Panáček v reality show

Mama, ožeň ma!: 1. díl dnes večer

6. Září 2011 | napsal(a): | reality show: Mama, ožeň ma!

Co spojuje 8 starých mládenců ze Slovenska a Česka, ve věkovém rozpětí 25 – 43 let a rozmanitých povolání? Akční rodičky. Maminky, které se rozhodly, že vezmou do svých rukou osud svých synů a ožení je. Již dnes na TV JOJ ve 21:15 začíná nová seznamovací show.

Pánové natočili své vizitky, nevěsty zaslaly dopisy a my se dnes dozvíme, které zaujaly. Každý z mužů (po poradě s maminkou), vybírá dvě. Jednu Slovenku, jednu Češku. Obě budou mít šanci strávit se svým vyvoleným a jeho maminkou nějaký čas a přesvědčit, že jsou tou správnou volbou.

Seznamovat se v Mama, ožeň ma budou

Arpád (zedník, 43, Kava), Michal (číšník vypomáhající v rodinném penzionu, 30, Liptál), Miško (pracuje na čerpací stanici, 25, Spišská Belá), Marek (prodejce knih, 30, Pluhův Žďár) , Miro (bývalý DJ, dnes tiskař, 27, Prešov), Tomáš (SBS-kár, 31, Hodonín), Roman (elektrikář, 38, Sereď), Pavel (dispečer v expedici, 29, Praha)

A protože rekapy stejně nikdo nečte, tak tady mám novou rubriku :-)

A co na to předseda ?

Nezdařily se tradiční způsoby seznámení jako škola, zaměstnání, sousedství, zájmové kroužky, přátelé, přátele přátel, náhoda; nevyšly doplňkové: internetové seznamky, agentury specializující se na zájezdy pro single, dovolené pro single, taneční pro single a kdovícoještěvšechno pro single, ( to, že by „ta pravá“ procházela dětským pokojem, kde zřejmě mamánci tráví svůj čas, se opravdu limitně blíží nule ); pak tedy nezbývá než účast v reality show…

Neumím si třeba představit, jaké výhodnější povolání pro seznámení by mohlo být, než DJ, prodejce knih, nebo číšník, ale zjevně jsem zajata ve stereotypech svého myšlení a jít se ztrapnit do televize s matkou za zadkem zřejmě může přinést tu jistotu, o kterou se správný chlap potřebuje při seznámení opřít. Nu což, každý máme něco…


 

 Já osobně se možná víc než na adepty a jejich matičky těším na nevěstinky, protože mě zajímá, co za typy se odhodlalo za asistence televizních kamer uzavřít dohodu s tchýní o převzetí chlapce do péče. Takže co, kdo tipuje se mnou, kolik z dam uvidíme na konci tohoto příběhu rozechvělých před oltářem ve svatebních šatech a kolik z přihlášených zažije svou nejhorší noční můru?

Budiž pochválen slovenský tým reality show …

Jojka nám představila svou čtyřku chlapců, jejich maminek a nápadnic. (předpokládám, že tu druhou čtyřku představí ve svém vysílacím čase později Prima)

V prvním díle jsme se seznámili s :

Tomem z Hodonína

Tomášovi je 31, pracuje jako SBS-kár (pracovník bezpečnostní agentury), má svou rockovou kapelu a ulítává na duchovnu, numerologii, meditaci  a tak.

Nápadnice :

Jako první přichází studentka religionistiky Martina (23) , které se rozhodně bude tento obor hodit, protože pro Toma a maminku Aňu je numerologie náboženstvím. Vzduchem lítaly termíny jako životní číslo, ascendent, ezoterismus, a tuším, že ani  dotaz na výši platu by nevyvolal větší očekávání, než  otázka položená s kouzelným moravským přízvukem „a v jakém znamení seš ty ?“  Celou místnost pak zalilo radostné uvolnění z odpovědi, která konvenovala do kříže jak se znamením Toma, tak se znamením maminky Ani.  A aby toho souznění nebylo málo, nakonec se společně shodli, že bezlepková dieta se do jejich domácnosti rozhodně hodí !

Maminka Aňa Martinu hodnotí jako milou, inteligentní, vzdělanou a hezkou a to prozatím ještě neví, že Martina má ráda hlodavce a ping-pong !!

Šárka  aka Afektgirl  z Litoměřic/ Elko díky za přezdívku ;-)/ která má 3 děti, nezvyklou melodii hlasu a než jde objímat stromy, tak se vždycky dřeviny slušně zeptá, jestli smí. Život je k ní nezvykle štědrý. Potřebovala by, aby jí někdo pomohl s kufrem ? Stačí pomyslet a hned je okolo plno ochotných mužů.  Že by si dala žvýkačku ?  No než si rozmyslí jakou příchuť by nejraději, už jí spolucestující nabízí. Z odpozorovaného lze soudit, že si zřejmě z rozrušení zapomněla přát, aby si Tomáš vybral jí. Ale nepředbíhejme.

Maminka Tomáše se v upoutávce ptá : je urostlý, vysoký, má maturitu, umí 2 jazyky, tak já nevím, kde je problém… Zkusím napovědět… je si Tomáš jistý, že hledá na té správné straně ? Z této nevyžádané, ale dobře míněné rady se nám v diskusi vylíhla i přezdívka „latentní Tom“.

