Panáček v reality show

Česko Slovensko má talent 2011: 1. semifinále živě, kdo postoupí do finále?

6. Listopad 2011 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

Divadelní castingy i Velký třesk je za námi, čas, aby se reality show Česko Slovensko má talent 2011 přehoupla do části, které vévodí už jen živé přenosy. Stane se tak dnes 6. 11. 2011 po osmé hodině večerní na TV Prima a TV Joj. Kdo se nám v 1. seminále ročníku 2011 představí, jak bude probíhat hlasování, kdo bude hostem? Nyní již rozhodujete vy, diváci.




1. semifinále Česko Slovensko má talent soutěžící

O postup do Velkého finále se v prvním semifinálovém kole Česko Slovenského talentu utkají

  • dětská zpěvačka Adéla Ferencová
  • ohnivá skupina Amanitas
  • tanečník senior Jaroslav Hueber
  • textař a skladatel Jiří Harnach
  • komické duo Karel a Karel
  • mužské pěvecké trio La Gioia
  • zpěvačka Monika Stanislavová
  • taneční skupina RDS Company
  • iluzionista Stevie Starr.

Hosty večera budou slovenský rapper Rytmus a loňští finalisté The Pastels.

Jak se hlasuje o postupujícím?

Z Velkého třesku známe celkem sedmadvacet postupujících, které porota vybrala do semifinále soutěže. Semifinálová kola budou celkem tři a v každém z nich se bude o přízeň diváků ucházet devět soutěžících, z nichž do Velkého finále postoupí pouze tři nejlepší. Finalistů bude tedy nakonec devět.

Průběh každého kola bude podobný jako v loňském ročníku. Nejdříve se všichni semifinalisté ČeskoSlovensko má talent postupně představí se svým vystoupením. Poté, co moderátoři SMS hlasování ukončí, se hlasy sečtou a první dva semifinalisté, kteří dostanou od diváků nejvíce hlasů, postupují do Velkého finále přímo. Další dva s nejvyšším počtem hlasů předstoupí před porotu, která vybere třetího finalistu.

Jaká trojice dnes postoupí? Řekněte nám svůj názor v diskuzi. Děkujeme.

Související články

Semifinálové kolá Česko Slovensko má talent 2011 začínajú, scéna odhalená!
Česko Slovensko má talent 2011: Kdo přežil Velký třesk?

Postoupili: Stevie Starr, La Gioa a malá Adélka.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 354
Reagovat

Tak já doufám, že postoupí Harnach, ten mě baví úpně neskutečně a Karel a Karel, kteří si to snad nepodělají jako loni Brejkdenz brothers. A další tip je, že lidi pošlou hodně sms Adéle Ferencové.
A takhle by ta trojka klidně mohla dopadnout ;-)

2
DJ Vlado
Reagovat

Moje pořadí 1. devítky:

1.Karel a Karel
2.Stevie Starr
3.Jiří Harnach
————————-
4.Amanitas
5.Adéla Ferencová
6.RDS Company
7.La Gioia

ODSTUP

8.Monika Stanislavová
9.Jaroslav Hueber

A jak to máte vy?

3
Nika
Reagovat

Tak já začnu:
moje tipy:
1. Stevie Starr
2. ohnivá skupina Amanitas
3. Jiří Harnach

4
DJ Vlado
Reagovat

A ještě doplním, že Stevieho a Harnacha má v podstatě na 2.-3. místě a plichtu mám i na chvostu tabulky mezi Hueberem a Stanislavovou.

5
Nika
Reagovat

Nominované na odstup vidím stejně jako DJ Vlado, jsem ale , co se týče prvních třech míst, rozpačitá z Adélky, protože pokud ta holka zazpívá, lidi jí pošlou určitě dostatek hlasů na postup, tady by hrála roli „psychologie“:-)) Malé dítě, její diskutovaná postava a úžasný hlas.

6
Ája
Reagovat

Já to mám téměř podobně jako DJ, jen s tím, že první 3 mám bez pořadí. Ale tak třeba se večer dočkáme překvapení a bude všechno jinak :-D

Reagovat

Stavie Starr, doufám, dál už neprojde. Podle mě to ani lidi ani produkce moc nedovolí.
Ten už je navíc tak slavný, že nechápu, k čemu by mu bylo ušmudlané jedno vystoupení ve Vegas a pár tisíc éček, které si určitě účtuje za jedno vystoupení po celém světě.
Pořád tam tyhle lidi (Stevie, Japonec, ta kozatá ženská) vidím jako prachobyčejnou tlačenku od produkce, od které to byl hodně blbý nápad, protože pak jsou yt české výkony zastíněné něčím světovým. Je to asi jako kdyby se do The Voice přihlásila Madona

Ale jako Stevieho show je super a rád se zase podívám co spolkne a vyvrhne ;-)

8
Elko
Reagovat

Nick: Stieve podľa mňa postúpi, skôr si myslím, že z cudzincov nepostúpi Japonec.

Top 3:
Stevie Starr,
Jiří Harnach,
Karel a Karel / Amanitas

a je pravda, že poradím môže najviac zamiešať Adélka, ale myslím si, že aj La Gioia, opera vždy pôsobí na ľudí veľkolepo a ak im to vyjde, tak môžu miešať poradie.

Reagovat

Elko: Tak já zas myslím, že ze zahraničních postoupí ten tanečník (nevím jak se jmenuje ani ta jeho země). Japonec, pokud bude zase jenom sekat okurky, tak na sto pro neprojde a Stevie… Je mi jasné, že mu hodně lidí fandí a je to zajímavé, ale moc velké šance mu nadávám, jak už někde bylo psáno, hodně lidí, třeba i já, zase naopak nepřekousne už jen to, že neumí ani slovo česky.
Možná bude ale v tom rozstřelu před porotou a pak to bude hodně těsné. (Dejdar mu hlas určitě nedá, Slávik dá a Bílá bude kdoví jak vyspaná)

10
Jirkas
Reagovat

7 – Ještě jsi zapomněl na Ataie, který byl ve finále Ukrajina hledá talent a v dalších soutěžích….

11
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Starr
Amanitas
Adélka („Davídek“)

12
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Flyere, do jisté míry máte pravdu, vlastně do značné, ale když už jsou pravidla nastavena takto, budu se raději dívat na Starra než na Karly nebo paní Stanislavovou.

Reagovat

Otýlie: Tak paní Stanislavovou ani nevytahujte :-D To už bych teda fakt radši Starra, ale vzhledem k tomu, že paní Stanislavová je dokonce i za Hueberem, tak to není nic divného ;-)

Jirkas: Jj, jen není u nás tak profláklý jako ti ostatní.

No tak je to pro měvelké přání aby už dál nepostoupili. Ale to je tak všechno co s tím můžu dělat.

14
Nofux
Reagovat

Tak pro mě jediným jednoznačný postupujícím je v tomhle kole duo Karel a Karel. Další postupující budou imho z téhle skupiny – Stevie Star, Jiří Harnach, Adélka Ferencová a dost možná RDS Company – ale kteří z nich, to nedokážu vůbec odhadnout.

A pořád tak nějak tajně doufám, že přiberou divoké karty a do každého semifinále přidají jedno číslo (Hlavně Patrika :-). Naznačovalo by to i že si v ofiko pravidlech pro to nechali prostor, když je tam uvedeno, že v semifinále je min. 24 a max. 30 soutěžících. A taky Patrikův status: „Budete zítra koukat na TALENT? Já jsem byl pozvaný jako divák na LAJFKU, takže se možná uvidíme :).“ No nic, uvidíme večer :))

15
Monika
Reagovat

Moje tipy na postup Karel a Karel
Stevie Starr
Adelka/La Gioia

Docela me prekvapuje, jak mnoho z Vas ignoruje to operni trio. Vloni, jak v Talentu, tak v Talentmanii si pritom tento zanr vedl velmi dobre. Navic ja si dokazu dost dobre predstavit, jak zazpivaji trojhlasne nejakou znamou a libivou operni arii a postoupi klidne z druheho postupoveho mista. Adelka imho nepujde z prvnich dvou mist, bohuzel se obavam, ze porota ji posle dal at uz bude v „rozstrelu“ s kymkoliv. Je tezke nepustit male dite dal :-))

V tomto kole mam dve srdcovky, Stevie Starr je moje jednicka cele teto souteze, jeho nepostup bych dlouho rozdychavala:-)). Dale mi je velmi sympaticky Harnach, bohuzel se obavam, ze divaci nedokazi tento talent dostatecne ocenit.

16
james73
Reagovat

14 – Máš pravdu a navíc se tam píše že ve finále bude 11 nebo 12 čísel. Takže bych si tipnul že Patrik určitě postoupí. Ten úmysl zmobilizovat diváky jako loni u Šimčíka je celkem jasný, ale docela jim to zabírá :)

17
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Moniko, s Harnachem je jeden vážný problém. Má-li jít vítěz do Vegas, pak Harnach nemůže postoupit a porota nám to nezapomene podsunout. Jeho umění stojí hodně na hrátkách se slovíčky. Jistě, je velmi muzikální, ale hlavní pré hraje slovní zásoba, pohotovost a vtip. Stojí to na češtině, a pro tu ve Vegas není místo, bohužel. Já bych jej ráda sledovala dál, baví mě, ale nevěřím, že dokáže porazit Adélku.

18
DJ Vlado
Reagovat

Otylko, minulý rok si Nedvěda taky nikdo nedokázal představit ve Vegas, ale přesto patřil k největším favoritům celé soutěže. Já tipuju, že pokud opravdu postoupí Karlové a Stevie přímo a o třetím postupujícím se bude rozhodovat mezi Adélkou a Harnachem, tak není vůbec jasné, komu dá porota přednost. Bílá bude zcela jistě preferovat Adélku, Dejdar naopak Harnacha, takže záležet bude na tom, komu dá hlas „strejda“, ale protože pořád opakuje, že „děti nepatří do showbyznysu“, tak je možné, že dá hlas Harnachovi.

19
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Já se právě bojím, že „strejda“ upřednostní Adélku. Je natolik bizarní, že by v tom Vegas jistě zvedla ze židle kdekoho. Slávik je v prvé řadě profesionál, který své názory sice odprezentuje, ale nakonec se přikloní ke komerčně využitelnější variantě.

