Panáček v reality show

Jste to, co jíte 5: Konflikty a hádky s Jakubem Kantorem (11.díl)

27. Květen 2011 | napsal(a): | reality show: Jste to, co jíte

[singlepic id=1857 w=420]

V úterý od 10h chat s doktorkou Kateřinou, otázky jí můžete pokládat už nyní ZDE

Petr Havlíček: „Já už toho mám plný zuby a jsem rád, že končíme. Zcela na rovinu, každému člověku říkám, že budu rád, když se ohlásí. U vás budu rád, když už vás neuvidím!“

Před dvěma roky závodník na kole, nyní kluk s pivním pupkem a bez kondice. Váha 113 kg je v jeho věku opravdu alarmující. „Chci zhubnout, protože se cítím jako prase, co v autobuse jen zabírá víc místa!“ říká Jakub Kantor(19).

Jeho motivace se zdá být silná. Ale silná je i jeho chuť na pivo. Jak si s Jakubem poradí doktorka Kateřina a inženýr Petr?

[singlepic id=1859 w=420]




Devatenáctiletý Jakub žije v panelovém domě v Brně se svými rodiči. Má dvě starší sestry Katku a Lenku, které ho odmalička podporují. Maminka tvrdí, že chce zhubnout také a začne vařit zdravě. Jakub miluje pivo. Jednu dobu jich dokázal za hodinu vypít i osm! Výsledkem bylo, že přibral 20 kg a že se mu na břiše vytvořily strie, jaké mívají těhotné ženy. Jakub se za ně velmi stydí, a proto chce s pomocí pořadu Jste to, co jíte zhubnout. Navíc má astma, trápí ho dna a několik typů alergií. Přesto denně vypije průměrně 3 piva a k tomu vykouří krabičku cigaret. Ani jeho stravovací návyky nejsou ukázkou zdravého životního stylu – ráno si místo snídaně dá kávu a cigaretu, dopoledne ve škole vypije dva litry slazené minerálky, na oběd se přecpe a vše přelije kečupem, večer popije v hospodě a při návratu domů ho chytne žravá a vymete fast foody.
Jeho motivace se zdá být silná. Ale silná je i jeho chuť na pivo.

Nedisciplinovanost, nechuť spolupracovat a dodržovat nový stravovací a pohybový režim vedla k vážným konfliktům.

Výživový poradce Petr Havlíček se pořádně vytočil. Účinkující Jakub Kantor odmítal chodit na natáčení pořadu o hubnutí, dokonce slovně zaútočil na poradce i režisérku. Obvinil je z arogantního chování a odmítl dále spolupracovat. Havlíček by mu za jeho chování nejradši dal „přes držku“.
Rozzlobilo ho chování účinkujícího, který se netajil tím, že předepsaný jídelníček nehodlá dodržovat.
„Já už toho mám plný zuby a jsem rád, že končíme. Zcela na rovinu, každému člověku říkám, že budu rád, když se ohlásí. U vás budu rád, když už vás neuvidím,“ prohlásil poradce Petr Havlíček.




„Zlá“ režisérka

[singlepic id=1858 w=420]

Ještě víc ho vytočilo, když si režisérka Simona Hanáková postěžovala, proč Kantor odmítl natáčet. Do telefonu jí prý řekl, že jí na natáčení a hubnutí s*re.
„Stylem, jakým se s ní bavíte, tak za to bych vám dal přes držku i já,“ prohlásil Havlíček. „Režisérka by mohla být jeho matka a on se k ní chová jak k štamgastovi v hospodě,“rozčiloval se dál poradce.

BIG BOSS JAKUB

V prvním kole Jakuba do pořadu nevybrali. Štábu se nelíbila jeho nevýraznost a závislost na mamince. Dostal šanci až na druhý pokus, je otázkou, zda opravdu neměli vhodnějšího kandidáta, nebo čekali problémy a ty jsou pro diváka zajímavé, zvyšují sledovanost.

[singlepic id=1879 w=420]

Matěj přibral 20 kg za dva měsíce. Při výšce 179 cm váží 113 kg.
Brněnské rádio celé prázdniny denně uveřejňovalo jméno hospody, kde jednu hodinu čepují pivo zadarmo. Toho Jakub hbitě využíval, za hodinu stihnul osm piv a za dva měsíce byl o dvacet kilo těžší.
Je astmatik, trpí nadváhou, silný kuřák a vlastně i alkoholik. Sám používá s oblibou slovo „chlastám“. Inhalátor a cigarety, to je potřebná výbava do hospody. Po dvou minutách cvičení Jakub málem zkolaboval.
Jeho stravování je také otřesné. Vše kombinuje s kečupem, zapíjí sladkými limonádami a stravuje se rád v rychlém občerstvení. Nepohrdne vínem ani tvrdým alkoholem. Odsuzuje otcovo vaření, ale sní všechno, doplněné o kečup.
Maminka se tváří, že je vše v pořádku. Má snahu syna omlouvat, zlehčovat a nechce vidět, že má vážný problém. Je to její mazánek, že má plný šuplík léků už ve dvaceti letech, ji vrásky nedělá. Hlavně že je chlapeček spokojený. To, že má vážný problém s alkoholem, to maminka vidět nechce. Že by při astmatu neměl kouřit, maminku také netíží. Zná plno astmatiků, co kouří a pijí, proč by to měla synáčkovi zakazovat?
Jakub neudělá krok pěšky, všude jezdí autem, i když před dvěma lety dostal nové kolo za dvacet tisíc. Přece nebude šlapat do kopce, když autem je to bez námahy.

Jakub slibuje, hraje na kameru divadlo a tvrdí, že vše bude dodržovat. Touží být moderátorem v rádiu, vypadá to, že účinkování v pořadu bere jen jako možnost se zviditelnit.

Doktorka Kateřina pátrá a vyhazuje

Jakubův zdravotní stav není v pořádku. I on prošel veškerými testy a ty odhalily zdravotní problémy. Problémy má i s pravdomluvností. Jeho sepsaný jídelníček se hodně liší od toho, co opravdu konzumuje.

[singlepic id=1880 w=420]

Jakubova lednice a špajz doktorku nepotěší. Dva litry piva denně od čtrnácti let, to ji šokuje. Podprůměrná kondice, pivo od čtrnácti a patnáct cigaret denně, úžasný životní styl.
Vyřazené potraviny: ztužené tuky, nekvalitní šunka, kečupy, tučné sýry, sirupy. Doktorka mu zakáže alkohol i cigarety.

Stůl hrůzy

Jakub zapisoval vše, čím se cpal po celý týden. Naši odborníci ho za složení potravin na stole rozhodně nechválí.
Během týdne vypije 21 piv, 11 panáků, 1,5 litru vína, 4 litry turecké kávy a 28 litrů slazených limonád. Jeho sestra tvrdí, že piv bude určitě i víc, že mu nevěří toto množství, protože pije i mimo domov. Na hromadě jídla chybí kečup, který konzumuje ve velkém, ale zapsat ho zapomíná.

[singlepic id=1881 w=420]

[singlepic id=1882 w=420]

Maminka z jeho jídelníčku není překvapená, těžko věřit, že by pro ni byl novinkou. Dokonce ho omlouvá.

Zdravý stůl

Změna to je veliká, ale Jakub slibuje, že to dokáže, že se změní, bude cvičit, bude lépe jíst. Opravdu?
Ano, začne zvýšením pohybu. Pro zakázané cigarety už nejede autem, ale jde pěšky.

[singlepic id=1883 w=420]

3. týden – Jakub si vaří

K obědu bude pohanka se sojovým masem. Nic neváží, vše hodí na pánev od oka a smíchá podle sebe. Z výsledku si vezme jednu čtvrtinu a je spokojený. Petr Havlíček se jen diví. Všichni mají stravovací plán rozepsaný detailně, každá potravina má přesnou hmotnost. Jakub nic neřeší, vše dělá podle sebe, je přece Big boss a vše je v cajku. Podle Havlíčka je líný, vše omlouvá tím, že se mu zrovna nechce. Začíná tušit, že s výběrem Jakuba šlápli vedle. Oběd si uvařil podle sebe, svačinka také není podle plánu. Je třikrát větší a měl by ji mít ne dopoledne, ale až odpoledne. Jakub nic neváží, a když váží, neumí odečítat jednotky. Plete si gramy a dekagramy.

4. týden – kontrola jídelníčku v Praze u Havlíčka

Jakub kouří, i když to má zakázané. Tvrdí, že plán dodržuje na 100%. Následné dotazy odhalí, že vše je zcela jinak. Jídelníček nečte, musí přece číst i jiné knihy do školy. Neřeší potraviny, vždy jen koukne na gramáž. To musí být skvělé vaření neznat potraviny, ale jen gramy. Výmluvy na nedostatek času jsou liché. Stráví denně šest hodin na internetu, ale číst stravní plán nestíhá. Vyžaduje pomalejší přístup, ale to naši odborníci odmítají. Je v pořadu dobrovolně, nikdo ho nenutil. Pokud nezvládá sníst snídaně, stačilo zavolat a domluvili by se na změně stravování, ale to neudělal, jen se vymlouvá. Jakub má jiný pohled na věc. On je klient, Havlíček si to má kontrolovat sám, má mu volat a zajímat se.
Vypadá to, že jediný ústupek, který udělal je, že omezil pivo. To nemusel hledat pomoc v tomto pořadu, jednodušší by měl jít do protialkoholní léčebny. Nedodržuje jídelníček, nejraději se cpe celý den knackebrotem, namazat ho je přece nejjednodušší a navíc má štěstí, že mu chutná.
Jakubovi dochází argumenty a začíná útočit. Je zcela jedno, zda má Havlíček čas na oběd nebo ne, tady se jedná o jeho dodržování jídelníčku.
Jak je na tom se sportem? Prý výborně. Nezná ani správnou tepovou frekvenci. Doporučené hodnoty si předělal podle sebe, konzultoval to se setrou a uznali, že zátěžový test dělaný odborníkem, je špatný, drží se svých názorů. V posilovně ho naučil cvičit profi kulturista a jeho názory mají prý větší váhu, než názory Havlíčka.
Všemu rozumí, všechno zná a na uklidnění si dá jednu lehkou cigaretu. Že je má zakázané, to není jeho problém, to neřeší. Neřeší vlastně nic jiného než své pohodlí. Stravovací plán tam zapomněl, ale vracet se mu nechtělo, vzkázal Havlíčkovi, aby mu ho za týden poslal po Davidu Huffovi.
Havlíček začíná vážně uvažovat o ukončení natáčení.

5. týden – cvičení s Davidem Huffem

Jako první mu David vrací stravovací plán. Proč ho tam nechal? Jakub prý odcházel nas*aný, nechtělo se mu vracet. Celé dopoledne David učil Jakuba cviky, které může cvičit i doma, nejen v posilovně. Dostává dárek od sponzora – skládací činku a závěsný posilovací systém. V e-shopu ho sponzor zatím nenabízí, alespoň já ho tam nenašla. V katalogu na tento rok však uvedený je.

[singlepic id=1884 w=420]

Konkurence jej prodává pod názvem závěsný systém TRX .
Jakub děkuje, Jakub slibuje., dokonce slibuje cvičit každý den.

6. týden – Odborníci zvažují ukončení natáčení

David Huff si postěžoval, že Jakub sice sliboval, ale nic neplní. Petr by rád skončil, Kateřina ho přemlouvá, aby ještě promluvil se sestrou Lenkou, ta snad jediná má na něj trošku vliv. Příležitost se najde při společném vaření.
Jakub pořád kouří, dokonce i cestou na natáčení. Havlíček Lence pouští natočený materiál. Lence se to nelíbilo, také by mu domluvila, je to jeho hloupost, měl by se vzpamatovat. Petr se rozhodne mu dát ještě jednu šanci.

