Panáček v reality show

Katka první Duel ustála a vrací se do vily, Monika jede do Ostravy

2. Prosinec 2005 | napsal(a): | reality show: VyVolení

česká verze VyVolených Musím tedy říci, že jsem výsledkem posledního Duelu dosti překvapen. Ve většině netových anket to vypadalo, že se vrátí Monika, nikoliv Katka. Ale realita je holt jiná, příznivci Moniky více klikají myší na netu, zatímco fanoušci Katky dávají náklonnost k ní najevo pomoci placených SMS.

Duel skončil 137 956 ku 69 410 hlasům pro Katku. Pokud jsem správně postřehl, tak většina lidí ve vile chtěla zpět spíše Moniku než Katku. Určitě se zase v diskuzích objeví spekulace, zda nebyl poslední Duel ovlivněn Vladkovci. Osobně si myslím, že nikoliv. Zkrátka lidi mají Katku rádi, ať se mně to líbí nebo ne. Myslím, že její návrat jí hodně zvedl šanci na hlavní výhru, protože Vladko je čím dál protivnější a Michal, ten je ještě více kontroverzní postava než Vladko :)

Samozřejmě se klidně můžete vyjádřit i k dennímu sestřihu, komentáře pod tímto článkem jsou jen vaše. Věřím, že diskuze bude plodná a ponese se v duchu slušného chování. Díky.

P.S.: Stejně je hodně zvláštní, že to vypadá, že na postup do finále VyVolených, kam Katka neúprosně míří (pochybuje někdo o tom, že se nyní nepoperou páni mezi sebou?), stačí tak málo – být stále v pozadí, mít pěkný obličej a občas projevit své mizerné znalosti.

související články

Katka Langerová – prostota a hloupost vítězí / hulan.cz

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

VyVolení

Diskuze k článku

Počet komentářů: 54
1
Mitchi
Reagovat

Kráva jedna pitomá jak to mohla vyhrát :-(

2
Mitchi
Reagovat

v jake zaj*bane republice to ziju???proboha co ste za lidi.
vladena, tadke kravka, frasan..toja banda, proboha

Reagovat

Mitchi, klidni prosím hormon a zkus nějak rozumně argumentovat. Katka nebyla ani má favoritka, ale proč bych jí nadával, je to jen hra.

4
Fabiak
Reagovat

Ale podstatné je, že v Blavě jsou Toyoty Rav4ky, ne? :o))

5
Fabiak
Reagovat

…… a katka uměla lepší grimasy v obličeji :o)))

6
Mitchi
Reagovat

No právě že je to hra. Měl jsem vsazeno na Moniku :-)

7
jp
Reagovat

bleeee

im so sad…..

zvitezila nuda

jen jedna poznamka k tereze a to nikdo nemuze oponovat, kdyz rekla „tak devcata, moc toho o sobe nevite“ – monika vedela o katce vse, katka naopak (jako vzdy) vedela uplne prd

jinak nejak nemam dnes naladu… paaa paa :)

8
Ronnie
Reagovat

“ Věřím, že diskuze bude plodná a ponese se v duchu slušného chování. Díky“

Mimochodem Mitchi, drží Tě někdo v „zaj*bane republice“?

Jinak duel vždy dopadne podle hlasování na novinky.cz. Myslím, že je těď Katka neslabší, příště podle mě pujde do duelu jindra s michalem, myslím si, že zvítězí Michal, leč přál bych to více Jinadrovi;)

9
Mitchi
Reagovat

Ronnie – to jsem nebyl já ale starý známí problém s cashe na tomto serveru.

10
Michigan
Reagovat

Co jsem vypozoroval, tak Monice sice fandilo vic lidi, ale kdyz byly ruzny ankety, komu poslete vic hlasu, tak mela Katka navrch… a napovidal tomu i kurz na vypadnuti, ktery Katka mela (3,3:1)… Monika mela (1,3:1)

Konecne jeden Duel po dlouhý době, co dopadl podle mých představ… Katku uvidím ve vile radši… :)

Reagovat

Ronnie, nevím na jaké novinky.cz se díváš, ale já tam vidím toto Monika (53.02%) Katka (46.98%) na otázku Kdo se vrátí z duelu zpět vítězně do vily? Jak jsem psal v článku, většina anket na netu vyzněla ve prospěch Moniky.

Pouze dodám pro spekulanty, že slovenské sympatie té či oné se do hlasování nemohli promítnout. Započítávaly se pouze hlasy z českých čísel.