Miro  25 let,

Bývalý DJ žije s maminkou Ivetou v Prešově.  Jeho hlavní charakteristika je, že  má mínusové skóre, protože z 9 vztahů dostal 8x kopačky.  A to prosím v sexu může nabídnout mnohahodinové radovánky , na které si vyvolená bude muset vypsat v práci žádost o dovolenou ! Nevypadá sice jako Brad Pitt, ale v tenhle okamžik mi silně připomněl Stinga. Ten před nějakým časem taky řekl, že jeho sexuální radovánky trvají i 7 hodin ! Za další půlrok z něho vylezlo, že do toho započítává i  večeři při svíčkách, nějaký dobrý film, koupel , no a pak se těch 8 minut dá nějak vydržet…  Ovšem zpátky k Mirovi.

Nápadnice :

Jako první přichází Erika (34). Je velmi pracovitá, má 3 zaměstnání – je prodavačka, chodí  uklízet a přivydělává si jako sbs-kárka. Ve volném čase ráda čte. Zejména romantické knihy v němčině.  Nepamatuje si sice název knihy, autor knihy taky upadl do zapomnění, ale což. Nakonec, prošla i v jazykovém testu. Je možné, že Miro pojal stejné podezření jako já. Erika si kupuje bilingvní knížky. Název, autora a ty německé části přeskakuje.

Erika neměla doposud moc štěstí na muže. 3 poslední byli gambleři alkoholici. Když položila řečnickou otázku : „no neviem prečo a za čo“ … Mamka Iveta dala nonverbálně najevo, že možná tuší …

Co je na Erice ale skutečně zajímavé je fakt, že je výjimečná. Každý sice má nějakou špatnou vlastnost, ale považte, ona ne ! I kdyby člověk hledal sebevíc, … nic. Nula ! Toto zjištění, podpořené svědectvím mnoha lidí z jejího okolí, během pořadu ještě jednou zopakuje… fakt nic. Ani jednu ! Prostě nemá !  /Miro nakonec jednu malou přece jenom našel – Erika nám asi trošku slope/

Při hodnocení Eriky maminkou Ivetou nemusíte být stážistou  Dr. Lightmana, abyste rozpoznali, že vyřčené pozitivní se bije s nevyřčeným zděšením.

Erika Mirovi dobře a ráda přizvukuje, cítí se poměrně silná v kramflecích… ovšem jen do doby, než se ve dveřích zjeví  pokreslená, opiercingovaná, sebevědomá, tajemná a zprvu málomluvná Pavlína (26) která způsobila, že Mirovi se podlomila kolena a Erika zřejmě ušetří den dovolené.

S  třicetiletým Michalem, číšníkem  v rodinném penzionu a jeho maminkou Jarkou, se jako první přijíždí seznámit nezaměstnaná poĺnohospodárka Lucie (23).

Michal vítá nápadnici kalíškem slivovice  a vytasí se s věru originálními žertovnými štamprlaty.  Lucie se nejdříve brání, že nepije, ale pak jí zčervenala líčka a netrvá dlouho, a dožaduje se „i do třetí nohy“.  Děvčátko ze Spišské Nové Vsi mi něčím připomíná Magdu Vašáryovou. (možná to, že obě mluví slovensky ??)

Maminka Lucii hodnotí jako malou žabku, ráda by vedle Michala viděla někoho vyzrálejšího.  

Druhá nápadnice  Jana vtrhla do staromládeneckého bytu jako velká voda, a děvčátko ze SNV se stalo rázem neviditelným.  Přestože se Jana umí otáčet v kuchyni, je jí všude plno  a nevypadá vedle Michala jako hyperaktivní malá sestřenice, mamince vadí, že slečna kouří.  Tak maminko jak teda ? Těsně vedle při výběru ? Neměla jste ho nechávat, aby si vybíral sám !

Benjamínek Miško (25) je představen jako nejromantičtější pumpař na Slovensku.

První nápadnice Erika z Galanty  –  „to je more“.  O 2 roky mladší, o 10 cenťáků vyšší a 30 kilo těžší než náš  celibátník má za sebou kus pohnutého života a tahá smutné příběhy nejdříve z jedné kapsy, pak z druhé kapsy, až je z toho Miško tak smutný, že se pokouší  Eriku rozveselit svými tragédiemi. A kdyby se do toho nevložila mamka s chlebíčky, tak na těch schodech depkují dodnes.

Mamka Vierka je v hodnocení Eriky prozatím opatrná, potřebuje více času. Možná, že až je najde oba oběšené na půdě, zjistí, že tudy cesta nevedla…

Vše se ale změní jako mávnutím kouzelného proutku, když dojede nápadnice nr.2, Dominika (18). Ta si ani nestihne sundat hokejovou šálu a na Miškovi je už vidět, jak mu v hlavě jede film  ála  Bridget Jones… Pro ty, co už zapomněli : rozkvetlá louka, šťastný pár běžící si v ústrety, to vše ve zpomalených záběrech a za podkresu romantické hudby.

