Panáček v reality show

Mama, ožeň ma! kapitola 2

13. Září 2011 | napsal(a): | reality show: Mama, ožeň ma!

Mama, ožeň ma! je ďalšia úspešná zoznamka Jojky. Druhý diel videlo 22,4% divákov. Zoznamovacej reality show sa podarilo oslabiť Ordináciu v ružovej záhrade na 25,1%, ktorá má už rok problémy so sledovanosťou, zároveň rozbila aj Adela show, ktorá získala len 18,2% v tom čase už bola Mama, ožeň ma! lídrom na trhu! Joj Plus s dokumentom Originály na cestách získala 5,4% a Jednotka STV so seriálom Gympel.tv 5,2%.

Kapitolu druhou načínáme v Hodoníně.

Největší chlap v rodině je matinka Aňa, která v ranním rozkaze rozdělila úkoly a časové jednotky, během kterých se mají zvládnout. Tomík nadšeně zakýval hlavičkou, zatleskal ručičkama, setřásl drobky od snídaně ze svého rozkošného holčičího pyžamka a nevěsty započaly svůj boj. Šárka nabila ostrými a ohromila všechny přítomné svým šokujícím prohlášením. Má 1000 myšlenek za minutu!

(v případě, že nezaokrouhlovala, to pak tedy dělá 16,66666 myšlenek za vteřinu a už jen dodám, že se zdá, že všechny v tom zběsilém tempu hledají mozek… )

Ptáte se proč? Protože se mi nezdálo strategické vyzradit svou ověřenou metodu, jak získat chlapa svých snů prostřednictvím obrácené psychologie. Vyřknout „uvařím ti to, co nemáš rád“ hned u snídaně, když oběd vaří soupeřka, navíc studentka religionistiky … no nevím, jestli to bylo šťastné.

Martina je totiž liška podšitá a kombinací významně zdviženého obočí (když se všichni dívali jak reaguje na Šárčina slova ) a dotáhnutím její metody paradoxu, zabila hned několik much jednou ranou.

Moucha první: Martina správně vycítila, že Šárka má handicap. Nejen, že jí v hlavě šrotuje počítadlo myšlenek, ale že se to ke všemu bije i s trochu nižším tempem rychlosti řeči. Kdybychom si to měli naznačit na časové ose, vypadalo by to nějak takto :
————————————————————————————-
↑                             ∆                                        ∆

Vysvětlivky k obrázku:

Nepřerušovaná čára představuje jednu myšlenku vedle druhé, body se slily v čáru. Celá čára = časový úsek 1 minuta. Šipka nám znázorňuje, kdy Šárka pojala tento nápad: použiju na něj obrácenou psychologii a získám ho pro sebe! První trojúhelník nám ukazuje, kdy se Šárka nadechla, druhý trojúhelník, kdy ukončila větu: A jááááá býýýých muuuuu uuuuvaaaařiiiilaaaaa práááááávěěěě tooooo, coooo neeeeeeemááááá rááááááád ! Z naznačeného je snad už všem jasné, že se to prostě nedá stíhat !

Moucha druhá

Martina neumí vařit. A nejen, že neumí vařit, ona se ani neumí rozhodnout, co by tak uvařila, kdyby vařit uměla. A ke všemu ještě ta zpropadená bezlepková dieta. Takže nákup zmrazeného špenátu, 2 krabiček tofu a těstovin trval asi 40 minut. Všechna tato fakta, spolu se složitou urbanistickou strukturou Hodonína vytvořila ďábelskou kombinaci, na jejímž konci je na talíři pozdní oběd prapodivného tvaru, barev a dle grimas strávníků i chuti, ke které je nutno velké sebezapření.

Chápete tu genialitu? Ona mu uvařila něco, o čem musela vědět, že mu to nebude chutnat, přitom na svou soupeřku zaútočila její vlastní strategií, plus přidala se k všeobecnému znechucení nad Šárkou a na konci celého dne ještě vypadá jako dobrák :-D.

Přesuňme se do Prešova.

Ranko raníčko panna Erika vstala, vlásky si vyfoukala a pak za stolečkem způsobně čekala, až jí Miro obslouží u snídaně. Přípravu této mu zpestřovala zpěvem, který spíš evokoval účast na recitační soutěži, ale nešť. Od božího rána bylo ve vzduchu cítit napětí. Maminka byla napjatá, jestli si Miro dobře vybere; Mirko byl napjatý, s jakou se probudí Pavlínka; Erika byla napjatá, jestli i z Prešova bude odjíždět s dobrozdáním, že fakt ne – ani jedna negativní vlastnost, jen Pavlína nebyla napjatá. Pavlína má všechno a všechny v paži. Působí dojmem, že účast v této soutěži obdržela soudním rozhodnutím. Alternativou bylo 200 hodin veřejných prací. Ale nesnáší sebelítost a tak si vybrala ten horší trest.

Bývalý DJ jako první pozývá na procházku právě Pavlínu. Pavlína se smiluje, a bere si na sebe to horší oblečení, nicméně vsjo marno. Ten propastný rozdíl v sociálních statusech je nepřehlédnutelný, i když si Miro vzal své hodobóžové kraťasky s nátělníkem.

Jak tedy proběhlo rande těchto dvou?

Pavlína s laskavostí příslušnice SS během povalování se na schodech rozebrala Mirovo sebevědomí na malinkaté kousky, které pak s nekompromisním pohledem ukrytým za tmavými brýlemi, rozmetala po kraji. Miro se snažil zaujmout balící technikou plachého chlapce z 18.století, nicméně Pavlínu toto ještě více rozzuřilo a nechybělo málo, aby Mirovi vyčelila v naději, že se mu rozbřeskne.

Mirův poslední pokus: Prešov je protkán řídkou sítí linek MHD, a jemu nedělá problém se prostřednictvím autobusů, trolejbusů, nočních spojů, případně pečlivě zvoleným mixem dříve uvedených, pohodlně dostat tam, kam potřebuje. Pavlína, obyvatelka druhého největšího města ČR, která si bez cestování automobilem nedovede přestavit svůj život, po tomto vyznání imaginárně zpevňuje malíkovou hranu a posledním krátkým, ale přesným zásahem do Mirova ega v něm vyvolává pocit zpráskaného psa. „ Máchale, spadlo Ti to… Asi vítr…“

Miro posbírá poslední zbytky sil a další část dne tráví s Erikou na bowlingu. Naplánoval si to pěkně, filuta, ale zapomněl na štěstí začátečníka. Erika přes naprosto nekoordinované pohyby, nerespektování fyzikálních zákonů, a herním stylem připomínajícím…. ne, neumím najít to správné přirovnání… Mirovi uštědřuje poslední porážku tohoto dne.

Před totálním zhroucením Mira zachraňuje možnost zahojit se na Erice, která pokládá naprosto pitomou otázku. „Miro, som ti sympatická?“. Mirovi se zúží zorničky a veškeré ponížení, které mu za tento den bylo naloženo v něm vzkypí, on odhazuje masku dobráka a chudák Erika se poprvé v životě (alespoň dle svých slov) dozvídá překvapivé NE, NENÍ MU SYMPATICKÁ!

U Miška začalo ráno drobou rozmíškou o pravidlech stolování. Připravená snídaně je rozmanitá, nicméně jedná drobná chybka se přece jenom našla.

Miško zřejmě talíře považuje za buržoazní přežitek a co víc, je docela pohoršen tím, že návštěva se nezačala probírat kuchyňským vybavením a talíře si nenachystala sama. Když už je tak NUTNĚ potřebuje. Guth Jarkovský zřejmě v hrobě rotoval celý vysílací čas věnovaný tomuto mladému muži, poněvadž jeden z dalších záběrů byl, jak Miško nedbal přítomnosti svých vyvolených a bez jediného slova si dopřál svých obvyklých 30 minut posilování. Oprava – svých 30 minut pokusů o posilování. Dívky jeho počínání sledovaly s předstíraným zájmem, a Erika ke konci vyhrazeného času pro kulturu těla již neskrývala zhnusení.