12
Iva
Reagovat

Monice nepřál štáb ani výběrem sestřihů do klipů, postavili to na kontroverzi té, co oblizuje všechny chlapy vesrusu panenka slušňačka, co občas z uctivé vzdálenosti zavrtí zadkem.
Souhlasím s tím, že Monika ve výslechu věděla, Katka se projevila sebestředně. Na oko Moniku utěšovala ve smutku, ale už si nedala práci, aby o ní věděla víc.
A jestli Kačena vyhraje celou výhru, měla by povinně věnovat značnou část do svého dovzdělání. Malebný obličejík je vážně málo.

13
Petr
Reagovat

No taky jsem myslel, že to dopadne obráceně. Dokonce jsem se divil, jak se mohli tak strašně splést v sázkové kanceláři, kde byl kurz na vypadnutí Moniky 1,25 a Katky 3,5. Tož jsem vsadil na Katku a těšil se na výhru na vysokém kurzu…
No nic, já tomuhle národu prostě někdy nerozumím ;-)

14
Mitchi
Reagovat

No nic jsem znechucen. Jedu se uklidnit prací do domu BB. čest práci.

15
Hell
Reagovat

Tedy sama sebe jsem překvapila, jak nelibě na mě Katka svým vítězstvím zapůsobila! Nějak jsem ji považovala za postavičku, ke které mám vztah spíš neutrální – hezounká, hloupounká, vyjadřování a gestikulace 10 letého dítětě, ale v podstatě neškodná, neubližující. (I když představa, že bych byla dejme tomu nucena vést s ní dvouhodinovou konverzaci, ve mně evokuje pocit, že bych skončila s totálním vyčerpáním organismu :D .)
A najednou je tu představa, že toto stvořeníčko vyharaje 11 milionů! No radost z toho opravdu nemám :(

16
VR-Fist
Reagovat

Kdyz ste tam vratili Jindricha, tak se nedivte, ze je zpet Katka. Nahodou to muze bejt prima holka, a ja ji ve vile uvidim radeji nez kurvicku Moniku.

Kdo na kterehokoli vyvoleneho nadava vulgarismy, tak takovy musi byt hodne pod urovni.

17
Michigan
Reagovat

Petr: no vzdyt jo, Monika vypadne 1,25:1 to už skoro hraničí s jistotou ;-) Asi jsi ty kurzy pochopil obráceně :-D

Iva: neřekl bych, že Monika měla horší prostřihy, spíš naopak, ukázali v nich, jak je zábavná.. Kačka v nich jenom vzdychala… To že Katka o Monice toho moc nevěděla by mohlo bý také tím, že monika o svém soukromí nikdy moc nemluvila… ale těžko říct.

18
Sansom
Reagovat

Panove smirte se s tim, ze vetsina lidi, co posilaji smsky, proste na net ani nepachne, cili vsechny vase netove ankety vyjadruji nazor velke mensiny, navic mensiny v prevazne casti vubec neinvestujici do smsek.
Taky bych radsi videl zpatky Moniku, ale nikdy jsem zadnou smsku neposlal a asi ani neposlu – rekl bych, ze to bude o tom :)
Proto Prima muze celkem svbodne manipulovat s hlasy divaku svymi sestrihy, protoze o vasich argumenty si lidi v hospode a u zehlicek proste nikdy nedozvi :)

19
Jerremy
Reagovat

Tak vysledek tohto duelu me zklamal ze vsech nejvice… :(
Muzu potvrdit, ze Katka o Monice nevedela vubec nic.
K tem anketam na internetu. Ja koukal na bleskove a na vyvolenych a na obou dvou to bylo tak, jak dopadnul duel.

Skoda, ze nejsem holka z hezkou tvarickou a uplne blba… hned bych se prihlasil do VV :)

Bylo by zajimave, kdyby v dalsim duelu nekdo vzal opet Katku a vyhodil by ji. Napriklad takovy Michal ;-)

20
Sansom
Reagovat

VR-Fist říká:
„….radeji nez kurvicku Moniku….