Nirvánu  ale Mišovi kazí neodbytná mamička Vierka, která se přiznává k tomu, že hlavní motiv k tomu, aby benjamínka do pořadu přihlásila, je … samota… hlavně ta její…  kluk je po večerech v práci… a tak doufala …. Trapná situace je nahrazena ještě trapnější . Dívky se upejpají a  nechtějí si nabídnout salámové chlebíčky, které mamička pripravila. Nakonec to dobře dopadlo a po chlebíčcích si všichni u jednoho stolu pochutnali i na rybích prstech s bramborovým salátem.

A jak to bylo dál ?  JOJka, každé úterý od 21:15 !

http://www.mamaozenma.sk/novinky-mama-ozen-ma/clanok/exkluzivne-prve-minuty.html

Video dílu ZDE

Bazinga

jsem předseda. Předseda klubu smesvině. Moje rekapy ke slovenským seznamovacím reality show jsou touhle funkcí poznamenány.

Mama, ožeň ma!

Diskuze k článku

Počet komentářů: 169
1
anja
Reagovat

super, bazinga bude psát rekapy :) myslím, že nic lepšího Panáčka nemohlo napadnout, děcka fakt se těším, a díky za to, že mi to bylo připomenuto, neboť bych zcela určitě na to, že to startuje dneska, ve své skleroze zapomněla :) ještě jednou díky díky a těším se těším

2
kanárek
Reagovat

Bazingo, teprve dnes jsem zjistila, co znamená tvůj nick (ale nedokážu to říct jedním slovem) a to máš i svůj reklamní obchůdek? .geekshop.cz/detail/bazinga
Tipuju to na 0- max1 seznámení. Vycházím střízlivě z diváckých zkušeností. Ale stejně se těším :-).

3
koc
Reagovat

sleduju te predsedo ;-) ..

4
Bazinga
Reagovat

:-), díky za povzbudivá slova a Elkovi za technickou podporu.

Já tipuju 0 seznámených a 3 můry.

5
Elko
Reagovat

Bazinga, není zač… ale ja si všetko účtujem, na konci roka príde faktúra :D

Dnes inak na Slovensku ide futbal, takže som zvedavý ako si nevěstinky, maminky a synáčikovia poradia s futbalom :)

6
Bazinga
Reagovat

5 :-)), to je v poho, stejně ještě nemáš zaplacené příspěvky za 2-10, a letos to trošku navyšujeme… :-D

8
okkvp
Reagovat

Drahá Předsedkyně a kolegyně, tipovat si dovolím až po odvysílání dnešního dílu, ale je pravda, že jsem zatím také velmi skeptická

9
okkvp
Reagovat

jaaj, tuším veeelký potenciál

10
Bazinga
Reagovat

7 – Elko, takže je pravda, že rekapy nečteš, mám tu upoutávku od 17 hodin na konci článku :-D
8 – kolegyně, já jsem ale fakt málem cvrnkla do textilu, když jsem viděla tu upoutávku ! :-)).
mmj. co mi přijde jako naprosto luxusní je, že v článku
http://www.cas.sk/clanok/205865/nadejni-zenisi-prosia-mamy-najdite-nam-nevesty.html
se dozvídáme i počet sexuálních partnerek :-))

11
Elko
Reagovat

7: úúú, vidím že niekto je aktívny. No čítam, ale aktualizácie nie :P :)

12
okkvp
Reagovat

10 – dobrovolně přiznávám, že jsem odkaz na konci článku přehlédla – naopak mi hlavou jela nabídka toho co mne naučil náš pán a stránkodárce (umím udělat klikací anketu)

Já si díky přečtení údajů o počtu partnerek cvrnknu asi teď

13
Bazinga
Reagovat

12 – máš seznamácký mail, že jo ? Asi se Ti ozvu ! Elko mi schválně nechce prozradit, jak se tam strká obrázek (kvůli fakturám) a Ty umíš i anketu !! :-)))

14
Prochor
Reagovat

Bazingo – už bruš pero. Asi to bude výživný.

15
Bazinga
Reagovat

Prochůrku ahoj ! :-). Se těším jak malá :-))

16
okkvp
Reagovat

13 – jj, já pracuji a radím za naturálie – měrná jednotka jeden vagon :-)

17
Bazinga
Reagovat

:-D, hej vy dva ! jsem zakladatel toho klubu !!! :-)))

18
okkvp
Reagovat

o 3 minuty a 24sekund to začne

19
Bazinga
Reagovat

JE TO TUUUUU !!!!

20
koc
Reagovat

jedna je tam za Cajthamlovou, druha cte zasadne v nemcine a treti vari jen s internetem :o
lepsi nez sem ocekval :)

21
kanárek
Reagovat

Tak co? Jak to vypadá?

22
Prochor
Reagovat

Ten Michal vypadá jako zkušený balič. Uvidíme vliv mamky a ségry.

23
Bazinga
Reagovat

jááááj !! :-)))))

24
okkvp
Reagovat

20 -Dvě jsou tam za Volejte Věstce
Erika s německou knihou dost pobavila

25
Elko
Reagovat

koc: :D dobre vystihnuté. Tá falošná Nemka, mimo jiného aj SBSkárka bude asi dobrá šleha :).

