Panáček v reality show

VyVolení 2: Karolína Vrbasová jde do vily

23. Únor 2006 | napsal(a): | reality show: VyVolení

Katka – nevidel som zaciatok klipu, ale celkova snaha vykreslit ju ako zabavnu pohodacku, ktora bola prezentovana ako sexbomba s par kilami navyse (ale pozeratelne), moja osobna favoritka, nie kvoli vzhladu, ale vyzera ako pojasene pohodove decko, akurat by mala ubrat toho sexu. 3500 hlasov na zaciatku, 3800 neskor, 4000 neskor, final – 4022.

Marketa – absolutne nezaujimavy medailon, kde sme sa nic nedozvedeli, len ze pracuje v hrackarstve, momentalne nema chalana, je to este studentka a kvoli veku jej prepacime pozerstvo s cajovnami a hranie sa na filozofku ci to ze neje maso co neskor upresnuje, ze kuracie hej, kedze povedala ze fast food jej chuti. Vraj po 3r vztahu, ale s chalanom sa stale stykaju a zase nejake filozoficke kecy ze sa uz neda vratit k nemu aj keby chcela. Je strasne cool s kecmi o tom ze si ulohy robi v skole na spol. chvilu. Neskutocne afektovane dievca ci uz v medailoniku alebo aj v samotnej relacii. Male najviac zmachlene decko bez nazoru co ani nevie co chce, kazdopadne sama seba musi v medailoniku chvalit ze je zabavna miesto toho aby nam to ukazala. Outsider. 750 hlasov na zaciatku, 1700 neskor, 1800 neskor, final – 2172.

Karolina – 25r, jazdi na konoch, predavacka knih, ktora presla viacerymi povolaniami, pravdepodobne nieco na sposob lavicovej anarchistky kedze nevahala protestovat za zvieratka. Vzhlad pomerne slaby, zaujmu hnusne odfarbene vlasy, zaujmu cierne nechty co este viac podtrhuje jej depresivne posobiaci vyzor a hlbsi zachripnuty hlas, kde sa ukazuje ze je z predstavenych aj najstarsia. Spomedzi konkurencie najrozumnejsie posobiaca avsak s nulovym potencialom zabavnosti, aby nebola zase taka podivinka je medailoniku nasilu pridane inline korculovanie nech ma aspon jeden moderny zaujem. Podla ksichtenia pocas prenosu vyzerala byt dost zmanipulovana a mierne mimo zo vsetkeho, ale vraj mala mat zle zdravie. 14500 hlasov na
zaciatku, 15800 neskor, 16000 neskor, final – 16294.

Tento vyber ozivila hrana scenka kazdej zo sutaziacich s Petr Zverinou, ktory ich podviedol – nakoniec viac nez zobrazenie reality to bolo zobrazenie hereckych schopnosti zucastnenych a snaha pobavit obecenstvo, nablizsie skutocnosti mala Katka, vyslovene snahu o humornu scenku mala Marketa omielajuca cosi o babete miesto podvadzania, vrcholom tragedie bola
Karolina, kde sa uz podla ksichtenia dalo vidiet ze hrat nebude vediet (nebude sa snad ponizovat) a tak sa zmohla len na nejake dohovaranie bez emocii.

Tereza sa pocas prenosu pomylila a dostala do rozpakov Marketu a Karolinu, kedze sa oboch spytala co je to „globalny pohlad na cloveka“ ktory mala jedna z nich uviest v dotazniku a ani jedna z nich nevedela ze by to tam boli uviedli a nevedeli to odargumentovat a jasne sa vyjadrit ze to k nim nepatri.

Do vily postupila jednoznacne najzaujimavejsia z vyberu Karolina, ktora vybocovala oproti dvom pojasenym teenagerkam, ktore nemaju v hlave jasno. Nemozem vsak povedat ze by ma to tesilo, podla toho co bolo vidiet vo vybere vyzerala dost divne, dokonca sa nemala ani s kym rozlucit, len s nejakymi pro forma kamaratmi z ulice, zabavne nevyzera a jej nazory mi pridu byt
stylizovane, ze by ich nevedela vyargumentovat, celkovo posobila znacne vyplasenym dojmom oproti zvysnym dvom holkam v pohode, ktore vsak boli na jedno brdo nezaujimave pre divaka, akurat ze Katka stavila na sexy zabery.

Mne osobne neprisla zaujimava ani jedna ktorej bych fandil do vily, proste 3 nezaujimave dievcata, ktore by ma k obrazovke rozhodne neprilakali.

PS: V komentaroch tu kdesi padlo, ze Karolina je na drogach, vzhladom k tomu ako na mna posobila by to bolo pri jej zivotnom style docela realisticke vysvetlenie.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
Surgo
Reagovat

K tem drogam se neco pise zde:

a jestli to ve sve ospalosti chapu spravne tak je tam, ze brala.

Reagovat

Surgo, malý problém je, že Super je ten největší lži plátek, který lze na českém trhu sehnat, takže že to píšou v Super, není vůbec směrodatné. Tam napíší tolika blbostí…

3
Hooper
Reagovat

Vy jste nakonec ukecali Markoffa k psaní pro Panáčka? Gratuluji, i kdyby to mělo být krátkodobé/jednorázové. A za Karolínu jsem rád.

