Panáček v reality show

Lena Záhorská z Big Brother fotila pro Maxim

7. Únor 2006 | napsal(a): | reality show: Big Brother

logo Big Brother Jak se zdá, tak jediným, po kom ještě pár týdnů po skončení české verze reality show Big Brother štěká pes, je Lena Záhorská. Nebo vy jste slyšeli v poslední době ještě o někom jiném? Kde jsou Filip, Shrek, Milan, Sylva, Karel?

No vrátíme se k Leně, která nejspíše za nemalý peníz (i když by to možná mohlo být naopak :) nafotila pro časopis Maxim několik tu více, tu méně odvážných fotek. Nevím, ale některé jsou dle mě dosti nepovedené a Lena tam vypadá spíše jako chlap než přitažlivá ženská.

fotografie Leny Záhorské pro Maxim

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Za oskenování fotek děkuji indentitě Tonda77 z Lapiducha.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Big Brother

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
deter
Reagovat

teda uz ta obalka je udesna

2
Toony
Reagovat

neni to fake? – Podobné fotky má moje sousedka, když se v 80. letech fotila pro podnikový kalendář ;-)

Reagovat

Toony, ano, Maxim má zapotřebí do svého časopisu vkládat „ředitele zoo“ nějaké slečny z Big Brother :)) ALe jinak tě chápu, opravdu ten styl co tam má vypadá někdy z počátku 90. let.

4
whats
Reagovat

jezus kristus ochranuj nas … co to je ? zenska .. na tu bych nesahl ani kdybych mel dva dny pred smrti .. staci kdyz ji to delal ten strcdoprdelka … uau ….

5
donAntonio
Reagovat

Uf. Teda buď tonda77 neumí skenovat, nebo mu skener vyrobil Fred Flinstone… Uděsné.

6
Helushka
Reagovat

BLBEEEC!XD… Lena je krasna!

7
ja
Reagovat

krasna

Přidat komentář