26
Bazinga
Reagovat

kanárku zatím HODNĚ DOBRÝ !!!! :-D

27
koc
Reagovat

25 – tak ta nemcinarka podle toho co rikala scte spis scenare k nemeckemu pornu 70 let jak minuly tydne zminoval Zdenda :)
Guten tag
ich liebe dich
ja ja ja noch nochc noch

28
Bazinga
Reagovat

já jsem zaječela i u matinky, co si pochvalovala shodu u „životního čísla 6“ :-)).

29
Elko
Reagovat

24: Volajte veštce :D

inak super poldecáky tam mali.

30
Bazinga
Reagovat

pokrač. 28 – zvlášť pikantní mi to přišlo v té souvislosti, kdy najela na smutnou vlnu a že opustila Tomášova tatínka, když klukovi byly 2 … :-)))

31
Bazinga
Reagovat

Hudák je BOŽÍ !!!! :-)))

32
okkvp
Reagovat

aj ja mam rada hlodavce !

33
Bazinga
Reagovat

tak ale pozor !! :-) Němčinářka je veskrze dobrá !!! DOBRÁ !! Jen dobrá !! Naozaj dobrá !! :-))))

34
galadriel
Reagovat

33 – SBS-kárka začína byt diagnoza…..

35
koc
Reagovat

nemohu si pomoct ale Tomas mi pripada jako ze je na kluky

36
okkvp
Reagovat

oni sú oba dobrá dvojka :-))))

ale už se těším na tři děti !!!!

37
Bazinga
Reagovat

35 – chystala jsem si do rekapu. On je latentní homosexuál jak vyšitý… možná o tom ještě sám neví.

38
Bazinga
Reagovat

:-)), nevíte proč tam všechny ty nevěsty furt sedí v bundách ???? :-DD

Očekává ještě někdo, že Dominika roztáhne šálu a začne skandovat nějaká připravená hesla ??? :-))

39
koc
Reagovat

ne mama ozen ma .. ale mam hlada kamaradku :D

40
Bazinga
Reagovat

:-D
to bylo hodně dobré, nicméně ještě lepší bylo, jak to maminé stýskání Miško rychle utnul

dáš si kávu, alebo čaj ?

41
koc
Reagovat

joj psychoterapii jsem na baleni pouzival tez ;-) ..
nejlepsi balici hlaska – mas nadherne modre oci .. jako studanky .. jen se do nich vychcat ;-)

42
Bazinga
Reagovat

34 – galadriel :-DDDDD !!

43
Elko
Reagovat

hudba Akty X pri veštici nemá chybu :D a Hudák je proste Hudák :)

44
Bazinga
Reagovat

41 :-DD a dala ?

45
koc
Reagovat

44 – na tuto sem dostal kazdou :) ..

46
galadriel
Reagovat

tam už to vyzerá, že ruka v rukáve….teda…u nás sa hovorí…už je ruka v….ehm…nohavičkách….(červená sa) :-))

Inak zdravím všetkých po dlhšeeej odmlke :-)

47
Bazinga
Reagovat

45 i hnědooké ????

48
koc
Reagovat

ahojky galadriel .. nebyt Elka tak ani nevime ze se za Starym Hrozenkovem neco deje .. nechala jsi ho v tom samotneho

49
anja
Reagovat

sleduju to přesně od „ja mam rada hlodavce“ 8-)

50
galadriel
Reagovat

48- samého a ešte aj v Prahe….chudátko…ale obstál na jedničku s hviezdičkou :-)

51
koc
Reagovat

47 – jj jen poupravena verze :) .. ale i kdybych to poplet tak barva je rozhdoen ta posledni vec na kterou to devce bude myslet :) ..

52
koc
Reagovat

ta tridetna je pekne afektovana :)

53
galadriel
Reagovat

tak táto dievčina je presne pre Tomáša, ktorý o sebe ešte niečo nevie.

54
Elko
Reagovat

50: ;-)

55
Bazinga
Reagovat

:-) nevěsta z Litoměřic je hoooodně doooobrá … :-))

56
Viktorie
Reagovat

Starší ženská!!!! :-D

57
galadriel
Reagovat

ten chlapec hovorí o sexe?? a určite???

58
Bazinga
Reagovat

:-DDDD – já se picnu !!!
Ber si dovolenku ! :-))

59
koc
Reagovat

takto mluvit pred matinkou tak ji slehne .. moje mamka si o me porad mysli ze jsme nepoliben a takove soky bych ji rozhodne nedelal :o

60
Bazinga
Reagovat

ženy !! Nepřestávejte zpívat !! :-D

61
koc
Reagovat

kdyz tak sleduju a posloucham Michala tak se zde nejspis odehrava pouze reklama na jejich penzion .. tam je to ztracene

62
koc
Reagovat

trapne ticho :)

63
koc
Reagovat

tak tridetna Sarka asi uz chape :)

64
anja
Reagovat

samé šestky, to bude peklo

65
Bazinga
Reagovat

jako všechno uvnitř až po ven, jóó… :-))

66
galadriel
Reagovat

prepáčte….ale Šárka sa nedá počúvať….to je horšie ako skrížená inžinierka zuza a kleo.

