Panáček v reality show

Výměna manželek se vrací, přihlašte se na casting

13. Červen 2011 | napsal(a): | reality show: Výměna manželek

Výměna manželek Jedna z prvních reality show, která tvarovala v rámci tohoto formátu české diváky se vrací. Ano, jde o show Výměna manželek, která chystá zcela novou řadu. Pokud si i vy chcete vyzkoušet na 10 dní, jak funguje jiná rodina, máte jedinečnou příležitost.

Stačí se přihlásit do castingu na další řadu Výměny manželek. Stačí když na e-mail vymenamanzelek@nova.cz zašlete krátké informace o vás.




Psát můžete i na korespondenční adresu TV NOVA: Kříženeckého náměstí 1078/5, Praha 5, 152 00.

Těšíte se na další porci emoci a zákulisí českých domácností?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Výměna manželek

Diskuze k článku

Počet komentářů: 34
1
koc
Reagovat

uff .. moc sem to tedy nesledoval ale tentokrat tomu sanci dam

Reagovat

koci, že ty nevadí, ale na Nově se na to svého času dívalo i 2 miliony diváků, tj. jako na každý díl Ordinace :) Kde ty časy reality show :)

3
koc
Reagovat

2 – slavne casy RS muze vratit pouze slusne udelana kontejnerovka .. ale dnes uz se do toho musi ve vetsi mire zapracovat vysilani na netu, socialni site a treba navnadit i setrihem starsich serii

Reagovat

koci, nemyslím si, Výměna manželek měla vždy dobrý divácký potenciál. Tyhle „pravdivé příběhy“ zpoza zdi, diváky vždy lákají. Pomlouvat je třeba :)

5
Pattrick
Reagovat

Nedávno jsem si říkal, že by se to mohlo znovuobnovit :P, nova tím trhala rekordy : )

Reagovat

Tak tohle je pro mě novinka, ale těším se, tahle RS mě dovedla na Panáčka .-)

7
Haha Bimbi
Reagovat

Ůůů, tak na kásting se určitě nepřihlásím :-D. Většinou to byla přehlídka zoufalců nebo znuděných mamin, co do toho šli asi hlavně kvůli těm „snadno“ získanejm 50ti litrům, nebok kolik dostávaj. Obecně mi na tomto pořadu vadí, že se za každou cenu snaží vyrobit nějaký konflikt, dát k sobě co nejprotichůdnější dvojice apod. Ikdyž pár unikátních situací s dobrým koncem si pamatuju.

Reagovat

koc (3) taky si pořád říkám, že nějaká opravdu solidně udělaná kontejnerovka, která by hodně kamarádila s internetem by to tu zase rozproudila.

Na manželky jsem se nikdy nedíval a ani tentokrát to měnit nebudu. jen občas když náhoda zapne televizi a zrovna to tam je, ale nijak cíleně.

9
Radek aka SUNicko
Reagovat

Ajda (6), vidíš, to si ani nepamatuji, ani to, jak jsem tě přesvědčil k prvnímu rekapu :)) To už je let :)

10
Ajda
Reagovat

SUN,
asi nějak jako okkvp k JSSS :-)) Dlouho jen diskuse, pak pro mě nezapomenutelné hádání s panem Jehličkou (jeho žena ukončila výměnu dříve) a do toho Raden měla rizikové těhotenství, nezvládala a tys začal přesvědčovat.
Ale taky mě překvapilo, jaká už to je doba.

11
EVA ZOMEROVA
Reagovat

chtěla bych se přihlásit do výměna manželek děkuji zomerová

12
veronika
Reagovat

Vyměna manželek byla super,už se těším až se rozjedou nové díly.Ctěla bych se zeptat kdy je začnete dávat.děkuji.

13
irena šokorová
Reagovat

nevíte kde se mohu přihlásit?

14
Radek aka SUNicko
Reagovat

Ireno (13) myslím si, že casting již byl ukončen, vzhledem k tomu, že Výměna manželek má jít v televizi někdy během jara 2012.

15
Maty
Reagovat

je to velmi povedený pořad

16
Jana Mondeková
Reagovat

dobrý den chtěla bych se přihlásit do výměna manželek

17
ladik
Reagovat

taky bych dotoho sel!!!!

