Panáček v reality show

Česko Slovensko má talent 2011: Ladylicious a polykač živých rybiček (5. díl)

2. Říjen 2011 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=2507 w=420]

V neděli nás čeká 5. díl Česko Slovensko má talent, co bude k vidění tentokrát? Co nám stříhač nastříhal do dalšího dílu? Kupříkladu travesti show, kdy se soutěžící bude snažit napodobit Lucii Bílou. Ano, to je talent hodný Las Vegas.

Ladylicious lepší než Pastels

Tam Jaro Slávik nepochybně bude posílat taneční skupinu Ladylicious, který díky nim zavrhne soutěžící skupinu Pastels z minulého ročníku a choreografa Ladylicious nazve géniem. Uvidíme, co to bude vystoupení.




Pyroterra + Chebejet = Elements

Jste příznivici skupn Pyroterra a Chebejet z minulého ročníku Česko Slovensko má talent? Pak se těšte na formaci Elements, která vznikla jejich sloučením, takže se můžeme těšit na ohnivou show s akrobatickými prvky.

Hvězda večera: Stevie Starr

Závěr 5. dílu? Tak to bude Stevie Starr, soutěžící ze zahraničí, který se tam rovněž objevil v talentových show. Jaký, že má talent? Říká si, že je regurgitator. Co tím přesně myslí, se můžeme jen dohadovat. Faktem ovšem je, že nad tím, co předvádí, zůstává rozum stát. Polyká a vyvrhuje předměty. Například mince, kulečníkovou kouli nebo dokonce i živou akvarijní rybičku.

Takže v neděli 2. října od 20:00 se potkáme při sledování dalšího dílu Česko Slovensko má talent na Primě a Jojce.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 96
1
Maxx
Reagovat

Sleduju teď německej Talent na RTL. Mají to kruté!!

2
Maxx
Reagovat

Ale nějak moc si tam zvou hosty z Holandska. Asi už si taky vyčerpali talenty.

3
Pattrick
Reagovat

Prosím Vás, je nějaká možnost koukat online jinak, než přes stránky joj?

4
okkvp
Reagovat
5
okkvp
Reagovat

pak ještě tu : http://www.zapni.tv/

6
okkvp
Reagovat

Element mne tedy těžce zklamal – vším včetně výběru hudby

7
Jacques
Reagovat

AUTOTUNE jako kráva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KATASTROFÁLNÍ POUŽITÍ na tak malou holčičku!!!!

8
Jusuf
Reagovat

Slysim jenom ja ze mala cikanka zpiva s vokoderem? Neuveritelne.

9
desiree
Reagovat

mám pocit, že tu hudbu si vybírá snad každý druhý, každopádně byla tím nejdramatičtějším z celého vystoupení.

10
PV
Reagovat

Nevím jestli to přišlo jenom mě ale ta malá zpěvačka Barbora měla výpomoc auto-tune jinak si to nekoážu vysvětlit…

11
desiree
Reagovat

9 pařilo Elementu

ta holka mě vůbec nezaujala

12
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Všechny obré zpěvačky měly autotune, včetně Dianky, takže je to v tomto férové…

13
Jusuf
Reagovat

Takze se mi to nezdalo. To je nezlobte se neslychana drzost. Jsem rudy vzteky. Idiotizace naroda pokorila dalsi metu.

14
°_m-M-m_°
Reagovat

Tak už je tam – zpívající robotka. Další z Luciiných „neuvěřitelných zpěvaček“. Pro velký úspěch Diančina autotune v prvním dílu tentokrát primácký fištrón ve střižně otočil knoflíkem nastavení autotuneru na doraz, na nastavení s názvem „dětský kyborg verze Ultimate“.

Moc hezké. Všichni slzíme dojetím.

15
vojtap
Reagovat

tak to bylo otřesné. Když to neumějí použít, tak ať to nedělají!! V talentové soutěži je to trapas! Jsou ubozí

16
Peter
Reagovat

o.O o.O o.O o.O Terminátor sa vracia. Čo to preboha spravili, nastavili Autotune na ULTRA MEGA EXTRA SUPER premrštená úprava o.O

17
Jusuf
Reagovat

Doktore, za a/ neverim ti, usi mam porad dobre b/ kdybys mel nedejboze pravdu, to ze vsichni ojebavaj znamena ze ojebavat je legalni?