Kdo na kterehokoli vyvoleneho nadava vulgarismy, tak takovy musi byt hodne pod urovni.“

Hezky ses sam oznamkoval…

21
%
Reagovat

katka je vklidu, kam si ji rano posadi, tam ji vecer najdou.
a jeji nejoblibenejsi slovo je NEVIM)))))
skoda ze jindra nevyhraje, preju mu to nejvic

22
entes
Reagovat

Nekde jsem cetl, ze kdyz se tahle soutez vysila v zemi poprve, tak lidi hlasuji pro toho, kdo je jim sympatictejsi, v dalsích sezonach potom pro ty zajimavejsi, se kterymi bude zabava a napeti…

23
marka
Reagovat

jestli jediná chyba Katky je, že neví nic o Monice, tak to mi teda nevadí :-) ať je Katka jak chce naivní, tak mi vadí míň než Monika, která se lepí na každého kluka v jejím dosahu a ještě navíc působí jako šmudla

24
Ann
Reagovat

tak tento duel budu dlouho rozdýchávat….. SUNíčko, v P.S. ti chybí slovíčko STAČÍ :)

Reagovat

Ann, mockrát díky za upozornění, v mých myšlenkách bylo, jen se nějak zapomnělo přenést do textu :) Již opraveno.

26
Sansom
Reagovat

Rekl bych, ze pristi duel bude Kacka-Michal, pokud se Vlado konecne nevybarvi a neda palec Michalovi…jinak bude mit kazdy imho jeden palec a volit bude Kacka Michala a ten si vybere ji.

27
Michigan
Reagovat

Sansom: mno, já vidím další duel tak, že pokud by dostali KO, tak Michal si vybere Jindru, Jindra si vybere Michala a Vladko si vybere Michala…. To že Kačka půjde do Duelu před finálem znova je už nepravděpodobný ;-)

28
Sansom
Reagovat

Ja si myslim, ze vztah Jindry a Michala se celkem obraci, docela si v posledni dobe rozumi – podle me Michal pujde do Kacky, protoze si bude myslet, ze je to tak spravne. Pokud si ovsem nebude hrat (a tentokrat by to skutecne bylo neopodstatnene) na gentlemana…

29
Motýlek
Reagovat

%- napsals jsi, že nejoblíbenější slovo je NEVÍM, já dodávám, že i nejčastější, plus ještě slovo TODLE , na což už jsem tak alergická, že jen číhám, až to řekne.

30
donAntonio
Reagovat

Jupí, Kachnička je zpátky! Neposílal jsem SMS nadarmo. :-) Konečně se internetové ankety jednou mýlily…

31
DrEvil
Reagovat

Nemůže třeba za selháním internetových anket stát Maturitní ples Katčiny třídy? Podle mě docela slušná koncentrace kamarádů, fanoušků a Písečáků. No a jestli návštěvníky vyhecovali k co nejvíce SMSkám nemusí to být zanedbatelný přírůstek.

32
Markoff
Reagovat

fabiak, jo, neviem sice na co narazas s tymi toyotami rav4, ale min. za jednu v BA sa mozem zarucit, ti dementi v nej zablokovali stanovisko busu ked sa pytali na cestu, takze vazenych velkomoznych panov musel bus plny ludi obchadzat a zastat o par metrov dalej ako obvykle, obcas naozaj rozmyslam nad tym ci by nebolo vhodne vybvit busy vpredu dobrymi ochrannymi ramami a zakonnou moznostou vytlacit dementov v autach zo zastaviek busov

ad duel, nevidel som ho, velke sklamanie, pre mna dost prekvapujuce, sklamali ma Cesi celkovo tymto svojim rozhodnutim

33
Ondrej Ctvrtek
Reagovat

Chapu, ze spousta lidi nechtela „nudnou JA NEVIM Katku. Nadruhou stranu neni to tak davno co spousta lidi byla hodne zaujata vuci monice a prali si ji dostat ven. Vety jako „taha se s kazdym“ je hloupa atd. Mozna to v lidech bylo zafixovano jako nevyplnena tuzba. I kdyz uz monika nemela takove moznosti v tomto projevu i tak to bylo v lidech zafixovanu a meli zrejme porad pocit, ze ji neco musi za to jeji chovani zasadit odplatu.

Vzpomente si kolikrat bylo v rozhovorech ze by lide tipovaly ze vypadne konecne ta Monika.

34
Chilli
Reagovat

Monice to moooc slušelo! Na to, že se mi nikdy nelíbila, tak včera ten účes byl perfektní a jí sekl. Až na to klasický obočí, který si maluje úplně mimo.