18
Edita Gregorova
Reagovat

dobry den pokud bych mela to štěsti pak bych si chtela vyskouset jake to je žit uplne vjine rodine mame tři dospivajici deti(holki) a maleho pejska my jsme sice romskeho puvodu ale jsme spořadana rodina.
S pozdravem Edita Gregorova

19
Ajda
Reagovat

@Edita Gregorova: Casting do VM je dávno ukončený, díly které vysílají od 25.3. na Nově jsou natočené už dříve (2 roky). Bližší informace na http://vymena.nova.cz/

20
Zuzana Němcová
Reagovat

Dobrý den ráda bych přihlásila sebe a svou rodinu do výměny manželek.

21
Ajda
Reagovat

@Zuzana Němcová: A teď čekáte co? Napíšete jednu větu do diskuse u čtyři roky starého článku a produkce se přetrhne vás vybrat? Nechcete zapřemýšlet než někam něco napíšete? Nechcete se trošku namáhat a najít si, třeba i na našich stránkách, přímý kontakt na přihlašování?!

22
Tana
Reagovat

Pořadí mi někdo jak se přihlásit do výměny manželek? Ať hledám jak hledám nejde mi to díky moc tana

23
helena
Reagovat

je možnost se přihlásit nebo ne?

24
helena
Reagovat

ráda bych se pokusila o casting.děkuji za odpověd.

25
Ajda
Reagovat

@helena: A to si myslíte, že na tohle vám někdo odpoví a dokonce vás vybere? Je to tu pořád dokola a snad to nikdy neskončí. A tak znova a určitě ne naposledy – Heleno, víte kam své výkřiky píšete? Všimla jste si pod jak starý článek píšete? Pročetla jste diskusi? Samozřejmě že ne, to by jste byla v obraze. Když něco nebo někam chci, dám si práci a najdu si tu správnou adresu! Vy si myslíte, že na Nově někdo sedí u počítače a čeká, až vy napíšete do diskuse a hned se vám ozvou? Vůbec se nedivím, že tam vystupují rodiny, jaké tam vystupují!!!

26
Ajda
Reagovat

Pro všechny s dlouhým vedením i pro další zájemce opět zveřejním kontakt.

Možnosti přihlášení:
1/ vymenamanzelek@nova.cz
2/ TV NOVA
Kříženeckého nám. 1078/5
152 00 Praha 5

27
helena
Reagovat

@Tana: taky bych se ráda přihlásila,ale nevím jak na to.

28
helena
Reagovat

@Ajda: tak děkujem.dlouhé vedení nemám.jen jsem zmatená.četla jsem že casting je uzavřen,tak nevím čeho se chytit.

29
helena
Reagovat

@Ajda: pardon.nemusíte být hned tak nepříjemná.zas tak moc se nestalo.

30
Ajda
Reagovat

@helena: Pokud se tady neustále opakuji výkřiky o přihlášení, neustále tady odpovídáme, že jsme pouze fanouškovské stránky, tak už mě to fakt nebaví. Pořad vysílá Nova, tak bych asi hledala tam. Ne na prvním odkazu, co mi nabídne vyhledávač. Na Nové běží opět výzva k přihlášení, nesmíte informace hledat pod neaktuálním článkem, ale přímo u zdroje.

31
Jai Kudo
Reagovat

@Ajda: Omlouvám se, jsem tu jen náhodou, ale přečetl jsem si posledních pár příspěvků a chtěl bych vám vysovit lehký obdiv za to, že i po těch všech dotazech dokážete reagovat v rámci alespoň nějaké elementární slušnosti…. :-D Já bych už asi po osmém dotazu na přihlášení do reality šou reagoval způsobem neodpovídajícím době před 22:00 h. :-D Tak dobré nervy i nadále přeji.

32
Ajda
Reagovat

@Jai Kudo: Tihle zájemci se vyskytují pravidelně pod x starými i novými články. Už jsem i psala, že budu brát provizi za kontakty :-) Jsem smířená, že to nebude mít nikdy konec. Někteří rovnou napíšou pomalu i rodné číslo :D

33
lucie
Reagovat

Chci se přihlasit stoho dúvodu jestly budu svímu přítely chybět mame dvě velmy naročné děti tak by mě zajimal i nazor jiné ženy

34
Ajda
Reagovat

@lucie: Tak se přihlas, co ti brání?

Přidat komentář