67
Bazinga
Reagovat

němčinářka už cítí, že je trochu zle…. :-)

68
koc
Reagovat

co je take stromokocur ?

69
koc
Reagovat

nemcinarka bude muset vytasit novou frazi jinak ztrati pozici :)

70
galadriel
Reagovat

68-stromokocúr je madarský preklad veveričky (madar hovoriaci po slovensky)….ale nejak som to nepochopila v tej jeho súvislosti.

71
Bazinga
Reagovat

69 – tak ne-e, bude trumfovat délkou koncertů :-D

72
koc
Reagovat

70 – to ja taky ne .. nejak mi to tam nesedelo .. a proto sem si rekl ze nejspis mluvi o nejakem jinem zviratku a nebo nemoci :)

73
Elko
Reagovat

Nemčinárka bola na Erosovi! Tak nezáviďte :)

74
koc
Reagovat

nemcinarka nejspis patri mezi zeny ktere si delaji velmi rychle majetnicke naroky a myslim ze uvidime brzo prvni vrazdu v dejinach slovenskych RS :)

75
Bazinga
Reagovat

jestli slečna kérka vytasí z rukávku 5 hodinový poslech nevimčeho, tak co myslíte, přijde němčinářka s nějakým hudebním maratonem ? :-D

76
galadriel
Reagovat

72-som taká citlivá veverička, behám po stromoch, ostrihala som si chvost, nemám rada opery a inaaaak…ako sa ti páčim??

77
galadriel
Reagovat

74- bude to vo držku ??

78
Bazinga
Reagovat

74 – no ale tak pozor, já ji chápu !

a) přišla první
b) NIKDO na ní ještě nenašel žádnou špatnou vlastnost
c) UMÍ NĚMECKY !!!

a pak přijde nějaká málomluvná pokérovaná operafilka a měla by přijít o ten sex, na který by si musela vzít dovolenou ???

79
koc
Reagovat

76 – nic moc ale je v ni velky potencial .. bude neco jako MArianova exmanzelka :)

80
galadriel
Reagovat

ja nemôžem….

81
Elko
Reagovat

Už viem koho mi pripomína Afektgirl – BARTOŠOVÚ :)

82
koc
Reagovat

nevim jak vy ale ja si musel i tridetne zlumit zvuk .. ma neprijemny hlas a podivne tahavy prizvuk :(

83
galadriel
Reagovat

81 – Bartoška ho má taký sladký….hentá taký rezavý nepríjemný….
a hlas skoro vypínam pri nej.

84
Elko
Reagovat

ale reči má podobné ako v Kaprovi na torte :)

85
Bazinga
Reagovat

jáj děti !!

takže pro mě nejdůležitější informací je, že autorom komentárov je Barbora Vallová ;-). Barbora, ich liebe dich ! – jak říkáme my, němčináři !!

86
koc
Reagovat

po prvnim dile mohu s cistym svedomim rici .. toto bude jen o neco malo horsi nez prvy Farmar .. pokud bude nemcinarka vrazdit tak lepsi :)

87
espn
Reagovat

je to čisto slovenská verzia

Reagovat

Sakra uz aby to bylo nekde v archivu, stihnul jsem zkouknout jen zaverecne titulky :D

89
okkvp
Reagovat

no – a já tu roním slzy protože poté co Miško zavelel dáš si čaj se mi odporoučel internet a kdesi v háji byl až do teď. Jdi žhavit archiv, esli už to tam bude, protože jinak neusnu …. já tušila, že to bude mít potenciál, tohle snad ani nejde zabít, ať žijí slovenské podzimy!!!

90
galadriel
Reagovat

no vieme lepšie robiť reality ako hrať futbal :-)

91
Elko
Reagovat

90: Galadriel ten futbal :( …ale aspoň sme sa zabavili pri mame.

92
Elko
Reagovat

V archíve to bude za pár sekúnd aj včera boli všetky novinky hneď v archíve, tak čekujte joj.sk :)

93
koc
Reagovat

nejnadejnejsi jsou – tridetna afektovana a nemcinarka

94
koc
Reagovat

budu se muset spojit s kamosem z Hodonina aby mi podal nejake reference na latentniho Tomase ..

95
okkvp
Reagovat

je tam zatím prdlajs :-(

96
Bazinga
Reagovat

ono to jede v 1:30 znovu, tak jestli to tam nedají až pak.