V dnešní kapitole byly u benjamínka 3 situace velmi silné

  1. Když po pečlivé instruktáži dovolil Dominice, aby mu pomohla se suchým mytím auta. Předpokládám, že na jmenovku za předním sklem se mu složili sousedé. Důvod je jasný, chtějí, aby Michal své auto vždycky správně identifikoval a své krůživé pohyby aplikoval pouze na něm. Je ale fakt, že při této činnosti se náš krásný, mladý pár velmi sblížil.
  2. Amatérská psychologická poradna Eriky z Galanty.
    Ta za pomocí správně kladených otázek ve strukturovaném rozhovoru Mišovi sdělila, že je tak trochu looser a jestli nezačne mít rád sám sebe a nezačne si důvěřovat, tak osobou blízkou mu do konce dnů zůstane jen mamka Vierka.
    Mišo měnil barvy od pobledlé k brunátné, předvedl nám vzorník mlčení – rozeznala jsem zarputilé, vzpurné, stydící se, nechápající, vzteklé, ale i vyhecované a ke konci se křečovitě zavázal, že se odváže.
  3. A zlatý hřeb večera – diskotéka. Michal vyzval na taneční parket všechny dámy, v té době pobývající v domě. Takže mamička Vierka měla také příležitost si trochu zařádit. Netrvalo však dlouho a společně s Erikou opustily po špičkách nejen taneční parket, ale i pokojíček, v němž se celá taškařice odehrávala. A dobře udělaly, mám za to, že Erika si za svůj život už užila dost smutných věcí, a pohled na tancujícího benjamínka by maminku mohl vehnat do tklivého přemítání, kde udělala ve výchově syna tu zásadní chybu. Identifikovat Mišův taneční styl s fittnes prvky, do nichž nutil i svou taneční partnerku, se mi zatím nepodařilo. Ale nevzdávám se.


Michal – neměřila jsem to, ale podle mě dostává tenhle pohledný chlapák nejméně prostoru ve vysílacím čase. Je možné, že je to i proto, že se tam neděje celkem nic zajímavého. Michal má s pravděpodobností blížící se jistotě rozhodnuto, která z dívek zůstane a pak už jen tak mezi řečí zjišťuje, jak se Jana staví k otázce zda „ na velikosti záleží“. Jana se snaží přesvědčivě zahrát etudu na téma „ FAKT NE ! FAKT NEZÁLEŽÍ ! I S MALÝM KAŠPÁRKEM SE DÁ HRÁT VELKÉ DIVADLO“, ale já tak tipuju, že Michal vedl tento rozhovor proto, že na něm matka příroda nešetřila, a až ten svůj poklad na slečnu vytasí a ona v hrůze couvne, tak aby mohl sklopit hlavu a zklamaně hlesnout „ale já jsem se tě ptal !“

Co se týče nápadnice Lucie, zde jen krátce. Očekávám, že nejpozději v příštím díle se Michal a veselá kopa Jana chytnou kolem ramen, maminka Jarka hrábne do strun kytary a všichni společně poĺnohospodárku vyprovodí za sborového zpěvu :

 G Emi

Kdyby sis oči vyplakala

 C D7

a jako moře byl tvůj žal,

 Hmi Emi

nikomu tím nepomůžeš,

Ami7 D7

život půjde dál.

Chcete si prohlédnout tento díl Mama, ožeň ma

Naleznete jej v online video archívu televize JOJ, stačí kliknout

Bazinga

jsem předseda. Předseda klubu smesvině. Moje rekapy ke slovenským seznamovacím reality show jsou touhle funkcí poznamenány.

Mama, ožeň ma!

Diskuze k článku

Počet komentářů: 226
1
anja
Reagovat

Bazinga, já jsem ještě ani první díl nedokoukala celý!! ježííš já mám skluz……

2
Elko
Reagovat

Ja poznám odpoveď :)
onoříme do dalšího dobrodružství s již představenými mamánky a jejich nápadnicemi.

Malá ochutnávka :)
http://www.cas.sk/clanok/206304/nesmely-misko-a-dominika-z-mama-ozen-ma-prve-neznosti.html

3
Bazinga
Reagovat

SUNičko i Elko, děkas :-)

4
Bazinga
Reagovat

anja – odpouštím ti drahá ! Nicméně pak nesmíš vyrušovat dotazy :-D

5
Elko
Reagovat

anja, tam potrebuje Mojsejovú :-) to by vtedy pozerala v archíve aj každý deň :P

6
okkvp
Reagovat

Já se těším už od minula a dokonce sháním i další čumilce. (jednu)

7
Bazinga
Reagovat

6 – kolegyně, děláte mi trochu starosti ! Přeji brzké uzdravení.

K náboru ovšem blahopřeji :-)

8
Wally
Reagovat

se těším na Šárku

9
Bazinga
Reagovat

já se těším na sbližování toho krásného mladého páru. Miško prefíkaně vybíral hudbu , nejdřív tancuje jak „bodlý včelou“, a pak je to „tělo na tělo, chtíč na chtíč“ :-))

10
Viktorie
Reagovat

8 – Šárka je ta bloncka z Litoměřic ? (už jsem to stihla za týden zapomenout.:-D) To se taky těším.

11
Wally
Reagovat

ja s tím kultivovaným a inteligentním projevem

12
Bazinga
Reagovat

pro nedočkavce přidána upoutávka na dnešní díl :-)

13
Elko
Reagovat

Miško sa zaľúbil skôr ako Marián z Farmára.

14
Baruš
Reagovat

Ahoj ženský, jen vás chci pochválit, že díky vám tu jsou „rekapy“ několika RS a hlavně že jedou zdejší diskuze (Mama…, Farmáři, Jak se staví sen, atd). Na Panáčka chodím, a to velmi často a pravidelně, už od prvních Vyvolených. A ač jako velmi sporadická přispěvovatelka, tak jsem vášnivá čtenářka zdejších diskuzí. Tak jen díky za to, že vás můžu číst a bavit se – jak diskuzemi, tak i RS, na které bych normálně nenatrefila a teď si je pouštím přes net :)

15
Bazinga
Reagovat

14 – Baruš díky ! :-) Bav se a zapoj se ! ;-)

16
okkvp
Reagovat

už to jede – jáj, hned je mi dobře :-)))

17
Elko
Reagovat

Tomove, ženské pyžamo ma dostalo do kolien :D

18
okkvp
Reagovat

aj Jojkári tu čítajú – vďaka za titulky :-)))

19
Elko
Reagovat

tanierový „problém“ :-)))))

20
jenkaa
Reagovat

Tanierikova epizodka:-)) skvela
a nejen ona:-)))jezisi, to snad bude lepsi nez farmar:-))))

21
Viktorie
Reagovat

Myslíte, že obědvat budou taky bez talířů? Na co dokazovat slušnost, žejo.:-DD

22
Elko
Reagovat

3x raňajky a 3x oscarové scénky :-))) začalo to výtečne.

23
Bazinga
Reagovat

:-))

24
okkvp
Reagovat

20 – jj, opět se klaním výběru účastníků

25
Bazinga
Reagovat

nechám si všechno do rekapu ;-).

26
Elko
Reagovat

25: už teraz sa teším na rekap :)

27
jenkaa
Reagovat

Hihi, Sarky 1000 myslenek za minutu, to je tedy neco:-))

28
okkvp
Reagovat

ako to auto Miško s láskou hladká – to je pekné

29
Pattrick
Reagovat

Já z toho nemůžu :D :D Kde to vyhrabali :D

30
okkvp
Reagovat

Všechny bych chtěla mít doma :-)))

31
Viktorie
Reagovat

Nákup potravin nemá chybu.:-DDDDDD

32
Elko
Reagovat

Ja nemôžem z tejto showky :D

33
Elko
Reagovat

inak Miško hovorí asi preto potichu lebo nemá predné žuby :)

34
Bazinga
Reagovat

:-)), ať mi někdo vysvětlí, proč TOHLE nejde udělat v Česku… :-))

35
okkvp
Reagovat

34 – že by na odpovědných místech byly obdobné týpky?