Vařit bude vítěz pořadu Na nože, Robert Zatloukal. Použijí při vaření známou chytrou troubu se šestým smyslem. Funkce crisp je skvělá, jen Lenka nechápe, proč jim ukazují vaření v něčem, co doma nemají. Bohužel, s Jakubovým přístupem asi ani mít nebudou, protože pravidelný divák ví, že trouba se rozdává účastníkům jen za odměnu.

[singlepic id=1885 w=420]

RECEPT

Kuskus se zeleninou a pražmou královskou

Ingredience: kuskus, vývar, olivový olej, zelenina dle chuti (cuketa, papriky, sušená rajčata, olivy, apod.), filety z pražmy, sůl

Postup:

Kuskus si připravíme přesně podle návodu na krabičce. To znamená, že si ho odvážíme, zalijeme teplou vodou nebo vývarem, přidáme lžičku oleje, zamícháme a necháme odstát pod pokličkou 10 minut.

Na pánev nalijeme lžičku olivového oleje a opražíme na něm zeleninu pokrájenou na kostičky, např.: cuketu, barevné papriky, sušená rajčata, olivy, apod.

Přidáme hotový kuskus a můžeme servírovat na talíře.

Mezitím si ještě připravíme filety z pražmy, osolíme je a položíme na pánev s nepřilnavým povrchem, nejlépe na sucho, a dáme do trouby na funkci crisp, nebo je opečeme na pánvi s kapičkou olivového oleje.

12.-13. týden – domácí video

Jakub nemá čas na štáb, raději poslal vlastní video. To odhalilo, že Jakub nazývá pořad „píčovinou“, dál pije pivo a dokonce i video natáčel opilý. Dělá vše, aby byl zajímavý, ale to co má dodržovat, na to kašle. Chce skončit o dva týdny dříve. Havlíček se vydal na kontrolu do Jakubovy oblíbené hospody. Zjišťuje, že Jakub ji i nadále pravidelně navštěvuje, konzumace je nižší, ale pivo dál pije.

14. týden – FINÁLE

Poslední den natáčení, závěrečné testy, měření a vážení. Jakub chce skončit dříve. Proč? Už ho to nebaví, dokonce se vyjádří, že se*e na natáčení. Nesedl si s režisérkou, zdá se mu arogantní. On nic nemusí, on je přece Big boss! Chce odjet na čtyři dny do Polska, blíží se Velikonoce, bude zelené pivo a to si odpustit nedokáže.
Měl za úkol si na poslední den dovézt jídlo na celý den podle plánu. Proč by to dělal, jemu stačí activ chléb a sýr. Na výtky reaguje útočně, pro něj je tohle na celý den a tečka. Odborníci to cítí jako neúctu k jejich práci a on souhlasí.
Cvičil? Prý ano a poctivě. Následný test ukáže, že kondici má pořád podprůměrnou, cviky neumí, nevydrží cvičit déle než tři minuty a leží zhroucený na podlaze. Přiznává, že za celou dobu cvičil dvakrát!
Kateřina mu nabízí pivo a vodu. Sáhl po vodě, ale pivo pije pořád. Naposledy ve středu, kdy soutěžil v pití piva na čas a vyhrál lístky na MS v hokeji.
Zátěžový test odhalil minimální posun v kondici.

Proč neustále lže? Prý je to jejich názor, a pak přiznává, že proto, aby měl od nich klid. Všichni mají natáčení plné zuby a je konec.
Petra Havlíčka přístup Jakuba zklamal. „Myslel jsem, že se pokusí svůj život změnit,“ poznamenal.
„V podstatě s námi pracovalo malé dítě, které si dělá psinu, ani si nevšimne, že to není vtipný,“ dodala Kateřina Cajthamlová.

[singlepic id=1886 w=420]

[singlepic id=1887 w=420]

[singlepic id=1888 w=420]

Jakubovi se podařilo za tři a půl měsíce zhubnout 11 kilo. Jen díky tomu, že přece jen o něco omezil pití piva. Jakub přišel o 9 kilogramů tuku a dva kilogramy svalové hmoty. HDL cholesterol mu klesl. To je chyba, je to ten „hodný“ cholesterol, který souvisí s pohybem. Necvičil, nejedl, jak měl, proto hubnul i svalovou hmotu.

„Vy jste vysadil pět piv a to samo stačilo,“okomentuje jeho výkon doktorka. Omezil pití, nic víc a to je podle doktorky už alkoholismus. Je to, co pije!
„Jakub nám předvedl takové divadlo, že jsem se neposadil na zadek, ale morálně jsem se z něj pozvracel,“dodává znechuceně Havlíček.
„Účast v pořadu byla od Kubíčka velká odvaha, protože ukázat takovou anatomii vlastní neschopnosti a alkoholismu, na to je odvaha opravdu potřeba,“ končí Cajthamlová.

A co si myslí Jakub? „Jsem se sebou spokojenej,“ uzavřel sebevědomě natáčení náš Big boss.

Čekáte obvyklé dárky na závěr? Žádné se nekonaly. Chytrá trouba se odmítla zahazovat s hloupým Jakubem.

Jste to, co jíte online video dnešního dílu

Co se nevešlo do dílu Jste to, co jíte s Jakubem Kantorem

Související články

Poradce na výživu Petra Havlíčka rozzuřil sprostý účinkující/revue. idnes.cz
Sprostý útok na Cajthamlovou a Havlíčka. Účinkující je nazval idioty!/ Super.cz
Ostrá přestřelka na Primě/blesk.cz
Skandál ve Jste to, co jíte!/Aha!
Noční můra Cajthamlové s Havlíčkem: Vulgární soutěžící Jakub Kantor! Místo hubnutí chlastal!/Aha!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Jste to, co jíte

Diskuze k článku

Počet komentářů: 196
1
Lady XL
Reagovat

Už jsem napjatá :-), články, video – hmm bude to husté.

2
Haha Bimbi
Reagovat

Tak husté to bude zcela určitě. Akorát já už jsem tak nějak otrávená z těch konfliktů úplně všude… z těch blbejch lidí, co maj pocit že arogancí, drzostí a nafučeností toho dosáhnou nejvíc. Až si nějaká produkce vymyslí zápletku, která by nespočívala v konfliktu, napadání, nadávání a podobně, to by bylo! Ale sledovanost versus klidná podívaná, to asi nejde moc dohromady :-/

3
Lady XL
Reagovat

Haha Bimbi – jak kdy – Konvalinková měla sledovanost i bez hádek :-). Ale jo, to bylo něco jiného, chápu…
Ale tady mi to nepřijde nafilmované, nebo nafixlované od štábu, jak to asi někdy je v Prostřeno díky složení soutěžících. Tady to způsobí onen brněnský inteligent… (omluva všem Brňákům!). Ale počkáme si na celý pořad.
Jen bych těm, co natáčení vědomě kazí, dala uhradit některé náklady a nedávala žádné dárky sponzorů (respektive by je museli vrátit).

4
Radek aka SUNicko
Reagovat

Lady XL, myslím, že tento skutečně žádný dárek nedostane :) Max. boxovací pytel :))

5
Lady XL
Reagovat

Ale když on by si spíš dal sud piva :-)

Reagovat

Já hlavně přemýšlím, proč se takový lidé do toho pořadu vůbec hlásí, co přesně čekají. Bez vlastní snahy fakt nelze zhubnout, leda odříznout špeky, které se však vrátí, když se nezmění životospráva.

7
Haha Bimbi
Reagovat

Lady XL, jo to jo, to bylo takový povzdechnutí, že co „jede“, to musí bejt nutně přikořeněný nějakou hádkou, negací… No nic!
Taky mi nejde na rozum, proč se do pořadu o hubnutí přihlásí pitomec, kterej odmítá omezit chlastání piva a změnu jídelního režimu… Uvidíme večer!

8
Haha Bimbi
Reagovat

Suníčko – 6 já Tvůj příspěvek fakt neviděla když jsem plodila ten svůj :-)

Reagovat

Haha Bimbi, večer neuvidíš, večer zítra ano :))

10
Lady XL
Reagovat

7 – Uvidíme po pořadu, jak to bude na nás působit, ale moc bych za to nedala, že se možná vsadil, nebo čistě jen tak z hecu se přihlásil a nezvládl to.Zajímalo by mne, nač by si stěžoval, kdyby štáb byl z Brna…, teď totiž za to může arogantní štáb z Prahy v čele s Havlíčkem – bum ho. Chudák, to si nezasloužil!!

11
okkvp
Reagovat

Pouštěla jsem si to video a myslím, že problém bude ve věku mladíka aneb dospělý puboš – hospodský rádoby ranař. Na fotkách bych mu ale těch dvacet nehádala, klidně bych mu přisoudila blížící se třicítku.

12
Káčko
Reagovat

Toho kluka znám a řekla bych, že se přihlásil spíš z hecu a recese, než kvůli samotnému hubnutí. Ale to, že je kašpar a bavič, co pro slova nechodí daleko- nevadí mu říct komukoliv cokoliv- je známá věc…

13
Katynka
Reagovat

Nemyslím si, že zrovna tento pořad nějak extrémně vyvolává konflikty – je to o hubnutí, je to o lidech, kteří dle dnešních „měřítek“ nejsou nejštíhlejší a tudíž tento samotný fakt je reality show – zda zvládnout změnit svůj životní styl, zda se umí zbavit těch návyků a odříct si pochutiny a nebát se hýbat. Jsou ale lidi, kteří to prostě nezvládnou, zjistí, že je to těžké a místo toho, aby řekli, že na to nemají, že je jim to líto, místo toho, aby byli upřímní, tak začnou kolem sebe kopat a hledat výmluvy. Bylo dost účastníků v této show, kteří měli různé překážky a přesto to dokázali zvládnout, svěřili se a šlo to řešit!! Ale obviňování ostatních lidí za vlastní lenost či neschopnost – to je slabost a zbabělost. Ale ten pořad ještě neběžel, takže uvidím, jaký názor budu mít pak. Ale reaguju tak spíš už na to, že toto je 3 člověk v této sérii, který to nedokázal – ta 200kg paní, ta „cvičitelka a teď tento mladý muž. A jediné, co mi z toho vychází je, že nevím, proč se tam hlásili, když nechtěli nic měnit.

Zabírají místo ostatním, kteří by o to stáli a vážili si toho. Měli by si spočítat, kolik peněz by je to stálo, jít do toho za vlastní prachy. Osobní trenér, výživový poradce a doktorka + předplatenky na cvičení, přístroje, strava. Laciné to není. Takže takovým bych to nechala uhradit. A hotovo.

14
Lady XL
Reagovat

13-Katynko, souhlasím, dobře jsi to napsala!

15
Ajda
Reagovat

Asi je pěkně vytáčel i prezentací na FB, je vidět, že si to hlídají. Třeba Nora měla taky přesný přehled a u tohohle to taky vytáhli.
Havlíček zatím vždy celkem v klidu, musel ho hodně vytočit, když takto zareagoval.

16
okkvp
Reagovat

zase i negativní případy motivují – jinak by to vypadalo jako selanka a hihi haha, s Doktorkou a Havlíčkem zhubnete levou zadní. V téhle řadě je jich skutečně docela hodně, ale já si myslím, že to do série patří a že je to vlastně prospěšné pro všechny.

17
Ajda
Reagovat

Kdysi naše odborníky vytáčel Matěj Jůza, jeho matku vyřadili a on to potom v rozhovoru blíž vysvětloval.