18
Petr
Reagovat

Co tu furt všichni máte, auto tune je standardní elektronický nástroj v dnešní hudbě – a ty hlasy pak znějí nádherně, třeba z té Diany fakt běhal mráz po zádech. A jestli mají všichni stejný support, tak o co jde. Mně se to líbilo.

19
°_m-M-m_°
Reagovat

12: pane doktore:

1. Jak víte, že byly dobré, když nepustili jejich skutečný zpěv?
2. Barunka teď měla protekci. Žádná z „dobrých zpěvaček“ neměla ten autotune vyhulený tak do extrému jako teď Barunka. Kde je ta férovost? Konkurentky si mohou právem stěžovat, že jim nebyl hlas tolik zkrášlen (přímo k nepoznání) jako tady nové dětské hvězdě kyberpunku.

20
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

17 – já to jako ojeb neberu, když to měly i ostatní…

21
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

19 – Ahoj, a jak víš, která z nich ho měla víc zapnutý než ty druhé, Ty jsi schopná udělat pořadí? A ten ato tune snad nezachrání to, kdyby třeba ta Diana zpívat neuměla… Nebo i to je možné?

22
Jusuf
Reagovat

In 2010, some people accused the British television reality TV show The X Factor of using Auto-Tune to improve the voices of contestants. Simon Cowell, one of the show’s judges, ordered a ban on Auto-Tune for future episodes.

23
Peter
Reagovat

Ale pri tých speváčkach pred tým to vôbec „nebilo do uší“… Maximálne trošku vyrovnali dlhé tóny, poposúvali intonáciu, ale nič extrémne.

Ale u tejto Dianky boli jednoducho úplne pretvorené všetky tóny a do absolútne kurióznej roviny podobnej hlasovému prejavu robota. A kto to naozaj nepočul, alebo sa mu to dokonca páčilo… je to mimo môjho rozmeru chápania. Rád by som si vypočul originál – podľa mňa to zaspievala na svoj vek celkom dobre, zaujíma ma realita a nie to, čo vyprodukuje počítač. To je pre mňa absolútne nepočúvateľné.

24
°_m-M-m_°
Reagovat

18, Petr: To, co prezentovala Dianka, Barunka a spol., není elektronická hudba. To je standardní zpěv, navíc zpěv před porotou (jak tou za stolky v sále, tak tou u obrazovek), a jako takový je předmětem hodnocení. To, co divákům pouští, není to, co je hodnoceno, tedy zpěv soutěžícího, ale elektronickým filtrem zmanipulovaný syntetický zvuk, který se místy už ani nepodobá lidskému hlasu. Je to spíš vocoder – v elektronické hudbě to má své místo jako zvukový prostředek, ale v soutěži, kde se hodnotí zpěv (navíc v klasickém hudebním žánru) nejde o nic jiného než o:

1. Diletantství a obrovská lenost toho, kdo ten zpěv fixluje a neumí to udělat tak, aby ten podvod nebyl poznat a aby to znělo jako lidský hlas. To při troše snahy zvládne každý garážový nadšenec.
2. Pohrdání divákem, kterému se předhazuje zfalšovaná verze vydávaná za pravou (a očekává se od něj, že se bude ve svém semifinálovém hodnocení rozhodovat podle té zfalšované verze), a podcenění jeho inteligence v domnění, že to nepozná.
3. Zaspání doby a ignoranství. Každý, kdo má aspoň minimální přehled v talentových show, ví, jaký průser s tím měla britská televize a s jakou ostudou musela autotune stáhnout, když to podvádění prasklo. To, že to přesto na Primě nasadili, svědčí o tom, že o tomhle vůbec nevěděli (jinak by si to nedovolili), což jenom potvrzuje letitou pravdu, že průměrný český fanoušek talentových reality show o nich ví stokrát víc než diletanti ve štábu, kteří je dělají.
4. Nekonečná hloupost primáckého štábu, vzhledem k třem předchozím bodům i vzhledem k tomu, že Prima už od prvního dílu ví, že jim na to lidi neskočili, a místo toho, aby to v tichosti stáhli, tak v tom pokračují, což je ostatně přístup, který praktikují pořád už od loňska.
Nenapravitelná chronická hloupost. Já být členem štábu ČSMT, tak bych se tak rok dva kál chozením kanály a pak bych slíbil, že už nikdy nebudu fušovat do televizního řemesla.

