Panáček v reality show

Poslední Duel (9. 12.)

9. Prosinec 2005 | napsal(a): | reality show: VyVolení

Poslední Duel VyVolených
Michal vs. Vladko, Prima a antidepresiva 236618 : 516057
O 11mil. bude bojovat Vlado, Katka a Jindra

Vytaženo z komentářů pod tímto článkem:

Vlado na začátku VV řekl – „Pamatuj si, že to vyhraje ten největší hajzl“. Že by se trefil? :))

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 96
1
IvoM
Reagovat

Vladko bere vse :(

Reagovat

Vyhrál lepší, nuda jde domů. Tak to mělo být už dříve!

3
888
Reagovat

Nechápu v čem je Vlado lepší – vyvolenější… V tom, že pobyt ve vile nezvládá a hroutí se? To je skutečně otázka, ne ironie…

Reagovat

Mě nevadí, že se hroutí, mě vadí nuda a on je bohužel pro michala výraznější. Přestože jsem poprvé do reality-show posílal hlas, celkové vítězství mu nepřeji na úkor Jindry;)

5
g-inn
Reagovat

Vv pro mě končí, gratuluji budoucímu vítězi Vladkovi. Za to co předváděl 2/3 pobytu si to určitě zaslouží. Fandil jsem ale Michalovi a myslím kdyby si, že Primě teď spadl velký kámen ze srdce. Nemá cenu to dál rozebírat… Myslím, že se Michal rozloučil stylově a že se za nic co udělal ve vile nebude muset stydět a že ty 3 měsíce ve vile zhodnotí ve svém dalším životě.
4 888: Jde hlavně o to, že ohromné množství lidí si vsadilo na Vlada, jako budoucího vítěze. Podle sázkových kanceláří je to až 75% veškerých sázek.
Tím nechci říct, že Vlado nemá příznivce, ale je v tom i něco jiného, kromě přání TV Prima a Vladkových fanoušků.

6
g-inn
Reagovat

Jej, do druhé věty se mi jaksi připletlo „kdyby si“ což tam samozřejmě nepatří – zkuste si to odmyslet;).

7
Karel
Reagovat

haha owned ! Vladko ftw

8
g-inn
Reagovat

Do třetí věty:D, ehm, už radši zmlknu…

9
Ruth
Reagovat

VLADKO 4ever !! :-D

10
888
Reagovat

Když to posuzuju z pohledu „komu chci dopřát výhru“, tak rozhodně ne člověku, kterej nezvládá sám sebe, ukazuje svojí ubohost a slabost… Neříkám, že Michal je pro mě prototyp vítěze… Snad nejspíš Jindřich – a není to pro jeho bavičství, ale proto, že respektuje individualitu každýho z nich a necpe každýmu „soudy“, který nikoho (zdá se) nezajímají…

11
Michigan
Reagovat

888: Ja jsem nechtěl ve finále Michala a to se splnilo… takže jsem šťastnej :)

12
Rena
Reagovat

Jindřich by bohužel nerozklíčoval, co jsi o něm napsal. Tomu výhru? Ten tam je jenom do počtu a aby si užil. Když se něco řeší,tak se nudí a zívá.

13
888
Reagovat

A není právě „v pohodě“ přežít? Prostě ustát atmosféru a zachovat si chladnou hlavu? Chápu, že to lidi nezajímá, ale teď ke konci je to přece jen o něčem jiném… Nebo se pletu?

14
Ann
Reagovat

Dle výsledků hlasování soudím, že jsme národ psychopatů. Víc snad ani nenacházím slov, neboť hlasovat pro Vlada, který ve finále show je na hypnotikách, může jen zase psychopat. Howg.

15
Markoff
Reagovat

clanok trefne zhodnotil kto hral proti komu

teraz uz len dufat, ze sa ludia uvedomia a miesto triestenia hlasov medzi Jindru a Katku sa dohodnu na spolocnych hlasoch pre Katku oproti sfanatizovanym priaznivcom Vladka, ktori ho budu obhajovat zrejme aj keby tam vyvrazdil polku vily…

opravte si info v pravom stlpci nech tam je Jindra, nic proti katke ale ma najnizsiu sancu na vyhru a hlas jej poslany je vopred zahodeny a radsej nech ho hlasujuci poslu Vladkovi ci Jindrovi

16
888
Reagovat

Ann – 100% se připojuju…

17
George
Reagovat

to Rena

Ale ono se nic neřeší.

18
Markoff
Reagovat

ann neber to tak zle, ber to tak, ze pre Vlada hlasovalo 50tis divakov z ktorych poslal kazdy v priemere aspon 10 SMS zatial co pre Michala hlasovalo 100tis. zdravych hlasujucich ktori sa vsak neunuvali s viac ako 2 hlasmi…

schvalne bych bol zvedavy na prieskum kolko poslal bezny hlasujuci v priemere Vladkovi a kolko Michalovi, myslim ze nie som vyssie daleko od pravdy

pokial nebude limit 1 SIM = 1-10 hlasov ale bude mozne poslat z 1 cisla 1000 hlasov tak je jasne, ze to je nerealne hlasovanie nezodpovedajuce naladam medzi ludmi s tazkym ovplyvnenim zo strany TV a stavkovych kancelarii svo svoj prospech

19
Ann
Reagovat

Markoff, buď v klidu, lidé – český národ – si neuvědomí nic. Cením si slovenské vyvolené, že se téměř jednohlasně vyjádřili, že ve vile nadále chtějí Michala. Asi vědí moc dobře jak se s Vladkem žije..