18
Katynka
Reagovat

14 Děkuju.

15 To jsem si právě říkala – pan Havlíček na mě působí jako velmi pohodový člověk, který vydrží dost a když už používá taková slova a zvedá hlas, tak to je co říct. To už je mazec.

17 Jo, to si pamatuju. Ale abych nebyla jen zastánce toho pořadu. Je jasné, že se občas stane, že si někteří lidi nesednou a nerozumí si. To znamená, že se to samozřejmě může stát i tady. Ale už ten fakt, že vím, že jsem se hlásila sama, že to bude v televizi a bude mě vidět dost lidí, by mě donutil k tomu, abych se snažila, abych měla trochu té disciplíny. A i když se kolikrát nepovede zhubnout dost, tak pan Havlíček i paní doktorka to vidí a ocení tu snahu. Ale když na jejich rady účastníci kašlou a ještě se chovají ofrněně, naštvala bych se taky.

19
Ajda
Reagovat

18 Katynko,
u některých je problém, že roky tloustnou a pak by chtěli zázraky nejlíp hned, ani čekat se jim nechce.

Na stránkách pořadu bývá ohlédnutí za některými hubnoucími a většina to nevydržela. Je to opravdu změna a změna trvalá, což asi málokdo vydrží, nebo je ochotný vydržet.

20
Katynka
Reagovat

19 To je jasné, že to nejde hned. Ani ta kila tak rychle nahoru nejdou (pokud není člověk nějak nemocný). Ale myslím si, že jim to ti odborníci říkají pořád dokola, že to nemá být dieta, ale změna životního stylu.

Kamarádka v práci si zašla taky na takový režim. Změřili ji, vážili, psala si týden, co jedla a ze všech dalších údajů ji vytvořili jídelníček a pohybový režim. Řekli jí, že stryktně to musí vydržet minimálně 2 měsíce, aby se metabolismus mohl změně přizpůsobit a tělo začalo reagovat. Po dvou měsících zhubla krásných 8 kilo a tak jí dovolili si občas dopřát i něco, co měla ráda a co nebylo v rozpisu. Vždycky, když jeden den něco poruší nebo se něco slaví a ona trošku poleví, tak následující dny najede stryktně opět na to, co měla v rozpisu. Váha se drží, ona se cítí skvěle. A má můj velký obdiv, že to dokázala, protože jsem v práci viděla, jak musela si nosit ty krabičky, jak si hlídala svačinky a obědy, jak si psala, co má koupit, aby to měla čerstvé atd. Klobou dolů před těmi, kdo to dokáží.

Reagovat

Haha Bimbi (2): Cejtim to uplne stejne. Vsude samej konflikt, hlavne ty umele vyvolane … uz mi to taky leze krkem :/

SUNíčko (6): Tezko rict jak to je. Kdyz vidim, jak se nekteri soutezici tak ruzne prelejvaj mezi porady dane TV, tak je hned jasne, ze je tam TV nasadila schvalne … jen teda pak nechapu ty lidi, ze na to kyvnou. Asi Prima dobre plati nebo si schvalne vybira bezmozky a nebo ty, co chteji byt telebritama :D

Asi se prihlasim priste taky, ale bojim se, ze se pak u TV ukousete nudou :D

22
okkvp
Reagovat

21 – že sem plácnu tu tvoji fotku, stydlíne :-))))

23
Míla
Reagovat

13 – dovolím si citovat: „Měli by si spočítat, kolik peněz by je to stálo, jít do toho za vlastní prachy. Osobní trenér, výživový poradce a doktorka + předplatenky na cvičení, přístroje, strava. Laciné to není. Takže takovým bych to nechala uhradit. A hotovo.“

A teď k realitě – osobní trenér navštíví jednou a nazdar. To je novinka, že přijde 2x, nicméně natáčení trvá několik měsíců. Předplatenky na cvičení dostanou jen tam, kde se štábu podaří sehnat nějakou posilovnu, co by to zadara poskytla. Stravu si účastník po celou dobu hradí sám. Přístroje, hrnce a trouba jsou taky jen záležitost sponzorů, kteří se chtějí zviditelnit. Já jsem například nic z toho nedostala. Krevní testy jsem si platila také ze svého. Původně jsem platila i samotný jídelníček, Havlíček to dostal zaplacené od Primy znovu, slíbil mi, že mi ty peníze vrátí, ale skutek utek. Já jsem byla za pořad v podstatě 8.500 v mínusu…

24
Lenna
Reagovat

Jako chlapec byl blbý, že se do tohoto pořadu přihlásil, taky si myslím, že to bylo více ze srandy než ze skutečnosti. Jinak Havlíček a Cajthamlová si na tomto pořadu akorát tak udělali nádhernou reklamu, ale odpovědnost žádná. Každý člověk je jiný a nemyslím si, že když přijde televize, tak všichni zúčastnění mávnutím kouzelného proutku začnou hubnout, holt psychika je těžká věc a každý to neustojí. Řada lidí to nepřizná ( resp. přizná, ale jsou tlačeni štábem, aby to nepřiznávali) a věřím, že by chtěli skončit i dříve, ale nějaké smluvní závazky jim to nedovolují, tak to bojkotují a kašlou na to.

25
Lady XL
Reagovat

23-Míla To je ale docela síla, že sis musela platit Havlíčkův jídelníček! Z toho jsem dost v šoku,vždyť je to nezbytná součást celého hubnoucího programu! To s posilovnami a bazény jsem si myslela,že to bude na vzájemné „domluvě“…
V které řadě jsi účinkovala? Vím, že v dřívějších řadách nedostával každý odměnu a bylo mi záhadou, jak to určují.Přišlo mi že podle sympatií, nebo prostě jak jim sponzor co dodal. Nevíš, jak to fungovalo?

26
Míla
Reagovat

25 – Lady XL – Já jsem byla v té předposlední řadě (2009). Tenkrát mi to bylo vysvětleno, že mojím sponzorem je časopis Dieta a ten nic nedal. Dokonce ani předplatný jsem od nich nedostala – což bych od časopisu celkem i předpokládala… :-)
Jídelníček jsem si platila, protože jsem byla v péči Havlíčka ještě před pořadem. Přišla jsem k němu jako běžný klient, ale celou dobu jsem si k němu brala jednoho novináře, který o tom chtěl napsat článek. Tak mu asi bylo blbý, že jsem v jeho péči nic nezhubla a že to ten novináš viděl na vlastní oči, tak mi nabídnul účast v pořadu, že mi prospěje i ten názor lékaře. Ale Prima mu ten můj jídelníček zaplatila znovu, ještě mi to přinesl jako skvělou zprávu, že mi ty peníze vrátí… :-)

27
Antonin
Reagovat

prosim vas, nevite nekdo, jak sehnat ci stahnout stare dily?? nevidel jsem dil s Jůzovymi, a moc bych ho chtel videt..nemate treba nekdo dvd s kompletem?byl bych ochoten i neco zaplatit..

28
Lady XL
Reagovat

26-Míla… tak jsem si ten tvůj díl našla a zjistila, že jsem ti taky poslala příspěvek do diskuse. Byl to moc poučný díl a moc mne tehdy zasáhl.Jak se ti teď vede? Zhubla jsi ještě něco? Jo pamatuji,že tam tehdy v úvodu byla vždy Dieta.To se fakt divím, že nedali předplatné, to je přeci to nejmenší :-( !! A že ti nevrátil Havlíček prachy, to je taky ubohý. Napiš.

29
Míla
Reagovat

28 – Lady XL – Teď mám o 28 kilo míň než při natáčení… :-) Ale bylo to tím, že jsem si sama našla svoji diagnózu a zajela si za jinýma doktorama, aby mi pomohli… A oni pomohli… :-)

30
Lady XL
Reagovat

Můžeš mi napsat něco o tom víc na mejl? Agneska.S@seznam.cz. Chtěla bych se ještě na něco zeptat, ale to raději přes mejlík.
A gratuluji ti ke shozeným kilům!

31
Míla
Reagovat

30 – Lady XL – napíšu odpoledne z domova… Teď v práci to moc nejde… :-)

32
Míla
Reagovat

A děkuju, Lady XL.

33
Katynka
Reagovat

29 To citování bylo z mého příspěvku – tak to na mě působilo, protože já jsem se nikdy do žádného pořadu nehlásila a tudíž nevím, jak to chodí. Ale divák to tak vidí a hlavně většinou se při takových pořadech předpokládá, že když účastník, tak jde do toho dobrovolně, když dobrovolně a ukazuje své soukromí, tak bude mít na oplátku nějaké ty výhody. Ten rozpis, co je psala ohledně toho, co člověk investuje do hubnutí je podle mě – mám trenérku a 2x týdně se vidíme, lepší jídelníček není nejlevnější a předplatenky na plavání taky ne. Přístroj doma nemám, protože nemám na něj místo. Nepatřím mezi twiggy a ani nechci, ale mám ráda určitou fyzičku.

Jinak gratuluju k tomu, že jsi našla lidi, co ti skutečně pomohli. Bezva.

34
Lady XL
Reagovat

Mílo – v pohodě, já ti pak odpovím až z práce, doma net nemám… :-). A nemáš zač děkovat, za ta kila si zasloužíš metál,zvlášť když máš rozházený tak metabolismus. Takže k Havlíčkovi jsi už po pořadu vůbec nechodila? Co oni na to pak ještě říkali, že pod jejich vedením nehubneš? Já coby pacientka dr.(ne v TV!!) jsem zhubla 8, ale pak se to vůbec nehýbalo a nehýbalo, ač jsem se já hýbala, až měli taky podezření, že podvádím a změřili mě na přístroji.Ten byl „na mojí straně“,protože vše dole byly jen tuky a nárůst aktivní hmoty. Tehdy ten šok v jejich očích stál za to :-). Pak jsem ze zdravot.důvodů musela docházení k dr. přerušit až… jsem přestala úplně.Moje chyba,slabá vůle a moje blbost :-(.