97
okkvp
Reagovat

96 – jo, to by mohlo být, ale do půl druhý asi nevydržím

98
Bazinga
Reagovat

zítra je taky den, kolegyně ;-) A jestli vydržíš až do večera, tak si to můžeš přečíst v rekapu … :-D

99
kanárek
Reagovat

Fagot! Taky čekám do zítřka…jsem ráda okkvp, že se budeš dívat se mnou :-)

100
okkvp
Reagovat

98 – Milá předsedkyně, v sílu tvého slova věřím bezmezně – taky už tě nějakou dobu znám, i když se neodvažuji ani tušit k čemu všemu se dokážeš vybičovat – ale přece jen – číst a VIDĚT je něco jiného

101
Bazinga
Reagovat

:-)), já vím, to byl jen takový fóreček na dobrou noc. mmj. jak se cítíš, když jsi mi u mého historicky prvního článku s diskusí sebrala 100 ? :-D :-D

102
kanárek
Reagovat

Bazinga, okkvp to tak jistě nemyslela… to bylo jen takové malé bezděčné smesviňovské škobrtnutí :-)

103
okkvp
Reagovat

já dobře :-) Ty si užívej jako autorka, já se stovky nejspíš nikdy nedočkám a koukej jak na tvém úspěchu usilovně a nesobecky pracuju

104
Bazinga
Reagovat

102 :-D
103 dobře týýý ! :-)). Jinak tohle samozřejmě není moje zásluha, tenhle pořad si to udělal sám …. zní to divně, když se to takhle napíše, že ? :-))

Reagovat

No rozhodne Jojka s tim hozenim do archivu vubec nepospicha :(

106
okkvp
Reagovat

105 – taky to zatím marně lovím, přitom na FB akási Tinka šialena před 11 minutami píše, že už z archivu zkoukla

107
koc
Reagovat

muzete mi nekdo vysvetlit proc je na strankach mama ozen ma 8 mamanku ale vysila se jen o 4 z nich ? ti ostatni se budou vysilat az ve verzi primy (a nebo vubec protoze s tim prima nema nic spolecneho?)

108
Bazinga
Reagovat

107 – jj, já to taky tak očekávám.

109
okkvp
Reagovat

Vývoj v archivu JOJ – ještě před pár minutami tam měl pořad alespoň svoji kolonku – už tam neni a keď dáte vyhľadávať, tak se objeví již známá zrnící obrazovka s nápisem Jojka je dole.
(zatím nalezen jen jakýsi odkaz kamsi na Rapid, ovšem ne moc důvěryhodný)
Že já káča šla v jednu spát !!

110
Bazinga
Reagovat

109 – čočkuj to i na http://www.mamaozenma.sk (videa). Jinak mě to včera už po druhé nepustilo… :-(

111
okkvp
Reagovat

předsedkyně čočkuji, ale tam vypadají, že spinkat budou ještě mnohem déle :-(

– jakože koukat on-line na tu noční opakovačku tě to nepustilo? smazat cookie jsi zkusila?

112
Bazinga
Reagovat

111 – koukat on-line mě to nepustilo, cookie jsem se nepokoušela smazat. Udělala jsem 2x F5, pak vypustila polohlasně asi 3 vulgarismy a šla jsem spát. Kdo mohl tušit, že archiv zkolabuje … !!

113
okkvp
Reagovat

hm, tak v archivu už je chlíveček zpátky (o kousek výš) obrázek videjíčka s nadějnou šipečkou tam je, ovšem odkaz vede na stránku ofika, kde je zatím ještě půlnoc (pondělní) – ale snad to znamená, že v jojce přece jen někdo pracuje a jen zatím ten odkaz neumí vložit správně

115
okkvp
Reagovat

tak jsem to dokoukala, těším na příště.
Šárka má úžasný přízvuk, to už jsem dlooouho neslyšela :-)))) A ty moudra – to je škoda tlumit zvuk, to o strašně moc přicházíte

116
kanárek
Reagovat

115- Mi trochu připomíná ten vtip o žábě, která nesměla s ostatními zvířátky na výlet :-)

117
Bazinga
Reagovat

přidána rekapitulace. Navzdory tomu, co strašného se dneska stalo v Rusku.

118
koc
Reagovat

ocekavam od tebe Bazingo minimalne 40 normostran textu ;-) ..

119
koc
Reagovat

tak uz sem se dlouho nezasmal .. hlavne u smutny pribehu napadnice Eriky a jejich spolecnem skonu na pude :) .. dekuji za vylepseni ne moc pekneho dne

120
okkvp
Reagovat

118 – nesmíš nám na předsedkyni klást tak vysoké požadavky, taky jí musí zbýt energie do diskuzí

121
kanárek
Reagovat

Co se proboha zase stalo v Rusku?

122
koc
Reagovat

120 – kdyz ja si tak rad ctu .. pro me by to klidne mohla JOJka vydavat knizne :) .. o to vic sem rad za povedeny rekap Bazingy ktery je velmi zabavny .. ne jako nektere me suche

123
koc
Reagovat

121 – pust si HYDEpark

124
koc
Reagovat

121 – spaldlo letadlo s hokejisty Lokomotivu Jaroslav (z nasich jsou po smrti Vasicek,. Marek, Rachunek .. ze slovaku Demitra :(

125
kanárek
Reagovat

Hrozný, v tom Rusku se snad lze bezpečně pohybovat jen pěšky.

