Panáček v reality show

Mama, ožeň ma! startuje už za týden

29. Srpen 2011 | napsal(a): | reality show: Mama, ožeň ma!

Původně plánovaný společný projekt TV Prima a TV JOJ se, pro mě z neznámých důvodů, začíná vysílat pouze na Slovensku a to od 6. 9. 2011 každé úterý ve 21:15. Kolik má mít tato doku show dílů, je prozatím, dle slov generálního ředitele TV JOJ, „tajomstvo“.

V anglicky mluvících zemích se zoufalé matky s nadějí v hlase ptají : „Who Wants to Marry My Son“ v srdci Evropy si mamánek ráno na peci protře očka a rozkazovacím způsobem oznámí: Mama, ožeň ma!

Tak jak to tedy bude?

Půjde o to, aby se 8 provozovatelek mamahotelů znovu nadechlo a začalo žít svůj život, nebo o maminky, které potřebují mít pod kontrolou svoje chlapečky napořád? To nám už za 8 dní prozradí tým – Barbora Valová (výkonná producentka), Mišo Hudák (komentář) – tedy osvědčená sestava z oblíbené slovenské show Farmár hľadá ženu.

Jak se těšíte? Nasadí slovenská verze opět laťku tak vysoko, že jí česká bude muset s ostudou podlézt?

upoutávka : http://www.joj.sk/

Bazinga

jsem předseda. Předseda klubu smesvině. Moje rekapy ke slovenským seznamovacím reality show jsou touhle funkcí poznamenány.

Mama, ožeň ma!

Diskuze k článku

Počet komentářů: 13
1
Elko
Reagovat

Tak Bazinga, gratulujem k prvému článku na Panáčkovi… šampanské otváram na tvoju počesť :D

2
Bazinga
Reagovat

:-), děkuji za spolupráci ;-)

3
okkvp
Reagovat

píšící předsedkyně – no to je bombááá :-)))

4
okkvp
Reagovat

na pořad se samozřejmě s nadějí podívám – možná by také mohlo vysílání zatím pouze na JOJce znamenat, že na české mamky by to mohlo být příliš silné kafe

5
koc
Reagovat

Diky za info .. alespon se cas vysilani netluce s jinym poradem

Bazingo :o .. ze ty jsi si precetla diskuzi o tisknuti novinarskych prukazu pro autory clanku a sestavovani Holubi letky? ;-)

6
Bazinga
Reagovat

koci :-)), ne-e. Kouzelná průkazka klubu „smesvině“ mi otevírá jak lítačky, tak dvířka zavřená na petlici, s přibitými prkny, přelepená policejní páskou, či samolepkami od exekutora :-D.
Mimochodem, viděla jsem na „MOM“ upoutávku (neumím ji tady přilepit) a vypadá to fakt dobře ;-).

7
Prochor
Reagovat

Mamánci už jsou nastoupení s hrůzou v očích a očekávají nejhorší chvíle v životě – seznamování s ženou. A ještě ke všemu bude dělat rekapy sarkastická Bazinga? No to bude masakr.

8
Bazinga
Reagovat

:-), Prochore díky, to je milé !! :-)

v upoutávce mě naprosto rozsekalo :

1. zřejmě „zaokrouhlující mamička“ uchazeče, kterému pracovně říkám „číslo 4“, /nebyli schopni se se synkem shodnout, kolik mu je vlastně let/

2. „číslo 3“, který na kameru oznamoval „jsi perfektná !“ buď TĚSNĚ před infarktem, nebo TĚSNĚ po vyvrcholení

3. „číslo 8“, který připustil, že „mamka byla kdysi taky štíhlá“

a pak situace, kdy panna nevěstinka zjevně postoupila do dalšího kola, protože buď jediná, nebo první v místnosti , uměla přeložit z mateřštiny do němčiny docela těžkou větu … :-). „miluji tě“

9
Elko
Reagovat

a čudujem sa, že si nezhodnotila ešte tú čo hovorí, že sa cíti ako v ústave na psychiatrií :)

10
Anonymní
Reagovat

Ještě chci připomenout, že v pondělí začíná rekap slovenských VV a hlavně v pátek začíná mé nejoblíbenější RS Let´s Dance, kde se nám předvede m.j. Gábi Gunčíková s Modrovským.

11
Prochor
Reagovat

Četli jste můj anonym? :-)) Zase jsem se zapomněl podepsat.

12
mareska
Reagovat

Zdravím všechny a předsedu klubu „sme svině“ zvlášť…to zase bude masakr…doufám, že mají všichni zaplacené členské příspěvky…pokud to bude tak šťavnaté jako slovenský farmář, máme se na co těšit…předsedo, já se tak těším :)

13
Prochor
Reagovat

Tak Bazingo bruš pero. O chvílu začíname.

Přidat komentář