Reagovat

Mitchi: omlouvám se:)
SUNíčko: zvláštní, tuším, že ještě v pátek dopoledné to bylo pro Katku 55%.
Myslím si, že tyhle ankety nemohou být brány příliš vážně, myslím si, že Katka byla hodně oblíbená u starších lidí, monika spíše u mladších. Na internetu se pohybuje více mladých, proto ty výsledky.
Až bude anketa Vlado vs. Michal, připočtěte si 25% hlasů navíc Vladkovi;)

36
Chilli
Reagovat

Co se mi včera nadrámec líbilo, byla perfektně vybraná hudba během celého sestřihu.

37
marti
Reagovat

Duelem jsem dost zklamaná, Moniky mi bylo líto a Kaču už nemůžu ani vidět. Nejhorší je, že to vypadá na Jindru a Michala v dalším duelu a vyhraje asi Michal. Takže podtrženo a sečteno z toho vychází finálová trojka jak vystřihnutá z blbé americké komedie a hádejte kdo vyhraje?! Ale kéž bych se mýlila a vyhrál Jindra.

38
Anonymní
Reagovat

marti -> No tak posli SMS a mozna se budes mylit :_)

39
Anonymní
Reagovat

Katka je mladá,hezká,úpřimná holka a určitě mě pobavila více než namyšlený,zakeřný a nudný Michal. Přitom má Michal větší podporu než ona.
Nechápu toto zase já.

40
Hell
Reagovat

Všichni jsme tak zasaženi výsledkem duelu, že jsme úplně vypustili události v rekapitulaci – tedy ono se tam nic až tak zajímavého nedělo, ale jedna věc mě přeci jen zaujala:
z Vladkových narážek a rozhovorů s Luisem mi přišlo, že Vladko Luise „odhalil“ coby homosexuála.
Už jsem paranoidní nebo to tak připadalo ještě někomu?

41
Heretic
Reagovat

Podle me je Monika stejne nudna jako Katka…vyhru nepreju ani jedne.

Lidi co posilaj SMS mozna pochopili ze Katka je tak hloupa, tech 11 mega fakt potrebuje, jinak by umrela nekde ve skarpe hlady, protoze by se nedokazala sama nijak uzivit :-D

42
Toj
Reagovat

Myslim, ze kdo videl ctvrtecni Nocni Show chape vysledek. Behem poradu zavolali 3 duchodkyne (mozna byla nektera z nich torchu mladsi) a sdelili nam, ze Michal je slizou a Vladko je jejich favorit. Tihle lide posilaji sms. Stary lidi, kteri nemaji co delat a RS doslova ziji. Pro ne je katka vzor ctnosti, ktery by chteli za vnucku a monika jenom divoka holka, ktera se taha s kazdym (myslim, ze mezi temito lidmi je neobliben i Jindra, takze by sme se mohli dockat dalsiho prekvapeni).

43
Surgo
Reagovat

Me neva, ze se do vily vratila katka. Sice obcas pusobi jako dost naivni, nezabavna a neznala, ale jinak se ji toho moc vytknout neda.

44
deter
Reagovat

Toj: mam docela pochybnosti, ze duchodci zijou RS. Znam spoustu takovychto lidi, co nadavaj na Primu a Novu, ze nemaj na co koukat, kdyz misto nejakejch filmu pro ne (stupidni komedie na nove, nemecky detektivky na prime) davaj VV nebo BB, na coz se odmitaj koukat. Tak radsi prepnou na CT…

45
Toj
Reagovat

deter: neni duchodce jako duchodce. Sou takovy, ktery na to nadavaj a koukaj na ct a jsou takovy, ktery tim zijou.

46
Snoopy
Reagovat

Myslim, ze Ondrej Ctvrtek ma pravdu: Lidi, kteri hlasovali pro Katku byli lidi, kteri cekali, az pujde Monika do duelu (s kymkoli), aby ji mohli poslat domu. Myslim, ze Monika by se nevratila s nikym.

47
Heretic
Reagovat

Myslim ze Monika uz nam ukazala v RS vse co mohla…kdezto u Katky jeste existuje uricty potencial ;-) …zejmena v kombinaci s Rockym a slovenkama…mozna ze tyhle naznaky v poslednich dnech ji zachranily od vypadnuti…alespon prozatim

48
Lucky
Reagovat

Je videt, ze cesky narod jeste nedozral pro reality show, jinak si nedovedu vysvetlit, jak mohl poslat zpet do vily Katku. Ano je hezka, ale i neskutecne „naivni“ a za celou dobu, krome jednoho vystoupeni ve sprse nic nepredvedla. Vsadim se, ze kdyby ji na tyden nechali opustit vilu, nikdo si toho ani nevsimne.