20
Nika
Reagovat

Harnach je určitě zajímavý týpek, ale myslím si, že rozhodně ne pro Vegas. Bude mít co dělat, aby se prosadil na místní scéně, podle mě je to takový tichý a skromný kluk bez velkých loktů, ani ne příliš velký šoumen, který by kromě zpěvu mohl zaujmout svou prezentací. Tady bude mít velké rezervy. Poslechnu si ho ráda a jsem dnes na něj zvědavá, protože minule byl trochu falešný, ale asi to bylo výběrem písně i trémou, taky bych mu přála postup, ale pro nějaké velké šou není vhodný. Uvidíme, jaká kritéria porota zvolí. Škoda, že se nepřihlásil do vyloženě pěvecké soutěže, teď třeba do očekávaného „Hlasu“, tam by se hodil více.

21
Nika
Reagovat

Pardon, nechtěla jsem psát o Harnachovi, ale o Buranovském, už z toho učení blbnu. Takže vše zpět. Spletla sem se.

22
Nika
Reagovat

U Harnacha vidím také problém v tom, že se u něj jedná o hru se slovíčky, a to českými, ale možná je takto perfektně vybaven i angličtinou , pak by tady jistá šance byla. Možná ho dnes z anglických slovíček a skladby složené v angličtině vyzkouší :-)))

23
Monika
Reagovat

Ja bych to Vegas zase tak neprecenovala. Sice jsem se moc nestarala o vystoupeni lonskych vitezu, ale rozhodne se nejednalo o nejake halo, snad jen jedno ci dve vyzstoupeni v nejakem malem bezvyznamnem hotilku. To jen Slavik z toho dela pupek sveta. Navic Harnach ma na vitezstvi nulovou sanci, proto mluvit o Vegas je predcasne. Nicmene shoduji se s Otylkou urcite nam to strejda nezapomene pripomenout, co s tim ve Vegas. Adelky se bojim, pokud pujde do „rozstrelu“ obavam se, ze ji pusti dal…Co si budeme povidat, je to psychika i na porotu. Uz predem slysim pri odmitnuti nektereho z porotcu, jak se budou ozyvat diskuteri. Ta porota je takova a makova nepustili Adelku jen protoze je tlusta a pritom zpiva tak famozne…

Reagovat

To je krása, jak každý vidí za tím jen to Vegas, ale ještě před pár týdny se všude psalo, že to angažmá Dae Men tam až taková pecka nebylo :-D jedno vystoupení a konec :-P
takže mi by klidně Harnach jako vítěz nevadil ;-) Ale je mi jasné, že až takové ambice to jeho vystoupení nemá, ale aspoň do finále snad půjde.

Jinak teď krásná provokace na FB, kde dali fotku toho letošního Fandy Šimčíka jak je u pódia :-D

25
Elko
Reagovat

Najnovšia fotka pred priamym prenosom – scéna ČSMT (by prima-web)

26
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Krásně nasvícená scéna, tolik barev a pohybů v osvětlení – to tu zatím imho nebylo…

27
Nofux
Reagovat

Scéna je fakt dobrá :)

28
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Amanitas – pro mě totální galimatyáš. Nejvíce to připomínalo výstupy Dana Nekonečného… Postup jistě ne…

29
Honzad
Reagovat

I ten úvod se mi nějak víc líbil :) Dokonce máme za sebou zhruba 18 minut a už prvního vystupujícího (a trošku nudná parta to byla).

30
DJ Vlado
Reagovat

Tak jsem se trefil v tom, že na začátek dají Amanitas :-)

31
Icecube18
Reagovat

Tak vystoupení Amanitas se mi nelíbylo. Měli tam docela dost chyb.

Reagovat

Taky mě Amanitas moc nezaujali… jsem si u toho říkal, že to je jen takové mávání ohněm ale nic z toho.

33
Martin
Reagovat

Co to bylo proboha za cirkus? :D To bylo hrozný

34
okkvp
Reagovat

Amanitas nebyl cirkus, ale imho estráda vzor čt 83

35
viktorie
Reagovat

Tak Amanitas za me e-e, chaos, zmatek a jinak nic.

36
Icecube18
Reagovat

Slovo na K. Slza:DD

37
Kapi
Reagovat

Tenhle typek – nechapu doted co tam dela.

snad kazdy musi vedet, ze tohle neni cista improvizace.
Melodii umi desitky predem, vybere jednu , urcity slovni hricky zna, jen nahradi ( napr. ovoce, za ovoce, zvire za zvire…) a je to – chape to nekdo v teto souvislosti, ze to neni 100% improvizaci na miste?

A jeste na to ma spouuustu casu – kdyby to asponn vystrihl z fleku – to by byla jina.

Si pripadam jak v materske.

Jinak podium je opravdu pekny a svetelny park super. Prvni cislo byla slabota – chaos a kde nic tu nic – kdyby tam nehorelo, je to propadak nejvetsi.

38
Martin
Reagovat

Drzim Adelce moc palce!!!!!

39
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Proč zpívá něco úplně neznámého???

40
Honzad
Reagovat

Adélka imho útok na postup, díky několika překvapením – rychlá písnička, žádný cajdák a do toho ještě živá hudba a vokalisti! ;)

Reagovat

Judr: Mi ta písnička zase příjde úplně známá :-D (ne že bych znal její jméno enbo interpreta, ale už při prvních tónech jsem věděl) A hlavně super jako písnička ;-)
Ale její podání nic moc :-(

42
RAINMAN
Reagovat

falešný

43
RAINMAN
Reagovat

Adele

44
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

41 – no žádný hit do soutěže to není…Čekal jsem že dá třeba Jednou se vrátím…

45
mk
Reagovat

Nechápu místní obdivovatele Starra, mně to přišlo jako úplně hloupé a trapné vystoupení.

46
Icecube18
Reagovat

Neznámá písnička,která má na YT 150 milionů zhlednutí:DDD

47
pimpa
Reagovat

Adélka je taková mini Věra Bílá… A ta mě fakt nebere a Adélka rovněž ne.

Reagovat

44: Tak není v módě zpívat česky.
Ale jinak mi to jako song do téhle soutěže přijde tak akorát O:-)

49
mk
Reagovat

Zase budu za zlého, ale Adélka byla falešná jak prase a nadšenému hýkání poroty nerozumím…

50
Nofux
Reagovat

39, Judr: No nechci rejpat, ale říct o Adele a její Rolling in the deep že to je úplně neznámé :)) Adele je asi největší jméno součastnosti a válcuje žebříčky na celém světě včetně ČR a SR :)

Nicméně Adélčino vystoupení se mi moc nelíbilo, prostě mám už moc naposlouchanou Adele a hlavně si nemyslim, že tahle písnička je vhodná pro 9 letou holčičku.

51
Martin
Reagovat

Boze to by zabilo produkci dát zpěvákům na vokál nějaký efekt? At si ty debilové pustí nějaký zahraniční produkce talentu nebno x factoru. Vite jak se blbe zpiva na suchej vokal? Byl to uzasnej vykon, ale takhle nazvucenej mikrofon?! WTF

52
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

46 – a co to bylo? V ČR to nijak známé není, např. největší rádia to nehrajou…

53
okkvp
Reagovat

39 – tak ona je vždy otázka, zda je pro interpreta lépe zpívat průměrně známou pecku nebo něco, kde to díky menší provařenosti nemusí být všem tak patrné. (kromě toho, že rozhodně nešlo o úplně neznámou věc)

Na její věk slušné, jak povedal Jaro – dobre, ale imho nic na závratě

54
mk
Reagovat

Tak po Hueberově vystoupení u ničemu nerozumím. WTF???

Reagovat

Ten stařík, to je Al Bunda či jak?

56
Icecube18
Reagovat

52- http://www.youtube.com/watch?v=rYEDA3JcQqw&ob=av2e

To by mě zajímalo jaký rádia posloucháte.

57
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Hueber by skvěle zshrál titulní roli v Diskopříběh 3…

58
mk
Reagovat

Nejlepší okamžik Hueberovy šou byl, když se dědek motal někde mimo kameru a v záběru byly jen tančící holky

59
romantička
Reagovat

jaroslav byl kulturní vložka k důchodový reformě

60
okkvp
Reagovat

Hueber do Vegas

61
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

56 – Impuls, Frekvenci 1, Radiožurnál, občas E2 (ale málo)…

Reagovat

Tak na Hueberovi se nejvíc nadřely ty holky :-D
No už tři ze tří se dost vyšachovali ze hry O:-) uvidíme dál :-D

63
Nofux
Reagovat

52, Judr – podívej se na hranost písniček v českých rádiích … Adele je na předních místech hned 2x ;) http://ifpicr.cz/hitparada/index.php?hitp=R

btw… co to tam jako teď předvedl ten dědula? To si fakt dělaj pr*el ne?

64
Martin
Reagovat

Pane Kalina, jedná se o úplně neznámou písničku, od neznámé interpretky, která je nejúspěšnější zpěvačkou roku 2011, jejíž album se už měsíce drží na prvním místě americké prodejní hitparády Billboard, její singly se hrajou po celém světě a celý svět miluje její úžasný nakřáply hlas. Vážně nechápu, kde žijete, nebo jaká rádia posloucháte. Tím jste se a Váš hudební vkus absolutně shodil. Odted jsou vaše názory na hudbu pro mě irelevantní.

65
pimpa
Reagovat

56 Che che, já ani nevím, že nějaká Adele existuje, natož abych znala tu písničku! Tady souhlasím s JUDrem.

66
Icecube18
Reagovat

61 – Tak v tom to bude. Na rádiích kde hrajou sto let starý písničky to těžko uslyšíte.

67
Adéla
Reagovat

Adéla to falešné teda neměla. Naopak jsem zírala, jak frázuje, to bylo dost slušné. Nedokážu si představit, že zpívá jednou se vrátím, proboha, to by bylo pěst na oko a všichni by jí vyčítali, že se k ní text absolutně nehodí., myslím, že výběr písně byl dobrý .

Amanitas nic moc.
Hueber šílenost.

