Panáček v reality show

Česko Slovensko má talent 2011: 3. semifinále živě, kdo bude v poslední trojici?

20. Listopad 2011 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

Tak už jen 2 neděle a máme tady vítěze 2. řady Česko Slovensko má talent. Předtím si však musíme dát ještě poslední živé semifinále v neděli 20. 11. na TV Prima a TV Joj. Kdo se v něm představí? A kdo dle vás bude v poslední postupující trojici?




Z 3. semifinále postupují tito 4 soutěžící

Atai Omurzakov

[singlepic id=2911 w=420]

Eva Burešová

[singlepic id=2912 w=420]

Strýko a Synovec Jo Joo

[singlepic id=2913 w=420]

Ladylicious

[singlepic id=2914 w=420]

Soutěžící ve 3. semifinále Česko Slovensko má talent

V posledním semifinálovém kole se o přízeň diváků a postup do Velkého finále utkají klaun Albertík, zpěvák Ali Moussa, tanečník electro boogie Atai Omurzakov, zpěvačka Eva Burešová, dívčí taneční skupina Ladylicious, zpěvák Pavel Callta, malí akrobaté Jo-Joo, mentalista Tomáš Valacsay a hudební skupina Uncles and Papas.

Hostem večera bude finalista loňského ročníku – trapnomagik Richard Nedvěd. Jen pro zajímavost, na konkurenční TV Nova půjde proti 3. semifinále film Vratné lahve a víte co proti finále 27. listopadu? Kájinek.

Tak jak vidíte 3. semifinále? Komu pošlete hlas



SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 288
1
DJ Vlado
Reagovat

Moje pořadí 3. semifinále:

1.Albertík (na truc strejdovi a Maxxovi si ho hrozně přeju ve finále, GO BERTÍKU GO!!!:-)
2.Atai Omurzakov
3.strýc a synovec Jo-Joo
4.Eva Burešová
5.Tomáš Valacsay
6.Ladylicious
7.Uncles And Papas
8.Pavel Callta
9.Ali Moussa

2
Mercator
Reagovat

Moje pořadí:

1. Albertík
2. Atai
3. Mentalisti
4. strýc a synovec z Jo-Joo
5. Eva Burešová
6. Ladylicious
7. Uncles and Papas
8. Ali Moussa
9. Pavel Callta

Je to spíš moje přání než tip, nějak nevěřím, že Albertík postoupí ale tak třeba jo :)

3
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Tohle bude děsivé kolo, jediný, komu přeji postup, je Atai:-))) Pevně doufám, že Albertík nepostoupí. Spíše to vidím na vlnící se krasavice Ladylicious a chlapce Jo – Joo. Obávám se, že Ali Moussa není bez šancí, bude mít obří podporu poroty.

4
cedarin
Reagovat

Tak Albertík ať klidně postoupí, jen to potvrdí tenhle ne příliš povedenej ročník, kdy porota posílá do semifinále některé naprosté trotly a zoufalce a na druhé straně talenty jako Patrik a Credance nepustili dál. Takže ať si to tam užijou a strejda si klidně vztekem může ohryzávat pozadí.
Atai je myslím jasnej, ten bude dost nad zbytkem vyčnívat.
Děti z cirkusu mě nebaví, to se přiznám a s Alim Otýlie nestrašte. Ten podle mě se rozhodne, že dá nějakou vlastní tvorbu nebo bude parodovat tentokrát někoho jiného než strejdova kamaráda, čímž ovšem strejdu dorazí.
O skupině militantních sufražetek jsem již psal.

5
Elko
Reagovat

Ťažko tipovať, kto postúpi, pretože nikto nevidel ich vystúpenia a už sme sa viackrát prekvapili, že favoriti sklamali, ale z hľadiska divadelných kôl a medializácie vidím na postup:
Atai, Ladylicious, roztrel: Eva Burešová / strýc a synovec (alebo skupina Uncles and Papas)

6
Jirkas
Reagovat

Už se těším na Ataie, to je jediný letošní pořádný talent – u něj mi nevadí, že už je profláknutý, stejně je výborný.

7
Monika
Reagovat

Treti semifinale je papirove nejslabsi. Myslim, ze se bude opakovat situace z prvniho semifinale a jedine poradne vystoupeni se standing ovation prijde nakonec a bude to Atai, ktery zbytku soutezicich utece na mile daleko. Z druheho mista imho jistojiste postoupi ty cirkusacke deti take se standing ovation. Na tretim a ctvrtem miste muze byt prakticky kdokoliv. Tipnu si, ze se bude rozhodovat mezi Buresovou a Ladylicious. Do hry by jeste mohl zasahnout Tomáš Valacsay se synem.

8
Nika
Reagovat

Jsem zvědavá na Evu Burešovou, ostatní mě v tomto rozstřelu v podstatě nezajímají.

9
Kovy
Reagovat

Moje přání je aby postoupili Eva Burešová Uncles and Papas a Ladylicious.;)

10
Peter
Reagovat

9 – to už dúfam nie, mali by sme z 9 finalistov 7 spevákov (kapiel / hudobných vystúpení), jedného Stevie Starra a jednu podpriemernú tanečnú skupinu. To mi nepríde zrovna ako finále talentovej show, ale skôr ako Xfactor s kúskom vypchávky okolo… ale to už začalo vo Veľkom tresku, pokračovalo príšerným výberom divákov (a poroty) v prvých dvoch semifinále a posledné to imho už úplne dorazí.

11
okkvp
Reagovat

Nejlepší vystoupení večera tipuji Atai. Postoupí imho i Burešová a jediný kvůli komu bych se snad vydala z nějakých korun je Strejda Slávik – tudíž Go Albertík, Go!
Zbytek mi v žádném předchozím kole nebavil a těžko bude bavit zítra, ale samozřejmě překvapení se stát může

12
spielmachr z Bornea
Reagovat

postoupí ladylicious

13
cedarin
Reagovat

12 – nestraš (i když se obávám, že je to možné)

14
james73
Reagovat

13 – Tak v hlasování na iprima ladycious drtivě vedou a já bych jim ten postup i přál :)

15
spielmachr z Bornea
Reagovat

ty štětky postoupěj uplně easy…

16
cedarin
Reagovat

14 – o anketách si myslím svoje od dob superstar, kdy výsledek anket a realita se dost často výrazně rozcházely. Já za sebe bych postup Ladylicious rozhodně nepřál. Jako taneční skupina jsou děvčata podprůměrná, byla nehorázně přechválena porotou (strejdovi zahučelo kdesi a zbytek se přidal) a jejich prezentace je dost vulgární. Přiznávám, hodně je nemám rád, ale za vším, co jsem napsal si stojím.

17
pimpa
Reagovat

16 Cedárku, co Ti ty nebohé ženštiny provedly? :-)

18
cedarin
Reagovat

Ahoj pimpo, to je právě ono, ty tu mluvíš o ženách a já o Ladylicious, což má k sobě dost daleko.

19
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Cedarine, ono ale zahučí mnoha dalším, a tak je postup divoženek velmi pravděpodobný. Mně nijak nevadí, jsou sexy a jiné, zapamatovatelné a vyvolávájí vášně. Ať už pozitivní či negativní. Oboje beru. Rozhodně se na ně těším více než na Albertíka.

20
cedarin
Reagovat

Otýlie, u mě tedy vášně vyvolaly a jaké, to netřeba dodávat. Já si teda sexy ženu představuju úplně jinak. Militantní sufražetka s výrazem Arnolda Schwarzenegra mi zrovna sexy nepřijde, i když má nakrásně 90/60/90.
Že hučí i jiným, v tom budete mít pravdu. Jen se obávám, že kdyby se „hučáci“ přiblížili blíž jak na 5 metrů, tak je po nich.

21
Dagbog
Reagovat

Albertíka posledně zachránil Dejdar, musel by se zase stát zázrak, jestli ho nezastavěj tak ty kalhotky, co ho kousaly do zadku, ukáže i s tím sobem mezi nohama (bohužel, je to tak). V jeho případě je show fakt velká šance, byť trochu jinak.

