Panáček v reality show

VyVolení 2: Marie Kovácsová – i pokérování mohou do vily

1. Březen 2006 | napsal(a): | reality show: VyVolení

Boris Rudý se do vily neprosadil, ale řádně potetování budou mít i tak ve vile svého zástupce. Stane se jím Marie Kovácsová, 21 letá pokladní z Prahy, která okouzlila bohužel neVyVoleného Kykolku. Volbu jsem neviděl, takže nemám co napsat, ale taková Ann či Markoff jistě přidají ruku k dílu a do komentářů napíšou dostatečně výstižné komentáře, a to včetně sumáře dalšího dne.

Jednoduše, reálný život byl přednější než reality show :) Ale co jsem měl tak možnost vidět medailonek Marie, tak přinese rozhodně hodně vzruchu do vily a co navíc, i ona slibuje, že plavky sice má, ale koupat se bude nahá. Takže Mercy má jistě svoji následovnici :))

Drogová dealerka?

Na konkurenčním serveru VyVoleni.org se pod článkem o postupu Marie následující velmi zajímavý komentář. Otázkou je, co jen na něm pravdy a také jak to, že Marie na počátku Volby do vily byla poslední, ale na konci slavně zvítězila, i když to už jsme mohli zažít několikrát :)

Jarka 1. 3. 2006 | 10:22 Tak se nestačím divit! Domnívala jsem se, že Terezka Pergnerová má již své minulosti dost, ale opak je zřejmě pravdou. Marie je možná hezké děvče, ale je to hlavně feťačka a drogová dealerka! Před dvěma lety, když nabízela drogy mé starší dceři jsem na ni řvala na chodbě mého domu, že jestli se u nás ještě jednou objeví, zabiju ji! A zřejmě bych to i udělala, protože svádět opakovaně druhé k fetování a ještě pod rouškou falešného kamarádství je vlastně zločin! Ale to už si musí srovnat se svým svědomím sama a paní Pergnerová také! Překvapivá volba Marie byla opravdu překvapivá, obzvláště když ještě minutu před ukončením hlasování měla o tisícovku hlasů méně a najednou o tolik více. Přestávám hlasování věřit! Možná kontakty přes drogy dokážou i zázraky, nebo mám ještě trochu věřit že ne?

související články

VyVoleným chybí Vladko / bleskově.cz

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 15
1
hih
Reagovat

hustyy tak ji sem fandila a nakonec se tam dostala:c) ……………….. husty…… :c)

2
Alexy
Reagovat

Tiez som jej velmi fandila a kebyze mozem zo Slovenska posielat sms-ky, tak by som jej poslala, drzim jej palce – zatial (i ked je tam len par hodin) je moja favoritka aj spolu s Karolinou.
Dievcence drzte sa!!!!!
PS: Nasi VV su teraz o nicom!!!

3
knp
Reagovat

no a ja fandil te posledni :(( skoda ze se tam nedostala urcite by se bylo na co divat :P

4
knp
Reagovat

fuj,tu nahou vidět nechci.měla se tam dostat Dominika.

5
Ann
Reagovat

SUNíčko, ty jsi dobrej teda, já se vždycky těším na tvoje psaní, páč mě k výstižným komentářům inspiruješ :))) ….Po skončení pořadu jsem tady netrpělivě klikala jestli se tady něco neobjeví, ale dobře, pokusím se subjektivně zhodnotit včerejšek, přidat pár postřehů.

Volba: všechny tři kandidátky se mi podle medajlonku zdály celkem ucházející, na vítězku jsem tipovala bárbínu Dominiku, ta taky od počátku v hlasování vedla. Dominika však ve studiu působila značně nervózním dojmem na rozdíl od pokérované Marie, která byla maximálně uvolněná a v pohodě a jediné co mi na Marii vadilo bylo to, že se snad za každou větou chichotala jako zachlazená puberťačka. Připomínala mi tím Moniku z VV1. Třetí kandidátka modelka Marika byla na můj vkus až příliš zdrženlivá a taky mi trochu vadilo její mnohokrát omílané hlásání o zviditelnění se ve vile kvůli modelingu. Asi právě to byl pro ni kámen úrazu. Vyhrála nakonec Marie, co za jejím vítězným finišem vězí, se můžeme jen domnívat.