20
MilanoP
Reagovat

Ja jsem zpocatku Vladovi fandil. Michal me nejak obzvlast nenadchnul,ale to co prevedl posledni dobou Vlado,je az nechutny. Hraje to na to jakej je chudak a jak je mu ublizovano,ale podle meho soudu,patri v soutezi mezi lidi co naopak dokazou ublizit ostatnim. Je mistr v tom jak v hadce divakum podstrkava to jak on je ten dobrej,jak je ublizovanej a ten druhej dela vse spatne a je ten nejhorsi..Vlado je nechutna kreatura a reknu Vam,ze se stydim za to, ze ma stejnou narodnost jako ja… Je to muj nazor a nikomu ho nevnucuju. Vyhru ted uz preju jedine Jindrovi,ale Vlado je diky Tv prima asi vitezem uz od zacatku…

21
Markoff
Reagovat

Vladkovi hlasujuci su proste taki ako on – sfanatizovani a ochotni poslat kopec SMS, Michalovi taki ako on – racionalni pragmatici, ktori sa neunuvaju poslat trebars ani 1 SMSku

a pak tu mame este obrovsku skupinu ludi ktori beru reality show povrchne a info cerpali zo zmanipulovaneho bulvaru a zostrihov Prima kde sa im vobec nedivim ak hlasovali proste pre lepsieho Vladka, aj ked neboli jeho ultrafans

22
Ann
Reagovat

Ještě k tomu manipulování Primy: všimli jste si, jak Linda, kterou Michal „topil“ a „obtěžoval“ chtěla zpátky Michala? Kdyby Michal Lindě opravdu ubližoval tak by ho asi zpátky nechtěla..

23
Misak
Reagovat

VV sleduji….Vladko je hroznej a normalne bych mu hlas neposlal,ale já tak strašně nesnáším Michala, ty je ho odporný ksichty a to jak vždycky odpovídá a přivírá ty oči………..strup jeden…už jen proto jsem mu poslal SMS. Ale v Duelu pošlu Jindrovi.

24
George
Reagovat

Inu, doufejme, že se ta kreatura do neděle úplně zblázní. A pokud vyhraje, výhru si stejně moc neužije. Půjde od stresu ke stresu, od konfliktu ke konfliktu, od problému k problému.

A výhra přece není 11 M. To je jen hypotetické. Jde pouze o tu roční sumu a byt jako trvalou hodnotu. Jinak bude záležet na nich, kolik z toho do budoucna vytřískají.

Zatím projevil samostatnou aktivitu pouze JPZ. Napsal knihu. Je to něco jiného než být vyfocen na bilbordu s pivem. Je to vlastní aktivita. A ať je již v knize cokoli, musel určitě trochu myslet.

25
Runer
Reagovat

Jednoznačně je vítězem celé hry Vladko. Jindrovo vítězství je jen naším nesplnitelným přáním. Přístup k NETu a větší šanci na získání nezkreslených a podrobných informací má zatím jen mizivé procento diváků.
Dnes mi Michalova prohra dost vadí, ale Vladkovi musím přiznat, že mne první 2/3 hry bavil a fandil jsem mu. Patří určitě k těm, kteří si ji zaslouží. přestože se mi tohle opravdu píše blbě, *z venčí* objektivně hodnotit chování a excesy někoho, kdo 3 měsíce žil v naprosto nereálném prostředí, nelze.
Může to být o pocitech. Ty moje jsou takové, že bych Vladka, potažmo manipulující Primu nejraději *zahlušil*, ale upřímně, vyhrál-li by kdokoliv z této poslední čtyřky, zasloužil by si to.
**Vladko** za první 2/3 hry, **Michal** za poslední třetinu, **Jindra** za přirozenost, bezprostřednost a hlášky, **Kačka** za půvab, dobré srdíčko a čistou naivitu. Na každém z nich lze samozřejmě nalézt i spoustu špatného, ale to i na mně ;o)

Jediný, kdo si v této první řadě Vyvolených nezaslouží vyhrát, je Prima. Snad se poučí a příští řadu bude s námi i Vyvolenými hrát férověji.

26
Ann
Reagovat

George, souhlas. Vlado propadne paranoi, že mu prachy všichni závidí:) do Bohnic je kousek :-))

27
George
Reagovat

Lituji budoucí obyvatele Nové Harfy. Čeká je nekonečná série konfliktů, řevu, hádek, hulvátství a sprostoty. I když se možná najde slušný soused, který si váží sám sebe a ráznou domluvou přes obě tváře tomu běsnění udělá přítrž.

28
a
Reagovat

George 23:10- přesně tak. ;)

29
Ufon
Reagovat


Proboha proc?

Jsou chvile kdy nechapu, muze mi nejakej znalec prozradit kdy naposledy vyhral reality show nejakej neurotickej psychopat zfetovanej antidepresivy?
Mezi mejma znamejma neni nikdo kdo by fandil tomu excentrikovi, prozradi mi nekdo jake je socialni slozeni priznivcu Vladka? Je videt ze manipulace Primy prinesla sve ovoce. VV uz sledovat vazne nebudu, tahle particka je naprosto nezajimava

30
a
Reagovat

No, jak už sám Vlado na začátku VV řekl- „Pamatuj si, že to vyhraje ten největší hajzl“. Že by se trefil? :))

Reagovat

Vladko vyhrál. A co jako? Holt asi lidem přijde sympatičtější, mně také. Ta soutěž nemá absolutně žádná pravidla, neexistuje „zasloužil by si“ nebo „nedám to někomu s takovým charakterem“. Mě Vladko bavil a díky němu VV tak uspěli. Pro mne si to „zaslouží“.

32
Hell
Reagovat

a říká: No comment! Vynikající citát :)))

Jinak jsem znechucená a otrávená – vítěz dnešního duelu se dočkal jeho konce při vědomí jen díky dopingu ze strany pořadatele, dnešní sestřihy a reportáže o Michalovi a Vladovi – běs a hnus (pročpak ve vývoji jejich vztahu nebyla ta úchvatná chvíle, kdy Vladan ječel a lítal po vile s tím, že všichni mají být vyhozeni, protože jen on si zaslouží výhru!?).
A nakonec – omlouvám se, že se asi jako debil ptám znova – proboha, jak je to s tím potvrzováním sms??? Někdo tu (aspoň 2 lidi) psal, že mu potvrzení přišlo, mně ani jedno! Několikrát, když jsem někde narazila na něco, co mě opětovně nadzvedlo proti Vladovi, tak mě to nějak motivovalo poslat sms. Bylo to tedy od včerejšího večera (včetně noci) a během dneška, ale potvrzení žádně – tomu prostě nerozumím (ale mnohem víc nerozumím tomu, že Vlado může mít vůbec ještě nějaké příznivce :/ ), ale teď už je to jedno…

33
Runer
Reagovat

*Hell*: Potvrzování na hlasovací SMS nechodí. Nerozumím přesně proč, ale nějak by to asi moc zatěžovalo síť.
A jinak nešil. Je to jen hra. Možná že víc hra Primy na nás, diváky, ale nejvíc to (a něketří i svým zdravím) odnesou ti z vily. Vladko je toho zářným příkladem.