36
okkvp
Reagovat

Miško by se hodil do japonských historických filmů – ten nasratý výraz, ty gesta

37
okkvp
Reagovat

Kérka stromokocúra pěkně drví :-DDD šak jsem říkala, že si bude připadat, že narazil ve dvoustovce do betonové zdi :-)

38
Bazinga
Reagovat

já se fakt picnu :-)), to je prostě ABSOLUTNĚ BOŽANSKÁ SHOW !!

39
kanárek
Reagovat

30 okkvp
Já teda ne …leda na půdu a většině bych zalepila pusu leukoplastí… mluvit by mohl jen Miško, protože mluví potichu a není mu rozumět.

40
Bazinga
Reagovat

kanárku – jenomže on by za tebou furt lezl a rval ti před obličej titulky … :-)))

41
okkvp
Reagovat

39 – trošku bez chuti – ROFL

42
okkvp
Reagovat

Kanárek – ne, přímo doma – to bych je musela zabít – ale doma v nějakém akvárku, bedničce, klícce a koukat na ně

43
koc
Reagovat

tak se konecne dozvime jak je to s tou jeho orientaci :) .. a nebo sem to spatne pochopil :o

44
Bazinga
Reagovat

:-D, bowling !! :-D :-D :-D

45
Viktorie
Reagovat

Jupí, nemám nejhorší bowlingový styl na světě.:-DD

46
kanárek
Reagovat

40- To by zkusil jednou! Takového malého chudého stromokocúra bych vyšoupla na půdu levačkou. :-)
Prosím překladatele ze slovenštiny o poslední Mišovu větu v upoutávce, bo jsem ji nerozluštila ani napopáté.

47
kanárek
Reagovat

45 Ha, všichni se dívají, jen já nic.
Viktorie- má to i své klady…pořád se to můžeš nechat učit :-)

48
okkvp
Reagovat

Mě už je toho chudáka stomokocúra skoro líto, ovšem v Hodoníně to také nabírá velké grády a největší nuda je vlastně u toho hezouna

49
Elko
Reagovat

Erika-Nemčinárka je hviezdou hovoreného slova :D s Mirom mali fajnové rande :-)))

50
Bazinga
Reagovat

proč se nedíváš ?? Jede to online na http://www.live.joj.sk

51
Elko
Reagovat

43: jj, tiež som na to myslel, ale on zjavne myslel na niečo iné :)

52
Bazinga
Reagovat

48 – kolegyně, to ta horečka !! Jak jako skoro líto ???

54
okkvp
Reagovat

52 – jako, že by to měla Pavlína rozbalit ještě víc a Němčinárku by mal ihned balit dav kolemjdoucích – ty Mirové ksichty uražené ješitnosti mě strašně baví

55
Elko
Reagovat

záverečný Miškov tanec, bola čerešnička :D

56
okkvp
Reagovat

oooo- opitý Tomíček a bozky? … jak já přežiju do úterka ???

57
Bazinga
Reagovat

:-D. a jen tak mmch. píšu do Jojky Barboře Vallové a zasílám jí průkaz čestného člena klubu… :-)).

Ú Ž A S N É !!! :-))

58
Bazinga
Reagovat

46 – „to je niečo ne(p)opísatelné“ – řekl Miško v poslední větě upoutávky a měl pravdu :-D

59
Terezka
Reagovat

Maminkooooo, pomoooooc, neposílej mě tam. Já už budu hodná.

60
kanárek
Reagovat

58- Díky, jsi dobrý luštič :-)

61
okkvp
Reagovat

naverbovaná nová čumálistka se mi po vysílání ihned ozvala, chvíli tedy ještě lapala po dechu, ale pak z ní hned vypadaloevidentně natěšené : a příští týden to bude taky v tuto dobu ?

Barbora Vallová a celý realizační tým budiž blahoslaven

62
romantička
Reagovat

58
Barbora Vallová – ach ANO!
to, co ona vkládá Braňovi do úst, je už od loňského farmára neopakovatelné, nepostradatelné a dělá to tu propast mezi JOJkou Primou

63
joplin
Reagovat

Jsem prostá žena , teprve druhý díl a já už se začínám ztrácet v teoriích zpěvanky / víííííííííš / Šárky . V 1.díle,jak se rozplívala nad matkami ,jež samotné vychovají své děti – což by také chtěla dokázat, jsem nepochopila , proč tedy hledá chlapa. A včera v rozboru vaření jídla , které nemá partner rád , jsem byla také úplně mimo :-( Nicméně při láskyplném krouživém pucování auta Miška mi ukápla i slza – tolik štěstí !!! Děkuji JOJko !

64
Viktorie
Reagovat

Ano, láskyplné oprašování auta krouživými pohyby a nakonec ta dojemná scéna při společném tanci a dřepování…… Ach, též jsem zaslzela a nejeden kapesníček jsem zlikvidovala.:-DDDD

65
joplin
Reagovat

Já jsem si na konci / přes uslzené oči vypadlé z důlků marnou snahou o pochopení komunikace některých zúčastněných / dokonce na chvilku myslela , že Miško pod tíhou neopísatelného zbrusunového a asi i nepoznaného citu při tanci na tom ramínku usnul … :-)

66
okkvp
Reagovat

Šárku naprosto ideálně vystihuje pražanské „boží“. Tento výraz sice já osobně snáším jen s brněním vzádech a s husí kůží – ale možná proto mi na ni tak sedne. Práce jejího mozku je fascinující a spolu se skřehotavým hlasem, neodolatelným přízvukem a impozantními grimasami způsobuje, že mám při jakémkoliv záběru na ni též Bazedovu nemoc a zatajuji dech

67
Viktorie
Reagovat

65 – Já ti nevím, jestli to bylo tíhou nepoznaného citu nebo konečně začaly působit ty legální uvolňovací prostředky, který do sebe kopal, působilo to na mě dojmem, že se chlapec musí pevně držet a opírat, aby se nezesunul k zemi.:-D

68
eva
Reagovat

Prosím, nevíte, kde se dá najít druhý díl na netu?

69
romantička
Reagovat

chce to vidět víckrát
třeba ta budící scéna, v níž bývalý dídžej Miro, ktorý „svoj život žije naplno a venuje sa množstu aktivít“, hladká za krkem spící princeznu a něžně šeptá „Pávlinka, vstávať,“ dostává po shlédnutí zbytku dílu ty správný grády…

70
Kapi
Reagovat

Muzu poprosit i u pristich clanku, uvadet nejen „Dnes vecer“ ale i datum? Kdyz se to cte v neurcitou denni dobu, tak je to dost matouci a clovek nevi jestli uz to bylo (kdyz je tam treba vcerejsi datum) nebo je to dnes … Dekuji!

71
Bazinga
Reagovat

Kapi, ale to datum je uvedeno u toho příspěvku. Když se mrkneš, tak je tam 13.9. Mama ožeň ma – kapitola druhá. Dávám to sem v ten den, kdy to běží ;-)

72
Kapi
Reagovat

71 – aha, ja program TV nesleduju a divam se az kdyz o tom ctu tady na strankach :) Ale kdyz ctu dnes ve vcerejsim clanku, ze se vysila dnes, tak me to mirne mate. Moje chyba, omlouvam se.

