Panáček v reality show

Mama hľadá ženu! na Silvestra na TV Joj

30. Prosinec 2011 | napsal(a): | reality show: Farmár hľadá ženu SK, Mama, ožeň ma!

Ak si myslíte, že ide o novú slovenskú reality show, tak sa našťastie mýlite. Táto informácia predovšetkým poteší fanúšikov zoznamovacích reality show, ktoré sme mohli sledovať na jeseň na Jojke. Ide o silvestrovský program, v ktorom Jojka spojila jej dve úspešné zoznamky – Mama, ožeň ma! a Farmár hľadá ženu.

Určite mnohí z vás budú tráviť silvestra bez TV, ak si nájdete čas, tak si vyhľadajte reláciu v archíve, ak budete pri TV, tak zajtra o 21:15 si nájdete zostrih toho najlepšieho na Jojke. Pôjde o najväčšie perly našich hrdinov z netradičných zoznamiek, z ktorej jednu vysielala aj Prima na stanici Prima LOVE. Pozrite si upútavku vo vnútri článku.




Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

Farmár hľadá ženu SK, Mama, ožeň ma!

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
1
Lenka
Reagovat

Ahojky lidi,
tahle šou mě fakt hrozně baví:-D
Hlavně tedy komentáře,ty nemají chybu!!
Chci se vás jen zeptat na tu potetovanou slečnu Pavlínu..
Víte o ní někdo něco víc???
Vůbec mi do té soutěže nezapadá….
Ráda bych si o ní někde něco přečetla je fakt zajímavá…
Děkujiiiii

2
Elko
Reagovat

Lenka, to netuší nikto… ale je to krutá osoba :D a DJ Miro si s ňou poriadne užil.

3
micuska@gmail.com
Reagovat

tam su nie normalny ludia

4
Ondrej
Reagovat

Nemôžem to niekde v archíve nájsť. Viete mi poradiť, kde to je? Všetkým len to naj… do novéroho roka prajem ;).

5
koc
Reagovat

4 – to jsme dva :(

6
marek
Reagovat

to su prdrbany ze to nieje v archive … to co ma znamenat ….. hned by som vyhodil toho co to tam nedal …. a take to je sledovane a nic .. chceme to v archive kurna

7
kika
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=8aEnElUP6-o

Michal Hudák ako Miky Hric : ) :)

8
Kristína
Reagovat

Je to niekde v archíve, čo na českých TV? Popr. kedy to budú opakovať na jojke, možno budúci víkend? Ale dúfam, že to zaradia do archívu

9
LadyXL
Reagovat

Tak jsem si to nenechala ujít…, ale trošinku mne to zklamalo. Čekala jsem nějaké dosud nezveřejněné záběry. A některé záběry mi chyběly. Holt by to bylo pak na celý večerní program :-). Tak jsme neviděli nečekaný příjezd cukrářky ke kopřiváři, neviděli jsme víc z růžové „moletky“ atd. atd. nemá asi už smysl to vyjmenovávat….
Ale jak říkám, to by pak bylo na dlouho, i když si myslím, že by to dalo na ten správný silvestrovský program :-).

10
robert danko
Reagovat

dobry den tadyk je robert chtěl sem se snejakou slečnu poznat jak bibila promně do zivot sem babiv chodim rad se nekde babivt sem romantik a sem spolehlivi .chlapje mi 26 let jestli sinejde nejak o troskustarsi nez ja kolem 27 .let tak bidli frydek – miste 2353 teleon 605311366 jestli nejak slečna mnela zajem vlete rad jezdim na kole baim se atak takbudurad sem roma jetli bi taselcna mnela o trochudobre amoc dobre strdce jako ja mneujise robert dekuji am moc za pochopeni

11
robert danko
Reagovat

dobry den tadyk je robert chtěl sem se snejakou slečnu poznat jak bibila promně do zivot sem babiv chodim rad se nekde babivt sem romantik a sem spolehlivi .chlap.je .mi .26 let jestli senajde nejaka. slečna trosku.starsi nez ja kolem 27 .let tak bidli frydek – mistek 2353 teleon 605311366 .

12
Sharkan
Reagovat

Moc jsem se pobavil při této show,… velice zajímavá alchymie :D xD :P

Přidat komentář