Panáček v reality show

X Factor

neděle 20:20 TV Prima a TV JOJ

X Factor: hlasuj – titulky či voiceover, Jojka chce názor divákov

5. Září 2011 | napsal(a): | reality show: X Factor

Televízia JOJ Plus, ktorej sa momentálne mimoriadne darí a chce zaútočiť ešte na vyššie celodenné podiely si pripravila na jeseň pre divákov mnoho noviniek. Jednou z nich je aj americký X Factor. Ak plánujete sledovať Joj Plus, resp. si plánujete sťahovať jednotlivé epizódy z vysielania Plusky, môžete rozhodnúť v ankete, ktorá vznikla v spolupráci s TV JOJ ako má show odvysielať.

Jojka momentálne aktívne komunikuje s divákmi či už cez Facebook alebo prostredníctvom relácie na huste.tv, kde riaditeľ Jojky odpovedá na divácke otázky, teraz sa obrátili na pomoc divákov ohľadne premiéry X Factora. V spolupráci so seriálovým webom serialy.kinema.sk pripravila anketu, v ktorej sa pýta nás divákov, ako by sme chceli X Factor pozerať či s titulkami alebo s tzv. voiceoverom.




Rozhodni aj ty a vyjadri sa v ANKETE

Americký X Factor plánuje vysielať každý piatok od 23. septembra/září o 20:15 na Pluske/Joj Plus ihneď po premiére na americkej stanici FOX.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

X Factor

Diskuze k článku

Počet komentářů: 5
Reagovat

Titulky. Ne u všeho ze zahraničí, ale na kanálech typu Prima COOL a JOJ Plus ano. Alternativa musí existovat :)

2
Kapi
Reagovat

tezko rict, obcas ma clovek chut na titulky, jindy by se hodil voice over, protoze ne vzdy je nutne porad zirat na TV behem cele show (nekdy staci prokecavky a vyplne jen poslouchat jako kulisu)

3
koc
Reagovat

titulky

4
fx
Reagovat

Duální vysílání + skryté titulky na teletextu, aby si mohl každý vybrat.. Ale z nabízených možností jednoznačně titulky..

5
Bebe
Reagovat

Titulky!!!!!! je to lepsie , rozumeju tomu vsetci a je to lepsie pre ludi, ktori vedia po anglicky, nerusi ich to tam

Přidat komentář