Těším se na Harnacha

Reagovat

Tak to jsem rád, že nejsem jediný, komu ta písnička nepřišla neznámá, ba dokonce naopak :-D

69
Elko
Reagovat

Neviem, kto vyberal Adelke tú pesničku, ale bol to veľmi dobrý výber. Nehovorím, že ma to posadilo na zadok, ale vystúpenie to bolo veľmi pekné. Pan Hueber :-) a teším sa na Harnacha, čo vyplodí, Amanitas to nevyšlo teda :/

70
Fikus
Reagovat

Rozhodně to není neznámé. Adele je hvězdou posledních několika měsíců. Sledovanost jejich klipů na Youtube.com je rekordní, její hity hrají rádia všude na světě, vede několik týdnů americkou hitparádu. Divím se, že jste o ní neslyšeli. Je fakt vynikající.

http://www.youtube.com/watch?v=qemWRToNYJY

71
Peter
Reagovat

Judrov hudobný nevkus ma už nemôže prekvapiť, ale že nepozná Adele… hmm :) Práveže som bol konečne priam nadšený, že nevybrali neznámu prevarenú pesničku od gýčovej interprétky, ale aktuálny celosvetový hit od jednej z najuznávanejších terajších speváčok. A zhoda mien to už len vtipne zaklincovala.

Čakal som poriadny prepadák, ale predčilo to násobne moje očakávania, neprišlo mi to vôbec falošné a v rámci možností na 9 rokov výborné live vystúpenie s výborným frázovaním, trošičku horšími „vocals“ a Angličtinou, ale na live vystúpenie pred miliónmi v takomto veku je to priam neuveriteľné, neviem aké má tunajšie osadenstvo nároky, ale prídu mi už trochu nadhodnotené. Vidím to na jasný postup.

72
okkvp
Reagovat

Judře, tuhle písničku kupodivu hrají i jmenované rozhlasové stanice pro starší a pokročilé o E2 ani nemluvím

73
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

70 – jestli je něco aktuální hit v americké hitparádě, tak t je pro mě silný argument proti tomu to nasadit jako song pro ČS mainstreamové publikum. Sem se věci dostávají až se značným zpožděním a některé vůbec. JEstli nějakou úspěšnou zpěvačky z poslední doby, tak bych chápal třeba Lady Gaga. NAše scéna je několik let za americkou a co je světové tam, není masově více gneracím známo tady. Tu Gagu tak u nás lidé většinově tak nějak začali registrovat – dle mého názoru. Lokální scéna nějakou světovou aktuálností vůbec netrpí…

74
romantička
Reagovat

64 Martin
Jak můžeš být tak krutý?!
Jestli si teď Judr něco udělá, tak ho máš na svědomí!

btw: já mam na chalupě lampovku velkou asi metr na metr a taky Adele nehraje

75
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Pro mě jsou 100% hity to co zpívá La Gioia – paráda!!!

76
RAINMAN
Reagovat

Horší než Michal David.

77
Kapi
Reagovat

Tem trem neladi spolecne ani jeden ton :O

78
Nofux
Reagovat

73, Judr – možná světovou aktuálností naše publikum netrpí vždy, ale teď jsi úplně mimo. Adele měla nedávno písničku i u nás, která byla několik týdnů nejhranější, o tom že její poslední album bylo na vrcholu prodejnosti i u nás ani nemluvim ;)

79
karma
Reagovat

No teda děs. La Gioia opět falešná…

80
okkvp
Reagovat

ehm, nemají do zvukových linek nějak divně nastavený mikrofony? Ti operáci (profesionální operní zpěváci v divadlech – donedávna) minimálně hlasově neladí, ale vsadím boty, že to bylo na několika místech pěkně falešné. blee

81
Leni
Reagovat

To mužské trio – hodně slabé.

82
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

78 – ale ne pro lidi 30+, ty nějakou Adele většinou imho vůbec neznají, natož tuto píseň…

Reagovat

Tak tím je záhada vyřešena, když jsou pro Judra 100% hity Michal David tak jak by mohl znát to co zpívala Adéla :-D

84
RAINMAN
Reagovat

76: Měl jsem pravdu.

85
Inna
Reagovat

to Adélka byla lepší, než 3 profitenoři- alespoň podle mě- souhlas s okkvp

86
okkvp
Reagovat

82 – prosím, neglobalizuj podle sebe.

87
Adéla
Reagovat

Judr. z jakých zdrojů máš tyto informace, že lidé nad 30 neznají Adele???? :-)))

88
Leni
Reagovat

Polovinu soutěžících bych do semifinále nepustila, jsou tam na úkor nesrovnatelně lepších talentů.

89
Inna
Reagovat

Proč se u Karlů nebavím, nevíte?

90
romantička
Reagovat

88 souhlas, porota sklízí, co zasela

Reagovat

Karel a Karel … totéž jako loni Brejkdenz Brothers :-(

92
Ája
Reagovat

tak od Karlů jsem čekala daleko víc, pro mě zklamání :(

93
Bobby Brown
Reagovat

Karel a Karel – zklamání jak hrom!

94
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Karel a Karel mnohem lepší než jsem myslel… Nechápu kritiku Slávika…

95
Adéla
Reagovat

Karel a karel -áchjo….

Tak zatím je na postup skutečně jen ta Adéla

snad Harnach?

96
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Vůbec nechápu tu kritiku i tady, já se smál skoro při každém gagu…

97
karma
Reagovat

Na duo Karel a Karel jsem se velmi těšila, ale nějak mě zklamali. Vtipných bylo snad jen pár vteřin, kdy měli masky porotců. Původně ode mě velký favorit na postup, teď nevím… Dnešek zatím celkově nic moc. Původně jsem nebyla pro postup Adélky, ale zatím to nejlepší co dnešní večer bylo.

98
Nofux
Reagovat

Karel a Karel bohužel zklamání :-/

99
Icecube18
Reagovat

96 – Já se tomu ani nedivim. Vy jste tady ukázal že jste jinej.

100
okkvp
Reagovat

Karel a Karel – jak jsem tušila – souhlas se Slávikem i Bílou – aneb jak zabít slibný nápad nenápadem

101
RAINMAN
Reagovat

Minule výborné, dneska pouze dobré. Lucka nemá ráda „porno konce“.

102
karma
Reagovat

99 – přesně vystihnuto :-)

103
Kapi
Reagovat

K a K – predpokladany propad. Tohle uz davno neni vtipne ani zabavne. tyhle mixy… zíííív…

104
romantička
Reagovat

96 JUDr. Marek Kalina

já myslím že tím se vysvětlují i ty tvé předchozí příspěvky ;)

105
mk
Reagovat

Mě Karlové taky nějak extra nebavili, ale spíš mě zaráží reakce poroty, která dědka Huebera chválila, zatímco KK strhala….

106
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

105 – no přesně!!! Nepoměrné a neobjektivní hodnocení…

107
okkvp
Reagovat

No a ještě přijde Stanislavová od dřezu a všecko převálcuje …

108
pimpa
Reagovat

Já jen doufám, že to Harnach nezkazí! On jediný tam snad předvede něco originálního. Jinak pro mě dnes nuda. Karlové byli přeplácaní, snad poprvé souhlasím s Bílou.

109
romantička
Reagovat

105 dědka Huebera chválila chválila porota za nemoce a polámaný hnáty – a je fakt, že v tom na něj zatím Kadlové nemaj

110
Bobby Brown
Reagovat

105 – to je tím, že od dědka nic nečekali a tak ho slušně a s potleskem vyprovodili. Od K&K se čekalo hodně.

111
okkvp
Reagovat

108 Originální? – tohle bývala oblíbená zábava mnoha zpěváků už před 30 lety, kdejaká okresní estráda měla jednoho…

112
Kapi
Reagovat

111 – presne. Navic za tu dobu by i dite slozilo basnicku o x slovech …pfff – tohle teda ne.

113
romantička
Reagovat

111
jj, Švandrlík s tím se semaforem objel celou republiku – a to neměl net a Slovník rýmů ;)

114
Merťas
Reagovat

Karel a Karel mě hodně zklamali, čekal jsem rozhodně víc. Zatím bych na finále viděl jen Adélu.

115
okkvp
Reagovat

112 – jj, Plíhal na koncertu to zvládl do pěti minut

116
cedarin
Reagovat

Zatím nejlepší Pyco s maskou Slávika a škrábající se v rozkroku.

117
Leni
Reagovat

Dnes zatím, aź na Adélku, docela bída a utrpení. V Harnacha naděje nevkládám, je vtipný, dobrý, ale do Vegas ne.

118
Leni
Reagovat

No dyť říkám, jen dobrý.

119
Honzad
Reagovat

Tak Harnach doufám postup, velmi sympatické :)

120
Kapi
Reagovat

Hranach tolikrat propadl v materske skolce, ze tam zustal dodnes?

121
Ludmila
Reagovat

Harnach o slovíčkách a ne o zpěvu, je to jen pro místní publikum, pro mě zatím nejlepší adelka i když má pro mě dutý hlas ale na malou holku fajn

122
RAINMAN
Reagovat

O dost slabší než minule. A „slza jako kroupa“ už dostal jako nápovědu během zadání.

123
desiree
Reagovat

116, ahoj :)

124
okkvp
Reagovat

Harnach taky do Vegas, přihrávka panu Hueberovi do skoku a tance tak akorát

125
Kapi
Reagovat

Verim ze okkvp napr by slozila lepsi text do max 15 minut (tipuju i tech 5 min).

vzdyt to byly rymy na prvni signalni napad… tohle proste nepochopim. No nic jedem dal.

126
pimpa
Reagovat

111 A ti skladatelé skládali i hudbu a doprovodili se?

112 Znáš tedy hodně nadané děti, já mám kolem sebe asi samé malé trumbery…

Navíc jsem myslela Harnachovu originalitu v rámci téhle soutěže, nikdo jiný to tam nedělá, kdežto tanečníků a zpěváků je tam hafo…

Reagovat

Nemohu si pomoci, zatím všechny soutěžící zastiňuje to nádherné podium. To zatím nikdo netrumfnul :)

128
cedarin
Reagovat

RDS Company výborný

129
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

RDS celkem ok, ale nuda…

130
Kapi
Reagovat

126 – hudba je univerzal – to se absolutne nepocita – a tohle snad nemelo ani rytmus nebo cokoliv co by melo napad.

lol -originalita – tancici deda tam byl taky jen jeden – tak jo byl nejoriginalnejsi ze vsech tancujicich dedecku

131
Honzad
Reagovat

pimpa: tak asi jsme jediní dva, kterým se Harnach líbil. Mně dokonce z dneška suverénně nejvíc, od formátu Talentu čekám něco, co v tv normálně nevidím a tance a zpěvu je tam pořád jaksi moc. Skladatelé samozřejmě existují a určitě i lepší, ale Harnachovy rychlopísničky se ze hodinu vytvoření přesto krásně poslouchají a působí hrozně pohodově, což je pro mě dost důležité. Podle mě ten člověk umí a finále si naprosto zaslouží, v rámci dnešního kola rozhodně!