34
a
Reagovat

Runer- chodí, mně potvrzení doručení SMS přišlo. Prý to záleží na tom jestli tu službu operátor poskytuje.

35
Runer
Reagovat

*a*: Já má Oskara a nikdy mi doručenka nepřišla. ovšem na normální SMSky, které posílám třeba známým, chodí. Tak nevím…
Včera to v jednom komentáři odborně vyvětloval SUNicko, proč nechodí. A ten ví všechno ;o)

36
Misak
Reagovat

mě teda nic nechodí a nemyslím doručenku,kterou si každý hňup nastaví v telefonu. A myslím,že vůbec nechodí,protože by pak SMS byla dražší, zvyšuje to náklady provozovateli.

37
Hell
Reagovat

Runer: Já nešílím :), do toho mám hodně daleko (a hlavně na to mám „jiné obory“, u kterých se vztekám a jiné lidi, kteří mě zvedají ze židle :))), mně jen nejde do hlavy, že někdo to potvrzení dostal. Ale jelikož to bylo poprvé (a nejspíš taky naposled), co jsem se podobného hlasování účastnila, tak mi to vlastně nakonec může být jedno (já jsem jen taková hloubavá – někdo by řekl šťouravá – povaha).
Jinak Michalovi přeju hlavně, aby mu dopadl spravedlivě soud, to je pro jeho život mnohem důležitější, než vyhrát VV – to myslím smrtelně vážně.

38
a
Reagovat

Já mám Eurotel a potvrzení o doručení mně přišlo vždycky. Ať normálních SMS, tak i u tady těch SMS.

39
Ann
Reagovat

Mám t-mobile a potvrzovací sms mi přišly, ale moji máti na oskara nepřišly. Takže některý operátor potvrzovací sms posílá a jiný neposílá.

40
Runer
Reagovat

*Hell*: Souhlas. Ona celá hra je jen *epizodka* a to, jak si povedou v reálném životě, j možná důležitější, než nějakých 11 milionů (proboha, co to teď kecám!!!) :o). našlápnuto mají v podstatě všichni a nyní se ukáže, jak je kdo šikovný. Ty peníze nakonec mohou slabší náturu rozhodit tak, že se mu stanou prokletí. V psychiatrických léčebnách je dost těch, kteří v restituci získali solidní majetek a nakonec jim z toho *luplo*.
Nikomu to nepřeji, ale je to, abych použil výrazivo dnešního vítěze,…prostě tak. Tak to, ty wogo, prostě je ;o)

41
a
Reagovat

Hell; Runer- Přesně tak. ;)

42
ull
Reagovat

ad JPZ a psani knihy:

JPZ zadnou knihu nenapsal a kdyz kniha vznikla ani moc myslet nemusel, stacilo nadale slintat ty jeho nesmysle a chudak pani/slecna(?) to musela dat nejak dohromady.

43
Hell
Reagovat

a říká & Ann: Děkuji za info o potvrzení – já mám právě Oskara, tak to bude asi tím.

44
pp
Reagovat

proč soudíte někoho, kterého neznáte, jak Michala tak Vladka.
Ano je strašná představa, že Vlado bere depresiva, ale popravde, byt stale se stejnyma lidma, na stejnem miste, to se divim, že to bere jenom on.Nevidim v tom žadnou slabost.
Michal byl pro mne nejinteligentnejsi clovek ve vile. Ale svoji inteligenci srazel svymi narazkami a hlavne opravdu „ksichty“.

Dnes se ukazalo,že opravdu jsme velice chytry narod a to myslim vážně. Někdo píše, že jsme blbí, ……Je blbost mít taktiku??-když si na někoho vsadím tak ho protlačím, to je logické.
Vlado se chova strašně divně,ale to posledni dobou. Je blbost ho soudit diky poslednim dnům. Hold přemýšlíme o tom, jaký byl ve vile po celou dobu.
Takže blbí fakt ne!!!!

Je to jen hra, takže teď už hrají všichni, nejen VV.

45
FiveStar
Reagovat

Michal je out,tak už zbývá jen Jindra…Vlado je reklama na negaci..Jindra si nehraje na soudce z lidu !!!

46
Jerremy
Reagovat

V zadnem z duelu jsem neposlal tolik SMS jako v tomhle … bohuzel mi to bylo prd platne … Michal vypadnul.
Ovsem pro me je Michal moralni vitaz..
A ted vim, ze finale bude jenom o tom, kolik hlasu dostane Vlado.
Bohuzel, uvazuji, zda ma cenu poslat nejaky hlas proti Vladovi… nikdy nas nebude dost na to, abychom se sjednotili, zda Katka nebo Jindrich … a tak prave proto vyhraje Vlado.
Mozna ani nebudu koukat na „velke finale“, bo na HBO jde film „Okrsek 49“ :P
PS. nekdo napsal, ze Michalovci (nebo antiVladkovci) poslali pouze 1-2 SMS … ja ne… snazil jsem se, ale bylo nas malo…

47
deter
Reagovat

Jerremy: taky jsem trochu ulitnul, poslal asi 5 sms a tajne veril ze to cislo vpravo je urcite michala bo tolik hlasu pro labilniho vladka proste bejt proste nemuze…a ty vogo vono muze…

48
Jerremy
Reagovat

deter: na druhou stranu, verim, ze Michal si sve 4-te misto uzije … v Nocni show pusobil velice dobrym dojmem… a narozdil od NS s vyrazenou Reginou, bych nchtel aby tahle NS byla minimalne dvakrat delsi … (tohle se mi normalne nestava)

Ted zasadni otazka: Proc vyhral Vlado? Co si myslite, ze vedlo lidi obetovat penize a poslat je Vladovi? (prosim o rozumne argumenty) Je skutecne Vlado vitezem VV? Zaslouzi si svoji vyhru?