Atai je skvělej a zkušenej, jojo kluci jsou profíci tak si to snad nenechaj zpackat produkcí jako jiní před nima. Tím máme tři a myslím, že na ten dosavadní úpadek dost slušný.

22
Maxx
Reagovat

Tak je to nabité semifinále, musím s váma souhlasit. Z prvního místa postoupí Atai, což je nejlepší tanečník z našich talentovek a to že je z Kyrgyzstánu mi nevadí, na dvojce budou Ladylicious, hodně nadprůměrný holčiny, a rozhodovat se bude mezi Jo-Joo a možná mentalisty, ti jsou hodně zajímaví. Zpěváci jsou v tomhle semi slabí. Albertík nepoustoupí, protože ho nikdo v obou republikách nemůže vystát a Vlado zažije další zklamání.

23
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Cedarine, ono to s tím drsňáctvím děvčat z Ladylicious nebude tak horké. Podle mého to jsou úplně obyčejné milovnice Harryho Pottera, Stmívání, plyšáků a kytek od benzinové pumpy. Normální, lehce odrostlé puberťačky, které se stylizují do role drsných a dominantních femenistek, jelikož jen tak mohou zaujmout. Se spartakiádou by prorazily těžko, ani variace na Pretty Woman by jim extra nepomohla. Já jejich image oceňuji, Vás naštvala, mě zaujala, kupu lidí nadchla, tak to má být:-)))

Maxx, jen doufám, že s Albertíkem máte pravdu.

24
Lenka
Reagovat

Vědeli jste, že strýček Albertík je táta Jakubu Třasáka . Pokuď si ještě nekdo pamatuje toho Kubu jako čtyřletého houslistu v dnešním Aha to píšou
http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/66277/pamatujete-si-detskeho-houslistu-jakuba-trasaka-albertik-z-talentu-je-jeho-tata.html

25
Maxx
Reagovat

Otýlie: Mám, věřte, že jeho vystoupení bude trapas, protože ten člověk není komik a absolutně nemá kromě narážek na Slávika čím zaujmout. Dělat ze sebe idiota fungovalo v době slávy Luďka Soboty, teď už ne.

26
cedarin
Reagovat

Otýlie, v jednom s Vámi musím souhlasit. Kdyby si militantní sufražetky nezvolily tuto image, nikdo by si jich nevšiml. Tanečně jsou opravdu podprůměrné a v podstatě nemají co nabídnout.
Forma tvoří 80% úspěchu prezentace a jejich prezentace mi přijde militantní a odpudivá, ale je to můj názor. Dobře to vystihl JUDr., když napsal, že určitě pijou pivo z flašky a pak si hlasitě odkrknou. Možná to typického českého a slovenského muže vzrušuje, mně to přijde odporné.

27
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Maxx, tak mně je jasné, že celé vystoupení se ponese v duch narážek na „stlejdu“, úplně se při té myšlence rdím a propadám hanbou do sklepa za toho trotla:-))) Vy jste o neúspěchu přesvědčený, já v něj doufám. Podle mě tam jistá šance je, tak 30%.

Cedarine, já nevěřím, že „pijou pivo z flašky a pak si hlasitě odkrknou“, fakt ne. Celé je to póza. Děvčata pijí mojito brčkem a pak se přepudrují, věřte mi:-))) Co se taneční stránky věci týká, nemohu příliš hodnotit, jsem taneční nedochůdče. Ale zkrátka jako celek „to“ vyčnívalo, a tak je beru na milost.

28
jary
Reagovat

Nejlepsi cislo dne je dneska jasny: Richard Nedved :-)

29
cedarin
Reagovat

Otýlie, možná se pak přepudrují, to já nevím. Hodnotím jen prezentaci, kterou mají během vystoupení a ta na mě působí odpudivě. Myslím si, že minimálně ta s červenými vlasy dokáže otevřít lahvoně zubama za neutuchajícího jásotu zbytku skupiny.
Už to dneska vidím, jak budou zase předvádět své vystoupení, nas..né výrazy ve tváři a slejda se bude culit jak měsíček na hnoji a představovat si, co by s nima asi tak všechno dělal. On ovšem netuší, že by před tím dostal pořádnou na solar.

30
jj
Reagovat

„Podívejte, jak krásně pochválí ty účinkující Lucka Bílá nebo Dejdy.“
Michal David
http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/163282/michal-david-umim-se-prodat-v-jakekoliv-dobe.html

31
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Za mě bych poslal dál Albertíka, Ataie a Joó. Případně mentalistu. Hlaní antifavorit – nasrané sufražetky včele s „militantní lesbou“… Tím také zdravím cedarina, který má jistě totéž přání… :-)

32
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

A vlastně jsem zapomněl – jelikož kromě Albertíka nemám vysloveného oblíbence – chci ať postoupí i Pavel Callta, na něj se aspoň hezky kouká… :-) Takový protipól Ladylicious, ty mě vysloveně odpuzují, podobně jako cedarin mi tyto testosteronové polomužatky nahánějí husí kůži…

34
cedarin
Reagovat

31 Zdravím, ano mám totéž přání, všechno lepší než militantní sufražetky v čele s militantní lesbou. To jsem zvědavý, kolik „hučáků“ dnes bude hlasovat. Doufám, že sedí v hospodě na pivě, děvčata tam za nima můžou skáknout až to skončí.

35
DJ Vlado
Reagovat

JUDr, 32 – Calltu proboha neeeee!!!! Imho „jednočlenný Lunetik“ s ukňouraným a přeslazeným hlasem, kterým mi připomíná Lacha. Navíc si myslím, že druhý mladý zpěvák by byl ve finále nadbytečný. To už bych radši ve finále viděl Evu Burešovou, ať je tam aspoň jedna zpěvačka, která už má občanku.

36
Mercator
Reagovat

Podle mě je zpěvu ve finále už moc, takže doufám, že nepostoupí nikdo, kdo zpívá, aby bylo finále aspoň trochu pestrý.

37
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

35 – audio Callty na mě působí neutrálně, resp. si ho nevybavuju, ale zas má dobrý „video“… :-) Uvidíme, jak zazpívá. Mohl by dát třeba Mandy…

38
desiree
Reagovat

Ahoj CEDARIN, neuvěřitelně mne bavíš (ale to ty vždycky, ovšem dnes jsi ve formě). Tvůj názor na militantní lesby sdílím, což je u mne pochopitelné, já jim totiž závidím (věk aby bylo jasno, nikoliv vzhled).
Jinak deska tam kromě talentovaného Kyrgyza není nikdo zajímavý (kromě Albertíka, ten je tak trapný, že se mi ježí chloupky na rukou) Cvičené děti s tygřaty jsou mi silně proti mysli, moc doufám, že nepostoupí (to je asi jen mé přání, realita bude jiná). Pro mne byli letos nejlepší Credance a porota je banda trotlů, že je nepustila dál.

39
cedarin
Reagovat

No možná se to zdá jen mně, ale letos co vybrala porota tak nějak pokulhává oproti prvnímu ročníku. Že by byli o tolik horší soutěžící, se mi zas tak moc nezdá, když uvážím, koho všeho obeslali ať se ani neobtěžuje dorazit do Velkého třesku (nebo jak se to jmenovalo).
Za sebe budu raději, když tam Calta bude jezdit na Albertíkovi a sob sedět stlejdovi na klíně, než ladylicious.

40
cedarin
Reagovat

Jéé ahoj desiree, tak moc rád tě vidím!!! To jsem rád, že sdílíš názor na militantní skupinu Ladylicious To jsme s JUDrem už celkem tři (to už můžem dostat skupinovou slevu). A věk jim závidět nemusíš, ta děvčata se brzy otahají.
Ostatně nevíš, kdy nám jde další řada Pravé krve?

41
Nofux
Reagovat

Moje top 3 ještě před tím než všichni vystoupí:
1 – Atai
2 – Ladylicious
3 – Eva Burešová
Osobně nechápu ty řeči typu nasrané sufražetky apod. na adresu Ladylicious :) no co už, favoritky na postoupení jsou to největší a pokud to dneska nepohnojí tak maj postup jistý.