132
okkvp
Reagovat

ano jsem asi příliš náročná – RDS dobří, ale kromě závěrečné sekvence pořád někde vedle hledám nějakého toho zpěváka, kterému dělají křoví.

133
romantička
Reagovat

116, cedarine, myslíš že to bylo schválně? (to podrbání)

134
Kapi
Reagovat

127 – celou dobu mam stejny pocit :)

Cancovani na sestrih hudby… uz zase…. ziiiiiiiiiiiiiiiiiv

135
Inna
Reagovat

nakonec bude nejlepší Stanislavová-

136
romantička
Reagovat

132 Jukni na nástěnku – edit okkvp: :-DDD

137
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

131 – mně se Harnach taky líbil, spolu s KK nejvíc… Částečně i RDS, jinak nic dnes…

Reagovat

Honzad 131: Tři O:-)

139
mk
Reagovat

RDS u mě taky extra nezabodovali. Jak Rytmus nemusím, tak se obávám, že spolu s Pastelkama to všem dnešním účinkujícím suverénně natřou…

140
Kapi
Reagovat

Pani Stanislava nezpiva jen kamaradkam v kuchyni – co to? :O

141
cedarin
Reagovat

123 desiree – AHOJ, MOC RÁD TĚ VIDÍM :-))

142
okkvp
Reagovat

126 – Ano, a mnohdy dali dohromady hudbu mnohem lepší než tento, s textem totéž. Nemůžu uvěřit, že by na to dnes již nebylo možno naraziti na kdejakém rohu. Blahé paměti se tím živil jeden i na Karlově mostě.

143
karuše
Reagovat

fuj.. ta baba je fakt děsná :-D

144
Viktorie
Reagovat

Šmarjájósef, asi si na uklidněnou pustím verzi od Muse. (nebo klidně i Chodúra.:-D )

145
RAINMAN
Reagovat

Proč to zpívá tak nízko?

146
Honzad
Reagovat

A mě už na Youtube hraje Michael Bublé.. :P

147
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Stanislavová má typ hlasu na úvodní song Bondovky… Imho mnohem líp než v teátru a kupodivu se mi to hodně líbí… 100x víc než celá Adélka…

148
Honzad
Reagovat

Btw, ŠOK: porota nestojí! co to? :-O

149
Kapi
Reagovat

Peklo ve vecernich satech z tv estrad 80. let? wow

150
cedarin
Reagovat

Pimpa – moc zdravím- Honzad, JUDr. připijuju se s Harnachem – mě baví.
Sranislavovou nevidím, jen slyším a mám pocit, jako by ji mučili. Vůbec, ale vůbec mi to nedělá líbení.

Jsem jediný, komu přijde dnes porota tak nějak nasraná?

151
mk
Reagovat

Z toho bolí uši…

152
Ludmila
Reagovat

no asi mě ubijete mě se líbila

153
okkvp
Reagovat

tak hurá, Stanislavová to opravdu nepřeválcovala

154
Kapi
Reagovat

vyfikli to dobre s tou reklamou . Po ni uz nebude cas na hodnoceni, tak to sfrknou rychle- tzn. vyhnou se konfrontaci s realnymi fakty a vsichni budou spokojeni.

155
desiree
Reagovat

tak dnes to bylo pro mne zejména zklamání, jen ten děda nezklamal, byl děsnej jak jsem čekala.

156
cedarin
Reagovat

133 romantička – bylo to schválně, tím jsem si jist. Nebylo to totiž jen jednou :-)

157
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

152 – jak mi byla a je protivná, tak se mi to líbilo…

158
kanárek
Reagovat

Jaktože všichni jenom nechválíte!? Počkejte, počkejte! Že na vás vletí MAXX!?

159
karma
Reagovat

150 – ano porota je naštvaná. Zřejmě si už konečně uvědomili, že jejich výběr „talentů“ je jeden velký děs… První semifinále je tedy opravdu hodně pod úrovní. Nevím, zda to zachrání Starr, spíš asi ne…

160
remaxik
Reagovat

Ze by predloha pro karla a karla, i kdyz bych rekl nepopsatelne lepsi http://navratdoreality.cz/?p=view&id=8256

161
Leni
Reagovat

Ke 150: Porota možná už lituje toho, co pustila do semifinále.

162
pimpa
Reagovat

150 Ahoj Cedárku, ta Sranislavová – to byl překlep, nebo naschvál?:-)
A dnes mě fakt nic neoslovuje, tak jsem ráda, že aspoň nejsem sama, komu se líbí Harnach, čímžto zdravím i Honzu déčko! :-)

163
Merťas
Reagovat

Teda mě se Stanislavová nelíbila. To bylo hrozný kňourání. Sice z ní udělali vcelku pěknou babu, ale to je tak všechno.

RDS – špatný až na poslední sekvenci, která jak řekl Jaro funguje. Nic převratnýho.

Harnach se mi moc líbí. A proč se to možná dneska nelíbilo? Protože měl pekelně debilní slova, kterým plno lidí ani nerozumnělo.

164
romantička
Reagovat

156 cedarin
každopádně výživné ;))
http://www.youtube.com/watch?v=gUVqZXvveOE

165
kanárek
Reagovat

U těch tří tenorů mně přišlo, že se asi neslyší dobře, přitom ve všech ostatních ukázkách ladili… obdobně nevychytanou techniku mívali i u SuperStar.

166
karma
Reagovat

MAXX neeeeee! :-D

167
okkvp
Reagovat

158 – a tož to já všechny vlastně chválím – co já ušetřím přemýšlení při výběru, co já ušetřím peněz

168
Kapi
Reagovat

Bila rada veri lzim. Dejdar – WTF??

169
cedarin
Reagovat

No řekněme si to na rovinu, tak nějak na férovku – první semifinále – žádný festival. Nejlepší je scéna, Jaro má náladu pod psa, Lucka dnes ani nepíská, Dejdar -no myslel jsem, že horší být nemůže ale kluk to dokázal, moderátoři mi přijdou taky trochu nesví -ale ne špatní a fakt je mám rád, ALE TA SCÉNA JE SUPER.

Reagovat

Merťas 163: No je fakt, že ty dvě slovenské i pro mě byly příšerný oříšek, ještě když to Pyco tak hrozně obelhával, a to si myslím, že slovensky umím dost dobře.
Ale až o tolik horší to nebylo, mě bavil i tak … navíc se mi líbilo, ež to povýšil o to, že tam hrál s víc hudebníkama, což jsem absolutně nečekal :-)

171
karma
Reagovat

Stanislavová totálně mimo! A porota? Co to bylo za hodnocení? Oni neslyší nebo co?… Konec víry v byť sebemenší objektivitu…

172
Honzad
Reagovat

162- dodatečně zdravím taky a díky za symbolicky nejoriginálnější oslovení, kterého se mi na netu zatím dostalo (kdysi se mě ptali, jestli to má souvislost s honěním zad, ale opravdu ne, je to jen počáteční písmeno příjmení :D)

173
adelka
Reagovat

171 – no co….si připravovali půdu na to,aby ji tam šoupli,kdyby to neprošlo přes diváky :-(

174
cedarin
Reagovat

162 pipma – překlep, že by mě podvědomí přemohlo? :-))

164 romantička – JO, JO, JO!!!!!!!

175
kanárek
Reagovat

Okkvp- právě jsem si přečetla zpětně tvé pochvalné příspěvky. Ovšem takové křeče v břiše jsem si snad ani nezasloužila! :-D
Scéna byla opravdu moc pěkná…třeba se účinkující otrkají a budou jen lepší, no.

176
RAINMAN
Reagovat

PORNO překladatelka

177
karma
Reagovat

173 – ale snad si nemůžou chtít uříznout takovou ostudu a poslat ji do Vegas? I kdyby šlo jen o jedno vystoupení, tak představa, že tahle pojede reprezentovat je nemyslitelná… Kritizují mnohdy zbytečně a drsně a to, co by měli zkritizovat ještě pochválí… Teď jsem tedy zvědavá na Stevieho… Asi bude mít nejdelší čas na vystoupení, když už tři minuty mluví…

178
Nofux
Reagovat

Wtf? :D

179
cedarin
Reagovat

A Dejdar jako snaživý Kája Mařík zamyká zámek.

180
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Tak ten zamčenej prstýnek nechápu!!! Jak to dělá???

181
Nofux
Reagovat

No, slečna co tam do toho huhňá mi kazí celý vystoupení :/ Myslim si že by udělali líp kdyby to nechali bez překladu…

182
dolores
Reagovat

kurnik sopa, ako to ten clovek robi

183
Honzad
Reagovat

Tak dým v bublině je něco neskutečného!

184
dolores
Reagovat

vsetko je len trik, uz len zistit aky

185
pimpa
Reagovat

Steve je opravdu jediný originál svého druhu! Jeho jizva zvící celého břicha hovoří za vše! :D

186
karma
Reagovat

waaaaauuuu… Tak to konečně pecka! Moc jsem tomu nevěřila, ale zvedlo mě to z gauče. Výborné a rozhodně postup! Doufám. Dnes tam není nikdo, kdo by si zasloužil postup více. Zábavné, tajemné, super!

187
dolores
Reagovat

nebude ten trik niekde v jeho prednych hornych zuboch? lebo ich ma nejake divne, resp. ich nema vobec

188
RAINMAN
Reagovat

Ještě že neřekla: „Dofajčím ho.“

189
Ája
Reagovat

Stevie úžasnej, konečně vystoupení, které stálo za to!!!

190
Kapi
Reagovat

185 – a byla to jizva? Nebyl to prouzek chlupu? :)

191
Honzad
Reagovat

Jednu věc ale musím ocenit- ze začátku jsem si myslel, že zahraniční soutěžící jsou jen atraktivní lákadlo základních castingů (o tom, že Stevieho pozvali a asi i finančně motivovali, se není třeba bavit), ale dle dnešního večera je jasné, že i Stevie zde figuruje jako regulérní soutěžící, který navíc vystupuje jako naprosté finále (a jediné) večera s ohromnými šancemi na celkové vítězství.