(Diky za rozumne odpovede)

49
tragikomix
Reagovat

Vladka stejně jebne, až zjistí, že se nikam stěhovat nebude, protože ten byt ještě nestojí a hned tak stát nebude…

50
Selek
Reagovat

Jsem rad, ze vyhral Vlado. Nejsem jeho skalni priznivec, ale zaslouzil si to asi 10krat vic nez Michal. Objektivne – skoro kazdy by si to zaslouzil vic nez Michal. Ten prisel do vily, a do pulky jenom mlcel a poslouchal. Po pulce se trochu rozmluvil, ale stejne nikdy nicim nepobavil. K cemu je to dobry ? Kdyz Vlada tuhle chyt zas amok a na vsechny tam rval – tomu rikam oziveni. Ja si nelibuju nad vzajemnym urazenim a ublizovanim, ale presne to zkratka drzelo zabavnost nahore. Kdyby tam byli samy Katky a Michalove, prestaneme se divat po peti prenosech.
At Vlado klidne vyhraje…on tam celou dobu dre (a je si toho vedom) a za to si to zaslouzi. Jindra si prisel jenom zablbnout a uzivat. Ani jednomu hlas neposlu, ale preju Vladovi celkovy vitezstvi.

51
Vojtisek
Reagovat

Nazdar všem, VyVolené jsem poslední měsíc sledoval jen zřídka a nepravidelně právě přes Panáčka. Poslední měsíc vůbec.Pak sem příjdu a koukám jak snášíte jeden důkaz za druhým o neobjektivních sestřizích. Prosím o nějaké další informace. Hodně jsem toho nalezl zde, ale našel jsem i zmínku o Mojsejovcích a zajímalo by mě, jestli k něčemu podobnému došlo i v zahraničí. Díky předem za cokoliv.

To Jerremy: To je snadné, psal jsem už, že to nějaký ten pátek nesleduju, ale o topení Lindy slyšel každý. Věřil jsem televizi, Michal na mě působil dojmem agresivního, potencionálně nebezpečného, psychopata. Stydím se za mou sugestibilitu. Kdybych hlasoval, tak raději pro hostilního psychopata Vladka než pro kriminálníka Michala. Výhru si zaslouží každý, kdo došel tak daleko. Kdo odolal pokušení vzdát to. Kdo se nechal na více jak tři měsíce zavřít a přežil to, byť údajně „na práškách“.

52
g-inn
Reagovat

Líbí se mi to slůvko „objektivně“, já to vidím jinak asi proto, že nejsem objektivní;). Dlouho jsem Vladovi to vítězství přál, dnes už to jde zcela mimo mě, ale musím uznat, že až do nastěhování do slovenské vily byl Vlado jedním z největších „tahounů“ celé RS a bylo se díky němu na co koukat. Takže Vlado, užij si tu výhru ve zdraví, pokud možno bez antidepresiv…

53
clarc
Reagovat

OMG! kokoti jsou to oba, ale i tak bych tam radsi videl Michala, pac Vladko je vyjebany psychopat, samo zlo, a jeste k tomu buzik a hraje divadlo, celkove je vhodny na nejake leceni… zmetek jeden. nechapu ty zkurvysyny co ho volili. jsme teda pekne zasrany narod kdyz hlasujeme pro takove zmrdy jako je VLadko… nasrat

54
Emmet_RAY
Reagovat

chybí mi zde zápis z Noční šou :-/

a chybí mi pořádný zápis z výzvy, oné mi docela utelko a tento web bohužel tenokráte moc informací neposkytl

55
Marw
Reagovat

to clarc a ostatni: prestoze jsem pral vyhru spis Michalovi, rad bych se, po precteni tehle komentaru, rad zastal Vladka. Deprese nejsou zadna legrace, je to dost husta nemoc. A tuhle nemoc Vladkovi rozjela tahle hra! Jestlipak vam nekomu doslo, proc dostal Vlado antidepresiva? Protoze deprese jsou smrtelna nemoc. A vite na co se pri nich umira? Na skoky z nuselaku, na prejeti vlakem nbo jeste na provaz kolem krku…. Proste temer vsechny sebevrazdy jsou lidi s depresema!!!
Tak se sklidnete Vlado neni psychopat je akorat trochu citlivejsi povaha a ten, kdo mu dovolil se tyhle souteze zucastnit by se z toho mel zodpovidat.

56
mira
Reagovat

zajímalo by mě co na tom Michalovi bylo tak zvláštního neobyčejného, že ho tady všichni protlačujete. ano, neměl tam nemožné záchvaty hysterie jako Vlado a choval se celkově rozuměji, ale o tom ta show asi není?!? Vlado mi taktéž není sympatický, ale není tam už nikdo, kdo by si to zasloužil za celou tu dobu víc (dřív možná Regina a Emil)

57
Buchy
Reagovat

2 clarc: mozna bys mel zkusit taky nejaky preparat… navrhuji bud Defobin nebo par dobre mirenych :) IMHO dnes byla nestrannost Terezy P. opravdu zrejma :)))

58
jp
Reagovat

bleeee

jesus, to je narez … :(
tak v tuhle chvili preju tech 11 mega p.vladkovi, at ho z tech prachu yebne… :)

chtelo by se mi rici, je mi lito SVK VV, ale oni se toho psychouse co nevidet zbavi… a doufam, ze Prima bude vysilat SVK VV i dale bez CZ VV ve vile. pac jsou fajn banda… :)

jinak opet musim jen plne souhlasit s komentari Markoff a Ann, abych zde nepsal to stejne dokola :)