25
okkvp
Reagovat

Nemohli by místo těch roztodivných neumětelů dát „Kedy možeme ísť do Las Vegas“?

26
PV
Reagovat

Teť sem o tom psal na oficiální stránku na FB a můj komentář byl ihned smazán :) úroveń soutěže zase klesla…

27
°_m-M-m_°
Reagovat

Ještě dodatek k 24: V elektronické hudbě si efekt na nástroj (za který je v tom žánru brán i hlas) dává interpret. Ne televize, která jeho vystoupení vysílá. Protože se jedná o cílený umělecký záměr interpreta, který si zvuk tvoří podle svých představ. To je ten rozdíl. Pokud Dianka, Barunka a spol. soutěží v žánru elektronická hudba, pak mají být adekvátně hodnoceny, jako tvůrkyně elektronické hudby.

28
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

24 – chyba v Tvé úvaze je omho v tezi, že jim na to diváci neskočili… Informovaných diváků je z celkového počtu imho méně než 1%. Můj přítel mi právě řekl – jaké auto tune – co to je? Většina diváků o ničem takovém nemá šajn, natož o skandálu v UK…

29
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Nebyl ten zpěvák už někde v soutěži?

30
°_m-M-m_°
Reagovat

28: Pane doktore, píšu o fanoušcích reality show, ne o běžných divácích. Fanoušci reality show se koncentrují na serverech jako je Panáček, Gorilla a podobně. To, že čeští fanoušci reality show jsou mnohem víc v obraze než čeští tvůrci, je letitý neměnný úkaz.

31
okkvp
Reagovat

28 – jj, ten zbytek uvažuje o geniálnosti Barušky, která se v rámci naposlouchávání samovolně naučila drnčet břichem

32
desiree
Reagovat

28 ahoj JUDře, my informovaní to těm neinformovaným poinformujeme, v týhle zemi se všechno vykecá.

33
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

30 – aha, já myslel, že jsi psal o „lidech“… Primě jde totiž o tu masu, fanoušci, jako velmi malá skupina, jim jsou imho ukradení…

34
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

31 – ale většina lidí žádné drnčení neregistruje, většina lidí v tom nic umělého vůbec nepozná, ani je to nenapadne, ani neví, že nějaké autotune je…

35
°_m-M-m_°
Reagovat

A mimochodem, jsem přesvědčený, že ani v Británii nepoznali všichni diváci u televize, že se fixluje s autotune. Poznalo to jenom pár zasvěcených. Ale u takovýchto show je hrstka všímavých zasvěcených (koncentrujících se na zmíněných serverech) občas důležitá, o čemž svědčí i to, že lidé ze štábu ty diskuse monitorují, ví o nich. Zejména když štáb podvádí, tak stačí, aby si toho všimlo pár lidí a už se to donese Blesku a spol. a je z toho velká ostuda (stejně jako v té Británii). Mimochodem, nevšiml jsem si kdekoli, ani na nejpitomějších bulvárních serverech, že by se někdo rozplýval nad zpěváckými „hvězdami“, které se štáb ČSMT marně snaží vyrobit. Až tak marné to je. Štáb ČSMT má ale hroší kůži a žádná ostuda pro něj není dost velká na to, aby se zastyděl nebo provedl aspoň minimální sebereflexi, čehož smutným důkazem je například i příspěvek jednoho z nich tady na Panáčkovi před časem.

36
Ája
Reagovat

zdá se mi to nebo je Pyco v mnoha disciplínách lepší než soutěžící? :-D

37
Jusuf
Reagovat

[34] a to nas opravnuje udelat z mensiny voly.
Ja opravdu doufam, ze ten tvuj titul je vtip. Jinak bych ztratil i zbytek iluzi o stavu ceskeho skolstvi.