192
Ludmila
Reagovat

byl z nich nejlepší to je fakt zas na druhou stranu je profík tak by bylo divný kdyby nejlepší nebyl

193
mk
Reagovat

Já jsem asi divnej, ale mě to nebavilo a Starr je mi krajně nesympatický…

194
okkvp
Reagovat

iluzionista Stevie Starr mi baví, klidně jej snesu i v dalším kole. Akorát je blbé, že je jako soutěžící. Zas ale při úrovni spolubojovníků mi to nakonec vlastně ani nevadí. Starr, RDS a Adélka je pro mne z dneška jediné, co mělo jakousi úroveň.

195
Leni
Reagovat

Dolores, ty zuby má přece vybroušené, aby líp protlačil ty míčky ;-) ….. PS. taky vám „to“ tu píše, že odpovídáte příliš rychle a nevezme příspěvek?

196
pimpa
Reagovat

190 Viděla jsem ho jednou někde na internetu a fakt tam má jizvu.

Reagovat

Tak tipuju to na Stevieho (pro mě bohužel), Harnacha (pro mě bohudík) a rozstřel mezi Adélou a La Gioia.

198
Kapi
Reagovat

Kazdopadne Stevie uzasny!! tohle absolutne nechapu – i kdyz par kouzel a postupy znam. S tim prstenem ulet!

199
Inna
Reagovat

nakonec postoupí Adélka, Stanislavová a ten Skot

200
Viktorie
Reagovat

193 – Já se k tomu tady skoro bojím přiznat, ale jsem na tom úplně stejně.

201
Lucas
Reagovat

To s tim prstenem už dělal v Německu, ale to s tim kouřem jsem ještě neviděl :)

202
Merťas
Reagovat

Stevie fakt bomba, přesně tohle číslo s prstýnkem předvedl v semifinále, kdy sežral snubák Amandě. Takže pro mě nic nového, ale ten zbytek luxus. Stevie je bourák, ale nechápu proč je prostě u nás. Ale pro mě je tot rochu facka českým a slovenským divákům. Vždyť máme plno svých talentů. :) I když dneska to přes Steviem moc nevypadalo. :-D

203
okkvp
Reagovat

200 – on je na pohled i poslech poměrně hodně nechutnej – tojo :-))

204
Viktorie
Reagovat

195 – Jo, celý večer. Napřed jsem myslela, že se mi plaší mobilní net (koukala jsem se ve vyhnanství v kuchyni, kde nemáme poč), ale dělá to i potom, co jsem mohla na velký počítač v obýváku.

205
Nofux
Reagovat

Moje tipy na divácké hlasování:
1. Stevie Starr
2. Adéla Ferencová

a na dalších místech se objeví někdo z trojice Karel a Karel / RDS Company / Stanislavová

Dneska to bylo slabý, jediný opravdu dobrý vystoupení bylo to Stevieho a i to pro mě nebylo nic extra (v tom smyslu, že už jsem ho to viděl předvádět).

206
RAINMAN
Reagovat

Tlumočnice nepřeložila to, že je dobře pojištěn proti případným ztrátám vypůjčených rekvizit… a to s tím Kinder Surprise.

207
Adéla
Reagovat

Adélka a Steve

třetího netuším

208
Leni
Reagovat

Stevie není nově objevený talent, vystupuje s tím už mnoho let. Nevím, jestli by měl postoupit. Navíc to fakt beru tak, že Česko Slovensko má talent.

209
pimpa
Reagovat

206 Však ono to jednou vyjde někudy jinudy, kdyby něco… :-)

210
Merťas
Reagovat

Merťas nemůže moc poslouchat zpěv pač je namslný z X Factoru, ale dneska můžu vcelku v klidu říct, že Adéla v rámci možností dobrý. Na to kolik ji je se to dobře poslouchá.

Do finále bych poslal Stevieho a Adélu. A třetí Harnych.

211
kanárek
Reagovat

204- Zelenou šipkou to vrátím zpět, napíšu pár teček a pošlu znova. Většinou to jde….třeba teď napodruhé….napotřetí?..

212
cedarin
Reagovat

Nestrašte tu s postupem Adély a Stanislavové.
Můj typ:
Stevie
Harnach
RDS Company

213
Elko
Reagovat

Stieve, sánka dole :)

Reagovat

Merťas, já myslím, že ten Stevie je tam především proto, aby nastavil patřičnou laťku divákům. Jak jsi sám napsal, většina talentů před ním byla krutě o ničem.

215
Elko
Reagovat

Stevie, Adelka -> postup
Harnach, Karel & Karel, -> roztrel

216
Merťas
Reagovat

214 – A to je ze všeho nejhorší. :((((((

217
Martin
Reagovat

Stanislavová byla otřesná! Skoro celou dobu pod tonem a ten zaverecnej dlouhej ton byl falesnej jako diva svina!

218
cedarin
Reagovat

Řeknu to ještě jednou: dnes nejlepší: Pyco

219
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Dnes velmi mile překvapila pějící jitrnička Adélka, zpívala skvěle (ač píseň je děsná), působila sebevědomě, oblékli ji způsobem, který odpovídá její konstrukci. Výhrady mám jen k nevkusnému, třpytivému hadru. Za mě ano.

Stanislavová – celou dobu, co zpívala, jsem čekala, kdy se poblije nebo si alespoň krkne. Nic kýčovitějšího a flatulentnějšího jsem nikdy neviděla. Za mě ne.

Starr – pecka. Baví mě. Jen bych zastřelila vola, co vymyslel „tlumočnici“. Titulky se už nenosí? K šou Stevieho patří i to, jak mluví a co říká. Tlumočení ve stylu špatného, starého německého porna jsem fakt nepotřebovala. „Jo, jo, dělej mi to, už budu…“ Trapas.

Lingvista Harnach je skvělý, mě baví, ale dál nepůjde.

SMS ode mě dostal Starr.

Nejmenovaní jsou mi u zadnice.

220
Kapi
Reagovat

1. Stevie

2. tezko vybrat, vse bylo velmi slabe, ale – ta zpivajici holcicka

3. – to uz proste vybrat nejde

221
mk
Reagovat

219: Titulky v přímém přenosu? Jak?

222
Merťas
Reagovat

Otýlie. LUXUSNÍ COMMENT. :-D :-D :-D :-D :-D

223
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Kdyby si někdo nevšiml, nemám dobrou náladu, tak dobrou noc všem.

224
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

221 dalo by se, jestli může mluvit, může i nějak datlovat, jistě je to technicky řešitelné.

225
Lol Phirae
Reagovat

@219: Simultánní titulky se dělaj dost blbě… No, Hábová to fakt nebyla, njn. :/

Stanislavová – vem si Espumisan a zemři. :-P

226
Inna
Reagovat

217- souhlas- byla pod tonem, byla falešná- ale porota ji tak vychválila, až to bylo trapné asi i jí samotné

227
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

225 Neuznávám slovo „nejde“. Kdo ano, nikdy se nevyhrabe ze své zaprděné deky.

228
Honzad
Reagovat

Ono by bylo mnohem jednodušší, kdyby třeba základ vedle něj překládal Pyco.

229
Nofux
Reagovat

Když tak koukám na vystoupení The Pastels tak ještě víc vyniká jak slabé to dneska bylo…..

230
Kapi
Reagovat

cancovani na sestrihy hudby nemusim, ale Pastels – WOW – to melo proste uroven!!

Takhle ano, cokoliv min je trapas.

231
Magda
Reagovat

Dobrý večer…mně se líbil polykač, textař a malá zpěvačka…

Vůbec mě nenadchla Monika ani Karlové…

Reagovat

Otylka: No tak simultární titulky jsem ještě v životě neviděl :-D
Dokonce i u filmů na festivalech bývá mnohdy jednodušší a výhodnější udělat simultární překlad, než titulky ;-) A to by je mohli dělat předem, ne jako tady on-line.

233
cedarin
Reagovat

Tak jsem si při pohledu an výborné The Patels vzpomněl, jak strejda Sláva prohlásil, že Ladylicious jsou o dost lepší než The Pastels.
Hahaha strýčku, stokorunáčka putuje do tvojej peňaženky (?)

234
Magda
Reagovat

A ještě se mi líbilo trio…

235
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Flyere, to máte fuk, prostě to měli udělat jakkoliv jinak, než najmout tu nešikovnou dabérku pornofilmů. Nebo to zkrátka vymyslet jakkoliv jinak, aby mě nenasrali. Jen tak mimochodem, Starr mluví tak zřetelně a pomalu, že by mu rozuměl i můj zakrslý králíček, kdyby se ho nebál.

236
Lol Phirae
Reagovat

@227 – Titulky jsou prostě kravina, nedá se to rozumně udělat. Pokud někdo umí simultánně tlumočit, tak je to bez problémů. To ovšem nebyl připad oné „Ja, ja, Ich komme“… :-P

237
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Lol Phiare, však ano.

Reagovat

Tak je fakt, že ta holka byla ještě horší než Stanislavová a Hueber :-D I je fakt, že Starr mluvil dost jednoduché a srozumitelné věty… Ale tak ne každý umí anglicky aspoň takhle dobře a ten překlad je potřeba. Ale holčina byla fakt vtipná ;-)

239
RAINMAN
Reagovat

The Voice na Nově.

240
dolores
Reagovat

drzim palce adelke, aby postupila

Reagovat

Otýlie, k těm titulkům asi tolik, proč JOJka vysílá X Factor USA s tím odstupem a ne přímý přenos. Právě třeba kvůli těm titulkům. Kdy sám ředitel JOJky říkal, že dostávají hrubé soupisy předběžných plků moderátora a poroty, aby to vůbec stihli.

Mně ta slovenská simultaní překladatelka nepřišla špatná. Hábová to samozřejmě není. Ale ta se nebude kodrcat kvůli jednomu překladu z Prahy do Bratislavy :)

242
mk
Reagovat

Tak jsem rád, že jsem se trefil a Pastelky převálcovaly všechny dnešní soutěžící

243
Lol Phirae
Reagovat

@237 – Popravdě, jedinej kdo mě napad, byla skutečně Hábová. A ta má asi lepší kšefty nebo už má vyděláno. Vše ostatní, co jsem kdy v televizi viděl, byla hrůza. Jeden chlap celkem ušel, ale chlapi se na tohle nehoděj, v televizi je jim blbě rozumět, nevím proč, ale prostě to tak je.

244
Kapi
Reagovat

Voice bude hlavne o dojemnych a zajimavych pribezich? :O Ne o zpevu? Oni to pojmou timhle stylem? zacinam pochybovat….