73
Bazinga
Reagovat

Možná máš pravdu, asi bude lepší, když budu dávat datum i dovnitř, možná že si toho nevšimne víc lidí. Díky za připomínku :-)

74
Elko
Reagovat

Bazinga, radšej pracuj na rekape, som nažhavený :-)))

75
Bazinga
Reagovat

čau, já už ho mám :-), a protože jsem tě neviděla na FB, tak jsem poslala prosbu SUNíčkovi, ať mi ho sem lípne. Mám tam jednu takovou vychytávku, se kterou si neumím poradit :-). A ne, obrázek to není, to už jsem vzdala dávno :-)

76
okkvp
Reagovat

OT (75) – též jsem dnes zápasila, já ovšem s obrázky. Též jsem to nakonec zčásti hodila na hrb VelkoSUNkovezírovi ;-)

77
Elko
Reagovat

Ach, jáááj ženy :-)))

78
Bazinga
Reagovat

77 :-)))

79
romantička
Reagovat

71
Bazinga
mě to nějak nakoplo až na konec článku, tak jsem vůbec nezaznamenala, že autorkou rekapu seš ty!
tak opožděné díky, ó úžasná předsedkyně klubu, do kterého sice nemám čest patřit, ale jehož existence mi přežít pomáhá!
to je tak fajn, když chytrý maj čas na blbnutí ;)

81
Bazinga
Reagovat

79 – romantička díky :-). teď ještě počkej na ten opravdový rekap :-))

mmch. nechce se mi to hledat, ale jestli mě paměť neklame, tak jsi vstup do klubu s díky odmítla :-). Dveře máš ale stále otevřené ;-)

82
Lili
Reagovat

Tak co je s tím rekapem ?:-D

Reagovat

Přidám, to chce klid i pracovat se musí :))

84
romantička
Reagovat

81
nic nehledej, já si to pamatuju, já ale tenkrát myslela, že se jedná o nějaké formální členství, nevěděla jsem, že se bude jezdit na farmy, chodit s transparenty do ulic, z adriany vypadne mimino a z AA kameny a tak vůbec…
tak jestli se smim dodatečně vlísat, tak sem s formulářem!

85
Bazinga
Reagovat

:-). óóó, máš členský průkaz s číslem 1234 :-), blahopřeji k postupce ;-). A vítej mezi námi „smesviněmi“.

86
romantička
Reagovat

no to je paráda!
klidně to na mě hned vybal se členskými příspěvky, počtem brigádnických hodin a tak…
jo a pokud jde o funkce, na ZDŠ jsem byla nástěnkářka a naše třída vyhrála celoškolskou soutěž o nejdéle prázný korkový obdélník

87
Bazinga
Reagovat

jo vidíš, členské příspěvky !!! Ještěže ses připomněla !
:-). Až se vrátí ekonomka, pošle fakturu, složenku, nebo co to posílá. Nástěnkář je tuším kanárek, ale protože se osvědčila, tak jsem jí navalila dalších 180 funkcí, tak možná, že se za úplatek ráda téhle zbaví ;-).

88
romantička
Reagovat

s kanárkem já se dohodnu vždycky, my se můžem…
btw:. jestli toho má moc, navrhnu jí vytvořit akční buňku a pomáhat jí se vším (hlavně s něčím, za co se pak dá dostat ten odznak – od včéra nespím)

89
Bazinga
Reagovat

romantička, odznak ti bliká v pravém horním rohu obrazovky již dobrou půlhodinu… !

90
romantička
Reagovat

jo aha, vono se to ztratilo mezi těma upomínacíma majlama z banky
a to už je ten za zásluhy?

91
Bazinga
Reagovat

to je odznak klubové příslušnosti !! Jestli tady někdo rozdává odznak za zásluhy, tak je to lžiodznak !! To mi pak hned nahlaš !! Proti tomuhle se musíme bránit !

Reagovat

Rekap nahozen, snad dle Bazinga představ :)

93
Viktorie
Reagovat

Já to asi přestanu sledovat a zůstanu jen u rekapů, tenhle je ještě minimálně o level vejš, než celej pořad.:-DDD (kecám, nepředstanu.:-)) )

94
Elko
Reagovat

Bazinga, doplním ti sledovanosť, ktorá bola super a idem na čítanie, už tam vidím nejaké vysvetlivky :-)))

95
Bazinga
Reagovat

SUNíčko děkuji moc ! :-)

96
romantička
Reagovat

Bazinga
naprosto skvělý !!!!!!!!!!!!!!!
a já vím, o čem mluvím, ten můj hrál u skautů na trumpetu…
mám chuť to komentovat během čtení, ale to by bylo příliš sebestředné…
tak jen velké uznání

97
Bazinga
Reagovat

93 – Viktorie děkuji :-)
96 – romantička děkuji :-)

98
Elko
Reagovat

Šárka, dostala riadne naložené :-))))) to ťa prosím ťa ako napadlo?

99
Bazinga
Reagovat

:-) a co myslíš konkrétně ?

100
romantička
Reagovat

97 ty se dneska (zítra, pozítří…) uděkuješ!

101
Elko
Reagovat

Včera som sa smial, dnes sa smejem… takže ďakujem, že nás táto show opäť spojila :D …chcel by som vidieť reakcie, tých zainteresovaných, asi by im padla sánka :D (to ber ako kompliment)

102
okkvp
Reagovat

ženiální, klobou dolu a díky moc za další porci veselosti :-)

103
Bazinga
Reagovat

101-102 : díky ;-)

104
kanárek
Reagovat

88-Jasné romantička bude správce špendlíků :-)

105
koc
Reagovat

diky za rekap .. pro pracovni vytizenmi jsem vcera zahledl pouze konec (jak se LatentniTom sveruje mamince ze uz by snad mohl rici napadnicim pravdu – pokud mluvil o tom o cem si myslim ze mluvil tak se mu asi zalibil kameraman) ..
mam si to devcata pustit ? .. nebo je ten Bazingy rekap lepsi ?

106
koc
Reagovat

sakrys ty stranky JoJ jsou posledni dobou chaoticke .. nevite nekdo kde bych to mohl zkouknout z archivu ?

107
kanárek
Reagovat

Teď jsem to dokoukala. LIDI, co to bylo?! DRSNÝÝÝ! A ty upoutávky na příště? No ještě že je to až za týden! Snad se zatím vzpamatuju z tohodle…

108
kanárek
Reagovat

Koc Normálně na mamaozenma.sk nebo tak nějak. :-)

109
Bazinga
Reagovat

:-), ještě že jsi v klubu a můžu ti nařídit, ať si přečteš rekap a hlavně !! dej kocovi link na ten archiv.
(já jsem ho totiž taky nenašla)

110
Bazinga
Reagovat

jo !! koci je to tam ! Já furt čekovala na slovenské verzi, ale je to uloženo v české !!
http://www.mamaozenma.sk

111
koc
Reagovat

110 – toz to je hodne svinske :) .. z fleku bych toho dezinformatika navrhoval na cestny odznacek

112
Bazinga
Reagovat

111 – jj, trošku si s námi pohrávají :-))

113
kanárek
Reagovat

Bazinga…teda gdybys nebyla předseda už teď, tak po tomhle rekapu bych tě na něj navrhla. Asi jsem rušila sousedy nadměrným smíchem. :-)

114
koc
Reagovat

predsedkyne potrebuji vysvetlit jeden zaber .. proc pri snidani u Toma sedi v pozadi ti starici .. to je obecenstvo jako u Krause ? nebo si to mam vysvetlit uplne jinak

115
Bazinga
Reagovat

113 – v pořádku. Mám zapsáno :-D
114 – já jsem je také původně tipovala na kompars, pak jsem si všimla, že ten pán doprovází Tomíka i na zahradu, to jsem si myslela, že má „zostřený dohled“, ale pak mi docvaklo, že to je „stařenka a stařeček“. Minimálně stařenka si může být jistá, že je Tomík její :-). Je na ní podobný ;-)

116
kanárek
Reagovat

Hele, ty češky jsou dost drsňácký, že? Kdo je naverboval? Šárka, Pavlína, Jana- všechny dokážou chlapa rozebrat na omrvinky a přitom každá používá jinou destrukční metodu. :-)

117
koc
Reagovat

hmmm .. tak uz se nedivim ze ma Misko tak mrnave auto .. pokud ho takto pucuje kazdy tyden tak musel mit puvodne asi velikost kamoinu (to by vysvetlovalo tu jmenovku za oknem) a za nekolik let z nej bude mit anglicaka ;-)

118
kanárek
Reagovat

Došlo mi dobře, že Šárka to pochybení s nechtěným prozrazením plánu na nedobré jídlo napraví napínavou půlnoční večeří a úplným vyhladověním stolovníků?