59
Major
Reagovat

Vsichni se tady tvarite jako by jste nikdy v zivote nemeli depky a nikomu za zadnych okolnosti nebouchaly saze. Vladko ma akorat tu smulu, ze je povahou cholerik a hlavne jej u toho sleduji 24h kamery, ktere to serviruji celemu narodu. Chtel bych videt kterehokoliv z tech samosoudcu, kteri o nem mluvi jako o psychopatovi na jeho miste.
A jeste neco: Kdykoliv byl v Duelu a vyhral, vzdycky citil i s nejvetsim nepritelem a tuto uctu umi dat i patricne najevo. To umi jen malokdo. Nerikam to proto, ze bych mu tech 11 mega pral, ale nevidim duvod proc na nej kydat. Komu vlastne az doposud ve vile vazne ublizil? Umi to nekdo posoudit?

60
George
Reagovat

to Major

Určitě měl každý nějaké depky a nervy na pochodu. Ale neopravňovalo mě to řvát na lidi a ubližovat jim. A pokud bych to přehnal, měli možnost (na rozdíl od této soutěže) mi jednu střelit, abych se vzpamatoval.

Toho Vlado využívá. Kdyby si to dovolil v normálním životě vůči mnoha lidem, tak jde k zemi.

A navíc, on to nemá kvůli nějaké těžké životní situaci, kterou přinesl život. Ale jen a jen kvůli penězům. To je jeho motivace. Protože pokud má depky a nemůže to tam vydržet, stačí odstoupit od soutěže. Jak jednoduché. A depky zmizí!

61
George
Reagovat

to Mira

Možná jsi asi tu diskuzi nečetla.

1. Drtivá většina lidí neprotěžuje Michala. Nesnáší Vladka.
2. Jestliže někdo odsoudí Vladka, neříká tím nic o Michalovi.
3. Jestliže řeknu, že něco je černé, neříkám tím, že je to bílé. Chápeš to?

62
George
Reagovat

to Marw

Píšeš“ „Deprese nejsou zadna legrace, je to dost husta nemoc. A tuhle nemoc Vladkovi rozjela tahle hra!“

Tak proč do té hry šel? Kvůli penězům. Proč tedy, když dostal tu „hustou nemoc“ neodstoupí? Píšeš, že „deprese jsou smrtelná nemoc“. Takže on kvůli penězům riskuje smrt? Tak ať umře, je to jeho volba. Lidé umírají na různé nemoci, epidemie, hladem….
A tady je kreatura, která dostala podle tebe smrtelnou nemoc. Dostala jí dobrovolně a navíc nesmírně jednoduše může odstranit příčiny té „husté nemoci“. Ale on to neudělá – kvůli penězům. Inu pak si tedy smrt přeje a je to jeho volba.

A jako vrchol uvádíš: „ten, kdo mu dovolil se tyhle souteze zucastnit by se z toho mel zodpovidat.“ To už je na hranici lidské důstojnosti! On je nesvéprávný? On není plnoletý? Je to jeho volba kvůli penězům. Nechť nese následky. A kdyby ty následky byly sebehorší, je to jeho věc a způsobil si jí jen a jen sám

63
rosi
Reagovat

Tak nevím proč spousta lidí věří, že Vlado soucítil po duelu s protivníkem. V průběhu hry bylo několikrát zřejmé, že Vlado to velmi dobře hraje. Myslím, že on je z vily nejfalešnější svou náturou, aniž si to chudák uvědomuje. Již jsem v životě pár takových rádoby citlivých lidí potkal. Těžko mě však přesvědčí, že tento citlivý je schopen v jiné chvíli takto urážet do hloubky duše své protivníky. On to dobře ví a jedná takhle pravděpodobně i ve svém životě. Nejstrašnější na tom je, jak se do toho Prima nechala zatáhnout, zvlášť Tereza. Je přece zřejmé, že chci-li někoho ovlivnit musím hrát na jeho city, protože na rozum se u většiny lidí nedá spoléhat. Reklama je toho jasným důkazem. Vetšina lidí nepřemýšlí nad tím co vidí.
A k té zábavnosti: proč si spousta lidí myslí, že zábava je o bezdůvodném řvaní a osočování svých protivníků? Asi jste nikdy neviděli, či nečetli Mušketýry, Samuraje či podobné historické záležitosti. Protivníka lze porazit s daleko větší grácií a úrovní. Bohužel takových moc není. Zvlášť u Vlada bylo očividné, že se to jen snaží hrát, ale takhle by se musel chovat v každé chvili soutěže. To však nebylo v jeho silách ani schopnostech. Je to prostě uřvaná hysterka, která svého protivníka nepustí ke slovu, a následně ho neskutečným způsobem pomlouvá do kamery. Je to velmi smutné, neb tento způsob jednání dnes používají mnozí. Na jeho výhru však měl vliv především objem peněz prosázených včetně mediálního vzhledu, z kterého však Prima v budoucnu určitě nebude mít příliš radost. Naopak mít jako svého reklamního paňáca něco takového jako je Vladu bych se teda určitě styděl. To už daleko lepší Michal, který i v NS prokázal svůj formát a z dlohodobého pohledu by byl pro Primu lepší volbou. Takhle si Prima bude muset sníst co navařila, neb druhou sérii již z pochopitelných důvodů nebude sledovat určitý segment diváků. Je to příliš dlouhé a ta zjevná manipulace Primy… Mnozí hlasovali, protože měli pocit, že ovlivňují složení obyvatel vily. Až duel s Katkou ukázal, že vliv má jen Prima a sázkové kanceláře. Takže jako vždy jen prachy. Myslím, že na to již málokdo bude zvědavý.