126
galadriel
Reagovat

124 – R.I.P :-(

127
Bazinga
Reagovat

kocu díkes za pochvalu :-). A když tak rád čteš… tak se musím zeptat … i maily ? ;-))

128
okkvp
Reagovat

Psala jsem, že si tipnu počet veselek a múr až po odvysílání. Tož veselka by jedna být mohla, múr bude povícero – např u Stromokocúra imho hrozí 3-4 – to keď by se kérka náhodou rozhodla vzít si jednodenní dovolenou

129
koc
Reagovat

127 – do me staci jen kopnout .. uz odepisuju :)

130
Bazinga
Reagovat

128 :-D, ta je dobrá, že jo ? Kérka se jedním očkem podívá a stromokocúr si cikne do gatěk ;-)

131
galadriel
Reagovat

Predseda super rekap…slovne brilantný, postrehovo bezkonkurenčný.

132
Bazinga
Reagovat

galadriel díky :-)

133
kanárek
Reagovat

Taky mi Lucie připomíná Magdu Vášáriovou- spíš úsměvem a ten Miro zase trochu obrýleného Olivera Twista z Rebelů :-)

134
okkvp
Reagovat

130 – No právě. Očekávám, že stromokocúr v nejbližších hodinách prodělá kompletní ztrátu ochlupení a na závěr si bude připadat, že narazil ve dvoustovce do betonové zdi

135
okkvp
Reagovat

kruciš, už zase jsem zapomněla za rekap též vyslovit velké díky :-)

136
kanárek
Reagovat

Se divím, že se nejedící holky nechaly tak snadno přesvědčit…i když dívat se jak to drtí mezi zuby jak piliny bylo pro hostitelku asi utrpení na druhou.

137
Bazinga
Reagovat

díky, díky všem !! :-)

134 – Stromokocúr je zcela mimo její rozlišovací schopnost… ta si tak zlehka zašpásuje s nervovou labilitou němčinářky, 2x si vychutná pohled na chlapce jak slintá, pak prohlásí Adieue a zmizí v Brně … ;-)

138
koc
Reagovat

jdu si pustit toho stromokocura jeste jednou .. vcera jsem to nepobral a vy mi v tom delate jeste vetsi gulas :)

139
koc
Reagovat

aha :) .. on rika – Ona je takovy tvrdsi typ. Ja jsem zase takovy mekci. Proste stromokocur. – tak jsme to nepochopil vcera spravne :) .. asi byl vystraseny z tech vsech kerek a nejspis si popletl zviratka resp . mineral .. na slovensku je uveden jako nultý mineral – stromokocur (chem znacka MiRO25)

140
koc
Reagovat

ty brdo .. zacinam ujizdet na reci tridetne Afektgirl .. neco podobneho uz sem nekdy v telce slysel .. jen si nemuzu vzpomenout co to bylo abych to mohl porovnat :(

141
Wally
Reagovat

Miško je jak Jakub z Farmy a Miro mi přijde jak Miro Žbirka zamlada
Koc-mě ta Afektgirl taky někoho strašně připomíná

142
Bobby Brown
Reagovat

Také mi to nedalo a kuknul jsem to.

1) Zaplaťpánbůh to komentují Slováci – moc jsem se bavil.

2) Zatrnulo mi, když se 30letý Michal vytasil s porno frťany. Asi jsem starý, zaprděný drevokocúr, ale ve 13 sranda, ve 30 na uvítanou případné partnerky…? Úlet.

3) Hvězdou dnešního večera se stala Šárka z Litoměřic. Její verbální projev nemá chybu! :-D
U ní bych měl opravdu velký problém, abych nevyprskl smíchy, sotva by tu kušnu otevřela. Ale jinak to může být hodná ženská, to vo to nic. Šárka mě bavila dnes nejvíc. :-)

143
kanárek
Reagovat

142- BB 1) áno
2) taky jsem se ptala proč? Ale možná je chce spíš odpudit,než se seznámit.
3)Dnes jsem plně pochopila to přísloví Mlčeti zlato. Ale případný partner to může snadno eliminovat sluchátky nebo hlučným koníčkem.

144
kanárek
Reagovat

Zdálo se mi to, nebo ten sexuální maratonista Miro prohlásil během výkladu něco jako …“keď NÁHODOU už niečo…tak si zober dovolenku“ ? Znamená to, že jeho milá možná zas tak moc dní dovolené potřebovat nebude? :-)

145
Bazinga
Reagovat

144 :-), mě jen mrzelo, že maminka nebyla v záběru celá… Na ní je docela dobře vidět, co si tak asi v duchu myslí. Pakliže by jí kamera zabírala v té situaci, kdy se Miro holedbá výdrží jak Stachanovec, my bychom měli o jeho schopnostech mnohem lepší přehled.

146
kanárek
Reagovat

145 Tak. Ale taky moc pěkně bylo vidět zoufalství na té pohostinné mamince, jež si připadala, jako by těm nápadnicím servírovala pečené cvrčky nebo myší holátka v medu….sorry nemohla jsem si pomoct :-)

Zato Tomova rodina zatím působí tak happy, že to až působí nevěrohodně. Takové blond usmívající se masky.

147
lola
Reagovat

koc 140 – Jana Břežková – http://www.youtube.com/watch?v=ej-Yb8kwbI0 – tady je dost civilní, ale jestli si ji vybavíš, jak uměla být afektovaná, tak je to ona, mně teda naskočila okamžitě :-)

148
Bazinga
Reagovat

146 – víš co, maminka od Toma MUSÍ být rodinná příslušnice od té slečny, co chtěla Bušáka… já jsem si původně myslela, že je to dokonce ona… a pak jsem si uvědomila, že asi ne, ona měla psa, ne syna, že ?