119
Bobby Brown
Reagovat

Lidi, tohle je naprostá pecka!
Po prapodivné RS Farma je tohle přesně to, co mi spravilo náladu. Toto je ta správná RS.
Tolik exotů pohromadě už dlouho nebylo a hlavně ten komentár k tomu… nádhera. Já se smál celý díl nonstop. Až se stydím za tu škodolibost, protože se vlastně směji těm účastníkům zájezdu. Svým způsobem jsou to až smutné příběhy neschopnosti.
Exoti tam jsou jak jedni, tak druzí, tak třetí. Například jedna máma nosí mikču s nápisem na (_)(_) „No pictures!“. Jiná vysvětluje nevěstám, že chlap je spokojený s plným žaludkem a prázdným pytlem.
Ti dva sebelítostivci jsou chloubou pořadu. Ale největší hvězda je pro mne Šárka z nedalekých Litoměřic. Já se tam snad na ní zajedu kouknout.
Trošku mi uniká důvod takovéhoto seznamování u Michala a Pavlíny. U ostatních je to více než jasné.
Už se těším na další díl. :-)

PS: Rainmane, tohle jsi snad mohl dát a přihlásit se. Určitě bys tu měl fanclub.

120
kanárek
Reagovat

A Miško si také není zcela jistý svou mužností…teda mužskostí….

121
kanárek
Reagovat

119- Otázka, jestli Rainmena chce jeho mama seznamovat :-)

122
kanárek
Reagovat

BB
Michal: reklama. Pavlína: zjevně to natírá tomuhle za všechny ostatní chlapy (vidím a slyším Ester Kočičkovou).

123
Bazinga
Reagovat

117 :-D
118 – ano ! z ukázek na příště to vypadá, že bludiště Hodonín je skutečně zapeklitý oříšek, i když svět umíš ovládat svými myšlenkami :-)
119 – BB čauky :-)

já jsem ještě nesebrala odvahu k tomu, abych se nějak postavila k líbacímu stylu Tomíka, protože to, jak on si na chudáka Martinu otevřel hubu… to jsem ještě neviděla ! A že už jsem toho viděla !! :-)

124
koc
Reagovat

123 – podle mluvy to vypada ze ho produkce vytezila hezky za tepla v podruci alkoholu .. treba se neco dozvime (konecne pravdu) :)

125
Bazinga
Reagovat

124 – chceš mi tvrdit, že Tomík pod vlivem prostě jen neodhadl, jak moc otevřít pusu, aby došlo k výměně slin? Bože dyť on vypadal, že si jí hodlá dát k pozdní večeři !

126
koc
Reagovat

125 – treba bude mit/ mel po tom nocnim obede hlad a chce ochutnat licko :)

127
Bazinga
Reagovat

a mmch. u toho jeho „tak cítím, že je čas… říct pravdu“, jsem vyjekla zcela spontánně : „Nemusíš, Tomíku, nemusíš, my už to všichni víme z prvního dílu !!“

128
kanárek
Reagovat

123- Jojo, Tomík zvolil nešťastně líbací styl kapr,brrr. Miluju Hudáka (a Vallovou taky)!

129
koc
Reagovat

127 – :)

130
Bazinga
Reagovat

128 – kapra nesnášíme asi všichni. ;-) Ovšem co mě na tom udivuje úplně nejvíc, že to byl KAPITÁLNÍ kapr… :-)), nebo jak se to v té Petrův zdar hantýrce říká… On má snad odklápěcí sanici !!

131
Bazinga
Reagovat

a jinak souhlasím s glorifikací týmu Vallová – Hudák ;-)

132
koc
Reagovat

toz zde by mela slovenska sekce zapracovat a dorucit jim diplom klubu

133
kanárek
Reagovat

Já jsem tak ráda, že tam jsou vidět i lidské nemodelkovské nedokonalosti…..všechny ženy neumějí vařit, plánovat, nakupovat, mluvit, zpívat, hrát bowling, vstávat v sedm,…
všichni chlapi neumějí řídit auto, mýt auto (inspirace Karate Kidem byla zřejmá), tancovat, srozumitelně mluvit,…

Při tom bowlingu jsem málem spadla ze židle…jak ta Eričina koule…pak ten její spokojený výraz po nečekané výhře, zatímco v něm to tak vřelo….a nakonec si na ní hnusně a rychle zchladil žáhu a vyčetl jí přesně absenci toho, kvůli čemu byl naštvaný.

134
Katynka
Reagovat

Prosím, nevíte co se děje? ten díl na JOJCE není :-(

135
kanárek
Reagovat

134- katynka- je to na mamaozenma.sk …..klikni na Epizódy

136
Katynka
Reagovat

No tam jsem klikala a je tam jen ta první z minulého týdne :-(
Kurde, jsem se těšila :-) A po přečtení rekapu ještě víc :-)

138
romantička
Reagovat

jinak jsem normální, ale právě jsem to dokoukala počtvrté!
od Formanova „Hoří má panenko“ jsem něco tokovýho neviděla – pan Miloš to snad měl těžší jen v tom, že si to musel vymyslet…
………………………………………………………………..
shrnuto:
3x mama ožeň ma + Bazinga rekap + ještě jednou obojí
=
humoristický zážitek roku 2011
líp už to nejde a hůř to ta jojka dvojka Vallová – Hudák neuměj
……………………………………………………………….

104
kanárku, a teď jdu spravovat ty rozbitý špendlíky

139
okkvp
Reagovat

119 – BB – týjo, živě vidím např střetnutí Rainman x Němčinárka/Šárka ….. obávám se, že to by nás zabilo

140
J.
Reagovat

Výborný pořad se skvělým komentářem a super rekap.

141
LadyXL
Reagovat

Zdravím celý klub! Musím tě Bazinga obdivovat. Rekap je velice trefný, humorný. Některé situace jsou popsány tak, že se mi ihned v mé mozkovně odvíjel replay ze středy…:-). Zejména trio Miro-Pavlínka-Erika – to shrnutí je boží a já zjišťuji,co jsem ve výrazech přehlédla!!
Ano – Pavlína mi přijde jako klon několika osobností – Esther Kočičková/K.Cajthamlová coby psycholožka/a ??? ještě někoho, na koho nemohu přijít… nejspíš nějaká policií hledaná osoba :-) Fakt jsem se moc pobavila – 200hod veřejných prací :-), to sedělo, protože ona vypadá, že se sama diví, co tam vlastně dělá…
Tak jen tak dál předsedkyně a členové klubu :-)

142
joplin
Reagovat

Děkuju za rekap ….od smíchu mě bolí břicho… :-)

143
LadyXL
Reagovat

Já bych naopak uvítala setkání Rainmana a Pavlíny, doplnit by to mohla Šárka-žena tisíce myšlenek…

144
Bazinga
Reagovat

140,142,143 – děkuji :-)

145
Bazinga
Reagovat

143 – setkání Rainmana s Pavlínou by mohlo dopadnout zajímavě. Tam by se situace obrátila. Rainman je z Prahy a mohl by se ošklíbat nad tím, že ta dívka z předměstí Vídně neumí používat metro. … :-).

146
kanárek
Reagovat

Už ho vidím argumentovat, až se ho Pavlína zeptá hlubokým hlasem: A co mi můžeš nabídnout? Čím mne překvapíš?

147
Bazinga
Reagovat

:-)) a než by to stačila doříct, tak by Rainman konal… Na konci tohoto „překvapování“ by milá Pavlína ráno cupitala k postýlce, šeptala Rainmanovi “ Honzo vstávej !“ Rainman : „kolik hodin?“ a Pavlína by světelnou rychlostí upalovala vařit kávičku.
A pak by položila osudovou otázku : „a kdy Tě zase uvidím ?“ A Rainman : bejby, já se nikdy nevracím na stejné místo 2x“.
No a kruh by se uzavřel… :-)

148
kanárek
Reagovat

147- Jdu to rozdýchávat….ne eště ne….Ještě,že jsem tak otrlá povaha…..ještě otřít očka…a můžu zas fungovat :-)

149
LadyXL
Reagovat

Ale jelikož ono město dobře zná, tak by ji zavedl na známá místa a zavzpomínal na Šéfku, s tím, co by bylo, kdyby…. Načež by byl odvržen s poznámkou, že sebelítost nemá ráda. To by Raimana vedlo k dalšímu delšímu slovnímu průjmu o zrádnosti žen a pak by mu už zbyla žena s velkým Ž o tisíci myšlenek a slovech za minutu….. a to by byl jeho konec. R.I.P. :-))

150
romantička
Reagovat

147 :)))))
ale my to hráli jinak:
“ Honzo vstávej !“
„kolik hodin?“
„pět krokodýlých“

151
Bazinga
Reagovat

:-)), jj, Rainmana nosíme všichni ve svých srdcích :-))

mmj. koci, co informace z labyrintu jménem Hodonín o Tomíkovi. Máme ?

