedy dostala…. vsadim se, že si pod mojim nickem představuješ „máslo ořech“ – že jo.. ha ha ha… noo nic – vidím to takhle – jsi akční holčina, která má ráda outdoorová dobrodružstvý plná adrenalinu, ale né všechny akce jsou zábavné a krásné. ;-) joo a Trosečníci na ostrově budou prožívat „svůj“ extrém… docela mě zajímá koho vyberou a jak se tam s tim dokáže vyrovnat…

111
verzana
Reagovat

butter: oki blbe napsano, blbe pochopeno: zajima me neco jineho nez zabijeni a ozbrojeny konflikt (= tedy nebudu absolvovat spec.vycvik).
hledam info o „vycviku“ jak prezit v extremnich podminkach. Predstavuju si te jako nabusenyho holohlavyho hrdinu, ktery rad ukaze naivkam jako jsem ja, ze je velky profik. O co ses chtel vsadit?;-)

maja: nazor muzes mit jaky chces, ja ti ho neberu

112
verzana
Reagovat

Ahoj všichni, zajímalo by mě, podle čeho posuzovali kdo půjde do 2. patra a tak…teda co z vás páčili???! Díky za odpověd

113
verzana neříká:
Reagovat

viz výše omyl

114
Ivča
Reagovat

to Butternut: díky moc za rady, snad to na ostrově upotřebím….snažím se získat nějaké nahrávky ze soutěží, které se tam, už konaly, to by mohlo hodně pomoci :-)))…..je vidět, že máš bohaté zkušenosti, vážím si toho…..já se asi na ostrov dostanu….každopádně jsem v poslední dvacítce…jsem asi něčím výjimečná, ale ne fyzicky….jinak můj mail je: tvojeslunce@seztnam.cz………budu ráda, když se ozveš :-))))…Ivča :-)

115
St.Michal
Reagovat

Ivčo.Co všechno bylo v zátěžových testech?Zaslechl jsem,že tím musel projít každý.Bylo to hodně náročný nebo pro trénovaného člověka procházka růžovým sadem?

116
ivča
Reagovat

to St. Michal: nic to nebylo a problém by to nedělalo ani netrénovanému člověku…..300m plavání a ponor pod vodu :-)))….pohodička :-)

117
martin
Reagovat

byl jsem 2,5roku v legii na guyane v amazonce a zatim se mi neozvali tak nevim o zivote v dzungli vim svoje takze nejaky ostrov je pro mne spise zabava nevim jestli se ozvou ale podle toho jak to v tomhle state chodi se tam dostanou jen buzny a nebo lidi znamich celebrit moc tomu neverim ze mi zavolaji nepotrebuji se ukazovat abych si byl jist ze umim prezit kdekoli na svete coz vim ze umim jelikoz jsem byl za timto ucelem vycvicen vsem drzim palce mozna se na nas usmeje stesti a pak kdo vi

118
Butternut
Reagovat

To Martin: :-)))))))) byl jsi 2,5 roku v legii??? – „o zivote v dzungli vim svoje takze nejaky ostrov je pro mne spise zabava“ – děláš si legraci a nebo to myslíš vážně?!?! „moc tomu neverim ze mi zavolaji nepotrebuji se ukazovat abych si byl jist ze umim prezit kdekoli na svete coz vim ze umim“ – moc tomu nevěříš, že ti zavolaji, ale doufáš – přesto se nepotřebuješ ukazovat, aby jsi si byl sám o sobě jistý, že umíš přežít na celém světě??? – což ty umíš?!?! HA HA HA HA (dobrý joke!) :-O – protože jsi byl za tímto účelem vycvičen?!?! ..proboha co je to za věty? Bože víš vůbec co píšeš a co je to Legie??? … De qui parles-tu? …en soi?!?! Ton classe de légionnaire entraînement??? :-O

119
Meyvis
Reagovat

Pro Sportmena: Nevím o kom se tady zmiňuješ,když píšeš,že někdo 2x slaní skálu a vyleze na kopec a večer se jde nažrat a vožrat.To máš z vlastní zkušenosti?Co ty můžeš vědět o mé mentální a fyzické indispozici?Mám pocit,že jsi mentálně spíše indisponován ty.A můžu tě ujistit,že vím o čem mluvím.A kdoví jestli bys tam vydržel alespoň ty 4 dny.S tvojí arogancí by jsi šel při prvním vylučování.

120
Majkl
Reagovat

Hledám novou životní skuševost a muj sen už byl od malička zustat na pustem ostrově kde nejsou lidé strašně po tom toužím

121
ŽACI
Reagovat

JE TAM NAŠE ŘEDITELKA ZE ŠKOLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

122
Žralok
Reagovat

sakra co se stalo s fanklubem Ivet?

123
Amir
Reagovat

Sakra… ja nevedel ze vubec nakej casting byl… stejne nejsem plnoletej. Snad pristi rok. (P.S. Prosel nekdo kolem 18/19 let? Nebo jen sami 25-35ky) ?

124
kaja
Reagovat

mužu se tam přihlásit i když umím jenom česky?

125
rous
Reagovat

kajo to bych taky ráda věděla taky umím anglicky málo.A kdy bude možné se přihlásit tento rok nevíte někdo kdy bude další casting?

126
Jiri
Reagovat

Chci se zeptat kdy bude další pokračování na kód přežije.rád bych se prihlasil

Přidat komentář