Nebo jsem spatne pochopila ten konec reportaze (vic jsem nevidela)

245
cedarin
Reagovat

242 mk – to se strefil. Ne, že by to při sestavě dnešních semifinalistů byl problém, ale Pastelky fakt výborný.

246
Elko
Reagovat

Pastelky výborné… dúfam, že pozvú do ďalších semifinálových aj Nedvěda a Daemen.

247
Ludmila
Reagovat

asi budu za prudiče ale mě dnes i ty pastelky přišli nudné

248
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

SUNíčko, mně je celkem jedno, kdo co řekl, tohle bylo prostě ukrutné. Kazilo to dojem z celého výstupu. Problematikou titulků se nezabývám, a tak nevím, jak velké problémy co dělá. Jedno vím jistě, německé porno mě nebere.

PS.: Starr mluví tak jednoduše, že jej mohli překládat spatra i moderátoři, zkrátka kdokoliv jiný, než ta zoufalá osoba.

249
Fikus
Reagovat

Přijde mi, že je to více profesionálněji udělané než byla loňská semifinále. Scéna je opravdu pěkná, nejsou tam tolik zvukové problémy a i porota na mě působí o něco sympatičtěji než v loňských semifinále. Kvalita vystoupení je však velmi podprůměrná. Nejlepší byl pro mě Stevie, který mě baví i přesto, že jsem ho viděl v několika cizích Talentech. Pak bych nechal postoupit Adélku. Její vystoupení bylo z těch lepších. A třetí místo bych dal asi „hodinovému skladateli“, ale pod podmínkou, že příště song složí ihned z voleje. Ostatní vystoupení spíše bídná.

250
Klaris
Reagovat

Říkala jsem si, nebudu se dívat, nakonec jsem neodolala. No ještě že jsem přitom dělala spoustu dalších věcí, za úplnou pozornost to nestálo.
Zaujala mě Adélka – zpívala dobře, ale já s ní mám problém – takhle malé holčičky prostě vypadat nemaj. myslím, že by měla raději někde pobíhat s dětma venku.
Steve je samozřejmě skvělej, ale je to už profík a navíc cizinec a v takovéhle soutěži nemá co dělat, Karel a karel se mi nelíbili ani poprvé, Amanitas dnes fakt děs, RDS, no dejme tomu že to ušlo, ale pak když člověk sledoval The pastels, tak hned vidí ten rozdíl. Stanislavová a ten dědek tam nemaj co dělat.
Nejsem ani schopna vyjmenovat tři, kteří by měli postoupit.

251
Peter
Reagovat

248 – Nikto neberie, že prekladateľka bola relatívne zlá a šlo by to lepšie (napríklad Pyco prekladal zrozumiteľnejšie, lepšie a príjemnejšie a to za to nie je platený), ale ide o to, že pri priamom prenose je technicky NEMOŽNÉ vytvoriť titulky.

Simultánne sa rozprávať dá, pretože vieš opraviť prípadné nepresnosti, resp. význam vety oveľa rýchlejšie a pochopiteľnejšie. Simultánne vytvoriť písané titulky tak, aby to nemalo úroveň materskej škôlky sa proste nedá a nikto to nikdy nerobil.

252
Honzad
Reagovat

Měla překládat paní Paroubková :-))

253
Viktorie
Reagovat

Bůh existuje!!!!

254
Viktorie
Reagovat

253 – Jako Stanislavovou jsem myslela.

255
Fikus
Reagovat

Viktorie

Pochopili jsme. :D :-)

Reagovat

Tak ta konečná čtverka je přesně jak jsem říkal :-D

257
jj
Reagovat

252 – ano, a jeji manzel si mohl strkat kouli do krku

258
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Peter, však už se o to nepřu, ale na pornu trvám.

259
dolores
Reagovat

stanislavova out – bolo by divne, keby ona postupila

260
Viktorie
Reagovat

255 – Teď jo, ale kdo to bude číst za pět minut, tak už by to nemusel pochopit, na co reaguju.:-D

261
Fikus
Reagovat

Míša David a postup máte v kapse. Příšernost!

262
Viktorie
Reagovat

Přiznám se, že z La Gioi jsem mile překvapená.

263
Honzad
Reagovat

Tak Slávikův komentář naprosto nechápu :-/

264
Ája
Reagovat

ach bože a to jsem zrovna chtěla napsat, že má stlejda rozum :-/

265
cedarin
Reagovat

Tak přesně tohle jsem od Slávika čekal.

Reagovat

Tak strejda mě teda zklamal :-(

267
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Škoda postupu odulé jitrničky na úkor textaře…

268
Fikus
Reagovat

Slávik si už asi fakt dal ty houbičky od Amanitas.

269
Viktorie
Reagovat

A Harnach dostane od Strejdy kšeft na texty a všichni jsou spokojení.:-))))

270
mk
Reagovat

Divnej ročník…

271
dolores
Reagovat

slavik ma u mna prve plus v zivote za adelku.

272
Lol Phirae
Reagovat

258: Ještě k těm simultánním titulkům – viz (jenže, to se bavíme o rozpoznávání hlasu, ne ještě o simultánním překladu)

Flatulentní zpěvačku skončila? Báječná zpráva. :-) Adélka, buéééé, moc děkuju… bože… no, co se dá dělat.

273
pimpa
Reagovat

No jistě… Kretýno Slávik to zase rozsek, hlavně, že nemá rád děti v soutěži. Bože, to je vopruz, zase se hraje na city…

274
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Co řekl Slávik šokujícího? Neslyšel jsem ho…

275
RAINMAN
Reagovat

Bratislavia? Kde to je?

276
bara
Reagovat

Tak druhé semifinále WTF?! To by snad mělo být finále….

277
dolores
Reagovat

textar tam mal byt namiesto La Gioi. sice dobri spevaci, ale na mna dost vyumekovani

278
Fikus
Reagovat

Tak příští semifinále to bude masakr.

279
RAINMAN
Reagovat

Pokazili!

280
Ája
Reagovat

letošní semifinále jsou jaksi nevyvážený dle ukázek příštích účinkujících :-O

Harnacha je škoda, stlejda neustále říká, jak děti do zábavního průmyslu nepatří a neustále je tam prosazuje, asi tomu nerozumím…

281
Viktorie
Reagovat

274 – Ono to nebylo až tak šokující jak blbý. Že nemá rád, když něčemu nerozumí a jediný vystoupení, kterýmu nerozuměl, bylo |Adélčino, takže proto ho chce vidět ještě jednou.

282
Merťas
Reagovat

Hele, ale víte kdo dnešní večer nejvíce rozsekal? Pyco, když při postupu řekl Steviemu, že je ve finále. :) Řekl to dřív než měl. :-D :-D A bylo to patrné všem pač to v hale dost šumělo a mně to bylo úplně jasné, že Stevie je ve finále. :-D

283
dolores
Reagovat

273 – slavik je pozer tazkeho kalibru. tie keci o pokazenom detstve su sucastou jeho „nablyskanej“ image. ale adelka je tam, a to je podstatne :) :) :)

284
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

La Gioia mě baví mnohem víc než malá otylka…

285
mk
Reagovat

Nám říkal učitel na VŠ, když někoho vyhazoval od zkoušky: „Viděl jste moji dceru? Ne? Tak přijďte příště, já vám donesu její fotku“ :)

286
Lol Phirae
Reagovat

@282: No, ale zase Stevie zahrál celkem profi poker face… :-)

287
Elko
Reagovat

o týždeň to bude masaker :-O

288
dolores
Reagovat

285 – a ked niekto jeho dceru uz videl, tak mu skusku dal ? :D

289
Elko
Reagovat

ČSMT magazín live, ak by si niekto chcel pozrieť:
http://plus.joj.sk/plus-live.html

290
Lol Phirae
Reagovat

@288 – Pamatuji tento průběh konverzace: Viděl jste už moji dceru? Dnes ještě ne, pane profesore, mám něco vyřídit? :-P

291
Klaris
Reagovat

281 Sem to taky nepochopila, už jsem si řikala, strejda má rozum a nechá holčičku ať si užívá dětství. Asi tomu nerozumím.
Dneska to byla bída, uvidíme příště.

292
Ludmila
Reagovat

Steve je profík, proto ten klid, vždyť už prošel více soutěžema, myslím že tam nejde ani tak o výhru, jako že si dělá reklamu na další kšefty a postup mu přeju

jinak jsem vám sem skočila do prostoru, normálně se na tyhle věci dívám se spožděním ale takhle rovnou u diskuze je to fajn, tak bych sem z dovolením skočila i příští týden (tedy pokud se probojuju na PC) a příští týden bude určo lepší

293
Honza95
Reagovat

Prosím napište mi kdo bude příště, já to neviděl :(

294
dolores
Reagovat

judre, La Gioia mi pridu, ze sa chcu hrat na Il Divo

295
dolores
Reagovat

290 sikovny :D este lepsie by bolo keby vytiahol jej fotku :)))

296
Viktorie
Reagovat

291 – Mně Adélka nevadí, ale kdyby Strejda řekl jen jméno a takhle pitomě to neokecával, udělal by podstatně líp (minimálně pro sebe).

297
mk
Reagovat

288: nevím, já prošel napoprvé :)

298
emolas
Reagovat

K diskutovanému překladu poznamenávám: Můj 13-letý syn to poslouchal a pak se mě zeptal: co to je loptička? :)

299
Lol Phirae
Reagovat

@295 – No, vzhledem k tomu, že dceruška byla s dotyčným už cca 2 měsíce v jináči, tak bych to viděl spíš na kalhotky. :-) (Jak/kdy/zda vůbec proběhlo představení v rodině, to už bohužel netuším, stalo se v páťáku…)

@298: Hmmm… to je ovšem zajímavý problém. Lost in translation.