152
okkvp
Reagovat

Si děláte z chudáků nebohých žen bžundu, ale já se v Hodoníně taky docela ztrácela a to jsem na rozdíl od věděla která bije a uměla mluvit zdejší řečí

153
Bazinga
Reagovat

152 :-), kolegyně, o Hodoníně je to známé :-). Byl tak postaven proto, aby zmátl uherské narušitele… Tam se bez mapy v těch 4 hlavních ulicích člověk ztratí raz dva
:-)

154
okkvp
Reagovat

153 – to dělá ten místní kolorit, tam ani mapa nepomůže

155
kanárek
Reagovat

Píšu si do deníčku: Nikdy nejezdi do Hodonína! Už by tě nikdy nenašli. :-)

156
Viktorie
Reagovat

Hodonínský plán ovšem počítá i s variantou, že se uherský narušitel nečekaně v těch čtyřech ulicích zorientuje. V takovém to případě pak následuje pokus o vyhladovění narušitele tím, že se požadované potraviny položí o polici výš (možná modifikace o polici níž).

157
Bazinga
Reagovat

156 :-D, nesmíme ale zapomenout, že i v tak sofistikovaném plánu se mohou objevit trhliny. V tomto případě mají podobu asijských tržnic…

158
Viktorie
Reagovat

157 – Já bych hodoníňáky nepodceňovala. Oni určitě lsitě počítají s tím, že když vyhladovělý a předchozím blouděním vyčerpaný narušitel vyrazí znovu bloudit do ulic, aby našel tržnici (kolem které šel před tím asi tak čtyřikrát a to všemi směry), tak ji beztak nenajde.

159
Bazinga
Reagovat

takže myslíš, že hodonínští asiaté nepodlehnou pokušení „prodat za každou cenu“ ? :-)

160
Poštovní holub
Reagovat

Bazinga – teď bez blbnutí…..
Nakoukla jsem a brečela smíchem. A vztekem, že nemám tolik volného času,abych stihla všechno. Rekap dokonalý, jsi jednička, děkuji!

161
koc
Reagovat

při sledování dilu jsem si uvedomil jak je mile ze nektere osoby s postizenim nemaji zakazano vystupovat v podobnych poradech a mohou nas tedy potesit ;-)

162
Bazinga
Reagovat

díky ;-). Já se od včerejška válím doma s angínou, takže to se mi to píše… :-)

163
Bazinga
Reagovat

:-D, koci !!

164
Viktorie
Reagovat

159 – Jakože by se asijští kolonialisté vrhali na kolembloudící záškodníky a cpali jim na posilněnou bezlepkový těstoviny horem dolem? Hm, to by obranyschopnosti Hodonína zasadit ránu mohlo……. To se bude muset ještě promakat…..

165
okkvp
Reagovat

162 – i na Vás, madam, jsem prckl ?
– tož přeju brzké uzdravení – byť jsem trochu rozervaná – s anginou je tu veselo, ale blbě se u toho plní zrovna nakupené pracpovinnosti ;-)

166
Bazinga
Reagovat

:-))), hele, já myslím, že oni umí být i zákeřnější ! Já myslím, že záměrně čekají na kolembloudivší a právě když je 4x povodí po Hodoníně a kolembloudivší kolembloudí již po páté, zasypou je těstovinami a se slovy „to dobry, tam zadny lepek, neni lepek, no fakt, to dobry, koukni! zadny lepek (ukazujic na cinske znaky)“ donutí kolembloudivšího domů donést plnou tašku těstovin s velmi vysokým obsahem lepku. A co je na tom asijsky zákeřné ? Kolembloudivší už k nim nikdy netrefí.. a kdyby trefil, tak když ho uvidí přicházet, posunou svůj kamenný obchod o 2 vchody a „jaký´s byl“ … :-))

167
Viktorie
Reagovat

166 – :-DD No, myslím, ač nejsem uherský narušitel, že si stejně jako kanárek napíšu do deníčku Nikdy nejezdit do Hodonína.:-D Sichr je sichr. Co kdyby jednou došli (došli jakože došli, ne že došli :-D ) narušitelé a kolonialistě by začali mít rázem přebytky rychlesekazících (protože padělaných a tím pádem nekvalitních) hodnělepkových těstovin, to by pak jima začali zasypávat kohokoliv.:-/

168
Kapi
Reagovat

Prave jsem shledla druhy dil a jednim slovem – parada! Ti slovaci z toho dokazou opravdu vyzdimat maximum a vse je tak prirozene a nepusobi to umele. Je fakt, ze ty vecne otazky jestli se napadnicim libi nebo ne jsou tak v 88% pripadu na popud stabu (nejvice to blo videt u Tomase, kdyz se ptal blondynky na zahradce, ze to vlastne ani nechce jeste vedet, ale nekdo za kamerou to po nem chtel-viz jeho pokukovani do kamery), ale treba ta nemcinarka dokaze vyplodit skutecne perly jen tak z fleku.
I nektere reakce byly slysitelne na otazku zpoza kamery a strihnute jakoby volny myslenkovy proud (treba to o tom zpevu).
Ta druha, co „hraje“ o Mira, je tam urcite jen jako vabnicka pro zajimave situace. Neverim, ze zrovna ji by cimkoliv Miro zaujal az tak, ze by se sama prihlasila (leda by si ho chtela proste sama vychutnat, protoze to ma proste rada) Nutno ale rict, ze mela ve vsem pravdu.

Misko je uplne nejtypictejsi prototy pro tento porad- mamanek se vsim vsudy, zakriknuty a malomluvny. Je mi ho skoro lito.

Tesim se jako mala na dalsi dily. Tohle zacina mit jeste vetsi grady nez prvni slovensky Farmar, tak jen doufam, ze holky neodejdou moc brzy. Kolik to ma mit dilu?

169
Bazinga
Reagovat

168 – Kapi, generální ředitel JOJky nechtěl říct, kolik to má mít dílů. Já tipuju, že to poběží do doby, než začne slovenský Farmář. Což by mělo být koncem října. Takže dejme tomu 8 dílů ? Ale opravdu jen odhaduji.

170
Kapi
Reagovat

Skvela rekapitulace!! Uz to znazorneni myslenkovych pochodu Martiny a jeho nasledne vysvetleni, ktere je uplne jasne, pochopitelne a 100% odpovidajici me uplne rozsekalo :D

Jak dokazes dat jejich souvislosti do vlastnich slovnich souvislosti, ktere maji presnou hlavu a patu a zachytit divakovy vlastni myslenkove pochody s jejich brilantnim popisem, proste nechapu :) Kam na to porad chodis? Skoro mi to pripada jako pochlebovani, ale ja proste zasnu!

Mmch: Hudba ve znelce poradu se velmi povedla! Presne vystihuje celkove pojeti poradu – radoby honosne, uslechtile, ale zaroven padle na hlavu, jako hlavni hrdinove!

171
Bazinga
Reagovat

170 Kapi díky :-) !

172
Elko
Reagovat

Bazinga bude namyslená, nechváľte ju toľko :D a zachovajte si status „smesvině“ :D

173
L.
Reagovat

Skvele a vtipne napsane, serial nesleduji (mam podvedome zakodovano, ze je mi za ucastniky podobnych akci trapne), ale uz jen kvuli temto rekapum se tesim na dalsi dily!

174
Baruš
Reagovat

Slovenská show perfektní, rekap taktéž! Bránice dostává sodu 2x a to ještě uvažuji o repríze :) Někdy se opravdu upřímně divím, že takoví žijí mezi námi. Nebo jsem divná já?