35
Míla
Reagovat

33 Jen málokdy se najde nějaký zařízení, který účastníkům dovolí sportovat zadarmo. Já jsem například jako dar dostala pouze krokoměr (který jsem nepotřebovala, protože jsem už měla svůj vlastní s více funkcemi, a to, že ho mám, jsem jim hlásila od začátku…) a taky jsem dostala podprsenku, kterou jsem po dvou použitích vyhodila, protože byla tak příšerně šitá, že mi sdírala kůži. Hned na začátku jsem totiž dostala za úkol si vymyslet, co bych jako odměnu chtěla. Chtěla jsem kolečkové brusle, aby mi někdo poradil s nákupem, aby se pode mnou po 200 metrech nerozpadly, ale to mi rovnou řekli, že si mám vymyslet něco jiného. Tenkrát běžel ještě ten pořad Nahá jsi krásná, tak jsem si řekla, že bych chtěla od toho moderátora poradit, co nosit. Nakonec se to zvrhlo v to, že mě odvedli do prodejny Triola, kde paní doktorka prohlásila, že když to má ženě slušet, tak musí mít padnoucí spodní prádlo, a dvě hodiny jsme tam vybírali podprsenku. Bohužel ta prodejna, ač to věděla dopředu, že tam přijdeme, neměla doplněný sortiment, tak jsme vzali jedinou, co tam na mě aspoń trošku rozměrově pasovala. A ta mi pak stejně neseděla, takže šla velice rychle do koše… :-) Musím se přiznat, že je mi fakt líto, že ostatní dostali sportovní náčiní a pak i hrnce v hodnotě 35.000, a já jsem dostala nepotřebný krokoměr za 500 a nesedící podprsenku za 499… :-(

36
anja
Reagovat

ten arzenál s farmaky co vlastní jakub v šuplíku, tak to je vážně dílo :)))

37
Míla
Reagovat

34 Já jsem ten jejich jídelníček dodržovala rok. Zhruba jednou za měsíc jsem zhřešila, když jsme šly s kamarádkou na oběd do restaurace, že jsem si dala třeba jako přílohu hranolky, ale jinak jsem to držela fakt poctivě. A nedala jsem dolů ani deka. Nemělo cenu, abych si pak ještě připlácela za další návštěvy u kohokoliv z pořadu. Navíc se mi neukázali v nejlepším světle. Například paní doktorka se při jednom sezení u nás doma ptala na moji nejoblíbenější knížku, tak jsem jí ji ukázala, bavily jsme se o ní, paní doktorka si ji půjčila, že si ji přečte. A když jsem na posledním natáčení se jí ptala, jestli mi ji přinesla, tak se na mě „urvala“, že jsem jí to měla říct, že ona nemá čas myslet na to, co komu má nosit… No já nevim, ale když si já něco půjčím, tak se starám o to, abych to vrátila… Ale ať si s tou knížkou doma třeba v zimě zatopí, mě už je to jedno…

38
Katynka
Reagovat

36 Každou řadu asi berou jinak, což je docela blbé jak od Tebe čtu. Věřím, že jsi asi zklamaná na všech frontách – ohledně lidí, ohledně pomoci, ohledně hubnutí i dárků. Co na to říct – možná jen – byla to zkušenost, nelituj, že jsi do toho šla, našla jsi díky tomu vlastní cestu a pomohla Ti. Určitým způsobem Tě to asi „nakoplo“ a to je dobře. Na hmotné věci se vyprdni – jsou to jen věci. Prostě – nedělají to asi v každé řadě stejně, to si všimli i diváci, ale třeba taková Konvalinková, jen proto, že je známá, tak taky nedostala žádný honosný dar – ani hrnce, ani troubu. Měla jen jednu výhodu – popularitu, která ji zaručila nefocení ve spodním prádle a pravděpodobně milejší a vstřícnější přístup. A tak je to všude. Tak nesmutni :-))

39
Katynka
Reagovat

Oprava – to patřilo 35 ta moje 38

40
Ajda
Reagovat

S dárky od sponzorů je to jako na houpačce. V některé řadě skoro nic, nyní si Insportline dělá masivní reklamu. Ale na druhou stranu tato firma zcela nezvládá distribuci některých svých výrobků a s reklamacemi mám osobně velmi negativní zkušenosti. Výmluva z firmy – díky reklamě v tv nestíháme!

Firma Zepter je svými praktikami na trhu dostatečně známá, loví nové zájemce. Cenu neřeším, ale odráží se v ní právě tato masivní reklama a multilevel prodeje.

Taky by mě zajímalo blíž, jak proplácí učínkujícím různé procedury, protože většinou nestačí jedna návštěva a ceny rozhodně nebývají lidové.

41
Míla
Reagovat

40 – s tou reklamou je to hodně velký – Havlíček doporučí troubu, že se v ní skvěle vaří, a 30 lidí v republice si ji po každým díle pořadu jde koupit, protože on to přeci řekl a on je přeci odborník, který by neradil něco, co by nebyla pravda… :-)

Ty procedury, na které účastníci chodí, jsou jednorázové, zbytek, poud v tom chtějí pokračovat, si už musí zaplatit z vlastní kapsy… :-)

38 – já myslím, že u Konvalinkové tam padlo od toho trenéra, že jí vyhodí všechny ty její cvičební krámy a dá jí tam nové – lepší… Takže těžko říct, jak to bylo s darama tam…

Reagovat

okkvp (22): Opovaz se! :)

43
Lady XL
Reagovat

Jo to u Konvalinkové padlo, že jí koupí lepší, profesionálnější… Kdo ví, možná už ho koupili a raději to do pořadu nedali….:-). Ale já jí to nezávidím. Já bych to, bohužel, neměla doma kam dát…
No vážně záleží na sponzorech a jednomu to pak přijde líto, že na něj „nedošlo“, asi tak.

44
Ajda
Reagovat

Naďa chodila 2x týdně cvičit k Martinovi do studia, potom pravidelně na PetraClinic na liposukci, vacushapy, lymfomasáže a jiné procedury, takže mi v závěru těch 7 kilo zase tak závratných nepřišlo.

45
Wanna be your monster
Reagovat

A vy fakt myslíte, že do toho šla konvalinková úplně zadarmo?

46
Katynka
Reagovat

45 To si netroufám tipnout. Ani tak, ani tak. Nevidím do zákulisí televizí – mohla být placená za to, že tam šla, aby se zvedla sledovanost, ale taky mohla chtít sama, proč ne, když s tím bojuje tak dlouho.

47
Lady XL
Reagovat

44-tak to je fakt, že to není závratná číslice při všech těchto procedurách!! Zvlášť když o každé samotné v reklamách tvrdí, jak jsou málem samospasitelné… a hnube se samo ihned :-)
Ono v tv nemusí jít o peníze ale o jinou protislužbu, protihodnotu… (ty v tomhle pořadu, my ti dáme prostor v tomhle pořadu-placeném). Takhle to tam chodívá.

48
anja
Reagovat

44 Ajdo ano, jen na ty lymfodrenáže v nadiném připadě bych vsadila polovinu z toho co zhubla, já jsem sjela dolů dvě kila kavitací a masážema a větším příjmem vody aniž bych nějak ošetřila jídleníček anebo pohybové aktivity

49
Ajda
Reagovat

Honorář tipuji nebrala, ale vynahradili jí to službami. Na stránkách PetraClinic jim dělá reklamu, takže láká klientky a za to určitě má péči tohoto zařízení zdarma. Dělají to naše celebrity běžně, třeba Krajinová a Salon YES VISAGE, Basiková a metoda Bailine, nebo nejnověji krabičková dieta.

Třeba u Nadi mi ta propagace nevadí. Ano, je tlustá, potřebuje zhubnout, něco se sebou dělá. Ale když vidím některé vyhublé modelky propagující bezbolestné metody hubnutí, třeba zrovna Krajinová, tak mi to přijde jako výsměch.

50
Ajda
Reagovat

48 anjo,
už v rekapu jsem to vypíchla, že nevěřím, že vše bylo jídelníčkem a pohybem, ale hodně se na výsledku podílí zásahy na PetraClinik.
Sice jen sedm kilo dole za tři měsíce, ale dobře to bylo vidět na centimetrech, tam věřím, že to bylo minimálně z poloviny radiofrekvencí a následnou lymfodrenáží.

51
Lady XL
Reagovat

Ajdo s příspěvkem 49 musím naprosto souhlasit. U „vyzáblin“ mě jímá vztek, když tam lezou pro 1 či 2 kila dolů..Už jakmile čtu u nějaké „sélebrity“, že se rozhodla pro tu a tu metodu a jak jí to moc pomáhá, tak za tím hned vidím propagaci a jejich účast minimálně zadarmo, či se slevou, ne-li rovnou jim placenou.Holt když se já o nich zmíním, tak to nikoho nezajímá :-)). Škoda :-). A přitom dost těch V.I.P.-ek na to peníze má bez mrknutí oka…

52
anja
Reagovat

Ajdo, Krainovou jsem zahlídla včera v topstar magazínu a vyhublá mi nepřijde, naopak, teď po porodu se nám simonka zakulatila :)

Konvalinkové hubnutí a následný humbuk kolem toho mi připomíná šum kdysi kolem Pawlowské, ta taky hubla a propagovala kdejaké metody, prášky a kdeco… Halina je tlustá furt a s Konvalinkovou to nebude jinak

53
Lady XL
Reagovat

52-tehdy hubla ještě jedna dáma, nevzpomenu teď kdo.. A musely obě zhubnout pod hrozbou velké pokuty a odejmutí honoráře za reklamu. A rozhodně obě nehubly podle toho, co samy propagovaly :-(. Navíc nezhubly tolik a u Haliny to pak v tv „ořezávali“. Holt ve střižně se toho dá upravit :-)-

54
Ajda
Reagovat

Pawlovská hubla jen díky počítačové úpravě. V reálu spíš kynula. To samé Novotný a prášky na hubnutí.
Krajinová propagovala nějaké ty ,,elektrošoky“, podobně jako Basiková i před těhotenstvím. Ale kavitace propaguje samá vychrtlá misska, prostě reklama je reklama.
Já osobně nějakému rapidnímu zhubnutí u Nadi také nevěřím.

55
anja
Reagovat

mě třeba ani netrápí kdo za co platí anebo neplatí, salony a kliniky si rádi berou VIPky aby jim zpropagovaly jejich byznys…. heh líbilo se mi v Šéfce jak Nora odmítla návrh Michala na VIP do své firmy :) ta to dobře okomentovala, že jim nebude cpát svoje šaty zadarmo .)

mne spíš irituje jak v JTCJ v každém díle rozumujou nad balíčkem hnusácké šunky jestli má nebo nemá procenta masa, kruci když si chci sníst maso, koupím si flák hovězího, vepřového, hodím si to na gril a sním si lahodné maso a ne v přesoleném láku vyválený shit… na druhé straně Kateřina vezme a vyhodí z ledničky sýry balkánského typu, protože jsou slané :)

56
Ajda
Reagovat

55 anjo,
propagaci vakuově balené šunky nerozumím. Po otevření se musí také rychle sníst. Když už já chci šunku, kupuji Nejvyšší kvalitu (tak se u nás jmenuje) ve Špáru, má 95% masa. A stejně mi nejvíc chutná pršut, ale ten je podle nich zase slaný a mně je to naštěstí fuk.
Přitom se často píše, že sůl nemá vliv na vysoký tlak. Stejně tak nechápu, čím škodí kafe s mlíkem. Dobře, místo plnotučného mlíka, nebo smetany ať použijí nízkotučnou „vodu“, ale proč hned zakázat kafe?

Jsem se zasmála, když vyhodila doktorka z lednice Apettito, že je to hnus slaný a tavený a on to byl zrovna sponzor pořadu :-))

57
koc
Reagovat

co tech par desitek sekund ukazky na dnesni dil dokazalo rozpoutat za diskusi :)

58
anja
Reagovat

56 Ajdo, pršut si taky občas smlsnu, ale všechny další šunky, byť té největší kvality, mne nechávají v klidu… mimochodem, viděla jsem jak se vyrábí pršut, je to regulérní mrtvola xkrát prosolená, sama sobě se divím, že já, téměř vitariánka vůbec něco takového dám do úst :)

ok, razím heslo nežiju abych jedla, jím abych žila, takže jídlo dělím na fakt jídlo a pak na pamlsky, jím to co potřebuje moje tělo – zeleniny kvanta, troche zrní, nějaké to maso, ryby, sýry… na jídlo se dívám jako na bílkoviny, sacharidy, tuky, vitamíny minerály, pokud v něčem nejsou v uspokojivé míře, je to pamlsek, ne jídlo :)

59
anja
Reagovat

koc-oure jak jsi na tom? držíš se?

