Panáček v reality show

Big Brother naděluje – webkamery poslední týden zdarma

9. Prosinec 2005 | napsal(a): | reality show: Big Brother

logo Big Brother Věřte tomu nebo ne, ale tým okolo reality show Big Brother se rozhodl alespoň na poslední týden zvýšit zájem o svoji reality show, a tak na poslední týden této hry budou webkamery zcela zdarma.

Od 12. prosince získáte licenci zdarma – a to až do samotného finále, které proběhne v neděli 18. prosince. Takže kdo má chuť a dostatečné připojení na internet, určitě této šance využijte. Navíc vánoční výprodej Big Brother jde ještě dále. Nejen webkamery, ale také celý videoarchív včetně lechtivých scén bude k dispozici zcela zdarma.

Jen se ptám, jak dlouho to servery, na kterých to běží, vydrží. Já bych řekl, že ty webkamery moc rychle nepůjdou. Co myslíte vy?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Big Brother

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
Vreco
Reagovat

Myslím, že to v pohodě ustojí, beztak už se v TV teď nic moc neděje a online přihlášených tam bude míň, než platících v době, kdy ty reality show startovaly. Nova s videostreamama a jejich kvalitou nikdy neměla problémy, narozdíl od Primy.

2
kacule
Reagovat

Myslim ze kamery to v pohode ustoji, nebude tam totiz takovej naval.
Neni proste na co koukat

3
Misak
Reagovat

Já myslim,že na to stejně nikdo nekouká….ale znáte čechy…co je zadarmo to se počítá

4
Yuhů
Reagovat

Náhodou jsem tuhle stránku objevil při procházení trénovacích dat a zkouším, jestli jde přidávat komentáře.

Přidat komentář