42
DJ Vlado
Reagovat

JUDr, 37 – Já jsem bohužel jinak orientován než ty, takže Caltovo „video“ neocením.

43
Nofux
Reagovat

4 postupující? Hm…

44
desiree
Reagovat

40, myslím, že skalní fanoušci v nějaké diskuzi psali, že v květnu (co si do té doby bez Erica počnu) teď si užívám TBBT, že nám ale ta Penny přibrala, není ona těhotná?

45
jj
Reagovat

Takze postupuji ctyri?

46
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

42 – to není o tom, mně se dobře kouká i na Bagárovou… Zvlášť, když je na jedné fotce s Benem.. :-)

47
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Toto má být nejsilnější semiF? Wtf??? Kdyby radši poslali dál Credance nebo Patrika G.!!!

48
cedarin
Reagovat

Tak militantní sufražetky jako první. A stlejda bude vlhkej celej večer

49
Mercator
Reagovat

Tak Ladylicious dnes vypadají o dost líp než v divadle ( jen ta krátkovlasá jim to pořád kazí :-), ale stejně bych je ve finále viděl nerad. Ale přežil bych jejich postup

50
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

První část = aerobic, druhá část = nebylo vidět, třetí část = spartakiáda… Postup? Za co?

51
jj
Reagovat

Co to bylo za zmatek?

52
desiree
Reagovat

hezký světýlka :)

53
Kapi
Reagovat

Uzasna svetelna show!! – ale ty holky chodili jen za strany na stranu. stejne by to bylo i bez nich.

54
T.
Reagovat

laserová show pecka. ale zbytek nuda.

55
jj
Reagovat

53 – trefne.

56
Ája
Reagovat

no, co k tomu říct – hezký světelný efekty :-)

57
pimpa
Reagovat

Lejdynevímjakdál mě nijak neoslovily. Příšerná hudba a jeden velký chaos. Nuda, nuda, šeď, nuda. A votrava k tomu.

58
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

A Slávik je trapnej, takoví Credance byli mnohem lepší…

59
adelka
Reagovat

No tak budu asi proti většině, ale mě se to líbilo moc moc :-) Daleko líp se mi na ně kouká,než na ty zástupy stejných chlapeckých skupin, ty mě povětšinou neberou vůbec. Byly krásně sehraný, dobrá choreografie, a prostě mě to bavilo a líbilo se mi to.

60
cedarin
Reagovat

Takže asi takhle. Marně jsem doufal, že by se mohla skupina sufražetek nakonec změnit v ženy. No to jsem doufal marně. Lesbická image ještě víc zvýrazněná, víc světel než tance… Teda tance. Ten pochod ženských bojovnic střídaný s boxerským tréninkem – tady se o tanci nedá mluvit.

61
Jirkas
Reagovat

Holky pěkný, v kastingu byly výborné – dneska to byla příšerná nuda a ještě navíc s hroznou hudbou a nebylo nic vidět. Asi si děvčata vzala na pomoc profesionály, proto to tak dopadlo :-))

62
franta flinta
Reagovat

lady L. tancovat neumí, před chvílí to dokázali…

63
DJ Vlado
Reagovat

JUDr, 46 – Tak já mám taky pár kluků, na které se mi dobře kouká (Šmajda, Ben, Chrenko, Lasota atd.), ale Calta mezi ně nepatří, imho totálně tuctový a nezajímavý, takových kluků běhá po světě plno. Ale jsem rád, že i při své orientaci dokážeš ocenit krásu mé bohyně :-)

64
okkvp
Reagovat

Ladycilious nakonec celkem dobrý, tedy až na tu část, kdy na ně bylo vidět – balet čt je nutno stále připomínat, rostou mladí, tak aby se vědělo

65
franta flinta
Reagovat

tak pojd albertíku, hlavně aby to nebyl trapas nebo opakovačka… případně obojí dohromady

66
Martin
Reagovat

Albertíka nejde při mluvení moc slyšet :D

67
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

63 – až částečně na Lasotu máš dokonce stejný vkus jako já… :-)

68
okkvp
Reagovat

Bože, to je tak neuvěřitelně strašný, že to nutně musí postoupit. Albertíku jéééď

69
Nofux
Reagovat

Trapárna :) jestli tohle postoupí…

70
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Albertík dostane 20 sms… Je to super, směju se skoro celou dobu… :-))) Chtěl bych být víc než přítel Tvůj… lol

71
okkvp
Reagovat

Bertík si zalil mikroport :-)))

72
Mercator
Reagovat

Albertík super. Doufám v jeho postup ještě víc než předtím :)

73
franta flinta
Reagovat

stejně největší kvalitu dodává albertíkovi slávik tím, jak se proti němu vyhranuje. nejspíš postoupí právě proto.

74
jj
Reagovat

Proc by Albertik nemohl postoupit? Vzdyt tam neni skoro zadna konkurence a postupuje jich v podstate pulka.

75
f1gurk4
Reagovat

Albertík super :) :) )

76
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Co je zase se zvukem, že si musel vyndat odposlech????

77
Jusuf
Reagovat

mozna ma zvukar erekci a nestiha

78
Pattrick
Reagovat

to bylo nudné vystoupení..

79
spielmachr z Bornea
Reagovat

KOLIK POSTUPUJE?

80
RAINMAN
Reagovat

Falešný. Nejvíc ta druhá písnička, jejíž název spletl.

81
Kapi
Reagovat

Letosni podium je opravdu skvele. A nejen to – cele to technicke vybaveni je vyuzito n maximum – na efekt v dobrych kombinacich. Dokaze vytvorit tu spravnou atmosferu. nejlepsi podium a efekty od rozjezdu ceskych RS tohoto typu.

Ten zpev jinak klasika – nic zajimaveho. V techto pripadech staci suchy hlas a uz je to pro jakoze zajimavy. Ten kluk je jinak ale jako mokra hadra lezici tyden ve vlhkem koute – olezly a bez smrncu.

82
franta flinta
Reagovat

dneska nebudou žádný cvičený děti?

83
Messiah
Reagovat

Já jsem rozhodně před nikým nemasturboval!

84
DJ Vlado
Reagovat

ALBERTÍK FENOMENÁLNÍ!!!!
Calta – Penis Lacho is back, NEBRAT!!!!

85
Ája
Reagovat

já jsem taky pro postup Albertíka, ale je pravda, že podstatnou zásluhu na tom má stlejda :-D

86
Lucas
Reagovat

Od Callty jsem nic nečekal, ale podle mě tu první písničku zazpíval hodně dobře, ta druhá už byla docela hrozná :D

87
Jirkas
Reagovat

Co se tebou, stlejdo? :-)))) za tohle mu posílám sms

88
Kapi
Reagovat

Albertik umi skvele improvizovat. pak zalezi na jeho publiku co z toho on dokaze vytahnout. Ale celkove je pohotovy a nenecha se zaskocit. jinak je to celkove ale spis pro rodiny s detmi. Nic vic.

Obcas taky vypadne z role toho maleho decka a rika a dela veci, ktere by to decko v tom veku nemohlo znat – ale jsou to drobnosti a dokaze je dobre zamaskovat :)

89
Martin
Reagovat

Bože no to je fakt cirkus. Tihle teda na postup rozhodně ne.

90
jj
Reagovat

Co je to za klauni?

91
Pattrick
Reagovat

achjo, kdo má koukat na šašky z cirkusu, jak lezou po tyči a nechávají na sebe pouštět zvířátka, to mne teda fakt nebere

92
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Nedá se nic dělat, cirkusáci byli skvělí a postoupit musí!!!

93
franta flinta
Reagovat

šplhání na tyči dvacekrát jinak. přitom na ten pirátskej song se dá dělat nádhernej striptýz. (hot peppers)

94
Ája
Reagovat

já tedy za sebe musím říct, že malí kluci jsou skvělí, sice mi tam překáželi ti ostatní, kdyby byli jen oni dva, nebylo by to tak cirkusácký, ale klobouk dolů…

95
okkvp
Reagovat

jo joo – i babička s dědečkem a celé příbuzenstvo chce do Vegas

96
Kapi
Reagovat

jo – joo – trapas – nuda k uzivani.