60
koc
Reagovat

59 – jedu porad dolu :) .. sak sem ti slibil ze by ses za cas nemusela bat me videt natura :)

61
lavi
Reagovat

ja bych se chtela vyjadrit k poradu jako celku, kdyz si tak ctu tuhle diskuzi…drive jsem chodila k vyzivove poradkyni, ktera mi na poradu JTCJ ukazovala nesmysly pri dodrzovani zdraveho zivotniho stylu (nerikam, ze je to cely nesmysl, ale ze se tam ty nesmysly vyskytovaly). Nabadala me, at to proste beru jako zabavny porad, ale ne jako navod pro zdrave ziti…jedine co mi hodne vadi je nevyvazenost jednotlivych rad, popr. dilu, za co jednoho pokaraji, to u druheho nevadi…

62
Haha Bimbi
Reagovat

Mílo, to je teda smutný co tu píšeš. A je pěkně nefér, že všichni soutěžící nemají stejné podmínky. Za to, že podstupují to, co podstupují (ponižování Cajthamlové, focení ve spoďárách apod.) by si zasloužili aspoň ten sponzorskej dárek. A tobě ještě Cajthamlová ukradla knihu a Havlíček si nechal 2x zaplatit za něco, co má beztak naflákaný v kompjůtru a jednotlivým klientům jenom přehazuje potraviny nebo mění energetické hodnoty… Bohužel si nevzpomínám na „tvůj“ díl konkrétně, nemohla bys sem hodit nějakej odkaz?

63
Míla
Reagovat

62 – ale mě náhodou to ukazování ve spoďárách nevadí… :-) Po republice jsou občas někde na zdi moje fotky i bez spoďárů… :-) Protože každá ženská je krásná, jen na některý se musíme dívat trošku z jinýho úhlu.
A odkaz není, protože ten můj díl není na internetu.

64
Haha Bimbi
Reagovat

Mílo 63 – počkej Mílo – tak z tebe se podle všeho stala sexbomba a fotíš za prachy :-))?? Nebo ti to nějak vyšlo s tím Šulou?? Nenapínej a prozraď :-)

65
Lea
Reagovat

Starší díly nejsou v archívu a aktuální díl vždy jen týden, vymlouvaji se na vysílací práva atd. Prima má sve diváky ráda :-(

66
Míla
Reagovat

64 – já jsem fotila už nějakej ten pátek před pořadem :-) Není potřeba bejt vychrtlá, abych mohla dělat modelku. :-)

67
Ajda
Reagovat

Vlastní nadváha Mílu netrápí, vadí jí reakce okolí

Toto je díl s bývalou účastnicí Mílou ;)
Zapojila se do diskuse také u dvousetkilové hubnoucí, kde hodně objasnila o svém hubnutí.

68
Haha Bimbi
Reagovat

Dík za odkaz Ajdo, už jsem si Mílu mezitím také vygůglila :-)
Mílo a můžu se zeptat kolik vážíš teď? Těch 160 je docela záběr a tvou zálibu – můžu-li to tak říct – ve fotomodelingu upřímně obdivuji. A nemyslím to ironicky, fakt.

69
Míla
Reagovat

68 – teď mám 137 :-) A v době pořadu jsem měla 165

70
koc
Reagovat

hubnuti je o psychice .. ja sem nemohl zhubnout kvuli sve hlave .. nakonec sem si o tom pokecal s psycholozkou a najednou to slo samo .. nekdy je hlava vetsi problem nez zivotosprava

71
cam
Reagovat

pane koc, máte pravdu, já zhubla až ve chvíli, kdy jsem si uspořádala život…. do té doby se mě kila držela jak přikovaná

72
Misha
Reagovat

Bože to je vůl na ixtou … na toho malej dvorek a velkej bič … co na to říkaj rodiče?

73
koc
Reagovat

71 – jeee to je hezke osloveni .. to si musim doma vynutit :)

74
koc
Reagovat

on si chlapec mysli jak neni vtipnej :(

75
Viktorie
Reagovat

Debil, debil, debil, to se jinak nedá říct.:-/ A matička je taky jedlá…:-/

76
Pattrick
Reagovat

Je mi 20, takhle vypadat, tak se zabiju.. arogantní, sobeckej parchant ..

77
koc
Reagovat

on se na sebe velmi rad diva chlapec .. proto se prihlasil ..

78
cam
Reagovat

to je fakt úplnej debil

79
oleguare
Reagovat

Trotl, arogantní debil.. fakt hvězda… ještě nikdy jsem neměl chuť tento pořad vypnout…

80
knedle
Reagovat

kubíčku, zvracím z tebe

81
Bacon
Reagovat

Ehm, nemám slov. Myslím, že tam šel proto, aby si ho všiml někdo z rádiové branže (jak několikrát říkal, že chce dělat moderátora).

Jinak si to nedokážu vysvětlit.

82
irvajn
Reagovat

Takového ubožáka jsem snad ještě nepotkala – sláva, oblezlej, pupkatej, ale spokojenej – fuuuuuuuuuuuuj

83
cam
Reagovat

Fakt bych chtěla poslouchat v rádiu takovýhohle dementa

84
Jarda
Reagovat

Hezky se predvedl, jen co je pravda. Blbec s IQ houpaciho kone. Skoda, ze akorat zabral misto nekomu, kdo to myslel vazne a mohl byt uspesny.

85
lavi
Reagovat

vsem mimobrnenskym bych chtela rict, ze v Brne ziji i normalni lidi :-D :-D boze to byl pripad, absolutne nechapu, proc to proste neukoncil driv…

86
Kulíííšek
Reagovat

A pak se v Brně diví, že se jim z Prahy smějou, když se do televize přihlásí takové vidlácké hovado.. :-D

87
Viktorie
Reagovat

Pevně doufám,že žádný brněnský rádio ani nenapadne, aby todleto zaměstnal.:-/

88
bobrb
Reagovat

V tomhle dile me zaujaly ty popruhy pro cviceni. Nevite nekdo co to bylo? Diky

89
Maxx
Reagovat

Tam dělali, jak jim vadí jeho chování, přitom Prima byla celá rozdováděná, že mají skandálního soutěžícího a že to bulvár může řešit, takže z toho bude vysoká sledovanost :D Úplně jim vidím až do krku :D Jen škoda, že neukázali celej ten jejich závěrečnej rozhovor.

90
sandra
Reagovat

Tak tenhle kluk je opravdu chudák.

91
tereza
Reagovat

Většího blbečka jsem neviděla…tupej,arogantní a má z toho legraci. Ve dvaceti kouřit jako fabrika a vypíjet si ten jeho tupoučkej mozeček.. Dooopravdy ubožák(

92
Jarda
Reagovat

Mozna jim to zvedlo sledovanost, to mas pravdu. Nazor si na neho udela kazdy sam podle jeho chovani.

93
Názor
Reagovat

No, takže komedie se Jakubovi sice povedla… částečně jsem se bavili, i když to vlastně doopravdy moc vtipné nebylo… spíš mě osobně bavilo sledovat reakce těch chudáků, co se snažili na jeho špecích pracovat…

Teda jinak, Jakube, styď se…. :( Takový mamánek se jen tak nevidí… koukej se sebou něco udělat nebo špatně dopadneš…. tohle vážně nebyla sranda!

94
Misha
Reagovat

86 – njn, idioty najdes vsude, aj v Brne, aj v Praglu … Toto byl typicky rozmazleny fracek, kteremu chybi pevna otcovska ruka … Neco takoveho cekam u RS Mami, ozen me … ale sestru mel kupodivu normalni …

95
°_m-M-m_°
Reagovat

Tak po zhlédnutí pořadu už je mi to jasné. Jakub, to je přece náš starý známý Tomáš, hvězda diskusí na Panáčkovi. :-) Osobnostní profil sedí přesně. Na jednu stranu chronický lhář, podvodník, pokrytec a slibotechna, extrémně afektovaný styl projevu, maskující nějakou vnitřní nejistotu, na druhou stranu za tím stojí velmi pravděpodobně poměrně vážná duševní porucha, psychické problémy se sebou samým, které mohou časem vyústit i v sebevraždu, ať už úspěšně dokonanou, nebo demonstrativní (ostatně náš Tomáš tady ty „definitivní konce“ a svoje oběšení ohlašuje odjakživa). Myslím, že pokud Jakub (alias Tomáš) teď nějakou pomoc potřebuje, tak především odbornou péči psychologa, případně psychiatra. Je-li vůbec nějaká šance na zlepšení…

96
Bacon
Reagovat

Já myslím, že do rádia se snad nedostane, má celkem silný brněnský akcent a zvláštní intonaci :)

97
lavi
Reagovat

96 poznamka na okraj… to neni brnensky akcent, ten vypada malicko jinak, tohle bylo prehravani a stylizovani se do neceho jako je brnenskej akcent…

98
T.
Reagovat

Takhle to dopadá, když si chudák zvolí za svůj životní postoj roli Borce, kterého představuje Karel Hynek v pořadu Na stojáka … soudě i dle přesných citací, které předvádělo to prasátko v hospodě. A i ten způsob jeho mluvy mi přišel značně tlačenej nevim odkud. Ovšem už zřejmě chlapec nemá na to, aby si uvědomil, že původně se jedná o komické několikaminutové vystoupení a ne celoživotní styl;)
Ale tak je mu 19 a hledá se … třeba si myslel, že s timhle „rádoby cool“ projevem se opravdu někam dostane. I když to by musel být fakt navní.

99
Maxx
Reagovat

Tak mě se ten jeho brněnskej akcent i intonace zrovna líbily. Stejně tak mám rád i hanácký a ostravský nářečí, má to něco do sebe. Narozdíl třeba od Pražáků, nebo klasický češtiny. Zas ho tady nepražte za všechno.

100
Jana
Reagovat

Vzkaz pro Jakuba.
Žádná normální holka o Tebe neopře ani kolo, leda by to byla stejná chudinka jako Ty. To Ti ani trochu není trapně? Oni asi lidé jako Ty mají jen ta kila ale mozek žádnej. Fůůůůj, jsi vážně odpornej!

101
Bacon
Reagovat

@lavi: Tak já v Brně bydlím a naštěstí se s takovými lidmi nesetkávám, nicméně bych ho prostě nazval jednoduše – „strup“. A ačkoliv jsem z Brna, tak nenávidím hantec a podobné sr*čky, protože pak vypadáme jako banda tupých jednoduchých „strupů“…

102
Radka
Reagovat

88 – TRX

103
lavi
Reagovat

taky se drzim za hlavu, kdyz v telce mluvi nejakej brnak, tak jak mu zobak narostl – Karel Jarusek, Peta Hubacek, Svancik atd…. ale tenhle mluvil naprosto dementne, nebylo to prirozeny, vsechno strasne prehraval a prehanel

104
okkvp
Reagovat

kurňa sice jsem viděla jak Bolt musel natahovat nohy a jeden hod Špotákový, ale o koukám, že jsem přišla o jinou zábavu a budu muset do archivu – na konci už to byla nuda

105
petule
Reagovat

Normálně trapnej zoufalec lituji paní Kateřinu že má na takový zoufalce nervy.Slavnej tlustej blbec Jakub by se měl stydět.

106
Lea
Reagovat

88 , v rekapu ajda většinou dává linky na dárky od sponzorů. Balanční plošinu jsem si díky jejímu odkazu objednala a mám už doma.

107
Misha
Reagovat

98 – je fakt, ze ten prizvuk mel do hantecu daleko … Skoda, ze se nestylizoval do blbe blondyny, to by mozna byla aj sranda.

108
okkvp
Reagovat

107 – ten se stylizuje do Mladýho Novotnýho – Big blb

109
Lea
Reagovat

Jeho matka měla jakoby nadech slovenštiny,a on byl trapný, hrál velkého brňáka a nešlo mu to. Blbý jak sáně v létě, ale sebevědomí mu nechybělo. Ten popruh na cvičení mu měli zabavit.

110
cam
Reagovat

On si myslel jak tim hantecem není borec, ale takhle přehrávat ho teda nemusel… On je holt mazánek, ošklivej, nepřitažlivej pro holky, tak se realizuje v tom, že pije jak duha. Tohle je ale cesta do pekla.