Sestřih se točil zejména kolem hlídání svíček v bazénu, poskakování, polehávání dvojic kolem a na bazénu a více či méně vtipných rozhovorů a hlášek u bazénu. Moc se mi nezamlouvá tento dlouhodobý úkol a připadá mi už trochu nudný. Nicméně dvojice Petr a Dana (tuším, že na online okounovi je trefně přezdívají Homolkovi :-)) mě pobavili typickým partnerským dialogem . Dana Petrovi vyčítala proč jí tedy dával na Valentýna prstýnek, když teď po vile rozhlašoval, že si jí vlastně ani nechce vzít. Vyčítací a hádací dialog ukončili usmířeným pusinkováním se, ó happy end :-)) Pak spolu a svorně pomlouvali krásnou a zatím tajemně se tvářící Mercy, která se producírovala po vile jen tak v županu.

Další momentka od bazénu, a to jsem skutečně málem smíchy řachla ze židle, byl rozhovor mezi Martinem a Plutem doplňovaný Martinovým tristním kroucením vyzáblým tělem nad ležícím Plutem. Martin vzrušeně rozvíjel svoje teorie a touhy mít svou vlastní erotickou show anebo alespoň účinkovat po boku Helenky Vondráčkové a Karla Gotta. Pluta je mi tímto líto, jeho rapperská duše musí vedle komika popíka Martina skutečně hodně trpět.

A dál se v sestřihu míhalo vaření, chudáci, fakt nechápu, jak dvacetileté holky dokážou rozvařit těstoviny, boží Tony, který „vařil“ teoreticky z křesla a dirigoval děvčata v kuchyni na dálku. Můj muž zpozorněl ve chvíli, kdy se Mercy svlékla ve sprše. Bohužel požitek měl asi jenom štáb za zrcadlem, protože ji viděli zepředu. Pánové u televize viděli jenom Merciny záda, zadek a nohy, mimochodem velmi pěkné, pokud může jako žena soudit. Tak nám, prosím, navolte do vily dneska pana Pavla. Zdá se mi, že má ze všech tří kandidátů nejhezčí tělo i kukuč. Ať se máme i my baby na co dívat. Děkujíí :-)))

6
Ann
Reagovat

pardon, Mercy – Marcy – Marcela se producírovala v ručníku

7
mazy
Reagovat

ja jen dodam, ze prestoze se mi marika z medailonku celkem libila, na zivo se mi zdala tak trosku hloupoucka … ale mozna to byla jen nervozita ;)

8
Luboš Harčár
Reagovat

…jsem rád,že postoupila….a budu ji držet palečky :-)…a má dost dobrej smích :-)

9
EVINA
Reagovat

VY JSTE FAKT TRUBCI!!!JAK MUZETE SOUDIT CLOVEKA JEN PODLE TOHO JESTLI JE KEROVANEJ NEBO NE??VZDYT JE TO FUK….MARÍÍÍÍA SE MI ZDA JAKO FAJN HOLKA,,,,A VY VÍTE VELKÝ KULOVÝ JESTLI FETUJE NEBO NE!!!A I KDYBY JO,BOUZEL:/JE TO JEJI VEC,ALE I PRES TO ME TO NEODRADI JI FANDIT A NA DALE JI POSILAT HLASY….JE COOL A DOST V POHO:),,,MARIE JE NEJ… A MÁ MOC MILOU POVAHU,,,ASPON BUDE PRČA

10
Motýlek
Reagovat

S Marií jsem taky spokojená, ta Dominika už mi s tou Bárbí šla na nervy a ještě se ztrapnila, když řekla něco v tom smyslu, že není tak blbá jako Bárbi. Přitom je to jen hračka. Tereza na to dobře zareagovala, ovšem Dominika se nechytala, takže je opravdu méňe inteligentní podle mě. Zrovna jako Marika, která ze sebe prakticky vůbec nedostalal slovo a na závěr to zazpívání – to je škoda slov.

11
Markoff
Reagovat

ja som nejako bez energie na cokolvek, uvidime neskor

z tych par minut co som dnes z VV videl, som zrovna bohuzial zhliadol v sprche tu potetovanu a bohuzial…

12
Anonymní
Reagovat

Marusku znam patnact let a je to fakt hodna holka ktera by pro druhyho udelala cokoliv a ty pomluvy o drogach jsou nesmysl

13
aaa
Reagovat

je to potvora a po martinovi nemusela vyjet vzdyt to byla jenom sranda moc si o sobe mysli ale zadny krasaviceneni jak si misli to i ta sany je hezci jak ona

14
ANDREA
Reagovat

MARUŠKO JSI SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15
Filip
Reagovat

Marie je fakt kundicka nejvetsi takove balvany jako ma ona ma ve vile akorta tak marcy a ma peknou kundicku

Přidat komentář