4
Iva
Reagovat

Pro mě je škoda, že nepostoupila Markéta. Fandila jsem ji, měla jsem za obyčejnou, příjemnou holku, která se nestavěla do žádné pózy (typ Wendy, Moniky). Minimum hlasů, co dostala od diváků mě překvapilo.

Karolína, která vyhrála s velkou převahou, mě rozhodně nenadchla. Přijde mi příliš vážná, unylá, nevím, jak to bude s tou zábavou ve vile. Trochu mi, včerejškem ve studiu, připomíná Reginu blahé paměti v posledních dnech účinkování v RS. Bez nápadu, šťávy, plnění úkolů bylo na její blahovůli, ale třeba bude vše jinak, a Karolína to ve vile rozparádí. Těžko z těch medailónků poznat, jak budou v RS vystupovat (možná to neví ani oni sami, co v nich je vše ukryto :)

Obě dosud vyvolené – K + K mi také zjevem připomínají slovenské VV, krásné holky zjevem, ale jinak docela nezajímavé na rozdíl od našich (holt jsem asi patriot na 1. řadu czVV)

5
marian
Reagovat

Ono se to asi bude opakovat a je to jedno, tak jen poznamku k te Vrbasove, ze drogy – co vim – brala, ale kdysi davno, co jsem ji poznal nekdy pred sesti lety, tak uz je nebrala a ani se k te epizode nijak zvlast nehlasila. S vyjimkou alkoholu, coz maybe jeste bude zajimavy. ;)

6
Kateřina
Reagovat

Jseš v Brně.A jseš hezká holka.držíme palcu aby ty vyhraješ!tak kačka

7
Emmet_RAY
Reagovat

mno, nic proti tomu článku, vadí mi jen jedno – je ve slovenčině,

dlouhý souvislý text se na monitoru čte blbě už sám o sobě a ještě se soustředit na cizí jazyk, byť tak blízký…

8
Markoff
Reagovat

iva no neviem, na pohlad sice vyzeraju dobre, ale karin aj karolina (obzvlast ta) vyzeraju ze maju aj cosi v hlave, aj ked nevravim ze nejak moc, kazdopadne to aspon nevyzerali byt pubertalne odviazane pohodacky, ktore by nemali nejaky svoj nazor, karin povedzme ze moze byt zaujimava, z tohto vyberu holiek som ale sklamany, nepatri tam ziadna

hooper, len som preposlal svoj komentar aj na mail, ci a ako casto sa to bude opakovat tazko povedat, vzhladom k tomu ze idem na vikend prec bych s tym zase hned tak nepocital

emmet, nikto ti nebrani precitat si ten cesky ktory tu je, mas predsa na vyber

Reagovat

Emmet_RAY, budu hnidopich. Markoffův text není ani trochu souvislý, je přeci dělen na odstavce a to je známo zlepšuje čtení :) Ale jinak jsem Markoffovi rád za zaslání komentáře na mail, protože včerejší Volba do vily šla zcela mimo mě. Nějak jsem skončil na slavnostní premiéře Fimfára 2 :)

10
Ann
Reagovat

Emmet_RAY, tak to napiš ty a v češtině. Markoff píše suprově, i když ne vždy s ním v charakteristikách soutěžících souhlasím, ale to je o vkusu. A slovenština přece nemůže být pro Čechy problém!! A jestli jo, tak to jsme teda už pěkně v prdeli.

11
Emmet_RAY
Reagovat

Markoff: já si nemyslím, že mám až tak moc na výběr – žádný srovnatelný český článek tu není, důvod proč jsem si šťouchnul do slovenštiny je ten, že bych rád, aby mi to někdo, hovadu línému, překládal a byly tady obě verze :-)

Ann: já studuji v Ostravě filologii a součástí toho jsou povinné dva semestry slovenštiny – loni jsem je úspěšně zvládl, slovenština mi nedělá problémy (samozřejmě že dva semestry jsou hovno, ale rozumím normálně), ale nerad ji čtu – už čtení z monitoru mne unavuje a ještě když si to v hlavě musím „přepnout“ na slovenštinu. Být to na papíře, tak bych nekňoural, ale v kombinaci s monitorem už to znamená, že to čtení mne začne unavovat.

S Čechy to není v prdeli, samozřejmě, že až se vymění ještě tak jedna dvě generace, tak už se se Slováky skoro nedomluvíme, ale to je logický vývoj. Jinak bych ale rád dodal, že hodně Čechů si rádo hýčká představu, že ovládají slovenštinu a hodně Slováků (mnohem mnohem víc) si zase rádo namlouvá, že umí výborně česky. To je důvod toho, proč třeba čteš překlad z angličtiny do češtiny, který je plný slovakismů a naopak. A to je i důvod, proč se o člověka, který ovládá jak češtinu, tak slovenštinu, začínají různé agentury a nakladatelství čím dál tím víc prát.

12
Fifth
Reagovat

Proboha, zamer se na rs u vas na vychode. Na nejaky cobolacky blaboly tu neni nikdo zvedavej…

13
Katka
Reagovat

Karolína je fajn…byla mi ja nejvíc sympatická při volbě….

Přidat komentář