Ta hudba mi lezla na nervy po chvili. Mela vyplnit to nic co se tam delo, ale lepsi by bylo kdyby byla hudba napinava nebo nejaka podle deni na podiu. Takhle to bylo hodne prvoplanove na efekt puvodu te hudby. :(

97
Martin
Reagovat

Mě tak vadí cirkusácký a kolotočářský děti, jsou většinou strašně vychcaný a namyšlení. A to jeho: „No tak musej lidi posílat hlasy“ bylo tak strašně povrchní a frackovitý.

98
Mercator
Reagovat

Náhodou tihle dva u mě dobrý

99
desiree
Reagovat

ač nerada, moc nerada, vzhledem k tomu, co jsme doposud viděli (ve všech semifinále) připouštím, že kluci do finále patří. (stejně nemám ráda cirkus, aspoň, že ta tygří koťata nechali doma)

100
Martin
Reagovat

Tohle je jako reklama na cirkus JO-JO? Když každý nezapomene zmínit, že je to zvíře z cirkusu JOJO? Hrozný fakt.

101
adelka
Reagovat

Neee, cirkus, kde jsou i zvířata, mi jsou silně proti srsti :-( Kluci asi dobrý, ale je to taky jejch denní řemeslo. Jenže mě tohle vůbec nebere.

102
Kapi
Reagovat

Jak vzdycky nezapomene kdokoliv z rodiny upozornit a pouzit v nejake souvislosti nazev toho provareneho cirkusu, ktery prolezl snad vsechny mozny RS…. pff

103
Pattrick
Reagovat

Tvl a teď rozhovor a reklama na cirkusek .. vtipné, příště bych se vysral na hledání talentů a rovnou obvolal všechny cirkusy a talenty z jiných zemí = )

104
RAINMAN
Reagovat

Opět Slávikova narážka na Michala Davida.

105
okkvp
Reagovat

103 – imho není nutno obvolávat jiné cirkusy – jojáků je dost, ti dají plná tři semifinále z vlastních zdrojů

106
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Proč Ali zpívá opěšt písničku Shaggyho???

107
Kapi
Reagovat

ten druhak u Kadafiho jel na playback?? :(

108
Ája
Reagovat

106 – protože se prezentuje jako jeho imitátor, podle mě nic jinýho neumí…

109
Nofux
Reagovat

Moussa Ali podle mě hned po staříkovi z prvního semifinále největší omyl letošního ČSMT. K čemu jsou imitátoři? Co přináší nového? Proč tady mít někoho takového, když máme originál?

110
Kapi
Reagovat

105 – trefa :)

111
okkvp
Reagovat

106 Ali nezpívá – ale mečí

112
T.
Reagovat

poslouchat ten mečounův hlas je za trest.

113
franta flinta
Reagovat

kaddafi:o)

Reagovat

Talentovaná je rozhodně kadeřnice či kadeřník, co dělal Bílé účes. Ten / ta by měli být ve finále :)

115
adelka
Reagovat

Ježíš :-) Kdyby měl postoupit každý ze všech kol, tak prosím moc tenhle mečící kozel nikdy!

116
Kapi
Reagovat

114 – to jo. Ale to je uz asi kategorie umeleckho dila. Vytvorena doma a posleze pouze nasazena na hlavu Bíle penice coby cepice.

117
Jusuf
Reagovat

Ten ochoceny egyptsky kozel patril jeste k cirkusu Jojo anebo to bylo dalsi cislo?

118
Jirkas
Reagovat

No já mám jiný názor – tu obrovskou drzost produkce – když si vyberu do semifinále imitátora Shaggyho, tak si pozvat na vystoupení pravého Shaggyho. Tím toho člověka vyřadili předem, to je prostě obrovská neúcta k tomu soutěžícímu.

119
johny
Reagovat

jak se jmenuje ten zpevak co tam byl s alim?

120
Kapi
Reagovat

119 – ten co jel na playback?

121
johny
Reagovat

tak jinej tam snad nebyl :)

122
Kapi
Reagovat

121 – tak to nevim :)

123
Martin
Reagovat

no tak Uncles and Papas táhne hlavně Povýšilová

124
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Já jim nerozuměl půlku textu – huhňali a zpívali příliš rychle…

125
jj
Reagovat

stending ovejšn!

126
franta flinta
Reagovat

uá to křoví mi připadá jako nejtrapnější element večera—

127
Pattrick
Reagovat

No, to teda toho moc nepředvedli a to jsem jim vcelku fandil.. A Monička se nám odmaskovala = ))

128
Messiah
Reagovat

Monika je poměrně dost hezká ženská.

129
galadriel
Reagovat

121 – Tomi Popovič….s Darou má aktuálne napr. Nebo, peklo, ráj.

130
Pattrick
Reagovat

Fákt nádherný.. proč tohle neumím, tak lehce by se dalo v této debilní sezoně vyhrát :D

131
jj
Reagovat

Pláče, obr Koloděj pláče!

132
galadriel
Reagovat

Tak u Atai-a by mi absolútne nevadilo, keby vyhral….

133
franta flinta
Reagovat

a jejda. lucka se nám dojala… dvě negativa: tohle jeho vystoupení je na jůtůbu a navíc už příliš provařený doják z amelie. jinak super.

134
Nofux
Reagovat

Atai wow… tenhle to musí letos vyhrát, nikdo lepší tam neni… ..

135
okkvp
Reagovat

U Atai mi neštve, že to zas na nás hrají, jako, že chudý kluk z jurty nikdy nebyl ani ve vedlejší vesnici. Ten kluk je fakt dobrej, byť nemám ráda kýčovité „zápletky“.

136
Ája
Reagovat

Atai – výborný, MUSÍ do finále a klidně i vyhrát

137
desiree
Reagovat

za mne Atai 1 a to definitivně

138
CoolPoker
Reagovat

http://www.youtube.com/watch?v=FZbstHFV8BE … Jako smekám ale mohlo to být aspoň něco novýho ;)

139
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Celkově pro mě můžou výhrát jen Segmenti nebo Atai. Cokoli jiného by byl průser… Jedině bych ještě pochopil ještě Albertíka nebo Stevieho…

Reagovat

Tak u Ataie jsem nemohl nechat mobil v klidu. Mně je jedno, že stejné představení je na youtube. Je zkrátka boží a chci, aby vyhrál ČS má talent. Co na tom, že není z našeho rybníčku. Větší talent tu není. Ostatní je hodno dětské besídky.

141
dolores
Reagovat

Atai – v zivote ma nijaky tanecnik tak nezaujal. Je to borec WOW!

142
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Proč mají dekorace jako ze 112?

143
Ája
Reagovat

142 – protože půjde o život :-D

144
Kapi
Reagovat

Mentalisti´- jini kouzelnici? Zadny mental?

145
Kimnie
Reagovat

Je mi úplně jedno, že Ataiovo číslo už je na youtube, mě to dostalo. Ať už je zápletka ohraná nebo ne, záleží na tanečníkovi, jestli tu zápletku dokáže prodat nebo ne. A Atai ji dokázal prodat tak, že i když nikdy hlasy v talentových soutěžích neposílám, tak jemu hlas pošlu. A možná ne jeden :)

146
Pattrick
Reagovat

looool, on nějak zbělal ne? :D :D

147
franta flinta
Reagovat

jů, trochu průhledný trik s tím levá – pravá.

Reagovat

Si úplně přeju, aby se to mentalistovi nepovedlo :-D by byl nejlepší moment v dějinách televize :-D

149
irena
Reagovat

Tak i když mě tahle soutěž moc nebaví a sleduju spíš až po rekapech jednotlivá čísla, tentokrát jsem koukla, uronila slzu jak Lucka a poslala sms. Atai mě taky dostal…

150
dolores
Reagovat

nedaju sa tie pneum. kladiva tajne zablokovat ?

151
Messiah
Reagovat

Tohle je fakt trapas. Hrajou si na nebezpečí, přitom jsou to jen triky a nacvičené věci bez nejmenšího rizika. To mě opravdu nebaví.

152
Kapi
Reagovat

151 – presne – ani na vterinku jsem se nebala, ze by to nevyslo.