49
Hana
Reagovat

Co předvedla Monika? Zřejmě si se těšil, že bude zase nějaký zážitel pod peřinou. Monika tam kromě muchlování nic nepředvedla a nedělala. Neuklízela a v kuchyni jsem ji neviděla ani jednou. Ale vypadala už zako kulička. Nic méně od samého začátku mi nekápla do noty už hned jak vstala a začala se tam kymácet.

50
Lucky
Reagovat

hana – nevim co vsechno bylo videt v sestrizich, ale podle on-line zpravodajstvi se Monika rozhodne neflakala – mnohdy vstavala mezi prvnimi a uklizela neporadek z predesleho vecera. Rovnez si myslim, ze na rozdil od Katky ji nikdo nemuze vytknout jeji pristup k plneni zadanych ukolu, vcetne toho jednoho pomizujiciho …

51
EmKo
Reagovat

Je mi to líto, v poslední době jsem začínal mít Moniku rád. Katka je odporná tou svou absolutní vylízaností, která hraničí až s imbecilitou. A taková krasavice, jako z ní někteří dělají, taky není. V pátek vypadala jako něco mezi vesnickou nánou a holkou z E55. Vkus veškerý žádný, inteligence vypnuté automatické pračky… Velice smutné.

52
Treatt
Reagovat

Lucky moc hezky receno.
At se na mne nikdo nezlobi, ale Katka neni nevzdelana, ale primo blba. Nemuzu moc soudit jeji inteligenci, ale jeji hluboke neznalosti o temer vsem na svete me zcela sokuji. Ta holka je nejen zcela nepolibena zasadnimi znalostmi ze skoly, ale taky zivotem, coz mi prijde jeste smutnejsi. Neni schopna zadne seberflexe a uvahy nad situaci, kterou zatim nezazila. Viz to, ze miluje svyho psa jako dite a tudiz by ho nemohla snist, tak at ji Vladko neurazi ;o) Nevim, ale je to blbka non plus ultra, jsem stastny, ze ji nemusim mit ani chvilku doma. A v posledni dobe je navic dost ufnukana, uvzdychana, skutecne od sceny ve sprse nepredvedla VUBEC NIC! A smeju se vsem lidem, co ohrnuji nos nad Moniku s tim, ze je kurva. Za prvy si myslim, ze to vykrikujou a pak se jim o ni v noci zda, kdyz nejsou schopny kontrolovat svou potlacovanou chorobne puritanskou mysl a za druhy…je neco tak horznyho vahat mezi dvema? Clovek se mnohdy nemuze rozhodnout, ale je snadny kamenovat druhyho, ktery je videt. Kdo jsi bez viny, hod kamenem. A navic pochybuju, ze to kdo z tech 3 bral citove nejak hluboko, jestli nekdo, tak Monika, ktera mela zmatek sama v sobe. Tak o co temhle kritikum jde? Porad se nemuzete smirit s tim, ze sex je neco prijemneho, co se da delat i pred svatbou a ne jen s jedinym clovekem po cely zivot? Stejne jako rvat, ze Sasa je fakt krivak, protoze to s ni nemysli vazne? Co je na tom krivackeho? Proboha copak sex, mazleni nebo dokonce jen objeti a polibek musi byt projevem nehynouci lasky? Kdyz to tak je, jedine dobre, ale proc to kamenovat? To jsou tihle lidi tak zapskli, uzkoprsi nebo frustrovani? Je mi Vas tak trochu lito…
Tak pro tyhle vsechny, o kterych jsem mluvil – uzijte si, ze mate zpet Kachnicku, at zije nuda, nuda, sed, sed, doprejte ty prachy trdlu, ktery o ne za chvili stejne prijde a nicim si je nezaslouzi. Howg

53
Eva
Reagovat

Problém asi bude v tom, KDO hlasoval. Možná plno lidí, kterým se Katka hnusí, ani nehlasuje…
Doma panikaříme, že Katka vyhraje celé VV – uklidňuju se tím, že sice Duel vyhrála, ale těch hlasů zas tak moc nebylo…
To ať to snad radši vyhraje Michal, je to křivák, ale aspoň pletichařil, hrál, NĚCO dělal…

54
ZerO
Reagovat

Tady se cenzuruje? Proč tu chybí některé příspěvky ze včerejška?

Přidat komentář