111
petule
Reagovat

107- a já pořád přemýšlela jakýho kréténka mě připomíná…

113
okkvp
Reagovat

já mám výhodu toho zpoždění, já se u toho řežu smíchy :-)))

114
chleba s máslem
Reagovat

Tak jsem viděla zatím prvních pár minutek a nemůžu věřit vlastním očím a uším! Co to tam pustili za hovado? Jdu zkouknout celej díl, to asi bude něco!

115
okkvp
Reagovat

Skočili na lep hovádku, které se chtělo iba zviditelnit tím, že si z nich udělá prču – a srozumněna s tím nejspíš byla celá rodinka.
(bože tohle mít doma, tak to umlátím poklicí)

116
Pavel
Reagovat

Misto mozku z piva kostku

117
chleba s máslem
Reagovat

Ježiši, to je DEBIL!!!
On to ale hrál do posledního momentu, do poslední minuty se předváděl! A přitom je trapnej a hloupej. Chce být moderátor? Vždyť neumí mluvit! Neumí česky! Zhlídnul se v moderátorech soukromých rádí, kteří mluví stejně jako on (teda on stejně jako oni), se stejnou vlezlou intonací, používá stejně hloupej a omezenej slovník. Oslovení „přátelé“ je teda fakt originální a přesně vystihuje ty debílky ze soukromých rádií. On je prostě kopíruje. Normální plagiát!

Nejhorší je, že si ani neuvědomuje, jak se chová a že lidi kolem něj jen koulí a oči a je jim trapně za něj.
A co ta jeho matka? Ta by se měla stydět minimálně tak jako on! Syn ještě studuje a dostává takový kapesný, že si může dovolit pivo, cigarety, stravování po hospodách a provoz auta? Nebo to jsou rodiče tak zaslepení, že mu to dobrovolně financujou???
A poslední věc: jak se choval k lidem, kteří mu chtěli pomoct a kteří jsou o dost starší? O dr. C. mluvil jako o doktorce a o p. H. jen jako o Havlíčkovi! Dostal ten spratek vůbec nějakou výchovu?

118
Andrea
Reagovat

Srážka s blbcem v reality show! S alkoholikem,který má v zádech svou maminku nikdo nepohne.Škoda jeho mladého života. Přehnaná mateřská -opičí láska. Kluk není šťastný,to je evidentní…každopádně předčil i slečnu z Koule…neskutečný…
Obdivuji produkci,jak trpělivě natáčení dokončili a přitom mu nerozbili hubu.

119
f1gurk4
Reagovat

Toto byl opravdu výživný díl, reklama na pívečko :)

120
Lady XL
Reagovat

Tak se teď můžem konečně vyjádřit k tomu, co jsme viděli a ne jen k ukázce… Ježíši! On byl ještě horší, než v těch ukázkách. Od prvního momentu mi byl protivný a pochopila jsem, že si z toho tam dělá prču a přišel se zviditelnit před kámošema a doufal, že si ho všimne nějaké to rádio… Přitom na otázku, co pro to dělal, aby se mohl něčemu naučit (studovat) – odpověď byla „no jaksi na to nebyl čas“… haha. Prostě mamánek,co si odjakživa dělá, co chce. A maminka o všem určitě dobře ví,když to ví i ségra. Ovšem myslím si, že Prima tušila problémy při výběru a kvůli sledovanosti ho tam dala (navíc zvýšil % účasti mužských-nechci říct v jeho případě chlapů…). A on se jim, podle mého, vymkl z ruky úplně… :-)

121
Pája
Reagovat

Tak v tomto díle byla zřejmě normální pouze ta jeho sestra. Chlapeček si myslel, že se před zraky všech stane velkej frajér, ale spíš ze sebe udělal totálního idiota. Celé to hodnotím jako naprastou ztrátu času s jedním ubožákem, který by potřeboval pomoc jiných odborníků, než Petra a Kateřiny! A ještě bych mu nechala zaplatit veškeré náklady spojené s natáčením a poskytnutí všech služeb!!

122
Wanna be your monster
Reagovat

Tak chtěl se akorát zviditelnit, to bylo celkem jasné, na druhou stranu není určitě jediný, co to přesně nedodržoval a může být sakra těžké v jeden okamžik přejít na úplně jiné stravování a zároveň i přestat kouřit. Každopádně výsledky měl a kdyby jim tam v podstatě necpal pod nos, že to nedodržuje, tak ho na konci pochválí a dvě kila svaloviny taky zkousnou…

123
Lady XL
Reagovat

122-jenže oni mu vypočetli, že to zhubnutí má díky tomu, že přestal pít tolik piva. Takže jakmile přejde na svou normu /až dopije to zelené pivko/, tak to má nahoře!!

124
Haha Bimbi
Reagovat

Jdu proti proudu. Ten kluk není debil, ikdyž se tak ze všech sil snaží vypadat. Je mi ho líto. To všechno co dělá, jak se přetvařuje, mluví a přehrává je jen zástěrka, aby nebyla vidět jeho pravá, o mnoho zasmušilejší tvář. Bod číslo jedna: jeho matka a od toho se odvíjí to ostatní. To bylo něco strašného a ona stojí za všemi problémy toho kluka. Cajthamlová mě mile v tomto dílu překvapila, protože ho odhadla hned na začátku a dnes se nekonalo ponižování. Zato Havlíček to totálně prokaučoval. Ten kluk by potřeboval spíš psychoterapii a oni ho tam furt jebali jak je blbej, nechopnej, dětinskej… Neříkám že není, ale myslím, že si to uvědomuje avšak nepřipouští. Nejsmutnější na tom je, že v 19 už je asi směroplatný alkoholik, pokud ještě dnes nemá absťáky bez chlastu, do dvou tří let je mít bude a bude nucen chlastat denně a pivo už mu stačit nebude. To je mnohem horší než že má xx kilo nadváhu.

125
okkvp
Reagovat

No, ten kluk si v rámci své roli tak protiřečil, že by na odhalení toho, jak to s tím jeho způsobem života skutečně je, byla potřeba detektivní agentura.

126
Ajda
Reagovat

Jakub
1/ rozmazlený benjamínek, chudinka nemocná, je potřeba umetat cestičku, vše tolerovat a hlavně ho milovat jaký je, maminka přece ví, že je nejlepší.
2/ nezdravě sevebědomý – od maminky slyší jaká je jednička, šašek mezi kamarády, očekává, že v některém rádiu z něj padnou na zadek. Vyžraný alkoholik, ale vidí se jako borec.
3/ hloupý – nemá vůbec snahu věci co začne dotáhnout do konce. Věčný student, na každé škole mu něco vadí, maturitu chce, ale váhové jednotky mu dělají problémy. Začne hubnout, ale hned v úvodu to vzdává, okecává vše, přehrává a když je v koutě, tak i nadává a uráží.
4/ notorický lhář – na maminku to platí, ale sestra si o něm žádné iluze nedělá.

Je zcela jasné, že on nepochopil, že za vola z pořadu vyšel on, pitomci jsou všichni kolem, on je king. Nebude to mít v životě jednoduché. Ve dvaceti není schopný dokončit školu, díky své povaze nevydrží dlouho v žádném zaměstnání a tipuji, že ani žádná ženská to s ním dlouho nezvládne.

127
anja
Reagovat

bohužel jsem tento díl nemohla sledovat pozorně, ale co jsem zahlídla, štěkali tam po sobě oba tábory

jestli se sebou jakub něco neudělá a hned si nepřetočí mozek, za pár let je z něj nemocema prolezlý alkoholik nepoužitelný k životu

ale! tento pořad dělají tvůrci velmi dobře, sladké díly prokládají skandálníma, takže výsledek je, že si čím dál víc lidí pořizuje své výživové poradce a pochybný byznys postavený na lidské slabosti, nešťastnosti, jen kvete

128
Phoenix
Reagovat

Taky jsem včera koukala. Ten kluk by zasloužil ránu. Osobně by mi moc vtipné nepřišlo, že mám DNU, astma, a že ve dvaceti letech dokážu cvičit jen dvě minuty než zkolabuju……A ještě se tím svým způsobem bavit. Rozpoložení pana Havlíčka docela dobře chápu, já bych se s ním taky nemazala. Chlapec se přihlásí do pořadu o hubnutí, ale hubnout nechce a ani nehodlá. A má to dost na háku. Kdybych to byla já, kdo mu věnoval svou energii na přípravu změny životního stylu, poslala bych ho přesně tam co Havlíček. Ještě mě docela překvapila doktorka, že byla poměrně v klidu.
Ad ta cvičitelka-zpěvačka a tenhle kluk – mám pocit, že jejich jediným cílem bylo ukázat se v televizi……

129
Zuzi
Reagovat

pro Haha Bimbi: jdete proti proudu? Ale prosím vás – vy vůbec nechápete, o co jde. Ten debílek se takhle chová, aby nebyla vidět jeho pravá tvář? To je klišé, které se používá u lidí přehnaně sebevědomých, arogantních a sobeckých – „oni se tak chovají, ale ve skutečnosti jsou úplně jiní – pod tou slupkou je jen nejistý človíček“ Tak se to říká, ne? Pěkná hovadina. Ten kluk má problém, to je evidentní, ale nepoužívejte tyhle stereotypy. A neomlouvejte ho – je dospělý, není to malé dítě, není nesvéprávný, takže ví, co dělá.
A co máte na mysli, že to p. Havlíček prokaučoval? Ten má svatou trpělivost, já bych tomu hovadu nafackovala po pár dnech! P. Hav. dělá svou práci poctivě, o něco mu jde, tak je logické, že se snaží, aby ta práce měla smysl a nějaký výsledek. A že ho štve, když to někdo takhle sabotuje!
Proberte se vy a nepište takové nesmysly.

130
Lady XL
Reagovat

129-Zuzi klídek, každý si přeci může napsat svůj názor!!
A Haha Bimbi měla taky v něčem pravdu!
Koneckonců ten problém pojmenovávala i paní doktorka.

131
Haha Bimbi
Reagovat

Zuzi prosím uklidněte se. Pokud chcete polemizovat stylem „proberte se“ a pokud diskutujete ráda stylem – kdo to nevidí jako já je idiot – doporučila bych Vám spíše zajít na ofiko diskusi na iprimě. Tam se to podobnými přímočarými názory jen hemží, tak si budete s ostatními rozumět. Já sem chodím kvůli inteligentnějším příspěvkům a pokud si myslíte, že se mýlím, dá se to vyjádřít i poněkud sofistikovaněji…

132
Šárí
Reagovat

Mládenec je opravdu ukázkový idiot. Ve svých dvaceti se chová tak na dvanáct. Zodpovědnost veškerá žádná. Lví podíl na tom bude mít maminka, která také vystupovala velmi nedospěle a nezodpovědně.
Na druhou stranu zkoušet na někoho takového tak radikální změnu životního stylu, jakou rozjel televizní tým, je téměř určitě odsouzeno k neúspěchu. Stačilo by pro začátek trocha přirozeného pohybu, odstranit limošky a tvrdý alkohol, omezit piva a cigaretky tak o dvě třetiny. Naučit se pravidelně jíst, i když bez vážení a hádání se o to, jestli se má jíst knackebrot k obědu (!). Ten radikální přístup bohužel vzbuzuje v nevědomí takovýchto lidí obrovský odpor, se kterým si nedokážou poradit, a jakákoliv změna je pak skoro nemožná. Znám to z vlastní zkušenosti.
K podstatné změně u podle mě může dojít až po dlouhodobější kvalitní psychoterapeutické léčbě. K té by se ovšem musel odhodlat…

133
okkvp
Reagovat

Já si myslím, že dohady o tom jaký přístup k Jakubovi při hubnutí či zda by mu prospěla nějaká psychoterapie, jsou z principu poněkud mimo. Jeho motivace k účasti v pořadu byla plně jiná – imho mu o hubnutí vůbec nešlo. Jak se projevoval jako nezodpovědný puberťák, tak mu ovšem nelze (imho) nepřiznat, že ke svému zviditelnění přistoupil naopak velmi zodpovědně a důsledně.