153
franta flinta
Reagovat

jinak tihle mentalisti předvádí velmi jednoduché kouzelnické triky.

Reagovat

Mentalisti taky patří do finále. Sice trik, ale skvěle prodaný.

155
kanárek
Reagovat

Možná stačí, když je ta nabitá nějak poznačená a pak je popřehazuje podle potřeby, ne?

156
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Byly to celkem nervy… A jak uhádli to 22????? To je fakt dobrý…

157
franta flinta
Reagovat

150: proč by to dělal. prostě věděl ve kterým jsou hřebíky a když na něj přišla řada, tak se zeptal levá x pravá, přičemž si vybral ten správný pohled. zbytek jsou jen kraviny na efekt, který ani nedávají smysl…

158
Peter
Reagovat

Ten trik s tým – pravá… pravá strana (ruka) bol teda celkom dosť priehľadný. A mám taký pocit, že „náhodou“ jedno z tých kladív zablokoval. Asi keby náhodou zabudol ktorá je tá pravá a ľavá :)

159
kanárek
Reagovat

Kdyby zůstalo jen u ruky, bylo by to uvěřitelnější.

160
Weasley
Reagovat

Ja som musel prepnúť ako pri tom „samurajovi“ nedávno :D

161
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Neskutečně neoriginální a obehraná věc… Dobré, ale nic víc…. Jako Callta v sukních…

162
Honzad
Reagovat

Ale jak udělali to s tím číslem?

163
Mercator
Reagovat

Ale kdyby si tu ruku prostřelil, tak by měl asi postup jistý, protože by to bylo nejoriginálnější číslo obou ročníků :)

164
Nofux
Reagovat

Eva by taky měla postoupit do finále. Nezájem, že už je tam hodně pěveckých čísel, Eva je nejlepší zpěvačka letošního a dost možná i loňského ročníku.

165
franta flinta
Reagovat

162: moc jsem to nesledoval, ale řekl bych, že to číslo prostě napsal ve chvíli, když to bílá řekla…

166
desiree
Reagovat

163 !!!!!!!!

167
T.
Reagovat

22 tam rychle nahodil při tom, jak to Bílá říkala. pár vteřin mu na to „nechali“. horší by bylo, kdyby řekla třeba 9 532 651 … i když mam pocit, že podmínkou bylo číslo, ke kterýmu má Bílá vztah/oblíbený číslo.

168
Peter
Reagovat

Konečne originálne vystúpenie, dala do toho kus seba a nie stávka na obohraté cajdáky „veľkých amerických speváčok“ – t.j. ziapanie all-song-long. Ja by som ju chcel vo finále :)

169
okkvp
Reagovat

163 – :-)))), jo to bych i sms poslala

170
Peter
Reagovat

167 – muselo to byť dvojciferné číslo.. a bolo to krásne vidieť ako bola tá druhá dvojka napísaná veeeeľmi narýchlo – a otvorená fixka schovaná za papierom sa mu zamaskovať veľmi nepodarila :)

171
franta flinta
Reagovat

postup: atai – albertík – zpěvačka a uncles.
hlavně prosím ne cvičený děti z cirkusu…

172
dolores
Reagovat

kolka v poradi ze to uz bola uplne najtalentovanejsia spevacka zo vsetkch sutazi ?? :))))

173
Kapi
Reagovat

Jaky smysl tam mel ten jeho syn?

174
franta flinta
Reagovat

hm a jinak třikrát lepší než minulý týden…

175
Peter
Reagovat

173 – písací stroj a kalkulačka

176
Kapi
Reagovat

175 – aha diky.

177
Kimnie
Reagovat

Mentalista mě nebavil. Okoukaný Derren Brown a jeho ruská ruleta, akorát daleko hůř provedené a zahrané.

http://www.youtube.com/watch?v=ddgyg_5FF_0

178
T.
Reagovat

podle mě očekávaj, že postoupí 3 pěvecký vystoupení, tak dali ještě šanci čtvrtýmu;) aby se Slávik necítil jako v ČS SS.

179
Elko
Reagovat

ATAI ma úplne odrovnal a myslím si, že to je jasný víťaz tohto ročníku a je mi jedno, že nie je ČechoSlovák, aspoň má českého kamaráta :) – NESKUTOČNÉ, PERFEKTNÉ, DOKONALÉ.
Viem, že tam je veľa spevákov, ale Burešová predviedla najlepší spevácky výkon v tejto súťaži. Tretie miesto prajem Ladylicious, lebo tam nie je tanečná skupina a o štvrté miesto sa pobije Uncles and Papas/ Stýko a Synovec a Mentalistovia, možno i Albertík (nakoniec to vôbec nebol trapas :)).

Dúfam, že ATAI má v zálohe ešte niečo podobné a nevystrieľal sa v semifinále, možno toto číslo si mal odložiť na finále.

180
Mercator
Reagovat

178: Tak aby se náhodou nestalo, že postoupí všechny 4 pěvecký vystoupení, co tam dneska jsou :-)

181
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Ladylicious – laser show, nudný tanec a díky absenci holých bříšek ani „hučák nebude – NE!

Albertík – bez komentáře, nechci být sprostá – NE!

Ali Moussa – pro německé důchodce na dovolené na Kanárech bezva – NE!

Pavel Calta – ukníkaný, nezajímavý – NE!

Joo – profíci, skvělý sportovní výkon, zábava, zkrátka všechno – JOO!

Uncles and Papas – tomu nerozumím, Monika skvělá, zbytek pro mě děs – NE!

Atai – neuvěřitelné robotické pohyby, i mě dojal, pecka – ANO!

„Mentalisté“ – přitroublé triky, nuda – NE!

Eva Burešová – vyla jako postřelený šakal, děsná píseň, nechápu ovace a nadšení poroty – NE!

182
Nofux
Reagovat

Pro mě je mezi dnešní TOP4:
1 – Atai, 2 – Eva Burešová, 3 – Ladylicious a 4 – Jo-Joo

Jinak na ofiko facebooku je anketa kdo by měl dnes postoupit:
1. Atai – 745 hlasů
2. Ladylicious – 103 hlasů
3. Eva – 89 hlasů
4. Jo Joo – 51 hlasů
5. Albertík – 42 hlasů

Reagovat

Tak myslím, že Atai a Jo-Joo to mají dnes jisté … jinak by stáli za to Uncles and papas, Bertík, Burešová O:-)

Reagovat

Nofux (182) klik na Facebooku je zdarma, hlasovací SMS stojí 10 Kč. To je ten rozdíl mezi online anketou a realitou :) Ale věřím, že Atai dnes jednoznačně postoupí a těším se na jeho finálové vystoupení. Profík každým coulem.

185
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Bertík ne!

186
Nofux
Reagovat

184: Ale nějakou vypovídající hodnotu to má a mohlo by to trochu napovědět jak to dneska bude, uvidíme :)

187
Martin
Reagovat

Ríša jedeeeeeeeeeeeeeeee

188
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Nofux, vypovídací schopnost bych viděla jen u extrémní hodnoty, čili u Ataie, zbytek bude dočista jinak.

189
Michal V.
Reagovat

oni ho smikli? jsou normalni?

190
Messiah
Reagovat

Reklamní diktát :)

191
Ája
Reagovat

to si dělaj srandu s tou reklamou????

192
pimpa
Reagovat

To už fakt nemyslejí vážně!!! Reklama nade vše!

193
wtf
Reagovat

Tak tímhle to posrali.

194
Michal V.
Reagovat

tak to jsem jeste nevidel…

195
Elko
Reagovat

Riša museli prerušiť reklamou :D

Reagovat

Jak můžou dát reklamu doprostřed vystoupení? To je fakt stupidita.

197
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Reklama doprostřed vystoupení?????????????? WTF????????

198
Peter
Reagovat

Ehm, aj na Prime v polovici Richardovho vystúpenia naskočila reklama? To čo ako o.O

199
Messiah
Reagovat

194 – Já taky ne. Hodně špatné.

