Panáček v reality show

Ano, šéfe 2011: Zdeněk zamíří do Hostivic do restaurace U stoleté lípy (6. díl upoutávka)

6. Říjen 2011 | napsal(a): | reality show: Ano, šéfe 2018

[singlepic id=2538 w=420]
V dalším díle Ano, šéfe zavítá Zdeněk do restaurace U stoleté lípy v Hostivicích u Prahy. Kdo tamní podnik vede? Kamil a Laďka. Kromě toho, že jsou životní partneři, je 37 letý Kamil vyučený soustružník, který se rekvalifikoval na číšnika, kdy své zkušenosti získával v lepších pražských podnicích. Laďka je také z oboru, vyučená servírka. Restaurace U stoleté lípy je plod jejich snu, otevřít si gurmánskou restauraci kousek od místa, kde bydlí a vychovávají syna. Pomůže jim více Zdeněk Pohlreich nebo vědma, kterou si také pozvali?

Sny jsou pěkná věc, ale kvalitního kuchaře nenahradí

Ovšem gurmánská restaurace bez kvalitního kuchaře asi nefunguje. Zdeněk Pohlreich zde navrhuje spíš „sousedskou restauraci“, Kamil, který v kuchyni improvizuje, se obává, že to hosty neuspokojí. Učí se za pochodu od zkušenějších kamarádů, které zatím k trvalé spolupráci nebo spoluvlastnictví nepřemluvil. Návštěvnost prý přitom není největším problémem Lípy, ale dluhy ano.




Obrnění se před stresem z dluhů

Zdeněk Pohlreich si uvědomuje, jak těžké je čelit denní rutině a účtům, jež přicházejí pravidelněji než hosté. Ubohý majitel U stoleté lípy brzy neví kudy kam. Rozpačitý jídelníček, kyselá obsluha, nepřesvědčivá kuchyně, dvojí vedení a hádky s personálem dílo dokonají. Kamil s Vlaďkou si ze zoufalství dokonce povolali vědmu!

Co ještě uvidíte? Jak proběhne zátěžová grilovačka, které předcházela menší propagace? Zavřou majitelé a prodají restauraci, jak plánují, když propršené léto bude propadák? Nebo si Kamil s poslední nadějí – Honzou – plácnou na spoluvlastnictví? Jak dopadne šéfova přepadovka do zad – tj. rovnou do kuchyně? Pochutná si Zdeněk Pohlreich, pochválí majitele za změny a udělí jim hvězdičku? Nebo mu to bude málo? Uvidíte dnes v Ano, šéfe.

4. řada Ano, šéfe, co už máme za sebou

Epizoda č.Restaurace, Město
01Scandinavia / Černá kočka, Svitavy
02Bohéma, Brno
03Sedmé nebe, Plzeň
04U sv. Filipa a Jakuba, Praha Smíchov
05Pintovka, Tábor

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ano, šéfe 2018

Diskuze k článku

Počet komentářů: 24
1
honza
Reagovat

Klasika.Čepujou Plzeň,Gambrihhnus a Kozla,v nápojáku na svym webu maj dokonce mylně uvedenej údaj,že Plzeň je 12° a Gambrihnus 10°.A ještě dělaj Caesar salát s kuřetem.Palec dolu.

Reagovat

honzo (1), ty jsi horší kat než Zdeněk :))

3
Bobby Brown
Reagovat

Ale notak honzo… na diskuzi na iPrimě ji chválí až do nebe a dokonce kafíčko zdarma tam jedné nóbl sprosťandě dávají. Ta nelenila a hned nazvala jinou diskutující Élu* blbou, bo si dovolila mít připomínku k výrazu v obličeji majitelky při obsluhování hostů – vlastní (její) zkušenost.

Inu, tak jako je nejčastějším kořením v ČR strouhanka (c) Z.P., tak nejčastějším protiargumentem na diskuzích v ČR je nadávka. Chjo…

Však uvidíme, jak moc super je to lokál.

4
honza
Reagovat

1 i 2-ale vždyť mam pravdu.Já měl Plzeň rád,ale to co napáchali majitelé z JAR se odpustit nedá.A sklízej co zaseli už pět let po sobě jim padaj prodeje(celkem 32%)a půjde to dál.“Pivovar“v Polsku už museli zavřít,nechali jen ten na Ukrajině.Mělo by se to jmenovat Pzeňský stoják a ne ležák,páč spilku nepoužívaj(jen v tom jejich skanzenu)a jejich CKTannky vypadaj i na googlemaps spíš jak raketový silo naruby a v tom se prostě pivo rozležet nemůže.O jejich nadužívání HGB(ze 16° na 11°)se nemá cenu rozepisovat jako o používání cmelovýho granulátu z Číny.Píšou vám to ve složení na každý lahvi.Jen tupec dnes může říct,že PU je dobrý pivo,neni to ani průměr,dělaj nám ve světě ostudu.

5
honza
Reagovat

4-Navíc ke konci října propouštěj 180 zaměstnanců což je 10% těch lidí je mi líto(v Polsku přirozeně jsou na dlažbě všichni).Máte pocit,že tohle udělá prosperující pivovar???? A to předloni vyinkasovali od vlády dotaci 600mil.kč Ano nemam rád PU jak jako pivo tak jako firmu,ale mam dost dobrejch důvodů.A naštěstí nejsem sám :-) a je nás víc a víc :-)

6
lukin
Reagovat

Čus, můžeš nám říct, kde se vaří pivo z vody, chmele a sladu, bez HGB, CKT a dalších vychytávek, a které si běžně můžu koupit v obchodě nebo zajít někam na točený?