38
vojtap
Reagovat

na FB to poznala i její matka, takže bych neříkal, že to normální diváci neslyšeli. Jinak slibuje, že to nazpívá znovu a dá na internet abychom se přesvědčili. Jsem zvědavý.

39
jamajka
Reagovat

prosim,prosim jak se jmenuje ta písnička co zpíval ten klučina s tou kytarou?

40
desiree
Reagovat

37 JUDr. je s největší pravděpodobností fakt JUDr.

41
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

35 – je to asi i rozdíl v mentalitě, tady by autotune imho širší veřejností vůbec nebylo bráno jako nějaká ostuda nebo podvod. Prostě by se řeklo, že jim trochu vylepšili hlasy, „…ale to je dneska normální…“. Blesk by to nedal ani na titulku, protože by to krom nadšenců nikoho ani nepobouřilo, zvláště nebylo-li to jen u jediné zpěvačky…

42
DJ Vlado
Reagovat

JUDr 29 – jj. byl ve třetí slovenské SuperStar, kde se dostal až do semifinále.

43
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

39 – Buranovský

44
Ája
Reagovat

39 – Wicked game od Chrise Isaaka

45
Elko
Reagovat

zatiaľ najlepšie vystúpenia podľa FB ohlasov:
Ladylicious
Tomáš Buranovský
speváčka Barborka
Jakub s gajdami
Shad

…s masovkou súhlasím, ale Barborka bola podľa mňa nevýrazná podľa mňa (boli aj lepšie malé speváčky), mne sa ľúbilo skôr spojenie Pyrotery a Chebejtu.

46
jamajka
Reagovat

44-moc děkuji :-)

47
Motýlek
Reagovat

Akropolis adjéééé :-)))) moc hezké

48
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

47 – Ahoj Schmeterlinglein… :-)

49
Motýlek
Reagovat

48 Čááááááues…. :-** Máš se? Já dobře… :-D

50
Elko
Reagovat

tak teraz dostali svoju pieseň Jakub a Pyco :D

51
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

V čem je podstata to polykače, to vůbec nechápu…

52
Motýlek
Reagovat

Na to polykání ryby se nemůžu dívat… :-(

53
Motýlek
Reagovat

Marku – teď to vyzvrací, jo?

54
dolores
Reagovat

chcem len ozrejmit, ze tomas buranovsky, velmi sympaticky sutaziaci z shs 3 mal sice pekny hlas, miestami prekrasny, ale vypadol v semifinale, lebo nezvladol techniku. dufam, ze si ju uz docvicil, aj ked aj v tomto dnesnom vystupeni boli chybicky, ale dalo sa to prehliadnut.

mmch.. ako mohli pustit dalej tu popradcanku (uzas)

55
Motýlek
Reagovat

Dolores – zdravím…. :-)) Jak to – úžas? Krásné číslo, už dlouho jsem se tak nesmála…
Ten Tomáš se mi líbil hodně…

56
r@dim
Reagovat

Tak mám pocit, že nejtalentovanější a nejpovedenější na celém Talentu je Pyco a Prachař.

58
Ája
Reagovat

56 – souhlas, u nich se bavím nejvíc :-)

59
Nofux
Reagovat

Pojem auto tune možná většina lidí znát nebude, ale to, že někdo zpívá pomalu jako robot pozná i laik, který má aspoň trochu normální sluch. Podle komentářů na facebooku u Baruščina vystoupení soudím, že i „obyčejní“ diváci poznali, že to je nějak upravené, vzhledem k počtu komentářů, které tam na tohle upozorňují…

60
Bacon
Reagovat

Taky se mi to nezdálo, AutoTune jako prase. Vtip je v tom, že pokud je správně nastavený, není šance to poznat. Tohle prostě nebylo dobré, bylo to průhledné, je to hnus.

61
f1gurk4
Reagovat

Polykač byl dobrý, škoda že neudělal ten trik se sklenicí :) :) :) . Jinak té paní, zpívající německy, mi bylo až líto, jakou z ní udělali kravku.

62
Elko
Reagovat

Polykač je výborný, ale nechápem ako niečo také dokáže.