Reagovat

Je smutné, že Prima takto manipuluje s lidmi, opravdu by neměli tolik toho michala prosazovat, od začátku měl jejich podporu, neustálé nadržování, děs:/

Reagovat

Je vůbec zvláštní, že tolik lidí nedokáže pochopit, že se ti ostatní nechtějí u obrazovek nudit a hlasují jen psychopatové pro Vladka…nepovažuji se za psychopata:)

66
Eva
Reagovat

Nikdo jim nevidíme do hlav, ale vidíme jejich projevy navenek. O tom ostatním jen spekulujeme.
Pro mě je to vítězství neskrývaného a nepotlačovaného hulvátství nad slušným jednáním.
Řvát pravdu druhým do očí, to je, co chceme. Proto rostou Paroubkovi preference. Neberme si servítky, przč s kulturou dialogu. Uřvat protivníka a nepustit ho ke slovu. Nemůžu si pomoct, pořád mi to naskakuje: Paroubek X Topolánek.
Asi si vezmu Diazepam, to je taky in.
Teď už fakt nevidím jinou možnost, než to přát Jindrovi.

67
George
Reagovat

to Eva

Jenom malou poznámku o „řvát pravdu lidem do očí“. U Vlada je to o to zrůdnější, že on neřve do očí pravdu, ale snůšku primitivních blábolů.

68
Marw
Reagovat

to George: samozrejme, ze je to jeho volba, ze tam sel. Jen rikam, ze ten kasting mel lidi jako on nepustit dal, protoze to, co si napsal by obhajilo i gladiatorsky zapasy v primim prenosu!! A to uz se dostavame nekam jinam nemyslis? Nechtel bych se dockat toho, ze kdokoliv umre kvuli nejakymu pitomimu poradu :( proto sem napsal to, co sem napsal.

69
Marw
Reagovat

to george: jasne, ze je to jeho volba, jenze to, co pises, by obhajilo i gladiatorsky zapasy v primim prenosu! A ja bych strasne nerad nekdy zazil, ze nekdo umre pouze pro pobaveni plebsu nebo jak tu pisete „naroda“ :(
Pises jeste: „Dostala jí dobrovolně a navíc nesmírně jednoduše může odstranit příčiny té „husté nemoci“ „. K tomu ti muzu rict jen jedno i po zmene prostredi trva lecba klinicke deprese neco pres rok. A moznost recidivi nekdy v budoucnu je taky relativne velka. Todle mi fakt nepride zabavny.

70
Marw
Reagovat

sorry ze se v podstate opakuju. myslel jsem, ze ten prvni komentar neodesel.

71
George
Reagovat

to Marw

Ale kdyby se zbláznil nebo to vzalo ještě závažnější konec, bylo to alespoň pro nějakou důležitou věc – pro vlastní peníze. Lidé často končí kvůli mnohem větším hloupostem. Musím říct, že jeho konec je mi naprosto lhostejný, i kdyby byl fatální. Nepoznal jsem odpornějšího člověka.

Gladiátorské zápasy jsou něco jiného. Tam jdou lidé primárně bojovat, zranit se či umřít. Tady nikoli. Tady mohou strávit příjemné a zábavné chvíle ve vile, chovat se slušně, jeden tolerovat druhého….. To, že to ta kreatura nedělá, je opět její věc. A jakékoli následky (pro peníze) jsou jen a jen její volba a problém. Příklad s gladiátorskými zápasy hodně kulhá. Vlastně ani nohy nemá.

72
George
Reagovat

to Marw

K tvému druhému příspěvku: On přece dělá vše pro peníze. Podle tebe (možná máš pravdu) přijde o duševní zdraví, ale bude mít 11 M. Tak si to zvolil. Mohl zvolit cestu být zdravý a nemít 11 M. A jak k tomu přijdou lidé, kteří jsou nemocní ne vlastní vinou a ještě nemají 11 M. Takže jeho osud je mi lhostejný, i kdyby měl mít dokonce fatální konec. To je mi líto mnohem víc třeba týraných dětí. Ale jeho konec fatální nebude. Oni ho vyfotí na reklamu na vitamíny a dostane půl mega, takže tak špatně nedopadne.

73
Markoff
Reagovat

mira – vies co bolo na Michalovi prave tak zvlastneho a neobycajneho? NIC. bol to normalny mlady chalan ktory sa vedel spravat slusne a pouzivat rozum narozdiel od polodementov vo zvysku vily, ktori dufam nereprezentuju stav inteligencie ceskeho naroda, kedze ak nie je Katka vynimocna svojou inteligenciou a naivitou tak som asi papez lebo aj mladsie holky co poznam pobrali viac rozumu, vedomosti a menej naivity a ona je plnoleta (co mi rozum neberie), rovnako tak je normalny mlady chalan aj Jindra a rovnako tak bola normalna holka napr. Monika

nech rozmyslam ako rozmyslam je len velmi malo takych, ktori by tak vynikali nenormalnostou ako Vlado, ktory urcite reprezentuje jednu z najmensich skupin obyvatelstva (nemyslim homosexualov), ale ludom bez inetu (prip. aj s inetom ale sledujucim akurat tak ofic. web a pridavaju sa k stadu aby si spolocne zabekali proti niekomu koho oznaci vodca smecky na ofic. webe za nepriatela), ktori sleduju akurat manipulacie Primy a bulvaru to zrejme nikdy nedocvakne

ludia v pohode ktori by si vyhru zasluzili ako ludia s ktorymi ma dovod sympatizovat vacsina ludi, kedze sa nijak nevymykaju spomedzi priemernej populacie – jindra, martin, sasa, hanka, wendy, michal, monika, rosta

ludia znacne sa vymykajuci z priemernej populacie (hodnotenia v zatvorke neberte ako pejorativum, niektorych som mal napriek tomu rad, ale urcite by som im neprial vyhru) – vera (starena ignorujuca ze je v RS robiaca selfpromo), emil (jednoduchy kriminalny primitiv so ZS), regina (kurva), vladko (psychopat), hans (uplakana nezodpovedna vyzirka), petr („zmrd“ manager), katka (svata prostota – naivita, hlupost)

napriek veciam v zatvorke som mal rad Emila a Petra lebo vedeli robit srandu v ramci normalu (co sa o Vladkovi povedat neda), Vera a Katka mali vypadnut hned na zaciatku, po cely cas boli absolutne nezaujimave

74
Fallout
Reagovat

recept na 11 mega – říkejte prostě, ty wogo, já to tak cítím, řídím se srdcem a jdi do hajzlu ve správnou chvíli a pořadí, mezi to doplňte bláboly o všem špatnym co vás na světě sere (vymírání tučňáků královských, atd), proložte hysterickými záchvaty a želvím brekem …bingo!