175
Bazinga
Reagovat

173, 174 díky :-)

Elko klid, Bazinga nebude namyšlená, Bazinga o sobě ví už dávno , že je FAKT DOBRÁ :-D :-D

176
Bazinga
Reagovat

takže přátelé, poposuňme se :-)

– kapesní hodiny na zdi ?
– nápisy na tričkách ? (maminka Aňa – no pictures, Dominika – I´m not insane, my mother had me tested)
– jak mohla Šárka přijít ke 3 dětem ?
– proč nosí Tomík na krku obojek, když oba pejsci jsou na volno ?

177
Bazinga
Reagovat

:-) takže nikdo nic ?

OK

Michal Jurasek
Michal Šorek
Tomáš Frank

jen toho zpropadeného milovníka Mira nemůžu nikde najít :-)

178
kanárek
Reagovat

A) Po kukačkách byl příliš velký flek a tyhle hodiny ho v pohodě zakryly
B)Jasná touha po přilákání pozornosti…já takhle sem tam úspěšně nosím tričko Litovel :-) Taky má úspěch…
C)Já ti to vysvětlím, vííš? Když se jako dva mají ráádi, vííš? Je to krásná, křehká modrooká blondýnka…zafixuje pohledem, pohodí hřívou, hlavičku na stranu…..no a takovej znehybněnej zaháčknutej chlap už jen užasle zírá a v podstatě ani nevnímá CO ta víla říká….a na tři děti přece stačí 1-3 úspěšné pokusy :-) Vííš?
D) Obojek jsem nepostřehla…pořád mám před očima kytičky z pyžama, u mne by to asi nepřebila ani plynováý maska.

179
Elko
Reagovat

„- proč nosí Tomík na krku obojek, když oba pejsci jsou na volno ?“ :-))) nemám slov

180
Bazinga
Reagovat

Elko no ale fakt !! :-)), já jsem si to nevymyslela, tak si ten díl prohlídni znovu, FAKT !!

kanárku dobrá práce :-))

181
Ajda
Reagovat

Bazingo,
SUPER! Ani nemám nějak potřebu a hlavně čas sledovat to zpětně, počteníčko mi docela postačilo, díky :-))))))))

182
Bazinga
Reagovat

:-) děkuji, cením si toho ;-)

183
romantička
Reagovat

176

a) no, někam je na noc odkládat musí, jestli spí s dlaní pod uchem, jako já – a na zdi mu na ně nikdo nešlápne – leda pabouk

b) mě by spíš zajímaly ty kérky pod těma tričkama

c) prostě, víš, jakobeee teda to byly víš prostě jako teda vánoce a jako teda víš, stal se ten no prostě zázrak a jakobeee se na obloze, víš jeko zjevila ta kometa a myšlenky jí čechraly vlasy a jako teda Kašpar, Melichar a Baltasar ale jako teda co je mi fakt, ale teda joko faaaakt hodně divný, že teda jedno je černý, ale teda jako jen jedno, rozumíš, protože prostě ty dvě né

d) protože je léto – popruhy nosí, až když chumelí
a na toho kapřího hudlana by měl ještě přidat poctivej klasickej drátěnej košík

184
Bazinga
Reagovat

:-D

ad a) tím by se i vysvětlilo, proč ten chlapec pořád posiluje

ad b) i Tomík má kérky !! I když… teď mě napadá, že to možná byly jen tetovací rukávy … třeba tyhle :
http://www.mysticum.cz/karnevalove-kostymy-tetovaci-rukavy-tetovani-na-ruku-c-277_213.html

ad c) a jestli ne ti 3, tak guru Jára určitě :-)

ad d) je to roztomilý šmudlík :-). Jestli mu nevyjde tahle seznamka, tak by ho měl někdo dohodit Srstkovi do „Chcete mě?“

185
romantička
Reagovat

184
von by se hodil i do AZ kvízu – třeba jako otázka
a jestli ho popadne Rainmanův syndrom, mohl by se stát s tím polipkem finálovým úkolem ve Faktoru strachu ;)

186
romantička
Reagovat

hodně mě ta rodinka – (trošku zde zanedbáváme ty sqělý prarodiče) – dostala…
když chce ta pseudointelektuálka v rámci nějakého soukromého testu vařit DOBŘE A CHUTNĚ, VÍŠ? – něco, co mu třeba nejde, ti debílci svorně plácaj, že mu chce zkazit oblíbené škubánky s mákem

187
Bazinga
Reagovat

:-D

Tomík je neškodný blázínek. Já si brousím zoubky na toho nýta z Prešova… to, co mu naložila Pavlína je pouhý odvar z toho,co mu statečně anonymně připravuju v dalším rekapu já :-D

A když jsem znovu sjížděla ty záběry, kdy Miškovi Erika vyčítala, že nemá taniere, a zaměřila jsem se výhradně na něj, na jeho mimiku, tak mě napadla šílená myšlenka, s jejímž uveřejněním zatím ale počkám. Uvidím, jestli ho takhle ještě jednou přistihnu… :-)

188
romantička
Reagovat

no, Miško…
musíme se na vět dívat… nebo jinak, víš co jsou to růžové brýle?
miško má kouty a skráně jako Jack Nicholson v The Shining

189
Bazinga
Reagovat

186 :-)). Oni fakt všichni vypadají, jakoby je nakreslila Zmatlíková, že ? :-)).

no, já myslím, že ji z Hodonína poženou rýči i hráběmi, každému co zrovna padne do ruky … stejně jako Kazisvěta :-)
A přitom ona to nemyslela zle, vííš ? To vůbec … :-)

190
Bazinga
Reagovat

188 – kouty – ok, že mu není rozumět – ok, ale on má v sobě skryté sadistické choutky, ti říkám !! no a už je to venku ! :-)

191
romantička
Reagovat

honzíkova cesta – teda šárčina
na tvým posledním řádku je vidět, že se nudíš a zbytečně rozvíjíš věty
stačilo sloveso – víííš ;)

192
romantička
Reagovat

to bylo ke 189

193
Bazinga
Reagovat

:-), je to pravda, já se nudím PŘÍŠERNĚ !!! :-))))

194
romantička
Reagovat

190
no však si ten film najdi, stáhni a pusť
http://www.csfd.cz/film/5407-osviceni/

195
romantička
Reagovat

ty se aspoň nudíš s tou Angínou – já sem tu sama zdravotinká

196
Bazinga
Reagovat

194 – :-), takže shoda !!

OT : film jsem neviděla, stáhnu !

197
romantička
Reagovat

196 v tom případě tě musím upozornít, že je to trochu spoiler na další díly MOM

198
romantička
Reagovat

je to zvláštní, že jsme toho klučinu odhadly stejně – udělám si s tebou kafe

199
Bazinga
Reagovat

195 a špendlíky přebrané máš ?? :-))

a teď vážně, přemítám nad výročním klubovým zasedáním, přijela bys, nebo si ceníš anonymity ?

Je to otázka pro všechny členy i příznivce klubu.

200
romantička
Reagovat

taky mamka tomíka mi přišla povědomá – vypadá trošku jako Dagmar Kludská i ty záliby by odpovídaly – možný je všecko

201
romantička
Reagovat

já nemůžu – jsem fousatej chlap a sice by to chvíli bylo chvíli netradiční překvapení večera, ale co já pak tady po srazu

202
Bazinga
Reagovat

197 :-)), víš co, my jsme si v FHŽ1 s mou milovanou mareskou (asi neznáš) vymýšlely bláznivé titulky do periodik typu Nový Čas.

a jak jsem ho viděla jak šmrdlá ten nátierkový nožík… mamička by ho měla zavčas vypakovat z baráku.

203
Bazinga
Reagovat

201 ok :-)

204
romantička
Reagovat

špendlíky jsou sterilně vyvařené, srovnány podle barev hlaviček, obstarej panenku a jdeme škodit!