63
Ondra L.
Reagovat

mi se teda nejvíc líbil ten týpek v bílém, co měl ty zahnuté tyčky – nebo já nevím jak to nazvat :-D Toho bych dal rovnou do finále :-)

64
Jirkas
Reagovat

Ten polykač byl dobrej, ale nechápu, jak může dostat čtvrt hodiny prostoru, to je přece vůři ostatním soutěžicím nefér. Stejně jako ten Japonec minule – poslední číslo, cizinec, čtvrthodinové vystoupení, přijde mi to, jako by ty cizince měli objednané od nějaké agentury, aby tam vůbec bylo nějaké kvalitní číslo.

65
Jirkas
Reagovat

A jinak ta show s tím ohněm, to je jen trapně okoukaný Spelbound i s tou muzikou.

66
milo
Reagovat

bez použití autotune: http://youtu.be/mAEUtNxiW6A

67
dolores
Reagovat

motylku caafffff ! :D no mna sice pani z popradu tiez v istom zmysle pobavila, ale co s nou dalej ? :) ale ten prehltac ma sokoval, fakt by ma zaujimalo ako to robi …..z toho medicinskeho hladiska. ma v ustnej dutine implantovane nejake vacky ? :DD

57 – ani som len netusila, ze ma uz nejaky oficialny singel :D a to pravidla talentu dovoluju ist v takom pripade do sutaze?

68
dolores
Reagovat

64 – „přijde mi to, jako by ty cizince měli objednané od nějaké agentury, aby tam vůbec bylo nějaké kvalitní číslo.“

velmi logicke, to co pises

69
Inna
Reagovat

66: brutal, příště bych se mohla přihlásit i já

70
vojtap
Reagovat

64: http://www.youtube.com/watch?v=n4D2Y1cILyI

Zvou si je z jiných Talentů…

71
Motýlek
Reagovat

Dolores – no dalej s nou nič… Ale to nevadí… Mě by spíš zajímalo, kde vzala ty prvorepublikové šaty.. Nebo že by to bylo ještě z té doby? Mně to nedá, já si na ni počkám při opakování… :-D

72
Jirkas
Reagovat

70: já vím, viděl jsem to a našel jsem tam i toho Japonce Hayashiho. Takže je to jasný, určitě jde o nějakou spolupráci s domovskou produkcí Britain Got Talent, prostě jim tam posílají tyhle účinkující. Toho Japonce navíc naučili pár českých frází, aby to vypadalo roztomile. Navíc se Dejdar v Deníku prosekl, že s tím Japoncem to zkoušeli na generálce, takže to nebyla žádná improvizace, ale normální secvičené číslo. Je to čím dál trapnější šaškárna.

73
Strange Head
Reagovat

No je klidně možné, že si je tam zvou, ale třeba se tam skutečně hlásí sami. CHtějí prostě znovu zkusit štěstí :). Např. ten polykač byl i v německý verzi viz. Wikipedia. I když tam taky mohl být pozván produkcí.

To ale nemění nic na tom, že absolutně nechápu jak to ten chlápek dělá, není tady nějakej doktor, který by mohl potvrdit jestli je to vůbec fyzicky možné! :D Podle mě je to trik to prostě nejde… NEJDEEE :)

74
Inna
Reagovat

73- určitě je to trik, ale působivý…

75
Maxx
Reagovat

Zas měli autotune bééééééé, zas hrozné zpěvačky béééééé, zas talenti ze zahraničí bééééééé. Už se sem chodím spíš bavit. A to mě ještě zítra čeká nálož v podobě rekapu od našeho efebofilného dýdžeje Vlada. Ufff. Slavnostně tímto přejmenovávám server Panáček.com na Žalobníček.com. PS: Mám dojem, že tu lidi typu dokonalý ultramačo MMM a DJ Vlado nějak závidí svým kolegům Scalexovi a Lukáši Frantovi, kteří na velkých show spolupracují. Určitě se cítíte nedocenění a proto tu pořád všem podsouváte své onannázory, jak to všichni dělají špatně a že vy byste to dělali líp. Nějak tím ale mizí původní smysl této diskuze, která by měla být určena pro fanoušky soutěže. Ale ono to je už jedno, jak jsem řekl, beru to tady už spíš pro pobavení. Těším se na vaše scheisse názory zase příští týden :) Sorry, ale napsat jsem to už musel :D

76
Jirkas
Reagovat

73 – v té anglické verzi se ho porota přímo ptala, jestli je to seriozní a žádnej trik – a tvrdil, že je to seriózní. Jinak je možný, že to jsou soutěžící, kteří to zkoušejí všude, nicméně mě tam nesedí to, že oba byli v sestřihu jako poslední a dostali čtvrt hodiny prostor.