75
Eva
Reagovat

Georgovi:
Chtěla jsem dát slovo pravda do uvozovek, ale bohužel nevím, jak se dolní uvozovka píše. Já dělám ve farmaceutickém průmyslu, tak tyhle znaky nepoužívám.
Bohužel dělám léky veterinární, tak nám budoucí vítěz kšefty nezvedne.

76
Ela
Reagovat

Ad Vlado a jeho tzv „deprese“. Vážení, jsem dobře poučený zdravotník. Vlado určitě nedostal antidepresiva(účinek se projeví cca za 3 týdny). Dostal sedativa (uklidňovadla), ty fungují hned. Je vidět, že je už podomácku užívá pravidelně, proto neodhadli dávku na večer. Jeho strnulý výraz, oploštěné emoce, pomalé reakce, latence v odpovědích, holé věty.. to je jak z učebnice farmakologie. Vlado dle mého nemá depresivní poruchu – jako nemoc, nemyslím lidové označení pro špatnou náladu. Vlado je psychopatická osobnost – emočně labilní, histriosní, s naprostou poruchou sociability, s absencí empatie atd, atd. Medikace pomůže jen extrémních situacích. Jestli se nechceme dočíst, že Vlado pobíhal po Nuseláku za zábradlím, tak musí mít dlouhodobou (řekla bych, že celoživotní) psychoterapii, včetně té skupinové. Obojímu se bude bránit. Tady vidím velkou roli Roberta – ten už vidí, že má ve Vladovi zlaté vejce, starat se bude, určitě je už vidí jako „Sidovský-Vítek“. Jen bude mít problém ustát, když se Vlado rozhodne, že je falešný a celou dobu ho jen využíval, což bude v tomto případě pravda :-) Sorry za délku, VV jsem nestíhala pravidelně, koukala jsem hodně z profesních pohnutek(živím se kontaktem s lidmi), Michalovi jsem fandila neskutečně, to je typ chlapa, který mě bere, podobného mám doma :-). Nebude to mít v životě lehké – když ho potkáte, tak mu vzkazuji, že musí být pro okolí čitelnější, jinak ho z nejistoty zaříznou. Zdravím všechny komentující, obvykle tady bylo co číst :-)

77
Dana
Reagovat

Můžete mi prosím někdo napsat, co bylo v NS ? Byla jsem tak zklamaná výsledkem duelu, že jsem usnula.

78
Klára
Reagovat

Ela: Pamatuji si, jak MUDr. Cimický asi 3 týdny po začátku VV psal v MF Dnes své hodnocení soutěžících a Vlada tipnul jako nejvíc autentického a empatického!!! :-)))
Nakonec ještě vyhraje Katka a bude překvapení :-)
Jinak mi přijde docela sprosté to s bytem, že ještě není postavený, ale na druhou stranu si vítěz může sám rozhodnout o jeho budoucí podobě. A jak říkají “ roční plat v celkové hodnotě 3 600 000,- “ aby jim to nerozpočítali děleno 12 každý měsíc renta…. :-)))) Mám to ale starosti…

79
Hell
Reagovat

Ela: Super! Nechtěla bys přidat ještě nějaké „osobnostní“ rozbory? Alespoň pro mě to tedy bylo zajímavé (postihla jsi totiž důvod, pro který jsem se na VV dívala já, i když pouze z amatérského hlediska :) ).

Jinak kdosi tu položil řečnickou otázku, že přece Vlado za celou dobu nikomu neublížil. S tím tedy hrubě nesouhlasím a nemám teď na mysli uškození ve smyslu poškození někoho v očích jiného, ale to, že druhým taky řádně ničil nervy svými záchvaty – viz co řekla včera sama Katka, že je to všechny ničilo (a přidali se k tomu i SK VV). Nějak jsem si vybavila opět příklad se svého osobního života – člověka, který měl VŽDY svou pravdu, pokud ji ostatní nerespektovali, bylo setsakramentsky zle, vytočit do nepříčetnosti jej bylo možné pouhým vyslovením jiného názoru na kritické téma. Samozřejmě to vedlo k tomu, že mu každý raději ustupoval z cesty nebo se snažil vymyslet diplomatický způsob, jak dotyčného dostat tam, kam bylo třeba (ale to velmi často nebylo možné). Bohužel, tento člověk měl v jistém zájmovém spolku velké rozhodovací pravomoce a o to to bylo vše smutnější. A dokonce jsem si vybvila i to, že (přesně jak říkal George) ve vypjatých situacích, kdy do nekonečna prudil a prudil, zabírala jedna dobře mířená mezi oči – pak byl na chvíli klid. Tento člověk z mého života jistým způsobem už zmizel a mě se tenkrát neskutečně ulevilo.