134
Lady XL
Reagovat

133 – bingo! :-)
Nevěřícně jsem zírala na to home video!! To byla síla. Zajímalo by mne, co na to matinka…

Vyčítání knackebrotu bylo podle mne mimo jiné z důvodu, že neustále tvrdil, že se drží jídelníčku. Tak mu na tom jeho chtěli dokázat, že jaksi ne… (ten zapomenutý v Práglu- to hovořilo za vše!).Podle mne štáb už věděl po pár hodinách, že je vše v háji a holt natočil kontraverzní díl mimo jiné kvůli sledovanosti. Takže ne Jakub na ně vyzrál, oni (tv) vyzráli nad tebou Jakube! Díky tvé hlouposti si zvýšili sledovanost, ubožáčku.

135
Zuzi
Reagovat

Haha Bimbi: módní slovo – sofistikovaný, hmmm. Palec nahoru. Víte, nemám ráda lidi, co se do něčeho pořád stylizujou -vy i ten debílek z TV.
Ale v pohodě, už nebudu reagovat…

136
Wanna be your monster
Reagovat

No já nevím, jestli to mohl zhubnout jen díky vynechání piva….kdyby se k tomu stravoval jak má, tak zhubne za ty tři měsíce 20kg?

137
lavi
Reagovat

kazdopadne nepamatuju, ze by nejaky ucastnik JTCJ vzbudil tolik emoci a reakci…moc bych se nedivila, kdyby Jakub byl ted velmi spokojen, jak to „zvladl“…

138
Wanna be your monster
Reagovat

Zuzi- Jakobyste snad věděla, co ten kluk prožívá, že tady říkáte, že vůbec neví, o co jde a ať se probere.

140
Lady XL
Reagovat

136-nezapomeň, že jednak „hubnul“ téměř 4 měsíce… A už i dříve u jednoho pivaře se docílilo zhubnutí díky vyloučení piva. Zhubl by jistě víc, asi 20kg ne, protože by mu taky narostla svalová hmota. Ale měl by jiný objem přes břicho, tam by to asi bylo nejvíc znát.

141
Haha Bimbi
Reagovat

135 – Zuzi pokud jste nevěděla, tak stačilo říct, to je maličkost :-)
viz http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/sofistikovany
Já zas nemám ráda lidi, který se potřebujou navážet…:-)

142
cam
Reagovat

na streamu je video se záběry, které se do pořadu nevlezly…. tam jsou projevy Jakuba, který mě totálně dorazily, říká tam scénáristce, že ho obtěžuje, že mu volá a ptá se ho jak se má a jestli dodržuje režim… Nechápu jak se ho tu může někdo zastávat, je to dospělej člověk, kterej se neumí chovat ani před kamerou… jak to asi vypadá ve skutečným životě, když se ani trochu nesnaží

143
Jana z Prahy
Reagovat

Já myslím, že největším problémem tohoto kluka je jeho matka. Že její dvacetiletý syn hulí a chlastá jako starej alkoholik, to jí nevadí, klidně ho v tom ještě podpoří. Ať si kluk „užije“, že jo. Nehledě na to, že ho vedla akorát k tomu, aby studoval obor, který ho nebaví, volnej čas trávil akorát u PC anebo nakupováním zlevněného piva.
Dokud mu samotnému nedocvakne, že není žádný big boss, ale obyčejnej kluk s hromadou problému, a nepostaví se tomu čelem, tak to s ním půjde vesele pořád z kopce.
Škoda mluvit. Kdo chce kam, pomozme mu tam.

144
koc
Reagovat

polozil mu nekdo tu jednu zasadni otazku ? – Prihlasil jste se opravdu kvuli zhubnuti? .. pokud ano tak je vetsina ze zdejsich postu opodstatnena .. pokud ne tak se sice kope do spravneho cloveka ale do spatnych partii

145
okkvp
Reagovat

139 – dík, já si myslela, že míří dál než do rádia :-)))

146
Tomáš
Reagovat

95:Po přečtení vašeho příspěvku vás můžu naprosto ujistit o tom že já tento idiot který byl včera v tom pořadu a kterému sem se i já musel smát opravdu nejsem a srovnání s ním by mě i urazilo, kdyby mě za něj nepovažoval někdo tak ubohý jako jste vy. Chronický lhář,podvodník ani pokrytec opravdu nejsem, jen se chovám ke každému tak jak se on chová ke mě.A prosím vás o to abyste se už do mě s prominutím přestal s*át tady i na diskusi o superstar, už to myslím stačilo. Vy o mě nevíte vůbec nic, tak si podobné analýzy pro příště už raději odpusťte, já do vás taky nešiju. Takže se omlouvám za slovník, ale jinak se to říct nedá:Jděte do p*dele!

147
okkvp
Reagovat

144 – kopat imho není třeba, vždyť kluk všem vlastně splnil jejich tužby – on se zviditelňil a páč je takový jaký je, tak je jistě nadmíru spokojen, štáb a Prima jsou nadšení sledovaností a reklamou minimálně na příště, Cajthamlová s Havlíčkem si zvýšili kredit předváděnou snahou pomoci i „oprávněným“ rozhořčením nad svým zneužitím a diváctvo dostalo svůj výživný materiál k výlevů všelijakých emocí

148
koc
Reagovat

139 – vidim ze ma nacvicenou pouze jednu scenku ;-) .. chudacek malej

149
Zuzi
Reagovat

Haha Bimbi: Vy si myslíte, že mě urazíte? Vám by zase někdo měl zkrátit dlouhý vedení. Směju se tomu, že stejně jako každý pseudointelektuál používáte toto slovo. Toto módní slovo. A myslíte si, jak jste originální.
Přeji vám krásný den…

150
lavi
Reagovat

148 tohle bylo soutezni video, diky kterymu vyhral nejaky telefon ci co a pak jsem nasla jeste jedno videjko, ktery natacel s kamosema v prubehu JTCJ a je obdobne…. pivo pivo pivo

151
Janett
Reagovat

117 Naprostý souhlas!!! Velkej bič a malej dvůr, přesně tohle by ten trapáček arogantní, rozmazlenej potřeboval. Nejenže se choval jako úplný idiot a lhář, ale ještě ta jeho mluva… Sorry, ale takové lidi já prostě nenávidím..

152
Andrea
Reagovat

Milo,teda Ty máš vzpomínky. Já měla natáčení vždy v pohodě.Je pravda,že jsou všichni stále vytížení a nemají všechny klienty v hlavě,to jo. Ale když něco potřebuji,napíšu email a věnují se mi.Nebo si zavolám a připomenu. S vaší váhou,jakou jste napsala,Vám nejspíš ani nic jiného než krokoměr dát nemohli,protože s takovou váhou se cvičit nedá.Musí se jen chodit.Já sice dostala eliptikal,ale když na něm cvičím,tak jdu krokem abych si udržela tepovku. Vše jsem měla zadarmo a do budoucna zadarmo mít budu.Mám chodit na bodystat a nemusím nic platit.A to,že jsem byla v televizi v plavkách mi už nevadí,stálo mi to za to. Po těch informacích které jsem jim udala,mi vytvořili jídelníček na tělo a po 4měsících stále jím a hubnu:-) a to hřeším každou chvíli.Jde o množství a o složení potravin,kdybych v takovém množství,jaké mi uvedli v manuálu jedla nekvalitní potraviny,tak bych z toho přibírala.Opravdu se musí číst. Není člověk ten,aby se zavděčil všem…

153
Míla
Reagovat

152: Andreo, věřte mi, že s takovou váhou se cvičit dá… A jestli mě odsuzujete, že jsem ten manuál nečetla a neřídila se podle něj a nekupovala kvalitní potraviny, tak můžete jít víte kam? Zařadit se do fronty těch, který odsouděj člověka na základě jednoho pohledu. To mi věřte, že jsem ten jídelníček měla nastudovanej do poslední tečky, a řídila jsem se podle něj – až po natáčení jsem trochu polevila, že jsem si dovolila jednou za měsíc navštívit restauraci a dát si tam jedno jídlo mimo předepsaný jídelníček. Stejně tak jsem chodila pravidelně 5x týdně plavat, chodila jsem do schodů jak jsem dostala porazeno, chodila jsem do práce pěšky místo jízdy autobusem, přesně to, co mi řekli. Jen občas jsem musela tu chůzi vynechat, protože mi odešlo koleno. A k tomu všemu navíc jsem cvičila podle rozvrhu druhýho trenéra – 5x týdně.
Bohužel naše společnost je cvičená v názoru – podívej se, jak je tlustej, ten jen žere a válí si ty svoje špeky u televize. Nikdo se neptá na to, co je za tím.

154
Míla
Reagovat

152: Andreo, a ještě jedna otázka – všechno, co jste dostala za dary Vy, bylo na cvičení?

155
Beruska
Reagovat

Milo – nezlobte se na me, ale proc porad resite, kdo dostal jake darky. To je snad az ta uplne posledni vec, kterou bych pri vstupu do poradu podobneho typu resila…..

156
Míla
Reagovat

155 – Beruska: Nejde o dárky. Jde o rovnocenej přístup, o stejný podmínky. Všichni jsme do toho šli se stejným cílem, tudíž všichni bysme měli mít stejné podmínky. Nebo ne?

157
Beruska
Reagovat

Milo – nezlobte se, mne prijde, ze jste apriori nespokojena, kysela a predem v obrane pozici. Jasne muzete mit pocit, ze jste dostala mene „procedur“ nebo ja nevim ceho jeste, ale stejne je to ve vysledku jen a jen na vas. Vas zivot, vase telo….vas rybiz.

158
Míla
Reagovat

Berusko – však já jsem s tím zatočila… :-) A můžete mi fakt věřit, že teď jsem nad míru spokojená… :-)

159
Jana
Reagovat

Mílo, pokud jste teď nad míru spokojená (kde je vlastně míra spokojenosti?), proč tedy pořád tolik žluče?

160
Míla
Reagovat

Jani, to není o žluči, to je o realitě, kterou má spousta lidí, kdo tady přispívají, zkreslenou.

161
Jajda
Reagovat

Tak je asi jasné, že se chlapec chce zviditelnit a je mu asi jedno, v jakém pořadu. Nicméně mi připadá, že ty své monology a řečičky má natrénované, hrané, jeho projev mi nepřijde absolutně přirozený a jeho forma projevu mi je docela nepříjemná. Docela se ztrapnil, chudák.

162
Jana
Reagovat

Nějak nemám jasno jestli ten hoch jenom studoval, nebo taky pracoval, protože osočil Havlíčka že ńarozdíl od něj nemá chudák přestávku na oběd kvůli práci, nevíte to někdo?

163
Beruska
Reagovat

Milo – tak budte rada, ze jste to zvladla…ale vazne se na me nezlobte…nepusobite na me dojmem vyrovnaneho a spokojeneho cloveka….proc potom ta zavist, ze nekdo dostal darky a vy jste dostala mene….