7
honza
Reagovat

6-Kout,Matuška,Tambor,Chotěboř,Kácov,Lipan,Vyšší Brod atd.atd.nehodlam vypisovat všechny.Kde se čepujou si najdi sám,stačí google.Nebo koukni na nějakej pivní server.

8
Phoenix
Reagovat

Zdéňa a čarodějka Daniela byl zážitek! Myslím, že to bylo snad poprvé, kdy někdo vyvedl Zdéňu z konceptu:))

,,Udělej si venku stanoviště na košťata a udělejte si z toho tradici.“

,,Ještěže tam nemá netopýří polívku. Jedno babský ucho jsem zahlíd v kuchyni, stačí nabrousit nůž…..!:))

9
okkvp
Reagovat

jj, kyvadélko bylo pěkné :-))))

10
Viktorie
Reagovat

Dneska je to výživný celý, nejen čarodějnice.:-D

11
honza
Reagovat

Ta čarodejnice,nebyla už někde v TV?

12
honza
Reagovat

Tak syn Jakub vypadá,že by mohl bejt dva Jakubové. Jinak díl dobrej.Jen nevim co majitelé čekali.Asi jsou hodně v loji.

13
okkvp
Reagovat

sem to celé nějak nepochopila – umí tedy ten Kamil vařit nebo neumí? (Na jídelíku je 17 let praxe a seznam zaměstnání dost uctyhodný) Chce tu hospodu udržet nebo nechce? Co dělala ten měsíc Vlaďka? ….

14
Viktorie
Reagovat

Taky to nějak moc nechápu, co jako čekali a na co čekali, oč tam teda šlo nebo nešlo.

15
Bobby Brown
Reagovat

Čekali na novou posilu. Ale podle mě ani nikoho moc nechtěli, protože jednoznačně Kamil visel na tom Honzovi. On chtěl prostě jeho.
On nechtěl jen tak jako druhého kuchaře, on chtěl dobrého kuchaře, který mu povede kuchyň, ale ten mu tam jen tak nepůjde.

Dále si myslím, že čekali na kuchaře, který kromě toho, že je dobrý, ještě navíc snese Laďku. Takže dvojnásobný problém.
Ale ten je určitě v nějakých špatných zónách.

Baba s kyvadlem a Zděnda totálně nechápající situaci mne dneska náramně pobavili.

16
LadyXL
Reagovat

Joj, čarodejnice – to jsem se pobavila. Ještě měla jít mezi hosty a kyvadýlkem jim nad hlavou přát dobrou chuť a kohoutím pařátem zamíchat polévku.. :-). S tím by snad mohla jít do ČSMT… Jo upřímná zpověď Laďky o důvodech jejího chování mne tedy taky docela šokla. Takže jak oni kdysi ke mě, tak já teď k jiným? No spíš bych ještě dodala, že tam chybělo – a já jsem majitelka, je to moje a tak poslouchejte…
Též jsem ale nepochopila, co jako očekávali, když to vlastně tak nějak věděli – buď kámoše kuchaře a nebo to prodat…

17
Flint
Reagovat

Zaujímavý diel, tí majitelia boli zúfalo neakční, rezignovaní.

18
Maxx
Reagovat

Hodně jsem se pobavil, čarodějnice samozřejmě palec nahoru. Jinak opět smutná realita v pohostinství – výpovědi, vyhazovy, dluhy na mzdách, výhrůžky, nenávist, arogantní šéf (tentokrát šéfová), která neumí jednat s lidma.

19
Anonymní
Reagovat

Zatím nejlepší díl, i když mi tu pořád chybí ten výběr hudby jaký byl ve třech předchozích řadách ANO ŠÉFE.

Ale jinak, už byli premiéry tří nových reality show: Těžké dřiny, Mého místa a nového hnízda, takže by sem někdo mohl dát nějakou malou recenzi :)

20
Kačka
Reagovat

A už mají inzerát na prodej :-)

21
Kapi
Reagovat

Byli tam jen kvuli publicite a zvyseni ceny za prodej. Od zacatku do konce tečka

22
honza
Reagovat

Pani Vlaďka ukazuje svou inteligenci na facebookovejch stránkách Ano šéfe.Je to síla.

23
vlaďka blažková
Reagovat

Paní Vlaďka už od pohledu není sympatická a navíc ten žvást o tom,jak se chovali k ní…nepracovala bych s takovou babou ani 5 nin.nevím nač si zvali čarodějnici,jedna tam stačí…

24
andrea
Reagovat

Ani navsteva ceskeho kucharskeho Boha nepomuze teto otresne restauraci. Restaurace je byvaly Pravek- ktery stal za kulove.. Ovsem to co predvedla pani Majitelka minuly patek pri nasi navsteve nema chybu: 55 minut cekani na jedno Cordon Bleu a steak propeceny na medium bylo i na nas moc!!! UZ NIKDY!!! Kdy uz konecne v Cechach vymizi debilni amateri, kteri nemaj ani poneti o tom jak se dela hospoda? V pripade pani Ladky by stacilo i to, kdyby se naucila pocitat do 5!! U vedlejsiho stolu nejprve prinesla 1 kavu misto 2 a misto 2 zmrzlinovych poharu 3. U stolu za nami chtel zakaznik platit a tak mu po 20 minutach prinesla dalsi pivo!! Upozornuji, ze v cele hospode sedelo 5 stolu- to byl tedy frmol, pri kterem nase jidlo ani neobjednala, kdyz jsme znechuceni zaplatili 2 piva a chystali se k odchodu zkrivila ksicht v prazvlastni kreci misto omluvy!!

Přidat komentář