77
Inna
Reagovat

seriosně i vážně – trik to je, ale to mě vůbec nevadí- ráda se nechám klamat- ale vocmcaď pocamcaď – všechno má svoje meze.
Maxx by Panáčka vůbec číst neměl , nebo by měl nahodit něco konstruktivního- ráda si to přečtu.

78
okkvp
Reagovat

Rybku tahal ze škraně – tedy alespoň to tak vypadalo, ale mohl si ji taky nadhazovat požadovaným ocáskem napřed, že jo ;-) Proti dřívějšku taky dnes velmi málo cinkal

79
okkvp
Reagovat

Upřímně řečeno dnes hurá za cizáka polykače, dnes mi z vystupujích neuchvátilo vůbec nic. Tedy trochu ano – ten srandovně tančící chlap po Latifah – ten kdyby se nějak nahastrošil, tak je to psina k popukání.

80
Strange Head
Reagovat

76 jj to souhlas. I když u toho polykače mi to zas tak nevadilo, protože sem fakt celou dobu jenom nevěřícně zíral :). Ten okurkový ninja už byl podle mě o dost slabší.

81
°_m-M-m_°
Reagovat

75, Maxx: ta diskuse je především od toho, aby se v ní diskutovalo. Diskutovat se dá v zásadě dvěma způsoby: buď se vyjádřím k tomu, co diskusní protivník napsal a pokud s tím nesouhlasím, vysvětlím proč. A nebo pokud na to nemám a neumím k věci nic říct, tak se z toho, že nemám jediný protiargument, pokouším vykroutit tím, že útočím na osobu protivníka, zesměšňuji a urážím jej a k tomu, co řekl, se nevyjádřím jediným slovem. Jsem rád, že Panáček patří k těm vzácným, inteligentnějším serverům, kde většina lidí patří do té první kategorie.

82
Oliver
Reagovat

1. Diletantství a obrovská lenost toho, kdo ten zpěv fixluje a neumí to udělat tak, aby ten podvod nebyl poznat a aby to znělo jako lidský hlas. To při troše snahy zvládne každý garážový nadšenec.
2. Pohrdání divákem, kterému se předhazuje zfalšovaná verze vydávaná za pravou (a očekává se od něj, že se bude ve svém semifinálovém hodnocení rozhodovat podle té zfalšované verze), a podcenění jeho inteligence v domnění, že to nepozná.
3. Zaspání doby a ignoranství. Každý, kdo má aspoň minimální přehled v talentových show, ví, jaký průser s tím měla britská televize a s jakou ostudou musela autotune stáhnout, když to podvádění prasklo. To, že to přesto na Primě nasadili, svědčí o tom, že o tomhle vůbec nevěděli (jinak by si to nedovolili), což jenom potvrzuje letitou pravdu, že průměrný český fanoušek talentových reality show o nich ví stokrát víc než diletanti ve štábu, kteří je dělají.
4. Nekonečná hloupost primáckého štábu, vzhledem k třem předchozím bodům i vzhledem k tomu, že Prima už od prvního dílu ví, že jim na to lidi neskočili, a místo toho, aby to v tichosti stáhli, tak v tom pokračují, což je ostatně přístup, který praktikují pořád už od loňska.
Nenapravitelná chronická hloupost. Já být členem štábu ČSMT, tak bych se tak rok dva kál chozením kanály a pak bych slíbil, že už nikdy nebudu fušovat do televizního řemesla.

+1

83
jj
Reagovat

Tak jsem si pustil CS ma talent ze zaznamu a k tomu jsem si procital diskusi. Rikal jsem si, ze prece ten autotune nemuze byt tak hrozny, jak tady nekteri popisuji.