164
Míla
Reagovat

Beruska – ano, jsem spokojená sama se sebou a s tím, že jsem ten svůj problém vyřešila. A ano, je v tom i trocha závisti – vy byste byla stoprocentně spokojená, kdyby vás bylo deset na stejnou práci, dřela byste stejně jako ostatní, možná i mnohem víc, a ostatní by dostávali 300 za hodinu a vy pětikorunu za den?

165
Míla
Reagovat

Jak jsem už psala – nejde tady o ty dary jako takové. Jde o princip – stejné úsilí – stejné podmínky.

166
°_m-M-m_°
Reagovat

146: Tomáši, to je přesně ono. Stejně jako si alkoholik nepřipustí, že je alkoholik, tak každý chronický lhář a podvodník bude vždycky tvrdit, že lhář není. :-) U tebe je to ale obzvlášť komické, poté, co tady soustavně lžeš ve velkém celé dlouhé měsíce. Vlastně je to obdivuhodná odvaha něco takového se vůbec pokusit tvrdit poté, co tady celé osazenstvo Panáčka v reality show na vlastní oči vidělo několik stovek (možná i tisíců) tvých lží, a ty to dobře víš, že to všichni viděli a ví o tom. :-) Takovou kuráž v sobě, musím uznat, průměrný lhář nedokáže najít. Průměrný lhář by hanbou chodil kanály a už radši nic neříkal. Toto je jen pro mistrovskou ligu lhářů s extra luxusní hroší kůží.

167
Beruska
Reagovat

Milo – to bych z te prace proste odesla a nasla si jinou….navic, uz je to docela dlouho, co jste byla v soutezi, tak se jen divim, ze vas to porad drzi….

168
Míla
Reagovat

Berusko – nebyla to soutěž – teda pokud není bráno, že jsem soutěžila sama se sebou… :-) A není to o tom drží-nedrží. Jen mě tady oslovilo pár příspěvků, tak jsem k nim dopsala svůj názor, resp. zkušenost, a ta diskuze se potom prostě jen rozvinula…

169
Beruska
Reagovat

Milo – no soutez to svym zpusobem je…tim, ze „jakoby soutezite“$ se lepe motivujete….v poradku, ja jsem reagovala hlavne na vase prispevky o darech :-)

170
Míla
Reagovat

Berusko – já jsem to pochopila, jen to má v té diskuzi trochu hlubší základ, než jen ty dary :-)

171
suzanne
Reagovat

Ja jsem z toho dilu (a te kreatury) tak v soku, ze to snad ani nemuzu komentovat. Nicmene mi prislo skoda, ze Prima za tyden ten dil smaze a uz pak nebude k dispozici, takze:
http://www.uloz.to/9142380/jste-to-co-jite-jakub-kantor-avi
At je teda Kuba „slavny“ i potom, coz zrejme stejne bylo jeho prani..

173
Ajda
Reagovat

Video – Co se do tv nevešlo, je již delší dobu přímo pod článkem, další u 112 i 139 :-)

174
suzanne
Reagovat

173 Ajda: to ja vim, ale za tyden to smazou, ne?

175
lavi
Reagovat

neco pro vecerni pobaveni (moje nespavost je fakt otravna :-) http://www.youtube.com/watch?v=ZWdS1lNZeWo

176
Mikesh
Reagovat

omlouvám se za OT, Ajdo
pro sledovače farmáře jen malé info: k poslednímu diskuznímu dílu FHŽ jsem přilepil vyjádření Jany (s tím psem) o tom, jak to tam ve skutečnosti bylo. Takže pokud máte zájem, můžete si to přečíst.

177
Katynka
Reagovat

Většina už tady byla řečena, takže spíše jen aby se neřeklo. Ten kluk mě naprosto vytočil, svým chováním, svým přístupem, svým stylem a tím jak si ničí zdraví. Pomlouvat, urážet a ofrňovat se nad těmi, kteří mi chtějí pomoct, hlavně proto, že jsem si o to sám řekl, je vrchol nevychovanosti.

Jeho sestra se nemá za co stydět, protože ta jediná ukázala, že v té rodině má rozum a jsem ráda, že dokázala vidět svého bratra objektivně. Klobouk dolů.

178
Katynka
Reagovat

http://ona.idnes.cz/za-dva-mesice-pribral-pitim-20-kilogramu-z-televize-ho-chteli-vyhodit-116-/dieta.aspx?c=A110526_105750_dieta_pet

Přidávám tady jeden článek, který objasní dost z jeho přístupu a proč přibral a kde bral peníze na svůj nezdravý způsob života.

179
Ajda
Reagovat

Článků o Jakubovi je všude plno, pod článkem jsem jich měla přiložených několik ještě před odvysíláním dílu, ale nic převratného, vše na jedno brďo :-(

Reagovat

Ajdo a TV Prima se včera nechlubila tiskovkou s rekordní sledovaností jako u Nadi Konvalinkové, takže to nakonec možná nesplnilo účel :)

181
Tomáš
Reagovat

166:A v čem tak zásadním jsem lhal? Toto jsou obyčejné diskuse, není to život, tak ze mě nedělejte bůhví koho. Ona si o to na diskusi o superstar totiž většina lidí sama říká, tolik hloupých lidí, kolik se na té diskusi sešlo, sem snad ještě v životě neviděl. S jejich názory nesouhlasím a proto se chovám tak jak se chovám. To že třeba milionkrát slíbím že odcházím a stejně to nesplním je snad moje věc, i když chápu že vás tam přítomnost lidí, kteří mají jiný názor než vy dost obtěžuje. Toť vše.

182
Ajda
Reagovat

Tomáši,
tady je to o hubnutí, ne o zpěvu.

183
Tomáš
Reagovat

182:Však já jsem s tím nezačal.

184
helenka
Reagovat

Teda vy máte starosti….Já jsem minulý rok v únoru vlezla na váhu a zjistila, že mám při své výšce 156 a váze 67 podle BMI nadváhu. A tak jsem to začala řešit. KUPODIVU jsem ani nepotřebovala paní doktorku, či jiné výživové poradce, protože snad každý blboun musí vědět, že např. – voda je dietnější než pivo, jablko je dietnější než bůček, rýže je dietnější než hranolky, rajský je lepší než klobása atd atd….Když jsem četla, jak Konvalinková žere smažák a chleby se sádlem a v noci se láduje čokoládou a pak se jde ptát co dělá špatně ??? Asi už jí taky hráblo…Já se začala omezovat v jídle – žádné krabičy – a začala chroustat zeleninu – jídlo tak 1 až 2x denně a za rok jsem shodila 15 kg.. Váhu si držím, je mi dobře a tyhle pořady mě jen vytáčejí – včera jsem připoslouchávala a nakonec jsem to radši vypla – to se nedá…Pořád dokola kecy jak je to nejlíp a mezitím se objeví reklama, kde inzerují ten nejlepší kečup, ten nejsmetanovější jogurt a jiné zakázané laskominy – děsná šaškárna…Hlavně, že se paní doktorka a spol zviditelní a napakují….

185
joplin
Reagovat

Ono je to zajímavé , já hrozně obdivuju lidi , kteří se přihlásí do takového pořadu a ještě se skutečně snaží , den ze dne úplně předělat stravování….ale ono na každého platí něco jiného…Já mám opačný problém – 171cm a 45kg …a jím v podstatě nepřetržitě – ovšem málo …prostě kudy chodím , tudy zobu…a kdyby mě někdo posadil před plný talíř , tak s tím budu mít velký problém …Takže klobouk dolů před všema , kdo se snaží – protože v důsledku zhubnout nebo přibrat vyžaduje stejnou vůli …a ani jedno není jednoduché… já bych si netroufla….

186
Beruska
Reagovat

helenko – vy jste dukaz toho, ze nejvice militantni jsou uz zhubli lide…..jednak, ne kazdemu se hubne jednoduse jen upravou jidelnicku, druhak – jist dvakrat denne vam zpomali metabolismus (povime si tak za 5 let), za treti – Nada jedla chleba se sadlem bo byla v energetickem deficitu a nesmirne unavena…v tu chvili telo donuti cloveka jist veci, ktere by normalne nejedl (takzvane zachvaty vlciho hladu)…..jo a btw. kolik vam je? Ono se trosku lepe hubne treba ve 25 a trosku jinak po prechodu….

187
Ajda
Reagovat

helenko,
nechci být kousavá, ale až díky BMI jste zjistila, že máte nadváhu? :-)))
Žádné špeky, malé oblečení, nic nenaznačovalo, že máte kila navíc? A jakpak jste se k ní dostala, že by zdravou stravou? Nevím kolik vám je, pokud jste tímhle stylem snížila váhu a nyní si ji udržujete, věřte, že tělo vám to jednou vrátí zpomaleným metabolismem a potom možná i vy budete potřebovat poradit. A co pohyb? Kolik z těch 15 kg bylo tuku a kolik svalové hmoty? Každopádně je dobře, že jste si nadváhu uvědomila a včas, alespoň protentokrát s ní zatočila.

188
chleba s máslem
Reagovat

Proč hned nazýváte Helenku militantní? Vždyť má pravdu. Prostě jen začala jíst míň kalorický jídla. Jsou lidi, kteří dokážou zhubnout i bez doktorů a výživových poradců.

189
Beruska
Reagovat

188 – nejde o to co rekla, ale jak to rekla……navic, kdyz budu jist jen 1x – 2x denne jak pise, tak take zhubnu, ale metabolismus mi to za par let vrati…….

190
Martina
Reagovat

Podle mě základní BMI je docela klamné, protože např. já hodně cvičím, denně běhám, chodím, a třeba na praxi dělám těžkou manuální práci i 10 hodin denně s lopatou a krumpáčem, takže moje váha je trošku o něčem jiném, než u lidí, kteří necvičí. Popravdě jsem schopná shodit 5kg tuku a přibrat 3kg na svalovině, takže úbytek je v konečném výsledku poměrně malý. Což je jeden z důvodů, proč si myslím, že lidi s nadváhou při základním BMI by měli jít nejprve za poradcem, aby jim řekl, jak na tom jsou poměr svalovina-tuk-voda. Znám případ, kdy měla žena BMI 31, po přepočtu na svalovinu klesla na 26 (ano, měla nadváhu, ale už nešlo o obezitu, ale mírnou nadváhu). A já jsem stejný případ. A jíst 2x denně mi nepřijde úplně správné, já jím 4-5x, snažím se pravidělně, po menších porcích.

191
chleba s máslem
Reagovat

V něčem může mít pravdu, proč ne. Prostě jen není zblblá z TV jako půlka národa. Tím nechci říct, že např.pan Havlíček z tohoto pořadu dělá zbytečnou práci, to v žádným případě. Jen chci říct, že existujou i jiné cesty.
Dřív lidi taky nejedli 5x denně.

192
Misha
Reagovat

Včera jsem během vaření sledovala na Spektru RS Nejpřísnější rodiče na světě (u nás doma nazývaný stručně – Spratci – http://www.csfd.cz/film/280738-nejprisnejsi-rodice-na-svete/) a napadlo mě, že Kubík měl zabrousit prvně tam :o)

193
Ifa
Reagovat

Doktorka bude zitra, v utery 31.5., od 10 h na chatu Ahaonline: http://www.ahaonline.cz/clanek/online-chaty/59407/katerina-cajthamlova-bude-online-ptejte-se.html

195
Pavluša
Reagovat

Tak jsme zhlédla sotva pár minut a jen mě napadá – proboha, co je to za kreténa. .. Z jeho způsobu chování včetně stravování je mi fakt na blití, slušněji to vyjádřit nedovedu. Aniž bych si přečetla, jak jeho příběh bude pokračovat, tuším konec. :D

196
...
Reagovat

Kanty je Big Boss!!!!!!!!!!!!!

Přidat komentář