300
dolores
Reagovat

298 – tak to predsa malo nejaky zmysel, aspon si chlapec pricuchol k slovencine :))) ale inak mi ta osoba tiez trhala usi

301
Maxx
Reagovat

Ty jo to je komentářů, to číst nebudu :D Tak jen zhodnotím vystoupení:

Amanitas – zklamání, těžce průměrná fire show
Adélka – překrásný, když si vybere dobrý song, tak je famózní
Jaroslav Hueber – outsider přímých přenosů, takže není co hodnotit, ale tu vitalitu mu závidím
La Gioia – nuda, nuda, nuda a ještě k tomu trochu falešní, nechápu postup
Karel a Karel – sice je moc nemusím, ale v divadle byli OK, to dnešní vystoupení byl trapas
Jiří Harnach – nuda, je spoustu lidí, kteří by dokázali větší divy v kratším čase
RDS Company – těžce průměrná taneční skupina
Monika Stanislavová – všichni na ní nadávají, ale její vystoupení patřilo do dnešní top 3
Stevie Starr – absolutní borec, nad kterým ti, kteří neznají jeho vystoupení z netu, jen nevěřícně zírají, naprosto zasloužené první místo a vůbec se nebudu zlobit, když to celé vyhraje, absolutně největší talent ze všech českých show v celé historii, škoda jen, že je Skot :D

302
Syky
Reagovat

70 Fikus- aha pár měsíců. Až ji budou hrát za rok a za 20 let, pak si může říkat, že je hvězda!

303
Rexis
Reagovat

Idelani spojeni… Hue-bear „tanci“ a rytmus „zpiva“… Co ti jebe;)

304
dolores
Reagovat

299 – dokonale rozuzlenie :)))

305
dolores
Reagovat

je 23:50 a adelka je nazivo v joj plus, co nato jaro slavik ? :))

306
RAINMAN
Reagovat

206 a 298: Další chyba. Ne „loptička“, ale „gulečníková guľa“.

307
Lol Phirae
Reagovat

@70, 302 etc. (ad Adele) – Hmmm, pardon, ale to je fakt těžká uspávací nuda. To má být ten celosvětový hit a jednička hitparád? Ona je slečna vůbec na pódiu celá taková uspávací, nějak jí to nevěřím. Sakra, až budu chtít hekat nad zlomeným srdcem a tím, jak mě ta mrcha po dlouhodobé tříměsíční známosti odkopla, tak si k tomu určitě pustím tohle a ne nějakou Adele. http://www.youtube.com/watch?v=uGthVEza97U

Reagovat

Jinak můžeme JOJce s Primou být vděční, že nepředvedli něco podobného http://www.mediar.cz/atlet-roku-v-nezmenene-kvalite-takovy-prenos-si-sportovci-ani-divaci-ct1-nezaslouzi/ :))

309
Lol Phirae
Reagovat

@308 – SUNíčko má u mě velký černý puntík! Po přečtení popisku „O kvalitě pořadu napověděl hodně tvar scény“ jsem si poprskal monitor, klávesnici, myš a vše v okolí pivem tak, že jsem to musel pět minut utírat!!! :P

310
Elko
Reagovat

308: :-))) tak je to fičák

311
Milena
Reagovat

Dnes podle mne nejlepší : 1. Starr -protože je pro nás nevysvětlitelné, jak to dělá

2.Adélka – vkusně a výborně zazpívaný skvělý song

3.Harnach -inteligentní sympaťák

Absolutně nechápu postup La Gioy- neuvěřitelný kýč!
Michal David v italštině coby opera.

312
RenataE
Reagovat

311: Starr – bez diskuse, taky jsem měla otevřená ústa
Adélka – sice zpívala hezky, ale podle mě postoupila z jiných důvodů. Ta holčička podle mě už patrně tolik dostala za uši kvůli obezitě, že Jaro podlehl nějakým psychoporadcům a poslal ji dál.
Harnach – myslím, že je spokojený, získal kontakty a o to mu šlo. Je vynikající, dokonce šel i do rizika slovenštiny, kterou evidentně neovládá.
La Gioia má zřejmě veliký fanclub, jinak si to nedovedu vysvětlit.
306 – podle zvuku, který vydávala „loptička“ při dopadu na stůl, to nebyla kulečníková koule, ale loptička čímsi naplněná.

313
james73
Reagovat

Já jsem spokojený. Sice mi tam chybí Harnach, ale postup La Gioi, Starra a Adély respektuji. A ještě jsem příjemně překvapen že Stanislavová nebyla ani v top 4.

314
james73
Reagovat

Bylo také celkově vidět že ten živý přenos mají lépe zmáknutý než loni. Dokonce i těch reklam tolik nebylo :)

315
james73
Reagovat

Těším se až budou dělat x factor, pokud budou živé přenosy podobným stylem jako tento.

316
Rena
Reagovat

Myslím, že měl mít postup spíš RDS Company, než operní trio – zdálo se mi, že jim to nějak dohromady neladilo, alespon mě se to špatně poslouchalo. Starr je super, ale nemyslím si, že by měl v soutěži postupovat, hledá se snad český, či slovenský talent. Adélka „Adélu “ perfektně zvládla, překonala pozdní hodinu, nervozitu z přímého přenosu a byla mnohem lepší, než posledně. Jistě dostává kapky za svoji postavu od kdekoho a i přesto ji to nerozhodilo. Není mnoho takových dětí… pracuji s nimi. Má můj obdiv, byla včera nejlepší.

317
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

RenataE, neřekla bych, že Adéla včera postoupila díky své nadváze. Včera postoupila proto, že zkrátka na postup byla. Na psychoporadce nevěřím, ten by totiž milou Adélku poslal šupem domů.

Osobně spíše nechápu postup uskupení La Gioa. Zpěv si netroufám soudit, nejsem znalec, mému uchu však nelahodil, jako kdyby chvílemi neladili, navíc mě ti panáci ukrutně nudili.

318
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Málem bych zapomněla na křepčícího dědka, ten mě ukrutně nasral. On i porota. Vždyť není ani nijak starý. Nic neumí. Mrkněte na jeho vrstevníky: Sylvester Stallone, Chuck Norris, Václav Klaus… Pro mě to, že někdo nemá absolutně žádné zábrany, není talent. Pro mě je takové vystoupení pouhým měřítkem ubohosti těch, kdo jej posunují dál.

319
Michal V.
Reagovat

podle zeny ta reakce Slavika vypadala jako kdyby neco kvakal a od ucha mu rval producent „tu holku, tu holku“… jeho vykon byl velmi „verohodny“.

Jinak jsme meli stesti svym zpusobem, protoze jsme csmt zapli az na Steva a celou dobu jsem sedel s otevrenou hubou (cili ostatni vystoupeni se neodvazuji hodnotit), Steve absolutni 1…

320
Michal V.
Reagovat

mimochodem myslite, ze do sebe fakt lil nejakej saponat? ja si myslel, ze to je jen zluta voda, ale jak pak udelal ty bubliny tak jsem si rikal, ze „dobry“.

A to s tim kourem v bubline absolutni spicka… by me zajimalo, kde ten kour celou dobu drzel… To byla asi nejoriginalnejsi cast vystoupeni.

A celkove musim rict, ze by me vazne zajimalo jak ty veci dela… jak schoval ten micek? sice podle plesknuti bylo jasny, ze je deformacni, ale nejakou vahu mit musel… a sel primo do kamery, kdyz ho „polykal“.

321
Monika
Reagovat

Zdravim, nez se dam do cteni komentaru pridam par svych postrehu. Dle ocekavani Stevie Starr naprosta jednicka, uplna bomba na zaver. Nebyt Stevieho tak vcerejsi vecer je jedna velka nuda a zklamani. Jsem velmi rada, ze Cesi a Slovaci hlasovali pro toho nejlepsiho bez ohledu na zemi odkud pochazi. Moc bych si prala, aby se stal vitezem teto show, protoze nikdo lepsi tam proste neni. Jedine co me vytocilo byla tlumocnice, ktera byla priserna, jeji preklad uplne rusil vystoupeni. Steviho je potreba videt i slyset v tom je to jeho kouzlo. Chapu, ze ne kazdy umi anglicky a preklad je nutny, ale urcite jinou cestou nez takto.

322
Jackolo
Reagovat

Rekapitulace včerejšího semifinále.
gorilla.cz/article/10817-esko-slovensko-m-talent-2-1-semifinle-pokazilo-se-co-mohlo.html

323
Monika
Reagovat

Amanitas – ocekavala jsem vice, nektere casti vystoupeni byla velmi povedena, ale mezi nima byla i hlucha mista pri kterych jsem se nudila, navic se dopustili i nekolika viditelnych chyb
Adelka – lepsi nez jsem cekala, ale i tak trvam na svem, ze bych ji dal nepustila, naprosto nevhodny song pro devitiletou holku, jeji lamava anglictina mi take delala problemy a i sama Adelka mela mistami problem vubec nektera slova vyslovit, nemohu si pomoc, ale ja nevidela ani neslysela zpivat dite, nybrz dospelou zenu
Hueber – skandalni postup z divadla se potvrdil a vytocil me natolik, ze jsem malem vyhodila televizi z okna
La Gioia – to spojeni Davida a operni arie pro me bylo nudne, nevenovala jsem tomu ani moc pozornosti, ale postup jsem ocekavala, opera lidi v techto show pritahuje jako magnet
Karel a Karel – nemile prekvapeni, opet se dostavil syndrom okoukanosti a ukazalo se, ze internetove ankety ci pocty shlednuti videi na YouTube vubec nic neznamenaji a na umisteni maji nulovy vliv, vcera fakt neeeeeeeee

324
anja
Reagovat

po odvysílání jsem si přála, aby postoupili La Gioia a Stevie Starr, byla to nejlepší vystoupení večera.

Amanitas mě zklamali, uběhané a plné chyb. Stejně tak Karel a Karel, chaotický guláš rádoby gegů s trapným výsledkem.

Hueber měl hezký medailonek. Kéž by seniorů, kteří skáčou šipku do bazénu a šlapou na kole, bylo víc. Ale to bylo asi tak všecko co bylo na tom člověku zajímavé, nudnou šou s taneční skupinou děvčat jsem vlastně čekala.

Harnach napotřetí mě popravdě nějak vůbec nebral, ale kdyžuž, tak bych ve finále raději viděla jeho než Adélku.

Adélka zazpívala tentokrát hezky, ale stále se nemůžu zbavit nepříjemného dojmu z pohledu na ni. Z dálky vypadala tato holčička jako šedesátiletá otylá nemocná ženská. Pardon, ale na účastníky tv soutěže by měl být i hezký pohled a ten mi Adélka neposkytuje. Ani nekomunikuje s porotou, s diváky, s moderátory, přijde, stojí a kouká.

325
anja
Reagovat

La Gioia by možná líp udělali, kdyby si z Davida namíchali více písniček. Táhnout jen jednu celou dobu bylo takové jakože trochu nudné, ovšem to nic u mne nemění na faktu, že se mi tihle chlapi moc líbí. Jsou takoví noblesní a elegantní, jako vážný a seriózní prvek mi do finále úžasně sedí.