Bylo to jeste mnohem horsi. Barborku lituju, protoze z ni udelali mluvici pocitac Stephena Hawkinga. Takhle nemame sebemensi predstavu o tom, jak vlastne zpiva.

84
koc
Reagovat

cus damy a pani .. vcerejsi dil jsme opet nevidle .. prisel jsem o neco ? z disuze sem toho moc nevycetl .. jen ze Skynet poslal malinou holcicku k nam do Talentu a jinak skoro nic :(

85
Monika
Reagovat

Vcera me jednoznacne nejvic nadchnul polykac, netajim se, ze pro nej mam slabost uz z britske verze a povazuji jeho umeni za jeden z nejvetsich talentu vubec a jsem moc rada, ze mohl vystoupit i v ceske verzi. V jeho pripade mi ucast v ceske verzi vubec nevadi. Navic vcera to byla stejne spise prehlidka exotu, takze to jeho vystoupeni bylo pro me milym spestrenim na zaver. Ja na nem obdivuji nejen tu zvlastni schopnost, ale ma i vyborne bavicske schopnosti,. Tohle je presne vystoupeni co me zvedne ze zidle a chci videt v talentove soutezi. A ze dostal vice prostoru? To je jasny, bylo to jeho prvni a zaroven posledni vystoupeni tak ukazal co umi a ja byla rada, ze pridal i neco noveho. Tedy slovy strejdy cekala jsem hodne, ale dostala jsem jeste vic.

86
Monika
Reagovat

Jinak ten zpevak s kytarou mel pro me velice prijemnou barvu hlasu, ale uplne me nenadchnul. Na slovo neuveritelna jsem uz alergicka, tech neuveritelnych zpevacek je opet nejak moc a dalsi nas jeste cekaji viz ukazka pristiho dilu, nezbyva nez s napetim ocekavat, ktera skonci ve Velkem tresku a ja doufam, ze nektere urcite, vcetne detskych hvezdicek.

Nevim jestli jsem divna, ale seskupeni Ladylicious se mi nelibilo ani trochu. Kycovite, nudne, bez napadite choreografie (byla tam vubec nejaka?) byt v porote asi bych pouzila bzucak. Ke srovnani s the pastels se ani nebudu vyjadrovat…

87
kanárek
Reagovat

Koc
Dívala jsem se na poslední třetinu, ale kromě toho polykače mnou nic nehlo…spíš jsem si připadala jak na školní besídce řízlé Doremi. Nepochopila jsem proč pustili dál paní strašně zpívající německy (škodolibost?), dudáček byl roztomilý, ten mládenec s kytarou zpíval slušně….nakonec se mi paradoxně nejvíc líbili moderátoři imitující břišní a disco tance. Dost soutěžících tam sepsuli a vyhodili…ale to mi spíš přišlo trapně za vystupující než že by mne to pobavilo.

88
okkvp
Reagovat

85 – taky to mám s Ladylicious podobně, asi moc koukám na YT (já ovšem nespatřuju nic světoborného ani na The Pastels)

89
Maxx
Reagovat

Sledovanost 1.396.000, absolutní vítěz včerejšího večera. Talent prostě jede. Gratulace Primě za tuhle perfektní show!

90
Monika
Reagovat

87 – nechtela jsem rict, ze the pastels jsou svetovy, ale v porovnani s Ladylicious ano… mne ty holky prisly jako milion jinych a to vystoupeni men cele nudilo…jinak miluju treba britsky Diversity

91
Honza
Reagovat

Sledovanost v ČR skvělá. Jaká byla na Slovensku? Opět Talent na Jojce válcoval jako každý týden?

92
Scalex
Reagovat

Maxx: články a komentáře DJ Vlada a °_m-M-m_° považuju za hodně přínosné pro všechny opravdové fanoušky reality a talentových show a absolutně z nich nemám pocit jakéhokoli komplexu nebo závisti. Jsou objektivní, když je něco povedené, tak to pochválí, když něco stojí za hovno, tak to dají štábu sežrat.