205
romantička
Reagovat

197
u toho jsem se sem nějak dostala – mikesh se zmínil na debatě pod oficiálními prima stránkami Prostřeno o panáčkovi, já nakoukla a sjela během víkendu celýho slovenskýho Farmára
a to už pak nejde nepročíst i diskuse – je tu poměrně dost chytrejch lidí ;)

206
Bazinga
Reagovat

205 – souhlasím, a proto sem tak ráda chodím ;-)

takže panenka hotová, ještě jí musím udělat melírek na hlavě, a nakreslit obroučky brýlí … :-)

207
romantička
Reagovat

202
no, já mám dojem, že ho mamička potřebuje víc než on ji – mamánek úplně závislej on nebude – jasně že by mmu to prospělo, ale mamka by ztratila smysl života
kdyby mu to klaplo s tou 18kou (třeba neni vrah a nemá tajnej hřbitov) – bylo by to romantičtější, než když Hájkovi vlaje zpod buřinky zlatý háro

208
Bazinga
Reagovat

207 – romantické by to bylo, ale já myslím, že to neklapne. 18ka má tolik zájmů ! A ten kluk je absolutně … neživý. I v bílé košili a při dřepovém tanci… úplně neživý…

209
romantička
Reagovat

odpovím ti dvěma svými citáty – někam si to napiš, nebudem tu věčně a byla by škoda, kdybych upoadla v zapomenutí:
„pět minut lásky je víc, než se celej život kochat tím, jakej je to vůl“
„neboj se, žádnej Satan není – to jenom Bůh je schizofrenní“
**************
ale neboj, taky jsem vnímala ty pohledy u průseru s absencí raňajkového talíře – určitě o nic nepřijdeme

210
romantička
Reagovat

207 – to je o tom, jestli je teda vůbec rozebírat, nebo ne…
proto tak oceňuju Vallovou, která z toho dělá víc než jsou třeba Novoty a Mládkoviny
rozhodně na RS nechodím ubezpečovat, že jsou na světě větší blbci než já
na tom čsfd – radši odkaz:
http://www.csfd.cz/film/301452-mama-ozen-ma/
je to buď odpad a nebo pět hvězdiček (zobecňuji)
chvíli to trvalo, než mi to doma okolí schválilo – byli zvyklí, že se směju předscénám Wericha a Horníčka

211
romantička
Reagovat

p.s.
docela si to ale nedovedu představit sledovat bez panáčka

212
Bazinga
Reagovat

s Vallovou máš pravdu, a na čsfd jsem to kontrolovala taky. Já rozumím všem, kteří se za ty účastníky samotné cítí trapně (někdo to psal i tady), já proto nezvládám všechny ty talenty, a Do-re-mi a hvězdné pěchoty…
přesto naprosto neskromně považuju „smesvině“ za absolutně ženijální nápad. Sice i tak trochu alibistický, ale nesporně ženijální :-))). A Vallová byla tím prvotním impulsem.

213
Bazinga
Reagovat

Tyvole, mě ty antibiotika prokazatelně nedělají dobře … takhle se vychválit … :-)). Odpojuji se, a v úterý čau !

214
romantička
Reagovat

neberu to jako samochválu – jsem benjamínek a vím prdlajs – a je od tebe hezké, že mne informuješ o původu a vzniku a tak…

rouška geniality se některým nepodaří sejmout ani s motykou v ruce, abysme nebyly moc OT
;)
jako že mám do úterka sklapnout? oki, to ty seš šéfová

215
kanárek
Reagovat

Ahoj…sice s křížkem po funuse…ale přece… Též si myslím, že Miško může být skrytý tyran…v hlavě mi cinká zvoneček (a Erice taky), že to zamilované děvče tam může skončit pohřbená mezi 4mi zdmi od svatby až nadosmrti. Jak zajásal, že ona je taková skrytá duše, skrytý poklad. Pochybuju, že by se mu líbilo, když on sám nikam nechodí, aby chodila ona sama.

216
romantička
Reagovat

no, to je tak: si myslím
von může jít po těch nevinnejch co ho obdivujou za věci mezi nebem a zemí, nebo je alergickej na nemístnou kritiku…
já doufám, že je sejme obě ;)

218
Elko
Reagovat
219
Bazinga
Reagovat

myslíte, že bude používat svoje texty, tedy čirá improvizace, nebo jí dali scénář ?

220
okkvp
Reagovat

218 – „To jááá si taaak koukalaaa na televiziiii, na týý héérečkyyyy a řekla siii, že bych možnáááá byla ještě leeepšííé heeerečkaaa a hele von mi zrovnaaaa zvoniii mobiiiil a prej jestlii nechciii hraaat v Paneláááákuuuu, prej váááážněěě jáááá, no ty bych přeceeee byla blbáááá, kdybych jako nešlááá, že jóóó, i když teda v nááárodnííím by to mělo jinou váááhuuu, že jo, nojoooo, ale volali jen z tohooo Panelááákuuu“

221
Bazinga
Reagovat

220 :-)) a už šupej na diskusi k Mama ožeň ma – kapitola 3, krom videa se Šárkou, kde je naprosto k sežrání, když šeptá, jsou tam další 3 … :-). Dělám co můžu, abych si udržela vaši přízeň :-))

222
okkvp
Reagovat

už jsem tam, tady jsem četla a psala dřív – teď to od vedle koukám – a už šupajdím

223
Evík
Reagovat

Tak to je opravdu neskutečné pokoukání…

– Miško je zvláštní, a něco nedobrého v tom možná bude, protože jinak si neumím vysvětlit jeho otázku k Dominice, když spolu myli auto „Jestli se ho bojí?“ To jste se někdy při seznamování se svými drahými polovičkami na něco takového pánové ptali? A o té jeho mimice vůbec nemluvím… Bála bych se usnout… Taky jsem užasla, jak na té tatranské stezce, když došlo na objímání, na D. doslova visel…

– DJ Miro, je zamindrákovaný, zlý a mstivý chlap. To ponižování Eriky ho opravdu baví, a doufám, že Pavlínka si zachová zdravý rozum, a nechá mu pohár hořkosti vypít do dna… Aby si ty rozchody mohl zaokrouhlit na deset… Je vtipné, že ještě nepochopil, že mu z nebe nespadl anděl, ale bič boží…

– Mamánek Tom, je taktéž neuvěřitelná figurka… A totálně asexuální… A ještě se promenáduje v dámském pyžamu… Proč si nepůjčil nějaké stařečkovo, a vzal si babčino… Fakt mazec… Ale oceňuji jeho statečnost, s jakou snědl ten oběd, který vynikal původními chutěmi…

– Rezeň Marek nebude teplý, ani nemocný, ale kapku nevychovaný, vypapaný a samolibý borec… A to mamka vypadá, že je v pohodě, a o výchovu se snažila… Jenže přednosti mamahotelu a pařby jsou jinší kalibr, že… Těch holek mi v tom trapném tichu bylo líto… No, ale podle ukázek je možná lepší to ticho…

224
Jonatána
Reagovat

Když teď běží v telce, že to bude na Love, tak jsem si tady přečetla rekapy a rozhodla jsem se, že se podívám. Tak jsem dneska viděla první díl, teď jsem asi po 15 minutách vypla druhý. Nevím, jestli jsem divná, ale přijde mi, že je to exot vedle exota a většina těch ženských taky stojí za to. Tisícimyšlenková Šárka, bystrá Erika…prostě síla. ale asi se povídám i na ty další díly, když tam mají přibýt další mamánci. Je to strašně hloupé, ale komentáře Miša Hudáka jsou výborné a už jsem zkrátka zvědavá.

225
Jonatána
Reagovat

Tak jsem viděla druhý díl a rozhodně budu koukat dál. Něco neuvěřitelného, asi nejhorší je ten lítostivý blbeček Miro a Miško taky stojí za to. A Erika z Púchova je sice hódně jednoduchá, ale jak si na ní ten tragéd honil ego, které mu Pavlína pošramotila, bylo opravdu ubohé. No, myslím, že se ještě hodně pobavím střídavě s tím, že se za ně budu stydět. nejnormálnější je to u Michala, ale asi proto tam od něho moc záběrů není. A dobrá je Erika od toho malého poťapa Miška. BTW, jeho taneční styl mě fakt dostal :-))).

226
okkvp
Reagovat

225 – si počti i diskuze, bude se ti pak líp usínat :-)))

Přidat komentář