326
Monika
Reagovat

Harnach – druhe nejlepsi vystoupeni vecera, ten chlapek umi, vcetne volitelneho zanru, bohuzel, jak jsem ocekavala improvizaci ne kazdy dokaze ocenit..Jirky je skoda, to finale si imho zaslouzil. Vystoupeni bylo uplne odlisne od vseho, co tu zatim bylo, zpevaku ci zpevacek jeste bude….Navic pusobil velmi prijemne a sympaticky. Skoda. Jak jsem psala, proti Adelce v „rozstrelu“ by nemel sanci nikdo, detem se tezko rika ne. Nehlede na to, ze Adelka vypadala na zhrouceni…
RDS Company – z laickeho pohledu imho jsou dobri tanecnici, problem je, ze vetsinovy divak tanci nerozumi a pokud jakakoliv tanecni skupina chce postoupit musi zaujmout i jinak, aby to nepusobilo nudne. Je treba predvest nejakou zajimavou choreografii (Pastelky) nebo pridat efekty (Mighty), jen holy tanec imho nema sanci na postup.
Stanislavova – uff to jsem si oddechla, slyset ji vickrat, tak bych to asi neprezila, totalne nesympaticka zenska, ktere jsem na rozdil od Bile neverila vubec nic, neskutecne prehravala, trpici grimasy, z zeny od plotny se najednou v medailonku vyklubala zpevacka s mnoha nabidkami vcetne tech v zahranici

327
Monika
Reagovat

324, Anjo ty jsi tomu zase dala:-)) To opet bude kritiku na tvuj komentar ohledne Adelky, coz nic nemeni na faktu, ze s tebou uplne souhlasim :-)).

328
anja
Reagovat

320 nad Steviem mi taky rozum zůstává stát, po včerejšku mu odpouštím i ty rybičky, které mi minule hnuly trochu žaludkem. Saponát se mnou nic vážného neudělal :)

329
anja
Reagovat

327 Monika, no jo, já jsem toho měla napsané víc, ale s ohledem na empatické a tolerantní diskutéry jsem to radši smazala

330
santini
Reagovat

Neskutečná nuda, žádné emoce, prostě nic. Vyhodil bych je všechny. Ale ať si to ti porotci pěkně vyzobou, co si nadrobili.

331
okkvp
Reagovat

jj, opera a operní nádech je v podobných soutěžích populární, protože to na neznalé pusobí jako „hele, umění“. Problém je, kdo se do toho pouští. Úroveň opěrních pěvců je v našich luzích a hájích až na výjimky poměrně mizerná. A nejen na oblastech.
Jak jsem byla příznivec popularizace vážné hudby trojicí tenorů v čele s Pavarottim, tak dnes, kdy se po nich tolik snaživců opičí, je dost proklínám.

332
RAINMAN
Reagovat

Skoro 300tisícový propad.

333
anja
Reagovat

No mi dost vadilo, že La gioia byli prezentováni jako tři tenoři, což je špatně, protože tenor je tam jen jeden, dva jsou baryton. Pro mne jsou to prostě krásní chlapi, kteří umí a ráda si je poslechnu a podívám se na ně. Jen Ďurovec by mohl trochu zhubnout, je takový na můj vkus moc míšanovatý :)

okkvp, myslím, že o „popularizaci“ vážné hudby tady ani tak nejde, opera má svých fanoušků stabilně dost. Pro mne je opera hned po rocku a metalu, pro takové nabucco nebo traviatu si sáhnu raději než pro nějaký stupidní pop, speciálně z mužských sborů jsem úplně hotová, to je skoro jako metal :)

a pořád lepší v čsmt La gioia než zas nějaký zoufalec typu zázrivého. Jsem veelmi potešena, že od opery tam dali tyhle tři nádherné chlapy, že tam nedali toho tlustého a škaredého.

334
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Anjo, to máte pravdu, že lépe tři z globálního hlediska krásní (pro mě však nepěkní) než jeden z globálního i mého hlediska ohavný. Nicméně bez Gioi bych se rozhodně obešla.

335
anja
Reagovat

334 – no tady jsou k sežrání všichni tři :)

http://www.lagioia.sk/img/header/big/default.jpg

336
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Neee, Anjo, nemučte mě, evidentně mě moc neznáte:-))) Tohle opravdu ne, ale jak říkám, stále tisíckrát raději, než vysloveného ohavu.

337
RAINMAN
Reagovat

332: Počet diváků v Česku mírně klesal už dva týdny v řadě, ale tentokrát to byl sešup.

338
anja
Reagovat

a tady bych je brala jako svou ochranku :))
http://www.lagioia.sk/img/header/big/05.jpg

oni snad chodí do fitka, chlapci :o) normálně z nich mám erotický zážitek, mniau ^..^

339
anja
Reagovat

337 RAINMAN, Českem táhne smog, tak se nediv

340
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

:-)))Inu brát Vám je nebudu, ani hochy, ani ty zážitky:-))) Těší mě, že je zde další člověk, který se nestydí veřejně přiznat, že je pro něj důležité i to, jak umělec vypadá. Rozčiluje mě, když jsem bita za své názory ohledně vzhledu. Televizi považuji primárně za médium, u kterého jde o zrakové vjemy. Kdybych se nechtěla zabývat tím, jak co a kdo vypadá, pustím si rádio.

341
Monika
Reagovat

Otylko s tim porno prekladem jste me dostala:-)) Vy se nezdate:-)) Presne tak to pusobilo. Ta zenska byla otresna jako by sebrali prvni babu na ulici chvili pred natacenim. I ja si myslim, ze Stevie mluvi tak pomalu a tak srozumitelne, ze neni problem mu porozumet ani po par lekcich anglictiny. Na druhou stranu jsou tu i lide, kteri vyrustali jen na rustine a ten preklad je nutny. Ja bych se vyprdla na tlumocnici, Pyco prokazal dostacujici znalosti anglictiny. Mnohem lepe by udelali kdyby nechali Starra souvisle mluvit urcite kratke useky a Pyco by pak shrnul to podstatne a dulezite. Doufam, ze se produkce pro priste ponauci a zvoli jinou metodu. Potlacit Starruv hlas a spustit neschopnou tlumocnici, fakt neeeeeeeeee.

342
okkvp
Reagovat

340 – já to mám sama se sebou ještě složitější – já v případě televize nedokážu jeden z možných vjemů potlačit na úkor druhého. Buď zrak+sluch nebo raději off (ideálně tedy zrak+sluch+mozek = obsah)

343
Monika
Reagovat

Jinak Anjo ta fotka pevcu dobra, ja si ani vcera nevsimla jaci jsou to fesaci:-)).

344
james73
Reagovat

Tak co se týče sledovanosti, tak ten vývoj je od začátku dost chaotický, závislý na tom co vysílá konkurence, zvláště nova. A proti tomuhle typu filmů nemá žádná reality show šanci. Ale stejně si myslím že prima může být ráda že i tak udržela sledovanost nad milionem. Čekal jsem jetě drtivější vítězství žen v pokušení. Nova tam nic tak silného už nemá takže ta sledovanost může být jen vyšší :)

345
Otýlie Šmatlavá
Reagovat

Okkvp, já bych to viděla na 50% zrak, 25% mozek, 25% sluch:-)))

346
LadyXL
Reagovat

341-souhlasím. Jelikož anglicky neumím, tak překlad potřebuji. Ale plně mi postačí, když to Pyco shrne… Tlumočnici jsem stejně ne vždy rozuměla.

347
Anonymní
Reagovat

333 – Mně osobně by vpodstatě nevadil ani ten „tlustý a škaredý“, jak říkáš, pro mě třeba ve srovnání se zoufalcem Zázrivým měl mnohem příjemnější hlas, ale s těmahle třema jsme spokojená naprosto.:-)

348
Viktorie
Reagovat

347 jsem já.

349
Monika
Reagovat

Pristi semifinale je papirove nejsilnejsi a ceka nas pravdepodobne velky masakr. Co jsem postrehla tak by meli vystoupit Gabrisova, Kalashova, Buranovsky, Segment, Respect us, Vertigo, Hayashi, T+V Valcsay. Jeden mi chybi…Tezko odhadovat postupujici, za nejvetsi outsidery bych oznacila Gabrisovou a Respect us, zbytek je dost silny. Zkusim tipnout nasledujici postupujici:
1. Diana Kalashova – prijemna, sympaticka a sebevedoma divka, ktera na rozdil od Adelky je skutecnou divkou, ocekavam nejakou Dion, Houston ci Carey a hladky postup do finale
2. Vertigo – akrobaticke prvky jsou vzdy velmi oblibene v techto soutezich, vzpomenme Dae Men, Chebejet, Ogar, v jejich prospech hraje i premira peveckych cisel pristiho kola, ktere se vzajemne utlucou o hlasy, ani bych se nedivila kdyby to kolo dokonce vyhrali

O treti postupove misto se imho utka Segment+Hayashi popripade T+V Valcsay. Predpokladam, ze porota pusti dal Segment. Domnivam se, ze skutecna podpora teto kapely bude mensi nez se muze zdat z internetovych ohlasu. Jejich hudba ne pomerne tvrda, ne kazdy posluchac ji dokaze stravit, navic ne kazdy snese tu jejich image a v neposledni rade muze dojit ke stepeni hlasu s ostatnimi peveckymi cisly.

350
RAINMAN
Reagovat

Já vím, jsem s tím už otravnej, ale když dokáže „Prostřeno!“ během jednoho týdne porazit Talent hned třikrát, tak je asi něco špatně. Nebo snad ne?

351
KK
Reagovat

Rainman je tak zoufalej, že už reaguje sám na sebe:-D výborný:-D

352
james73
Reagovat

350 – Psal jsem to tu několikrát a píšu to zas proti českým filmovým trhákům typu Žen v pokušení nemá žádná show šanci. Takže pokud je něco špatně je to silná konkurence, ale co s tím? Příště tam nova žádné filmové premiéry nemá, sestava semifinalistů je velmi silná, takže bych čekal výrazný nárůst sledovanosti :)

Reagovat

Jak se v takovéto soutěži dělají podvody na diváka. Docela trapas:
http://mujaudiovizualniblog.bloger.cz/Cesko-Slovensko-ma-talent/CSMT-Dela-si-z-nas-snad-nekdo-prdel

354
daniel
Reagovat

podle mne je nejlepsi starr tohle nikdo jiny neumi ten by mel vyhrat

Přidat komentář