149
kanárek
Reagovat

148- Taky jsem viděla Janu ve starším a mírně upraveném vydání. Trocha peroxidu, trochu víc líčidel a trochu menší pes :-)

150
Wally
Reagovat

147,149- obě máte pravdu, ale mě se vybavily filmy od Formana, tam ty holky mluví naprosto stejně

151
lola
Reagovat

150 – jenže u těch naivních náctek se to jaksi snese, kdežto tohle (Liberec) je katastrofa :-)) (Břežkovou mimochodem mnohokrát skvěle ztvárněná).

152
Bazinga
Reagovat

151 – to, že má Afectgirl 3 děti neznamená, že se nemohla zaseknout a že uvnitř nemůže být stále „náctka“ :-). Je to roztomilé !!

153
Bazinga
Reagovat

jo a jinak… Liberec, Liberec … zřejmě tam mají ti podivíni nějaké hnízdo… nebo co ;-).

154
okkvp
Reagovat

153 – není Šárka náhodou z Litoměřic?

155
lola
Reagovat

154 – no možný to jéééé :-)))

156
Kapi
Reagovat

Skvěle napsaná rekapitulace! nekecam – i kdyz je to proti bombonu – nekolikrat jsem mocne vyprskla! (ale na obhajobu, mimo monitor, pac sedim sikmo )

157
Kapi
Reagovat

Afektgril mi pripomela vzhledem Veru z VyVolenych trochu- i tim naklonem na stranu.

Ten vyraz Tomase ( na 100% minimalne BI) a te druhe na balkone pri jejim projevu byl skvely a bylo videt jak si preji aby ztichla v kombinaci s naprostym nechapanim, jestli se jim to jen nezda.

158
Bazinga
Reagovat

156 :-), díky ! Jsem ráda, že rozesmálo ;-)

159
Elko
Reagovat

Bazinga:
1. chvááálim repap! Pobavil ;)
2. kde si nechala tú oskarovskú večernú scénu, kde Mišo s mamičkou Vierkou hodnotia nevěstinky a nevěstinky ohovárajú mamičku a jej mamičkin cecok? :)
3. ďakujem za spomenutie v rekape.

PS: ty máš ráda mezery, že jo? :-)))

160
Bazinga
Reagovat

159 –
ad PS: bez mezery ani ránu :-DDDDD
ad 3 – nz
ad 2 – jestli ještě jednou budou zabírat ten jediný opravený roh v té jediné opravené místnosti u Miška doma (a jako pozadí pojede ta neustlaná postel… bordel na psacím stole), tak pak to vybalím, ale zatím jim dávám ještě šanci uniknout mému vražednému ostrému brku
ad 1 – vďaka :-)

161
Prochor
Reagovat

Viděl jsem jen torzo ale zaujal mně ten maník, co se chce sice oženit ale potom žít v celibátu jestli jsem to pochopil. To nebule lehký.

162
kanárek
Reagovat

161- Prochore, kohos myslel? Není mi to jasné a znova se mi dívat nechce…

163
Bazinga
Reagovat

162 – myslím, že viděl Miška na schodech s Erikou. A protože je mu občas špatně rozumět (Mišovi), tak Prochor slyšel akorát „chcem sa ženiť“ …. „celibát“ … a protože v tomto pořadí, tak mu z toho vyplynul 161.

164
kanárek
Reagovat

163- Jo jo, a on ten chudák přitom naopak mluvil nezřetelně o tom, že by rád celibát předchozích pěti let zrušil :-)

165
joplin
Reagovat

Dobrý den , zdravím…nedalo mi to a koukám na první díl znovu a vychutnávám si “ drobné nuance “ , které mi unikly :-) Marná sláva , Slováci tenhle druh pořadů umí… BiTom mi pekelně připomíná Jandáka…a úplně na větvi jsem ze Šárky , jakmile promluví , tak jsem se přistihla , jak tlačím a pomáhám jí s tím zpěvoprojevem , páč se nemůžu dočkat až bude pokračovat…a nikdy nezklame – takový zpívající Bohem , stromy i veškerým univerzem milovaný třídětný / trochu starší .-) / tvoreček…

166
Prochor
Reagovat

Budu se dívat pozorně což slibuji před svými druhy. Kromě toho budu chodit pravidelně k volbám a volit doporučené strany. Nebudu se chovat jako protirómský extrémista a na veřejnosti se budu pohybovat v neprůstřelné vestě a s přilbou na bílé hlavě.
Budu souhlasit s každým výrokem Václava Mikimause i kdyby odporoval všem mým zkušenostem a morálními zásadami.
(konec modlitby uvědomělého pracujícího mládence)

167
Elko
Reagovat

Tak zajtra opäť ohovárame :D, dúfam, že Bazinga má už článok pripravený :)

168
Bazinga
Reagovat

:-), mám :-D

169
kanárek
Reagovat

166- Prochor :oD !!
Mimochodem, to je snad to nejdelší, co jsem od tebe četla :-)…

Přidat komentář