93
Scalex
Reagovat

Bohužel ve většině televizních štábů není žádný osvícený diktátor s právem veta, který by zakázal přespřílišnou manipulaci s realitou. Všude jsou „chytráci“, kteří si myslí, že realita, kterou k nepoznání znetvoří, bude lepší. Viděl jsem to ve VyVolených, viděl jsem to v pěveckých show a vidím to i teď v Talentu, kde to dosahuje vrcholu a z pohledu skutečného fanouška talentových show, za kterého se považuju, je to velmi smutná podívaná… na tu příšernou zmanipulovanost. Televize by měla najít přirozený příběh a lehce ho podpořit. Blbců, exotů nebo srandistů a na druhé straně i velkých talentů se vždycky přihlásí dost, není potřeba je uměle vyrábět, vylepšovat nebo naopak „vyhoršovat“. A tak místo na přirozené talenty koukáme na něco, kde režisér řekl „holčičce nasadíme autotune, Lucii do scénáře přikážeme, aby ji vychválila a Slávikovi, aby ji poslal do Vegas“ … a stává se z toho unreality show, od začátku do konce zmanipulovaná takovým stylem, že nechápu některé své kolegy a známé, že se na tom ještě podílejí.

94
Maxx
Reagovat

Scalexi, oproti té vaší nedívatelné SuperStar s příšerným Marešem a odpuzující porotou je Talent televizní nebe. Ostatně to dokazuje i sledovanost. Jinak i tak k tobě mám pořád úctu za to, co jsi dělal na Bleskově, u VV apod. To, že jsi na Nově trochu zhovadil ti pořád ještě vzhledem k předchozím zásluhám odpouštím. Jinak zášť u tvých kolegů pisálků tu je. To bys koukal, jak by třeba takový MMM najednou přeladil, kdyby mohl na Talentu spolupracovat a na všechny nešvary by hned zapomněl. Jinak jsem rád, že své kolegy podporuješ. Já třeba na rekapech DJ Vlada nic úžasného nevidím. Ten člověk je pro mě nikdo, jeho články nejsou vtipné, ani nijak zajímavé. Je to jen sepsání jeho subjektivního názoru na daný díl, navíc většinou s názory, se kterými já nemohu souhlasit. Takhle si rekapy nepředstavuju, nic mi to nedává. Oceňoval jsem tvoji práci, protože měla něco do sebe a byla vtipná, popřípadě si vezmu k srdci klidně i nudné rekapy od někoho, kdo k tomu má co říct (nějaká známá osobnost apod.) Proti rekapům DJ Vlada vyloženě nic nemám, ale je to jen nudné čtení názorů člověka, kterého neznám a kterého by obstojněji nahradilo tisíc jiných. Toť vše. Vím, že jsem poslední dobou hodně krutý, ale změnilo se to tu v jakési panáčkovo panoptikum neomylnosti.

95
Prochor
Reagovat

92 – Souhlasím se Scalexem. Já mám raději čisté zpěvácké soutěže typu Superstar než tenhle dort od pejska a kočičiky. Ale to je věc vkusu. Sledovanost není pro mně jako diváka měřítkem. Pro pořádající TV ovšem rozhodujícím, což chápu.

96
Hopero
Reagovat

Musím souhlasit s Maxxem, už to ani není o konstruktivní kritice, ke které by se našlo jistě mnoho důvodu (a byly zde uvedeny), ale o prezentování přehnané znechucení některých zdejších „kmenových diskutérů“, kteří musejí potlačit téměř zvracení při nechutné manipulaci a hraní na city. Tak to, že ne vše je takové, jak je nám to servírováno, víme všichni. Reality show prostě není tak „reality“, což není žádným tajemstvím a ano, můžeme diskutovat o tom, jak je to amorální, ale některé zdejší výkřiky už jsou trošku přehnané a zbytečně teatrální. Umělá snaha o vytvoření hvězd je prostě běžná, ať už se bavíme o ČS má talent nebo například Talentmanii, kde si stačí vzpomenout na Davídka. Obecně řečeno je, a to je můj názor, ČS má talent 2 velmi dobře koukatelná show a několik nešvarů, které má, jí rád odpustím, přestože mi také nejsou příjemné. Ale abych dvě hodiny seděl u televize a nadšeně čekal na další manipulaci, abych se mohl rozohnit v diskusi, to opravdu ne.

Přidat komentář