200
Pattrick
Reagovat

čáry, máry, fuk a máme tu reklamu :D

201
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Ještě že už se nedívám:-)))

202
wtf
Reagovat

A to už je dneska podruhé – ani klavírní číslo moderátorů nám nedopřáli.

203
Nofux
Reagovat

Řekl bych že Ríša přetahoval. Jsou dost ve skluzu..chvilku před naskočením reklamy to vypadalo jakoby Slávik chtěl něco říct….

btw..neutli takhle dneska už náhodou Pyca když chtěl hrát na klavír?

204
Michal V.
Reagovat

to jako kdyby prima vysilala hokej, nas pojede sam na branu a smik reklama?

205
Pattrick
Reagovat

Tož kdyby takhle vyreklamovali Rytmuse = )

Reagovat

Dnes už podruhé to tak poťali … nejdřív když měl Pyco hrát na klavír a teď to dají v ještě debilnější moment. Když už to chtěli utnout, tak mu mohli poslat an pódium moderátory, aby ho nějak nice přerušili, ne takovouhle sprosťárnu.

207
Elko
Reagovat

Podľa naplánových brejkov mal Rišo skončiť do 21:52-53, museli dať brejk (komerčná televízia je komerčná televízia), ale mohli ho to využiť vtedy, keď povedal, že chcete vidieť najdlhšie kúzelnícke číslo?

208
Martin
Reagovat

To o Rytmusovi si ode mě zkopíroval Patriku z Facebooku :D

209
Messiah
Reagovat

Jinak Ríša mě ve své podstatě baví, některé jeho scénky jsou povedenější, jiné méně, ale patří k tomu nejlepšímu co tahle soutěž přinesla. Každopádně, nevím jestli bych ho dokázal sledovat nějak pravidelně, je to pro mě brzo vyčerpaný formát na to, abych se k němu opakovaně vracel.

210
Ája
Reagovat

měli dát reklamu u Moussy Aliho, ale ne u Nedvěda, na kterýho jsem se opravdu těšila…

Reagovat

Tak to vypadá, že to snad aspoň nějak zachránili a Richard pokračuje kde ho přerušili ;-)

212
Michal V.
Reagovat

nick: no jenze cela atmosfera byla uplne out

Reagovat

Michal: Tak je to trapas, ale lepší jak nic.

214
woland
Reagovat

Doufám, že postoupí Callta, Kaddáfí a telepati.

215
Michal V.
Reagovat

hahaha nejlepsi kralik z klobouku co jsem videl!

216
Peter
Reagovat

Tú reklamu tam museli dať asi kvôli tomu, že zrejme mali neodvysielané reklamy, ktoré boli zakúpené do prime-timu. A ten trvá len do 23:00, tak keby tam tú reklamu nevovalili, tak by si mohli inzerenti nárokovať peniaze späť, keďže televízia odvysielala reklamu inokedy, ako si ju zaplatili.

217
kacina
Reagovat

doufám že postoupí Atai, předvádí neskutečná vystoupení. Vrchol trapnosti je Albertík, doufám, že hranice lidského vkusu tak hluboko neklesla.

218
Nofux
Reagovat

Škoda, já už myslel že nám oznámí, že přidávají 1 semifinále navíc, jak někde psali…

219
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Lesby jdou dál… :-((( Asi…

220
franta flinta
Reagovat

juchůůů albertík!!!

221
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Tak Albertík to má blbý… Slávik se nepochlapí…

222
Michal V.
Reagovat

boooze to je zmateny

223
Nofux
Reagovat

JO! Dneska si to u mě porota napravila … ! :)

224
pimpa
Reagovat

Cedarin a Kalina budou muset militantky ještě přetrpět! :-)

225
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Sufražetky tedy uvidíme ještě jednou… Odhaduji, že příští kolo budou v maskáčích a kanadách… Něco tak neženského, to se hned tak nevidí…

226
Nofux
Reagovat

Jak byste si teda představovali dívčí taneční skupinu, to by mě zajímalo :)

Reagovat

Dnes postoupili 4 nebo jsem něco špatně pochopil?

228
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

224 – máš pravdu, žel bohu…

229
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Pane doktore, příště budou za roztomilé veverky s plyšovými oušky, plastovými zoubky a obřími lískovými oříšky:-)))

230
cedarin
Reagovat

No to se dalo čekat. Po vyhlášení se všechny lesby seskupily kolem alfa samice s rudými vlasy a tak nějak po chlapsky to prožily.

231
okkvp
Reagovat

mohu dotaz – kdo postoupil? (jsem se zakecalo s kámoškou a ovladač ovládl pán tvorstva)

232
Ája
Reagovat

230 – :-D

aspoň se budu příště těšit na tvoje a Judrovy příspěvky k Ladyněco :-D

233
cedarin
Reagovat

226 jak bych si představoval dívčí taneční skupinu? To je jednoduchý: jako dívčí taneční skupinu, což přesně toto seskupení není. Z pojmu dívčí mají pouze primární pohlavní znaky (některé i sekundární) a o tanci taky nemůže být řeč.

234
jary
Reagovat

tak pro mě vítěz druhé řady vzejde ze dvojice Stevie Starr vs Atai Omurzakov…

235
cedarin
Reagovat

232 – to nemůžeš :D

236
Elko
Reagovat

Víťaz je pre mňa ATAI!
Inak to s tým štvrtým semifinále bolo podozrivé…

237
pimpa
Reagovat

234 Však tam letos nikdo lepší není! Ale bojím se, že to bude některá z malých pějících obézek.

238
Jirkas
Reagovat

neskutečný trapas, ten závěr – nejdřív ta reklama, potom ani nevědí, jak budou vyřazovat. Správně měli přímo postoupit tři nejlepší podle hlasů diváků a porota měla rozhodnout až o čtvrtém. Jenže to by postoupil přímo Albertík, což nemohli připustit. Opět ovlivnění soutěže!

239
kanárek
Reagovat

okkvp- jojo , Atai, Ladydelicimouse, a ta zpívající kráska

240
okkvp
Reagovat

239- danke kolegyně … tedy Albertíka opláču

241
kanárek
Reagovat

240- ten odešel s ječivou grácií.

Reagovat

okkvp (231), kdo postoupil jsem už hodil do článku i s obrázky. Zítra to DJ Vlado jistě shrne a věřím, že jako titulní fotku článku dá Ataie a né tu zpěvačku :)) Ataiovi se fakt může rovnat jen Stevie Starr.

243
Libor
Reagovat

Atai byl super, ale myslím si že příští neděli zvítězí Tomáš Buranovský.

244
kanárek
Reagovat

242- Sun- ty jsi teda rychlej!

245
cedarin
Reagovat

237 pimpa – nestraš, dobrého pomálu

246
Elko
Reagovat

241: a teraz mi prišlo, že niekedy musí Slávik toho drňáka a odporného porotcu hrať – zadanie z produkcie, sám uznal pri Albertíkovi nakoniec, že to tak nemyslel.

247
Libor
Reagovat

Vsadím 100 000 kč na celkové vítězství Tomáše Buranovského.

248
honza
Reagovat

Atai nebo Stevie!!!!Ale radši Ataie.Má fakt talent a Stev to má i tak jistý,že se uživí.Ale nechci křivdit,letos nikdo lepší nebyl.

249
honza
Reagovat

247-máš u mě kurz 1:50 fešáku :-)

250
Petra
Reagovat

Mě osobně nejvíc zaujal Stevie Starr a myslím si že by si taky nejvíc zasloužil vyhrát. Atai je taky super, ale Stevie může podle mě ve Vegas zaujmout možná ještě víc. Podle mě to ale nakonec nevyhraje ani jeden z nich ale někdo úplně jiný. Richard Nedvěd byl loni taky nejlepší a nevyhrál. To hlasování je čistá loterie, musela by být opravdu obrovská náhoda, aby to skutečně jeden z těchto favoritů vyhrál, to spíš skončí na druhém nebo třetím místě. Jako vítězka by mi vůbec nevadila ani Eva Burešová. Pokud mám říct svůj tip na celkového vítěze, tak říkám Segment, ale nadšená z toho nejsem, nemusím je.

251
cedarin
Reagovat

247 – co tě vede k takovému přesvědčení???