80
KK
Reagovat

Nejlepší je, jak ti co vyčítají Vladkovi hysterické reakce, tak jemu jsou z tepla domova ve svých příspěvcích tolik podobní. Teď už jen zbývá aby příznivci Vladka začali v důsledku oční vady mhouřit oči…

81
Ela
Reagovat

To Klára: I mistr Cimický se může mýlit :-) Vlado autentický je, empatický nikoliv.
To Hell: nevím, jestli bych s dalšími rozbory nebyla ukamenována, jako když jsem psala, že Michalův otec je neskutečnej zmetek(to je můj bleskový osobnostní rozbor na základě jeho 2 minutového telefonátu z emeriky). To mi někdo vpálil, že to byla jen legrace :-( Připomenu – říkal, že ho Michal naštval, když vyřadil jeho favoritku Reginu. 7 let syna neviděl, ani formálně ho nedokázal podpořit. A vybavilo se mi, jak někdy na začátku Michal říkal, že se něj otec vykašlal a nechal je s matkou samotné. Když si uvědomím, že Michalova sestřička je jen o málo mladší, tak bych řekla, že tahat do vysílání názor člověka, který je s Michalem jen geneticky spojen byla další manipulace Primy :-(.
A nakonec dodám můj generální pocit z mé premiérová zkušenosti s RS. Jako matka udělám všechno proto, aby mého syna nikdy nenapadlo do podobné akce jít. Ale zase si musím přiznat, že moje dítě má podstatně lepší startovací podmínky do života, než aktuální VV. A vlastně si říkám, že Michal si stejně odnese nejvíc – dospěl, získal sebevědomí, doufám, že se stane tváří nějaké módní firmy, tak i nějakou korunu dostane.. Na školu se asi vykašle, vyrazí do USA, kde ho snad tatík na začátku podrží. A bude žít šťastně, spokojeně, pořídí si pět dcer(jako Ivan Lendl) :-))) A zvonec, pohádky konec. Jdu vařit :-)

82
kacule
Reagovat

Budu volit Jindru a vcera jsem nehlasovala.
Asi vas tady nastvu, ale vcerejsek byl presnym potvrzenim toho, ze Michal se vyskrabal po Vladovych zadech, ze vsechny hlasy pro nej byly pro Vlada a ty „tezky“ duely by Vlado vyhral uplne stejne, pac to byly jeho hlasy. Nebyt balonku, Michal je davno pryc. Tak si to konecne priznejte. Je jedno kdo pro Vlada hlasoval, nejsou to o nic horsi lidi nez vy, tak se nechovejte vsichni tak pohrdave.

83
kacule
Reagovat

Jeste vysvetleni:
Jsme narod outsideru (alespon stredni generace) stejne jako Vlado a tak mu lidi fandi a ztotoznuji se s nim. Michal se v zivote neztrati. Co je na tom tak nepochopitelneho?

Reagovat

kacule: to je pravda, neztratí se. už dvanáctého má stání před soudem;)

85
kacule
Reagovat

to Ronnie: Neboj, takovy typky se otrepou a jedou dal

86
George
Reagovat

to Kacule

A co když ty hlasy pro Vlada byly jen mobilizací bukanýrů?

87
Jerremy
Reagovat

Koho podporuje do finale server panacek.com? :) Uz by ta informace o Michalovi mohla jit pryc, kdyz se nevyplnila :(

88
VV
Reagovat

Osobne bych se rad vyjadril k podpore Jindry. On ma sanci Vlada ohrozit, Katka ne. Hlasujte pro Jindru, on jedinej je tam lidskej a pratelskej.

89
George
Reagovat

to VV.

Souhlas. Jindra. Nechť alespoň jednou zvítězí slušnost nad zlem, podlostí a nenávistí.

90
kacule
Reagovat

to George:
zbozne prani. priznejte si konecne jak to je a nehledejte za tim zadny komplot homosexualu

91
George
Reagovat

to kacule

Rád bych si to přiznal, ale jak to je, na rozdíl od tebe, nevím. Padlo tady několik teorií: soudržnost bukanýrů, sázkové kaceláře, manipulace Primy, idiocie hlasujících…… všechno dohromady. Takže mi napověz jak to je, abych si to mohl konečně přiznat.

92
Emmet_RAY
Reagovat

nechápu, jak si vůbec můžete myslet, že Jindra má šanci Vladka ohrozit. Účastnil se jediného duelu a pokud si to dobře pamatuju, tak měl kolem osmdesáti tisíc hlasů, což je pakatel. A lidé z internetových diskuzí, tj. ti, kteří mají asi nejméně zkreslené informace tvoří jen malé procento v celkovém počtu hlasujících, takže žádné semknutí těch, kteří nechtějí jako vítěze Vladka se na počtu hlasů pro Jindru extra viditelně nepromítne. Prostě vítěz Vyvolených už je daný, posílat jakoukoli sms je jen ztráta peněz.

93
Ufon
Reagovat

Emmet_RAY: Mas naprostou pravdu. Poslat byt jedinou sms jsou vyhozeny prachy. Tady uz rozhoduje jen Vladkova klika.

94
Evelyn
Reagovat

Halo halo, viem, ze je to od temy, ale mohol by niekto zohnat to uzasne video, ako obtazoval Jindra Tonyho. Skoro som umrela od smiechu. Dakujem moc moc

95
Surgo
Reagovat

Myslim, ze lepsi cholerik nez nekdo jako Michal. Nebo jste snad slepy a hluchy? Michal je obzalovan z kuplirstvi a zlocinneho spolceni — osobne jeho pohadce o modelkach neverim, protoze by to bez dukazu neproslo pres statniho zastupce. A jako by toho nebylo malo jeste se objevilo jeho primo ukazkove chovani kdy rozkopal nejake kvetinace po tom co udajne nebyl osetren. Myslim, ze i v pripade pochybeni lekarskeho personalu neni reseni neco jako msta — poniceni cizi veci.

96
Ina
Reagovat

Michal je podle mě, krajně nedůvěryhodný, už jen tím, že neuměl přiznat zákl. vzdělání. Slušný a inteligentní člověk nemůže přece v nemocnici rozkopat květináče. On se přece ve vile vždy uměl tak ovládat! Nebo to na nás jenom hrál? V každém případě jsem ráda, že vypadl. Kdyby tam byli jen tací, jako Michal, Katka, Rosťa, Monča, Saša, Hanz, Věra, nedalo by se na to dívat. Vlado, Jindra, Zvěřina, Regina, Emil, to byli ti, kteří nás bavili. Ať už na nás působili kladně, či záporně. Výhru bych přála Vladovi nebo Jindrovi. Vlado si to tam doslova oddřel a Jindra, tak ten je jedinečný.

Přidat komentář