252
honza
Reagovat

Atai nebo Stevie.Oba mají talent a rozvíjej ho dál.A co jako,že Stevie byl v zahraničnim ČSMT?Je v top 3 letos.Nedvěd to loni zvládnul sám Daemen taky.Co bylo letos z Československa?Prd!A ty,co byli nepostoupili!Loni Fanda a ta stepařka a letos jich bylo víc.Taneční skupiny letos nic moc.Smutnej klaun?Jooo ať jde za bráchou!A zpěváci maj snad jinou soutěž?Nebo ne?Na hovno!Vyměnil bych porotu,místo Lucky Anetu(a to se mi její kvílení docela líbí mam kvíličku doma a miluju jí za to:-) ),Dejdar čenž Nedvěd,Slávik-Banášová.Kdyžtak kolegové ze Slovenska ať doplněj,neznam slovenský „umělce“

253
okkvp
Reagovat

252 – Rytmus

254
Libor
Reagovat

251:Je to líbivý kluk, letí na něho fanynky. Nový Drda. Pokud to nepokazí a předvede skvělý výkon, tak myslím že má velkou šanci. Segmenti sice dostali v minulém semifinále víc hlasů, to ale ještě nemusí o ničem vypovídat, protože hlasovat se bude znovu úplně od nuly. Myslím že Stevie a Atai doplatí na přefavorizovanost stejně jako loni Richard a možná jim to uteče jen o pár hlasů.

255
okkvp
Reagovat

SUNíčko díkes (efpětkuju, tož článek nevidět)

256
Libor
Reagovat

jen mi to nevěřte, na jaře tady všichni hlásali že superstar vyhraje Gunčíková ale já věděl že to bude Lukáš Adamec. Dejte na mě, vsaďte si a budete v balíku. Peníze se válí na zemi, Tomáš Buranovský bude vítěz ČSMT 2!

257
Maxx
Reagovat

Famózní semifinále, díky bohu, že udělili to desáté postupové místo někomu z tohohle semi, jestli si pamatujete, tak jsem tu v září psal, že podle mých zdrojů měl být desátým postupujícím někdo na divokou kartu poroty z libovolného večera. Ale to je už jedno. Dlouho jsem nezažil tak super večer u televize jako dnes, tohle bylo semifinále, které kvalitou překonalo hromadu Talentových večerů i z takových zemí jako je USA, Rusko nebo VB. Super, a teď hodnocení:

Ladylicious – průměr, čekal jsem víc, postup si víc zasloužili jiní
Bertík – obrovské překvapení, neskutečně jsem se smál, přál jsem postup
Pavel Callta – hezky zpíval, ale bylo to na úrovni semifinále SuperStar (i když u naší SS spíš finále, ale ani tak mě to nebavilo)
Jo-Joo – úžasný číslo, naprosto zasloužený postup, celkově to bylo jedno z nejlepších čísel v historii našich talentových show, dokonalé
Moussa Ali – nejslabší
Uncles and Papas – super číslo, nepřál jsem ale postup kvůli velkému množství hudebních čísel ve finále
Atai Omurzakov – absolutně nejlepší taneční číslo, které jsem v životě viděl, famózní, taky mi ukápla slza, neuvěřitelný, co ten kluk dokáže, talent světovýho formátu a jestli Vlado zítra napíše něco o tom, že nějaký Matěj z té loňské frašky na Nově byl lepší, tak už mu asi fakt pojedu někam namlátit :D tehle kluk najde hodně málo konkurentů v celosvětovém měřítku, škoda, že zatím hnije někde v kyrgyzském Karakolu
Mentalisti – šokující, zajímavé, originální, neobvyklé, křičící publikum, schovávající se porotkyně, co víc si televize pro živou show můžou přát, měli postoupit
Eva Burešová – hezky zpívala, ale znám lepší zpěvačky a druhé místo mě nemile překvapilo

Richard Nedvěd – ten člověk je borec, jestli jsem se u Bertíka smál, u něho jsem se doslova gebil a řezal smíchy jak malej bastard

258
cedarin
Reagovat

254 – tak na Buranovského bych opravdu nevsadil ani zlámanou grešli. Myslím, že k Drdovi má daleko, Drda byl nepoměrně mrtvější a Buranovský je na rozdíl od Drdy alespoň sympaťák. Pokud nikdo ze zahraničních nedostane nejvíc hlasů, pak doufám ve vítězství Segmentů a budu spokojenej.

259
honza
Reagovat

254-Drda je kdo?Teda jestli to neni ten pán co o něm učej na ZŠ.

260
Petra
Reagovat

Osobně jsem hrozně ráda že nepostoupil Calta, z toho jsem měla úplně osypky. Slizký, přeslazený, nezajímavý a ukníkaný typ alá Denis Lacho a úplně stejně mě i iritoval. Nikdo horší pro mě v dnešním semifinále nebyl. Albertíka bych poslala do finále místo té dívčí taneční skupiny jejíž jméno si už teď ani nepamatuju. Aspoň by byla ještě sranda.

261
honza
Reagovat

257-Přesně tak.

262
okkvp
Reagovat

Stevie asi bude poznamenán tím, že cizinec, í tím, že se jako polykač už dlouho živí. Atai má v tomhle šance s našinci rovné. Z našinců má šanci každý, kdo si sežene dost velký klan, letos to bude platit myslím víc než posledně, hlasujících bude díky tragické úrovni podstatně méně

263
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Vyhraje Segment, to je úplné zjevení na naší scéně. Soulad dokonalé formy i obsahu. Nej image všech zpěváckých soutěží u nás všech dob… Anebo ještě Atai…

264
Marco
Reagovat

Myslím si, že vyhraje Eva Burešová.

265
honza
Reagovat

264-sedni si do lavoru s vlažnou vodou.

266
Marco
Reagovat

265: Proč jako? Rozhodně podle mě patří do TOP 4 se Steviem, Ataiem a Segmenty a klidně by to mohla i vyhrát…..

Reagovat

Přemýšlím, zda Atai předvede tohle číslo z finále Ukrajinského talentu nebo se vytasí ještě s něčím lepším. Protože to dnešní vystoupení je fakt best. Příběh, hudba, tanec, provedení. Atai má celkově velmi dobrý vkus na výběr hudby.

http://www.youtube.com/watch?v=jnK4a5gHRrg

268
okkvp
Reagovat

Maxxi – Technicky a počtem ovládaných prvků je Matěj Pišný imho opravdu lepší a lepších po této stránce bude na světě asi víc. Atai má dar efektivně efektní choreografie.

269
Petra
Reagovat

Pokud budeme uvažovat logicky tak by měl vzejít vítěz z trojice vítězů tří semifinálových večerů – tedy buď Stevie, Segment a nebo Atai……to jsou podle mě oficiální favoriti, protože každý vyhráli svůj večer. Pak ale záleží jak velké rozdíly hlasů byly mezi vítězi semifinále a dalšími postupujícími a jestli má někdo z nich šanci je porazit a nebo ne…..

270
Elko
Reagovat

267: nechápem ako nemohol vyhrať na Ukrajine, Ukrajina nemá vkus :)

myslím si, že v absolútnom roztrele bude Atai a Segment a tu už bude záležať na tom či sa u divákov prejaví československý lokalpatriotizmus, ale je možné, že Segmenti to naozaj na pódium odpália a predvedú niečo ako vo Veľkom tresku. U mňa po dnešnom fenomenálnom výkone ma Atai jednoducho dostal a podľa ohlasov na FB, je to jasný favorit.

271
MirkaP.
Reagovat

komentář č.60 a jeho poslední věta = nejvýstižnější popis toho, proč jsou LL strašný
cedarin rulez

272
Maxx
Reagovat

268 – tak že o něm nikde není slyšet, tancem se neživí a nelákají ho do zahraničních show??? Meleš nesmysly, možná to je tvoje a Vladovo zbožné přání, ale jinak totální nesmysl člověka v dané věci neznalého. To už psychicky labilní Zázrivý je slavnější a měl mnohem víc vystoupení i přesto, že skoro všechno na poslední chvíli ruší :D Kdyby byl tak dobrej, tak se o něm všude píše, stále někde vystupuje a v zahraničí je z něho hvězda. Bohužel ale o něm už v ČR a SR nikdo neví (jestli kromě pár nadšenců Talentománie vůbec někdy někdo věděl) a věř mi, že po opravdovém talentu každý producent hned sáhne. Takže klid, Atai je borec a bohužel musíme konstatovat, že v Česku ani na Slovensku se mu absolutně nikdo nevyrovná. Možná trochu ten Patrik Gluchowský a neobjevení tanečníci. Ale to jen trošilililinku. Je to realita, Talent ukázal, že tu mimořádných talentů moc nemáme a ostatním státům můžeme jen závidět. Nebuďme slepí nacionalisti a přiznejme si to.

273
okkvp
Reagovat

272 – Maxxi ty jsi opravdu dáreček k pomilování :-DDD Nech si napsat nějaké prášky na nervy, abys byl schopen přemýšlet bez emocí – rupne ti žilka.

274
Nofux
Reagovat

272, Maxx: Řekl bych, že tahle talentovaná česká tanečnice by se mu klidně vyrovnala http://www.youtube.com/watch?v=Jw5jzN6IFvs
Talentovaných lidí je tu dost, i co se tance týče, jen bych řekl, že nemají takovou potřebu se hlásit do takových soutěží, když sklízí úspěchy i bez nich.
Nebo se hlásí do zahraničních soutěží, stejně jako ta tanečnice, na kterou jsem poslal odkaz výše.. ta mimochodem s taneční skupinou, ve které byla, vyhrála jednu americkou TV taneční soutěž.

275
Nofux
Reagovat

Jinak kdyby někoho zajímala ta skupina, tak tady máte skoro všechny jejich vystoupení z ABDC :) http://www.youtube.com/watch?v=Jc7T_hKMTPw

276
DJ Vlado
Reagovat

Nofux, 274 – Týjo, to je škoda, že se tahle holka do Talentu nepřihlásila. Ta je vážně dobrá a navíc kočka, té bych jistojistě fandil :-)

277
DJ Vlado
Reagovat

Maxx, 272 – Sorry, ale tímhle svým příspěvkem jsi mi jenom potvrdil, co si o tobě myslím. Měřit kvality tanečníka jen podle toho, co se o něm kde píše a kolik měl vystoupení, to je podle mě ukázka tvé totální omezenosti. Já si stojím za tím a plně souhlasím s okkvp, že Matúš je technicky lepší tanečník než Atai, který to ale dohání efektní choreografií. Jo a když se tak oháníš labilním Zázrivým, tak mohu kontrovat tím, že Patrícia Janečková měla v létě velmi úspěšný koncert na festivalu Viva Musica, kde měla bouřlivé standing ovations a z koncertu vyšlo i DVD, které bylo přidáno jako bonus k jejímu debutovému CD. O tom si ubrečený Mariánek může nechat jenom zdát. Takže rozhodně není pravda, že by se z Talentmanie nikdo neprosadil. A vyhrožovat mi tím, že mi přijdeš nabančit, je totálně trapné a ubohé, můj názor vyhrožováním nezměníš.

278
Jackolo
Reagovat

A tady máte rakapitulaci včerejšího semifinále. Užijte si ji.
gorilla.cz/article/10873-esko-slovensko-m-talent-2-3-semifinle-takhle-budu-mluvit-a-do-konce-ivota.html

279
MarTyna
Reagovat

No, řekla bych, že tenhle Michel Moral má na Ataie docela jistě… http://www.youtube.com/watch?v=wQY-XozX3eg
Až snad na tu choreografii…

280
Monika
Reagovat

Ladylicious – ani nevim co napsat, marne jsem hledala tanec spise to pripominalo rozcvicku aerobicku, krome svetelneho efektu nic koukatelneho, zbytecny postup do finale
Albertik – druhe nejlepsi vystoupeni vecera, bylo to tak blbe az to bylo skvele, Albertik dokazal velmi dobre improvizovat a byl pohotovy, me pobavil
Moussa – druhy nejvetsi omyl v semifinale
Callta – dalsi zbytecny postup do semifinale, podprumerny zpevak, ktery by v superstar neprosel snad ani castingem
Valacsay – nuda, nuda, nuda zbytecne dlouhe od poloviny jsem to ani nesledovala
cirkusaci – mela jsem velke ocekavani, ale prislo mensi zklamani, v castingu se mi libili mnohem vice, zapojeni cele cirkusacke rodinky mi prislo zbytecne a odvadelo pozornost od tech kluku, ve finale bych prosila jen samotne kluky, ale i tak treti nejlepsi vystoupeni vecera
Uncles and papas – hiphop neposloucham, nerozumim mu, nedokazu objektivne posoudit zda dobre ci ne, pro me nuda
Buresova – precenovana zpevacka, jednak vyber songu hrozny milionkrat provareny a prezpivany, neprijemna barva hlasu, hlas naprosto nerozpoznatelny, ocekavala bych, ze se do toho vice opre, pro me takovy mdly vykon
Atai – tak to jo, skvely pribeh vyborne provedeny, nejlepsi vykon vecera

281
Tomáš
Reagovat

Škoda že nepostoupil Albertík, ten byl moc roztomilý a rozhodně měl postoupit místo Ladylicious a myslím si že měl i víc hlasů.

282
Karel
Reagovat

Moje spodní část těla mi říká, že by měla vyhrát Eva Burešová, pak se se mnou seznámit a vzít mě sebou do Las Vegas.

283
Monika
Reagovat

Myslim, ze Atai a Stevie jsou nejvetsi adepti na viteze. Sice porota ve finale nekolikrat zmini, ze by to meli vyhrat Cesi ci Slovaci, vzpomenme Lucie a Martin meli pripominky uz v divadle, presto jim to bude prt platne. Ty dva jsou nekolik mil pred ostatnimi, ze narodnost nebude hrat velkou roli a jeden z nich vyhraje. Vetsi sance imho ma Atai, nebot ne pro kazdeho je Stevie stravitelny a navic tanec je prece jen atraktivnejsi pro divaka nez umeni Stevieho.

Ja osobne bych, ale preferovala za viteze Stevieho. Je originalni, za celou dobu co se tomu venuje ho nikdo nedokazal napodobit. schvalne najdete mi nekoho na Yt kdo dokaze neco podobneho? Navic ocenuji, ze na rozdil od Atai si pripravil i nove vystoupeni (ten kour jsem nikde predtim nevidela). Atai je take super, ale uprimne pokud budu patrat na YT urcite nekoho podobne dobreho mozna i lepsiho najdu. Vzdyt v teto discipline se porada i mistrovstvi sveta. Take souhlasim, ze technicky neni nejlepsi, ale jeho sila je v efektivite.

284
Radek aka SUNíčko
Reagovat

BTW: mě i při 3. semifinále dostává ta scéna. Fakt klobouk dolu. Konečně máme v některé z česko slovenských reality show scénu světové úrovně.

285
me3
Reagovat

magoři :-)

286
Paul
Reagovat

Jen na doplnění -Patricie Janečková vydala DVD, za kmotry jí byli Karel Gott a Eva Urbanová. Dívenka vystupuje a má dobře našlápnuto, protože je skvělá. Matúš Pišný sklízí úspěchy v mezinárodních soutěžích, jeho vystoupení jsou úžasná,má v nich více prvků a jsou technicky velmi náročná. Alena s fenkou Keysi sbírá ocenění v zahraničí. Mohl bych jmenovat další.
Jednoduše řečeno v loňské zatracované Talentmánii bylo pár skutečných talentů na vyšší úrovni než v obou ročnících Talentu -pokud se týká českých a slovenských účinkujících. Vám nepřipadá divné, že by měl vyhrát někdo s cizinců? Ale kdo, když ne oni, že? Ještě tak kluci cirkusáci něco umějí, ostatní jsou tak na regionální úrovni.

287
pája
Reagovat

magic free group byli nejlepšíí a potom byl hned albertík

288
Katka
Reagovat

Atai to musi vyhrat …. jinač to je celi oničem !!!

Přidat komentář